מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זו אהבה?יונית04/04/2014
האם אפשר לאהוב גבר ללא מגע מיני ,אבל ממש לרצות אותו ביום יום וזה לא קשור למין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זו אהבה? - תגובה
יעל צ'רניאק05/04/2014יונית יקרה
אפשר בהחלט. האם זוהי חוויתך?
לאהבה אין חוקים או הגדרות.
לאינטימיות ותשוקה ביטואים רבים, מין הוא אחד מהם, אך לא הכל.
באשר לזוגיות, הדבר מורכב יותר, שכן חייבת להיות הבנה והסכמה של שני הצדדים לגבי איכות ומהות הקשר.
שבת שלום,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםיונית25/03/2014
בחיי היו הרבה מערכות שנגמרו שבני הזוג לא עזבו אותי וצלצלו ושלחו מסרים
ובאו מתחת לבית .
היום הגעתי למצב שאני מטרידה חבר לשעבר שלי , רק שלא היה מצב שהוא מטריד אותי
כי הוא עשה את זה בעבר
אינני מסוגלת להפסיק להטריד אותו זה נותן לי בטחון שככה הוא לא יחזור
הוא כבר לא עונה וככה בקשתי ממנו
מאוד מוזר אבל אמתי אפשר לקבל עזרה
אני יכולה לכתוב לו עשר פעמים ביום דברים על מה שקרה וכמה אני צודקת ולא רוצה אותו
שבוע שעבר צלצלתי והוא ענה ורצה לראות אותי אמרתי לו אני עסוקה כל השבוע
והוא כעס וענה אז תתקשרי שבוע הבא ,הוא סיפר שהוא שמן הוא סיפר שאין לו אימון בי
ואני לא יכולה לראות אותו ולא יכולה להפסיק לכתוב או לצלצל ואם הוא עונה אני מנתקת
נכנסתי לזה וקשה לי לצאת פחד מהעבר שלי,ומצד שני אני מרגישה כמו נקמה על כל החברים שהטרידו אותי שאני פונה אליו
מה נסגר איתי
אני בת 43 רווקה פלוס ילדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
יונית27/03/2014תנקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בבקשה - תגובה
ד''ר ענת הרמתי28/03/2014יונית שלום,
אני מצטערת על העיכוב בתשובה. אחת הסיבות לעיכוב, היא שאיני יכולה או איני יודעת איך לעזור לך דרך הפורום.
העובדה שהיית במערכות יחסים רבות שבהן מטרידים אותך בסיום הקשר או שאת מטרידה (בקשר האחרון) מצריכה עבודה שלך.
מציעה לך לפנות לטיפול . את שואלת מה ניסגר איתך ואולי באמת זה זמן טוב להבין את זה ולעשות עבודה כדי שתפסיקי לסבול ואולי גם להיות בזוגיות בריאה.
בהצלחה ,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה
יונית28/03/2014יש לציין שמערכת היחסים אותו הייתה בריאה אבל היו הרבה משחקים שאני מאוד אוהבת את זה ,שאני מטרידה אותו הוא חוזר אלי אבל אני דורשת ממנו לא להשיב לי .
אפילו שלחתי לו עציץ של שוקולדים וכתבתי לו באהבה ללא אהבה
הוא נתן לאחותו לצלצל ולשאול אותי מי שלח את זה למרות שהוא יודע
ממש כייף לי עם המצב
זה מה שמוזר פה ,אני יודעת שהוא רוצה אותי
וכול ההטרדות שלי זה כיסוי שהוא לא יטריד אותי כי הוא עשה את זה בעבר חיפש אותי בכדי לחזור אלי ,שאני כותבת יטריד זה נתן לידידה משותפת לגשר ,ולחברים שלו
שאני יצרתי קשר אתו שהוא שמע אותי וגמגם בקול שלו
יש לי מספיק ביטחון עצמי לשלוח הודעות ולהרגיש גבוהה בנפש שלי
חשבתי לקבל תשובה ממך
איך עברתי מדרס וטוב לי ....
ואם כדאי לגשת שוב למערכת היחסים הזו שוב אותי זה לא מדאיג אבל אותו כן אני יכולה להזיק לו .. אבל אני ממש אוהבת את המשחקים אתו יש לו אגו חזק ומצד שני הוא עדיין ורגיש כמו ילד
תודה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשכי איתי
יונית29/03/2014קואצינאר יודע שהכל בחיים זה אותה גברת בשנוי ....
אהבה,קרירה,עבודה
אשמח אם תעני לי יותר לעומק אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה...או שלאמיטל23/03/2014
שלום
אני בת 31 - אחרי פרידה שבה הייתי מאורסת. הכרתי בחור מדהים ויצאנו 4-5 פעמים וזה הפסיק (לא נפרט מדוע) אומר רק שהייתה תקשורת מעולה ומשיכה ורצון להיות יחד. לאחר זמן מה הכרתי מישהי שקטנה ממני ב 10 שנים בחדר כושר - ונוצרה בינינו חברות כייפית כזו. לא חברות נפש - פחות מחודש אפילו. בדיעבד התברר לי שהם יצאו יחד (|דבר שממש לא הפריע לי...) היא לא יודעת שאני והוא יצאנו מס' פעמים -מכי זה לא היה משמעותי ככ ולא ראיתי סיבה לספר לה. מה שקורה כעת הוא שאני והבחור שוב התקרבנו ורוצים משהו מאוד רציני ולטווח ארוך יחד ואני מאוד חוששת מהחברה... אציין שהכרתי אותה לא מזמן - ואנחנו חברות של יציאות יותר והיא מספרת לי המון דברים - מרגישה שאני כמו אחותה הגדולה. אני נורא רוצה לנסות עם הבחור כי אני רואה פוטנציאל למשהו רציני ואפילו לחתונה וגם הוא. אני מרגישה סבל נוראי כי אני עוצרת את עצמי מהפחד לפגוע בבחורה. כשאני חושבת על זה לפעמים אני אומרת - הרי אנחנו לא עושים פה משהו רע? אנחנו רוצים להיות יחד! ואם לא הלך בין שניהם למה שלא יהיה פירגון שלשנינו יילך יחד?? אני יודעת שאני הייתי מפרגנת! כי היא לא אהבה אותו - מכמה שידוע לי... אם אני אחשוב ככ הרבה - יכול להיות שאני מוותרת פה על דבר ממש טוב בחיי...ואני לא רוצה
אשמח לעצה
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה...או שלא - תגובה
ד''ר ענת הרמתי26/03/2014הי מיטל,
את נמנעת מלהתקרב לבחור ולבדוק איתו קשר שיכול להיות משמעותי עבורך. הסיבה לכך, לדברייך היא , שאינך רוצה לפגוע בחברתך החדשה.
חברתך ״מספרת לך המון דברים ״ אבל נראה שאת מספרת הרבה פחות, גם לעצמיך. יש דברים שחשוב היה שתספרי גם בפניה שלך שנמנעת מלספר. למשל,מדוע לא סיפרת על הקשר עם הבחור? האם את באמת חושבת שזה״ לא מספיק משמעותי״ גם כשאת יודעת שהיא יצאה איתו? וגם, מדוע הקשר ביניכם הפסיק לאחר מספר פגישות? מדוע האירוסים בינך לבין בן הזוג הקודם שלך בוטלו?
לפעמים אנחנו מספרים לעצמינו סיפור וגם מאמינים בו . לכן, העיצה שלי היא שתבדקי אם זו הסיבה האמיתית להמנעות שלך. יתכן שיש סיבה נוספת שחוסמת אותך וגורמת לך להמנע מלבדוק שוב את הקשר בינכם.ובכלל, תנסי להפתח ״ולספר את עצמיך יותר״. יחד עם זאת, אם החלטת שאת באמת רוצה לנסות, (ובצדק) כדאי ״ שתספרי ״ לה על כך ובמקרה הכי גרוע, תפסידי חברה. הרווח הוא ברור.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רומן ישן במשרדמיכל16/03/2014
לפני מס' שנים התחלתי לעבוד במפעל גדול והיה לי רומן של מס' חודשים עם אחד העובדים שהיה נשוי.
הרומן הסתיים לאחר כמה חודשים ונשארנו ידידים ממש טובים עד היום שמדברים ממש על הכל.
מיותר לציין שאף אחד לא יודע על הרומן הזה לא בעלי ולא עמיתי לעבודה.
לימים התחתנתי נולד לי ילד היום כבר בין 4 ואני מצפה לילדה נוספת.
היחסים ביני לבין בעלי לא ממש טובים הינו בטיפול זוגי וזה לא עזר ואנו מושכים ומושכים.
אבל...
עברו כבר כמה שנים טובות, אנו מתראים מידי יום ואיני מצליחה להוציא אותו מהראש שלי.לא מהחלומות ולא בכלל, הוא שם כל הזמן.
ברור לי שאין סיכוי שנהיה יחד
אבל איך אני מוציאה אותו מהראש שלי?
הוא יודע על כך והוא ממש בסדר ואף מנסה לעזור
בכל מקרה מאז הרומן ועד היום לא היה בינינו שום קשר מיני או פיזי אלא התנהלות כידידים בלב ובנפש אבל איני מצליחה להוציא אותו מהראש מאז ועכשיו זה התגבר.
אשמח לעצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רומן ישן במשרד - תגובה
יעל צ'רניאק03/04/2014עד כמה את באמת רוצה להוציא אותו מראשך?
ברצון שלך טמונה התשובה.
כל עוד את רוצה ולא רוצה. לא הגעת לידי הכרעה.
קבלי הכרעה אמיצה, רצון שהוא חד, משם גם יתבהר לך הצעד הבא שהכי טוב עבורך.
הרצון זה הצינור לשינוי.
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון לאקסקרן14/02/2014
אני והאקס היינו יחד כחצי שנה וסיימנו את הקשר לפני כחודשיים. אני בת 28 והוא בן 32. צלצלתי לפני כמה ימים לאחל לו מזל טוב ליום ההולדת ועל המשפט הראשון התגובה שלו היתה "אני יוצא עם מישהי חדשה שבועיים" ואני ישן אצלה באופן קבוע.. והכלב שלה נכנס אלינו למיטה, הוא מזכיר לי את הכלב שלך וגם סיפרתי לה עלייך ושגם לך יש כלב...
אני צלצלתי ממש רק כדי לאחל מזל טוב ואפילו לא אמרתי שום דבר שיכול להתפרש כרצון לחזור. (ואפילו לא הזכרתי שאני התחלתי לצאת עם מישהו) מה דעתכם על תגובה כזו מצד האקס? למה אקס טורח לומר על המשפט הראשון בשיחה שיש לו מישהי חדשה שהוא ישן איתה ולתאר באופן ציורי אותם ביחד (מדובר על בחור בן 32!) ? ועוד מספר לבחורה החדשה עליי??
אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלפון לאקס - תגובה
יעל צ'רניאק27/02/2014מיה יקרה,
תגובתי לפנייה שלך היא שחררי.
הדבר הכי טוב שאפשר לעשות היא להתמקד בקשר הנוכחי שלך
הקדישי שם את מלוא תשומת הלב שלך
ולא בניסיונות להבין את העבר, במיוחד לאור העובדה
שהקשר נגמר מבחינתך ואינך רוצה לחדשו.
כל השאלות וההתעסקות עם למה הוא אמר ומה אמר
הן פחות חשובות ולוקחות ממך אנרגיה יקרה,
הקדישי זמן לחדש, ליחסים החדשים שלך
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בקשר לאקס
קרן27/02/2014תודה על תשובתך אבל בכל אופן אשמח אם תעני לי מנסיונך הרב, מה לדעתך גורם לאקס להגיד בדקה הראשונה של השיחה בהפגנתיות יש לי מישהי חדשה ולתאר אותם במיטה ויחד עם זאת להגיד לי שהוא מספר לה עליי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגו עליי?
קרן30/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה בקשר לאקס - תגובה
יעל צ'רניאק03/04/2014קרן יקרה,
מניסיוני הרב אתן לך את אותה העצה שנתתי לך קודם.
להתרכז בעצמך, לשחרר אותו לנפשו, לשחרר אותך ממנו.
כל הסיפורים, הדרך ההפגנתית בה אמר את מה שאמר - משאירים אותך במגרש שלו.
העצה שלי אלייך היא עברי למגרש שלך. שחחרי את עצמך ממנו, ומהשאלות למה עשה מה שעשה ואמר...
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יוצרים זוגיות ?אנונימית24/01/2014
שלום, אני בת 19 ויש נושא שדיי מטריד אותי.
היה לי חבר, הכרנו באינטרנט ודיברנו המון זמן.. היה חיבור ורצון, נפגשנו כמה פעמים ונהיינו ביחד. אחרי כשבועיים נפרדנו כי זה היה קשר בלתי אפשרי כי הוא היה לקראת מכינה והיה חוזר פעם בשבועיים הביתה ואנחנו גרים בערים שונות אז החלטנו ביחד לחתוך לפני שמתחיל משהו.
זה היה בגיל 16, ומאז לא יצרתי שום זוגיות או קשר במשך שנתיים. אחרי שנתיים חזרנו להיות בקשר ונפגשנו, הייתה משיכה מאוד חזקה ורצון להיות ביחד אך שוב זה היה בלתי אפשרי כי הוא חזר בתשובה.
עכשיו הוא נשוי, היה לי מאוד קשה להתגבר עליו כי זה היה הכי קרוב לאהבה שחוויתי עד עכשיו.. אבל התגברתי ואני לא מרגישה אליו כלום.
אני רוצה לחוות שוב את ההרגשה הזו, אבל אני לא יודעת איך!
אני לא יוצאת, ולא יוצא לי להכיר בחורים. אני מרגישה שאולי אני משדרת משהו מרחיק לסביבה, אני יודעת שאני נראת טוב, אבל משום מה כשאני רואה מישהו אטרקטיבי בסביבה אני נלחצת ונכנסת למצב של קשה להשגה וסנובית, אבל זה נובע מחוסר ביטחון.
חשבתי לצאת לבר במטרה להכיר מישהו, אבל אני מפחדת ששוב אכנס למצב של "קשה להשגה" אני מפחדת לצאת מהמקום הבטוח שלי (הלבד) ולהכנס לעולם שאני לא מכירה, עם זאת אני כל כך זקוקה ורוצה את זה .
יש לכם אולי טיפים שיעזרו לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יוצרים זוגיות ? - תגובה
יעל צ'רניאק30/01/2014את בת 19, הדרך ליצור את הביטחון בזוגיות
היא ליצור את הביטחון בעצמך,
זה בסדר , זה עולם חדש עבורך, את רוצה לעשות צעד...
נסי לראות מי תהיי כשתמצאי את הבן זוג הנכון עבורך, איך זה יהיה להיות ביחד
דמייני איך את שם, כשזה כבר קורה, זה זה, ואת בזוגיות הרצויה לך, איזה איכויות יש לך שם, איך זה מבטא במציאות שלכם יחד?
דמייני את עצמך בעוד שנתיים כבר בקשר טוב ואוהב, לאחר שאתם ביחד ובטוחים ומעריכים זה את זה. מי את שם כשזה קורה?
נסי לראות כמה שיותר לפרטים את עצמך שם, איך את עומדת, מדברת, שפת גוף, טון הקול שלך, איך את נראית כשאת בטוחה בקשר ושמחה...
ככל שזה יהיה לך יותר מוחשי, את מקרבת אלייך את הזוגיות הרצויה לך
את מוזמנת לעשות את התרגיל הזה בדמיונך, וכבר עכשיו להתחיל להיות הבחורה הזו שאת רואה, להתנהג כבר עכשיו כמו שאת רואה אותה בדמיונך, תרגלי זאת בכל סיטואציה בחייך הנוכחיים, עד שזה ירגיש לך אמיתי וטבעי...
מקווה שזה נותן כיוון התחלתי לייצר את הביטחון ואת הקשר שאת רוצה,
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אנסה בהחלט !
אנונימית30/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכותבת לך
יונית29/03/2014חמודה יש הרבה אהבות בחיים
אם תתחלי לצאת עם גברים כל מי שנחמד אלייך
יש סיכוי שתתאהבי שוב אפילו בכמה
תזרמי תקשבי למה שהצד השני אומר משדר
תבדקי ותהני מהכל רגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת אונים!!!!!!!!!!שיר22/01/2014
אני ובן זוגי (יותר נכון ארוסי) כבר 4 שנים יחד, עדיין לא גרים יחד. זו היתה אהבה מטורפת מבחינתי, רציתי אותו המון המון זמן, בסוף ניהיינו זוג והכל היה טוב במשך 3 וחצי שנים. לפני כחצי שנה אבא שלו נפטר ואמא שלו, שהיתה תלותית מלפני, ניהייתה יותר תלותית. הוא הציע לי נישואין לפני 4 חודשים וסגרנו כבר אולם, מאז ההצעה אני פשוט בחרדות, זה משתק אותי רק המחשבה על החתונה, וזה רק הולך ומתדרדר, אני כאילו מרגישה שהפסקתי לאהוב אותו ולהימשך אליו. הפחד הגדול שלי זה שמשהו אומר לי שאם אעשה צעד ואפרד (מה שאומר גם שהחתונה תתבטל), אצטער על זה כל ימי חיי. מה אני עושה עם ההרגשה הזו איך אני חוזרת לאהוב ולחשוק בו??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרת אונים!!!!!!!!!! - תגובה
ד''ר ענת הרמתי23/01/2014שיר שלום,
מציעה לך ללכת לפגישת יעוץ בהקדם כדי להבין את מקור החרדה ואת רגשותיך .
לא נראה לי נכון לעשות זאת דרך פורום . צריך להבין ולדעת יותר ממה שאפשרי כאן ובנסיבות האלו כשיש לכם תאריך לחתונה ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע .
הוא גם יוכל לאמר לך לאחר הפגישה איתך, אם נכון גם לקיים פגישה משותפת עם בן זוגך .
בהצלחה??
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי טעותמיטל05/01/2014
שלום
אנסה לספר את הסיפור ואשמח לתגובות מה אתם חושבים או חושבים שעליי לעשות. אני בת 29 לפני חודש הכרתי בחור יצאנו מס' פעמים וזה לא הלך וזהו- נגמר בטוב. אחרי שבועיים חבר שלו התחיל איתי ואני נסוגתי כי הם חברים. אבל הוא המשיך לשלוח הודעות בפייס ולהתעניין ןלחזר והוא ממש מצא חן בעיניי עד שיום אחד הוא הציע לי שנצא ואמרתי לו שזה לא ככ הוגן כי יצאתי עם חבר שלו. הוא אמר שהוא בכלל לא ידע מכך ואם לא היה בינינו משהו רציני אז אין מבחינתו בעיה. יצאנו - היה מדהים וכימיה מטורפת. הוא נורא רצה אותי והראה סימנים בטלפון ובהודעות ובהכל וממש ממש נקשרנו. יום אחד החבר הראשון ראה אותי ומשום מה התעורר בו שוב משהו והוא החמיא בלי סוף ופתאום החל שוב לחזר אחריי ואני נלחצתי... שמא זה יהרוס לי עם החבר שאני רוצה מאוד. אמרתי לו שאני לא פנויה כרגע וזהו. בטיפשותי!!! אמרתי לחבר השני שאיתו יצאתי והיה לי כייף שאני צריכה לסגת ממנו כי החבר שלו התחיל לחזר אחריי ושאני לא רוצה לחבל להם בחברות. מאז הוא כועס עליי ומתרחק ואנחנו לא בקשר. אמרתי לו ככ הרבה פעמים שאני מתנצלת ולוקחת את הדברים שלי בחזרה. לפני יומיים הוא ראה אותי וחייך וחיבק אותי ונתן לי נשיקה גנובה על השפתיים והרגשתי שהוא התרכך. אחרי כמה שעות סימסתי לו באומץ אם הוא מעוניין שנלך לסרט ואמר שכן. היה ערב כייפי - הוא היה טיפה קריר אולי עדיין כועס או מנסה להחזיר לי על מה שהיה אבל בהמשך הערב התקרבנו והתחבקנו והתנשקנו ללא הסקה ולא דיברנו על מה שהיה.. אבל מאז הוא לא מראה סימנים או מתקשר. מדוע? אולי הוא מנסה אותי? בוחן אותי? האם להרים ידיים? האם לשאול אותו אם הוא מעוניין? יכול להיות שירד לו ממני כבר? אני מנסה לתקן טעות שעשיתי השאלה אם זה ניתן? אציין שהוא לפני מה שאמרתי היה מאוד מעוניין!! וחיזר ללא הפסקה
אשמח לתגובות - תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי טעות - תגובה
יעל צ'רניאק05/01/2014מיטל יקרה
את בת 29, הית לך כוונה טובה, לא רצית לפגוע בחברות שלהם.
אל תייסרי את עצמך, ותאשימי את עצמך,
תלמדי להבא בעתיד איך להתנהל יותר בפתיחות ובשקיפות מול החבר והחבר של החבר, וברגישות, לקבל החלטה שלמה ולהיות שלמה איתה בלי להתנדנד קדימה ואחורה, ובדרך - בלי כוונה - לפגוע באחרים.
את כל זה לימדי לפעם הבאה,
כרגע - לדעתי הדבר המתבקש הוא - לשחרר שליטה,
להיות במקום של "לא לדעת", ולהרגע
לחזור לעצמך, להחזיר את הפוקוס אלייך, לסנטר שלך
לצאת מהדרמה ומהבלבול, לחזור לעצמך ולהרגע
להסכים לא לדעת מה יקרה,
ומשם לראות מה הדבר הנכון עבורך לעשות, מתוך רוגע ונינוחות
מתוך מרחק מהסיטואציה, מרחק מהרגש שעולה בך
הבחור כפי הנראה נפגע מהבחירה שלך, נפגע האמון שלו,
או שהוא יבחר להישאר או שיחליט לסגת
האמיני שכל מה שיקרה, הוא לטובתך!
ואת תמצאי את הזוגיות הנכונה עבורך, בין אם זה יהיה איתו או עם מישהו אחר, זה יהיה עם האדם הנכון עבורך, שירצה ויבחר להיות איתך ואת איתו.
וברגע שתמצאי את האדם הזה, התמידי שם.
בהצלחה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מיטל05/01/2014אני אשתדל ליישם זאת כי אני מתייסרת כי ראיתי המון פוטנציאל בזוגיות הזו ואנחנו מאוד מתאימים - משהו שקשה למצוא היום ככה... ואני דיי מתייסרת על הטעות הזו ורק אם הייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה הייתי עושה זאת אחרת...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי ביצירת קשר ראשונייולי04/01/2014
שלום לכן ...
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם בחורים ...
כל פעם שבחור שמושך אותי מגיע לכיוון שלי כדי לדבר ולהתחיל אני בורחת ... למרות שאני מאוד מעוניינת ... ובנוסף מאוד קשה לי לחייך איתו ולהיות קלילה וחברותית . ממה שני הדברים לדעתכן נובעים ומה אני יכולה לעשות כדי לשפר את זה ולהיות יותר קלילה ומשוחררת עם בחור שמוצא חן בעיני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי ביצירת קשר ראשוני - תגובה
יעל צ'רניאק05/01/2014יולי יקרה,
כשבחור מושך אותך, את מעוניינת בו, ואז עולים פחדים...
את נלחצת ובורחת, או נעשית מתוחה ולא קלילה חופשיה וחברותית.
הדברים נובעים מפחדים.
נסי להיות מודעת למה שעובר לך בראש ברגעים האלו, יתכן ועולה מחשבה: אני לא מספיק טובה, או הוא יכיר אותי ולא ירצה לא ירצה, אולי עולה תחושה שאני קטנה, ואני לא ראויה לבחור טוב, או תחושות עמוקות ולא מודעות בחלקן של פחד מדחייה, פחד מנטישה וכו'...
נסי לזהות את הפחד שעומד בבסיס החוויה שאת מתארת.
דרך אגב, זה אך טבעי, שכשאת מעוניינת יותר חשוב לך מה השני ירגיש לגבייך וזה יותר מלחיץ...
אחרי שמזהים את הפחד, יתכן ותצטרכי לעשות איזו עבודה פנימית של שחרור העבר, של חיזוק החלק הבוגר ועצמתי שלך, שמכיל ומקבל גם את החלק בך שמפחד...
לקבל את עצמך עוד יותר, להעריך את מי שאת שאת, לדעת שאת מיוחדת ולהיות אמיתית. הייחוד שלנו הוא באותנטיות שלנו.
התחילי ביצירת מודעות למחשבות ולרגשות שעוברים בך באותה סיטואציה, רגע לפני שאת בורחת מהסיטואציה, זה יהיה תחילת ההתמודדות עם הפחד, ועם עצמך, על מנת שתוכלי להיות יותר נינוחה ומשוחררת בסיטואציה כזו של יצירת קשר ראשוני.
בהצלחה,
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בתקשורתרות21/12/2013
שלום
אני ובן הזוג שלי הכרנו לפני 10 שנים, יצאנו 5 שנים ואז נפרדנו אך אף פעם הקשר לא נותק לחלוטין.
לפני שנתיים החלטנו לחזור כיון שהבנו שאנחנו עדין אוהבים (לאף אחד מאיתנו לא היתה זוגיות בזמן הזה)
הרבה זמן חלמתי על הרגע שנהיה יחד ובאמת זה קרה.
לפני חצי שנה החלטנו לעבור לגור יחד ומאז המצב רק מתדרדר.
אנחנו לא מצליחים לנהל שיחה מבלי לריב מה שמביא אותנו לשתיקות וזאת במקום לדבר על מה שמפריע.
הצעתי לו שנלך לטיפול, שנלמד איך לנהל מריבות כדי לא להשאר ברוגז אחרי שהן מסתיימות (שזה מה שקורה כיום)
הוא טוען שלטיפול הולכים רק זוגות נשואים שנלחמים על הקשר בעיקר שיש ילדים.
האם טיפול יכול להועיל לתקשורת שאנו מנהלים וגם לזוגות שעדין לא נישאו?
על איזה טיפול היית ממליצה במקרה שלנו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בתקשורת - תגובה
ד''ר ענת הרמתי25/12/2013הי רות,
טיפול זוגי מתאים לכל זוג שהקשר חשוב לו והוא רוצה להרגיש בו טוב יותר.
אני לא יודעת מה זה אומר שבן הזוג שלך אומר לך שטיפול מתאים רק לזוגות נשואים עם ילדים שגם רוצים להלחם על הקשר.
האם זה אומר שאינו מאמין שהטיפול יכול לעזור לכם? האם זה אומר שיש לו חששות מהטיפול? האם זה אומר שאינו רוצה להלחם על הקשר שלכם?
האפשרות האחרונה לא נראית לי נכונה, כי בדרכו גם הוא נלחם על הקשר שלכם.
אם תצליחי לשכנע אותו, פנו לטיפול זוגי. כל מטפל זוגי טוב, יוכל לעזור לכם.
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קואצינג' לקהילה הגאהכפיר15/12/2013
שלום,
אני לומד קואצ'ינג ועושה עבודת מחקר בנוגע לתהליכי אימון בהקשר לתהליך היציאה מהארון בקרב בני נוער.
היכן אוכל למצוא מחקרים ומאמרים שקשורים לנושא?
תודה
כפיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קואצינג' לקהילה הגאה - תגובה
ד''ר ענת הרמתי16/12/2013הי כפיר,
תנסה באתרים של ספריות אקדמיות וגם במנוע החיפוש Google Scholar
בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פערים באופן גידול ילדים בעתידיאיר11/12/2013
שלום,
אני בן 32 ואני ובת זוגי מכירים כבר כחצי שנה. אין לנו שום בעיה לדבר על העתיד שלנו, גם אם מדובר בעתיד הרחוק. נושא של גידול ילדים עלה וכאן נמצאו פערים לא קטנים. אני מגיע מבית ששמר על מסורת יהודית די מינימלית. חגיגת חגים ביחד כמשפחה היה קבוע אצלנו, אך יותר כמנהג מאשר אמונה.
בת זוגתי גם מגיעה ממשפחה דומה ואף מסורתית יותר, אך היא כיום אתאיסתית ואינה מעוניינת לקיים מנהגים בעל רקע דתי\מסורתי. מבחינת גידול ילדים, אין לה בעיה לחגוג חגים כמנהג כמו למשל חנוכיה בחנוכה וכו, אך היא הדגישה שאם וילדיה ישאלו אותה שאלות על המנהגים ועל הסיפורים שמספרים בחגים, היא תציג אותם בדיוק ככאלה, סתם סיפורים. אינני מסכים עם כך והייתי מעדיף לתת לילדים הסבר פשוט שזה מנהג של העם היהודי, אך זו ההחלטה של כל אחד ואחד אם להאמין או לא להאמין.
מה גם, היא אתאיסטית וטיפה שמאלנית וכבר מדברת איתי על כך שהיא הייתה רוצה שילדיה בעתיד ילכו לבית ספר דמוקרטי (מעורב). אינני גזען אך בכל זאת אינני מסכים עם כוונות כאלה.
נכון שמדובר בילדים שעדיין לא נולדו, אך הנושא עלה ועכשיו הוא יושב כמו אבן.
האם יש דרך לגשר על הפערים, ואם כן , איך בדיוק? מבחינתי , אני גמיש ולא מציב לבת זוגתי עמדות חד משמעותיות... אבל היא דווקה כן מציבה מולי כאלה ובגדול היא אינה מוכנה להתגמש. שמירה על מסורת חשובה לי , גם אם אינני שומר שבת ומצוות אחרות.
ניסינו לדבר על הנושא אך לא הצלחנו להגיע לעמק השווה, אך ללא הצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים באופן גידול ילדים בעתיד - תגובה
יעל צ'רניאק11/12/2013יאיר שלום,
השאלות שאתה מעלה הן אמיתיות, איך מגשרים על תפיסות עולם שונות כשמדובר לא רק בכל אחד מכם ובחירתו האישית אלא בגידול וחינוך של ילד משותף.
אני חושבת שחשוב מאוד לייצר שיחה ודיאלוג, בידיעה שאתם ביחד גם עם יש אי הסכמות. כלומר להסכים שלא תסכימו ועדיין ללמוד לחיות בשלום עם זה.
הצלחה לקיים דיאלוג עם המון מרחב והקשבה, פותח פתח ליחסים טובים.
האם אתה מרגיש שאתה מקשיב לרצונות ולדאגות שלה, והאם אתה מרגיש שהיא מקשיבה לרצונות לדאגות שלך?
הפתרון מגיע מתוך ההקשבה והפתיחות לאחר,
אכן אתה מעלה שאלות מהותיות בדבר תפיסות חיים שונות. השאלה היא האם תוכלו להשהות את התגובות האוטומטיות והאמוציונאליות שמלוות לרצון של כל אחד מכם, ולהיות בהקשבה פתוחה לאחר, גם אם לא תנתן תשובה באותה שיחה, ההקשבה העמוקה לאחר מאפשרת לשני הרגשה שהבינו אותו ומשם יש מקום חדש לדרך משותפת כלשהי.
המפתח לדעתי טמון בהקשבה המכילה והאמיתית אחד לרצונות ולדאגות של השני.
מקווה שזה עוזר,
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משברנעמה08/12/2013
היי. אני בקשר ממושך עם בחור, שנינו יחסית צעירים והכל עובד מצויין בינינו, אני אוהבת אותו מאוד ונראה שגם הוא אותי.
לאחרונה הוא פתח איתי בשיחה שהוא לא ממש יודע מה לעשות כי ירד לו החשק מסקס איתי, והוא ניסה במספר דרכים להתמודד עם זה. (יש לציין שאנחנו פחות משנתיים ביחד, וזה טיפה חריג).
לאחר שיחות רבות איתו הבנתי כי הוא פשוט מרגיש שהתרגל אליי ולגוף שלי , ולפיו "טבע הגברים" הוא לא להיות עם אישה אחת וזה מאוד בעייתי כי זה משהו שהחברה כופה עלינו.
העמדתי בפניו את שתי האופצית שנראו לי אפשריות- הראשונה היא לנסות לעבוד על זה ביחד, לטפל בזה אצל מישהו מוסמך, ושהוא צריך להבין שלמשל פתרון של "צלע שלישית" במיטה לא יעבוד איתי (לפחות לא בתקופה הקרובה בה עוד ממש אכפת לי ממנו וסביר שאקנא וזה יסיים את היחסים). האופציה השניה היא לסיים את זה כי אני לא רואה דרך אחרת שאפשר להתמודד עם המצב.
הוא מצידו אמר שהוא לא מוכן לוותר עליי, שהוא אוהב אותי מאוד וברור שנעבוד על זה.
השאלה שלי אליך- אני לא יודעת ממש איך להתמודד עם זה, האם זה אומר אי אפשר לסמוך עליו (למרות שדעתי היא שרוב הגברים אכן חושבים כך אך לא אומרים זאת, ואנחנו פשוט פתוחים מספיק לדבר על זה)? האם זה ככה באמת אצל רוב הגברים, ואם כן כיצד הם ובנות זוגן מתמודדים עם זה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר - תגובה
ד''ר ענת הרמתי11/12/2013נעמה שלום,
שאלתך , איך מתמודדים עם זה , היא טובה יותר מהתשובות שאת מציעה( צלע שלישית או פרידה).
את אומרת שהקשר בינכם מצויין ולכן הייתי מציעה לכם לבדוק ביחד, מה עומד מאחורי התחושות של בן זוגך. לפעמים, הגוף שלנו קשוב באופן כזה שמאותת לנו על קושי או על רגש שאינו מודע או שאנחנו לא מאפשרים לו להיות גלוי . מה בן זוגך מרגיש בקשר שלכם, יחד עם זה שאוהב אותך .
מכיון שמהשיחות בניכם עולה המסקנה , שכגבר, הוא התרגל אליך ולגופך לאחר שנתיים (ואת אינך קונה את זה ובצדק) אולי כאפשרות שניה, תציעי לבן זוגך ללכת ליעוץ לבד.
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה בסדר לכעוס?מיכל03/12/2013
ערב טוב
מעסיקה אותי במשך כל היום שאלה חשובה ומרכזית: האם זה נכון להפגש מחברות בסיטואציה ..
אני כבת 50. אנחנו 3 חברות שחוגגות ביחד מזה כמה שנים טובות את ימי ההולדת . הרעיון: לא קונים מתנה. בעלת השמחה מוזמנת לארוחת צהרים. חברה נוספת, בקשה להצטרף, ולבסוף הודיעה אתמול שלא תגיע.
אני עברתי עקירה כירורגית של שתי שיניים ביום א' , דלקת חמורה, אנטיביוטיקה וחולשה נוראית..[הרופא צלצל למחרת משום שאמר שזו היתה עקירה קשה ביותר]. שוחחתי עם בעלת השמחה ואמרתי לה שתצא לחגוג עם החברה האחרת. [ידעתי שהחברה האחרת לא מתכוונת לדחות זאת]. ובאמת בסוף הן נסעו לאכול במסעדה נפלאה בתל אביב.
בעלת השמחה צלצלה רק לפני חצי שעה. והחברה הנוספת התקשרה בשעות אחרי הצהרים. ורק כששאלתי אם יצאו לאכול - נענתי בחיוב.אני מנסה לבקר פחות; להעלב פחות..אבל במקרה זה אני פגועה מאוד. במיוחד שמורה צעירה בבית ספרי, שאיננה חברתי כתבה בווטסאפ שאם אני צריכה משהו...
מה דעתכם??
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה בסדר לכעוס? - תגובה
ד''ר ענת הרמתי04/12/2013הי מיכל,
בודאי שזה בסדר לכעוס . לכעס יש הרבה פנים. מצד אחד הוא אנושי וגם משחרר ומצד שני הוא יכול גם לגרום לנו לתקיעות. והכי חשוב, הוא רגש לא אפקטיבי בהתמודדות עם פתרון הבעיה.
אני יכולה להבין את ההרגשה שלך והייתי מציעה לך לנסח לעצמיך מה פגע בך באמת(ולא על מה את כועסת. לא תמיד זה אותו הדבר) ומה היית צריכה מהן בזמן הזה. ואחכ לדבר על זה עם החברות שלך. כל אחת בנפרד .
בהצלחה ,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה בזוגיותשני30/11/2013
שלום ,
אני בת 28 בעלי בן 36 אנחנו ביחד קרוב לשמונה שנים , יש לנו ילד חתיך והשני בדרך , בעלי מאוד מסור לחיי משפחה שלנו וכל ששי שבת זה קדוש למשפחה , בעל אוהב מעריך ועוזר ,יש לנו חיי מין מגוונים עשירים וכמעט כל הפנטזיות של שנינו עשינו ,חלום של כל אשה , לאחרונה אנחנו בירידה ,
מזה כמה חודשים הוא מדבר מתוך שינה התבטאויות מיניות ושמות של בחורות העניין מאוד מרגיז ומפריע לי , אני רבה הרבה אתו הוא נשבע שהוא לא בוגד ולא יבגוד ואני והילד והבית היקרים ביותר בחייו , שנינו מתוסכלים ואני יושנת בחדר עם הילד כי לא בא לי לשמוע כלום מההרהורים שלו הוא נראה טוב הרבה מתחילות אתו הוא מספר לי ואני מנסה לספוג הכל שיספר לי הכל ככה אני מעדיפה , זה נמשך כמה חודשים ואני כבר לא יכולה לסבול את זה , מה עושים אנא עזרהההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בזוגיות - תגובה
ד''ר ענת הרמתי02/12/2013שני שלום,
אני מבינה שעוברת עליך תקופה קשה שבה את מרגישה שיש 'ירידה' ביחסים שלך עם בעליך.
את בהריון (איך זה משפיע על האינטימיות ויחסי המין שלכם?)ובעליך כבר כמה חודשים מדבר מתוך שינה דברים שגורמים לך לחשוד בנאמנות שלו.(ואיך זה משפיע על האנטימיות ויחסי המין שלכם?)
זה נראה שגם כשקשה לך, את יכולה לראות את הדברים הטובים בו ובקשר שבניתם ביחד. אם עד עכשיו לא היתה לך סיבה שלא לתת בו אימון , תמשיכי לשתף אותו ברגשות שלך אבל, תנסי להיות קשובה וגם להאמין לו.
בעצם, יתכן שמה שגורם להתרחקות בינכם היא לא ההתנהגות של בעליך אלא הפרשנות שלך (שהוא בוגד בך) והתגובה שלך בעקבות זה (רבה איתו , ישנה בחדר הילד).
פחד וחוסר אימון , במיוחד בתקופה רגישה של הריון יכול להיות מאד הרסני לקשר.
מצד שני, אם אינך שקטה וחושיך אומרים לך שאינו נאמן לך, מה הטעם לריב על זה?
גם כך,כדאי לדבר ואולי באופן הזה בעליך גם יהיה יותר פתוח איתך.
בהצלחה,
ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שני02/12/2013תודה לך על התגובה , ברצוני לציין שהסקס בהריון לא מוריד לו חשק מיני להפך הוא תמיד מזכיר לי כמה אני מושכת בהיריון עם בטן הריונית וגוף רזה ,ואני אישית גם חשק מיני אפילו גובר אם מותר להגיד , לכן סקס בינינו לא נפגע כלל , והוא לא בוגד ולא מנהל רומן אני בטוחה כי כל פעם מזכיר שם אחר לפעמים גם של מפורסמות , כואב לו לא פחות ממני ובימים האחרונים לא מסתכל בטלוויזיה ולא גולש אפילו לטענתו מה שהוא דוחק וממה שמתעלם ביום צץ לו בלילה !!!! לא הגיוני בעיני , שיתפתי אותו שוב , מבין אותי ותמיד נותן לי לעשות ולהחליט מה שבא לי כדי לרצות אותי , שאלתי חברה קרובה אומרת דלגי יש לך זוגיות מצוינת אל תהרסי , אני מאמינה לו ומאמינה בו , האם באמת לספוג ולדלג זה הפתרון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)