מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה עם נערת ליווידליה27/09/2010
שלום לכולם. יעלי,חסוי,מאיה,וכוללללם.א.מישלא נבגד לא מבין על מהמדובר כאן,זה אבל במלוא מובן המילה.הרגשת אובדן ,ריקון תוכן הלב,ריקון החיים,בדידות,עלבון,בושה,הרגשה שקשה לתאר אותה במילים של יומיום.בעיקר עבור אישה שהיא יודעת שהיא חלום של כל גבר.מכל הבחינות.אינטלגנציה,יופי,עדינות,רגישות,יודעת לאהוב,יודעת לתת מעצמה עד בלי די.עד כדי לישכוח מעצמי .ליהיות עסוקה בלתת לבעל האהוב ,לילדים,כמובן לעבודה משגעת מכל הבחינות ליהיות אובססיבית להופעה חיצונית,לסדר,לניקיון,לאהוב מעצם הנתינה לכולם להיות כל הזמן עם נוכחות ,לתת אמון מלא לבעל ,להביא מסכורת יותר מה בעל,ולהיסתובב עם ביטחון מלא שהבעל נותן לך להרגיש שהוא אוהב. תמיד, אבל תמיד אומרים לך שאת יפה,נעים מאוד ליהיות בחברתך. עד עצם היום הזה בגילי הלא צעיר (60) אני מחוזרת אני אישה יפה זה לא סוד ,מה לעשות אני מאוד,מאוד מודעת לעצמי,אובכל זאות בעלי העדיף נערת ליווי יותר צעירה מהבת שלנו כאן בביתינו מתחת לאף שלי,בשעות העבודה שלו. היתרחק ממני אני הייתי חולה,הוא ניצל זואת עוד יותר עד כדי טירוף.אני בטומי חשבתי לחץ עבודה,גיל,ולא האמנתי לרגע שהוא מביא זונה הביתה.למעשה ניהל מערכת יחסים כפולה במשך 10 שנים בלי להרגיש אפילו שהוא יכול להדביק אותי במחלה.כי הנערה היתה קבועה והיה בטוח ? אפילו פעם תפסתי אותו באמצע פעולה איתה דרך טלפון עם אנחות הנאה ,נשימות ,וכמובן ששמע אותי אמר דבר שטותי וטרק את הטלפון . קולות אלו ישארו לנצח עמי. להזכירכם באותו יום הייתי יומיים אחרי צינטור לב,שחזרתי הביתה,והיתחננתי אל תילך לעבודה כי הייתי חיבת ללכת לרופא ,אבל הוא סירב בתוקף. כי ידע שאני לא מרגישה טובואין סיכוי שאפריע לו. אבל תפסתי אותו על חם .משך שלוש שעות וחצי נעלם בשקט לנערה הזואת. לפני חצי שנה לקחתי אותו במפתיע והראתי לו את המקום בו היהמבלה. אבל עדיין טוען שאני חיה בחלום רע.רבותי עייפתי.אין סיכוי שיודה בטימטומו. הוא אדם משכיל,אינני יכולה ליזרוק אותו לפח. זה סרט שצריך ללמוד ממנו לצערי.בלתי נישכח, בלתי ניסלח.אותה הגברת שנתנה שיעור על היתיחסותה ,חשיבותה ,לחדר מיטות כדאי לה להבין ולהטמיע שהיא או אני ,לא יכולות למלא מקום של נערות ליווי ב700 או 600 שקל לשעה.כי זה נישמע יומרני ואפילו קצת טימטום הייתי אומרת. על מה את מדברת? היתרגשות וכמויות האדרנלין שנשפך פה לא מוכרים לך גברתי הנחמדה. הייתי מציעה לך קצת לשוטט אחרי נערות ליווי באינטרנט השפע והקלות בהשגתם אז אולי,אולי תביני על איזה חדר מיטות את מדברת.כמו שאמרה הסקסולוגית הנכבדה שהלכנו אליה בעלי ואני .היא שאלה אותי .האם את מממממוות.......לו? את בת 20? שדייך עומדות? את בלונדינית.?אז היא פסקה חד משמעית הוא בן זונה תזרקי אותו לכל הרוחות כי את עצמאית . אבל לא יהיו קופצים עליך בגילך,לאומת זואת יהיו הרבה קופצות עלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה-
בני27/09/2010למרות שאני מסכים איתך בכל פסיק ופסיק שטרחת להשחיל בהודעה שלך,
את זקוקה למנוחה ולהתאוורות דחופה !
כתבת שהמדינה השתגעה וממליצים לך על לקיחת תרופה,,,
תחשבי שוב ע"ז ברצינות,
יש לך עוד הרבה שנים יפות וטובות לחיות,
חבל לבזבז אותם על העבר,
אם את אשה יפה, אינטלגנטית, משכילה, מסודרת, נקייה, חמה, מסורה, חכמה, אז בוודאי שתמצאי מישהו לחלוק איתו חיים חדשים נפלאים יותר מאלו שהיו לך בעבר,
קחי אוויר, תמחקי את מה שהיה, כי העתיד מחכה לך, וכפי שאני רואה מכאן,,, יש לך עתיד וורוד !
-
את הבגידות א"א לעצור, נקודה.
בהצלחה בחיים החדשים, אל תשכחי לעדכן !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
סיגלית גלאי28/09/2010דליה,
הרגשות הקשים והכעס שאת חשה כלפי בעלך ביחס לבגידה שלו וגם בחוסר האחריות והרגישות שלו כלפייך לגיטיימיים ומובנים.
בעלך בוגד 10 שנים, לא מדובר בהרפתקאה חולפת אלא במערכת יחסים ששניכם יודעים עליה, את גם מציינת שאת לא מצליחה לשנות את המצב או את בעלך, למרות כל ההוכחות שנתת לו.
ובכל זאת משהו ממשיך להחזיק את שניכם יחד. שניכם בוחרים לא לפרק את השותפות ביניכם.
אם את בוחרת להישאר איתו וסיבותייך עימך. אני מציעה שתשקיע את האנרגיה שלך בעצמך,
בחיפוש התשובה לאיך את יכולה לגרום לעצמך לחיות חיים טובים מהנים ושלווים יותר.
אם את חושבת שזה בלתי אפשרי והכעס יקנן בך בלי סוף, את למעשה מענישה את עצמך כפליים. חשבי אם זה מה שאת רוצה?? והחליטי מה עלייך לעשות.
חשוב לי להגיד לך שאני לחלוטין לא מסכימה עם האמירה של הסקסולוגית "לא יהיו קופצים עלייך.."
בכל גיל, כל אישה יכולה למצוא לעצמה אהבה וזוגיות, הכל עניין של החלטה, רצון והשקעה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה עם נערות ליווי דליה.
יעל29/09/2010מה אומר לך חברתי היקרה , אני מבינה כל מילה שלך. תהיי חזקה זה לא עובר מהר זה כמו שהאדמה נשמטת בתחתיך כאילו שמשהו מת לך מכירה את ההרגשה ,אבל ע"י עזרה ניצלתי מהמערבולת השיגעון שעד היום יש לי עדיין שרידים של התפרצויות לא במקום. אני מאחלת לך רק טוב אם את כבר נשארת או רוצה להשלים עם זה אז כדי שבאמת תשבי איתו אחד על אחד ולחדש את הקשר אני מבינה מתוך דבריך שקשה לך לוותר עליו לאף אחד לא קל גם לי לא זה בטוח, אבל אם את מוותרת לו אז שתהיי נקיה עם עצמך ושתסלחי ושתשכחי מזה ועל תנסי כל פעם לעקוץ תראי לו המון אהבה וחשיבות בלי צעקות וכאלה אולי הכל יחזור לעצמו , אני מבינה אותך שקשה לך גם לי קשה אבל לי יש את היצר של הנקמה המתוקה אני לא וותרנית כמוך כי לי גם ככה היה חסר את המרכיבים של תשומת לב שאני הכי אוהבת ותמיד הלכתי לקחת ממנו במקום לקבל. אז אצלי אולי זה קצת אחרת.תמיד דאג לעצמו העיקר שהיום אני מאושרת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענו לי - בגידה בתוך המשפחהיהודית27/09/2010
אני בת 28 אם לשניים בת 6 ותינוק בן 4 חודשים אני ידועה בציבור במערכת זוגית כמעט 9 שנים בהתחלה הכל היה מופלא הקשר היה מדהים רומנטי עם הזמן התחילו כמובן חיי היום יום בעיות הכלכליות תמיד היו מריבות אבל תמיד היה תוכניות ורצון לפתור את הבעיות אני רוצה לציין שבן זוגי היה תמיד בן אדם קשה התקשורת לא היתה טובה כי הוא לא אוהב לדבר על הדברים מבחינתו פתרון הבעיות היה פשוט לתת קצת זמן למריבה ואז לעשות כאילו כלום לא קרה במקום לדבר על הבעיות!
לפני כשנה הצטרפה למישפחתו גיסה חדשה ( חברה של אחיו) ונולד להם תינוקת ! כמובן שכולנו קיבלנו אותה ואת משפחתה , לאמא של גיסתו שהיא אישה בת 44 ( בן זוגי בן 33) יש בעיות עם בעלה ובחודשים האחרונים שמתי לב שהם מקיימים שיחות ארוכות בטלפון בשעות לא שיגרתיות והוא היה מוחק אותם מהסלולרי אחר כך התחילו שקרים מצידו והתחלנו לריב מידי יום בגלל זה והוא התייחס לזה כאילו שאני קנאית מיידי וחונקת אותו
והאישה מהצד עשתה את עצמה כאילו איתי הכל בסדר , הייתה באה אליי הביתה באה לבקר אותי בבית חוליםן , באה לברית בהתחלה הם אמרו שאני סתם מקנאה שהם רק מדברים כמו ידידים אבל בראש השנה הכל התפוצץ והם הודו בפניי שהיו ביחד
הילדה שלי שמעה מריבות קשות חזרה להרטיב בתחתונים יש לה סיוטים בלילה , התינוק עצבני
אנחנו גרים בדרום , חזרתי להורים שלי בצפון אני כבר שבועיים פה סובלת לא מפסיקה לבכות לא מפסיקה לחשוב אליו והוא לעומת זאת לא מתקשר( אנחנו מדברים כי אני הטיפשה שמתקשרת ) הוא לא ממש מראה סימנים שהוא מתחרט , הוא ביקש שאני אחזור אבל מצד אחר אני בטוחה שהוא עושה את בגלל הילדים כי כשאני שואלת אותו עם טוב לו לבד הוא אומר לפעמים כן לפעמים לא או שהוא מתגעגע לילדים
כאילו לא מראה לי שהוא עדיין אוהב אותי ( אני כמעט בטוחה שהוא עדיין נפגש איתה גם) אני לא יודעת מה לעשות איך להמשיך הלאה כל פעם שאני מנסה לדבר איתו הוא קר והוא אומר לי שזה מה שמעייף אותו אצלי שאני כאילו "חופרת" אבל אני חושבת שמה שקרה דורש שיחה והוא לא מוכן!
אני לא יודעת עם לחזור אליו ולנסות הוא אמר שינסה להשתנות( אבל בטלפון הוא נשמע כאילו ממש לא) או למרות שזה כואב להתחיל מחדש
אני ממש שבר כלי הרוסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה מתוך המשפחה
סיגלית גלאי28/09/2010יהודית היקרה,
אני אתחיל מהסוף של דברייך: נסי לנתק את עצמך מפרשנויות שונות שאת נותנת לדברים שהוא אומר לך, נסי לנתק את התלות של קבלת ההחלטה שלך בהחלטה שלו וכדי לצאת מהבלבול
תבהירי קודם לעצמך:
האם את מוכנה להתחיל מחדש למרות הכאב?
האם את מעוניינת בו שוב כבעל, כאב לילדייך?
מהן הסיבות האמיתיות שיגרמו לך לחזור אליו?
מה את מוכנה לעשות בשביל זה?
האם את רוצה לסלוח?
אם יש לך את התשובות לעצמך ואת מחליטה שאת רוצה בו, חזרי הביתה ותשקיעי את כל מאמצייך בהשגת המטרה שלך, אין ספק זה ידרוש הגדרת גבולות מחודשת ועבודה מאומצת מצד שניכם.
אם קשה לכם לעבוד על זה לבד, כי הוא מנסה להתעלם מהבעיות או שהוא תופס אותך כ "חופרת" סימן שיש לכם בעיה בתקשורת לכן מומלץ שתלכו לייעוץ זוגי שייתן לכם כלים כיצד לפתור בעיות וחילוקי דעות, יעזור לכם להתמודד עם המשבר הנוכחי כדי שתוכלו לצאת לדרך אחרת בזוגיות.
בהצלחה וכל-טוב,
סיגלית גלאי
יועצת זוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאנה26/09/2010
שלום,
אני בת 26 נשואה 4 שנים עם ילדה בת 3. אני ובעלי מהיום הראשון לנישואים לא הסתדרנו. כל הזמן רבים , מתווכחים , מקללים, בקיצור מערכת יחסים מאוד קשה ומכוערת.
הילדה גודלת ולאט לאט מבינה שיש המון מתח בין אמא לאבא. מה שקורה הוא שבכל ריב אנחנו מערבים אותה (אני יודעת שזה לא נכון לעשות ולא בריא עבורה אבל ככה זה יוצא) אנחנו שנינו חמי מזג , מתפרצים מאוד מהר פזיזים ויכולים לגרום אחד לשני המון המון סבל ותסכול.
הילדה עדה להכל- אם הוא מקלל אותי אני אומרת לה שתחזיר לו בשמי . אם אני מקללת אותו אז הוא מלמד אותה לקלל אותי . בקיצור כמו כדור פינג פונג . נורא כואב לי עם המצב , קשה לי , וזה ככה כבר כמה שנים. נודע לי שאני בהריון. התחננתי אליו שיביא לי כסף להפלה כי הנבתי שזו תהיה טעות להמשיך ככה . אמרתי לו בוא נלך לטיפול זוגי הוא לא מוכן. מאשים אותי טוען שאני זו שצריכה טיפול ולא הוא . הוא בסדר ורק אני הבעייתית.
כיצד עליי לפעול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
דליה שוורץ26/09/2010טלי שלום,
את מתארת מערכת יחסים בעייתית ואפילו הרסנית בעיקר כלפי הילדה שלכם.
את שואלת כיצד עלייך לנהוג? בתור התחלה את צריכה להפסיק ומייד את ההתנהלות הזו עם הבת שלכם. לערב אותה באופן פעיל במה שקורה לכם זו טעות שתגבה מחיר יקר מאוד בהמשך ולכן קודם כל עתרי את ההתנהלות הזו.
את אומרת שאתם גורמים אחד לשני המון סבל ותסכול, אז למה בעצם להמשיך ביחד? שאלת את עצמך את השאלה הזו? מה מחזיק אותך במערכת יחסים שמבוססת על קללות ומריבות הרסניות?
אני מציעה שתמצאי את התשובה לכך ואז אפשר יהיה להמשיך הלאה ולבדוק איך מחזקים את הנקודות הטובות וגורמים לטוב שיש לכם להיות השליט במקום לרע.
אני ציעה לך בחום לפנות לייעוץ אישי ( כי הוא לא רוצה זוגי) ולטפל בבעיות הזוגיות שלכם באופן עצמאי. אם הוא יחליט שהוא מצטרף אז הרווח יהיה של שניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמרי26/09/2010
אני נכנסת לפורום מדי פעם וקוראת פה ופשוט מזועזעת ממה שקורה מהבגידות
שיש היום אולי אני הייתי עד עכשיו תמימה ולא ידעתי על בגידות ברמה כזאת אני רק מקווה לא להיות במקום של הרבה אנשים כאן. אם זה אלו שבוגדות ועוד מחפשות עצה בשיא חוצפתם כאשר הם יודעות שעושות משהו לא טוב. ואם זה נבגדות שמה שהרוב אומרים להם זה שניתן לסלוח ולהרים את הזוגיות מחדש מה זה השטיות האלה? מי שבוגד פעם אחת יבגוד כל החיים. ותתביישו לכם נשים וגברים כאחד שנשואים מקימים משפחה ומהצד הולכים בוגדים וגם בסוף מחפשים פה חיזוקים פשוט דוחה מה שהולך כאן.רק אל תשכחו העולם הוא גלגל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלא תדעי מצרות של אחרים
יעלי26/09/2010את לא יודעת איזה הרגשה זאת להיות בצד הנבגד את ממש לא יודעת זאת רעידת אדמה לכמה חודשים או אפילו שנים על מה את מדברת . בכדי להבין צריך להרגיש זאת הרגשה כאילו משהו מת לך. את מבינה מה זה? עכשיו תעקלי. כולנו רוצות בית אוהב וחם אבל היום אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם
דליה שוורץ26/09/2010מרי שלום,
ראשית עלייך להזכיר לך שאת נמצאת בפורום של בגידות ולכן כולם כאן בוגדים, זה לא אומר שבחיים כולם בוגדים למרות שאחוז גדול מהאוכלוסיה אכן בוגד.
הבעת את דעתך וזה בסדר, אך עלייך שכל אדם שונה מהאחר וכל אחד יקח לעצמו את ההחלטה מה עושה לו טוב. אם גבר או אישה מחליטים שטוב להם לבגוד וזה מה שמציל אותם ריגשית אף אחד לא יכול לשפוט את העניין הזה. אפשר לתת עצה טובה אבל שיפוטיות על חייהם של אחרים לא עוזרת לאף אחד, גם לא למי ששופט את האחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתמודדים עם בגידה??לי25/09/2010
שלום לכולם! גיליתי שבעלי בגד בי במשך חצישנה. אחרי המשבר, הסליחות וההתחננויות שלו הוא חזר הביתה לתקופת ניסיון.. הבעיה היא שאני מתפקדת שהוא באיזור ועכשיו אנחנו מסתדרים אבלל הענן הזה של האי וודאות מרחף מעליי תמיד וזו הרגשה נוראה! כל הזמן לחשוד ולחשוב האם זה נגמר באמת? והמחשבות עליהם יחד לא עוזבות אותי! הוא מבחינתו זה נגמר בניהם ןצריך לשכוח אבל אני לא יכולה... מה עושים??? איך שוכחים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה
עטיה25/09/2010קשה מאוד לשכוח. האמון נשבר. שאלי עצמך אם את יכולה.
נסי להעסיק עצמך.
אל תתני לו להרגיש שאת מובנית מאליו.
סעי איתו תבלי איתו תני לו ולך הרגשה של ביחד. אל תשקעו בשיגרה היומיומית הכל כך משעממת. הוא חיפש ריגושים.
חוו ביחד ריגושים שונים. צאו לבלות, הצגות, סרטים, טיולים, קראו ספרים ביחד דברו עליהם....פשוט עשו זאת ביחד, בלי ללחוץ. פשוט להיות ולהנות את הביחד.
תנסי לא לנטור טינה. אבל השארי עם עיניים פקוחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגדת בבעלי בטח לא תאהבו את זה.חסוי25/09/2010
עקב זה שבעלי בגד בי נאלצתי לבגוד בו גם וראה זה פלא התאהבתי הבן אדם מספק לי את הסחורה את מה שהחסיר לי בעלי במשך שנים הסתפקתי במועט איתו .והיום יש לי את הצומי, הדיבור , את ההערכה, את המתנות, האהבה ,הדאגה ,הכל.... אני יודעת שזה לא בסדר ,אבל... הרגשתי צורך להרגיש למה בעלי חיפש את הריגוש בחוץ היום אני מבינה שלא צריכה להיות שום סיבה בעולם פשוט ריגוש,גם אם תהיי אמא טובה בשלנית עובדת חרוצה אישה סקסית חמה ואוהבת פשוט לא משנה להם כלום יבגדו בך,. והיום טוב לי אני מתרגשת כל פעם מחדש. בעלי לא יודע כלום , מרגישה קצת לא טוב עם עצמי רק בגלל בילדים ,אבל נקמתי את זעמי והתאהבתי, קשה לי להתגרש למרות שאהובי מאוד רוצה, לי חשובים ילדיי שלא יפגעו מזה. בנתים נהנים ככה מהחיים והכל דבש אין יותר טוב מנקמה מתוקה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את פשוט גדולה מהחיים אישה חכמה.
יעלי26/09/2010אין עליך ככה יעשה לאיש אשר יבגוד בנו זה עונשו של הגבר כל הכבוד על האומץ הגיע הזמן שבאמת תעשי חיים. אישה חכמה נתת הכל וככה עושים לך? זה עונש מעולה לכל הגברים שידעו שאישה זה לא זבל בבית. את אישה עם בצים וחכמה. גם אני הייתי עושה אותו הדבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה שהוזזתי אצליך משהו ומקווה
יעלי26/09/2010שזה ידבר גם לעוד גברים אחרים כמוך אתם לא תעשו מה שבא לכם אין מצב .היום הכל מותר לעשות אם לכם מותר אז גם לנו הנשים עכשיו תבין כמה זה כאב וכואב לנו.אנחנו נשים רגישות תשקיעו את המרץ בבית לאישה ולילדים נדפק לכם הראש. בגלל החברה הגרועה שישנה היום.זונות ברחוב נערות ליווי הכל יש לכם תתביישו לכם אתם תקבלו עין תחת עין וככה תחזרו להיות הגברים של פעם. שתסבלו גם אתם ב"ה. אתם בסוף חוזריםהביתה כמו כלבים ובוכים אז למה להתחיל עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה קשור לילדים
יעלי26/09/2010למה שהילדים ישמעו שאבא בגד באמא זה בסדר...? כמה טיפש אתה אין לך כמצוץ של שכל ואפילו אתה לא מגיע לקצהו של חוכמת החיים. אתם רוצים אישה מפגרת בבית שתעשו בה כרצונכם אין נגמר היום תלמדו אתה בוגד בה היא תבגוד בך גם אתה יכול לכעוס עלי אני יודעת שהאגו הגברי נפגע גם האישה נפגעת חזק מאוד. גם האישה חופשיה לעשות כרצונה מרגיז אותך שאני דוברת אמת נכון? כל הנשים חושבות היום ככה אבל אני בחורה שמראה את המציאות. כי כואב לי על אותן נשים שבתוכם החברות שלי הקרובות ביותר נפגעו הנשואין שלהם .בגלל בגידה בגלל העיניים הגדולות שלכם בגלל הטימטום והשעמום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך למתן את תגובותייך
ירון26/09/2010שלום לך,
התגובות שלך לכל הנאמר בפורום הזה הן בוטות, לא מנומסות ויורדות לרמה מאוד נמוכה.
דבר זה מעיד על הפרעה כלשהי המלווה בצורך להגיב לכל אישה בצורה כה בוטה.
נראה לי שאתה נפגעת מבחורה אשר בגדה בך ומאז אתה מוציא את כל זעמך על נשים בוגדות, אין לי בעיה עם מעשייך אלא עם הדרך הבוטה (בלשון המעטה) בה אתה נוהג.
תאמין לי שניתן להעביר מסרים גם אם הם נוקבים וכואבים בדרכים אחרות מאשר הדרכים אשר אתה נוקט בהן.
דרך הגידופים אתה משיג את ההיפך, אתה חושב שמישהי תקרא בעיון את דברייך אם אתה רק מגדף ומקלל?
ההתבאטויות שלך חוזרות ונשנות, הייתי מציע לך לגשת לייעוץ כדי להיפטר ממה שכואב לך!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב. יעלי......
רון26/09/2010את חייבת טיפול בגלי הלם ומהר !! את מצוייה אבל לא בפלנטה הזו !!
LOCO* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לך מה שחסוי עשתה כל הכבוד
יעלי26/09/2010לה על השכל החכם שלה שכל הנשים ילמדו ממנה סבלה כל החיים שלה ובעלה בגד בה למה היא לא בסדר למה? כי רק הגבר צריך לבגוד מי אמר? למה אישה צריכה להתלכלך מאישה אחרת למה? תתביישו לכם הגברים של היום למשמע אוזניי כל גבר שני יש לו מאהבת ובוגד למה?< אתה צריך אשפוז דחוף חמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון ברגע שיבגדו בי
יעלי26/09/2010הגבר שלי יהיה מסכן והוא יודע ... בנתיים אני שומעת רק מחברות מסכנות אצלי בנתיים הכל בסדר ב"ה, אבל מחברות קרובות שמעתי פשוט לא מגיע להן וזה כואב הלב כואב למה? רון תדבר ברמה קצת גבוה לפחות שיהיה חשק לדבר איתך אתה נשמע אנלפא בתי כמו ילד..שמשחק אותה ידען בן כמה אתה בכלל אני יכולה להיות הסבתא שלך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת בבעלי בטח לא תאהבו את זה.
דליה שוורץ26/09/2010חסויה יקרה,
לא ברור לגמרי ממה את נהנית יותר, מהיחס שאת מקבלת מהמאהב שלך או מנקמה המתוקה.
אם ההנאה שלך היא מהנקמה אז לא לגמרי ברור למה את ממשיכה את זה. נקמת, ועכשיו את יכולה לחזור לחייך. אם טוב לך עם הגבר הזה ואת מרגישה את הכל הדברים הטובים שדיברת עליהם, למה את לא עוזבת? מה באמת מחזיק אותך במערכת היחסים הזאת? אם את מצליחה לנהל את החייך כך בצורה הטובה ביותר ובאמת הכל דבש אז איפה הבעיה? אז תמשיכי כך לנהל את חייך עד שמשהו ישתנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
שימחה26/09/2010קצת מקנה בך שיחקת אותה אבל פה הבעיה את בשביל לבגוד צריכה להתאהב ובעלך
כניראה לא.
לא יודע מה להגיד לך מצד אחד לא מאמין שאת מסוגלת ומצד שני הגשמת את חלומו של כל נבגד/ת
הרבה בריאות ואושר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה עמ נערות ליווידליה21/09/2010
שלום לכולם . תגידו לי למה גבר נשוי או לא נשוי מיתאהב עד טירוף חושים מיתאהב לנערת ליווי ?הרי היא זונה .זולה לכל דבר.מרוקנת אותו מכל כספו. מכל נפשו בלי רחמנות האידיוט לא לא מבין זואת?מה ניתן לעשות ?הא אםכך שיפסיק בכוח הרצון לא ללכת אליה זה יעבור לו? או בכל זואת באיז שהוא שלו יתחמק ויבקר שםשוב כי זה מביא לו אושר,שלווה,רוגע .אני יודעת שרק טיפול חשמלי עוזר. אבל מה אם הוא לא מוכן להודות? להמשיך להית בת יענה ? בדרך כלל המפגרים האלה מוכנים לימכור את אימא שלהם בישבילה,הכי מסוכן שזה אותה בחורה קבועה שגם מלמדת אותו לא לקחת תרופות מסוימות כי זה פוגע ביכולת ביצועים והם שומעים ומבצעים.לדוגמא ,לא לקחת תורופות להורדת לחץ דם,לאכול אך ורך דברים טיבעיים. אני בתוך זה עמוק היא שינתה את בעלי בצורה קיצונית שבא לי להרוג אותה ,מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה עם נערת ליווי
סיגלית גלאי21/09/2010מתגובתך נראה שהאפשרות שלך להיות "בת יענה" כלומר לדעת ולשתוק. היא אינה אפשרות כלל. הכעס עליו יתגבר ובסופו של דבר יתפרץ החוצה ואולי יהיה כבר מאוחר מידי.
עלייך להתעמת מולו בגלוי, לתאר לו את השינויים שאת רואה שחלו בו. להסביר לו שאת מודאגת ממצבו הבריאותי, להציע לו ללכת לרופא ולהיבדק.
זכותך לשים גבול ברור ולא להסכים שבעלך יבגוד בך, אין דרך אחרת לשים גבולות מאשר להצהיר על זה ולעמוד על זה!! אם את יודעת בוודאות שהוא הולך אל האחרת כדי לקבל רוגע, שלווה, אושר (כפי שציינת) תבררי איתו האם זה באמת נכון?? נסי לקבל ממנו תשובות למה? מה מניע אותו ללכת שוב ושוב לרוקן את נשמתו וכיסו?? הראי לו מה הוא עשוי להפסיד ... אם נישואייך חשובים לך ואת רוצה לשמור עליהם בדקי מה חסר לו בבית. אולי אם יסופקו צרכיו הרגשיים בבית הוא לא יחפש את זה במקום אחר. אין בכוונת דבריי לתת לגיטימציה למעשיו אלא לספק חומר למחשבה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה עם נערת ליווי
@@@ד25/11/2011ג'ב סיגלית תודה על ההענות.בודאי שאני יודעת שישלו אחרת.במשך 6שנים אנו מיתאמתים,לא חסר לו כלום בבית .היינו אצל הרבה יועצים הוא מכחיש וטוען שאני משוגעת. סגור ומסוגר דור שני ל שואה עם תרבות מסוימת שאינני רוצה לעלות בכתב כאן (על דעת מומחים לנושא) היינו אצל סגסולוג,פסיכיאטר,יועץ זוגי .,מאשים אותי מיתנהג בצורה מוזרה ממשיך בדרכו הפסולה. לי נראה שמחכה להיזדמנות אפילו ללכת ליחיות איתה,אמר לא פעם שלא יכול להפסיק לאכול דברים טובים. זואת גירסתו. וכמובן טוען שאני חולה עם התקפים והאיש ממליץ בלי הרף שאקח כדורים.אני מיואשת לא נשארה לי אפשרות מבוי סתום אין מנוס מלברוח ממנו. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה המתוקה שלי
יעלי25/09/2010כואב לי לשמוע אותך זה מזכיר לי משהו מהעבר. דליה אנחנו נשים חזקות מאוד עם המון כוחות את לא יודעת כמה. אם את בטוחה במה שהוא עושה לך, קומי והעמידי אותו על מקומו או ..שתעשי כרצונך תהני גם את מהחיים מתוקה שלי.יבוא לך מישהו שיתן לך את חייו גם. למה שרק הוא יהנה ואת תחפשי מה הוא אוכל מה הוא שותה מה זה?.. ולהיות עמוק בפנים ,עשי כרצונך שיוכל חרא גם זאת דעתי. הגברים ברובם כמו כלבים ,כשיש להם אישה טובה הם פוזלים גם לזבל אז תדברי איתו על זה שאת מאוד כועסת עליו ותגידי לו מה אני החסרתי ממך שהלכת לשם להתלכלך,בדרך כלל יש את ההכחשה וזה מעצבן. אני גבר כזה הייתי זורקת מהחלון האמיני לי. על דיבור בפון לא ראה אותי שנה שלמה.היה אצלי כמו נטע זר אז תביני על מה אני מדברת איתך אנחנו לא הפיליפיות שלהם. הגיע הזמן לקום ולעשות משהו.הם צריכים לעשות כבוד לאישה ולפחד, נערת ליווי זה אותו הדבר כמו כל בחורה אחרת בשבילי ואף יותר גרוע מבזבז את כל הונו אליה. אוהבת ומחזקת. הגברים השתנו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוש חש הבלשסיוון17/09/2010
עליתי באמצעים שונים (לא חוקר ) שבעלי מנהל קשר טלפוני צפוף ביותר עם גב' צעירה בת 21 ועם אחיה.אותה גב' הספיקה להתאלמן לפני חודשים ספורים לאחר מספר חודשי נישואין בלבד כתוצאה מהתאבדות בעלה,,מצב שהביאה לניסיון התאבדות ואישפוז.גם בתקופת האישפוז היו מספר רב של התקשרויות שאורכן היה מעל מחצית השעה.לא נראה לי הגיוני שבנסיבות אלו ובגלל פערי הגילים(40 שנה) יש קשר רומנטי ביניהם (אף שבהחלט יכול להיות שאני טועה).אני מנסה לרמוז לבעלי,אך מפאת החשש שיעלה על מקורות המידע שלי,איני מביאה בפניו את הידוע לי
האם לדעתכם כדאי לי כן לאמתו עם הפרטים,או לרדת מזה,בהנחה שמדובר בסתם קשר טלפוני עסקי ?
בשבועות האחרונים לא נצפו שיחות לאותה גב' ולאחיה.
מניחה שהסיפור מעניין ודי יוצא דופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוש חש הבלש
דליה שוורץ19/09/2010רויטל שלום,
גילית שבעלך מדבר עם בחורה צעירה שעברה טרגדיה בחייה. את אומרת שאת לא חושבת שיש בינהם קשר רומנטי ולכן לא ברורה לי שאלתך. לא פרטת במה עוסק בעלך ואם מקרים כאלה קשורים למקצוע שלון. אבל אם את חושבת שלא היה שום דבר רומנטי אז איפה הקושי שלך לשאול מזה הסיפור הזה....יכול להיות שהוא עוזר לבחורה בצרה ויכול להיות שהוא מנהל רומן אם המקורות שלך לא מדויקים אז את יכולה או לשאול אותו או לעזוב את זה... זו בחירה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהדנה16/09/2010
שלום לכם מכובדי. אני נכנסת לפורום כיממה אחרי שגיליתי כי בעלי בוגד בי. ולאור העובדה שאני כה מבולבלת הרגשתי שבשלב הראשון אשתמש בכם כדי להתייעץ לגבי הפרשה. ראשית, אציג פרטים אודותינו, וא"כ את תהליך החשיפה.
אני בת 35, בעלי בן 40. אנו במערכת יחסים כבר 14 שנה (7 שנות חברות + 7 שנות נישואים). יש לנו שני ילדים בני חמש ושנתיים. שנינו אקדמיים, עובדים במשרות מכובדות מאוד ומתפרנסים בכבוד.
עד לידתו של בני הבכור מערכת הזוגיות שלנו הייתה מדהימה. היינו זוג זוגי מאוד. אוהב ודואג, מחזר ומפתיע, קשוב ופתוח. מאז הלידה הראשונה חלה הדרדרות במערכת היחסים. הריבים עסקו בעיקר סביב החינוך של הילד. כשהיה נדמה שהמצב קצת משתפר ומתייצב בעלי מאוד רצה ילד נוסף. כשנולד השני, חלה הדרדרות נוספת. שהפעם התאפיינה בחוסר כבוד, בחוסר רצון להיות יחד ובעיקר חלה הדרדרות במערכת היחסים הפיזית (לא סקס, לא חיבוק, לא נשיקה. אולי חשוב לציין כי אני אישה בולטת מאוד, מטופחת, נערית, חטובה,...דעתנית, חזקה).
כל מאמצי לשקם את הנישואים נתפסו בעיניו כחולשה וכרדיפה. לדבריו כך מתנהלים זוגות שיש להם שני ילדים, שגם עובדים במשרות תובעניות כמו שלנו. היה לי קשה לקבל זאת משום שבבית הורי היה מודל אחר לגמרי, אך הייתי מוטשת מידי כדי להילחם. בתוך תוכי האמנתי שכאשר הילדים קצת יגדלו יחזור להיות טוב כשהיה.
אתמול, בשעות הערב, כשבעלי לא היה בבית וישבתי לעבוד על המחשב, נתגלו בפני שיחות ארוכות שהוא ניהל לאורך תקופה ארוכה עם שלוש נשים שונות. השיחות הללו חשפו תוכן מיני מאוד, הבנתי כי הם התערטלו, וחשפו אברים מוצנעים בסקייפ. הם נפגשו, ואף אמורים להיפגש בחו"ל בשבוע הבא (הוא סיפר לי שיש לו נסיעת עסקים, וכמה הוא "מבואס מזה").
מיותר להסביר עד כמה כואב היה לגלות זאת. כל הסימנים היו בדרך (בדיוק לפי הספר): נסיעות לחול, פגישות עבודה במסעדות עד שעות לילה מאוחרות, ישיבה ממושכת כל לילה מול המחשב, שמירה קפדנית על הטלפון הנייד, הקפדה מופרזת על הופעה חיצונית, חוסר רצון לקיים איתי יחסי מין...
איזו הרגשה נוראה זו!!! אני חייבת להגיד שאם מישהו היה מספר לי שראה את בעלי עם מישהו אחרת - לא הייתי מאמינה.
אתמול כשהוא הבין שגיליתי הוא אמר כי לא היה שום אקט מיני, והדבר הסתכם בשיחות והתערטלות. אני לא מאמינה!
שאלותי:
1) נכון לעכשיו גזרתי על עצמי שתיקה רועמת והתעלמות מוחלטת (הגורמת לו להתחנן על חייו, ועל מחילה). מה השלב אחרי השתיקה?
2) חשוב לי לדעת אם אכן התקיים אקט מיני או לאו. איך אפשר להוציא את המידע הזה? ובכלל האם זה רלוונטי?
3) כדי לא להתמודד עם ההלם לבד סיפרתי אך ורק לאמי (שמאז ומתמיד הייתה אשת סודי). האם יש לספר זאת גם להוריו?
4) בכלל, אני צריכה שמישהו יעזור לי, בשלב כה מבלבל וקשה של חיי, למצוא את הדרך הנכונה.
אנא עצתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה-
בני17/09/2010אני חייב לציין שאת נשמעת שקולה ורצינית, רואים זאת דרך יכולת הניתוח הקר (במקצת...) אבל היטבת להעביר את תחושותייך בכישרון רב,
דנה. אני לא מקנא בך, אתחיל רק בנחמת טיפשים שאכן זו מגיפה שפשה לה בציבור כולו, והתירוצים דומים וזהים ממקרה למקרה, משבר גיל 40,,, טיפול בילד ע"ח הבעל, וויכוחים על חינוך הילד, פתאום צד ג', כוח נסתר שלא היה כאן קודם מגיח לו ושובר את ההרמוניה שהייתה קיימת מאז ההכרות,
הבעיה היא שלא מכינים אותנו מראש לסיטואציות מסובכות שכאלו, התרגלנו לחיים יפים מלאים רומנטיקה, ללא דאגות ויש תחושה ששום דבר לא יכול עלינו,
ואז מגיע השינוי, הבעיות מתחילות, וכשלא הורגים אותם בזמן הם תופחים וגדלים, ואח"כ כבר לא זוכרים מה קדם למה,
כל אדם נולד עם חסר של צרכים כמו חום, אהבה, הערכה, וכו' את הצרכים הללו אנו מקבלים במנות גדושות מיום היוולדנו, ובדרך כלל פוחתים והולכים יחד עם קצב הגדילה שלנו, ולפעמים אנו חשים זאת בכאב שמישהו אחר במשפחה מקבל אותם, כמו אח שזה עתה נולד, או ילד חריג שדורש תשומת לב מיוחדת, אז כשזה קורה אנו מחפשים אלטרנטיבות כמו חברים, הורים של ילדים אחרים, מורים וכל גורם שיכול למלא את צרכינו מתקבל בברכה כמושיע, כמתבגרים אנו שוב מחפשים מישהו שייענה על הצרכים הללו, ולפי זה חורצים את גורל השותפות אם ואיך תהייה,
א ממה--- לא תמיד הבחירה נכונה, ומסתבר שמילוי הצרכים נעשה מתוך שיקול אגואיסטי ויצרי, והדחף לרצות היה ממניעים של תאווה , קוראים לזה שלב ההתאהבות,
אצלכם השלב הזה התארך והתקיים באופן נדיר הרבה מעבר לזמן הרגיל, וזה לכשעצמו מבורך,
אינני יודע כיצד פתרתם סכסוכים, כי לא ציינת אם היו כאלה,,,
לכן זה היה טבעי שעם כניסת גורם נוסף לקן המשפחתי תוצרנה בעיות, ואני מנחש שעוד בתקופת ההיריון היו לכם קשיים, הצד הטוב בסיפור, שמרבית הזוגות יעברו סוג של משבר במהלך ההיריון הראשון לפחות, או לאחריו, והחכמה היא לעבור את זה ביחד, ולדעת להתכונן לשינוי, ולמצוא את שביל הזהב שכולם יהיו מרוצים,
גם בנושא החינוך לרוב יש חילוקי דעות בפרט בזוגות מעורבים, או שבאים מתרבויות שונות, כך שניתן לפתור את כל זה בהדברות וברצון להגיע לעמק השווה,
כל זה כתבתי, רק כדי להאיר את עינייך שהכול פתיר, ואתם זוג זוגי כמו שכתבת, רק שחסרה לכם הכוונה בכמה נושאים וחבל, כי אתם נשמעים מאוהבים ומוכשרים,
בנושא הבגידה אני מציע לך לקרוא את השרשורים הרבים שנכתבו בפורום ע"י כל החברה פה,
אין ספק שאת זקוקה לאוזן קשבת,
גם אם אפשר לדעתי ומניסיון, לעבור משבר כזה ועוד לצמוח ממנו, (נשמע לך כרגע הזוי אבל תאמיני לי שאני יודע על מה אני מדבר,,,) קחי בחשבון שאלו הם ימים קשים לעיכול, המחשבות, האשמות, ההלקאה העצמית שהיא לחלוטין מיותרת, ולא מובילה לשום תוצאה, אלא להיפך,,, כי אין זו אשמתך כלל, הזוגיות שלכם עלתה על שרטון, ועל שניכם ביחד לשפר אותה ולתחזק אותה על בסיס יום יומי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה-2
בני17/09/2010(אני קצת מפוזר במוח כעת, עבר עליי יום קשה, ומה שאני כותב זה סוג של עזרה ראשונה,)
כל מה שאת צריכה זה לעשות לך סדר בראש, ולבחון את צעדייך בתבונה, טוב עשית שערבב את אימך, ועוד יותר טוב עשית שלא עירבת את הוריו, תלכי בהקדם האפשרי לאיש מקצוע לבדך, ותלבני את המצב בצורה שקולה, ורק אח"כ תחליטי האם את נותנת לזוגיות הזאת צ'אנס, וכמובן מותנה בהליכה לטיפול זוגי ועקבי, עד שתרגישו שאתם מסוגלים לנהל משברים ותקשורת נכונה בבית לבדכם,
תקבלי את העובדה שייתכן והיה בניהם גם מגע, וזה לא מה שעושה את ההבדל, הכול בראש שלך,
תחפשי להעסיק א"ע במשהו נוסף שיגרום לך להרגיש טוב א"ע ולא להיות שקועה 24 שעות במה שקרה,
אל תישארי בגלל,,,
בגלל הילדים,,,
בגלל הכסף,,,
תחזקי את אישיותך ותגיעי למקום גבוה ובטוח, שאז השיקול אם להישאר או להיפרד יהיה אמיתי, ויגרום לך לעשות את מה שנכון לך, וגם ייקל מעלייך את ההתלבטויות שאחריי,,,
בהצלחה
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה מיעץ בכלל קשקשן
הרמן18/09/2010איזה עיצות אחיתופל ומסקנות על דברים שעדיין לא נאמרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני, לו כל הגברים הנשואים
סלעית21/09/2010היו חושבים ומתנהגים כמוך, מצבנו היה טוב. הייתי שמחה אם היית מטיף משנתך ברבים, מעבר לפורום זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אמר שאני לא עושה את זה ???
בני21/09/2010סלעית יקרה,
שכחתי כמעט מקיומך.
יש לך איזה רעיון בשבילי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
סלעית21/09/2010זהו? רחוק מהפורום, רחוק מהלב?! אני זוכרת את כולכם.
ולגבי רעיון... בדורנו, דור הצורך תקשורת חזותית ויזואלית כמו אויר לנשימה, הייתי מייעצת לך להגיע ישירות לטלויזיה, כך נזכה גם לראות את זיו פניך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דליה שוורץ19/09/2010דנה שלום,
את כותבת כיממה אחרי שגילית שבעלך בגד בך וזה ללא ספק זמן קצר מאוד שעדיין לא ניתן לעכל בו את המצב, מה עושים, איך עושים, למי פונים ובכלל מה מרגישים..... שלב ההלם הוא שלב שאי אפשר לדלג עליו אבל הוא חולףולכן הבחירה שלך כרגע לשתוק אולי נכונה אבל לא מהסיבה שכתבת, אם יתחנן על חייו או לא זה לא העניין. מה שחשוב הוא מה את עושה ולא מה הוא עושה. נצלי את זמן השתיקה הזאת שבחרת לך כדי לעכל ולהתחיל להגדיר לעצמך את העמדה שלך בעניין. האם זה משהו שאת תיהיה מוכנה לסלוח כדי לשקם ולהמשיך הלאה ביחד. האם זהו קו אדום ששום דבר לא יוכל לכפר עליו? הגידירי לך את ההרגשות שלך עלבון, כעס, או כל רגש אחר שיש לך.
הבחירה שלך לשתף את אמא שלך היא ליגיטימית, כל אדם משתף את מי שהוא מרגיש איתו הכי נח ואם במקרה שלך זאת אמא, אין עם זה בעיה אך מה תשיגי אם תשתפי גם הוריו??
אני חושבת שהעצה הטובה שאני יכולה לתת היא שבכל צעד שאת עושה תחשבי מה את בעצם רוצה להשיג.. אם שיתוף הוריו יתן לך נחת או הרגשה שאת הבסדר והוא לא... אז לא בטוח שזה שווה את זה. הצעד שאת עושה הוא תלוי מטרה. מה את רוצה להשיג ... אם הצעד מוביל אותך למה שאת רוצה להשיג אז עשי אותו אם לא אז הוא כנראה מיותר.
אשמח לשמוע ממך כאן בפורום איך התקדמת מה עשית ומה את מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידתי
שימחה20/09/2010שלום
אכן רוב האנשים כאן עברו חוויה דומה לשלך בצורה זו או אחרת.
בשלב זה אומר לך רק שהכי חשוב כרגע זה להחליט לא להחליט לתת לזמן לעשות את שלו.
כרגע לא ממש חשוב להגיד לך מה נכון ומה לא וגם במידה ונגיד לך שלא באמת חשוב לדעת מה היה שם ... קשה לי להאמין שזה יעזור לך במשהו.
דבר אחד ברור קבלי עזרה ולא מההורים התערבות ההורים עלולה להביא לאסון
שבר שלא ניתן יהיה לטפל בו תבחרי לך בעל מקצןע ולכי לטיפול.
לדעתי זכותך המלאה להודיע לבן זוגך שכרגע אין נסיעות לחול וגם לא יציאות ליליות
ושלא תחשבי לרגע על הסיכון שבהפסד מקום העבודה שלו
זה הזמן לחשוב רק עליך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא את הצעתכםאנונימי16/09/2010
ביתי אמורה להיות בכיפור עםם גרושתי. אתמול בערב נפטר סבא של גרושתי וגרושתי מתכוונת להיות בבית הסבתא בכיפור. האם כדאי לקחת את הילדה אליי? (בהסכמת גרושתי כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימי שלום
סיגלית גלאי16/09/2010שלום לך,
מדוע אתה לא מתייעץ עם גרושתך? אולי הצעתך תתקבל בברכה, היא תהיה פנויה לעזור בבית האבלים בזמן שאתה תהיה עם הילדה.
לא ציינת בת כמה הילדה, אם זה אפשרי כדאי שתשאל גם אותה היכן היא מעדיפה להיות? והאם היא יכולה להתמודד בבית הסבא?
קשה לתת לך תשובה חד משמעית כי חסרים פרטים ולכן אני מציעה שתתייעץ עם גרושתך והילדה ותקבלו החלטה משותפת ונכונה לכולכם.
כל טוב,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא את הצעתכם
אנונימי16/09/2010זה קצת מסובך... הילדה בת 2.5. הבקשה באה מגרושתי. העניין הוא שאנחנו בשלבים הראשונים של הגירושים ועדיין נמצאים ב"כסאח". האמת היא שבת זוגתי כרגע לחיים היא זו שמתנגדת שאקח את הילדה מהסיבה שאנו צמים בחג בעוד שגרושתי לאו (וגם להחזיר לגרושתי על פעמים אחרות שאנו ביקשנו והיא סירבה... התנצחויות של גירושים) . כמו כן למיטב ידיעתי בכיפור לא יושבים שבעה. אני די תקוע בין הפטיש לסדן... מצד אחד הטיעונים של בת זוגתי נכונים, אך מצד שני זו הבת שלי שאני חושב עליה. אפילו קיבלתי איומים על פרידה מבת זוגתי אם אחליט כן לקחת את הילדה. (כאן המקום לציין שבת זוגתי עדיין רווקה ומעולם לא נישאה, אך היחס שלה לביתי עד כה מעולה, היא אוהבת אותה, מטפלת בה כשהיא איתנו, שומרת עליה ומחנכת אותה.)
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימי-
בני16/09/2010מאחר ואתה מם בכיפור, יהיה זה לא אחראי לטפל בילדה במצב כזה, קח שלטובתה כדאי שהיא תהיה במקום אחר,
למען הסדר הטוב כדי שתציע לגרושתך באותה נשימה שתשמח לקחת אותה בהזדמנות אחרת על חשבונך למרות שאתה לא חייב,
תסביר לה שאתה צם קשה ואתה דואג לילדה,
אכן ביום כיפור אין אבלות, ולכן מן הדין ומן הצדק שהיא לא תהיה אצלך,
חתימה טובה וצום קל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה עם נערת ליווידליה16/09/2010
שלום לכולם. תודה על התגובות . בפניה שלי הראשונה כתבתי שפנינו בעלי ואני לכל מישהיה יכול לעזור.פסיכיאטר,סקסולוג,יעוץ זוגי.הבעיה שהוא ממשיך לטעון שהוא לא בגד ,לא הלך לנערת ליווי,הכל פרי דימיוני .היום אני יוצאת מדעתי מעצם הנחישות שלו ,שיכנוע עצמי שלו שהוא לא אשם ,הוא טוען מי שצריך טיפול פסיכיאטרי זו אני.אני רוצה לעזוב אותו ,אבל הוא כל הזמן מושך זמן ,אינני מוכנה לעזוב את ביתי.הוא מבקש סליחה ,אומר טעיתי ,עשיתי הרבה טעויות ,מבקש סליחה אבל מעולם לא שכבתי עם אף אחת אחרת.עם כל ההוכחות שישלי ,כולל נירות ספוגים באודם,הפרשות זרע,הפרשות רוק,סימני אודם עם נצנצים(שכמובן נבדקו במכון הפטולוגי) שהוא טוען שזה ריבה וכו..... הרבה כספים ביזבזתי לשם ההוהכות. אז עם כל הכבוד והערכה איזה יעוץ זוגי צריך? אני רואה עלו את חוסר השקט ,חוסר רצון והתלהבות לחיות כמו בתקופה שישנתי.כל ערב אחרי 16 שעות עבודה שלי היה רוצה בשימחה ללכת לישתות בירה איתי .היום הוא מת חי מגיע הביתה עייף חסר חיות רוצה רק לישון .הבית מוזנח,אני חיה מתה בארון מתים מתחת לאדמה או בכל זואת נושמת ועובדת.משנה צבעים לא יודע מה הוא רוצה פעם בסדר פעם מטורף .צעקות איומים,אלימות שלא היכרתי אצלו מעולם .כמובן גם אני מיתנהגת כמו חיה אפילו סטרתי לו לא פעם ,אומרת לו אני יותר לא רוצה אותך למרות ש הוא אהבת חיי היה ונישאר כזה, אבל......אין בי כוחות וגדלות רוח ליסלוח. זואת היתה אהבה הדדית שאין היום. אני יודעת שהוא לא מסוגל לעזוב אותי ,אבל ממשיך לשקר כניראה שימשיך גם ללכת לנערה הזו. אני כותבת ובוכה ......ומבינה היטב שאין מוצא. תודה וגמר תחימה טובה דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה
שמחה16/09/2010זה הזמן לקבל החלטה.
כניראה שבשלב זה לא תקבלי ממנו הודעה. והשאלה היא האם את באמת זקוקה לה?
הוא גם במשבר מבין שעשה טעות שעלולה לעלות לו בביתו באשתו ובילדיו.
פוחד פחד מוות שהודעה רק תחמיר את המצב , מבין שהוא הולך ומסתבך בשקר
ולא יודע כיצד לצאת מהמצב.
לכן את צריכה לנהל את המשבר ולהחליט רוצה להישאר ? תתחילי לתת חום,אהבה,בית
נשיות וכ"ו לא רוצה ? תיפרדי ...
קיבוע של המצב הקיים הוא הגרוע ביותר.
את יכולה , את חזקה את מסוגלת תאמיני לי לא אמרתי לך שום דבר שאני לא אומר יום יום לעצמי שום דבר שאני לא חי איתו ומתמודד איתו כל יום כל שעה בשנה האחרונה ויחד עם זה מהרגע שהבנתי שכך צריך לפעול המצב השתפר, הדברים נפתחו והיום יש זוגיות מצויינת כמותה לא היתה לנו מעולם ולמרות הכל יש דברים שישארו תמיד שילכו איתנו תמיד ועם זה צריך ללמוד לחיות.
דבר אחרון ניראה לי שנכון יותר טיפול אישי ולא זוגי לפחות בשלב זה.
אולי אפילו אימון אישי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה שלום
סיגלית גלאי16/09/2010דליה שלום
אני חשה את הכאב שאת מביעה בדברייך, ובכל זאת אני מציעה לך לחשוב ולהחליט
על מה את רוצה להילחם על אהבת חייך או על הצדק?
אין ספק שאם תילחמי על האמת והצדק מערכת היחסים ביניכם תמשיך להתדרדר ובסופו
של דבר זה יהיה בלתי נסבל, אבל אם את מרגישה שהוא אהבת חייך ועודנו כזה, תשקיעי את כל כוחותייך כדי להחזיר את הקשר והאהבה ביניכם. נכון, צריך לרצות לסלוח כדי שזה יתאפשר.
תחשבי איפה הרווח האישי שלך יהיה גדול יותר.
ברגע שאחד מכם יתנהג ויתנהל אחרת זה ישפיע גם על השני.
בהצלחה וכל טוב,
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 4 וחצי שנים נשבר...אסף14/09/2010
שלום, אני במערכת יחסים עם חברתי כ 4 וחצי שנים. אנחנו בני 25 ,אנחנו לא גרים ביחד.
מה שמפריע לי במערכת יחסים זה שהבחורה פשוט הרסנית ורעה. היא מנתנקת לי את הטלפון בפרצוף עשרות פעמים ביום, רבה איתי כל יום על משהו חדש שאני בכלל לא עושה.
כשאני הולך לישון מוקדם היא חושבת שאני בוגד בה. כשאני קונה בגדים היא חושבת שאני מתחיל עם המוכרת בחנות. כשהיא רבה איתי היא אומרת שהיא תשכב עם מישהו אחר.
אני סטודנט וזה נורא מפריע שהיא רבה כל יום משפילה מדכאת את החיים מדכאת כל יום מחדש. רבה איתי כל פעם שאני עם חברים כדי שיהיה לי רע לפי דעתי. הרסה לי עם כמה חברים את היחסים. אומרת לי לאן אפשר לצאת ולאן אי אפשר. מקללת אותי ועוד המון דברים רעים שלא אפרט כאן.
כל הארבע שנים שאנו יחד כמובן נפרדנו בגללה עשרות פעמים על כלום. כל הארבע שנים לא שיקרתי אותי ולא בגדתי בה ולא פגעתי בה, באמת. והיא שיקרה אותי המון, ישנה אצל מישהו ידיד שלי בזמן שאנחנו בקשר ושיקרה ואמרה שזה אצל חברה. ביקשתי ממנה שתשתנה שלא תשקר שלא תריב כל יום מחדש שלא תנתק שלא תשפיל אך היא לא מפסיקה.
האם היא תישתנה ? האם מי שבגד פעם אחת או אפילו פעמיים תמיד יבגוד ? האם זה קשור לבעיות נפשיות שהיו לה בעבר שהיא פגעה לעצמה בגוף ? האם זה קשור לחברים שבגדו בה בעבר ואגב היא אמרה לי שכל חבר שהיה לה בעבר היא בגדה בו.
היא ממש עושה לי רעה בחיים, היא מדכאת כל רגע טוב שיש לי בחיים היא הורסת לי את הלימודים, היא חכמה היא יפה. למה קשה לי לעזוב אותה ? איך זה אפשרי לעזוב אותה ? ואולי זה קל כי היא נפרדת כל יום ממש כמו הסרט "50 דייטים ראשונים ". איך אתמודד בלעדיה. אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות שכתבתי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי 4 וחצי שנים?!
סיגלית גלאי14/09/2010אסף שלום,
נראה לי שציינת בעצמך את כל הסיבות מדוע היא לא מתאימה לך: הרסנית, רעה, מדכאת, חשדנית, משפילה, מקללת, משקרת...... כדאי שתדע, אם זה היחס שאתה מקבל ממנה עכשיו, זה גם מה שתקבל בעתיד. מדוע שהיא תשתנה אם אתה מוכן לספוג את כל זה???
אולי קשה לך לעזוב בגלל כוח ההרגל, או הפחד משינוי? אם כן, הדרך היחידה היא פשוט להחליט לעשות מעשה ולהתמודד, תוך כדי הבנה שאין לזה עתיד.
בהצלחה,
סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסף14/09/2010תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף אתה חייב לקרוא את זה!
מיואשת15/09/2010אני פשוט בשוק!
אני נימצאת בדיוק בדיוק במצב שלך!
הגבר שלי מתנהג בדיוק כמו חברה שלך זה פשוט מפחיד מה שסיפרת זה פשוט הסיפור שלי וגם אני נימצאת באותו בעיה.. אני פשוט פוחדת לקום וללכת... אבל בימים האחרונים ישבתי עם עצמי וחשבתי הרבה ודיברתי עם אנשים והגעתי למסקנה. הם מתנהגים ככה כי הם יודעים שאנחנו תמיד נהיההה שם בגלל זה הם לא מפחדים לאבד אותנו כי אנחנו תמיד נחכה להם לא משנה מה הם יעשו וזה הטעות שלנוו בגלל זה הם לא מעריכים אותנו!!! אני מוכנה לספוג את ההתנהגות המסריחה של חבר שלי ואני תמיד סולחת לו עוד מבלי שהוא יבקש סליחה ובגלל זה הוא ממשיך ככה למה לו להשתנות? אם אני מקבלת את זה? ועכשיו אתה בדיוק במצב שלי נימאס לך אתה כבר לא יכול יותר לשאת את ההרגשה המגעילה הזאת אתה מרגיש לא שווה מושפל וגם איפשהו אשם נכון? ואתה יודע מה אתה ממש לא אשם היא גורמת לך להרגיש ככה וכתוצאה מכך אתה מבקש סליחה על הטעויות שלה.. אם תירצה לדבר יש לי הרבה מה להגיד לך אני מאוד מזדהה איתך ואני חושבת שאנחנו הכי נבין אחד את השני ואני מקווה שנוכל לעזור גם אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אסף15/09/2010היי אני אשמח מאוד מאוד לדבר איתך אם שתינו באותו המצב
אשמח אם תשאירי לי מייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
מיואשת15/09/2010אני מחכה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אסף15/09/2010איך אני מקבל את המייל שלך או טלפון אשמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות נמחק לי ..
מיואשת15/09/2010כתבתי לך אותו.. כניראה שנמחק
[email protected]
דבר איתי אני ישמח לשוחח איתך בכל דרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי
אסף15/09/2010היי קיבלתי את האימייל
שלחתי לך הודעה אשמח לדבר איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסף
ליאל15/09/2010אסף היקר
קראתי את מה שכתבת וזה ממש נגע לליבי....... למה אבל למה גבר שנשמע כל כך טוב מגיע למצב שהוא סובל ? למה שתנתק לך את הטלפון אם היא אוהבת אותך? פשוט זלזול וחוסר כבוד למה לעזעזל אתה עדיין שם? למה כל הרוע הזה שהיא עושה לך? זאת אהבה? להיות אובססיבית אלייך, קנאית........ רכושנית
למה לך לסבול? אתה צעיר... יש מלא בחורות בחוץ
למה לך להיתפס על מישהי רעה?
אני לא מבינה את זה תתעורר יש בחורות טובות בחוץ!!!! תחזק את עצמך אף אחת לא תשפיל אותך זה לא מגיע לך!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
אסף15/09/2010שלחתי שוב האם קיבלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת לא הצלחתי
אסף15/09/2010היי מיואשת לא הצלחתי לשלוח לך אימייל
האם יש לך אימייל אחרי או שתרצי להשאיר את הנייד שלך
אולי יש לך טעות בכתובת
אשמח לשוחח איתך אם שנינו באותו המצב
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אסף15/09/2010היי
אשאיר לך את המייל שלי
[email protected]
אשמח אם תחזרי אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך הודעה
מיואשת15/09/2010שלחתי לך הודעה עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת מאוד...נוי14/09/2010
שלום לכולם
אני בת 24 נשואה כארבע שנים לאדם מקסים,אבל יש לי בעיה רצינית,אני לא אוהבת אותו ולא מרגישה אליו כלום כבר המון זמן(שנתיים לפחות).לפני כמה חודשים שוחחנו והחלטתי שאני עוזבת את הבית כביכול לא לתמיד אלא כדי לחשוב ואולי להתגעגע.המחשבות לא הביאו אותי לשום מקום והגעגועים לא ממש באו.אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד להשאר בלי אהבה ובלי חשק זה לא חיים,ומצד שני כולם אומרים לי שאני עושה טעות ושהוא אדם מקסים ושאני לא אמצע מישהו כזה בחיים.השאלה היא אם עדיף להשאר עם בן אדם טוב עם מידות טובות שדואג לי ואוהב אותי אבל משום מה אני לא מצליחה להרגיש אליו בחזרה, או שאני צריכה בכל זאת לעשות את הצעד ולקחת סיכון ואולי למצא אהבה אמיתית. אני חושבת שבגיל כזה בתחילת החיים אולי לא כדי "להתקע" במשהו שלא עובד לכל החיים.
אשמח לשמוע דעות ...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת..
סיגלית גלאי14/09/2010נוי שלום,
כפי שאת מציינת לכל החלטה יש מחיר, כרגע יש לך בן זוג ואת יודעת מה את מקבלת או לא מקבלת מהקשר הזה. מכיוון שאין דרך לדעת מה צופן העתיד, עלייך לבחור האם את לוקחת את הסיכוי או הסיכון, הדרך היחידה לקבל תשובה היא להתחבר לאמת הפנימית שלך מבלי להקשיב ל"כולם" כי הצרכים האישיים של כל אדם בזוגיות שונים מאוד מאדם לאדם.
כדאי שתשאלי את עצמך: האם אהבת אותו לפני 4 שנים? כשהכרתם? במידה וכן, כדאי שתיזכרי מה אהבת בו? מדוע בחרת להתחתן איתו ? אח"כ תבחני מה גרם לשינוי והאם יש סיכוי לעורר שוב את רגשותייך כלפיו. אם התשובות שלך הן שליליות, נראה לי שהתשובה ברורה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
אסף14/09/2010לדעתי אם את לא אוהבת את בעלך/ בן הזוג שלך יותר משנתיים, את צריכה למצוא גבר אחד, את בת 24 את בחורה צריכה, כל החיים לפניך, אני עדיין לא מבין למה התחתנת בגיל כל כך מוקדם לדעתי זו טעות.
אני גם בן 24 לא נשוי אך בזוגיות של 4 שנים וממש לא מרוצה לקראת סופה, אשמח להכיר אותך.
טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 4 וחצי שנים נשבר....אסף14/09/2010
שלום, אני במערכת יחסים עם חברתי כ 4 וחצי שנים. אנחנו בני 25 ,אנחנו לא גרים ביחד.
מה שמפריע לי במערכת יחסים זה שהבחורה פשוט הרסנית ורעה. היא מנתנקת לי את הטלפון בפרצוף עשרות פעמים ביום, רבה איתי כל יום על משהו חדש שאני בכלל לא עושה.
כשאני הולך לישון מוקדם היא חושבת שאני בוגד בה. כשאני קונה בגדים היא חושבת שאני מתחיל עם המוכרת בחנות. כשהיא רבה איתי היא אומרת שהיא תשכב עם מישהו אחר.
אני סטודנט וזה נורא מפריע שהיא רבה כל יום משפילה מדכאת את החיים מדכאת כל יום מחדש. רבה איתי כל פעם שאני עם חברים כדי שיהיה לי רע לפי דעתי. הרסה לי עם כמה חברים את היחסים. אומרת לי לאן אפשר לצאת ולאן אי אפשר. מקללת אותי ועוד המון דברים רעים שלא אפרט כאן.
כל הארבע שנים שאנו יחד כמובן נפרדנו בגללה עשרות פעמים על כלום. כל הארבע שנים לא שיקרתי אותי ולא בגדתי בה ולא פגעתי בה, באמת. והיא שיקרה אותי המון, ישנה אצל מישהו ידיד שלי בזמן שאנחנו בקשר ושיקרה ואמרה שזה אצל חברה. ביקשתי ממנה שתשתנה שלא תשקר שלא תריב כל יום מחדש שלא תנתק שלא תשפיל אך היא לא מפסיקה.
האם היא תישתנה ? האם מי שבגד פעם אחת או אפילו פעמיים תמיד יבגוד ? האם זה קשור לבעיות נפשיות שהיו לה בעבר שהיא פגעה לעצמה בגוף ? האם זה קשור לחברים שבגדו בה בעבר ואגב היא אמרה לי שכל חבר שהיה לה בעבר היא בגדה בו.
היא ממש עושה לי רעה בחיים, היא מדכאת כל רגע טוב שיש לי בחיים היא הורסת לי את הלימודים, היא חכמה היא יפה. למה קשה לי לעזוב אותה ? איך זה אפשרי לעזוב אותה ? ואולי זה קל כי היא נפרדת כל יום ממש כמו הסרט "50 דייטים ראשונים ". איך אתמודד בלעדיה. אני אשמח אם תענו לי על כל השאלות שכתבתי. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברח ואל תסתכל אחורה
ערן18/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוים אדומים?
עטיה25/09/2010מישהו שאל, אם הוא חצה את הקוים האדומים שלה? אני לוקחת זאת אישית.
הפרוד שלי תמיד דיבר על קוים אדומים, בעוד שהוא חצה את כולם אצלי. עזרתי לו בהזמנת ילדיו מפרק אלף, ייעצתי לו מה לעשות בכספיו, הוא תמיד הקשיב לאחרים ואלי לא. לא העריך, כינה אותי בכינויים שונים ומעליבים, לא העריך אותי, כינה את אבי בכינויים, את אחי בכינויים, העליב אותי בפני בני משפחה....
ועכישו הגיע לגיל של משבר, הוא תמיד חווה משברים, קיבל ירושה מאביו, ואופססססס.....הוא נפרד. בצורה מאוד מעליבה, ארז מזוודה כמו שפן ויצא מהבית. אבל, אני הכנתי עצמי כבר לפני עשר שנים לפרידה אפשרית. כי חשתי, שהכל משחק אבוד. הבחור קריזיונר, ואין אצלו קוים אדומים, הוא דורש אותם אצלי, ואצלי חצה את כולם. מסובך מאוד, הבחור. ועכשיו מחפש עצמו בכיבושי נשים. המסכן. אצל נשים צעירות ממנו, שבוודאי ישחקו עם גופו הכואב והזקן והמתבלה.
אולי החבר פה, באתר, הוא זה שחצה קוים אדומים? אולי גברים מרשים לעצמם להעליב נשים, ומתפלאים שהגברות מעיזות לפצות פה ולהתגונן? האמת שאני לא מתפלאת, שהוא מצא מהר בת זוג, גם הפרוד שלי, מצא כבר את השניה. זה הולך מהר מאוד.
קורבנות, בחורות תמימות ומאמינות תמיד ניתן למצוא על כל צעד ושעל. השאלה, אם הגברים יוכלו לשחק עד הסוף את משחקם. בכל פעם בכל זוגיות יש קוים אדומים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשבר אחרי 4 וחצי שנים....
דליה שוורץ19/09/2010אסף היקר שלום,
אתה מתאר מערכת יחסים מאוד קשה שנראה שלא עושה לך טוב ובכל זאת אתה מתעקש להשאר במערכת היחסים הזאת. אתה מדבר על שינויים שהיית רוצה שיקרו אצלה: שתפסיק לשקר שלא תריב,שלא תנתק ולא תשפיל. האם חשבת מה אתה רוצה שיקרה איתך? מה אתה רוצה לעצמך ומדוע אתה בוחר להשאר במערכת יחסים שכ"כ מכאיבה לך?
אתה צריך להבין שכל מה שאתה מאפשר שיקרה ימשיך לקרות. אם אתה תמשיך לאפשר לה להתנהג כמו שהיא מתנהגת אין סיבה שהיא תחדל מהתנהגות זו. אתה צריך להחליט מהם הרוים האדומים שלך וללמוד להתעקש עליהם. זה קשה. זה מאוד כואב בהתחלה אבל אם לא תוותר תוכל לדעת שהבחורה שמתאימה לך תמצא אותך ואולי דווקא החברה הזאת תלמד שיש לך קוים אדומים שאסור לחצות והיא תחליט להפסיק לחצות אותם. אבל עד שלא תחליט מה אתה רוצה לעצמך לא יהיה שום שינוי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר שלי לא זוכרroni14/09/2010
היי אני לא יודעת כמה השאלה מתקשרת לפורום הזה אבל אין לי למי לפנות,
אני וחבר שלי 3 שנים ביחד... ואנחנו בני 21 ומאז שאני זוכרת שהתחלנו לצאת ושאלתי אותו עם כמה בנות הוא שכב ומי הראשונה שלו, הוא לא ידע להגיד לי בדיוק..
הוא היה מהבחורים שבגיל 15 היו הולכים עם החברים לבנות או שוכבים עם סתם בנות
הוא טוען שהוא שכב עם 3 בנות והרשאונה הייתה אחת בשם שיר לא יודע מי הבנות האלה ואלו היו סתם בנות...
עכשיו אנ י בדילמה אם להאמין או שפשוט להמשיך עם זה הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלא זוכר..
סיגלית גלאי14/09/2010שלום רוני,
מדוע זה כל כך חשוב לך לדעת עם מי וכמה "ילדות" הוא היה בגיל 15?
הגיוני שהוא לא מייחס לבנות אלה חשיבות רבה כי הוא היה צעיר.
מאז עברו מספר שנים והבחור התבגר, אם הוא נאמן לך ואוהב אותך וגם את מרגישה
כלפיו רגשות דומים, זה העיקר.
בהצלחה באהבה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)