מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים וריצהגדי01/02/2009
שלום אני גדי בן 14 ואני לא בכושר ויש לי בטן שהייתי רוצה לשטח(ואפילו ליצור קוביות).אין לי גישה למשקולות או חדרי כושר.עכשיו.הבקשה שלי כזו:האם אתם יכולים לתת לי עצה באופן הבא: 1.כמה זמן לרוץ כל יום 2.כמה ואיזה תרגילים לעשות כל יום(פירוט) כדי להשיג את המטרות:שרירי ידיים ושאר הגופים מפותחים והרזיה וקבלת בטן שטוחה? ועוד שאלה אחרונה:אם אתמיד בריצה ובתרגילים שתמליצו לי,תוך כמה זמן אשיג את המטרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גדי
ענת פלדמן01/02/2009תן לנו עוד נתונים מלבד הגיל: גובה ? משקל? האם אתה מבקש גם לרזות? האם אתה בכושר או שרק מתחיל? האם יש לכם שיעורי התעמלות מסודרים בבית הספר - כמה פעמים בשבוע ומה אתם עושים שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הנה עוד פרטים
גדי01/02/2009גובה-משו בסביבות המטר שישים וארבע.משקל-64 ק"ג.אני מתחיל-כלומר אני לא עשיתי עד עכשיו כושר.אני רוצה לרזות ולחטב את גופי ולפתח שרירים,האם תוכלי לפרט כמה זמן לרוץ,אילו תרגילים לעשות וכמה חזרות וסטים כל תרגיל. ועל איזה שרירים כל תרגיל עובד?תודה רבה רבה רבה.אם תוכלי גם להגיד לי כמה זמן יקח לי לרזות ולהתחטב. אה ובקשר לבית הספר-יש לנו שני שיעורי ספורט אבל אנו לא עושים בהם משהו מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן01/02/2009עכשיו זה יותר ברור.
נתחיל מאוכל. כדאי להיות מודעים למה שאוכלים, בריאות, ללא ג'אנק, לשתות רק מים. גם על זה נוכל לדבר בהמשך כי זה קריטי לתהליך של ירידה במשקל וחיטוב.
ריצות: להתחיל בהדרגה, אפשר כחצי שעה ביום, (או לפחות 3 פעמים בשבוע), להתחיל בהדרגה זה אומר בזהירות, להתחיל מהליכה מהירה, לרוץ מעט, לחזור להליכה, עד שבהדרגה מאימון לאימון יגדל זמן הריצה על חשבון ההליכה
תרגילים: שכיבות סמיכה, (לחזה, זרועות, גם גב ובטן) כפיפות בטן, (לבטן, אלא מה?!) מכרעים, (לירכיים ולטוסיק) רצוי יום-כן יום - לא ועם מתיחות בסוף. ברור שיש עוד המון תרגילים אבל תתחיל עם זה, תתחזק, ואפשר לשלב עוד בהמשך. גם לגבי המינון זה תלוי: תתחיל מ - 20 שכיבות סמיכה ותראה אם זה קל לך. אם כן - עשה 30. אם זה קשה, אז לא. מה שנקרא "ניסוי וטעיה". רק אתה יודע בדיוק מה מתאים לך, כי אני הרי לא לידך.
עניין הזמן הוא אישי מאד. השקל פעם בשבוע ותעדכן אותנו על ההתקדמות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני ואיזון משקלולדי01/02/2009
שלום, אני מעוניין להיתייעץ איתכם על תוכנית אימונים לשיפור הכושר שלי והורדת המשקל מעט. אני אתן לכם כמה שיותר פרטים מראש כדי שתדעו כיצד לייעץ לי. אם צריך עוד פרטים, תגידו. אני בן 19, גובה 1.72 מ', משקל 69 ק"ג. המצב הבריאותי - אני אחרי טיפול רפואי אינטנסיבי שנמשך שנה. עברו כבר כמעט 5 חודשים מאז שסיימתי את הטיפול הרפואי, ומצבי הבריאותי בסדר גמור. אני כמובן היתייעצתי עם רופאת המשפחה שלי, והיא אמרה שאין בעיה שאני אעשה ספורט. רק לא להתחיל באימונים כבדים על ההתחלה. נכון לעכשיו אני עושה הליכה של 20 ק"מ (פחות או יותר) 5-6 פעמים בשבוע. ניסיתי להתחיל בריצה, אבל אני די מיתקשה בהשוואה למה שהייתי פעם, כי הכושר האירובי שלי בקאנטים (לא עשיתי כושר ממש הרבה זמן בגלל הטיפול הרפואי). אני מבקש שתעזרו לי לתכנן תוכנית אימונים בשביל להחזיר את הגוף שלי לכושר טוב, ולהגיע למשקל האופטימאלי עבורי לפי הנתונים שלי (דרך אגב, מה המשקל האופטימאלי עבורי?). יש לציין שהשומן אצלי מיתרכז בעיקר בבטן וביריכיים, אז אני צריך כמה שיותר תרגילי בטן ורגליים. רצוי בינתיים תרגילים שאני יכול לבצע בבית משום, שעכשיו חורף והגשם דופק תוכניות מידי פעם - זה מקשה עלי בהתמדה. המשך יום טוב ולדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתחיל,
ענת פלדמן01/02/2009וודאי לעמיתי יהיה מה להוסיף בנושא.
1. אם אתה עדיין לא מצליח לרוץ, אז לא בכוח. התחל ממה בהדרגה. מתוך 20 הק"מ רוץ דקה אחת, חזור להליכה. כשאתה יכול שוב לנסות - רוץ עוד דקה אחת, וחזור להליכה. בפעם הבאה שאתה יוצא לאימון הגדל בהדגה את זמן הריצה על חשבון ההליכה
2. השומן מצטבר באזור הבטן והירכיים, אבל תרגילים לאזור לא ימיסו את השומן. מה שכן רצוי לעשות זה להקפיד על תזונה נכונה, באמת אימונים אירוביים כמו שאתה עושה, ותרגילי כוח (בתחילה בסיסיים) לכל הגוף. ברגע שתרד במשקל, תאכל נכון ותתחזק - תראה תוצאות.
3. מה שמביא אותי למשקל האידיאלי שלך - זה תלוי במבנה הגוף שלך, קשה ולא אחראי להעריך דרך הפורום. מה שכן: האם ידוע לך כמה שקלת לפני שנים כשהיית מרוצה מהמשקל שלך? בדר"כ כשיש נתון קודם של משקל רצוי יש יעד לחזור אליו.
4. הזכרתי תרגילים בסיסיים: פוש אפ, כפיפות בטן, מכרעים. מתיחות.
5. מעקב שבועי של משקל, ומעקב חודשי של היקפים -זה יכול לתת אינדיקציה טובה של התקדמות, תורם למוטיבציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ולדי02/02/2009תודה על העיצות, ענת. הבאת לי טיפים טובים, ואני אקח הכל בחשבון. אני אתייחס באופן מפורט לסעיף 3 שכתבת. למען האמת אף פעם לא ממש הייתי מרוצה מהמשקל שלי, אלא רק בתור ילד כשהייתי רזה יחסית. כשהתחלתי להיתבגר ולהיתפתח מבחינה גופנית, התחלתי גם להשמין בלי לשים לב. אני יכול להגיד לך שלפני שנה וחצי (כשהתחלתי את הטיפול הרפואי) שקלתי 78 ק"ג. משקלי ירד ל 71-72 ק"ג כתוצאה מהטיפול (הטיפול פוגע בין היתר בתיאבון ובסדר התזונה). בדרך כלל אחרי טיפול מהסוג הזה מתחילים להשמין בחזרה, וגם אני התחלתי לחזור בכיוון ההפוך. אני החלטתי שאני לא רוצה להשמין בחזרה, אלא להמשיך לרדת במשקל עד למצב האידיאלי. התחלתי להקפיד על תזונה יציבה, וכאמור התחלתי לעשות הליכה. זה עזר לי לרדת ל-69 ק"ג. יש לי מבנה גוף בינוני, ואני חושב שהמשקל האידיאלי בשבילי יהיה 65 ק"ג (אני אומר לפי איך שאני מכיר את עצמי ואת הגוף שלי). בעיקרון, אני מציב לעצמי יעד של 65 ק"ג. זה אמנם נשמע פשוט לרדת עוד 4 קילו, אבל בשבילי זה די קשה. ולדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשביל זה אנחנו פה
ענת פלדמן02/02/2009לתמיכה, תשובות ועוד. ספר איך אתה מתקדם. ו... רק בריאות :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה התרגיל הכי טוב לבטן תחתונה?Kיאת01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני שולחת לך כתבה בנושא
ענת פלדמן01/02/2009http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מחטב יותר?Kיאת01/02/2009
אם אני ארוץ 3 פעמים כשבוע ריצה קלה 30 שעה כולל כמובן עבודה על בטן ותזונה נכונה או פעמיים בשבוע פילאטיס (לא מכשירים) יחד עם תזונה נכונה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה תלוי
ענת פלדמן01/02/2009בנתונים שלך (אשמח אם תפרטי גיל גובה משקל אם את יודעת אז גם אחוזי שומן)
את יכולה לגוון, זה תמיד מומלץ. פעם כך ופעם אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים
Kיאת01/02/20091.60מ' 54 קג לא יודעת אחוזי שומן (אבל הם נימצאים בעיקר בבטן אצלי (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 31
Kיאת01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן01/02/2009ה BMI שלך תקין, 21.1. זה לא אומר הרבה ללא אחוזי השומן אבל את מתארת אותו מצטבר בבטן. אני בעד השילוב האולטימטיבי של פעילות אירובית, תרגילי חיטוב לכל הגוף (וגם לבטן) ותזונה נכונה. סבלנות התמדה וחיוביות. נסי לשלב את הפעולות שתארת שאת עושה ואת בדרך הנכונה. עדכני אותנו :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחדד את דברי ענת
אהרון01/02/2009חיטוב זה קודם כול הורדת שומן. הורדת שומן זה קודם כול פעילות אירובית אפקטיבית בשילוב תזונה נכונה. פעילות אנאירובית לא מורידה שומן באיזור הרצוי אלא מחזקת את השרירים. (לא פחות חשוב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמילים אחרות - עדיף ריצה הבנתי נכון
Kיאת01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
אהרון01/02/2009כמובן שהשילוב אידאלי, אבל אם את מוגבלת לאופציה אחת בלבד, הראשונה עדיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימונים עצימים ושרירים מכווציםגלית אלוני01/02/2009
אשמח לדעת מה עליי לעשות בכדי למנוע התכווצויות שרירים שפוקדות אותי במהלך האימונים ולאחריהם, מלבד מתיחות, אותן אני עושה בין כה וכה, לפני ואחרי האימון. שבוע טוב. ותודה מראש למשיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גלית
ענת פלדמן01/02/2009כמה דברים שאולי יעזרו:
1. אני בעד חימום דינמי לפני הפעילות ולא רק חימום סטטי (מתיחות) ובכלל, התחילי בהדרגה את האימון העצים על מנת להכין את הגוף לפעילות
2. תזונה נכונה לפני האימון ואחריו. האם את אוכלת בננות? מחזוק באשלגן בגוף יבוא ידי ביטוי בכווץ שרירים. שלבי בננה בתזונה היומית שלך
3. האם את רק בתחילת דרכך מבחינת האימונים? רוב הסיכויים הם שעם הזמן כשתהיי יותר בכושר לא תחושי כווץ שרירים כלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף להמלצות על החימום וההדרגה
אילנית02/02/2009במידה ואת מתאמנת תקופה ארוכה יחסית ואימונים עצימים, ממליצה לך ליטול תוסף מגנזיום בשם ANTI LEG CRAMPS שמכיל גם ויטמין B1 B6 ו E, התוסף הזה יספק לך את המחסור במגנזיום (שחסר לכל הספורטאים - כמעט). בננה אחת או שתיים לא תעזורנה לך למלא את מצבורי המגנזיום שחסרים לך. אני נוטלת את התוסף הזה בהמלצת תזונאי ספורט שהרכיב לי דיאטה שלמה שכוללת תוספים תזונתיים. אימונים מהנים. ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך הכי נכון לעבוד על סטפר?Kיאת01/02/2009
צריך שכל כף הרגל תהיה על הסטפר ? או שהעקבים יעלו...? ומה ז"א שהברכיים לא יעברו את הבהונות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
Kיאת01/02/2009כפיפות בטן עם רגליים ב-90 מעלות זה יותר קשה מכפיפות עם רגליים ישרות על הריצפה? או רגליים מכופפות וכפות רגליים על הריצפה..? מה ייתן לי תוצאות מהירות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
ענת פלדמן01/02/2009שהברכיים לא "יעברו את הבהונות", זה יוצר לחץ מיותר על הברכיים שיכול להמנע כאשר שומרים על זוית של עד 90 מעלות של הברך מעל לכף הרגל. כשהעקבים עולים את מסתכנת בזוית שעלולה ליצור לחץ שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ממש קשה
Kיאת01/02/2009לשמור על העקבים "דבוקים" לסטפר במשך כל התירגול ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן01/02/2009נסי לגוון, לא רק סטפר.
ואם את עליו: לשמור על גב כמה שיותר ישר עם בטן אסופה
את יכולה לעשות 15 דק' סטפר, 15 דק' אליפטיקל, 15 דק' מסלול ריצה, ברצף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגילי בטןmesubit01/02/2009
אפשר בבקשה לקבל תוכנית (תרגילים) לבטן ולקבל בטן שרירית מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית מאד
ענת פלדמן01/02/2009ותשובה כללית:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
אשמח לשמוע עוד פרטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה רבה עזרת לי מאוד
mesubit01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתי..קסניה31/01/2009
איך אני בודקת מה אחוז השומן שלי בגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה אגב
קסניה31/01/2009ומהו אחוז השומן הנורמלי שצריך להיות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קסניה :)
ענת פלדמן31/01/2009לגבי אחוזי השומן: רוב השיטות אינן ממש מדוייקות אלא אם כן את הולכת למכון מקצועי. את כן יכולה לקבל הערכה כללית של אחוזי השומן שלך ממחשבונים באינטרנט, שם מכניסים נתונים לפי מדידת היקפים, גיל משקל וכו' ומקבלים תוצאה טנטטיבית. שלחי לי מייל ואעביר לך מחשבון שכזה. לבנות תוצאה של מתחת ל - 18 מורה על אחוזי שומן של ספורטאית, הממוצע הוא 26 כל תוצאה של סביב 20+ היא טובה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקביליםמשה31/01/2009
על מה עובד מקבילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרבה מאוד שרירים בגוף ובינהם..
שי אלנקרי31/01/2009שריריו החזה, הזרוע האחורית, הכתפיים וגם שרירי הרחב גבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה31/01/2009אפשר לקבל את האיימל שלך בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימייל
שי אלנקרי31/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה(:חסויה31/01/2009
שלום, יש לי עוד שאלה ,מקווה שתוכלו לענות לי עליה: יש לי מכשיר בבית בשם LEG MAGIC , סטפר(מן מדרגות כאלה,אני לא יודעת ממש את השם),ומשקוליות של 1 קילו. רציתי לדעת כמה זמן אני צריכה לעשות עליהם ספורט על מנת שיהיו תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
שי אלנקרי31/01/2009נשמח לקבל פרטים נוספים אודותייך כמו: משקל, גובה, גיל, מצב בריאותי, ותק ומצב גופני וכמובן מטרה.
לאחר שיהיו פרטים מדוייקים יותר אוכל לתת לך תשובה יותר מפורטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
חסויה31/01/2009אני בת 14.5 המשקל שלי 73.1 והגובה שלי 1.65. המטרה שלי זה 58 קילו. וכן יש לי מצב בריאותו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לכם (:
חסויה31/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
שי אלנקרי31/01/2009שלום חסויה,
תוצאות ניתן לראות כבר בשבועות הראשונים של הפעילות הגופנית כל עוד זו מתבצעת בצורה נכונה. עלייך לשלב פעילות גופנית של 3 פעמים בשבוע כ 30 דקות בערך עם מכשיר הכושר ויחד ניתן לשלב מספר תרגילים ספציפיים לכל שאר הגוף עם המשקולות. את הפעילות הגופנית רצוי שתשלבי עם תזונה נכונה התסייע לך להוריד באחוזי השומן ובמשקל יחד עם אכילה מאוזנת ומסודרת. כדאי להתייעץ עם דיאטנית לצורך התאמת תפריט אישי. שיהיה בהצלחה בהמשך, אשמח לשמוע עידכונים בהמשך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר גופני דורש קודם תכנון ולכן..ורטהיים מרק30/01/2009
פותח כאן ויכוח בפורום לאחר שנים של ניסיון בהדרכה בקורסים שונים הקשורים בתורת האימון והכושר גופני הגופני נתקלתי בתיאוריות ותיאורטיקנים נהדרים,נתקלתי ביודעי תרגילים נהדרים ושיודעים גם אנטומיה וגם פיזיולוגיה נהדר אך נתקלתי במעט מאוד שיודעים לבנות תכנית נכונה ויעילה אך הבעיה לא אצל אותם מדריכים יקרים ,ההכשרה אינה מספיק טובה בתחום התכנון כי נשוא שלומדים אותו שנים רבות לכן במידה ואתה מתאמן יקר לא רואה תכנית כוללת לתהליך דע כי יש בעיה אשמח לדיון בנושא ד"ר מרק ורטהיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומות לד"ר !
ענת פלדמן30/01/2009למדתי אצלך תורת האימון לפני 13 שנה. נדמה לי שגם העברת שיעורי כדור-עף?! אני לא טועה, נכון? וגם אם כן אז ראשית ברוך הבא לפורום (הנפלא:)) שלנו, כבוד הוא לי.
אקח את הדיון שלך שלב נוסף קדימה ברשותך, כיון שאני מתעסקת גם בפן הנפשי שמאחורי כל תכנית אימון שהיא, חשיבות האימון המנטלי אם תרצה, כוחה של המחשבה, היכולת של המוח למקסם את יעילות האימון ובכלל כל עניין ה"גוף-נפש". לעניות דעתי זה מה שחסר בתכנית שאתה מכנה "כוללת" כיון שהיא לא ממש כוללת את כל מרכיבי האימון אלא רק את חלקם.
לאחרונה אני בקשר עם עדנה בוקשטיין, היא נותנת הרצאות בוינגייט, כתבה את הספר "פשוט ללכת", אישה משכמה ומעלה, ושטחתי בפניה את כל תחום עיסוקי, אף חידדתי את העובדה שזה בדיוק מה שחסר לי בלימודים עצמם, ושכמאמנת (גם כושר, גם נפש) ומטפלת בשיטת NLP אשמח להשלים את הנישה הזו אצל הסטודנטים. (שנות ניסיון כמרצה באונ' ת"א בתחום הפילוסופיה יהיו לי לעזר רב מן הסתם).
ככה נקודה למחשבה כתוספת לדיון שאתה מעלה.
שבת נפלאה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למרק
עופר קיס31/01/2009מרק שלום.
זהו לא פורום לפתיחת ויכוחים בנושא, כיוון שה" מקצוענים " היחידים בפורום הם המנהלים.
אני אשמח באופן אישי אם תהפוך למנהל בפורום כך שתוכל לבנות למתעניינים תכניות יעילות ארוכות טווח.
בכבוד
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך הבנתי את פשר תגובתך...
שי אלנקרי31/01/2009שלום מרק,
לא כל כך הבנתי את פשר העלאת הדיון ובמה הוא קשור..
נשמח אם תתמקד במשהו ספציפי שמפריע לך בפורום זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאהרון וענתהי30/01/2009
צריכה התיעצות של שתיכם :) אני במשט דיי דיאטתי להורדת אחוז שומן כרגע אני שוקלת 53 גובה 1.65 אני מעונינת להוריד 2-3 אחוז שומן כרגע הוא עומד על 22 בערך לפעמים על 21 אני "במשטר" דיאטתי עכשיו..עם 4 אימוני אירובי בשבוע של 60 דקות ואימוני כוח 3 פעמים בשבוע בימי שישי אני מתפנקת לי במשהו מתוק המסתכם עד 600 קלוריות איך שהוא תמיד שאני מגיעה ליום שישי...אני כן שולטת בעצמי ! אבל מרשה יותר פה ושם אני מרגישה שזה ממש הורס לי בגלל שכיביכול פסיכלוגית זה 600 קלוריות ואז אפשר להתפנק...ואולי גם השליטה נעלמת אני לא אוכלת כפול מזה...אבל קצת יותר ויש מצב שזה הורס מה דעתכם אם אני יחלק את זה לשניים במשך השבוע את המנה של ה600 ל300,ו-300 בימי שלישי ושישי...שבהם אני כמובן שומרת על תזונה..(וגם בכל ימי השבוע) וגם עושה בימי האלה ספורט וככה יהיה לי יותר קל כי לדוגמא אני אוכלת שתי פסק זמן..ביום שישי... אז אני יודעת שיום שלישי זה רק פסק זמן אחד וזהו ! ובזה זה נגמר ואני ל אמחפשת מה לאכול בשאר הקלוריות ..ואולי החישוב לא נכון....... בקיצור. השאלה שלי האם זה ממש יפגע לי בתהליך אם זה יתחלק לשתי פעמים בשבוע 300 ו-300 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
הי30/01/2009הכוונה היא אם אני אוכלת ביום שישי פסק זמן ב300..אז נשר ל יעודף 300 שבו אני מחפשת משהו טעים לאכול ולפעמים זה יותר טיפה מגדר שליטה... אז אולי עדיף לי לחלק כבר למשהו שאני יודעת מראש שהוא 300 ו300 ובו אני יחלק אותו ככה זה נשמע כבר יותר ברור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי :)
ענת פלדמן30/01/2009אני מציעה שתנסי את זה לשבוע-שבועיים הקרובים ותראי איך זה מסתדר לך. זה כל כך אישי, ויש כל כך הרבה ענין מנטלי מאחורי זה שרק את יודעת בעצם מה מתאים לך ומה פחות. נסי וספרי לנו?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרף לעצה של ענת
אהרון31/01/2009ניסוי וטעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ....:)הי30/01/2009
אחרי ריצה מה עדיף לאכול בננה וחצי קופסת קוטג' או שתי לחם קל וחצי קופסת קוטג'? השאלה היא פה לגבי ספיגת הפחממות איזה פחממה יותר עדיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חכמה
ענת פלדמן30/01/2009אני הולכת איתך לפי הספר של יאיר להב (זה ממש "לפי הספר"... :)) שם הוא מציין צריכה של 200-300 קלוריות עשירות בפחממות וכמות מתונה של חלבון כמו יוגורט ובננה או כוס מיץ תפוזים עם חטיף חלבוני. לספורטאים הוא ממליץ להקפיד בשעתיים הראשונות שלאחר האימון על צריכת גרם אחד של פחמימות לכל ק"ג ממשקל הגוף. מה שאני אוהבת בשאלה שלך זה את עניין הפחמימה. רוב הספורטאים מתמקדים בחלבון, שהוא חשוב, אך שולי ללא הפחמימה המשלימה לו. את מדברת על הבטחה של סינתיזת חלבון מחודשת לצורך התאוששות, אני חושבת שכל אחד מהשילובים שצינת עונה על קריטריון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .!
הי30/01/2009אוי אוי, אני פשוט מתה על התשובות שלך הכי מספקות שבעולם ! נהנהת מהפורום הזה מאוד ....!!!! כמובן שאני גם מבלשת חלבון אבל זה אימון ריצה קליל אז אין צורך בהעמסה כזו רצינית..שאני עושה לפעמים אימוני כוח בחדר כושר הארוחה שלי טיפה יותר רצינית אבל פה זה גם לקראת הלילה אז לא ממש בא לי להכביד... טוב אז נראה לי שאני פשוט יגוון :) ושאלתי בגלל שלחם מתפרק פשוט יותר לאט מפחממה של בננה שהיא עם סוכרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו, אז את במודעות שיא
ענת פלדמן30/01/2009וזה מעולה.
תודה גם על העזרה בתשובות לאחרים. :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון ומה אתה אומר ? :))
הי30/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אהרון30/01/2009למעשה אין לי מה להוסיף לתשובות של ענת, ומסתבר שגם את מבינה דבר או שנים. אבל בכ"ז, אם הארוחה העיקרית היא תוך שעתיים אפשר לוותר על החלבון שמימלא משך העיכולו והטמעתו ארוך למדי. אם המטרה העיקרית הרזיה, אפשר לוותר גם על הפחמימה כדי לא לעצור\לעקב את השריפה המוגברת של השומן אחרי האירובי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןיוני30/01/2009
שלום ענת. הרבה זמן לא רשמתי כאן הודעה ויש לי שאלה נוספת לגבי שרירי בטן. יש לי שרירים מפותחים אך בזמן האחרון אני מרגיש שהבטן לא כואבת כל כך אחרי אימון שמלפני כחודש היו לי אפילו התכווצויות שרירים יום אחרי בגלל התוכנית הזאת. יש לי תוכנית די ארוכה לבטן ואני לא רוצה להוסיף עוד מספר חזרות אני פשוט רוצה ליצור התנגדות יותר חזקה. לרשום לך את התוכנית בטן כדי שתוכלי לעזור לי? שבת שלום. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה הגיוני
ענת פלדמן30/01/2009מאד מה שאתה מתאר, וזה סימן טוב. אני מסכימה לגבי העלאת ההתנגדות. כמה דברים:
1. אתה יכול לרשום לי את התכנית ונחשוב איך להעלות את ההתנגדות
2. האם אתה מכיר את הכתבה שלי על שרירי בטן לבנים? זה כוון טוב לשם הגוון.
מחכה לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימונים לבטן
יוני30/01/2009ככה זה הולך: רגליים מתחת לישבן ולשכב על הגב: זיגזג 20 פעמים (כל פעם שרגל ימין למעלה זה אחד).10 כפיפות בטן. עוד סט זיגזג.10 כפיפות בטן. 20 רגליים חתירה (כל פעם שרגל ימין למעלה).10 כפיפות בטן. עוד סט רגליים חתירה.10 כפיפות בטן. 20 עליות של שתי רגליים ביחד.10 כפיפות בטן. עוד סט עליות.10 כפיפות בטן. עם הרגליים 10 סיבובים החוצה 10 סיבובים פנימה. 10 כפיפות בטן. עוד סט סיבובים החוצה ופנימה. 10 כפיפות בטן. שתי רגליים ביחד 10 סיבובים שמאלה 10 סיבובים ימינה. 10 כפיפות בטן. עוד סט רגליים ביחד ימינה ושמאלה. 10 כפיפות בטן. שתי רגליים ביחד בצורה של קשת 10 פעמים (לצד שמאל ובחזרה זה אחד). 10 כפיפות בטן. עוד סט קשת. 10 כפיפות בטן. להחזיק את הרגליים באוויר 30 שניות באוויר. 10 כפיפות בטן. עוד סט של החזקה לרגליים. 10 כפיפות בטן. בין כל סט ו10 כפיפות בטן יש 5-10 שניות מנוחה. ה10 כפיפות אני עושה ממש ממש לאט. אחרי זה: 60 כפיפות בטן רגיל 60 כפיפות בטן אלכסונים צד אחד ועוד 60 צד שני עם חמש שניות מנוחה בין כל סט. בסוף שכיבה סטטית (על קצות האצבעות והאמות) שלושה סטים של 30 שניות 40 שניות ו50 שניות עם חמש שניות מנוחה בין כל סט. זאת כל התוכנית זה לוקח לי בין 20-30 דקות לעשות את כל זה. אני מאוד מעוניין להגדיל את ההתנגדות מאשר להוסיף עוד חזרות לתוכנית הזאת ותאמיני לי שהיא לא כזאת ארוכה כמו שהיא ניראת:P. תודה רבה על הסבלנות לקרוא את כל זה שבת שלום:) יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו על הפירוט !!
ענת פלדמן30/01/2009אני מצרפת לך את תרגילי הבטן הבאים. בנוסף: אתה יושב עם ברכיים כפופות רגליים על הרצפה ומבצע ניעות לאחור בזוית של 45 מעלות. משקולת מונחת לך על החזה (ידיים אוחזות כמובן במשקולת). עבודה נפלאה מול התנגדות. את זה אפשר לקחת הלאה: להישאר למשל סטטית ב 45 מעלות ולהתחיל להרים ולהוריד את המשקולת, להעביר אותה מצד לצד (אלכסונים) . איך זה נראה לך?
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543&s=ענת%20פלדמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתרגילים
יוני31/01/2009אני לא כל כך הבנתי את התרגילים. בכל מיקרה האם ישנם דרכים ליצור התנגדות בתרגילים שהצגתי לך בתוכנית אימונים שלי לבטן? תודה רבה. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרירי בטן
עופר קיס31/01/2009זהירות מעבודה חזקה על הבטן. תפקידה בעיקר לייצב. אם הגעת לרמה טובה וודא שאתה מבצע את התרגילים הנכונים ותעבור להשקיע בשרירים או מרכיבי כושר אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
יוני31/01/2009אני לא עובר בחדר כושר. אני רץ, קופץ בחבל, ושוחה. אני עובד עם משקל גוף על ידיים (מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה). תודה רבה. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת :)קסניה30/01/2009
אז קודם כל רציתי רק לומר לך שאני באמת נורא שמחה שאת פה, וראיתי כל מיני שאלות קודמות פה בפורום והתשובות כל כך אכפתיות ואת נותנת לפי דעתי את מלוא תשומת הלב שלך לכל שאלה ואני ממש שמחה שיש מישהי כמוך פה בפורום ובכלל. עיינתי גם בפורומים אחרים ורוב התשובות של המומחים בכלל לא מתקרבות לאכפתיות שלך שאת מעניקה פה!! תודהה :):) אז ככה, רציתי רק לעדכן אותך שבינתיים הולך לי מצוין עם התזונה, הספורט לא כל כך הולך לי, אתמול יצאתי לריצה, רצתי והלכתי לסירוגין כ45 דקות, אבל חזרתי הביתה תשושה ועייפה וישר הלכתי לישון. קניתי הביתה מדרגה, חבל קפיצה, משקולות של 2 קילו (אני רוצה להתחיל בקטן ואז לאט לאט להעלות את משקל המשקולות). עכשיו יש לי שאלה, אם אני עושה את האירובי של המדרגה והדלגית בבית, האם זה מספיק או שאני צריכה עדיין לצאת להליכות\אופניים\ריצה? יש לי עוד שאלה, אם אני רוצה טיפול אישי איתך, כמה זה יעלה לי? תודה רבה שוב שאת פה ותוד מראש על התשובות!! :) קסניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב יש לי עוד שאלה,
קסניה30/01/2009אני שמה לב שתמיד מגיב פה מישהו בשם אהרון והוא לא נמצא בינכם המנהלים של הפורום. מיהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת סליחה, עוד שאלה ^^
קסניה30/01/2009האם אני יכולה להוריד במשקל בלי להיות בחדר כושר? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מתוקה :))
ענת פלדמן30/01/2009אענה על כל השאלות אחת אחת :
1. את יכולה להוריד במשקל בלי חדר כושר, הנה את עושה את זה ממש יפה. אוכלת נכון וסליחה, אבל זה נשמע שגם בספורט את עושה חייל. הריצה היא מצויינת (זה שהלכת לישון אחכ אין בזה כל רע, להיפך, רק זכרי להבא לעשות מתיחות אם לא עשית ולשתות מספיק מים).
2. אהרון היקר הוא מעין שופע של ידע, אכפתיות, סבלנות ומקצועיות. הוא בוחר שלא לחשוף את עצמו ואנחנו מכבדים את זה. האמיני לי שחיזרתי אחריו לא פעם לנהל כאן פורום ואני מחכה בסבלנות שזה עוד יקרה, שלא לדבר על עבודה משותפת בעתיד. אהרון, לתשומת ליבך...)
3. בימים שאת עושה מדרגה אירובית את לא חייבת לרוץ. זכרי תמיד שהרעיון הוא למצוא לך שגרת אימונים נוחה ונעימה שתוכלי להתמיד בה ותהיה לך כטבע שני (מה שנקרא "הרגל"). וגם כמובן גוון. פעם כך ופעם אחרת. הקפידי על אימון מדרגה של לפחות 40 דק', עם מתיחות בסיום האימון בעיקר (לשריר התאומים. אם רק התחלת עם המדרגה יש לשריר הזה נטייה להיתפס כהוגן)
4. אני עושה אימונים וטיפולים פרטניים, בקרוב אפתח קבוצות קטנות של עד 5 אנשים אצלי בסטודיו. אבל את גרה בחיפה, נכון?
5. ושוב תודה על הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יקירתי המתוקה
אהרון30/01/2009ענת יש רק אחת, והיא שלנו! לא רק בפייס יש זכיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפה אמרת ומעט הגזמת אבל תודה :))
ענת פלדמן30/01/2009זכינו בכל נפלאותך, קבל אהבה בחזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
קסניה30/01/2009איך אני עושה מתיחות לשרירי התאומים? הכוונה לפוינט ופלקס? כן אני גרה בחיפה, אבל אולי נעבור עוד מעט לתל אביב, ככה שאם כן אני אשמור איתך על קשר יותר קרוב! :) אגב, שמתי לב שבאתר שלך כמעט כל מכתבי התודה שיש לך שם הם מארה"ב. גרת שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיינו שם שנתיים ושם
ענת פלדמן30/01/2009פיתחתי את החברה שלי "קואצי'נג פור לייף". כשעזבתי הרבה כתבו ואז עלה הרעיון לשלב את זה באתר.
מתיחות לתאומים מעולות הן לעמוד על מדרגה, לשים עקב רגל אחת "באויר" וללחוץ בעדינות את העקב למטה. להחזיק בשיא המתיחה 30 שניות. אם הזכרת פוינט ופלקס אז כשאת עושה פלקס ומחזיקה את האצבעות אליך את מותחת את התאומים.
מחכה שתגיעי לאזור...
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)