מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי התפתחות בשרירי הגוףאלון02/08/2010
למערכת האתר שלום.
אני מתאמן כבר קרוב לשנה(11 חודשים).
אני מתאמן בבית,יש לי משקולות,ספסל לחזה בשיפועים+סטנד ליד קדמית+הוספה לתרגילי רגליים.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע(ראשון-אימון כתפיים,גב,יד קדמית,שני-אימון חזהו יד אחורית\חמישי כמו ראשון ושישי כמו שני)
לאחר האימונים אני אוכל 2 ביצים וקופסת קוטג'.
יש סיבה לכך שאני לא רואה תוצאות על שרירי הגוף?
מה עלי לעשות?
אשמח לקבל תשובה,תודה והמשך שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי התקדמות
עופר קיס02/08/20101. יתכן ותזונה אם אין מספיק פחמימות
2. קושי לא מספק
3. אולי עודף אימונים.
תתחיל מהתזונה ואחרי הוספת קלוריות איכותיות תראה מה קורה. אם לא עוזר תוריד כמה סטים מכל דבר. אם לא הולך תעלה משקלים וסטים. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
אלון04/08/2010המון תודה,שיהיה לך ולכל המערכת רק הצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
עומר06/08/2010וגם לא לצרוך כמות גדולה של חלבון בפעם אחת -עדיף לחלק לכל היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאי הפורוםק01/08/2010
שלום רב
תוכלו לענות בבקשה על השאלה שלי מלמטה "ריצה"
כי עם כל הכבוד לאנשים החביבים שניסו לעזור (ובאמת תודה רבה), הייתי רוצה לקבל תשובה מהרופאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה
עופר קיס02/08/2010העצות שקיבלת תקפות. אם אינך מרוצה מהתשובות אתה מוזמן לבצע בדיקה קרדיופולמונארית בוינגייט או במדיקס ולקבל הנחיות ברורות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרמפולינהשוש01/08/2010
שלום
היום ראיתי בעיתון שאפשר בימים החמים לעשות ספורט בבית ושיש טרמפולינה
שיש בה קפיצים קצרים וחזקים שלא מאפשרים לקפוץ גבוה,
על איזה טרמפולינה מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמפוליה
עופר קיס02/08/2010על טרמפולינה לילדים - כפי שתיארת. טוב לשיקום , משעמם לכושר - לפחות לי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני רכיבהמשה01/08/2010
שלום,
אני מזה כחצי שנה נמצא בדיאטה ומתאמן בקביעות (אופניים)
הורדתי בערך כ-7 קילו מהמשקל בחצי השנה האחרונה, הודות לשילוב של ספורט עם תזונה נכונה.
ברכיבות שאני עושה בימים אלו (מתאמן כ-4 פעמים בשבוע) אני מרגיש שינוי גדול, בכושר הגופני שלי, בזריזות גפיים, וכן בהתאוששות וירידה מהירה של הדופק לאחר מאמץ קשה.
רציתי לדעת האם קיימת טכניקה מסויימת שבה יש יעילות מרבית לשיפור הכושר?(הפוגות?)
אני מאוד מעוניין לשפר את הכושר הגופני לרמה גבוהה (כרגע אני חושב שהוא ברמה סבירה..)
כמו כן, אני מעוניין גם לשלב שחייה, וריצות אם צריך
תודה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור
עופר קיס02/08/2010כן . השלב הבא הוא אימון הפוגות. גלגל באינטרנטINTERVAL TRAINING FOR CYCLING
ולמד אילו הפוגות יתאימו לך או כנס לאתר שוונג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה לכושרשלום31/07/2010
שלום
אני בן 28 במצב בריאותי טוב שלא מתעמל בד"כ
קניתי אופניים והחלטתי להתחיל לרכב כדי להיכנס לכושר
השאלה היא איך נכון להתחיל מבחינת סרגל מאמצים?
זמן וצורת רכיבה בפעמים הראשונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכיבה
עופר קיס31/07/2010יום כן , יום לא מתחילים ב 3 דקות רכיבה בקושי קל, ממשיכים כ 10 דקות תחושת קושי בינוני ומסיימים ב 3 דקות בתחוה קלה מאד. כל אימון להוסיף 1-2 דקות בעצימות הבינונית.
לאחר הגעה ל 30 דקות בעצימות בינונית להעלות לעצימות בינוני+
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר זיוצביקה31/07/2010
ד"ר זיו מה שלומך ?
האם תוכל בבקשה לסייע לי בפתרון השאלה הבאה?
-מהו חסרונו הבולט של פרפר בשכיבה על ספסל מאוזן עם משקולות יד ,
לעומת לחיצת חזה עם מוט חופשי על ספסל מאוזן גם כן?
אני מודה לך על ההקשבה.
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצביקה
ד''ר איתי זיו06/08/2010הערותי...
1. פרפר הנו תרגיל מבודד ומפרק המרפק אינו פועל בו בתנועה אלא בייצוב. שרירי כופפי ופושטי המרפק פועלי על מנת לייצב את מפרק המרפק.
2. המשקל שניתן להרים בתרגיל הפרפר הנו נמוך משמעותית בתרגיל זה לעומת לחיצת חזה בשכיה עם מוט מסיבות שונות: מעורבות מפרק המרפק בלחיצת החזה, זרוע המשא (המרחק ממומנט ההתנגדות למפרק הפעיל), ועוד. לעובדה זו השלכות רבות על היכולת לגייס יחידות מוטוריות רבות יותר, לגייס כוח ועוד.
3. בתרגיל הפרפר העומס המופעל על הכתף בעת הורדת הידיים לכיוון הקרקע - השלב האקצנטרי בתרגיל גבוה במיוחד ויש לבצע תרגיל זה בזהירות על מנת לא להעלות את הפוטנציאל לפציעה במפרק הכתף.
4. לא מדויק לומר שביצוע תרגיל הפרפר הנו לא מומלץ או חיסרון. מדובר בשני תרגילים שונים לאותה קבוצת שרירים.
5. בעת שמבצעים מספר תרגילים לשרירי החזה קשה לבצע רק תרגילים מורכבים מכיוון שקבוצת פושטי המרפק מהווה בדרך כלל גורם מגביל תנועה והדבר מתבטא בכך שפושטי המרפק מתעייפים ולא מאפשרים לבצע את התנועה /התרגיל כהלכה. לפיכך מומלץ לשלב גם תרגילים מבודדים. במקרה זה - פרפר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר זיו ,תודה רבה על תשובתך ,צביקה
צביקה15/08/2010ושוב תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין כפיפות בטן על בוסורחל30/07/2010
לבין כפיפות על המזרן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפיפות גו
איתי הר-ניר30/07/2010ההבדל הוא שבכפיפות גו על בוסו טווח התנועה יכול להיות גדול יותר ומאחר ומשטח התמיכה מערער את היציבות, ככל הנראה יש גיוס רב יותר של כוח ושרירים בכדי לשמור על יציבות הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
ד''ר איתי זיו06/08/2010כפיפת גו על בוסו על אביזר עזר אחר דומה מאפשר הגדלת טווח התנועה בתרגיל לכן הדבר מומלץ למתאמנים מאומנים בדרך כלל. השרירים הפעילים הנם אותם שרירים רק אופן פעולתם, מידת מעורבותם בתרגיל - שונה. תמיד מומלץ לגוון בין תרגילים על מנת למנוע אדפטציה של השרירים לסוג אימון /תרגיל מסוים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצהק30/07/2010
שלום,
אני בן 18 והכושר הגופני שלי גרוע: אני מנסה לשלב סטים ריצה-הליכה ואחרי 3 דקות של ריצה אני מתעייף מאוד ומרגיש כאילו זה ס בל נוראי. אפילו שזאת ריצה קלה מאוד! חוץ מזה גם מתחילים לי כאבים בצדדים.
אני לא מצליח יותר מסט או שניים כאלו.
לאן עוד אפשר ל רדת ? מה אני יכול לעשות כדי להשתקם מבחינת סיבולת וכושר?
בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה
איתי הר-ניר30/07/2010תחילה תוכל לבצע, מקטעים של הליכה מהירה לעומת הליכה איטית יותר.
בעתיד תוכל לשלב מקטעים של ריצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה
דיאנה בן צבי31/07/2010אם אתה מרגיש שאתה מתעייף כדאי מאוד להתחיל מהליכה ו. לאט לאט, להגביר את הקצב של ההליכה הרגילה ולהתחיל לשלב גם קצת ריצה.
הגוף שלך צריך להתרגל בהדרגה במקום להעמיס אותו ישר עם ריצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק
ד''ר איתי זיו06/08/2010הערותי...
1. בשלב ראשון לבצע רק הליכה מהירה ולא ריצה.
2. להשתמש בנעליים מתאימות המיועדות לפעילות אירובית כהליכה או ריצה.
3. כאב בצד אופייני לתקופת האימון הראשונה ואמור לחלוף לאחר מספר שבועות של אימונים כשהכושר האירובי השתפר.
4. מציע שכשתגיע לנפח הליכה מהירה מספק - 25- 30 תתחיל לשלב גם ריצה קלה לפרקים. למשל, 2 דקות ריצה, 2 דקות הליכה וחוזר חלילה. בהדרגתיות מעלים זמן הריצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפוע הליכוןדובי28/07/2010
1.האם יש חישוב מתמטי בכמה עולה צריכת הקלוריות לכל מעלה של שיפוע?
2.האם עדיף שיפוע משתנה כי אז הלחץ הוא לא כל הזמן על אותה נקודה או בכלל עדיף בלי שיפע בגלל הלחץ על הברכיים?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה בעניין שיפוע הליכון
צפוני במלרע02/08/2010האם נכונה הסברה ששיפוע 0 בהליכון כמוהו כירידה, ורק שיפוע של 1% כמוהו כריצה במישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיפוע
עופר קיס02/08/2010בפירוש שיפוע משתנה להורדת עומסים
כן יש חישוב להליכה וריצה במישור ובשיפע, כל אחד הנפרד
נמצא בספרי לימוד לפיזיולוגיה באנגלית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נכונה הסברה ששיפוע 0 בהליכון...
צפוני במלרע04/08/2010האם נכונה הסברה ששיפוע 0 בהליכון כמוהו כירידה, ורק שיפוע של 1% כמוהו כריצה במישור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לעופר קיסרחל27/07/2010
שלום עופר.
הני מנוייה ברשת גרייט שייפ לאחרונה ראיתי בחדר כושר שונים כי משיקים את התוכנית body pump ולס מילס וכמובן הלהיט העולמי שכבש כל חדר כושר ה-זומבה.
רציתי לדעת אם אנחנו נהנה בקרוב גם מהשיעורים חדשים וקצת גיוונים במערכת שעות..
אשמח לקבל תשובה.
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לרחל
עופר קיס27/07/2010שלום רחל
יש זומבה במועדון ברעננה
לגבי השעורים שהזכרת, אנו בגרייט שייפ דוגלים בשיטות אימון מקוריות ולא בתכניות ממוסחרות ללא דמיון ויצירתיות של המדריכים
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רחל28/07/2010מה זה בדיוק מערך השיעורים של לס מילס? כיצד זה שונה מאימון אירובי רגיל
בקשר לזומבה יפה שיש אותו ברעננה אבל אם כל הכבוד יש עוד מעודונים ברשת.אני אישית מתאמנת בגדרה וכבר לפני חודש וחצי עשו לנו אימון זומבה חד פעמי וגם השבוע עשו חד פעמי והיה המון רעש מזה אבל כרגיל לא עושים כלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ל שי אלנקריצביקה27/07/2010
אני צריך דוגמא לתרגיל לחזה, שההתנגדות המרבית היא בסוף התנועה.. יחד עם הסבר.
אני מודה לך על ההקשבה.
צביקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיל חזה
שי אלנקרי05/08/2010שלום צביקה,
עבודה עם הכאבל קרוס כדוגמת פרפר בהטיית גו או קרוב אופקי כנגד כאבל קרוס בניגוד למשקולות חופשי יביאו לגירוי לאורך כל הפעולה, מתחילת ביצוע התרגיל ועד סיומו. התחל בעמידה רגל לפנים ורגל לאחור (אפשר גם רגליים ברוחב הכתפיים- הכל לפי נוחות אישית), מקם את שני הכאבלים משני הצדדים בדיוק בגובה החזה, אחוז בכאבלים וקח צעד לפנים (כדי להגדיל את טווח התנועה), עכשיו נסה לבצע קרוב אופקי כך שהידיים (והכאבלים) יפגשו בסיום הקרוב (בסיום הפעולה). שוב חזור על ביצוע הפעולה תוך כדי שהידיים חוזרות לאחור עד שהן מקבילות לקו החזה וחוזר חלילה. עבוד עם משקל נמוך תחילה בכדי לאפשר לגוף להסתגל לפעולה, משקל גבוה מידי יוביל לכך שתבצע את את התרגיל לא נכון ויפעיל שרירים אחרים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטןאלעד26/07/2010
שלום לכולם
קשה לי מאוד לעשות כפיפות בטן ואני חייב
האם כדאי לי להרשם לחדר כושר כדי לעשות כפיפות בטן כי בבית נורא קשה לי לעשות את הכפיפות
בנוסף גם שכיבות צמיחה אני מצליח לעשות 40 ואני צריך 60
מה עדיף חדר כושר או עבודה בבית
חשוב שוב לציין קשה לי לעשות בבית ללא מכשירים
תודה על התשובה
אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה להגיב לשאלה שלי
אלעד28/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלעד
ד''ר איתי זיו29/07/2010הערותי...
1. במידה והנך מעוניין בעיקר לחזק את שרירי הבטן ולבצע שכיבות סמיכה חבל לשם כך להירשם למועדון כושר- חבל על הכסף.
2. מציע שתתאמן בבית או בפארקים בחדרי הכושר הרבים הפזורים בהם ותבצע תרגילים אלה בצורה מובנית. אזי שים לב לביצוע אימון כן יום לא. מספר סטים לכל תרגיל במספר חזרות משתנה בכל סט על מנת להעלות את אפקטיביות האימון. למשל, בצי בשכיבות סמיכה בסט הראשון 50% מיכולתך המירבית, בסט השני 60% בסט השלישי 70% ובסט הרביעי 80%. מדי שבועיים נסה לבדוק את יכולתך המירבית.
3. חשוב שתגוון בתרגילים המבוצעים על מנת שלא תיעצר התקדמותך. לפיכך מציעע אחת לשבועיים עד שלושה לבצע את התרגילים באופן שונה. ישנן עשרות אפשרויות לחיזוק שרירי הבטן אן שכיבות סמיכה. הנך יכול להיעזר באתר - UTUBE לשם כך.
4. לא ציון מידת אחוזי השומן בגופך אך אם הנם מעל הממוצע (כ- 20%-13%) לגבר הרי שתתקשה לבצע תרגילים כנגד משקל גוף מכיוון שאז מופעל כוח יחסי ולהרכב הגוף חשיובת רבה.
5. חשוב להקפיד על תזונה ולאכול אחרי האימון כפי שאוכלים לאחר אימון כוח בכלל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום .. בבקשה תחזירו תשובהעמית26/07/2010
טוב אז ככה ..
אני בן 13 ורציתי לדעת האם אני יכול כבר ללכת לחדר כושר .. או לחכות לגיל 14 ?
ואם כן .. אז כל מדריך יכול לבנות לי תוכנית אימונים ? כי אין לי בעייה לעבוד קשה..
אז .. אני אשמח לקבל תשובה ..
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 13
עופר קיס27/07/2010בוודאי שניתן להתאמן בחדר כושר. תבחר מדריך איכותי, קח מספר אימונים אישיים להטמעת טכניקה ועקרונות אימון נכונים וצא לדרך - בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זוקף הגב מכווץקרן25/07/2010
שלום ,
לפהי כשנתיים עשיתי את טעות חיי ועזרתי למישהו למשוך משהו מאוד כבד יותר מ 100 קילו שהיה קשור לחבל ,
ביצעתי משיכה חדה דרך הצד ו...בום נתפס לי משהו...
למעשה התכווץ לי זוקף הגב העמוק בצד ימין , היום ממש ניתן להרגיש את הבליטה של השריר , הוא גורם לי לכאב גב תחתון חולשה בישבן וברגל בכלל וכמובן הטייה של הגוף
בחודשים הראשונים ממש הרגשתי כאילו יש לי דיקט באמצע הגב
מה אני יכולה לעשות כדיי לשחרר שריר מכווץ מאוד
איזה תרגילים ? ממה עלי להימנע?
, האם יש טיפול תרופתי או אלטרנטיבי לזה
פיזיותרפיה רק הקלה ( מסאז 5-7 דק , ואחכ בערך 5 דק US )
פעם שמעתי או קראתי שיש מקרים של שריר מוקשה שהמצב אבוד ולא ניתן להחזיר אותו למצב הרגיל , האם ז ה נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גב נוקשה
עופר קיס25/07/2010טעות בטיפול
פיזיוטרפיה פרטית עם פזיוטרפיסט ברמה גבוהה יפתור ( סביר להניח ) את המצב.
מצריך טיפול ידני ותרגילים - לא מכיר ? נסה את רפי או ערן בחברת מדיקס או כל תותח אחר - בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה+ אימון לאחר ותק של כבר 5 חודשמתאמן בן 2125/07/2010
שלום רב,
אני משתמש ותיק בפורום הזה ואני רואה שבאמת יש עם מי לדבר על עניין חשוב ומטריד
זה הרקע בקצרה
אני בן 21 שוקל 78 גובה 182.
אני מתאמן כבר 5 חודשים עולה יפה במשקלים..תוצאות רואים פחות או יותר.
משתמש באבקת חלבון ומשתדל להגיע ל80 90 גרם חלבון ביום.
הבעיה היא ככה, מבנה גוף שלי רזה פחות או יותר אך יש לי בטן קטנה, שומן עיקש...מבנה גנטי תורשתי.
השאלה איך אני גם יורד במשקל להוריד אותה בדחיפות וגם שומר על גרם חלבון וגרם פחמימה כמו היום?
חשוב לציין שאני לא עושה פעילות אירובית, אך אני שוקל להתחיל השבוע.
מה תמליץ?
(לגבי שתית אלכוהול בסופי שבוע אנא התייחס גם)
תודה מראש!
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופעילות אירובית
עופר קיס25/07/20101. הפחת חלבון מסונתז
2. אכול מזון בריא ומזין
3. גרם אלכוהול = 7 ק"ק
4. פעילות אירובית מתונה להפחתת אחוזי שומן ושמירה על בריאות וגמישות כלי דם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחלבון מסונתז?
מתאמן בן 2126/07/2010הכוונה לאבקת חלבון?
ואם כן למה ? משמין יותר מחלבון רגיל מהמזון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)