מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרהההזאק05/02/2009
אני מתאמן חודש במכון תוכנית ABC שלוש פעמים בשבוע ואני לא רואה תוצאות !! למה זה כך?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאק
משה05/02/2009למה אחרי חודש אתה חושב שתראה תוצאות? תלוי גם מה אתה אוכל תלוי איך אתה מתאמן תלוי מה אתה עושה, יושן טוב? כל הדברים האלה חשובים לפיתוח גוף. מתחילים לא יודעים בדיוק מה הכי טוב להם. הם רוצים שריר, הם רוצים להיות חטובים והם הרבה פעמים מקצינים את זה למצבים מסוכנים כמו אנורקסיה או אימון יתר ותזונת יתר. בתור מתחיל תבחר את הדרך בעדינות, אל תנסה להעמיס יותר מדי, אלא תתרגל לאכילה מסודרת, נכונה ולפי כללי הבסיס. מעצם היותך מתחיל – אתה תגדל, אין לך מה לדאוג. לזה נוסיף טעות קלאסית של אובר התמדה (רצון כל כך גדול להצליח שבסופו של דבר גוזל ממך את כל החיים, ויגרום לך להפסיק עם התחום הזה מהר מאד) או חוסר התמדה (לנסות לעשות דברים בחצי תשומת לב לא יעבוד אלא אלוהים רצה וחנן אותך בגנטיקה מצויינת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה משה......
זאק06/02/2009תודה אתה יכול לתת לי טיפים ?ותוך כמה זמן אני יראה תוצאות{חזה וידיים) אני משתדל לאכול חלבונים אחרי ולפני האימון וגם פחמימות אבל אני לא רואה תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מעדיף תשובה מקצועית
זאק06/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים ליייייייי
לענת07/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה של משה מצויינת
ענת פלדמן07/02/2009זה לוקח זמן, צריך עוד פרטים כמו תזונה יומית ואימונים יומיים. וגם אז נכנס הנתון האניגמטי של גנטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מטרהיולה05/02/2009
היי, עפ"י המחשבון, כאן, באתר, דופק המטרה שלי לרמת אימון ממוצעת הוא 158. מה זה אומר בדיוק בפועל? אני רוכבת במשך שעה על אופני ספינינג. במשך 2 דק' רוכבת בדרגת קושי קלה, במשך 8 דק' בדרגת קושי קשה (כזו שאני מרגישה בה מאמץ) וכן הלאה, כך ב-6 מחזורים (משמע - עובדת במשך שעה). במהלך הרכיבה הדופק לאט לאט עולה, כשברגע מאמץ הוא מגיע ל- 165 (ובדרגת הקושי הקלה מתחיל לרדת). בהנחה שדופק המטרה שלי הוא 158, העובדה שאני מגיעה לדופק של 165, עד כמה זה אפקטיבי? (ב-158 מרגישה שזה לא מספיק). אשמח לקבל קצת הסברים לגבי הנושא. תודה, יולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופק מטרה
שי אלנקרי05/02/2009שלום יוליה,
המחשבון באתר נותן הערכה לדופק מטרה אך זה נתון משתנה מאדם לאדם. בדיקה שכזו מומלץ לעשות במרכז לרפואת ספורט כלשהו שבו הבדיקה מתבצעת בזמן מאמץ. לא ציינת את גילך ואת דופק המנוחה שלך, אבל לפי מה שאני יודע באתר, דופק מטרה לרמת אימון ממוצעת הוא ה-75% מהדופק המקסימאלי שלך. סה"כ אין בידיי נתונים נוספים כך שזה לא יהיה מקצועי מצידי להגיד לך אם הדופק שבו את נמצאת בזמן מאמץ הוא דופק נכון או לא. רוצה להוציא מעצמך יותר? רוצה להיות בטוחה שמה שאת עושה הוא נכון? לכי לבדיקה ארגומטרית ותקבלי הערכה מדוייקת לגבי מצבך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ענתדורין05/02/2009
דיברנו בעבר אם את זוכרת :) אני ממש צריכה את היעוץ שלך אני עדין לא מקבלת מחזור הלכתי אל הדיאטנית שתב יא לי תפריט לקבלת מחזור ..... היתי רוצה לדעת אם אני יכולה עדין לעסוק בכושר ? ופעם שעברה צירפת לי מחשבון BMR מה זה אומר איך אני יכולה לשעת כמה קלוריות אני יכולה לאכול ביום ואני לא ישמין זאת אומרת פעם שעברה אמרת לי שגם אם אני יוכאל 1600 קלוריות ליום בלי כושר אני לא יעלה , איך אני בודקת את זה שוב במחשבון ואיך מישתמשים בו :) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דורין
ענת פלדמן05/02/2009אני לא יכולה לענות לך לגבי נושא הכושר, כדאי להתייעץ שוב עם רופא.
אני מצרפת לך את המחשבון. את מכניסה לשם את הנתונים שלך ואת התוצאה מכפילה פי 1.2.
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx
מחכה לשמוע שהמחזור חזר ושהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת ..
דורין05/02/2009התוצאת יצאה לי 2914 מה זה אומר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיש כנראה טעות, זה לא הגיוני
ענת פלדמן05/02/2009הכניסי שוב את הנתונים, כמה יוצא לך בלי להכפיל פי 1.2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ 1338
דורין05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ טעות 1388
דורין05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כבר יותר הגיוני :))
ענת פלדמן05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אבל לא הבנתי
דורין05/02/2009מה התוצאה אומרת?? התוצאת 1388 זה מה שיצא לי בלי להכפיל כפול 1.2 .אם להכפיל זה יצא לי 3.000 אלף קלוריות עכשיועוד משו לא הבנתי התוצאה שיצא לי ללא הכפלה זה הכמות קלוריות שאניצריכה לאכול ביום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורין, את טעית
קסניה05/02/2009אם את מכפילה 1388 ב1.2 זה יוצא 1665. איך יצא לך 3000?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה ממש דחוףנופר04/02/2009
יש לי חשק עז למתוק בזמן הדיאטה יש לך רעיונות למשהו מתוק ההיתי מעונינת לשמוע על משהו "שחיטות" כמובן לא חשיטות רצינית כן ? פעמים בשבוע שלא ישפיעו לי על הירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורא אישי
ענת פלדמן05/02/2009מה את אוהבת??
ארוחות שחיתות שלא ישפיעו על המשקל זו בעיה, אלא אם מגבילים את הכמות. אמרי מה את אוהבת ונמצא את הכמות המתאימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצת 5000 מ'יוני04/02/2009
היי ענת. הייתה לי אתמול תחרות ארצית לריצות שדה לתלמידי כיתות ט' ריצת 3000 מ' והגעתי מקום 43 מתוך 89. שנה הבאה יש לנו ריצת 5000 מ' והמטרה שלי לרדת מ16:30 דקות. אני עכשו עושה בערך 22:30. אני שוחה שלוש פעמים בשבוע שעה כל פעם, אני רץ שלוש פעמים בשבוע 4.5-6 קילומטר בין 20-40 דקות לוקח לי כל פעם. איך אני יכול להשתפר בשנה ולהוריד 6 דקות מהתוצאה הנוכחית שלי? חשבתי להוסיף עוד אימון ריצה אחד ולהתחיל להתאמן יותר עם חבל קפיצה ואופניים. מקווה שתוכלי לעזור לי. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
ענת פלדמן05/02/2009על מנת להשתפר בריצת 5000 אתה צריך להתאמן בריצת 5000 שהיא שונה מכל פעילות ספורט אחרת שאתה עושה. יש לך עוד זמן עד לשנה הבאה, בינתיים המשך בפעילות הנפלאה שאתה עושה ולקראת התחרות בשנה הבאה, כמה שבועות לפני, תתאמן על הריצה הספציפית הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון 5000
יוני05/02/2009אין סוג מסוים של אימון ריצה שיכול לעזור לי להשתפר בצורה משמעותית? הפוגות, אינטרוולים? אם את יכולה לעזור לי לבנות תוכנית אימון שתחזק אותי בריצת 5000 אז אשמח לעזרה. האם 10X500מ' של הפוגות יכול לעזור? כל פעם אני מחכה שהדופק ירד ל120 ואני ממשיך. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול
ענת פלדמן05/02/2009לעשות את האימון שרשמת, הוא מצויין. מניסיון (דווקא אישי) ריצה למרחק עצמו, ואפילו מעט יותר, כל פעם בקצב גבוה יותר משפר משמעותית את הזמנים. אין ספק שכל האימונים האחרים שלך (כולל האינטרוולים) משפרים את הכושר, מחזקים את השרירים. 5000 היא אחת הריצות הקשות כי היא משלבת אירוביקה ואנאירוביקה. כלומר צריך לרץ מהר יחסית לפרק זמן ארוך יחסית וזה ממש קשה. דווקא ברצות מסוג זה כדאי להתאמן על המרחק. יש לך זמן עד שנה הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז ככה, ענת...קסניה04/02/2009
כתבתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום השכן לפני שבוע וכמה ימים, ואמרת שאני צריכה להוריד בערך בקצה של חצי קילו-קילו לשבוע, נשקלתי היום ואני שוקלת 2 קילו יותר!! ואני עושה ספוורט, ושומרת פחות או יותר על התזונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על העדכון
ענת פלדמן04/02/2009ה"פחות או יותר" הזה - תפרטי מה פחות ומה יותר.
האם את נשקלת תמיד בבוקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בדיוק פחות או יותר,
קסניה05/02/2009זה יותר "יותר", מאשר "פחות". תראי, כל התזונה אני ממש מתמידה בה וזה לא כשאני בכוח אוכלת אני אוהבת לאכול בריא, אבל אני לא יכולה להפסיק עם השוקולד. ניסיתי את הדמיון המודרך שאמרת לי לעשות, זה לא מצליח לי. ובגלל שכל פעם יש לנו שוקולד בבית תמיד, אין מצב שלא יהיה, אז אני אוכלת אותו. לא בכמויות אבל זה מצטבר במשך היום. בקשר לספורט, אני עושה 3-4 פעמים הליכות של שעה-שעה וחצי, בבית אני מתאמנת ממש לפעמים עם מדרגה וחבל קפיצה, ופעם-פעמיים בשבוע משקולות. אני כמעט ולא רצה כי זה עושה לי כאבי אוזניים בלתי ניתנים לתיאור בכלל. תעזרי לי בבקשה, כמו תמיד :) את באמת לא מבינה מה אני מריגשה כשאני יודעת שיש בנאדם כל כך מדהים כמוך, ואני בטוחה שאני לא הראשונה ולא האחרונה שאומרת לך את זה, ואני לא אפסיק להגיד לך את זה לעולם, שעוזר לי ומדרבן אותי ואת הכנסת בי כזאת מוטיבציה כמו שאף בנאדם לא הכניס בי קודם. ולחשוב שכל זה קורה בפורום. וגם ראיתי תמונות שלך באתר, ורציתי להגיד שאת כל כך יפה, באמת :) תודה, ענת!!!!!!! :):)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה,
קסניה05/02/2009הרי אוכלים את הרוחה הגדולה בצהריים, והקטנה בערב, אפשר לאכול בצהריים את הקטנה ובערב את הגדולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
ענת פלדמן05/02/2009מאד נעים לי לקרוא את המחמאות, ויותר מזה - שאני עוזרת לך. מה אמרתי לך לגבי השוקולד? הזכירי לי? אין מצב שזה לא עובד, אין. אחד מהשניים: או שאת לא רוצה שזה יעבוד כי את לא רוצה לוותר על השוקולד (לגיטימי) או שלא עשית את זה נכון.
ספורט לחוד ותזונה לחוד. כל הספורט שתעשי לא ייתן תוצאות של ירידה במשקל אם את אוכלת כל יום שוקולד (ולא שתי קוביות). זה כזה קריטי, וזה כן חשוב. נסי את הדבר הבא:
1. שוקולד מותר לעת עתה רק יום אחד בשבוע, ורק חצי חפיסה.
2. במשך כל השבוע את דבוקה לתפריט שלך, ושותה רק מים.
3.ממשיכה כרגיל עם הספורט.
כן, את יכולה לאכול את הארוחה הגדולה יותר בערב, אם כי זה לא מומלץ. מכל הבחינות. ארוחה קטנה בערב עדיפה. את כן יכולה לאכול ארוחה מלאה בצהרים, כעבור שעתיים ארוחת ביניים, כעבור כשעה וחצי עוד ארוחת ביניים וארוחת ערב מצומצמת.
אם בא לך רשמי לי בדיוק מה את אוכלת (בלי השוקולד, שוב - רק פעם בשבוע!) ואומר לי אם זה טוב.
ושוב תודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה,
קסניה05/02/2009בוקר פרוסה אחת של לחם חיטה מלאה וכפית וחצי גבינה לבנה 5% ביניים 2 פירות+ירק צהריים תפו"א ושניצל+סלט עם 4-5 סוגי ירקות או שלפעמים אורז\עדשים כמובן עם סלט, לפעמים אני עושה גם עדשים עם הודו מוקפץ עם ירקות ביניים אני אוכלת פרי או ירק, לפעמים קורנפלקס אחרי זה עוד ביניים כמו שאמרת לי אני אוכלת עוד פרוסה עם ממרח או עוד פרי וירק ערב אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם טונה במים לפעמים בשמן אבל אני מנקזת את כלל השמן+כמה ירקות בצד אם אני מתאמנת אז לפני האימון אני אוכלת בננה או חטיף אנרגיה, ואחרי אימון גם טונה עם הפרוסות והירקות כי זה יוצא לי בשעת הערב בזמן ארוחת הערב. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר למחשבון הBMR
קסניה05/02/2009מה הוא מחשב לפני ההכפלה של ה1.2 ומה הוא מחשב אחרי ההכפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני ואחרי
ענת פלדמן05/02/2009לפני ההכפלה המחשבון מראה הוצאה קלורית יומית ללא פעולות רצוניות. (בלי "לנשום". ממש כאילו את שוכבת ללא תזוזה). כיון שזה תודה לאל לא המצב אלא את הולכת יושבת עולה בדרגות וכו' אז נהוג להכפיל פי 1.2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה הבנתי, מה בקשר לתפריט?
קסניה05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות ממי, אפילו לי זה לוקח דקה...
ענת פלדמן05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי, אני מעט משנה
ענת פלדמן05/02/2009בוקר: פרוסה אחת של לחם קל וכף גבינה לבנה.
ביניים: פרי אחד
צהרים: חזה עוף (לא שניצל) עם כוס אורז מלא מוכן או כל פחמימה אחרת. עדיפות להפריד, למשל להעביר את הפחמימה לערב ולאכול את הבשר או הדג עם ירקות.
ביניים: פרי או יוגורט. עזבי את הקורנפלקס... וודאי אם הוא עם חלב. הרבה קלוריות.
ביניים נוסף: ירק או בננה או חטיף אנרגיה
ערב: מצויין.
מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שמתאים :) תודה !!
קסניה05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיבת להגיד לך משו
נופר05/02/2009לדעתי זה חוסר אחריאות שאת מביאה תפריט שלא עובר את ה-1000 קל' למישהי מתאמנת סליחה אבל זו שעתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת, דחוף
קסניה05/02/2009מאז ההודעה אכלתי לפי התרפיט החדש, והביניים היה אצלי ב6, אכלתי גמבה, ואני ממש רעבה עכשיו. אני צריכה לחכות שעתיים עד לארוחת ערב עכשיו. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרש של בין שעה וחצי לשלוש
ענת פלדמן05/02/2009את יכולה לאכול בשמונה. פלפל אדום יכול להיות מלווה בכף גבינה לבנה, זה יותר משביע והשילוב נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקסניה
נופר05/02/2009הצעה שלי תיקון תפריט בבוקר - 2 פר' לחם קל + 2 כפות גבינה ביינים - פרי צהורים - כוס פחממה + חזה עוף וירקות ביינים - חצי כוס קורנפלקס , חצי כוס חלב \ פרי + יוגורט \ חטיף אנרגיה דל שומן ערב - 2 לחם קל + חביתה \ טונה + 2 כפות גבינה ירקות + כף שמן זית לפרוס למשך כל היום את יכולה כפית וכפית \ או כפית טחינה וכפית טחינה לא אוכלים גמבה בארוחת ביינים ! גמבה זה ירק ירקות מוסיפים לארוחה !!!!! מקווה שעזרתי לך . זה תפריט מאוזן יותר במיוחד אם את עושה ספורט !! אל תעשי שטויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה גם לא מדויק ולא אחראי
ענת פלדמן05/02/2009כי בימים של ספורט קסניה צריכה לכתוב מתי היא מתאמנת ומה היא עושה ואז התפריט שונה לגמרי
גמבה אפשר לאכול מתי שרוצים
יש יותר מידי לחם בתפריט
אבל אחלה ותודה על הגוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת,
קסניה05/02/2009ותודה גם לך הבחורה השניה, אבל אני עדיין אשאר עם התפריט של ענת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני אוכל ב8,
קסניה05/02/2009אז אני אהיה יותר רעבה לקראת הלילה, כי אני הולכת לישון בסביבות ה10, 10 וחצי. אז אני מושכת את ארוחת הערב ל8 וחצי, 9. זה עדיין בין השעה וחצי לשלוש שעות. תודהה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשו ומשו
ענת פלדמן05/02/2009תודה על ההערה ועל האחריות לעניין. שימי לב לארוחת הערב שלה, זה מביא את התפריט ל 1200. את קסניה אני מכירה לא מההודעה הזו וגם לא מהאתר הזה. והיא גם יודעת שזה יעוץ אינטרנטי מפורום. מסגרת המגבלות, סורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משו ענת
קסניה05/02/2009סורי על הטרטור, באמת, אבל בדקתי לפי כל מה שאני אוכלת ביום באתר כלשהו אז הקלוריות עומדות על 1100 קק"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס, טעיתי בחישוב
קסניה05/02/2009זה באמת יוצא בסביבות ה1200. זה מספיק לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון זה מעט
ענת פלדמן05/02/2009אבל לפי התפריט שאת רשמת העלת שני קילו. כוונתי אותך יותר לכוון ה 1200 למשך שבוע אחד בשביל לראות תזוזה בריאה במשקל. אני מעריכה שזה יהיה כמעט קילו למטה. בואי ננסה את זה שבוע אחד, בסיומו של שבוע את אוכלת חצי חבילת שוקולד בנוסף (יאמי !!) ובימים של אימון כדאי להקפיד על הרכבי המזון. פחמימה לפני האימון ושילוב של פחמימה וחלבון אחרי, אבל בלי להעלות משמעותית (לשבוע הקרוב) את הערכים הקלוריים.
בשביל להמשיך לרזות בצורה בריאה הייתי מכוונת אותך ל 1400, גם בימים של אימון, עדיין השוקולד נשאר רק פעם בשבוע, וכשתגיעי למשקל הרצוי נוכל לשלב שוקולד כל יום (גם במידה).
בואי נתחיל ונראה איך הולך.
מסכימה לגבי שמונה וחצי, אפשרות נוספת היא לאכול בלילה ארוחה קטנה של כמה שקדים או תפוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי,
קסניה05/02/2009תודה, ואני אעדכן אותך עוד שבוע :) בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :))
ענת פלדמן05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סק איגרוףאורי04/02/2009
כתוצאה מכל הירידה במשקל.... אני גם מתאמן בשק איגרוף.... כל הזמן היתאמנתי עם כפפות שאתמולהחלטתי לנסות בלי... ומסביב לאצמות או מה שזה לא יהיה שמחברות בין האצבה לקף היד כל העור כמופצע והסק איגרוף מלאה בדם.... עכשיו האם מזה האור היתחזק והכוח שלי הישתפר ........ או שזה סתם אורס את היד..... תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא הורס את היד
ענת פלדמן04/02/2009זה סתם פוצע את העור. השתמש להבא בכפפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפפות על שק איגרוף
עופר קיס04/02/2009חשוב להתאמן גם ללא כ פפות. התחיל בעדינות והמשך עם הכפפות ולאט לאט הוסף יותר זמן בלי כפפות וביתר חוזקה. ה ד ר ג ת י ו ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ?נופר04/02/2009
זה בסדר אם אני לא יצרוך פירות בתפריט ? יש בהם הרבה סוכר חוץ מזה אני אוכלת לפחות 5 ירקות ביום מכל הצבעים יש בהם את הויטמנים שבפירות זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי מנות פרי ביום
ענת פלדמן04/02/2009ים של ויטמינים ובריאות. כווני לתפוח וקלמנטינה למשל, תפוח ובננה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעננתנופר04/02/2009
המחשבון של הערכת אחוז שומן משום מה לא נכנס לי... אשמח אם תוכלי לבדוק לי את האחוז שומן:) גיל 17 משקל 53 מותן ס"מ66 (זה לא קו הטבור אלה המותן) ירידים (לא כולל הישבן) אבל החלק הכי רחב 87 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
נופר04/02/2009שכחתי להוסיף את הגובה 1.65
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה20.6
ענת פלדמן04/02/2009קחי בחשבון שזו הערכה בלבד, אם כי לאור הנתונים שלך זה נראה הגיוני. יופי של מספר !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחה לפני או אחרי אימוןולדי04/02/2009
שלום, קורה לי לפעמים שיוצא לי לאכול בסמוך לאימון. אני נתקל בדילמה האם קודם לאכול ואז להיתאמן, או שמא לאכול אחרי האימון. אולי יהיה יותר פשוט אם תענו באיזה הפרש זמן סביב האימון אסור בשום אופן לאכול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן04/02/2009אין וודאות מוחלטת. יש כאלו שיאכלו חצי שעה לפני אימון וזה יכביד עליהם ויש כאלו שיאכלו דקה לפני וזה לא יפריע להם יש כאלו שלא מסוגלים לאכול אחרי אימון ויש כאלו שמסיימים מורעבים. יש כאלו שיתעלפו אם לא יאכלו משהו לפני ויש כאלו שזה לא ממש משפיע עליהם.
אני בעד כן לאכול משהו קטן, אישית לי זה יוצא הרבה פעמים שניה לפני אימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לפני פעילות
עופר קיס04/02/2009אכילה כבדה לפני פעילות תכביד על הגוף לכן ניתן לאכול ארוחה מלאה עד 3 שעות לפני. באם לא יצא ניתן לאכול בננה 20 דקות לפני או פירות יבשים או שייק חלבון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
ולדי05/02/2009תודה לשניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיבועלת שועלמשה03/02/2009
ענת / שי למה הרבה אוכלים שיבועלת שועל ואגוזי מלך?? מה כל כך טוב בזה?? ומתי לאכול אותם ערב או בוקר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבולת שועל ואגוזי מלך
ענת פלדמן04/02/2009קבל ציטוטים מאי שם:
שיבולת שועל ממשפחת הדגנים נמצאת בבסיס פירמידת המזון לצד מזונות מקבוצת הפחמימות כגון: החיטה, השעורה, האורז, הכוסמת, הדוחן ועוד. פירמידת המזון של משרד החקלאות האמריקאי, אותה אימץ משרד הבריאות שלנו, ממליצה על צריכה של פחמימות מורכבות (רצוי מתבואות מלאות) כבסיס לתפריט היומי. שיבולת שועל מכילה אשלגן, מגנזיום, ברזל, ויטמינים מקבוצת B, אבץ, חומצה פולית ויטמין A, E, ו-K. אחוז גבוה מחומצות השומן שמכילה הינן מהסוג המיטיב עם פרופיל השומנים בדם, חומצות שומן חד ורב בלתי רוויות.
אגוזי מלך מסייעים בהורדת הכולסטרול ה"רע" ותורמים למניעת מחלות לב. הם עשירים בחומצה אלפא-לינולנית, חומצת שומן מסוג אומגה-3, המונעת היווצרות קרישי דם.
אגוזי מלך עשירים בנחושת, המגינה על העור מפני קרינת על סגול.
ערך תזונתי של אגוזי מלך (קלופים), 100 גרם (4–3 מנות):
15.2 גרם חלבון
65.2 גרם שומן:
6.1 גרם חומצות שומן רוויות
8.9 גרם חומצות שומן חד בלתי רוויות
47.2 גרם חומצות שומן רב בלתי רוויות
13.7 גרם פחמימות, כולל 6.7 גרם סיבים תזונתיים
0.34 מ"ג תיאמין
0.54 מ"ג ויטמין B6
98 מק"ג חומצה פולית
3.4 מ"ג מנגן
1.6 מ"ג נחושת
158 מ"ג מגנזיום
346 מ"ג זרחן
3.1 מ"ג אבץ
אפשר לאכול בוקר או ערב, ותמיד במידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
משה04/02/2009שיבולת שועל ואגוזי מלך טובים לאכילה בגלל החלבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט גם בזכות זה
ענת פלדמן04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפ' ושריפת אנרגיהנועה03/02/2009
שלום , האם יש קשר בין הטמפ'' בה מתבצעת פעילות אירובית (כריצה) ושריפת האנרגיה? האם בשביל לשרןף יותר אנרגיה כדאי להתלבש בהתאם? (כשקר ביגוד פחות מחמם-שריפת אנר'' גבוהה יותר עקב צורך נוסף בחימום גוף/ לחילופין-כשחם-בגדים מחממים עקב צורך בקירור הגוף..) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה מוגברת
עופר קיס04/02/2009לא מתעסקים עם טמפרטורה למטרות הורדה במשקל. עומס חום מוריד מיעילות האימון בגלל שחרור דם לעור למטרות קירור. הטמפרטורה צריכה להיות קרירה ונעימה עם בגדים המאפשרים אידוי מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
שי אלנקרי05/02/2009מרבית האנשים סבורים שלבישת בגדים עבים וארוכים בזמן ביצוע הפעילות האירובית תביא להזעה מוגברת ובכך תסייע בירידה במשקל- טעות. איבוד הנוזלים אכן יוריד במשקל (כמה מאות גרמים) של נוזלים מה שחוזר לגוף מיד בעת צריכת הנוזלים שלאחרי האימון. מומלץ ללבוש בגדים נוחים לפעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק במאמץ מוגבראייל03/02/2009
אני משתמש כבר חודשיים בפולאר ft80 שכולל מחשב לשיפור הכושר הגופני על פי תוכנית אימונים און ליין + פורום עם מאמן אישי כמעט, באתר פרסונל טריינר של פולאר. שאלתי היא מהוא הדופק המקסימלי שנמדד אצלכם בעת מאמץ ולמשך כמה זמן. אצלי לאור הגיל הדופק המקסימלי המומלץ הוא 173 אבל יש מיקרים בהם הדופק שלי עולה עד 186 ו 187 ... זה מצויין ביחס לתקופה שבה חזרתי לרכב אחרי שלוש שנות בליסה ולעיסה שבה גם מדדתי 206 .... אבל הואיל וכיום אני מסומן כ 39 בסימון האוו'ןאינדקס של פולאר (כלומר עוד מעט ואני אחשב כספורטאי טוב) מעניין אותי מהו הדופק המקסימלי אליו אתם מגיעים במאמץ רב, האם הוא הרבה מעבר לדופק המקסימאל המומלץ ? האם אתם צעולם לא עוברים את הדופק הזה ? א אתם עוברים לכמה זמן ה קורה (אצלי ה קורה לשניות ספורות וחוזר מידי מאמץ גדול ).. במאמר שקראתי באתר הומלץ שלו לעבור את ה 15 מעל לדופק המקסימלי ובמקרה שזה קורה להפחית את המאמץ בהדרגה ובהתמדה. אשמח לתשובות ולניעור הקומונה ... אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב
ענת פלדמן03/02/2009אישית ממש אין לי אינסנטיב לעלות מעל לדופק המקסימלי. אבל אני רואה אצל מתאמנים בעיקר בנים שבוחרים להתעלם מה"טבלאות" ולעלות מעל לדופק המקסימלי שלהם כי (ציטוט) "אחרת אני לא מרגיש שאני עובד". כל עוד אין היסטוריה במשפחה של סיפורי לב, זה פחות מפחיד אותי, אבל באימונים שלי לא עולים מעל לדופק המקסימלי כי לא מומלץ לקחת סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת :)קסניה03/02/2009
אני קראתי באיזשהי שאלה פה בפורום שאמרת שיש לך מאמר על הדיאט קולה. את יכולה לשלוח לי במייל את המאמר? תודהה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחי לי שוב את המייל שלך?
ענת פלדמן03/02/2009אני לא מוצאת אותו משום מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל
קסניה03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלת?
ענת פלדמן04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, לא קיבלתי =\
קסניה04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי אתמול בלילה, שולחת שוב
ענת פלדמן04/02/2009זה אמור כבר להיות אצלך במייל בוקס. אם לא - שלחי לי מייל וננסה שוב. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו קיבלתי... וואו :O
קסניה04/02/2009אני לא שותה קולה בכלל, אולי פעם בחודש פחית ספרייט וזה המקסימום, אבל זה באמת הדהים אותי!!! מעכשיו אני בטוחה שקולה לא תיכנס לגוף שלי אף פעם בחיים!!! תודה לך ענת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאהבה :))
ענת פלדמן04/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ספינינג-אשמח ל-3 תשובות .דני03/02/2009
אז ככה,,האם ספינינג פעם בשבוע 40 דקות שורף שריר? (לאחר או לפני האימון אין כל אימון של משקולות) והאם פעמיים בשבוע ספינינג שורף שריר? 40 דקות וספינינג בלבד ללא שום אימון נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפת שריר
עופר קיס04/02/2009לא. רק תאכלי כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה, תזונה ותזונה
שי אלנקרי05/02/2009אכן כפי שעופר אמר ואני מוסיף: תיזמון נכון של ארוחות לפני ואחרי האימון ידאג לשמור על השרירים כפי שהם ואף יסייע בהתפתחותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)