מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארוחה אחרי הלכיה או ריצהאיציק16/02/2009
האם יש הבדל בין ארוחה לאחר ריצה או הליכה ל אימון משקולות ?? זאת אומרת האם ומה צריך לאכול אחרי שעת הליכה במהירות 6.5 קמ"ש המטרה חיטוב + בניית שרירים(ניפוח חזה גב וידיים - ניפוח חיטובי יותר מאשר שרירוני )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או קיי
ענת פלדמן16/02/2009הרעיון בלאכול "נכון" אחרי אימון זה לעזור לגוף להתאושש ולשרירים לבנות את עצמם אחרי תהליך קטבולי שהם עוברים. חשובה מאד גם התזונה היומית שלך, היינו כמות החלבונים למשל שאתה צורך במשך כל היום כולו. אחרי אימון משקולות עצים, כשהמטרה שלך היא היפרטרופיה כדאי לאכול כשלושים גרם חלבון בשילוב עם הפחמימה. אחרי הליכה המצב מעט שונה כיון שתהליכים אחרים עוברים על השרירים, עצימים פחות. עדיין כדאי לאכול נכון, במיוחד אם לאורך היום לא צרכת מספיק חלבון (1.5-2 גרם על כל ק"ג ממשקל גופך).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצה במקוםמשה16/02/2009
האם ריצה מהירה במקום תוך הרמת ברכים במשך דקה טובה לבריאות. כשר ריצה זו מתבצעת יום יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח
ענת פלדמן16/02/2009אתה מגיע לדופק גבוה, משפר את הכושר. דקה אחת זה מעט מידי. דומה הדבר לקפיצה על חבל (מומלץ, לפחות 5 דק', על אותו עיקרון אבל משלב עוד שרירים, מוסיף עניין...) אתה מפתח את סבולת הלב שלך, מתחזק, יופי של דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה
משה16/02/2009יש שמועה שאומרת שריצה זה לא דבר הכי בריא ועדיף לבצע הליכות האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא ממש שמועה...
ענת פלדמן16/02/2009האימפקט על המפרקים בזמן ריצה הוא עצום, אין מה לומר. שחייה עדיפה ולו מהבחינה הזו (ויותר) אבל לריצה יתרונות רבים, במיוחד אם רצים נכון, עם נעליים טובות, לא מעמיסים יתר על המידה. זה מאד אישי. יש כאלו שלא מסוגלים (כאבי ברכיים וכו') ויש כאלו שרק בריצה מרגישים שהם מתאמנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפיפות בטן ושכיבות שמיכה
משה16/02/20091האם כפיפות בטן כאשר רגל מונחת על רגל ועליה עם הראש לכיוון הברכיים בצורה מלאה זה נכון לבצע? 2 האם שכיבות שמיכה בידיים צמודות זה מזיק או מועיל? תודה לך על כל התשובות שענית לשאלותי. משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן16/02/20091. כפיפות בטן כשרגל מונחת ליד הרגל השניה או עליה (ואז אתה יכול לעלות באלכסון לכוון הרגל הכפופה) זה מצויין. מספיק להעלות את השכמות.
2. שכיבות סמיכה בידיים צמודות נותן גוון יפה כיון שמשלב עבודה על עוד סיבי שריר, זה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפיפות בטן
משה16/02/2009אני מתכוון בכפיפות בטן בעליה בצורה ישרה לכוון הברכיים כאשר אני מנסה להגיע עם הראש לכוון הברכיים והידיים מאחורי הראש. האם זה מזיק לגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפיפות בטן
משה16/02/2009שאת אומרת מספיק להעלות את השכמות בכפיפות בטן זה אומר שעליה מלאה כשר אני מגיע עם הראש עד הברכיים זה מזיק לגב. שוב בתודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא
ענת פלדמן16/02/2009זה לא מזיק לגב זה פשוט מיותר, כשאתה מבצע כפיפת בטן "גבוהה" אתה בשלב מסויים משלב גם את שריר המותן כסל, שריר קצר שממילא מחזקים אותו בהליכה (מחבר בין הירך הקדמי למותן) ואין צורך בכפיפה גבוהה שכזו. קח אויר בירידה, נשוף בעליה, מספיק לעלות עד קו השכמות. אני בעד לשלב תרגילים שיותר ממקדים את העבודה גם על החלק התחתון של הבטן, אבל שים לב שגם החלק הזה עובד בכפיפות הקלאסיות. (שים יד על הבטן ותרגיש מה עובד. בכלל הוכח שעבודה מתוך מודעות, שימת הדגש על הקשר בין ה MIND לגוף ממקסמת את יעילות האימון. )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדג סלומון מעושן
משה17/02/2009יש שאומרים שדג סלומון מעושן לא בריא בגלל תהליך העישון שהוא עובר, האם זה נכון?אם זה לא נכון כמה פרוסות סלומון מותר לאכול בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלמון סלמון
ענת פלדמן17/02/2009מזכיר את ההיסטריה מהליסטריה... מצאתי כתבה מ2004 בנושא. אם הוא טרי או מהקפאה אין סכנה. ככלל - כל דבר במידה. אין לי נתונים לגבי כמות מדוייקת, לא נראה לי בעייתי לאכול כמה פרוסות בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית בבוקר
משה17/02/2009האם זה טוב לעשות פעילות גופנית ישר שקמים מהשינה בשעות הבוקר המוקדמות ולפני ארוחת בוקר? (ואני מדבר על פעילות אינטנסיבית יחסית שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, ריצה במקום).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישי
ענת פלדמן17/02/2009בעיקרון בסדר, תלוי איך אתה מרגיש. אני בעד לאכול משהו קטן לפני, אם אתה יכול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה לפני אימון גופני
משה17/02/2009מה מותר לאכול לפני אימון גופני? מה אני יכול למשל לאכול לפני האימון הגופני בבוקר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן17/02/2009בננה, אפילו חצי, פרוסת לחם, חטיף אנרגיה, שני תמרים, חופן צימוקים, מה בא בחשבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה18/02/2009בוקר טוב כמה כפיפות בטן וכמה שכיבות שמיכה מותר לעשות בכל יום? האם בכלל מותר לבצע את זה יום יום או שצריך לעשות הפסקות. בתודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב, זה אישי
ענת פלדמן18/02/2009מספר החזרות של שכיבות הסמיכה וכפיפות הבטן. אישי ותלוי ברמת הכושר וביכולות שלך. רצוי לעשות יום כן יום לא,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית יום יום
משה18/02/20091. אם בסופו של דבר החלטתי לבצע פעילות גופנית יום יום האם זה טוב לבריאות?( אני מדבר על 30 שכיבות שמיכה ו30 כפיפות בטן ו דקה ריצה מהירה במקום יום יום ).( אני גם מבצע צעידות של שעה 3 פעמים בשבוע). 2.האם ככול שעולים בגיל צריך להגדיל את מספר החזרות בתרגיל מסוים.כלומר נניח בשכיבות שמיכה אם אני רוצה לשמור על גודל השריר מסתו והכוח שלו ככול שעולים בגיל האם אני צריך להגדיל את מספר החזרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן18/02/20091. אם אתה פועל כך, אני מייעצת לך להיות קשוב לגוף שלך, לבדוק את הגבולות ולא לעבור אותם. אם כואב או לא נוח או לא נעים, אז תנוח יום אחד.
2. זה לא פונקציה של גיל, זה פונקציה של כושר ומטרת אימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
משה18/02/2009ענת את שמעת על אנשים כאלה שמתעקשים להתאמן יום יום בלי הפסקות או שזה המצאה שלי ואני סתם מתעקש. אני לא אמרתי לך שאני קבעתי לעצמי את יום שבת כיום מנוחה שבו אני לא מבצע את הפעילות גופנית אותה תארתי. אני רוצה להגיד לך שוב תודה רבה מכל הלב על הסבלנות שלך במענה לשאלותי .את ממש העשרתי לי את הידע בנושא. משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה ...
ענת פלדמן18/02/2009עונה לך מאמנת כושר שעושה הכל עם כל המתאמנים כמה פעמים ביום, כל השבוע. אז איך אוכל לומר לך לא להתאמן? בעיקרון עדיף יום כן יום לא, אבל זה לא מזיק. היה קשוב לגוף שלך ושוב - אם כואב ולא מתחשק אז לא בכוח. (תרתי משמע....) שבת כיום מנוחה - אכן כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
משה19/02/2009ענת בוקר טוב 1.ענת אולי אני טועה אבל אני מבין שאני משיג יותר תפוקה מבינת הכושר הגופני אם אני עושה פעילות יום יום כי אם אני עושה הפסקות כלומר יום כן יום לא יוצא לי פחות זמן אימון אם מחברים את כל הימים על פני שבוע. חישוב של זמן האימון כל השבוע יוצא לי מספר דקות אימון שעושה מתאמן שמתאמן 2 פעמים בשבוע 45 דקות כל אימון. זה בלי הצעידות שאני עושה לפעמים במשך השבוע שיש זמן. 2. כמה זמן מנוחה צריך לעשות בין תרגיל לתרגיל? 3. כמה כוסות מים רצוי לשתות בחורף ובקיץ? והאם רצוי לשתות לפני אימון גופני? 4.האם בירה לבנה זה דבר בריא? אם כן כמה כוסות אפשר לשתות בשבוע? 5. מה דעתך על בירה שחורה אולי זו פשרה מול כל קולה ושער המוגזים או שזה גם לא בריא. שוב תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן19/02/20091. הגוף זקוק להתאושש בין האימונים על מנת לבנות את עצמו. פעילות אירובית יומיומית היא מצויינת. לגבי אימוני כוח מומלץ כן לקחת הפסקה. באימוני כוח זו לא הכמות אלא האיכות
2. אתה מתכוון בין החזרות או בין התרגילים עצמם? זמן מנוחה מומלץ בכל אופן הוא כחצי דקה. אם זה מעבר ממכשיר למכשיר אפשר גם מעט יותר
3. לפחות 10 כוסות מים ביום, בקיץ מעט יותר, על כל שעת אימון לשתות כחצי ליטר מים. כלומר בימים של אימון אתה שותה יותר. עד 3 ליטר ביום, אחרת זה עלול להיות מסוכן
4. + 5 אני בעד מים, רק מים. יש יתרונות לבירה, ולבירה השחורה, אני מצטטת את המאמנת האמריקאית של "לרדת בגדול: - Don't drink your calories, שהקלוריות יגיעו ממוצקים - הכי בריא מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
משה19/02/2009ענת 30 שכיבות שמיכה ו20 כפיפות בטן זה האימוני כוח שאני עושה בכל יום .האם זה כלכך הרבה שצריך הפסקה, יום כן יום לא , זה לא נראה לי כלכך אינטנסיבי אבל מה את אומרת? בתודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה איתך :)
ענת פלדמן19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה
משה20/02/2009ענת שלום האם יש הבדל משמעותי בין חצי דקה ריצה מהירה במקום לדקה ריצה במקום מבחית קצב לב והתפוקה שמשיגים מהתרגיל(כמובן בהנחה שהתרגיל נעשה יום יום)? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, הבדל זניח.
ענת פלדמן20/02/2009בכלל לשם חימום דינאמי או אפילו תועלת מניתורים במקום: לפחות 5 דק'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה, משה
משה20/02/2009ענת למה אני אומר לך אם יש הבדל בין 30 שניות ריצה במקום לדקה מפני שעד לפני שבועיים הייתי מבצע יום יום 30 שניות ריצה במקום ובשבועיים האחורים אני מבצע ריצה במקום במשך דקה וירדתי3 קילו ממשקל 76ל 73 וזה סה"כ עוד 30 שניות ריצה איך זה? שוב תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה במקום ,משה
משה20/02/2009ענת שכחתי להגיד לך שלאחר שהוספתי 30 שניות לריצה במקום אני חושב שאני מרגיש יותר חזק ובכושר יותר כאשר אני עושה עבודות פיזיות שונות .טוב אבל אולי זה סתם בהרגשה כי באמת כמו שאת אומרת זה רק עוד 30 שניות? משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה היה רק זה
ענת פלדמן20/02/2009או שהיו עוד דברים במקביל: כמו לשמור על תזונה נכונה יותר?!
אין ספק שברגע שהתחזקת העלית את זמן הקפיצות ועכשיו אתה מרגיש את זה. הכפלת את זמן האימון אבל בסהכ הוא רק דקה. ובכל זאת אתה חש בהבדל. אז יופי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה20/02/2009ענת אני משתדל לשמור על תזונה נכונה. שאת מתכוונת ל5 דקות חימום דינמי את מתכוונת ל5 דקות של ריצה מהירה במקום בלי הפסקה או לעשות הפסקות בתוך ה 5 דקות ? שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה20/02/2009ענת יש לי עוד שאלה.אמרתי לי לפני יום או יומים שאת עושה פעילות גופנית כל יום , כמה פעמים ביום, כל השבוע. אם עובדים כך אין מצב שיכולים לרדת במשקל יתר על המידה מפני שאתה מוציא הרבה אנרגיה?( הרי אמרתי לך שגם אני מתאמן יום יום אומנם לא באינטנסביות שלך אבל מתאמן). שוב תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מאזן את זה
ענת פלדמן20/02/2009עם האוכל, רוכש מודעות לגבי הגוף שלך, "מחובר" לעצמך יותר ויותר. ואז אין חשש לירידב במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי בלי הפסקה
ענת פלדמן20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה21/02/2009הי ענת 1.האם הליכה ברגל מעלה את הסיבולת לב ריאה?מהם המעלות הנוספת של הליכה רגלית? והאם היא לדעתך עדיפה על ריצה? בתודה משה
משה21/02/2009ענת עוד משהו ששכחתי לשאל האם הליכה תורמת לירידה במשקל? ואם כן האם במידה שווה כמו ריצה? משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכה היא מצויינת, כך גם ריצה
ענת פלדמן21/02/2009היתרון בהליכה הוא לחץ מתון יותר על המפרקים. הנחיתות על הקרקע בריצה יוצרות זעזועים על השלד שלא תמיד עושים לנו טוב. אבל אני לא בעד להכליל. יש כאלו שריצה מצויינת להם ויש כאלו שיעדיפו הליכה. שתי הפעילויות נחשבות אירוביות, היינו תורמות לפיתוח סבולת לב ריאה לפיתוח הכושר וכמובן לירידה במשקל. שוב, זה אישי. שים לב אם בהליכה מהירה אתה מזיע, מרגיש שאתה עובד, שזה מעלה את הדופק. אני תמיד בעד לשלב: מעט הליכה ומעט ריצה שזה אפקטיבי ביותר לשריפת שומנים.
משה21/02/2009ענת אני יודע שזה אישי אבל יש לך דוגמא מבחינה כמותית בשילוב של ריצה והליכה, כלומר כמה זמן ריצה וכמה זמן הליכה אני יכול לעשות במשך שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא יכולה להעריך
ענת פלדמן21/02/2009זה תלוי בכושר שלך, ביכולות שלך, במטרת האימון שלך, ובכלל - עמוס יתר זה מושג יחסי. הרעיון הוא למצוא משהו באמצע, מעין שגרה נוחה וטובה לך. יש כאלו שרצים שלוש פעמים בשבוע, חצי שעה. מתאמנים שלי עושים לפחות פעמיים בשבוע שילוב של השניים. מהלך האימון עצמו יכול להיות משולב. בחצי שעה או 40 דק' לרוץ וללכת לסרוגין. אני מאד רוצה לתת לך תשובה מדוייקת אבל אני לא יכולה.
משה21/02/2009ענת אמרתי לי באחת התשובות שלפני שאני עושה פעילות גופנית לאחר הקימה מהשינה אפשר לאכול משהו כמו פרוסת לכם או בננה למשל. השאלה שלי היא כאשר אני עושה פעילות גופנית של ריצה במקום, שכיבות שמיכה וכפיפות בטן בזמן זה הגוף לא עסוק בעיקול פרוסת הלכם שאכלתי זמן קצר לפני? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ענת פלדמן21/02/2009אבל הגוף הוא מכונה חכמה שעושה כמה דברים במקביל. אתה מקבל דרך האוכל אנרגיה זמינה שמתעכלת מהר, ותוך כדי נותנת לך אנרגיה מידית לפעילות. רואים את זה יפה במבחנים למשל, שהאנרגיה יורדת וקה לחשוב ופתאום כשאוכלים משהו קטן, בעיקר פחממתי, המחשבה מתחדדת ומרגישים הרבה יותר טוב. ברור שכדאי לאכול משהו קטן על מנת שלא להעמיס על הקיבה ואז קשה לזוז והאוכל עולה. ועוד: אם אתה רק רץ במקום כדקה ועושה כפיפות ופוש-אפ - אתה לא חייב לאכול בכלל, רק אחרי. תראה איך אתה מרגיש בלי או עם אוכל. זה אישי.
משה22/02/2009ענת ערב טוב כמה זמן אחרי פעילות גופנית אפשר, לאכול האם אפשר מיד אחרי? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון אפשר
ענת פלדמן22/02/2009נניח כרבע שעה אחרי לאכול שילוב של פחמימה וחלבון (למשל כוס חלב ושני תמרים)
משה22/02/2009ענת שלום לאחר האימון בבוקר האם אפשר לאכול ביצה פרוסת לחם ממש ארוכת בוקר מלאה ? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מצוין. זכור לשתות מים
ענת פלדמן23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה23/02/2009ענת ערב טוב סליחה שאני כולכך מדייק. האם אפשר לאכול ארוחת בוקר מיד אחרי האימון הגופני או שחשוב שאני המתין 15 דקות? תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידעתי שתשאל את זה :)
ענת פלדמן23/02/2009אין בעיה לאכול מיד אחרי.
משה23/02/2009ענת שוב תודה מכל הלב על הסבלנות שלך במענה לשאלותי משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :)
ענת פלדמן23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה27/02/2009הי ענת 1. ענת האם עליות מתח על עמוד מזיקות לגב? 2. האם משחק כדורגל או כטרגל פוגע בברכיים? והאם זה שאת רץ במשחק ואוצר לסרוגין (את יודעת במשחק כדורגל לפעמים רצים לפעמים לא) זה מזיק לגוף. שיהיה לך שבת שלום תודה משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטהמסובית16/02/2009
אני מעוניית לקבל תפריט לדיאטה. אני בת 36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מותק
ענת פלדמן16/02/2009אני צריכה עוד נתונים: משקל, גובה, מעט על דיאטות קודמות, כושר גופני - האם את פעילה. נתחיל עם דוגמאות של תפריטים לפי מספר קלוריות, (זה יש לי באתר) ומשם נתאים את זה לפי מה שאת אוהבת. מחכה לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתמשה16/02/2009
ענת שלום! יש לי שתי שאלות 1) האם עם אנטביוטיקה כדאי להתאמן? או שאסור? 2) אני בן 23 , אני בריא, עושה ספורט 5 פעמיים בשבוע ,אוכל 3 ארוחות מסודורות ביום, אוכל יום כן יום לא רימון שלם שיש בזה הרבה ברזל, שותה כל יום מיץ אשכוליות סחוט, משתדל לא לאגול שטיות, עכשיו הבעיה שבחורף אני כל חודש וחצי בערך חולה, עכשיו שאני אומר חולה זה לא חום ושפעת, זה אומר מצונן כזה , איך זה יכול להיות דבר כזה? שלמרות מה שאי עושה אני כל הזמן חולה בחורף? תודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה אימון
שי אלנקרי16/02/2009היי משה,
בזמן האנטיביוטיקה מומלץ שלא לא להתאמן.
קח מנוחה באותם ימים, המנוחה תעשה רק טוב לגוף ותחזור עם כוחות מחודשים בוודאות
תרגיש טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי משה
ענת פלדמן16/02/2009אני מסכימה עם שי. אנטיביוטיקה מחלישה מאד וכדאי לנוח ולחדש כוחות לקראת המשך שגרה רגילה. מומלץ לאכול יוגורטים עם פרוביוטיקה או תוספים של אסידופילוס (החיידקים הטובים למעיים) כי התרופה הורגת גם את הטובים וגם את הרעים...
לגבי העניין השני: צינון בחורף הוא לא מחלה, בהנחה שאתה באמת אוכל נכון ושאתה בריא בדר"כ - רובינו מצוננים וקבל זאת בהבנה... ברמה הרוחנית - מנטלית - זה סוג של "התנקות", נשמע קצת מוזר אבל זה כך...
תוסף של ויטמין C פעם ביום יכול לחזק אותך, התזונה היא מצויינת אבל לא תמיד מספיקה. ומרק עוף אמיתי כחלק משגרת התזונה היומית יכול לעזור לצלוח את החורף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף באמת לנוח
משה16/02/2009זה קצת מעצבן כי אני מתאמן במכון כבר שנה ועשיו אני צריך יהיה לנוח איזה 3 שבועות... ושאני יחזור למכון בטח אני יהיה צריך להתחיל הכל מהתחלה....יתפס לי כל הגוף, נכון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צריך אנטיביוטיקה שלושה שבועות?!
ענת פלדמן16/02/2009למה כל כך הרבה?
החזרה לכושר תהיה הדרגתית, על מנת שלא יתפס כל הגוף. מהר מאד תחזור לעצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,שבוע
משה16/02/2009לא 3 שבועות טעות שלי, רק שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר הגיוני :))
ענת פלדמן16/02/2009קח פרוביוטיקה, תנוח קצת, ותחזור בהדרגה לפעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה ואימונים
שי אלנקרי16/02/2009אל דאגה בשבוע לא יקרה כלום, הכושר יחזור להיות כמו שהיה כבר אחרי 2 אימונים. הגוף אולי יתפס כמו בהתחלה לכן כדאי שתחזור בהדרגתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון התנגדות לנשיםשחר15/02/2009
שלום... בת 37,מבקשת הצעות לאימון התנגדות . בחדר הכושר נתנו לי תכנית לאימון כל הגוף באימון אחד וזה נראה לי קצת מזלזל. ממה שקראתי ,אימוני נשים אמורים וצריכים להיות לא שונים מגברים ,בעומסים לא קלים ובמספר חזרות שלא יעלה על 12 חזרות על מנת להגדיל את טונוס השירי ולהפוך את האימון לאפקטיבי. מתאמנת 3 פעמים בשבוע בחדר כושר +3 פעמים בשבוע ריצה של כשעה לשריפת שומנים. מתאמנת שנה . אשמח להצעות . תודה טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טל
ענת פלדמן15/02/2009יש הבדל בעבודה על סבולת שריר לעבודה על כוח. (לנשים וגברים כאחד, את צודקת). האימון שאת מתארת - עומס רב במספר חזרות קטן יחסית יעבוד יותר בכוון של ניפוח שריר. בעוד שמספר רב של חזרות על עומס נמוך - היינו סבולת שריר - יחזק ויחטב.
מה מטרת האימון שלך?
אפשרי לעבוד על כל הגוף באימון אחד, זה בסדר גמור ויכול להתאים לך אם את באה שלוש פעמים לחדר הכושר.
צרפי לכל העניין גם תזונה נכונה ומותאמת לך (נוכל גם על זה להרחיב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי יעילות אימון ברטטגל15/02/2009
שלום. אני מעונניינת לדעת מה דעתכם לגבי אימון ברטט עם מכשיר Ddream Healther , האם יכול להחליף אימון אירובי או אנאירובי, באיזה תדירות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ברטט
שי אלנקרי15/02/2009היי גל,
אימון ברטט יכול להיות אימון משלים לאימון אירובי או או אנאירובי אך לא במקום. נסה לשלב את זה יחד עם תוכנית האימון הקיימת. אני לא מכיר מישהו שמתאמן רק על מכשיר הרטט שמצליח לשפר יכולות גופניות..
בהצלחה בהמשך האימונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתוספת לשאלה לגבי אימון ברטט
גל15/02/2009הכוונה היא לאימון להצרת היקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם שי, ובהמשך לדבריו
ענת פלדמן15/02/2009אין קיצורי דרך, אני לא מאמינה במכשירים האלו. גימיק נחמד אבל לא יעיל. אין מנוס מתזונה נכונה, פעילות אירובית ואנאירובית והרבה חשיבה חיובית. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היום..בת 1615/02/2009
מה שאכלתי היום.. בבוקר -2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% וגמבות אדומה וירוקה. וקופסאת מסטיקים(לצערי). ביניים-2 פרוסות לחם קל. צהריים-חזה עוף של טבעול עם עבנייה ולחם רגיל. ביניים-מעדן 0% שומן בטעם שוקולד. ערב-חצי קופסאת שימורים של גרעיני תירס מתוק+קוטג' 1% 3 כפות ולחם. זה לא יותר מדי?יש לציין שהיום לא עשיתי ספורט.. אפשר להשמין מזה? אני מתכננת להיום בערב לעשות כפיפות בטן..ועליתי היום 4 קומות במדרגות..איך זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכשהו בערב אני לא מצליחה לאכול נכו
בת 1615/02/2009נכון והורסת לכל היום.. יש עצות להתמודדות?מה לשפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור
ענת פלדמן15/02/2009מה שאכלת, עדיפות לפרי כארוחת ביניים ובכלל לשלב פירות. לא הייתי מחשיבה את הארבע קומות והבטן כפעילות אירובית של שריפת שומנים, חיזקת את הבטן ואת הירכיים, סבבה. את לא אמורה לעשות כל יום פעילות אירובית ולכן זה סביר בהחלט. הכל טוב, שתי רק מים, המשיכי כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהיום..
בת 16.16/02/2009אני עוד מעט הולכת לשיעור בסטודיו C של תרגילים ברמה פשוטה מאוד. עם טיפת מאמץ. ועליתי 4 קומות במדרגות בבוקר ו 4 בצהריים. ואני מתכננת בערב קצת תרגילי בטן. אכלתי היום בבוקר 2 פרוסות לחם קל עם קוטג' ,6 ענבים אדומים גדולים,חצי קלמנטינה בצהריים-חזה עוף של טבעול בטעם סויה ודבש-100 קל' עם ירקות בתנור(שום בצל כוסברה גמבה אדומה ירוקה כתומה צהובה מלפפון עגבנייה כרוב)עם 2 פרוסות לחם קל . וחצי קופסאת תירס מתוק משימורים(זה משמין?) ביניים-קלמנטינה ופרוסת לחם קל. ובערב אני מתכננת מעדן ועוד משהו.. אני מרגישה שאני אוכלת יותר מדי..מה לשפר? מה להוסיף או להפחית? נ.ב אני גאה בעצמי היום לעסתי רק 2 מסטיקים..עם סוכר..אבל בכל זאת..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי !
ענת פלדמן16/02/2009האם את שותה מים? נשמע בסדר גמור, התירס: שוב, שאלה של כמות. אמרתי לא פעם שאני בעד חזה עוף בגריל ולא טבעול. בסה"כ - המשיכי כך. !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן,
בת 16.16/02/2009אני שותה במים מאז ומתמיד רק מים.. ביום אני משתדלת לשתות לפחות 6 כוסות מים. מה זאת אומרת שאלה של כמות?? האם כדי לי להימנע מאכילת חלהאו לחם עבה מקמח לבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה של כמות
ענת פלדמן16/02/2009זה אומר כמה את אוכלת, הכמות חשובה בשביל לדעת אם משהו "משמין" או לא. 6 כוסות מים זה לא מספיק, ההמלצה היא לפחות 10. את לא אמורה להמנע לגמרי, אני בעד לחם דגנים, בריא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת,תודה על התשובות העוזרות והמלמדו
בת 16.16/02/2009ת אני יקפיד לשתות 10 כוסות מים ביום.. אבל הבעיה העיקרית שלי היא באוכל לדוגמא עכשיו אכלתי עוד 2 פרוסות חלה עם שומשום וזיתים.. ואפילו לא הייתי רעבה..וזה מה שבסוף יגרום לי להשמין(ואני מקווה מאוד שלא) אני לא יודעת אם אני אוכלת נכון ומאוד מפחדת להשמין מהאוכל למרות שאני אוכלת די הרבה. למחר זה בסדר: בבוקר-2 פרוסות לחם קל עם קוטג' 1% וגזר. בצהריים-חזה עוף בתנור עם סלט גדול. ביניים -קלמנטינה ובערב מעדן 0% שומן עד 65 קלוריות ועוד משהו... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד
ענת פלדמן16/02/2009את אוכלת מסודר ובריא, בלי שטויות ועם יד על הדופק, כלומר אוכלת לאט, נהנית מכל ביס, מודעת לבריאות להנאה שבאכילה אז הכל בסדר. שתי פרוסות חלה עם סומסום וזיתים - הייתי נותנת לזה גג 250 קלוריות, שזה סביר ביותר לארוחת ערב. הקפידי כל יום על שתי מנות פרי, ירקות, יוגורטים, חלבון איכותי, דגנים, ואת מסודרת. לאכול כל שעתיים (שלוש). ומים. לפי מה שאת מתארת באמת הכל בסדר. ארוחת הערב אמורה להיות קטנה אבל מזינה. הוסיפי למשך חביתה עם ירקות או טונה עם מעט אבוקדו, ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזרועות (בין המרפק ליד)אורי15/02/2009
היי, אני מתאמן באופן סדיר במכון כושר מזה 5 חודשים. גובה 1.73 משקל 65 מבזה רזה. לפני חודשיים העלתי את כמות האימונים ל 4 אימונים בשבוע ואף העלתי את המשקלים (במסגרת תוכנית AB ) התחלתי לשתות חלבון באופן קבוע ואני רואה תוצאות יפות. מזה כשלושה שבועות אני חש בכאבים בזרועות בין המרפק לכף היד, מדובר על נקודה ספיציפית באמצע הזרוע (הכאב הוא ב 2 הזרועות). ההרגשה כמו סוג של מכה יבשה בעצם. מה יכולה להיות הסיבה ? תודה, אורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בזרועות
עופר קיס15/02/2009תתכן התחלה של דלקת ברקמת חיבור שלכופפי כף היד. כאבים אלו מאופיינים באיזור שכתבת עליו.
יתכן והדבר נעוץ בהעלאת העצימות ונפח האימון - אם הכאבים הם גם במנוחה ( לא כאשר אתה נוגע במקום) הפסק להתאמן בפלג גוף עליון וקבע פגישה עם אורטופד. אם הכאבים הם בזמן האימון בו הזרועות משתתפות ולאחריו הכאב נעלם, הפחת משקלים משמעותית לכדי 40% מהמשקלי עבודהוכן את הנפח לתקופה של שבועעים ואם יש שיפור חזור בהדרגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועותKיאת15/02/2009
איזה תרגילים יעזרו לי להקטין את היקף הזרועות? ממש מיואשת מהזרועות שלי... יש לי אחלה גוף על הבטן אני עובדת ודיי מרוצה רק הזרועות... אם היה אפשר להרזות אותן !! ממש מתביישת ללכת עם גופיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שיר
ענת פלדמן15/02/2009את מתארת מצב של מבנה גוף, משהו שהגנטיקה אחראית עליו. זה נכון שאפשר לשנות ולשפר, ואני בעד שכיבות סמיכה, התרגיל הקלאסי שעובד במקביל על הרבה מאד שרירים בכל בגוף וגם על הזרועות כמובן. אפשר לעשות אותו גם עם "גוף הפוך", כלומר טוסיק מופנה לרצפה, ראש למעלה, כפיפת מרפקים כשהישבן נשאר באויר.
תזונה נכונה, פעילות אירובית ושאר תרגילי הכוח למניהם יפחיתו את אחוזי השומן בגוף ויעצבו את האזור. עד גבול מסויים, אבל בהחלט אפשר לשפר את הקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר לקבל תרגילים אנאירובים לבית...Kיאת15/02/2009
אני הולכת 3 פעמים בשבוע כשעה החיכה ורוצה להוסיף תרגילים לחיטוב אבל לעשות בבית כי אין לי זמן נוסף וכסף להרשם לחוג.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או קיי
ענת פלדמן15/02/2009אני מצרפת לך תרגילים לירכיים ולבטן. לאילו אפשר להוסיף את שכיבות הסמיכה המיתולוגיות. בעבודה אנאירובית יש לשים דגש על דיוק בתנועה. אם משהו לא ברור חזרי אלינו להבהרות נוספות. מתיחות והרפיה לסיום.
לבטן
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
לירכיים
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שיעורים צריך כדי לרדת במשקל להיhgh14/02/2009
ענת כמה שיעורים צריך כדי לרדת במשקל להיכנס לכור ולהשתחרר מחרדות?? כמה עןלה שיעור??ומה אורכן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מדברת על שיעור אצלי או בדר"כ?
ענת פלדמן15/02/2009אצלי האימון הוא אחד על אחד, כל אימון אורכו כשעה. לגבי שחרור מחרדות זה תלוי, יכול להיות שאחרי מפגש אחד יהיה שינוי פנומנלי ויכול להיות שאחרי סדרת מפגשים קצרה. הכניסה לכושר גם היא תלויה במספר האימונים בשבוע ומותאמת אישית לכל אחד. מחיר אימון משתנה לפי מספר האימונים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוחת צוהריםאיציק14/02/2009
רוב הפעמים בשבוע אני מתאמן במשקולות רק בערב את הארוחה המרכזית של ספגטי ועוף אני אוכל בדרך כלל ב 12 בצוהרים הרבה לפני האימון אז מה שקורה בדרך כלל האימון מסתיים ב 9 בערב אני אוכל טונה + ביצים או פסטרמה ,ארוחה יחסית קלה לצוהרים - לפי מה שקראתי שעה אחרי האימון עדיף לאכול ארוחה אכותית דומה לזו של הצוהרים - אז מה קורה במצב כזה אצלי ??? האם בניית השרירים נפגעת בגלל חוסר בארוחה זו ? ב. שניצל מוכן של מאמא עוף + תירס בפנים - זה אוכל בריא (מוכן בתנור בלי שמן ) ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זוכרת שעניתי אתמול בלילה
ענת פלדמן15/02/2009כנראה זה לא עבר...
בכל אופן: מה מטרת האימון שלך. האם אתה מבקש לרדת במשקל?
עד כשעה אחרי האימון יש "חלון הזדמנויות" במהלכו הגוף משתמש במזון שאתה נותן לו - להתאוששות ובנייה. זה נכון. למנפחי השרירים מומלץ לאכול 30 גר' חלבון בשילוב עם פחמימה לכן שאלתי מה מטרת האימון שלך. לכאלו שמבקשים להתחטב ולהוריד במשקל - מה שאתה אוכל מספיק וטוב. מה שכן, אני ממליצה על אכילת בננה כחצי שעה עד שעה לפני האימון. חשובה לא פחות כמות החלבונים היומית שלך, ושם לא נראה לי שיש חסר, כך שאתה בסדר.
אני בעד חזה עוף או רצועות עוף של מאמא עוף, ולא שניצל. גם אתה מכין אותו בתנור הוא מגיע מטוגן באריזה. לגבי התירס: עדיפות לירקות אחרים מזינים יותר כמו ברוקולי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על חלבונים ופחמימותאיציק13/02/2009
האם אפשר לפרט מוצרים שהם פחמימות ובנפרד חלבונים בכל תפריט רשום לאכול פחמימות וחלבונים אבל לא רשום מהזה מה אז בבקשה אם אפשר לפרט סוגים של אוכל שממולץ לפני ואחרי אימון (פחמימות בנפרד ו חלבונים בלבד ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם תשים לב
ענת פלדמן13/02/2009כמעט כל המוצרים מכילים כמות של חלבונים ושל פחמימות, אם נדייק. אבל הכוונה בפחמימה לפני אימון למשל: בננה, פסטה, אורז, לחם. אחרי האימון מומלץ לשלב פחמימה (כריך) עם חלבון (גבינה, טונה, ביצה) או חלבון (יוגורט) עם פחמימה (גרנולה) או חלבון (חלב) עם פחמימה (שלושה תמרים) או חלבון (חביתה) עם פחמימה (גבינות). מחשבוני תזונה באינטרנט יתנו לך פירוט של אבות המזון שנמצאים בכל מוצר, שווה לפתח מודעות לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאוכלים פסטרמה עם לחם מיטה מלאה
איציק14/02/2009אפשר להוסיף איזה ממרח כגון חומוס או משהו בסגנון כדאי שזה לא יהיה יבש ??? ב. מה יותר איכותי להוריד בטן ריצה של 20-30 לדק או הליכה במהירות 6-6.5 במשך 50 דק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן14/02/2009אפשר ממרח, ברור.
לגבי השאלה השנייה: הכוונה שלך היא מה יעיל יותר לשריפת שומנים על מנת שהכרס תקטן, זה שילוב של כמה גורמים (אירובי, תזונה, כוח) והרבה סבלנות. כדאי לגוון, פעם לרוץ חצי שעה, פעם ללכת כמעט שעה עדיפות לזמן, במיוחד לדופק שריפת שומנים, אבל אני בעד גוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת :)קסניה13/02/2009
עשיתי אתמול אימון משקולות, ונתפס לי שריר הבטן המלוכסן החיצוני (אני חושבת בדקתי באינרנט איך קוראים לו). מה אפשר לעשות כדי לשחרר אותו כי כואב לי מאוד ללכת. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מותק
ענת פלדמן13/02/2009אמבטיה חמה, מסאז'. מתיחות (לשכב על הגב ידיים מעל לראש רגליים מתוחות קדימה). את יכולה לקחת יום מנוחה ואחכ להמשיך באימונים, האימונים עצמם משחררים. זה בסדר, זה אומר שאת עובדת... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
קסניה13/02/2009ואגב נשקלתי היום והמשקל נשאר ללא שינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק חשבתי לשאול אותך לגבי המשקל.
ענת פלדמן13/02/2009כדאי למדוד גם היקפים בכל מקרה. ביום ראשון את חוזרת ל 1400 קלוריות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך שתגידי לי
קסניה13/02/2009אולי לנסות עוד שבוע 1200? ואיפה למדוד הקפים? חזה מותן וירכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה
ענת פלדמן13/02/2009שביום ראשון תהיה תזוזה מסויימת במשקל. היקפים: הכי פשוט בטבור כי אז את מודדת תמיד באותו מקום. ירכיים, חזה, כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה את אומרת?
קסניה14/02/2009להשאר ב1200 או לעלות ל1400?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה בראשון
ענת פלדמן14/02/2009את אמורה לישון בשעות כאלה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שישי...
קסניה14/02/2009אני מרשה לעצמי ללכת לישון מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת-אימון הפוגותענבל12/02/2009
שלום ענת כתבתי כאן לפני שבוע שאני חצי שנה לאחר לידה ורוצה לרדת במשקל.הייתי רוצה לשלב באימונים שלי אימון הפוגות. כרגע האימון שלי הוא כזה: הליכה בהליכון 6.5 קמ"ש 40 דק' 4 פעמים בשבוע. איך מתחילים עם אימון הפוגות?האם כבר עכשיו אני יכולה להתחיל אימון כזה או מה שאני עושה לא מספיק? לאיזה מהירות עליי להגיע? מה היחס בין העלאת דופק להפוגה? הרבה שאלות .... נ.ב אני עדיין מניקה, יש הגבלה בכך? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי הילה
ענת פלדמן12/02/2009כן, אני בעד לגוון את ההליכה שלך, יש כמה דרכים וזו אחת מהן:
התחילי בהליכת חימום של 5 דק' (קצב של 6 למשל)
2 דק' הליכה מהירה יותר 6.5 למשל
2 דק' הליכה באותו קצב, שיפוע 5
הורדה של השיפוע חזרה ל - 0 וריצה קלה של 2 דק', קצב 7.5
מעבר להליכה מהירה, 6.5 במשך 2 דק'
שוב את מעלה את השיפוע ל - 5 ושומרת על הקצב.
שוב את מחזירה את השיפוע ל - 0 ומעלה לקצב ריצה של שתי דק'.
הבנת את הרעיון.... את משנה את השיפוע או משנה את הקצב, יוצרת שינויים בדופק, מעלה את עצימות האימון וממקסמת את היעילות שלו.
זו דרך אחת. האם את מתאמנת רק על הליכון? כיון שבהליכה בחוץ אפשר להוסיף דילוגים, דהרות, הליכה לאחור (מומלץ !) ספרינטים. אפשר גם להוסיף מידי פעם הליכה עם משקוליות ולבצע תרגילים לזרועות תוך כדי, מה שגם מעלה את הדופק וגם עובד על חיזוק שרירי הידיים.
שתי מספיק מים
הקפידי על מתיחות
וגם על תרגילי כוח נוספים
תזונה מאוזנת (במיוחד בשל ההנקה)
ואין הגבלה בגלל ההנקה.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן בינתיים רק בהליכון
ענבל12/02/2009אבל אני בהחלט אנסה את התוכנית שכתבת לי, אנצל את זה שהמוטיבציה שלי עלתה אחרי זמן ממושך שלא היתה לי והרצון הגדול להשיל את הקילוגרמים המיותרים. כיף ללמוד ממכם אנשי המקצוע באתר ,אז תודה רבה על העשרת הידע והסבלנות שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן13/02/2009עדכני בהמשך וספרי על הצלחות :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)