פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאת היקרה תגובה....
    רונית
    06/10/2010

כל הכבוד לך מקנאה בך על האומץ על המהירות שבה הגעת להחלטה . איך ? אנשי מקצוע ?, משפחה ,יעוץ של חברות? איך יודעים....
    אומרים שהזמן מרפא אצלי כנראה הזמן הוא האוייב הכי גדול, ככל שהזמן עובר אני מתחילה להפנים מה עברתי וכמה גדול הכאב האובדן הבדידות והעצב שאינו מרפה.
    עולות לי המון שאלות לגבי מה היה ? איך ? למה? יש לי כאב ראש חמישה חודשים כבר חשבתי שאולי יש לי גידול , הראש לא מפסיק לחשוב והלב לא מפסיק לצעוק.
    איך מתגברים? מה עושים? איך מחליטים ? יש פה עוד אנשים שמעורבים (הילדים) אני לא יכולה ככה סתם באמצע החיים לישבור את הכלים הם חושבים שהכל בסדר, שבעלי ואני עברנו משבר וזה כעת מאחור....חשבתי תמיד שקל יותר להיפרד שהילדים גדולים אך מסתבר שטעיתי ובגדול ככל שהם יותר בוגרים הם יותר מבינים יש להם שאלות קורעות לגבי העתיד ,מגורים,רכבים,מי ישלם מה? אם נצתרך להצתמצם? למכור מכוניות ?לרדת ברמה? המצב הכלכלי שלנו גבוה והילדים יפגעו מאוד גם זה מעסיק אותי כי 2 הגדולים חיילים ואנחנו מחזיקים להם רכבים ומשלמים להם את כל ההוצאות בקיצור ליאת המצב לא מזהיר ,לצאת עם חברות כרגע לא כ"כ על הפרק כי אף אחת מהן לא יודעת מה עברתי ובמידה ואפגש איתן הרבה הן יבחינו גם ככה בעבודה כולם מרכלים עלי שאני עוברת משהו קשה לי מאוד ואני לא רואה אור בקצה המנהרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לליאת היקרה תגובה....

הוספת תגובה

• תשקיעי במקום לשקוע.

רוי
    07/10/2010

תשקיעי בעצמך במקום לשקוע בעצמך.מאז הסיפור עברתי טלטלות רגשיות ואני כרגע במקום בוגר יותר מבינה שחיים פעם אחת.
    ולמה לי לסבול?במיוחד אם הוא לא סובל?!
    אני התחלתי להתלבש שונה יותר פרובוקטיבי מפעם,קניתי אודם אדום מדהים!וכל פעם שאני סתם יוצאת אני משקיעה ונועלת נעלי עקב ונראית פי 10 סקסית ממה שהייתי.
    ומה קרה??
    יוצאות לו העניים.הוא יותר שואל לאן הולכת?מה עושה?תחזרי מוקדם.מתקשר כמה פעמים...ואפילו שאין לי מה להסתיר אני נהייתי "חשאית"לא עונה לו רק אחרי כמה פעמים.מסבכת אותו שיבין לבד מה עשיתי לא מפרטת יותר מידי.לפעמים אני עושה סיבוב עם האוטו ואומרת לו שאני יוצאת והוא לא מבין מה התלבשתי ונעלמתי@!!אך איזה כייף זה!!היום קצת יותר אכפת לו....לאט לאט....אמרתי לו שיש לי חשק לבגוד בו....והוא לחוץ.....ככה זה גברים תלכי הפוך על הפוך ואל תשתפי אותו בכלום ותראי מה יהיה....בהצלחה מתוקה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור חיים
    טל
    05/10/2010

שלום לכולם, גם אני נפגע ממערכת יחסים כמו כולם שכותבים כאן בפורום.

אני אשמח אם אנשים ימליצו על מקומות בילויים שבהם אפשר להכיר אנשים טובים.

כמובן לבנים בנות ולבנות גברים. אולי זה קצת יתן חיים טובים לפורום הזה.

אם אפשר בילויים הכרויות מקומות טובים ששם הולכים כדי להכיר באזור ירושלים תל אביב.

טל.

לקביעת תור
    סגירה
    שיפור חיים

הוספת תגובה

• כמובן המלצות

טל
    05/10/2010

כמובן המלצות, למקומות שיצא רק טוב מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מעניין

הילה
    05/10/2010

אשמח לשמוע על מקומות כאלו

קדימה חברה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק דיבורים

לי
    10/10/2010

בואו ונעשה משהו בעינין הזה לא רק לבבר הפורום מיתפוצץ מיבגידות ואיו לנו אייפו ללמוד מיה ולהציא מהמר מתוק עים עוד אפשר .בבקשה ממכם עשו משהו למען הנפגעות והנפגעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש נבגדים נבגדות

מפגש
    14/10/2010

בוא נוציא מתוק מכל הבגידות הללו, בואו נעשה מפגש באיזור המיפגש
    אולי כך יצוא דברים טובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתגבר על בגידה לבודדה
    רונית
    03/10/2010

גם אני לצערי חוויתי בגידה לפני 5 חודשים ,ביום שגיליתי התהפכו לי החיים ,מאישה, חברה, מאהבת,ואשת סודו של בן זוגי היקר הפכתי לכלום. ירדתי 7 ק"ג יש לציין שאני ניראת נהדר דוגמנית לשעבר, בחוץ אנחנו משדרים עסקים כרגיל יוצאים מבלים נוסעים המון לחו"ל ואף אחד לא מעלה על דעתו באיזה גיהנום אני נמצאת,החיים נגמרו היום אני אישתו אבל לא יותר מזה ,הפסקתי לאהוב אותו אני מתה לקום וללכת אבל הפחד משתק אותי ,אני מרגישה שהוא עדיין לא שילם את המחיר שעליו לשלם בגין מה שהוא עשה לי מכיוון שהילדים היו בראש מעיייני והם התפרקו לגורמים החזרתי אותו הביתה 6 ימים אחרי שהעפתי אותו ומיד בשבוע לאחר מכן התחלנו טיפול זוגי אינטנסיבי שכלל 6 שעות שבועיות ולא תרם כלום. בעוד 4 חו' יש לנו אירוע של בני זהו בעצם הזמן שהקצבתי לעצמי ברגע שהפרשה התפוצצה החלטתי שאני לא מחליטה החלטות אני אתן לזמן לעשות את שלו ונראה מה יהיה עד אחרי האירוע של הילד, חשבתי לתומי שבעלי ילחם עליי יוריד לי את הירח והכוכבים טעיתי ובגדול, הוא די מושפע ממצבי הרוח שלי כאשר אני נישברת הוא יושב לצידי כמו גולם בסלון הוא מבחינתו לא יוזם שום שיחה ,חיבוק או מגע ,הוא אומר שהוא טעה ובגדול והיום הוא מבין מה הוא הפסיד והוא יודע שסלחתי לו ,הוא לא מתאר לעצמו מה הולך אצלי בפנים איזו סערת רגשות אני בזה לו על שמעד הוא היה הדבר הכי יקר לי בחיים הייתי מוכנה למות למענו ואני מדברת על 20 שנות נישואים מושלמים,החברים הטובים שלנו בוגדים כולם והם "סידרו" לו מישהי ועודדו אותו וכאשר הוא החליט שמספיק והוא רוצה חזרה הביתה הם פנו אליה וסידרו המשך למפגשים הסוערים הוא היה מספר להם הכל איך מתי באיזה תנוחות וכדומה ,מיותר לציין שהיום בנוסף לחוויה הקשה שעברתי אנחנו גם בלי חברים .
    נשים יקרות אתן שמתגברות ומצליחות לשקם את חיי הנישואים ,להמשיך הלאה, כל הכבוד לכן אין לי שמץ של מושג איך אתן עושות את זה....הפגיעה כ"כ קשה אני מפורקת לרסיסים הדימוי העצמי הביטחון מה יהיה? מתי זה יגמר? הלב שלי הנפש הנשמה צועקת הצילו אבל אף אחד לא שומע,לא רואה להורים לא סיפרתי כדי לא להכאיב מה עלי לעשות? מתי הכאב יגמר? כואב לי הלב שורף לי בנשמה והראש ,הראש לא מרפה למה? למה?למה זה קרה?

לקביעת תור
    סגירה
    להתגבר על בגידה לבודדה

הוספת תגובה

• רונית

שימחה
    04/10/2010

אני סוגר עוד מעט שנה והאמת לא איש בשורות אני
    ניראה לי שנגזר עלינו לחיות עם תחושות אלה כל החיים העניין הוא שאני לא בטוח שבזוגיות אחרת התחושות יעלמו...
    זכותך המלאה להתלבט זכותך המלאה לכעוס חלק מהעניין זה גם לספר כאן ולתת עצות
    אבל בעצם כולנו מדברים גם לעצמינו.
    המון בהצלחה ואשמח לשמוע במידה ודוקא את תימצאי את המתכון לאושר למרות
    הכאב,הכעס וחוסר העונים
    דבר אחד כן ברור לי הדברים צריכים להיות מדוברים על השולחן את לא יכולה לחיות לבד עם התחושות שלך זה לא טוב לא לך ולא לילדיך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי גם...

רוי
    05/10/2010

אני אמנם בת 30 ו2 ילדים גם חוויתי מה שחווית לפני 5 חודשים.
    ורבק!!שום ירח שום כוכבים אדיוט מושלם.אני כל היום רק חושבת מה לעשות איך להשתנות ולא מצליחה הוא במקום שיתרפס הוא יושב כמו גולם בסלון!
    ככה בדיוק זה דפוס ההתנהגות של הבני זונות.
    אני חושבת על גירושים.האמת...
    בהצלחה מתוקתי!תחזיקי מעמד!
    דרך אגב אני מבלה ויוצאת ולא סופרת אותו כבר נהינית לי מהחיים ...עם חברות דווקא כייף לי לפנק את עצמי.כי חרא ישאר חרא ולמה לסבול??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שלי מתפוצץ
    אלמונית
    03/10/2010

לא יודעת איך להתחיל זה קרה בפיתאומיות בגלל איז סיר אוכל או שאני ממש נאיבית ותמימיה בעלי החליט שאוה רוצה שיהיה לו טוב ופתאום הוא סובל 20 שנה שאני לא מגדישה לא אהבה וחום .אבל שנסיתי לדבר ולראות מה קורה התחלתי להבין שבכלל יש לו רומן עזבו שהוא מתכחש ואומר שלא אבל אני יודעת.הוא משחק כרגע מישחק שבלילות הוא בא ומחבק אותי ועושה איתי "אהבה מזויפת ובבוקר אנחנו שני זרים בקושי מתיחס שאני קיימת ואם אני מצלצלת אילו הוא עונה בתוקפנות עד לפני כן הינו משפחה מאושרת עם 3_ילדים מקסימים כך לפחות אני חשבתי אני עם הסוד הזה לבד ואני לא יודת מה לעשות אני פשוט נרגישה אני מתה לא יודעת מה עליי לעשות לשתף את הילדים או לא האם כמו שהוא אומר שאני האשמה היחידה בסיפור ועלי לקחת את כל האשמה כי הוא טוען שהוא המושלם אשמח לדבר עם מישהו תודה

לקביעת תור
    סגירה
    לב שלי מתפוצץ

הוספת תגובה

• לב שלי מתפוצץ

דליה שוורץ
    03/10/2010

אלמונית יקרה,
    קודם כל אם את מרגישה שאת מוכרחה לדבר עם מישהו ולא יודעת את מי לשתף ועל מי אפשר לסמוך אני מציעה לך לפנות למאמן אישי כדי שתוכלי גם לדבר על הדברים וגם למצוא את הדרך הנכונה לפעול בה.
    ולעניין הספציפי עליו דיברת, אם בעלך מנהל רומן זה כנראה לא קרה בפתאומיות, את לא הרגשת שמשהו משתבש אבל כנראה שכבר זמן מה לא הכל בסדר. המחשבה שלו שהוא מושלם היא כמובן לא רלוונטית ובכל מערכת יחסים יש שני אנשים שאחראיים לתוצאה אבל מי שלא מוכן להבין את זה לא יוכל לעשות את השינוי.
    האם ניסית לברר איתו מדוע כ"כ מכעיס אותו שאת מתקשרת, ומדוע הוא מתייחס אלייך כמו אל זרה בבוקר? נסי לברר את השאלות האלה לא בצורה של האשמה או ביקורת אלא מתוך רצצון אמיתי להבין מה באמת קורה ואיך אפשר לשפר.

כמובן שאם הוא מוכן לפנות לייעוץ זוגי זה יהיה מצויין.. אבל לפני שאת מציעה יעוץ נסי לדבר איתו ולהבין מה הוא היה רוצה לשנות במערכת היחסים שלכם ומדוע..

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי מתגרשת כי חליתי בסרטן...
    אורן
    02/10/2010

שלום לכולם, בעייתי היא כזו אני ואישתי ביחד כבר 7 שנים אני בן 28 ואשתי בת 25 לפני שנתיים התחתנו וקנינו דירה ביחד בדיוק באותו הזמן לאחר החתונה גרנו אצל הורי במשך שנה וחצי מיכוון שהיה לנו מועד כניסה לדירה של שנה מהקניה וחצי שנה שיפצנו את הדירה לפני שנה וחצי הופיעו אצלי כאבי תופת בגב העליון ובחזה ולאחר 8 חודשים מהופעת הכאבים שמעולם לא הופסקו אך שוככו עם משככים הובחן אצלי סרטן מיסוג הוצ'קין בחזה בהיקף של 7X7 ס"מ מאז אשתי נהיית מאוד קרירה אלי לא באה איתי לטיפולים לניתוח לאישפוזים ולבדיקות וטענה היא כי היא חייבת לפרנס אותנו אנו ללא ילדים ואני לקראת סוף טיפולי הסרטן שכרגע הינו 2X2 ס"מ אישתי פתאום יום אחד בהיר לפני שבוע החליטה כי היא לא נמשכת אלי יותר ולא רוצה אותי יותר ורוצה גירושין בתוך פחות משבוע ארזה את דבריה ויצאה מהדירה עשתה איתי הסכם ממון ושכרה עורך דין אני חייב לציין כי מעולם בזוגיותנו לא היה יחס לא טוב שלי כלפיה שכלל אלימות מיסוג שהוא גם פיזית וגם מילולית ואני גם אקדמאי בעל תואר והשתכרתי יפה מאוד לפני מחלתי והרווחתי יותר מפי 1.5 ממשכורתה נטו היא מתרצת את עזיבתה גם בכך שאיני יכול לתמוך בה כלכלית ולספק לה את רמת המחייה אליה הורגלה וכי בגלל כך היא מפחדת לחלות במחלת שיגעון אני מאוד פגוע נפשית מיכך ונאבק כרגע להשאיר את הדירה בבעלותי אני עדיין אוהב אותה אך גישור לא עזר ולייעוץ היא אינה רוצה ללכת כרגע הדירה ריקה ומחר אנו אצל עורך דין לסגור הסכם גירושין נוסף לכך הוריה תמיד שנאו אותי וגם לא באו מעולם לבקר אותי בבתי החולים גם כאשר אושפזתי מרחק הליכה מביתם כרגע אני פגוע מאוד מאוד מרגיש בודד בעיקר בלילות ובטיפולים וחושש כי בעתיד הקרוב והרחוק בחורות יחששו לצאת איתי כי חליתי או אני עדיין חולה במחלה(כמעט כל מי ששאלתי גבר/אישה מציינים כי לא היו נכנסים לקשר עם חולה או שחלה/תה בסרטן) מה עושים?

הוספת תגובה

• אשתי מתגרשת כי חליתי בסרטן...

דליה שוורץ
    03/10/2010

אורן שלום,
    אתה מתאר מערכת יחסים עם אישה שיודעת בדיוק מה היא רוצה מבעלה ואמרה את זה בצורה מאוד ברורה בטיימינג הכי לא אנושי מבחינתך.
    היא אומרת לך באופן מאוד ברור, רוצה בעל כדי שיפרנס אותי ויתן לי רמת חיים טובה ולא רוצה להמשיך מערכת יחסים שיש בה בעייתיות של מחלת הסרטן שלצערי את המשמעות שלה כולנו מבינים.
    עכשיו אתה צריך להחליט אם אתה מצטער שאשה שזה מה שהיא רוצה מבעלה עזבה או לא.
    האם אתה רוצה להיות בן זוג שמספק צרכים כלכליים או שאתה רוצה להיות בן זוג של אישה שתחלקו יחד את החיים עם כל הטוב שבהם אך גם עם הבעיות שיש בהם?
    אני מניחה שאתה בוחר באפשרות השנייה ולכן תחשוב פעמיים לפני שאתה מצטער, אולי מוטב להפרד עכשיו ולא כשיהיו לכם 3 ילדים....

לגבי מציאת בת זוג אחרת, האם אתה רוצה לחיות איתה כי אין אלטרנטיבה? קח קודם כל את הזמן כדי להחלים ואחרכך צא לחפש לך את אהבת חייך האמיתית, היא תקבל אותך גם עם ההסטוריה הרפואית שלך.

החלמה מהירה ובהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,

אורן
    03/10/2010

אני רוצה להודות לך מקרב ליבי על תשובתך המהירה ועל המענה המיקצועי
    בכבוד רב,אורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן ידידי

שימחה
    04/10/2010

מניסיון אישי מסרטן יוצאים צריך רק כוחות ואמונה בעצמך את השאר הרפואה והגוף שלך יעשו לבד...
    גם אני לפני 15 שנה לא חלמתי שאצליח למצוא זוגיות ולהוליד 2 ילדים מקסימים.
    צחוק הגורל זה שהיום אני כותב כאן כבר חודשים רבים אבל זה כבר סיפור אחר...
    ( סרטן כואב וכניראה לא ניתן לריפוי מלא )
    בהצלחה ובבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש פתגם שאומר גלגל סובב בעולם

שחף
    06/10/2010

אני לא יודעת אם זה מנחם אותך אבל לו אישתך יכלה לקרוא שורות אלו אולי היתה קצת חושבת על מעשיה ושהדברים עלולים לחזור אליה יום אחד כבומרנג ,כי כמו שציטטתי בראשית דבריי "גלגל סובב בעולם " ויש מידה כנגד מידה,איחולי החלמה מהירים לך ובריאות איתנה בגוף ובנפש.אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא בוגד באמא
    אנונימית
    01/10/2010

ההורים שלי מעל גיל 60 ולאחרונה גיליתי שאבא בוגד עם חברה טובה שלהם. אני מרגישה שאני נשמעת כמו קלישאה.כמו הסיפורים מהטלויזיה- שמה בכלל הקשר בינינו לבין הסיפורים של אחרים". מכירים???
    אז העניין הוא שעכשיו אמא גילתה.
    אמא עדיין בהלם ולא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד.הפחד שלי הוא משפטי וריגשי:1.המשבר הנוראי שאמא שלי תעבור,אני פשוט לא יכולה לתאר את עומק הפגיעה.2. כל האחים גדולים,בסביבות ה30 ואמא לא תהיה זכאית למזונות.ההורים שלי בחובות של איזה מיליון שקל כולל משכנתא והפחד הכי ממשי שהוא יילך וישאיר אותה עם כל הבלגן -שאגב הוא ייצר!!! אימי מעולם לא עשתה שום חוב ובקושי צורכת לעצמה משהו.לעומתה בגלל אבי כל הזמן היו לנו עיקולים וכל מיני בעיות כלכליות מכל מיני שטויות שהוא עשה (הימורים).למה אמא שלי צריכה לשלם את המחיר הכלכלי על הנאמנות שהייתה לה? מה עכשיו ?היא צריכה להתחלק איתו חצי חצי בחובות שלו?אייך גורמים לזה שהיא לא תשאר חסרת כל?בקיצור אני מפחדת שהם יתגרשו כי אז אמא שלי תדפק מבחינה כלכלית בצורה קשה!מה עושים?אגב לאף אחד מהמשפחה אין יכולת כלכלית לעזור.

לקביעת תור
    סגירה
    אבא בוגד באמא

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי אני בלחץ!!!

אנונימית
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא בטגד באמא

דליה שוורץ
    02/10/2010

אנונימי שלום,
    השאלה שעולה היא בעצם שאלה כלכלית במקרה של גירושים ואני ממליצה לפנות לייעוץ משפטי יכול לתת תשובות בעניין החובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלוקת רכוש וחובות במקרה של גירושין

איילת סיטון
    03/10/2010

אנונימי שלום,

ככלל, כאשר בני זוג מתגרשים הרכוש המשותף
    שנצבר במהלך הנישואין מתחלק חצי-חצי.
    רכוש כולל גם חובות שנצברו במהלך
    החיים המשותפים, ואולם במקרה בו
    אחד מבני הזוג צבר חובות כתוצאה מפעילות בלתי חוקית
    שלו, כגון: הימורים הרי שבמקרה כזה נטל החוב לא
    יחולק בין בני הזוג. בן הזוג שהימר ישא לבדו בנטל החוב.

בנוסף, יכול ואמך זכאית למזונות אשה.

בכל מקרה על אמך לקבל ייעוץ משפטי מקיף.

בהצלחה,

איילת סיטון, עו"ד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת אונים...
    נתי
    01/10/2010

בת 37, נשואה 17 שנה, אמא לשלושה ילדים 15,9,8.
    אם לומר נשואה באושר, אשקר לעצמי ולכם. יש לי בעל מדהים, אוהב, מעריך סוגד, מפנק ודואג. וכך גם כאבא. מצבנו הכלכלי טוב, לא חסר לנו מאומה, בית גדול ויפהפה, גינה וגם כלב. שנינו משתכרים טוב יחסית.עברנו 4 פרידות חלקן ארוכות וכולן מצידי. עזבתי את הבית. (כשהיתה לנו ילדה אחת בלבד)
    מעולם לא חוויתי תשוקה לבעלי, ואחרי שבדקתי את ההגדרה למילה אהבה, הבנתי (מה שכבר ניחשתי לבד,) שאינני אוהבת אותו. קשה לי לקיים איתו יחסים, ואני עושה זו רק כדי לספק את צרכיו הפיסיים והרגשיים. אני רוצה חופש שמצידו של בעלי לא יכול להתקבל במסגרת נישואים. ברור לי שאם אתגרש, אאבד המון, משפחה עם פוטנציאל למושלמות, בטחון כלכלי וילדים בריאים נפשית. וכאן אני פונה אליכם. מי שיכול להגיב, אודה מראש. ברור לי מעל לכל ספק שההחלטה הסופית צריכה להיות שלי. רוצה רק לבדוק דעות שונות אם מניסיון חיים וגם אם לא. חששותי הם, האם אסתדר כגרושה ואיך בכלל מתחילים. כשהייתה לי ילדה אחת, המצב היה אחרת. אני כאמור עם שלושה ילדים. כרגע אנחנו בטיפול זוגי (3 מפגשים בינתיים) מנסים בכל זאת לתקן את המצב ולגשר.
    אני מאמינה שיהיו כאלה שיאמרו, להילחם על מה שיש. אך הרצון שלי לעצמאות וחופש, חזקים מאוד.
    מה גם שאינני נמשכת לבעלי וכך היה מאז ומתמיד. אינני שונאת אותו חלילה, אך אין בי שום סוג של תשוקה ואהבה אליו.
    אל תנסו לשפוט או להוכיח אותי, אין באפשרותי לפרט כאן את כל עברי. מה שיכול להצדיק את ההרגשה שלי כעת ובכלל.
    אשמח לקבל כל תגובה שהיא. תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים...

הוספת תגובה

• חסרת אונים

דליה שוורץ
    02/10/2010

נתי שלום,
    את נשואה לא באושר כבר 17 שנה עם 3 ילדים והפחד מפרדה ברור ומובן, אבל, את תצטרכי להחליט מה יותר חזק הפחד להפרד או הרצון להיות אדם חופשי ומאושר. לכל דבר בחיים יש מחיר ואת תצטרכי לברר עם עצמך בצורה מאוד מדוייקת מה המחיר שתשלמי בכל אחד מהמקרים, אם תעזבי מה יהיה המחיר ואם תשארי מה יהיה המחיר ורק שתדעי מה המחיר שאת משלמת בכל אחת מהאפשרויות תוכלי לקבל החלטה.
    פרדה זה תהליך לא פשוט שמעורבים בו כסף, ילדים, הורים, ואפילו חברים ואת כל אלה צריך לשכלל בתהליך קבלת ההחלטה.
    אם האושר שלך הוא הדבר החשוב לך ביותר אז אולי המחיר של הפרדה לא יקר מדי...
    בחרת בכותרת "חסרת אונים" ואני חושבת שבמקום להגדיר את עצמך כחסרת אונים תגדירי את עצמך כאדם שמקבל החלטות ויודע להחליט מה קורה לו בחיים, אם תשבי תחת הכיסוי של חסרת אונים - לא תצליחי להוביל את עצמך לשום מקום...
    כתבת שאתם בתהליך של ייעוץ זוגי ואני מציעה לך לסיים את התהליך לפני קבלת ההחלטה אך נצלי את הטיפול כדי להבין מה יש לך בכל אחת מהאופציות כדי שתוכלי להפיק את המקסימום מהתהליך הזה..
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה+3הטעות במקור,,,-

בני
    16/10/2010

מזל טוב !
    אני מברך אותך על האומץ ועל ההחלטה הלא פשוטה,
    אכן את אשה חזקה,
    אני מרשה לעצמי להוסיף ביקורת אחת
    תלכו לאנשי מקצוע להחזיר את האמון שלא היה,
    לבד זה לא יחזיק מעמד. נקודה.
    שוב שיהיה בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון תיכנס

נשואה +2
    17/10/2010

שלום
    אני לא אגיד לך להתנצל על מה שאמרת "טיפשה" כי הדעה של אחרים לא מעניינת אותי
    אני מכירה את עצמי טוב מאוד
    קיבלתי החלטה שהינה מאוד משמעותית עבורי
    נכון שסיפרתי לכם את מה שסיפרתי אך זה לא הכל..
    רק אני יודעת איזה חיים יש לי ומה אין לי
    זו בחירה שלי
    היית יכול להגיב בלי כותרת "קצת" דוחה
    תודה בכל מקרה על ההתעניינות
    אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי.. פגועה.. הרוסה.. בא לי למות
    נשואה +2
    01/10/2010

שלום
    לא יודעת איך להתחיל לדבר ועל מה לספר...
    אני אמא לשני ילדים (שנה וחצי/ 3חודשים) נשואה מזה 5 שנים
    בעלי יצא עם מישהי במשך 3 שנים לפני האירוסין
    המשיך לצאת איתה גם בתקופת האירוסין (שנה)
    התחתנו וגיליתי את הבגידות רק שנה אחרי החתונה
    כל הזמן היו לי חששות ותפסתי אותו מלא פעמים מדבר איתה בפלאפון.. כותב הודעות.. מדבר במסינג'יר.. ראיתי הודעות מגעילות ממנה כמו :"אוננתי הרבה" וכו'..
    עד שיום אחד מצאתי תמונות שלה עירומה ומצולמת בהרבה תנוחות (כל איברי הגוף שלה צולמו על ידי בעלי בצורה מגעילה) הוא צילם אותה גם כשכתבה לו (בעירום) על דלת הדירה למה אתה עוזב אותי.. אל תתחתן... ועוד הרבה דברים שבחיי לא אשכח... חשוב לציין שכל זה היה בתקופה בה היינו מאורסים אך ידעתי על זה רק אחרי הנישואין..
    תפסתי אותו הרבה פעמים מדבר איתה.. ועברנו הרבה משברים בגלל הקשר הזה.. הוא גם הרביץ לי בגללה.. היה יוצא מהבית במיוחד כדי לדבר איתה.. אמר לה שהוא מכריח את עצמו כדי לשכב איתי.. שהוא יושן בסלון... ועוד ועוד
    לפני יומיים נכנסתי "במקרה" למייל שלו דרך הפלאפון שלו.. וראיתי דברים איומים
    ראיתי את התמונות של שניהם ביחד במיטה כשהיא מוצצת לו.. תמונות של איבר המין שלה.. של הציצי.. הרבה התכתבויות בין שניהם.. כתבה לו "הטעם של הזין שלך עדיין בפה שלי מאתמול".. ולפי התאריכים כל זה היה בשנתיים הראשונות אחרי הנישואין
    לפני חודש ראיתי הודעות פלאפון שלו ממנה "בוקר אור נשמה שלי" "יצאתי לאכול תתקשר מאוחר כשיהיה לך זמן מתוקי" והוא כתב לה "יצאתי כדי להגיד שאני מגועגע"...
    זה קרה לפני חודש
    אנחנו כבר שלושה ימים לא מדברים ואני יושנת בחדר עם הילדים.. הוא מתחרט על מה שהיה ואמר שהוא היה לא בסדר.. ושהוא שיקר לה כשאמר שמכריח את עצמו לשכב איתי.. שזה היה רק בשנתיים הראשונות אחרי הנישואין.. ששכח ממנה.. שמזמן הפסיק לשכב איתה.
    לא משנה מה הוא אומר.
    אני כבר 3 ימים לא אוכלת לא יושנת הרוסה רק בוכה.. חושבת רבות להתאבד.. חושבת על הילדים שלי וזה קורע לי את הלב..
    אני לא מאמינה לו וקשה לי להאמין לו יותר.. אימון? מילה שנמחקה מזמם מהמילון שלי...
    למה זה מגיע לי? למה? למה? אני כבר 6 שנים סובלת בגלל זונה
    יש לי מלא פרטים עליה: שם פרטי ומשפחה, כתובות מיילים, מס נייד, תמונות שלה עירומה בדירה שהייתה לנו, שמות ההורים שלה, האחים, ועוד הרבה דברים
    אני מתה להתנקם קודם כל ממנה.. בא לי לגרום לה נזק..
    בא לי להפיץ את תמונותיה.. שכולם ידעו שהיא זבל.. זונה של כולם..
    מה אתם מציעים לי?
    בינתיים אני לא מדברת מה יהיה עם בעלי.. כי בינינו הכל נגמר. לא גרושים אך פרודים שגרים בבית אחד.
    התחתנתי בגיל 21 וכיום אני בת 26 שסבלה במשך 6 שנים.

הוספת תגובה

• תגיבו בבקשה...

נשואה +2
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא לשניים-

בני
    01/10/2010

אני לא רואה סיבה מוצדקת להתאבדות,,,
    בסך הכל נפלת עם האדם הלא נכון, שלא יודע לשים לעצמו גבולות בשום דבר,
    זה לא אומר עלייך כלום, כי הוא בחר להרוס את החיים שלו, ועל הדרך גם את שלך,,,
    אפשר לאהוב אדם כזה, אבל תפקחי את העיניים ותסתכלי מה את מקבלת בתמורה,,,
    הבחירה אם להישאר בקשר הזה הוא שלך בלבד,
    למרות שרציתי לכתוב לך שתזרקי אותו לכל הרוחות,,, כמו שאומרת וורדה רזיאל---,
    עדיין כדאי לכם לגשת לייעוץ מקצועי בדחיפות שיעזור לך בראש ובראשונה להבין מה המקום שלך, ולאן את יכולה להגיע איתו ובלעדיו,
    תשמרי ע"ע למענך, למען עתידך, את צעירה מאוד, 6 שנים זה הרבה ויפה ששרדת, אבל נכונים לך עוד הרבה שנים טובות ויפות, תחליט אם מי ואיך את רוצה לבלות את חייך בנעימים,
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנשואה+2

יעל
    02/10/2010

שלום לך אחותי את מספרת לנו דברים מזעזעים תמונות פונים פשוט הכל כאן לגבי בעלך אלוהים ישמור לאן הוא הגיע, ליבי ליבי איתך לדעתי קשה מאוד לעבור לדף חדש זה חצה כל גבול מתוקה שלי אני כבר לא יודעת אם ניתן יהיה לעשות לתקן משהו לדעתי לא הייתי נותנת לו צ'אנס כי הוא כבר התלכלך עד הסוף גברים עושים דברים כאלה בגיל ה 50 גיל של משבר וגם לא ככה,אבל לא כשירח הדבש בביתך כשאתם עוד צעירים טריים ,והשאיר אותך ככה את עדיין צעירה חבל עליך קומי תתייעצי תקחי לך אחות אח משהו לעזרה ותלכי ותפתחי דף חדש לגשת לבחורה ולנקום זה טיפשי ולא יתן כלום ואם היו לו כמה אז תלכי ותחפשי כל אחת ואחת באמת שזה לא מוביל לכלום. אולי הייתי נוקמת בו ועושה את מה שהוא עשה אבל הכל שאלה של אופי. תשבי איתו תסבירי לו את המצב ואת מה שאת יודעת עליו הכל הכל. ותהיי חזקה לקום ולעזוב. עם חיה כזאת לא חיים. באהבה אחותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקראי את הודעתי

ס
    02/10/2010

אני מאוד מרחמת עלייך וחושבת שאם יעשה לך טוב- להתנקם בה, אז תעשי את זה.
    אני לא מבינה את בעלך- את הרי אישתו, את מטפלת בבית, בילדים והוא צריך לתמוך בך ולאהוב אותך. אני חושבת שאם הוא עשה את כל זה- הוא לא באמת אוהב אותך ויכול להיות שאת צריכה לעזוב אותו. ולגבי הזונה המגעילה הזאת- את צריכה באמת להתנקם בה כי זה מגיע לה- היא ידעה שהיא חודרת לתחום קדוש וטהור שנקרא משפחה והיא הרסה את הנישואין שלכם ובגדה בילדים שלכם (גם בעלך). לדעתי, את צריכה להפיץ את התמונות שלה ולגרום לה לילמוד לקח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיהי חכמה

אנונימית
    01/10/2010

אני בטוחה שאת עוברת גהינום עכשיו,אבל בבקשה! כאשא לאשא - תיהי חכמה!
    אני מבינה את הצורך להתנקם ולכן: כרגע תישבי בשקט עם הנקמה.היא תיהי יותר מאוחר בהזמנות טובה יותר.1. קחי 2 דיסקים: גבי את כל הראיות! כולל את התמונות בעירום בהם היא נראת זונה מושפלת. 2 הדיסקים צריכים להיות זהים-כלומר גיבויי אחד של השני, ועשי את זה בדחיפות לפני שבעלך ימחוק הכל. אני לא יודעת במי את יכולה לבטוח(הורים /אחים) אבל שימרי את העתקים במקום שלאף אחדם לא תהיה גישה אליו (לא בבית שלךכי הוא ימצא) אצל מישהו שאת ממש ממש ממש ממש ממש בוטחת בו! עשי שיקול מושכל היטב ואל תמהרי לבטוח בכל אחד. אפילו באחים.לאחר שאת שומרת את הראיותלזמן הנקמה המתוקה. עיברי לשלב 2. כרגע אל תעשי כלום!!!! זה יכול להיות פלילי ואצבע מאשימה תופנה כלפייך ולכן קחי נשימה עמוקה מאוד!!!!
    2. קחי לעצמך זמן ובאמת תחליטי אם את רוצה לנסות לשקם את הנישואים -אם כן לכי לייעוץ זוגי. אם לאו,לא להצהיר הצהרות גירושין מתוך זעם ומועקה.שבי בשקט ותתכנני את הפגיעה. בדיוק כמו שהוא פגע בך!!!! תעשי ברוגז.אל תחזרי למסלול רגיל. ותתחילי למשוך כספים מהבנק בסכומים קטנים כמו 500-1000 ש"ח.תצברי לעצמך רשת בטחון בלי שיידע ואת הכסף תצטרכי להחביא איפשהוא (בשום פנים לא בבנק!!!) כי ברגע שהוא ייחפש-ותאמיני שהעו"ד שלו ימצא ולכן תשמרי את זה אצל האדם שאת בוטחת בו (עם הדיסקים). אחרי שריקנת את כל החשבונות שלכם לאורך תקופה עברי לשלב 3
    3. קחי את העו"ד הכי חיה ואכזר שיש ותתגרשי (רק במידה והחלטת שאת לא עובדת על הנישואים)
    4. יום הנקמה: אחרי שאת מוודאשהיא נעלמה מחייכם חכי למכה! מידי פעם תרחרחי אם הזונה נמצאת עם מישהו,אבל משהו רציני כמו לפני חתונה ואז.... רק אז!!! תעלי את התמונות לאינטרנט. תאמיני לי שזה בטוח יכאב שהוא מבטל חתונה על דבר כזה. וגם חשפת את בושתה לפני כל העולם.
    עכשיו לפני השלב הזה - את ממש צריכה להזהר ולהתייעץ עם מישהו טכני אייך לעשות את זה בצורה שהיא לא תוכל לתבוע אותך.לדוגמא: שלא יאתרו שזה מהמחשב שלך.. תעלי את זה באינטרנט קפה... באמת לפני שאת עושה את זה - תתייעצי עם בעל מקצוע, מה לעשות ואייך כי אחרי כן, לא רק שהזונה הרסה לך את החיים - היא גם יכולה להושיב אותך בכלא...
    יקירתי,באמת שיהיה לך בהצלחה!!! הלב שלי יוצא אלייך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאישה הנבגדת

הילה
    05/10/2010

אני חושבת שאת צריכה לעשות בדיוק מה שנאמר לך כאן. ודעי לך שכמה חודשים תעברי משבר אבל את חזקה את תעברי את זה בגבורה ואח'כ תחייכי ותגידי לעצמך מול מראה איזה טיפשה הייתי שביכלל אהבתי אותו רציתי אותו קינאתילו וליבי כאב על יחסו אליי ותיראי כמה יפה הוא העולם ואיך יש תמיד את הגבר לאותה אישה שחוותה עוצמה גדולה של עוגמת נפש,שיעניק לה אהב גדולה וביחון רב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן אלף ****

ירון
    01/10/2010

נשמה אני במקומך מפיץ את התמונות ושיזדיין העולם איזה בן אלף זונה בלי הערכה עצמית

שלא לדבר על הזונה הזו שתקבל את המכה שלה בצורה הכי נחרצת שיש

לא מבין אותך איך את לא גומרת את זה !!!

שמרי את כל החומר וברבנות זה יהיה שווה לך הרבה מזונות שהכלב ישלם לך

בן אלף ****

מי הוא חושב שהוא הזין הזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב, אם את מתגרשת אז לא דרך הרבנות.

אנונימית
    01/10/2010

לגבר זה הכי טוב דרך הרבנות. לאישה הכי טוב דרך בית דין לענייני משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעודד לראות שיש גברים כמוך

שחף
    04/10/2010

שסולדים מבגידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צדיק בסדום ,כן ירבו כמוך ...

שחף
    05/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשואה +2

יעל
    02/10/2010

קודם תהיי רגועה אני יודעת שקשה לך יש לך ילדים קטנים מאוד עצוב לשמוע את מה שאת עוברת תהיי חזקה את נמצאת במצב של תיסכול דיכאום משבר צאי קצת מהבית תקחי אויר אני מאמינה שש לך משפחה תספרי לאחד שאת סומכת עליה תלכי ותקבלי עזרה מבעלי מקצוע ,לכי תקבלי חיזוקים אני יודעת בדיוק מה את עוברת יקירתי זה יכול לשגע ולמוטט אותך, גם אם תסלחי לו בפה הלב שלך תמיד יבער לך לפעמיים זה לוקח שנים או שלא עובר בכלל תמיד תראי בו את הבחור הלא אמיתי והבוגד במיטה שלך אז לדעתי . את צעירה תמשכי קצת זמן שהילדים יגדלו קצת ופשוט תעזבי. אחרי יחס כזה ועוד הרמת יד חצוף ומגעיל למרות כל מה שהוא עשה לך שילך לעזזל. הוא לא שווה שום יחס תשמרי את כל התמונות זה חשוב מאוד. לגבי הבחורה חבל לך להשתגע סתם היא לא שווה את העצבים שלך. ואולי יש לו עוד תתחילי לרוץ אחרי כל אחת ואחת זה מיותר. תשקיעי בעצמך תתלבשי תצאי תהני עד שתרגישי חזקה לעזוב אוקיי ושהוא יתפוצץ. תהיי חזקה תדעי שיש עוד הרבה כמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדתי.. פגועה.. הרוסה.. בא לי למות

דליה שוורץ
    02/10/2010

שלום לך נשואה + 2.
    את מספרת את הסיפור שלך והוא קשה מאוד.
    לא פשוט לראות תמונות כאלה ולדעת שבעלך עוד בזמן האירוסין כבר בחר לנהל מערכת יחסים נוספת עם אישה אחרת.
    עצתי לך, קודם כל ולפני הכל, קבלי עם עצמך החלטה מה את רוצה שיהיה עם הנישואים האלה. האם את רואה סיכוי שאת נשארת איתו לאחר טיפול זוגי או שמבחנתך העניין נגמר... אם את רואה עתיד משותף ביחד, פנו באופן דחוף לייעוץ זוגי כדי שתוכלו לשקם את ההריסות ולהציל את המשפחה. אם את לא רואה את עצמך חיה את חייך איתו אז למה את מחכה? גשי לבית דין לעניני משפחה ותתחילי בתהליך של פרידה, נכון זה לא פשוט להפרד אך גם לא פשוט לחיות בבית אחד אם בן זוג שהתנהג בדרך הזו. ולכן אל תחכי כי הזמן רק יוביל אותך למקומות שאת לא בהכרח בוחרת להיות בהם.
    לשאלתך לגבי הנקמה, נכון השאינסטינקט הוא לנקום באותה בחורה שהרסה לך את המשפחה אך אם תחשבי לרגע מי שמחוייב לך ולילדים זה בעלך ולא אותה בחורה. מי שבאמת אחראי להרס זה בעלך. ולכן נתבי את הכוחות שלך לתהליך השיקום/פרידה ממנו ועזבי אותה בצד היא לא שווה כנראה את האנרגיות שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתגרשי

רוי
    05/10/2010

בעלי "רק"דיבר עם מישהי ואני לא מצליחה להתרפא קל וחומר את זרקי את הבן זונה ותרחמי קודם על עצמך.
    למה לך לסבול קחי את עצמך בידיים ותהני על חשבונו.ופשוט לכי לרבנות כבר.בהצלחה נשמה.
    בשום מקום לא כתוב שאת צכה לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתנקם.

רוי
    05/10/2010

איך?תפתחי פייסבוק לא בשמך תאספי חברים שלה ושלך ותפיצי חחחהההה היא לא תדע מאיפה זה בא לה.
    תכתבי תטלפון שלה בכל שרותים ציבורי והיא קצת תסבול...
    חחחחח-זה מה עשיתי.ואני עדיין עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קל לאמר להתגרש..זה ממש לא ככה.

יעל
    14/10/2010

הכאב גדול מאוד היא צריכה את הזמן בכדי להחליט מה היא רוצה בדיוק אי אפשר על רגל אחת להחליט מה אני רוצה ממש לא. אני מאחלת לה שתיהייה מספיק חכמה להחליט החלטה נבונה והיא אישה חזקה ואם לא היא תתחזק עם הזמן ותדע מה לעשות עם עצמה.לא סוף העולם אולי מחכה לך משהו יותר טוב? באהבה אחותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת אני שוב

נשואה +2
    15/10/2010

תודה לכולם על התגובות
    ברצוני להגיד שעברה עליי תקופה לא קלה
    ולמדתי הרבה דברים חדשים על עצמי..
    אני אישה חזקה שאחרי כל משבר קמה וממשיכה הלאה
    חשבתי רבות על מה שהיה ומה שיהיה
    קרו הרבה דברים מאז שכתבתי לכם לראשונה
    היום אני מקווה שאנחנו אחרי זה.. עברו הרבה ימים שלא דיברנו.. כל אחד ישן בחדר נפרד.. צעקתי.. בכיתי.. קיללתי.. השפלתי..
    היום אפשר להגיד שאחרי הרבה ניסיונות מצידו להשלים ובקשותיו הרבות שאסלח לו.. אני משתדלת להתחיל דף חדש נקי.. אבל ממש נקי
    אל תחשבו לרגע שאני טיפשה
    אני ממשיכה איתו לא מחוסר ברירה או בגלל הילדים.. ממשיכה כי אני יודעת שזה מה שאני רוצה
    בעלי.. עשה הרבה חשבונות עם עצמו.. התנצל זו לא מילה..
    הוא בן אדם חדש.. משקיע הרבה בבית ובעיקר בי
    לא יכולה לפרט אך ברצוני לבקש מכולם להחזיק לי אצבעות לחיי זוגוית חדשים ומאושרים המבוססים על נאמנות!
    תודה לכולם.. מקווה שלא אצטרך לכתוב בפורום זה אלא מנסיבות טובות
    ותזכרו שאני לא טיפשה ולא ילדה קטנה.. באמת שאני יודעת מה אני עושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפשה, ! נקודה !! סימן קריאה !!

רון
    15/10/2010

פאק את זן נחות !! איך את מסוגלת שדורכים עליך ?

עץ עקום לעולם לא מתיישר !!

חירטט אותך כהוגן הברנש הא ?!

ממה את חוששת ? שלא ירצו אותך משום שאת גרושה ?!?!

שפן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני אמורה לעשות כדי שמור על
    שירה
    01/10/2010

הנישואים שלי מפני השותפה לעבודה של בעלי? שלפי דבריו הזמינה אותו לנהל רומן עימה בעקיפין, בכך שסיפרה לו שבגדה בבעלה לפני הולדת ביתם וזה היה נפלא.
    השנים עובדים יחדיו תקופה קצרה ואני חשה שחיזוריה ואלמנט הזמן מסכנים את הזוגיות שלנו.
    אני לא מבינה איך ישנן נשים שמרשות לעצמן להיכנס בין בני זוג ומנסיוני כל אלו שבגדו החיים זימנו להן חוויות זהות בתמורה רק מהצד השני של המטבע.
    כואבת לי הבטן ואיני יכולה לישון אני מרגישה שדברים קורים מתחת לפני השטח ואני לא יודעת מה לעשות.
    מישהו יודע?

הוספת תגובה

• תביאי בלש

אנונימית
    01/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אני אמורה לעשות כדי שמור על

דליה שוורץ
    02/10/2010

שירה שלום,
    את מוטרדת מהעובדת החדשה שמתנהגת בבוטות ומזמינה את בעלך, אני רוצה שתזכרי שבכל מקום בו יש נשים וגברים "הסכנה" הזו קיימת, יש נשים בוטות יותר ויש כאלה שיציעו בעדינות יתר אבל בכל מקום עם נשים וגברים זה יכול לקרות. את יכולה לבחור לחיות את החייך בפחד ובחוסר אמון ולנהל את כל מערכת היחסים שלך בבית על בסיס של בדיקות בלשים ומעקב, יש עוד אופציה והיא לבחור להאמין בבעלך ולבחור להאמין בעצמך שאת ראויה שהיו נאמנים לך ושאין שום סיבה לבגוד בך. זו החלטה שלך איך את בוחרת להתנהל...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לסיגלית
    יהודית
    30/09/2010

רציתי רק לספר לך שחזרתי הביתה ורק גיליתי איזה טעות ענקית עשיתי , בעלי הודה בפניי שהוא מאוהב באישה הזאת וכל השבוע סבלתי , הוא אמר שמוטב שניפרד והבנתי ממנו שהוא רוצה להיות בקשר איתה
    מצד שני התחלתי לקבל תמיכה מכל החברים והמשפחה שאמרו לי שהוא לא שווה דמעה אחת שלי אפילו מהמשפחה שלו אמרו את זה
    אז הנה אני לוקחת את ביתי בת ה 6 ובני התינוק הקטן שוב יוצאת לכיוון ההורים שלי כשהפעם אין שום כוונה לחזור , אני מניחה שהזמןיעשה את שלו ובאמת כנראה ישנו מישהו יותר מתאים שמחכה לי היכן שהוא , אין לי מה להיות עם בן אדם כזה שקרן אלים ובמיוחד שלא יודע לתקשר
    עם מישהו יכול לתת לי קצת הכוונה איך להתחיל מחדש כאם חד הורית סידורים איך דורשים מזונות וכאלה אשמח מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    תודה לסיגלית

הוספת תגובה

• ליהודית

מרי
    30/09/2010

שלום לך
    אני גם אם חד הורית ולדעתי את לא צריכה לצאת מהבית הוא צריך לצאת אם החלטת להתגרש לכי ותפתחי תיק בבית משפט לעינייני משפחה ושם תתבעי ממנו מזונות, הסדרי ראיה.. ומה שצריך. תיקחי לך עורך דין או שתבקשי מהסיוע המשפטי
    לא פשוט להיות אם חד הורית אבל הרבה יותר רגוע ושליו לגדל ילדים בשקט ולבד מאשר לחיות עם אדם מנוול.ההתחלה תיהיה קשה אבל את תתרגלי ויגיע לך גם שקט נפשי בסופו של דבר חשוב לקבל תמיכה מהסובבים ולא להיות לבד ולדבר לשפוך את הלב ולהמשיך לחיות את חייך בכבוד והערכה עצמית. מאחלת לך הצלחה ואושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בוגד סדרתי יכול להשתנות?
    שרית
    30/09/2010

מה הסיכוי שבעל שבוגד באישתו במשך כל שנות הנישואים (מעל 20) ועם הרבה נשים יחזור למוטב? הוא מביע חרטה, משתף פעולה בטיפול זוגי ומבטיח שזה לא יישנה

הוספת תגובה

• האם בוגד סדרתי יכול להשתנות?

דליה שוורץ
    02/10/2010

שרית שלום,
    אם את רוצה להמשיך לחיות איתו עלייך להאמין לו. אתם הולכים לטייפול זוגי וטיפול כזה יכול להצליח רק אם באמת רוצים שהוא יצליח ואם מחליטים לשים את העבר מאחור ולהסתכל קדימה ולבדוק איך אפשר להגיע למקומות הטובים שלכם. אם את לא מאמינה שאפשר לחזור למוטב אז בשביל מה אתם הולכים לטיפול?
    סביר להניח שבמהלך הייעוץ הזוגי תגלי שיש דברים שגם את צריכה לשנות בהתנהלות שלך ואם תאמיני שאת יכולה לעשות את השינוי אז זה יקרה בדיוק כמו שהוא יכול לעשות את השינוי עם אמון בעצמו ואמון שלך בו.
    חשוב לי לציין שלעיתים בוגד סדרתי לא משתנה עם אחרי טיפול זוגי אבל אם המקרים האלה יחזרו על עצמם אז את תדעי בודאות שמקומך לא איתו.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד בערב חג ..אני עזרתכם
    שיר
    29/09/2010

שלום לכולם כמעט הזוי לי שאני כותבת פה אולי זה יעזור אולי סתם יגרום לי לפרוק מה שבלב
    אני בת 27 נשואה טרייה חודש .. יצאתי עם בעלי שנתיים לפני הנישואים גרנו יחד שנה אני בעלת קריירה ואין בעיות כלכליות טפו טפו .. ובכלל זאת כל זמן שהיינו חברים הוא היה בא מתחנף אליי בריבים הכל היה נורמלי תמיד היה לארג' .
    היום אני חודש מאז החתונה אין יום בלי ריב הוא תמיד מחפש על מה להעיר לי ברגיל הוא קורא לי סתומה טיפשה מפגרת , הוא מקלל אותי בגסות מרים ידיים , לא מפוצץ במכות אבל נותן לי אגרוף לרגל דוחף אותי מאיים שיעיף לי משהו לפנים ועוד הרפתקאות שכאלו.
    אני כל הזמן סולחת מנסה להסביר הוא מבקש סליחה ושוב הכל חוזר על עצמו אתמול רבנו כי שכחתי להוציא כסף ובקשתי ממנו 0 ש"ח לקנות סנדויץ בעיר הוא זרק עליי את הכסף אמר שאני זונה בלי כבוד כי לפחות זונה עם כבוד מחזיקה כסף בארנק , כמובן שהלך התיאבון הוא התחיל לנסוע כל הדרך הביתה קילל ואני מתה מבפנים ביקשתי ממנו שיוריד אותי אצל ההורים שלי הוא צעק עליי שאם לא אסתום יעיף לי משהו לפנים אמרתי לו תעז אני אקרא למשטרה ואז הוא נתן לי בוקס לרגל שמרב כאב רציתי להקיא הגענו הביתה הזמנתי מונית ונסעתי להורים ב3 לפנות בוקר הוא שולח לי הודעה שהוא חזר מבילוי ולא רוצה לשמוע ממני...לציין שלא בילינו אני והוא כבר כמה חודשים כי הוא בשנת אבל על אביו
    התפוצצתי התחיל לסמס לי קללות .. בבוקר לא יכלתי ערב חג היום לא רציתי להראות להורים שקרה משהו חזרתי הביתה הוא אפילו לא הסתכל עליי נסע לארוחת חג עם המשפחה ואני פה מתוסכלת כותבת לכם.. לא יודעת מה עליי לעשות יש לנו רגעים ממש קטנים של אושר . אני נראית טוב מאוד משכילה ואני אוהבת אותו אבל סובלת האם לפרק הכל עוד לפני שהתחיל הוא בטיפול פסיכולוגי בלי שום קשר מאז שאביו מת ..אני לא רואה שום שיפור תעזרו לי בבקשה:(

לקביעת תור
    סגירה
    לבד בערב חג ..אני עזרתכם

הוספת תגובה

• תיקון

שיר
    29/09/2010

20 ש"ח בקשתי ה2 נמחק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

מרי
    30/09/2010

שלום לך אני קראתי את מה שכתבת וכל כך כאב לי עליך אני יודעת טוב מאד מה זה להעביר חג לבד איזה הרגשה איומה ולחיות עם אדם שיורד עליך בלי סוף. אני כל כך מבינה אותך אני בת 25 גרושה עם ילד לאחר שנה של נשואים קשים מאד
    העצה הכי טובה שיש לי בשבילך שתעשי טוב טוב חושבים ותראי אם את מסוגלת לחיות עם אדם כזה כי ככל שהזמן יחלוף ותחיו ביחד ותסליחי לו ותשתקי זה רק ילך ויחמיר תעריכי את עצמך ותזרקי אותו לעזאזל גברים כמוהו לא ראויים לאף אישה מכל סוג שהוא. שיהיה רק בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד בחג

מזל
    30/09/2010

לשיר כדי מאוד שכשמך תשירי כל חייך ותשמחי מאשר לחיות עם גבר מתוסכל ואלים שימי לב זה רק יחמיר עם הולדת הילדים. הצרות האמיתיות שלך שאת לא משתפת את הורייך או אוזן קשבת קרובה. תמהרי חבל על כל רגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד בערב חג ..אני עזרתכם

דליה שוורץ
    02/10/2010

שיר שלום,
    יש לי שאלה כנה אלייך, מה את רוצה שאני אציע לך? האם את רוצה להשאר איתו כדי לא לפרק וכדי שכולם יראו שהכל בסדר. או שאת רוצה שאציע לך לעזוב כי מי שמתנהג כך אל אדם אחר לא ראוי שיהיו לידו?
    אם את יודעת להגיד מה את רוצה שתיהיה העצה שלי אז יודעת מה את צריכה לעשות....
    אין לי את הסמכות להגיד לאדם מה לעשות עם חייו ולכן לא אגיד לך תברחי וכמה שמהר יותר טוב, אבל לצערי גם לא אוכל להגיד לך תדברי איתו תגשו לייעוץ והכל יהיה בסדר...
    זו החלטה שלך איך את רוצה לנהל את חייך ועם מי את רוצה להעביר את שארית חייך... אני חושבת שאת יודעת את התשובה...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת
    דליה
    29/09/2010

יעלי .את צודקת במיליון אחוזים. אין כמו נקמה מתוקה עד אין סוף. להחזיר להם בשקט ולהנות.

לקביעת תור
    סגירה
    את צודקת

הוספת תגובה

• למרות שחוויתי את כאב הבגידה

שחף
    05/10/2010

אני לא בגדתי ע"מ לנקום ובעזרת השם גם לא אבגוד ,כי "מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" ואם אני מחזירה לו בדרך כזאת אני פוגעת קודם כל בעצמי כי אני יורדת למקום נמוך מאוד,בגידה זה דבר בזוי,מוג לב ושפל ,ואני לא אשחית את הנשמה שלי בגלל אדיוט שאין בו שום "הכרת הטוב".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלה טעות בכותרת

שחף
    06/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי:
    דליה
    29/09/2010

שלום רב. את אישה מדהימה.כל הכבוד לך.תרגישי טוב עם עצמך ,תהיי שלמה בלי טיפת יסורי מצפון תישמרי על סודיות תמשיכי הלאה .כי זה ירגיע אותך. זה טיפול הכי טוב לנפשך הפגועה ,כי אני בדרך שלך.לא קורה שום אסון ,כך את רגועה אני לא יודעת מה ה"אביר " שלך עשה ?אבל זאות התשודה בה" הידיעה. אל לך לחכות לאישורים מאחרים כי זה לא יבוא. כולם קנאים ושקרנים. כל עוד יש לך אושר בלב והרגשת נקמה זה כייף.ישאר כוח אני איתךנשיקות וחג שמח. שילמדו האבירים שאנחנו לא רכוש פרטי שלהם גם אנחנו יכולות , ללמד את הבוגדים לקח.

לקביעת תור
    סגירה
    חסוי:

הוספת תגובה

• דליה תודה על החיזוק

יעל
    30/09/2010

דליה בעלי בגד בי אחרי 30 שנה של זוגיות יפה עם ילדים טובים משפחה חמה ואוהבת גבר שנתתי לו את כל חיי , ולפתע מתגלה הגרוע מכל הפון מהמאהבת שלו שנמשך זמן רב כנראה ובעלי בסוף הודה בזאת כי כבר הגעתי עד אליה הייתי שבר כלי כמעט ואושפזתי נעזרתי באנשים בעלי מקצוע..היום יש לי אהוב אני מאושרת כפל כפלים הנפש הפגועה שלי מתחילה לחיות העצבות הולכת ממני מרגישה שווה ולא אפס כמו שהייתי, וכמובן שעם אהוב כזה אני מאוד מאושרת עד השמים אני אהנה ונהנת ממנו עד שארית ימיי ,והוא לא מבין אך ולמה בוגדים באישה כמוני שנותנת את כל כולה אישה טובה של בית ובישולים וילדים ועבודה ואישה שתמיד דאגה ואהבה את הבעל וזה מה שהיא צריכה לקבל. תודה רבה לך על העידוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה קורה????
    סיסי
    27/09/2010

אני נשואה שנה ונמצאת עם בעלי מעל 7 שנים
    יש לי בעיה גדולה אני צעירה מימנו ב7 שנים
    ומאז ומעולם הוא היה הדומננתי בקשר
    והתחלתי להבליג על הרבה דברים במטרה
    שהזוגיות תישאר והכול יהיה בסדר
    חייתי עם זה בנוח אפשר להגיד
    עד שהחלטתי לפתוח את העיניים והשאלות לא מפסיקות לרוץ בראש
    למה הוא לא רוצה בנוכחות שלי עם החברים???
    למה הוא לא מעריך ???
    למה קשה לו להגיד מילה טובה???
    למה ולמה ולמה
    והכול אני יצרתי במו ידי נתתי לו להוריד אותי כול כך נמוך
    בשלב מסויים הרגשתי שאבדתי את עצמי
    הייתי אישה שמחה פורחת חייכנית זוהרת
    פתאום אני מצאתי את עצמי בוכה יושבת ימים בבית
    ממורמרת על שהתחתנתי וכל הזמן התפשרתי
    שנקנתי על ידי מחוות קטנות שמובנות מעליו
    כול מעשה קטן שלו הפכתי לזכות ענקית
    פשוט אני גרמתי לבעלי לא להעריך אותי
    לקחת אותי כמובן מעליו
    למה זה קרה
    ואיך אפשר לתקן את זה עכשיו???

לקביעת תור
    סגירה
    למה זה קורה????

הוספת תגובה

• סיסי-

בני
    27/09/2010

את מתארת את הבעיה, ויודעת את פתרונה,
    התשובות אצלך,
    לכי לכמה שיחות עם איש איש מקצוע והכל יסתדר,
    -
    למה זה קורה ?
    כדי להצעיד אותך אל מקום יותר נחמד שלא חלמת שתגיעי אליו אי פעם,
    בהצלחה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה זה קורה?

סיגלית גלאי
    28/09/2010

סיסי שלום,

לשאלתך למה זה קורה את בעצמך משיבה: כי את יצרת את זה מלכתחילה, כך התנהגת
    וחיית עם זה בנוח עד רגע מסויים...
    לשאלתך השנייה האם ניתן לשנות את המצב? בהחלט ניתן ליצור שינוי אך הדרך
    לא תמיד קלה ומיידית, כי "החוזה הזוגי" שהיה נוח ומתאים לשניכם עד עכשיו כבר
    לא מתאים לך ואת רוצה לשנותו, אך אין זה אומר שבעלך מבין את זה, או שהוא
    חפץ לשנות את המצב.
    השינוי צריך להתרחש אצל כל אחד מכם ואח"כ גם בהתנהלות הזוגית שלכם.
    הדרך היחידה לשנות את המצב היא באמצעות תקשורת, שתפי את בעלך במחשבות
    וברגשות שלך, הסבירי לו למה את זקוקה ומה היית רוצה שיקרה. (כדאי שתחשבו על
    האפשרות להסתייע בייעוץ זוגי כדי לעזור לכם ליצור תקשורת חדשה)

בהצלחה וחג שמח.
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה