מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה לא טוב ליעליזה29/07/2010
אני גרושה טרייה בת 57.את הגירושים אני יזמתי אחרי 30 שנות חיים אומללים.אז למה לא טוב לי עכשיו למה אני נמצאת בדיכאון אפילו שאני יודעת שעשיתי את הצעד הנכון .למה קשה לי לראות את בן זוגי לשעבר בולע את החיים ואת הנשים הזמינות בשוק ה50+ למרות שזאת זכותו המלאה
האם מישהו מכיר קבוצות תמיכה לגרושים שעומדות להיפתח בקרוב באזור המרכז והשרון?נראה לי שאני זקוקה לעזרה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא טוב לי?
דליה שוורץ31/07/2010עליזה שלום,
בחרת לעשות שינוי בגיל 57 ויזמת פירוק נישואים שלא היו לך טובים ואפילו אומללים. על לקיחת היוזמה הזאת וקבלת ההחלטה המאוד לא קלה הזאת מגיע לך "כל הכבוד" כי זה לחלוטין לא מובן מאליו לעשות מהלך שכזה בשלב הזה של החיים.
עכשיו שחייך השתנו עלייך להחליט מה את רוצה שיקרה לך עכשיו. האם את מעוניינת להכיר מישהו אחר? האם את מעוניינת לפתח את חוג החברות שלך? קבלי החלטה בנוגע להמששך הדרך שלך ועל איך את רוצה שיראו חייך והתחילי ליצעוד לעבר המטרה הזו... כשרוצים שמשהו יקרה שם דבר לא יעמוד בפנייך את רק צריכה להחליט.
לא כתבת אם את עובדת או נמצאת בבית רוב היום אך בוודאות תוכלי למלא את חייך במה שעושה לך טוב.
לגבי קבוצות תמיכה באזור השרון - אני מציעה לך לחפש באתרים רלוונטים.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףיעל29/07/2010
שלום
התגרשתי לפני חודש בעקבות התעללות רגשית קשה, הוא בן אדם רע שגרם לי להרגיש שחיי לא שוים, אדם שהשרה בבית אוירה של דיכאון ופחד
יש לי תינוקת בת חצי שנה שאני גרה איתה בבית הורי
בהסכמים הוחלט שעד גיל שנה הוא יבוא לראות אותה בביתי פעמיים בשבוע חצי שעה כל פעם, הסכמתי לזה מסיבה אחת: רציתי שלילדה שלי תהיה דמות של אבא למרות שחששתי, כי אין לו בכלל!!! גישה לילדים ובמשפחה שלו הילדים הם הפקר
בכל פעם שהוא מגיע הוא נכנס איתה לחדר ואחרי כמה שניות אני שומעת אותה בוכה בכי מפוחד מאד
עד שקיבלתי גט הוא בא לראות אותה כמה דקות וזה לא היה נורא אבל עכשיו שזה חצי שעה זה בילתי נסבל הבן אדם כמו מכונה עומד חצי שעה ושומע אותה בוכה ולא זז (ודרך אגב מדובר בתינוקת חייכנית וחברותית שאפילו מחייכת לאחות בטיפת חלב לאחר שהיא נותנת לה חיסון)
בפעם האחרונה שהוא היה זה היה מזעזע התינוקת צרחה בצורה לא נורמלית ופתאום היה שקט, אני חשבתי שהוא הרגיע אותה או שהיא נרדמה אך לאחר כמה דקות שהוא עזב את החדר נכנסתי להוציא אותה מהעריסה גיליתי אותה אדומה מפרכסת וצורחת ללא קול, כבר לא היה לה כח לצרוח לקח לי שעה להרגיע אותה וכמה ימים אח"כ היא הייתה היסטרית כשהיא לא ראתה אותי
בפעם האחרונה שהוא רצה לבוא אבא שלי דיבר איתו ואמר לו שזה בילתי אפשרי עד שיהיה פתרון,
אז הוא איים שהוא יפנה לבית משפט מברור שערכתי הבנתי שאמהות שלא מוכנות להביא את ילדיהן לאבא לוקחים להן את הילדים
אני פשוט לא מאמינה שזה קורה לי אני במצב נורא שבו אני חוששת לחייה של ביתי
ומעמידים אותי בפני שתי ברירות: או שתתני את הילדה שלך למטורף הזה(ואני יודעת על מה אני מדברת) או שיקחו ממך את הילדה
אני חייבת עזרה דחוף!!!
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל-
בני29/07/2010מזל טוב על הגירושים
יש לך עוד ברירה, להתקין מצלמות בחדר ולאפשר לך להיות בשליטה על הנעשה,
וכן הוכחות אם ח"ו הוא לא מתנהג איתה כראוי, ואז כמובן ירחיקו אותה ממנו לצמיתות,
---
מצד שני ייתכן והוא מנסה להתחבר לילדה בצורה אבהית רגילה, ומשהו שם לא עובד נכון, או שהוא ניגש בלי בטחון, או שהיא היסטרית מזה שאת היסטרית---,
אני מציע לך לתת לו את הכבוד שמגיע לו, הרי הפגישה נעשית בבית של הורייך, תירגעי ותתני לו צ'אנס,
אם את עד כדי כך לא סומכת עליו, אז תתקיני מצלמות, הילדה שלך שווה את ההשקעה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה ליעל
סיגלית גלאי29/07/2010יעל שלום,
חשוב שתמשיכי להקשיב לאינסטינקטים שלך, אם את חושבת שבתך לא מוגנת ובטוחה עלייך לפעול כדי לספק לה הגנה. אין סיבה שתחכי עד שהוא יילך כדי לבדוק את שלומה. כאשר את שומעת שהיא צורחת, תיכנסי לחדר ותבדקי מה קורה.
ייתכן שהוא לא יודע כיצד להתנהג או מה לעשות עם הילדה כשהיא צורחת, במקרה הזה את יכולה להציע לו עזרה וללמד אותו כיצד להרגיע את הילדה.
אם קורה משהו אחר שעשוי לפגוע בילדה, עלייך להתערב ולהגן על בתך כולל פנייה לרשויות.
מה שאני מנסה לומר הוא, שאסור לך להישאר במצב שאת חוששת לחייה או חושדת ש... אלא עלייך לדעת בוודאות שלא נשקפת לילדתך כל סכנה.
מדברייך נראה שחשוב לו לפגוש את הבת שלו אולי זאת הסיבה שהוא משתמש באיום בית המשפט, אבל גם לך יש את הזכות ללכת לכל גורם שתרצי (רווחה, בית-משפט, משטרה, עו"ד וכו') בדיוק כמו שיש לו. כדי לקבל עזרה,להתלונן, להתייעץ... אין לי מושג היכן עשית ברור, אבל הדברים אינם חייבים להיות חד משמעיים כפי שתארת אותם.
אני מאחלת לכם שתמצאו את הדרך לתקשר בשלום, לטובת הילדה.
בהצלחה, סיגלית גלאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל30/07/2010תודה על התגובה המהירה אפשר לומר שקצת נרגעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישות במרכז-קשר בחסות עובדת-רווחה
תום02/08/2010במידה שיש במקום הישוב שלך, יעל, מחלקה לשירותים חברתיים, התייעצי איתם - על רקע חרדתך לשלום בתך בפגישות עם אבא שלה - אם לא מוטב שהפגישות יתקיימו בפיקוח/נוכחות של עובדת סוציאלית מיומנת. לשם כך הוקמו בכל רחבי-ישראל 'מרכזי-קשר' שבהם מתקיימות פגישות בין הורים לילדיהם במידה שיש חשש שלילד/ה נשקפת סכנה, או עלולה להווצר כזאת. אינני יודע אם די שעובדת-רווחה מוסמכת תקבע זאת, או שהיא צריכה להמליץ לבית משפט למשפחה (בדרך כלל - זה שבו נקבעו 'הסדרי-הראייה' הקשורים בגירושין), והוא משנה את החלטתו הקודמת או את ההסכם שהגעתם אליו לגבי מקום-הפגישות, תדירותן ומשכן. בכל מיקרה, גם אם בינתיים נרגעת קצת, בדקי בהקדם במחלקת השירותים החברתיים ברשות המקומית של ישוב מגורייך (מועצה מקומית, מועצה איזורית, או עירייה) את האפשרויות וההליכים, כדי שאם חלילה חששותייך יתעוררו שוב, כבר תדעי מה, איך ובעזרת מי לפעול, מייד ובלי שהות נוספת ! הכי חשוב, לפי התרשמותי מתאורך את הפגישות של האבא עם בתו/בתך, שיהיה אדם (רצוי, אם אפשר - מוסכם על שניכם !) שיהיה נוכח לפחות בפגישות הבאות, עד שתנוח דעתך וגם בתך תהיה יותר רגועה בפגישות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבוד לגמרימשה27/07/2010
שלום. אני חייב את עזרתכן... לפני כ 8 חודשים אני ואשתי נפרדנו לאחר משברים רצופים בזוגיות שלנו ,באחת הוויכוחים שלנו אשר הסתמכו על מזונות לא הגענו להבנה ובתגובה איימה והבטיחה לפנות למשטרה והלינה על אלימות כלפי ומעשים כלפי הילדה שלי טענות חמורות ללא שום הצדקה ,הורחקתי ממנה ומהילדה שלי - לקח לי המון זמן להגיע להסדרי ראיה קטנים וכאשר קיימת החלטה להרחבה ע"י בית משפט היא מאיימת עלי כי היא תפנה שוב למשטרה ותגרום לי להצטער - אני ממש חושש ממנה. ולעיתים אף חרד מהמעשים ומהתגובות שלה! גם במהלך הנישואין שלנו היא התנהגה לעיתים באלימות פיזית ומילולית. אני פשוט נוטה להסכים איתה בשביל לא לחוות את הריחוק העצום להילדה שלי - ממש מפחד ממנה. והנה ממש בפתח אני אמור לראות את הילדה שלי יותר והיא בתגובה שהיא מצפצפת על הרשויות ומאיימת כי לא תפנה לרווחה אלה תלך למשטרה כי כך זה יהיה כוטו! כי הרשויות הרווחה לא אמינים ומציגה דוגמאות של רציחות במשפחה ,אני עדין אוהב אותה או לפחות חושב כך (איך אפשר לאהוב דבר כזה?) אני ממש מתוסכל עברתי ממנה לא מעט ואני לא רואה איך זה מפסיק. אין לי אומץ לפנות לרווחה כי למחרת אני אהיה במשטרה (אשר באופן אוטומטי מרחיקים בלי לשאוף לצדק) אני מוצא את עצמי ממש מתוסכל בוכה לעתים ,חוסר תאבון ,איבוד כושר עבודה ממש לא מכיר את עצמי! ממש חוסר לחיות! מה עושים? אני ממש מיואש. האפשרויות הכלכליות ממש לא מאפשרות ומה עוד שאין לי עם מי לדבר על כך כי אני מתבייש במי שאני הפכתי להיות ומפחד למטורף מאישתי או להיות סמרטוט בעיני החברה. מה עושים עיזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגיש אבוד
סיגלית גלאי27/07/2010משה שלום! אם אתה עדיין אוהב.. אולי יש אפשרות שתחזרו להיות משפחה לאחר שתקבלו עזרה??
אם החלטת שהפרידה היא סופית אז, לפי התיאור שלך אין מקום לבושה. כי ככל שתמשיך לפחד או להתבייש לשתף את הגורמים המתאימים, המצב עשוי להחמיר. לכן, אני ממליצה לך לאזור אומץ ולפנות לרווחה כדי לקבל הכוונה או סיוע מקצועי לגבי הילדה וגם עבור עצמך, בתחום הרגשי. (לאחר שתעבור את מחסום הבושה בפעם הראשונה, תיווכח לגלות שזה לא נורא כמו שחשבת..)
לא ברור לי מי ערך ביניכם את ההסכם (אם בכלל?!) בכל אופן כדאי שתדע מהם זכויותיך, ויתרה מזאת מומלץ שתסדירו ביניכם את ההסכם באופן חוקי כדי שלא תהיה נתון ללחצים שונים בהמשך. למרות כל מה שאתה עובר, חשוב שתמשיך לעבוד ולתפקד עבורך ועבור בתך, בדוק אם יש לך אפשרות לשתף בעבודה ייתכן שזה עשוי להקל עליך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפגשלי26/07/2010
שלום לכן בנות הפורום.אני כותבת כבר 5 חודישם בפורןם.ואני מאוד כואבת ליראות שיש עוד נשים כמוני שקשה להם לקום בבוקר ולחשוב הינה עוד יום חדש {דיכאון }שחיבות להמשיך הלאה.לי זה מאוד קשה בטירוף "הזמן לא עושה את שלו"בעלי ממשיך כיאילו כלום לא קרה.הבגידה כיאיילו לא היתה ... .מה שאני רוצה להציע בנות.בואו ניפגש פעם בשבוע ונפחית אחת לשנייה את הכאב לפחות לכמה שעות של צחוק קפה שיחות משמחות קצת.מה בנות בואו נישתחרר קצה גם לנו מגיע קצת חיוך על הפנים היפות שלנו כן אנכנו היפות והחכמות.והגדולותוהאישה שהיחזיקה את כול הבית ב10 אצבעות {אל תישכחו שהם היתחתנו איתנו בגלל זו}. תחשבו אחיותיכאב לא נמוג אף פעם...מחכה ליחס תודה לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לי
שימחה26/07/2010שלום לי
האמת ראיון יפה ואנחנו ( לפחות אני ) לא נפריע אם זאת זיכרי שאתם לא לבד
גם אנחנו הנבגדים יפים חכמים גם לנו מגיע אושר ושמחה גם בנו פגעו גם לנו קשה לקום בבוקר
מה שכן תבדקי עם עצמך האם את לא מנציחה את המצב האם הדרך שלך לא צריכה להיות לחפש את האושר במקום אחר ולא בקבוצה בה הכאב הוא העניין המרכזי.
בדקי עם עצמך מדוע כל כך קשה לך ומה למעשה התחושות האלה משרתות אצלך?
לא אינני מבקר אותך אני מצדיע לך ומחזיק לך אצבעות ואפילו מנסה בדרכי שלי לעזור לך
ואולי אפילו רק להקל כי מי כמוני יודע עד כמה לא פשוט המצב בו את נימצאת
בהצלחה לכן בנות ישראל היקרות והלוואי ותגלו שהרעיון של לי דוקא כן יכול לעזור
והלוואי שיהיה לכן רק טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשימחה
לי26/07/2010אני חושבת שלא הבנתה אותי.אני מדברת על מפגשים אנושיים בלבד.כמו שאנכנו מתכתבים בפרום זה אז זה יהיה פנים מול פנים.זה יותר מרגיע שיש לך מישהו אנושי שמקשיב לך{חוץ מהפסכולוגים} זה אחרת לגמרי פוגשים חברות חדשות .כול אחת יוכלה להרגיע את השניה.אפילו ליטוף או חיבוק עוזר מאוד.אני מספרת את מה שאני מרגישה ושאהיתי רוצה .חיבוק ולישמוע בעוזנים שלי שאני לא לבד ואני לא אשמה שבעלי בגד בי אחריי 18 שנה .שוב בנות אני מביאה את מה שאני מרגישה אני תפסתי את בעלי בוגד לפני5 חודשים.ובישוילי זה רק קרה היום.אז מי שחושבת שזה מתאים לה אז בבקשה.בכול זואת אני מהדרום....בי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
מיכל26/07/2010אותו איכסה, בשינוי אדרת, 15 שנות נישואין לפני 10 (!!!!) חודשים גיליתי והבן אלף עדיין אוחז בשנינו. איתך באש ובמים מבטיחה להביא הומור ופיצוחים......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שימחה27/07/2010הבנתי נכון פשוט אני חושב שלא נכון עבורך להיות בחברה שכל היום עסוקה בנושא אחד
ושהחיבור בא ממקום של בגידה
זו מחשבתי ומחשבתי בלבד וכמובן שזכותך לעשות מה שמתאים לך
בהצלחה
אגב גם אני מהדרום אולי יסתבר בסוף שאישתי ובעלך מכירים ?
סתם בדיחה שחורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
שירי27/07/2010הי לי,
מצד אחד אני מזדהה עם מה שכתב לך שמחה. שפגישה כזאת רק תנציח את הכאב,לא תעזור לך (במקרים מסויימים לעבור הלאה)
מצד שני ,היא יכולה להיות לעזר רב בימים קשים -
לנשים יש כוח אדיר (לא תמיד אנחנו מודעות לזה) - גיבוש של קבוצה כזאת יכולה לתרום לכוח הנשי יכולה להעצים את האישה לתמוך, לרכך ולעזור לה ברגעים קשים.
כמו שכתבת - חיבוק,ליטוף.... עצם זה שאותם נשים מתמודדות עם אותה הבעיה.
כתבת שאת מהדרום - מבחינתי נראה לי שזו תהיה בעיה ....רחוק מאיזור מגוריי.....
האם זאת את לי - שיש לה תינוקת בבית ואת לא עובדת כרגע.? מה איתכם - האם הצלחת איכשהוא להגיע אל בעלך? האם את חושבת שוהא עדיין בוגד בך או שהוא הפסיק? עשית עם זה משהו?
סליחה על התחקור.
לפעמים בא לי - לקחת את כל הבוגדים הבוגדות - להכניס להם שכל בראש (או אפילו לטבול אותם ברותחין) - כל כך מתסכל (מילה עדינה) כל כך פוגע - מה הם חושבים שהם ירוויחו מזה -ריגוש רגעי,סקס טוב,אהבה טהורה -הכל פנטזיות ... הכל בראש שלהם..... (לא טוב להם בבית -שיעבדו על זה -צריך לעבוד ולהשקיע בזוגיות -
היום לצערי אני מבינה את זה.... כמובן שזה לא מצדיק בגידה
כמו שיוצאים לעבודה ועובדים קשה בשביל להביא פרנסה וכסף הביתה . יש דבר שהוא לא פחות חשוב לילדים למשפחה לזוג - זו אהבה הערכה כבוד אחד לשני - וצריך לעבוד ולהשקיע בזה להביא את השלווה והבטחון לבית.
יש לי רעיון -למפגשים - קבוצת בנות יושבת ומתכננת את הנקמה במאהבות - רעיון מושלם ......נלך ביחד אל כל אחת ואחת מהן ונעשה להם את המוות..שהם יצטערו על היום שהם פגשו את הבעלים שלנו.
ובל נשכח - את הבעלים ה'תכשיטים' היקרים שלנו- גם להם נכין איזה שהוא נקמה מתוקה שיעריכו מה יש להם בידייים... (ואאו לי זה נשמע טוב...טוב , אני רק משתעשעת במחשבה הזאת... )
שיהיה רק טוב.
אמו ואמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואי-
בני28/07/2010אני יכול לקלל אותך בשבעים שפות למשך שעה שלימה בלי לחזור על קללה פעמיים !
אבל זה לא יעזור, לא לך ובטח לא לפותחת האשכול,
אנא ממך תשאיר את הגיגך בנושא הזה לאנשים עם קצת יותר רגישות,
בדבריך אתה מזהם את הסביבה, תזהר שלא תחנק מהגועל,,,---* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרואי - אין עליך-אתה תותח
שירי29/07/2010נכנסתי הבוקר וקראתי את תגבותך.....תודה לך...העלת לי חיוך...
האמת, אתה לא שווה את התגובה..
אבל הייתי חייבת ,אתה מבין אותי.... כל כך פרגנת לי :עלובת נפש,פחדנית,מגיע לך...
איזה טוב לב יש בך... לא כל יום מוצאים אנשים כמוך.....טוב שקיימים אנשים כמוך בעולם..
אשתך (אם יש לך )זכתה בבן אדם -חבל על הזמן ,נאמן,מיוחד,לב רחב.....
כולי קנאה....
ועכשיו לעניינו-
מה גרם לך להיות ממורמר כזה .
בן אדם מסכן שאת כל החרא שלו צריך לשפוך על אנשים אחרים...
מה החיים עוללו לך ? רוצה לדבר על זה?
אנחנו מבטיחים לנסות לעזור לך - ולהיות יותר נחמדים ממך....תתחיל לשפוך...
אני באמת מרחמת עליך.
תפתח את הלב שלך - לכל אחד יש לב....
ותעבוד בבקשה על תיקון המידות שלך -יש לך הרבה עבודה....
כמובן, אם תצטרך עזרה אנחנו פה.....
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
ושלא תעמוד בנסיונות קשים.
יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו
רון29/07/2010אפילו אני לא גרמתי לכזו מהומה.......
כבוד........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואי
לי29/07/2010אני מצעה לך ליקבור את הראש באדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי ואורלי ולשמחה
לי29/07/2010תודה על העידוד והמילים החמות מנסה בכוח להמשיך הלאה .יש לי ימים טובים ויש ימים ולילות מאוד קשים.אני אותה לי מנשה להגיע ללב של בעלי אבל לא מצליחה אני ניזכרת בה ו דוחה אותי להתקרב לבעלי....מה שכואב לי אכשוב.שאני יודעת שהוא בגד בי עים גרושה עים ילדים ולא רק זה היא מכוערת ושמנה {לא צוחקת על זה}מה אני עד כדי כך היגעלתי אותך שרצתה לאחת כזו וליבגוד שאני חמודה ורזה וניראת יותר טוב ממנה.אני ניראת צעירה מאוד לגילי לפחות ב15 שנה פחות .למה למה זה קרה לי.אני בוכה אכשו כואבת לי הנשמה. מה אני עושה איתו אני לא יודעת.יש לי רגשות חזקים לבעלי אני לא מראה לו אני נאכלת בלב.יש לי בעיה אני רבה איתו הרבה וזה מוציא אותו מהכיליםאני יוכלה לשבת ולדבר אותו ופתואום איזי מילה לא במקום ויוצא לי עשן מהאוזנים מיתפוצצת עלו והנושא שלה עולה.ויש לי הרגשה שהוא מתחנן משהו לא יודעת מה .אולי להיפרד סופי..טוב אני יוצאת.אז בייי נדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב לא נעלם..
סיגלית גלאי27/07/2010לי שלום, אני מבינה את כאבך. כאשר אחד הצדדים נבגד והשני ממשיך להתנהל כאילו לא קרה דבר... הכאב באמת מתעצם. כאשר יש מצב מתמשך של התכחשות לפגיעה מתפתחים רגשות שליליים של טינה, נקמה, האשמה, כעס ועוד... המחיר של רגשות אלה, שהם מנציחים את המצב השלילי ולא מאפשרים שינוי במערכת היחסים.
אחרי בגידה עוברים תהליך דומה לתהליך של "אבל"משהו שהיה קיים קודם בזוגיות כבר איננו, לכן חשוב לעבוד על זה יחד. יש צורך בעיבוד כל הרגשות (ולא התעלמות) כדי לחזור לדרך המלך. גם עבודה בקבוצה יכולה להיות יעילה אם היא מודרכת נכון לשחרור כעסים, להעצמה, לתהליך שיאפשר את הסליחה. מאחלת לך ולשאר הבנות רק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללי מאורלי
אורלי29/07/2010לי שלום.את חייבת להתחזק חמודה ןלא לפחד מכלום.החיים ממשיכים ואם הוא בגד זה רק מראה על האופי שלו.לעומתו את טהורה ונקייה. אל תתייחסי לתגובות של אנשים טיפשים כמו רועי. קחי נשימה תגידי לעצממך כמה את יותר טובה ממנו ותסתכלי עליו מלמעלה. לגבי צעד דרסטי אל תבהלי מכלום.החיים ממשיכים וגם גירושים הם פתח לעצמאות וגילוי עצמי מחדש עם כל הקושי. אל תשארי בגלל הילדים (גם אני חושבת שאני נשארת איתו בגלל זה) אלא עשי משהו בשביל עצמך. אני מחבקת אותך מכל הלב ומאחלת לך רק אושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידהליאור24/07/2010
יש לי שאלה.
אנחנו נשואים למעלה משנה ויש לנו תינוק קטן ואנחנו גרים בשכירות, אני רוצה להיפרד ורציתי לדעת אם אני יכולה להוציא את בעלי מהבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
רון24/07/2010פאק אילו נשים הזויות !!!
בא לי להוציא את בעלי מהבית !!
אפס אחת !! ככה סתאם להוציא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעם אסתפק בלהגיד לא!
אסף24/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגדתי בחבר שליאנונימית23/07/2010
כל הנושא מאוד מורכב .. יש לי חבר שאני מאוד אוהבת הוא בן 17 ואני בת 15 אנחנו ביחד 5 חודשים וגם לפני שנה הינו ביחד כמה חודשים אבל נפרדנו כי עוד הינו בראש אחר של ילדים ולא הבנו הרבה עניין .חזרנו ואנחנו כבר חמש חודשים ביחד , ולאחרונה התקדמנו המון בקשר שלנו , זה הגיע למצב שבו שכבנו .. הוא אוהב אותי עם אפשר לאמר , יותר מדי .. גם אני אוהבת אותו מאוד אבל פחות ממנו כי הוא באמת מאוד אוהב אותי , הבעיה היא שלפעמים משעמם לי איתו .. למרות שאנחנו לא מתביישים בכלל אחד מהשני אנחנו מאוד פתוחים והכל , ולפניו תמיד היתי נמשכת לבחורים מניאקים היתי רוצה מה שאסור וכו' .. ועכשיו קצת משעמם לי בחודשים הראשונים שלנו התחלתי להרגיש משהו למישהו מהעבודה שלי והקשר ביני לבין חבר שלי התדרדר לא רציתי לראות אותו וכמעט שחשבתי על פרידה אבל אחר כך רבתי עם הבחור מהעבודה וירד לי ממנו ואז הקשר ביני לבין חבר שלי התהדק .. אבל לפי מה שאני מספר אפשר להבין שאני לא יציבה ומחפש קצת ריגושים .. ככה שיצא שיום אחרי ששכבנו אני וידיד שלא התראנו מזמן נפגשנו . ישבנו איזה שעה והוא נגע לי ברגל כמובן שהעפתי אותו והכל היה בהומור כזה .. בזמן שישבנו היו לו המון דברים קטנים כאלו שהזכירו לי את חבר שלי והרגשתי זבל כאילו אני עושה את זה מאחורי הגב שלו והכל אבל מצד שני נמשכתי אליו טיפה למרות שאני לא מרגישה אליו כלום .. וכשבאתי ללכת באתי להגיד לו שלום והוא סובב לי את הראש ניסיתי להתנגד אבל בסוף זרמתי עם זה לכמה שניות ואז נתתי לו עקיצה של מה אתה חושב שאתה עושה ויצאתי . יש לצין שגם לו יש חברה שנתיים ... ועכשיו אני נורא מבולבלת זה לא יוצא לי מהראש אני לא יודעת מה לעשות אשכרה יום אחרי ששכבנו שזה דבר דייי חשוב בקשר ועוד זאת היתה הפעם הראשונה שלי , בגדתי בו ! אני לא יודעת מה לעשות עם אני יספר לו הוא יפגע ברמות שאין לתאר אולי יפרד ממני שזה אני לא רוצה כי למרות הכל אני כן אוהבת אותו .. בקיצור התייאשתי הראש שלי מתפוצץ ממחשבות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה !!
רון23/07/2010פאק !!!
את רק בת 15 !!! אין לי מושג אם קיבלת בכלל מחזור !!!
השם ירחם (והוא ירחם) אם כבר בגיל 15 !!! את רועה בשדות זרים שלא לדבר על סקס בגיל ככ מוקדם, תארי את עצמך בגיל 35 נשואה.......אבוי לאיש שיהיה איתך
משום מה אני שם לב שאת חשה בת 44 ואת ממש אבל ממש לא !
פעורה אחת תגדלי !! תרוויחי את הילדות שלך ( שכנראה אבדה לך)
איכסה איזה נוער גרוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגדת בחבר שלך...
דליה שוורץ24/07/2010אנונימית יקרה,
את נשמעת מבולבלת ולא מאוד ברורה לעצמך. את נערה בת 15 במערכת יחסים שהופכת פתאום למחייבת ומצד שני את לא אוהבת אותו כמו שהיית רוצה לאהוב את הבחור שלך.
השאלה שלי היא מדוע את מסתפקת בבחור שאת לא מאוד אוהבת? מדוע את מצאת במערכת יחסים בה כל מפגש עם מישהו מהעבודה או חבר ותיק מביאים אותל למצב בו את נכנסת למיטה עם אחר או רוצה להפרד מהחבר שלך?
אני מציעה שתתמקדי בשאלה הזו עם עצמך. למה את מתפשרת בבחירת בן הזוג שלך? האם לא מגיע לך מישהו אותו תוכלי לאהב כ"כ שלא תראי ותרצי אף אחד אחר...
את נערה צעירה ועוד רבות הפגישות הצפויות לך עם נערים וגברים עד שתצטרכי לקבל החלטה עם באמת את רוצה לחיות ולכן בחרי לך רק את אלה שאת באמת מוצאת בהם עניין ובאמת אוהבת אותם בכל ליבך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקראביבית22/07/2010
אני שונאת שמשקרים לי. אני לא יודעת אם זה יותר מרגיז אותי או מעליב אותי. אחרי שהצליח להרוס את האמון שביננו במעשים לכאורה קטנים אך פוגעים הייתי מצפה ממנו שידע יותר טוב. השבוע הוא לא היה בבית, ענייני עבודה כל השבוע. הבטיח שיחזור ביום שלישי (הבטחה שלו. אני לא ביקשתי) אבל יום לפני זה הודיע שלא מסתדר. לא כעסתי. ידעתי שבטח יש סיבה מעבר לסתם עייפות. בערב שלישי הוא נעלם. דיברנו בשמונה בערב ואחר כך: דממת אלחוט. הוא טוען שיצא עם חברים ולא שמע את הנייד. ואני טוענת שבמקרה הטוב הוא יצא עם חברים ואת הנייד הוא שמע. אני לא טיפשה. אדם שיוצא בענייני עבודה הדורשים מענה 24 שעות ביממה לא מתנתק מהנייד. וכמה זמן אפשר לא לשמוע את הנייד? גם כשאתה במקום רועש אתה בודק כל כמה זמן. בטח יגידו שיש סיבה וצריך לבדוק למה וללכת ולדבר על זה.. אבל האמת, לי נמאס. אפילו אין בי את הכוח לכעוס. אני רק רוצה להגיד: אני לא טיפשה! לפחות אל תעליב אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא בוגד בך !!!!!!!!!!!!!!!
אולה22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביבית22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקר
דליה שוורץ24/07/2010אביבית שלום,
אני קוראת את דברייך ולא בדיוק ברור לי מה את חושבת שקורה.. האם את חושבת שבוגד בך או שאולי את חושבת שהוא לא ממש רוצה להיות איתך ולכן לא חוזר לא מתקשר ולא עונה.
האם מרגיז אותך שהוא בפועל מתרחק ממך או מרגיז אותך שהוא משקר?
אני חושבת שאת קצת מערבבת את הכעס עם העובדות ולכן קודם כל בואי תגדירי לך מה יותר מרגיז אותך השקר או המעשים עצמם?
אם השקר הוא מה שמרגיז אותך אז תמצאי את האמת בדרך שלך, תתעמתי עד שאמת תצא לאור ותביני למה משקר... אם המעשים עצמם מעצבנים אותך, אז מזה משנה אם הוא משקר או לא? הרי מה שלא בסדר זה מה שהוא עושה.... אם את חיה עם אדם שכבר שבר את האמון ושוב עושה זאת - תבחני האם את רוצה להמשיך להיות איתו...
לא כתבת אם אתם נשואים ואם יש ילדים אבל בכל מקרה הכעס לא יפתור את הבעיות הוא רק יחריף אותם. תעשי לך את הבחירות שלך עם איזה גבר את רוצה לחיות ותבדקי אם הוא עונה על הציפיות שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעלי מתחמק מהמחויות שלו בביתליאת22/07/2010
שלום :
בעלי ואני מסוכסכים מאוד , ואנו עומדים לקראת תהליך של פרידה .
בינתיים בעלי מתחמק מכל המחוייבויות בבית . האם יש לי דרך "להכריח" אותו למלא אחר ההתחיבויות. שלו . הכווכנה בהתחמקות הוא שהוא מגיע כל יום מאוחר הביתה ומטיל עלי לבד את גידול הילדים ותחזוק הבית .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל מתחמק ממחויבויות
דליה שוורץ24/07/2010ליאת שלום,
את בוודאי מבינה לבדך שאין דרך להכריח מישהו לעשות משהו... ובוודאי שאת נמצאת בתהליך של פרידה...אבל עלייך לבחור מבין כל המשימות שיש בבית מהן המשימות החשובות לך ביותר. את המשימות החשובות ביותר שאת לא מוכנה שיהיו בהם פיספוסים תעשי בעצמך, ואת אלה שאת שמה במום שני ושלישי, תעזבי... אולי הוא יחליט לבצען לבד כי זה יפריע לו ואולי הן ישארו ללא טיפול אבל זה יהיה פחות משנה כי הן לא בראש סדר העדיפיות שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה להיפרד?שלומי ברון20/07/2010
למה להיפרד אם אפשר לעבוד על היחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כי לפעמים זה לא עובד!
אסף21/07/2010אמנם אני מסכים שאנשים היום מתגרשים מהר מדי. זה פשוט בלתי נסבל. אולי בגלל שזה מאד פשוט טכנית. אולי בגלל שהסטיגמה כבר לא שלילית כל כך. ואולי בגלל שכשהאהבה נגמרת( והיא נגמרת) לא נותר דבר. ופה בעצם הטעות של המון אנשים שמתחתנים מתוך אהבה בלבד מבלי לבדוק האם האדם שעומד מולם הוא גם חבר טוב? האם יש להם כבוד אליו? האם אפשר לסמוך עליו ברגעי משבר? האם הוא אמין? כי אחרי כמה שנים אלה בעצם מה שקובעים אם הזוג ישרוד את החיים או שכל אחד ילך לדרכו. האהבה היא שיקול חשוב אבל בוודאי שלא היחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אביבית21/07/2010כי לפעמים השבר הוא כל כך גדול שאי אפשר לאחות אותו. כי לפעמים הכאב הוא כל כך קשה שאי אפשר להחלים ממנו וצריך לקטוע את האיבר החולה. כי לפעמים האווירה בביית היא כל כך חולה שעדיף לילדים לגדול בלעדיה. כי לפעמים האמון נשבר והחיים בחשד בלתי פוסק פשוט מתישים. כי האושר נגמר ואין חיוך יותר. ולפעמים האהבה פשוט נגמרת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירושין- לזוג שנישא באופן אזרחימלי20/07/2010
שלום רב,
אני ובעלי התחתנו בצ'כייה, בעקבות היותו לא יהודי.
היום אנחנו מעוניינים להתגרש, ושאלה איך אנחנו עושים את זה?
יש לנו ילד משותף בן שנתיים, אין לנו בית או רכוש משותף משמעותי.
האם מספיק לפנות לבית דין למשפחה ?
מה השלבים?
אשמח לקבל כל מידע
תודה מראש,
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואים אזרחיים..
סיגלית גלאי25/07/2010מלי שלום, לשאלותייך בנושא נישואים אזרחיים תוכלי למצוא מידע ב"ארגון משפחה חדשה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטלבטת...קוקי19/07/2010
שלום.. אני נערה בת 16 וחצי. מאז שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא הייתי רצינית בקשר לאהבה.. אם התאהבתי אז זה היה טוןטאלי אך לא היתאהבתי הרבה. מגיל 12 אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות, אני הייתי פרובוקטיבית בבגדים, לא אכלתי כשר .. בקיצור שמתי זיין על הכול. הלב שלי נישבר הרבה פעמים בגלל הפעמים שנידלקתי על מישהי או על מישהי. בגיל 15 התחלתי עם מישהו..
פשוט שמתי עליו עין. היתחלנו להיתכתב.. דיברנו ודיברנו ושמנו לב שאנחנו מדברים כבר יותר מ-4 שעות.. אחרי יומיים של היתכתבויות יצאנו לסרט.. נהיינו חברים. היתאהבתי בו והוא בי. אגב הוא בגילי והוא לומד בשיכבה שלי. נהיינו חברים, והיה לנו כל כך טוב.. היינו זוג מושלם. האהבה של שנינו הייתה ממש טוטאלית. אני הישתנתי בישבילו.. הפכתי לממש מסורתית.. היתלבשתי מאוד צנוע. כול כולי הישתנתי בישבילו. עם הזמן הוא הפך ליותר מידיי אגואיסט. מכול דבר ניפגע, ורק אם אמרתי עליו ביקורת הוא צעק עליי והפיל את האשמה עליי. אני הייתי כל כך תמימה שרדפתי אחרי, היתחננתי שיסלח.. האשמתי את עצמי בכול דבר, העיקר שיהיה לו טוב ושירגיש טוב עם עצמו. עם הזמן זה גבר וגבר הוא היתעצבן מכול דבר שעשיתי. חשוב לי לציין שהיו גם רגעים מאוד טובים ובלתי נישכחים. למרות הכול, סלחתי לו תמיד .. אמרתי לעצמי שכול הטוב שיש לי מימנו זה מחפה על הרע.
אבל כול הכעסים עדיין היו ביפנים. כשהיינו כבר 9 חודשים בערך.. הכעסים האלה יצאו עליו.. יצאו ויצאו.. ואיך שהוא תמיד השלמנו.. כול אי הבנה קטנה שלי היה אסון מבחינתו . יום אחד רבנו ריב מאוד קשה.. אני כמובן האשמתי את עצמי. רציתי לפצות אותי.. הירגנתי לו יום כיף לכבוד שנה ביחד. חודשיים חיכיתי ליום כיף הזה שאני יעשה לו בישביל לפצות.. הגיע יום לפני שנה ביחד.. שוב היתווכחנו. אחרי הוויכוח הוא עזב אותי.. ממש כמה דקות לפני החלום שרציתי להגשים- להיות איתו ביום כיף של שנה ביחד. הוא פשוט זרק אותי. בכיתי הרבה.. הייתי בדיכאון. נישארנו ידידים אך כול פעם שניפגשנו הוא מיזמז אותי ואמר שלא יכול לעמוד בפניי ואני ניסחפתי כי עדיין אהבתי אותו. הוא הרגיש לא בנוח שהוא ככה כי הוא הרגיש שהוא משחק בי אך אמרתחי לו שזה בסדר כי אני נהנת מיזה (איזו סטומה).. כול המיזמוזים אחרי הפרידה כבר עברו ליחסי מין.. והכול היה בהסכמתי ..
הוא נישאר לבד.. כול החברים עזבו אותו ולמרות שהיה לי קשה ישבתי והקשבתי לו... יום אחד החלטתי ללכת אליו וליראות עם הוא עדיין נימשך אליי.. נישקתי אותו והוא פשוט ניגעל.. הוא אמר שלא רוצה אותי יותר. יום אחרי שהוא אמר לי את זה הוא היה בכמה סטוצים עם בחורות אחרות. זה שבר אותי. אמרתי לו את כול מה שהרגשתי.. כול הכאב שהיה לי מימנו! פסור אמרתי לו כמה שהוא הרס אותי.בגלל שהוא שונא לקבל ביקורת הוא אמר לי שאני חרא בנאדם ושכול הכוונות שלי מגעילות ועוד אחרי כול מה שהיה בנינו!! כל כך נישברתי.... אמרתי לו שאני הולכת לעשות משהו שאני רוצה שישב על מצפונו כל החיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך....
קוקי19/07/2010לקחתי סכין יפנית ורצתי לחדר.. הוא לא הפסיק להיתקשר ואני לא עניתי. חתכתי לעצמי את הוורידים ודיממתי הרבה מאוד.. ההורים שלי ניסו לפרוץ את הדלת אבל לא נתתי להם.. הרגשתי שהסוף מגיע.. נפלתי על הריצפה....ראיתי הכול מטושטש.. ורק אז עניתי לו... צרחתי עליו שהוא הרס לי את החיים אז שלא יהרוס לי עכשיו את המוות.. צרחתיייי עליוו כול הבניין שמע.. ניפרדתי.. ידעתי שזה הסוף...בסוף הוא שלח אליי את חברה שלי וזה מה שהציל אותי.. אחרי אותה שיחה אנחנו ניטקנו קשר. כבר חודש שאנחנו לא בקשר. יש לו עוד כמה ימים יום הולדת ואני מיטלבטת בקשר למתנה...
כי ליפני כמה חודשים שהיה לי יומולדת הוא קנה לי מתנה ואני לא יודעת אם לקנות לו.. מה לכתוב בברכה בכלל..
לא יודעת מה לעשות.. אני יודעת שאם אני יקנה לו זה לא יגיע לו.. אך אם אני לא אקנה זה ישב לי על המצפון שהוא כן קנה לי...
מה לעשותת??
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוקי-
בני19/07/2010את מתארת יפה את מערכת היחסים שהיית בה בעבר, וזה לכשעצמו מעודד,
אבל א"א להתעלם מהבעיות שנוצרו במהלך הקשר הזה, אין ספק שלמדת את הלקח, ואת היום מוכנה ובשלה לקשר חדש שיוביל אותך לחיים מתוקים ושלווים, אבל,,, את חייבת לקבל עזרה מאנשי מקצוע, זאת לא בושה לקחת כמה טיפולים אישיים, שיעזרו לך לכוון את המטרה, ולגלות מי את באמת, ולמה את מסוגלת כשאת נורא רוצה,
לדעתי האישית, ומתוך מילותייך שנכתבו, את מחפשת מישהו להישען עליו, שיגרום לך להתאזן ולחיות על פי מצפונך המקורי,,, את בטח יודעת למה אני מתכוון,,,
המצפון שלך נאבד היכן שהוא ונדמה לך שתמצאי אותו בקניית מתנה לבחור שהקשר איתו הזיק לך בדיעבד,---
קודם כל תתאפסי על האישיות שלך, תבדקי עם מי את מוכנה לחלוק את חייך, תבדקי על מה את לא מוכנה לוותר !, ועל מה ועם מי את מוכנה להתפשר,,, !
כשהיו לך את כל התשובות, או אפי' את חלקן,,,אני מבטיח לך שתרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך,
---
אין טעם בלשלוח מתנה לאדם שנגעל ממך,
אין טעם להמשיך להתמזמז עם אדם שלא מעריך את התכונות והמעלות שלך,
יחסים עם מישהו שאוהבים באמת הם הרבה יותר מהנים, כדאי להשקיע ולמצוא אחד כזה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעאזאזל !!
רון20/07/2010את רק בת פאקינג 16 !!!!!!!!!
תגדלי קצת ילדה יפה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוקי המתלבטת....
סיגלית גלאי20/07/2010קוקי היקרה, שלום.
חשוב שתביני, שום דבר שקרה לך בעבר או שיקרה לך בעתיד, לא שווה את זה שתפגעי בחיים שלך! בחרת להגיב בצורה מסוכנת שהייתה עשויה לעלות מחיר יקר - בחייך! דבר המלמד שאת זקוקה לתמיכה וייעוץ, כדי ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מעל הכול (את לא צריכה להשתנות עבור אף אחד, את לא צריכה למסור את גופך או לקבל על עצמך האשמות שווא).
את עדיין בשלבי התבגרות של גיבוש זהות עצמי, לעיתים זוהי תקופה מאוד מבלבלת בה נוטים לראות דברים באופן קיצוני, לכן חשוב שתקבלי הדרכה מקצועית כיצד להתייחס באופן פרופורציונאלי למערכות היחסים שאת מנהלת.
את יכולה למצוא עזרה גם בסביבה הקרובה לך, כדאי שתפני לפסיכולוגית ביה"ס או ליועצת החינוכית או לעו"ס באגף לרווחה ליד מקום מגורייך.
אני מאחלת לך שתמצאי אהבה חדשה שתהיה בה הדדיות וקבלה.
כל-טוב, סיגלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם...
קוקי20/07/2010אגב אני בטיפול פסיכולוגי ותרופתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוקי
סיגלית גלאי20/07/2010חזקי ואמצי... החיים לפנייך! מאחלת לך בהצלחה בהמשך דרכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה(:
קוקי20/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל חברי המנוסים....ליאת19/07/2010
זוכרים את הסיפור שלי?שבעלי בגד בי עם אקסית שלו והיה איתה בקשר 10 חודשים-טלפונים ואסמסים ופעם אחת פגישב קצרה?{שהייתי בהריון ולאחר הלידה}עד שתפסתי אותו???
אז זהו שהוא די השתפר בהתנהגות שלו ועוזר לי יותר עם הילדים ומשתדל לדבר איתי יותר.אבל יש עדיין משהו שמפריע לי.
כל פעם שאני שואלת אותו עליה כל מיני שאלות לדוגמא:מה כתבת לה בהודעות?או מה עשית שנפגשתם?או האם אתה חושב עליה?וכו ...הוא לא עונה לי ומתעצבן.נראה לי שהוא עדיין אוהב אותה.למרות הכל.אני יודעת שהוא מנסה להשתנות אבל זה מפריע לי לנשמה.ואני לא מצליחה לשכוח אותה.אין יום שאני לא מסתכלת על הפייסבוק של הזונה.לא יודעת מה אני רוצה מעצמי ןלמה היא עוד בכלל מעניינת אותי אבל שאני רואה כל יום מחדש את השם שלה ונזכרת בה הלב שלי דופק חזק.נמאס לי לחיות בצורה הזו.
מה אני יכולה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי ליאת
אביבית19/07/2010אני מבינה ומזדהה עם כל מילה שכתבת אבל לצערי כעת אין הרבה מה לעשות. אם בעלך חזר לדרך הישר, תני לזמן לעשות את שלו ואל תפספסי את ההזדמנות הזו. אני חושבת שהוא מתרגז כשאת שואלת בגלל הרצון שלו לשים את זה מאחור. הדבר היחיד שאת באמת צריכה לבדוק זה אם בעלך באמת חזר למוטב. תשאירי עיין אחת פקוחה ועירנית. לגבי ההיא: זה קשה, אבל עם הזמן הצורך או הדחף לראות מה איתה ילך וידעך. לצערי הוא לא יעלם לגמרי. אני עדיין בודקת מה שלומה 6 שנים אחרי. בודקת ומתרגזת. אבל זה לא נמשך הרבה זמן. תנסי לעבוד על עצמך ולהפחית את התדירות שבה את בודקת מה איתה ואל תדברי עליה עם בעלך. אם יש משהו, הוא כבר יצוץ מעצמו. תנסי ליהנות ממה שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אביבית.
ליאת19/07/20106 שנים אחרי??את עדיין חושדת??ובודקת??איך אפשר לחיות ככה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
שימחה19/07/2010ליאת שלום
אכן 6 שנים זה הרבה זמן אבל כניראה שאלו הם חיינו...
בכל מקרה זיכרי שכל פעם שאת שואלת את בעלך שאלה את נוגעת לו בנקודה
קשה וכואבת ולא לא מה שמיד חשבת שקראת את הדברים.
בואי נאמר שהוא באמת מצטער בואי נאמר שבאמת כואב לו שפגע בך וסיכן את כל עולמו...
בואי נאמר שהוא כועס על עצמו,לא מבין איך זה קרה לו, קשה לו עם עצמו.
האם דוגמאות אלה לא מספיק טובות בשביל לגרום לאדם לא לגעת בנושאים מסויימים בחיים?
האם יכול להיות שתחושתו היא של פצע שנפתח ובכל פעם מדמם מחדש?
מניסיון האמון לא חוזר אף פעם להיות כפי שהיה הביטחון גם לא אבל ברגע שהחלטנו
לתת הזדמנות ולהמשיך קדימה ברגע שהחלטנו ( כל אחד לעצמו ) להתמודד ולסלוח
אנו צריכים לעשות את זה עד הסוף ולא לא בשביל הצד הבוגד אלה דוקא בשביל הנבגד
אשתי התאהבה באחר וזה כאב,כואב ויכאב כניראה תמיד אבל היא גם בחרה להישאר איתי
בחרה בי מחדש וכואבת יום יום את שעשתה וניראה לי שכך גם בעלך.
דבר נוסף בקצרה יכול להיות שבעלך נפל בגלל משהו שנשאר פתוח מהעבר ? משהו שבמשך השנים
ניראה לו אולי כפיספוס כלא סגור ואילו כיום הוא מבין שהוא מאושר עם מה שיש לו בבית ?
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת היקרה
שירי19/07/2010ליאת ,
קודם כל זה יפה שבעלך משתפר ביחס אלייך וביחס לילדים -זו כבר התקדמות גדולה.
הדבר הזה שמפריע לך -לצערי הרב ימשיך להפריע לך... זה לא ממש ירפה ממך
אבל , ככל שהזמן עובר זה ידעך........
תפסיקי לתעניין בה -פשוט תרפי... אני יודעת שזה קשה אני יודעת שבה לך לפוצץ אותה אני יודעת שיש לך חשק לנקום בה על כל הסבל שהיא גרמה לך ולבני משפחתך . אבל את חייבת להוריד אותה ממך. ברגע שאת חושבת עליה וכל יום היא בתודעה שלך אז את בעצם משאירה אותה בניכם. את מחייה אותה . ברגע שאת תשכחי ותרפי גם לאט לאט זה יעבור אליו....
תפסיקי לשאול עליה (למרות שזה מה זה מפתה -עד היום אני רוצה להמשיך לשאול כל מיני דברים את בעלי אבל אני סותמת את פי-אתה חושב עליה? מה דיברתם ? בהתחלה כל הזמן הייתי מעלה אותה בשיחות בנינו ומדברת עליה . וכל הזמן היו מיעצים לי אומרים שזה לא טוב מה שאני עושה תנסי להתאפק ולא הצלחתי הייתי חייבת - עד שלאט לאט הבנתי שזה לא תורם למצב להפך וגם הצורך הזה ירד לי) אל תתני לה במה בבית. מבחינתך הכלבה לא קיימת. זה לא יקרה ביום אחד ,אבל ברגע שתייצרי חויות משותפות עם בעלך.. ברגע שתמשיכו להתקרב אחד לשני - את פחות תדברי עליה,היא פחות תתפוס חלק בחייכם.
מידי פעם הגברת תמשיך לצוץ לך -אבל תתני לה חלק משמעותי ורק מידי פעם....
כמו ששמחה כתב (למרות שלי זה היה קשה לשמוע-כשבעלי אמר לי את זה) הוא בחר בך מחדש...
וכמו שאביבית כתבה - שתמיד העין שלך תהיה פתוחה . (כי את התמימות שלנו לקחו..)
נראה לי שאנחנו הנשים צריכות לקיים קבוצת תמיכה לנשים נבגדות - להפגש ,לעזור ולהעצים אחת את השנייה......
שיהיה בהצלחה
תמשיכי להתחזק ולתקרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי ושמחה
ליאת19/07/2010אני ממש מרוגשת כל פעם מהעזרה שלכם.לא הלכתי לייעוץ ובכל זאת שרדתי וזה רק בזכותכם בעלי הנסיון.שירי אני מודה לך ואני מרגישה שאת החברה הכי טובה שלי.את כאן שאני נמצאת.שיהיה לכם חיים מאושרים.ויסבלו להם כל המניאקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת, כשהלב דופק...
סיגלית גלאי20/07/2010ליאת, בחרתי הפעם לענות קצת אחרת ..
"אינדיאני זקן ישב עם נכדו וסיפר לו שבתוך כל אדם שוכנים שני זאבים, וביניהם מתנהלת מלחמה שאינה נפסקת לעולם. הזאב האחד, הוא זאב הרוע, הכעס התסכול, הקנאה, העלבון... והזאב השני הוא זאב האהבה, הקבלה, החמלה, התקווה, התמיכה...
שאל הנכד: ואיזה זאב מנצח במלחמה סבא?
ענה הסב: זה שאתה מאכיל אותו"
ליאת היקרה! לנוכח סיפורך, מה שנותר לך לעשות, הוא לבחור במה את רוצה להזין את ליבך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה בלתי נשכחת.רן18/07/2010
שלום, ערב טוב.
אני בן 23 ולאחחרונה סיימתי מערכת יחסים בת שלוש שנים אשר הפרידה הייתה ביוזמתי בלית ברירה בעקבות בגידה מצד בת זוג.
נפרדנו לפני קצת פחות משנה, אך יחד עם זאת אני לא הפסקתי לאהוב אותה.
מאז היו לי שלושה מערכות יחסים לא רציניות כי לא יכולתי להיפתח רגשית עקב רגש לאקסית,
כך שמה שהיה איתן זה בילוי וסקס, אין ספק שנהנתי אבל לצערי אני עדיין מאוהב באקסית ומאוד מתגעגע אליה.
אני ממש רוצה חברה, אני לא רגיל ל"לבד" הזה ולא כיף לי סקס או מערכות יחסים מזדמנות,
אך אין באפשרותי להמשיך הלאה כשאני עדיין מאוהב באקסית בדיוק כמו ביום לפני הפרידה.
אני אומנם כאוב הרבה פחות אך יחד עם זאת וכל ועם כל הרציונאל אני לא מצליח להרפות.
אני חי במן תושה שעדיין יש לנו סיכוי ומן אולטימטום שמתתין שזה יקרה למרות שאני יודע שאני לא אסכים לקבל אותה חזרה אחרי בגידה בייחוד שלא נוכל לחזור להיות כבעבר לאחר מה שהיא עשתה.
אך יחד עם זאת אני לא מוצא דרך להתגבר עליה.
יש לא מעט נשים שאני פוגש או יוצא שאני נמשך אליהן אך לא יכול לפתח אליהן רגש אפילו לא בסקס כשהלב שלי עדיין מרגיש את האקסית.
אני נורא מתוסכל מהעצירה כבר שנה במקום ולא יודע כיצד להתגבר ולהמשיך הלאה,
אשמח לחוות דעת בסגוייה, תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רן
שירי19/07/2010שלום לך רן,
אתה בן 23 כל החיים לפנייך.... לאחרונה רק סיימת את הקשר - ללב לוקח זמן עד שהוא מתרפא...
היא בגדה בך . האמון בניכם אבד. אני מייעצת לך פשוט לא לנסות לחזור אליה ... תעבור כאן על המסרונים שנכתבו כאן ותראה כמה קשה תהליך השיקום... הוא לא פשוט הוא מייסר לוקח המון זמן לעיתים שנים ואם בכלל אפשר לשקם....
האם אתה תוכל הלאמין בה יותר? האם תוכל לסלוח לה? החיים שלך לא יהיו פשוטים באם תחליט לחזור.....\
יש לך מזל שאתה לא נשויי לה אין לכם ילדים משותפים - אומנם זה לא קל עצם הבגידה. אבל דווקא בגלל זה עדיף לך וקל לך יותר ללכת לדרך חדשה.
אני מאמינה - שרוב הנבגדים\נבגדות (כולל אני) הנשואים שיש להם ילדים -אם לא היו ילדים בשטח
היו מפרקים ונפרדים. קל וחומר שאתה בכלל לא נשויי לה וכל כך צעיר.
לך תפרח מתצא לך מישהי נאמנה וטובה
ותאמין לי אפשר וכדאי לך להתאהב מחדש
תפתח את הלב מגיע לך יותר\אמחלת לך את כל הטוב שבעולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםטלי18/07/2010
אני ובעלי פרודים. יש לנו הסכם גירושים חתום ע"י בית משפט (הסכמים על מזונות והסדרי ראיה). אנו שוקלים לחזור זו לזה.
כיצד מבטלים את ההסכם (או מקפיאים אותו)? האם צריך ללכת לבית המשפט או שמספיקה ההחלטה שלנו לבד?
במידה והנסיון לשוב יכשל נוכל לקחת את אותו הסכם ולהמשיך לפעול לפיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש למשהו תשובה לשאלתי?
טלי22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אין תשובה
אביבית22/07/2010נראה לי שצריך לברר אצל עו"ד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה משפטית
דליה שוורץ24/07/2010טלי שלום,
בפורום זה אנו לא עוסקים בסוגיות משפטיות. אני מציעה לך לפנות לעו"ד שהכין עבורך את ההסכם ולברר את השאלה או לפנות לפורום בו אנשי המקצוע הם עורכי דין המתמחים בתחום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?רונית15/07/2010
מה עושים???
אני נשואה כבר שנתיים עם ילדה בת 9 חודשים מקסימה!
בעלי דורש כל הזמן את הפרטיות שלו שמתבטאת ביציאות אחת לשבוע,,,עם חברים
לי קשה מאוד לקבל את זה! ומה שקורה אנחנו כל הזמן רבים ...
בעקבות הריבים החוזרים בעלי הגיע למצב שבו הוא טוען שהוא כבר לא נמשך אלי ולא אוהב אותי כמו פעם ,ושהוא מרגיש אלי יותר כמו חברה טובה מאשר אשתו
מיותר לציין שהוא כבר לא מעוניין ביחסים אינטימים איתי...
אנחנו עומדים פה במצב מאוד עדין
מצד אחד אם הבן אדם כבר לא אוהב האם יש טעם לנסות ולתקן(יעוץ זוגי)
או שכדי להתגרש ולהמשיך כל אחד לדרכו כי כרגע שנינו לא מאושרים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רונית-
בני15/07/2010מה פתאום להתגרש, סבתא שלך גם התגרשה בכזה קלות ?
אם לא מסתדרים אז הגיע הזמן לצאת לאתנחתא קלה מלחץ החיים, לשבת ברוגע ולדבר כמו פעם,
תדברי על הצרכים האישיים שלך, מה את מצפה מהקשר, מה את מוכנה לבוא לקראתו, ולעשות שולם כמו ילדים,
אם זה מאוד מסובך בשבילכם לדבר עם אדם שאת מכירה וחיה איתו כל הזמן,,, אז תקחי עזרה מחבר/חברה, או שתפני לבעל מקצוע,
בכל קושי יש הזדמנות לשפר,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא?
אסף15/07/2010אם בשאר התחומים הוא היה בסדר אז למה שלא תסכימי שייצא עם חברים פעם בשבוע? הוא צודק כשהוא רוצה קצת מרחב מחייה פרטי. זה לא בגלל שאת לא בסדר או שהוא לא נהנה איתך( עד לפני המשבר) אבל לדעתי אם תהיו דבוקים אחד לתחת של השני כל הזמן אז בסוף באמת יימאס לו וגם לך. תני לו קצת ספייס. אם את רואה שהוא מנצל את זה לרעה אז יש מקום לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים??
רונית15/07/2010זה בסדר ומקובל לצאת מידי פעם עם חברים אני לא שוללת,אבל לא שזה בא על חשבון המשפחה .אני גם עובדת מספיק קשה ודורשת את התשומת לב המגיעה לי....תקדיש למשפחה אחרי זה תרשה לעצמך לצאת!!! מפה נובעת ההתנהגות שלי....
היום בדיעבד ההתנהגות שלי- של לדרוש מבעלי את מה שמובן מאליו אצל כל זוג אחר,,,קיום יחסים,ישיבה בבתי קפה או סתם זמן איכות ביחד לבד איתי או עם הילדה!!!
הביאה אותנו למצב הזה!!
אני לא מצטערת על הדברים שדרשתי מבעלי אלא על הדרך...שיכול מאוד להיות שתעלה לי בגירושין,,,
את מה שאתם מציעים לי לעשות כבר ניסיתי...אבל זה קשה לי כי זאת צביעות אני עדיין לא מקבלת את זה....
אני מתלבטת האם טיפול זוגי יכול לעזור לנו....??
או שבן אדם שכבר אומר לא אוהב\נמשך לא יכול להתאהב בחזרה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי טוב יכול לעזור-
בני15/07/2010אם לשני הצדדים יש עניין בהמשך הקשר, וגם אם כעת הם רואים רק שחורות,,, ניתן לשקם ולהצמיח את הזוגיות לגבהים שלא הכרתם, שווה בהחלט לנסות,
תלכי קודם לבד, ותחליטי מה לעשות בהמשך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
אסף15/07/2010תראי. אני לא יודע איך הוא בתור בן אדם ואם הוא מזניח אותך ואת הילדה בשאר הערבים שהוא בבית. אבל יציאה של פעם בשבוע בהחלט מקובלת ואפילו לדעתי מומלצת כי כל אדם צריך לפגוש חברים בלי בן/בת הזוג ולהשתחרר מעט מחיי היומיום. אני די מתאר לעצמי שאת עושה לו פרצופים כשהוא יוצא וזה מקלקל לו את הערב ובסופו של דבר נמאס לו ממך והוא מרגיש מיואש.
בכל אופן כדאי מאד שתלכו ליועץ. דברי איתו ותנסי לשכנע אותו שרגע לפני שהוא מחליט לפרק את החבילה כדאי ,אפילו אם זה למען הילדה, ללכת לייעוץ כי אני מאמין שהיועץ יוכל להסביר לו את מה שאת מרגישה יותר טוב. המצב הוא כרגע שכל מה שהיועץ יגיד יכנס לו לראש ויתן לו חומר למחשבה וכל מה שאת תגידי יישמע סתם זיון שכל.
לכו לייעוץ ותעשו מאמץ. אני מאמין שזה יקרב בינכם וגם ישפר את האינטימיות ואת הסקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים בעלי רוצה פרטיות?
סיגלית גלאי15/07/2010שלום רונית,
אין ספק שריבים חוזרים ונשנים יוצרים מצב של לחץ ביחסים הזוגיים, גורמים לריחוק, ולעיתים אף להחלטות שגויות. כל אדם רוצה למצוא שלווה וקבלת פנים חמה ואוהבת בביתו. מהמעט שאת מספרת, נראה שהריחוק הרגשי והפיזי ביניכם לא נוצרו רק "מיציאה של פעם בשבוע" של בעלך.
ייתכן שישנם דברים נוספים מודעים או לא מודעים שמפריעים לך אבל גם לו (גם הוא צד חשוב בקשר)
ישנם שני צרכים בסיסיים בקשר זוגי קרוב והאיזון בין שניהם משפיע במידה רבה על איכות היחסים, הצורך הראשון הוא קרבה - לדעת שאנחנו יכולים לסמוך על מישהו ולהיות תלויים בו. הצורך השני הוא עצמאות - לדעת שאנחנו לא נעלמים בתוך הקשר, שהעצמי שלנו נשמר. נראה שאת זקוקה לקשר אינטנסיבי יותר בעוד שהוא זקוק למרחב.
אני ממליצה לכם לא להגיע להחלטה פזיזה, כדאי שתפנו לייעוץ זוגי כדי שתוכלו למצוא את האיזון הנכון לשניכם וגם כדי שתקבלו כלים לתקשורת טובה יותר ביניכם. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית צודקת
אביבית18/07/2010זוגיות זה שותפות בין שניים, אם אחד לוקח צעד חד צדדי שלא מקובל על השני אז זו בעיה. אם יש משהו חסר בקשר או בהשקעה במשפחה ואת החסר הזה הוא משלים במקום אחר בעוד אשתו נשארת לא מסופקת, אז זו בעיה. ולכל הגברים המגיבים: קצת התבלבלתם! לצאת פעם בשבוע עם חברים? לא הגזמנו? איך בעלה היה מגיב אם היא הייתה עושה את זה?
ולך רונית. אני לא אומרת לך לקום ולפרק את הקשר, אבל כן חשוב לברר איתך/איתו מה בדיוק קורה, לעשות את זה כמה שיותר מהר ולתחום את זה בזמן. לפני שתמצאי את עצמך נשואה 10 שנים עם 3 ילדים ובעל שהולך פעם בשבוע לחפש את עצמו במקומות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)