מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח במכוןשרה06/04/2008
שלום רב
ברצוני לדעת מה דעתכם על מפזרי ריח במכון.לאחרונה הותקנו במכון בו אני מתאמנת ואני פשוט מרגישה שזה רע מאוד.גם ריח כימי לדעתיובטח לא בריא.
תודה על חוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח במכון
עופר קיס07/04/2008מסכים מאד
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה אימונים מומלץ בשבוע?חן05/04/2008
אני עושה 2 שהם במשך שעתיים שזה בעצם מקורס הכנה לצבא ומוסיפה עוד אחד יותר קשה שאוורך גם כשעתיים
האם אני יכולה להוסיף עוד אימון? או קשה או קל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג
איתמר05/04/2008מה סוג האימון שאת עושה כח אירובי או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>>
חן06/04/2008אהה גם וגם זה ריצות ספרינטים שכיבות סמיכה בטן וכאלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ
איתמר06/04/2008ריצות אתה יכול כל יום אבל בהדרגה רק אם אתה בכושר ממש טוב אם עכשיו התחלת אז 3 4 פעמים בשבוע יום כן יום לא בכל זאת לשמור על הברכיים
אימוני כוח זה תלוי בעצימות ואיך שאתה עובד אם אתה עובד בעצימות גבוה אז זה לא טוב כל יום אלא אם כן אתה מחלק את השרירים לדוגמא אם אתה עובד יום מסויים על כל השרירים בגוף בחדר כושר יום אחרי זה מנוחה אז יוצא אימון יום כן יום לא או ימים קבועים 3 פעמים בשבוע גם בסדר אם אתה מחלק את האימון לחלקים בגוף למשל יום אחד עובד על חזה ויום אחרי זה על גב אז אתה יכול יום אחרי יום לגבי שכיבות שמיכה תכלס מה שיגידו לך זה שצריך מנוחה ולעבוד יום כן יום לא לדעתי זו עצימות נמוכה יחסית אז אתה יכול גם כל יום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון
עופר קיס07/04/2008איזה אימון. כוח משקולות. אם משקולות אז כמו התגובה של איתמר, למרות ששכיבות סמיכה בעיני איננו אימון קל ולבצע אותם רק במסגרת אימון חזה או יד אחורית.
שעתיים זה אימון ארוך לכוח, לסבולת או ספציפית כהכנה לצבא אולי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה במסהasafmez05/04/2008
שלום לך
אני נמצא בתקופת עלייה במסה , אני יודע שהצריכה הקלורית צריכה להיות גבוה משריפתה
מכיון חילוף החומרים אצלי מהיר כל עוד אני רץ קשה לי לעלות במשקל למרות שאני אוכל הרבה
האם נכון לעצור את הריצה לתקופה מסויימת כדי לקבל נפח יותר גדול בשריר?
האם נכון שצריך להשלים עם איבוד קווי החיטוב בתקופה של עבודה על מסה מכיון שאחוזי השומן עולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה בזמן עליה במסה
עופר קיס07/04/20081. ניתן לבצע ריצות בזמן עליה במסה אך הפחת את התדירות משך ועצימות שלהן
2. ניתן להעלות מסה מבלי להשמין, אך זה דורש תשומת לב רבה - אך אפשרי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צריך לאכול לפני ואחרי אימון?or04/04/2008
האם רק לשתות לפני הריצה/הליכה זה טוב?
ומה לאחר הריצה/הליכה?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה לפני ואחרי
עופר קיס07/04/2008לאכל 2-2.5 שעות לפני אימון ארוחה טובה
אם לא הצלחת לאכול , אכול ממש לפני האימון בננה או מספר תמרים ומשקה ספורט בזמן
כשעה לאחר אימון ארוחה מלאה , או שייק מייד אחרי וארוחה אחרי שעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 18 שרוצה להינכס לכושר כמה שאלות.חן02/04/2008
שלום אני רוצה להיכנס לכושר התחלתי לרוץ 2 וחצי קילומטר עכשיו והשאלה היא אם אפשר להתחיל לרוץ תמרחק הזה על הבסיס יומי ואף להגדיל את המרחק עם הזמן ?או שעדיף יום כן יום לא?!
לגביי פיתוח שרירי הבטן(קוביות)יש לי קצת אני רוצה שהם יהיו יותר בולטות כי עכשיו רק כאשר אני מתכופף קצת קדימה ועושה שריר רואים אותם איך אני מבליט אותם יותר?כפיפות בטן שמעתי אבל באיזה צורה להחזיק תרגליים מתחת למשהו ולהתחיל לעשות?אם כן כמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה לבן 18
אייל אמון02/04/2008הייתי ממליץ לך להתחיל מ- 3 פעמים בשבוע ועד ל-4 בהמשך כאשר האימונים יהיו קל / קשה לסירוגין, אתה יכול לשפר את הכושר ע"י המרחק, או ע"י צמצום הזמן באותו המרחק , או ע"י חלוקת המרחק לקטעים קטנים יותר למשל 500 מ' ולצמצם את הזמן עוד יותר ( למשל אם 2000 אתה רץ 8 דק' אזי 500 תרוץ 1:45 ולא 2:00, מנוחה בין הקטעים - כזמן הריצה - זה נקרא אימון הפוגות).
לבטן התייחסנו בפורום רבות , עיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך נכנסים לכושריורם01/04/2008
שלום רב !
קוראים לי יורם ואני בן37 אני שוקל 110 קילו.החלטתי לעשות דיאטה וירדתי כבר 10 קילו וזו דיאטה דרך מכבי.אני הולך כול יום שעה ברגל,אך שמתי לב שאם אני משחק כדור סל או כדור רגל אני נשפך
אחרי 5 דקות איך אני יכול לעלות את הכושר למקסימום?גם כשאני מתחיל מאפס.תודה יורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקי כדור
אייל אמון02/04/2008שלום יורם , ברכותיי,
ממליץ לך להימנע ממשחקי כדור בעצימות גבוהה לשמירה על מפרקי רגליך,
שם המשחק זה התמדה, אין כמעט קשר בין יכולות ההליכה שלך ולבין משחק כדורסל המבוסס על כוח מתפרץ זריזות ומהירות - רוצה להשתפר בכדורסל ואינך מוכן לוותר על הענף שאני אגב הכי אוהב...- שחק כדורסל עם עצמך 2-3 בשבוע, ולאט "תשפך" כל יום אחרי דקה אחת יותר ... - סבלנות, התמדה. שתהיה בשל ושלם עם עצמך לך לחברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יורם04/04/2008תודה רבה על התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת בטן ע"י אירובירועי01/04/2008
שלום וברכה,
אני בן 24, לפני כחודש התחלתי להתאמן במכון כושר, כאשר מטרתי היא להוריד את "הכרס"(הלא קטנה)
משקלי 81, גובהי 1.75
התחלתי באימון אירובי של כ50 דקות, כאשר אני רץ כ40-45 דק' והדופק הוא כ-150
אשמח לדעת מהו הדופק הנכון לשם שריפת שומן (בריצה כמובן, ולא בהליכה מהירה)
מהם היתרונות בריצה? והאם ממשיך להישרף שומן דם לאחר האימוון ואם כן עד מתי?
בנוסף אנו מבצע לאחר האימון האירובי גם אימון אנאירובי של כשעה, אשמח לקבל חוות דעת לגבי האימון האנאירובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
איתמר05/04/2008הדופק המומלץ הוא 60 עד 70 אחוז מהדופק מירבי למתקדמים גם 75 זה טוב דופק מירבי זה בערך 220 פחות הגיל לדוגמא מישהו בן 20 אז הדופק מירבי שלו בערך 200 וצריך כ 60 70 אחוז
היתרונות בריצה שהיא בעצימות יותר גבוה ולדוגמא אם תרוץ 40 דקות או תלך 40 דקות בריצה תשרוף הרבה יותר קלוריות ובשביל שריפה שומן עדיף לרוץ 25 דקות ומעלה לא ספרינטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת בטן
עופר קיס07/04/20081. דופק טוב לכושר גופני ושריפה . אם קל לך עלה ל 160
2. הוצאה לאחר פעילות של כ 10-15% מסך ההוצאה בפעילות עצמה (כמה שעות אחרי)
3. להפריד בין אירובי ואנאירובי לפחות 5 שעות אחר אפקטיביות של האימון האנאירובי מאד יורדת
4. תרגילים מורכבים לחזה, גב, כתפיים ורגליים 2 תרגילים לכל קבוצתץ שריר 2-3 מחזורים של 8-10 חזרות משקלים כבדים . מנוחה של 1-1.5 דקות בין סטים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוףףףףשמרית01/04/2008
משו דפוק בגוף שלי שאני לא יורדת במשקל ומהר כמו שאני רוצה כי הסדר יום שלי הוא כזה: קמה בבוקר לא אוכלת כלום, ב- 1 בצהריים הולכת למכון כושר עושה הליכון שעה משלבת ריצה והליכה מהירה, חוזרת הביתה אוכלת ארוחה אחת ביום, שהיא- סלט ירקות עם כפית שמן זית ודג בתנור או קצת גבינה בולגרית 5 אחוז או טונה במים, אחה"צ אני אוכלת או תפוח או מעדן 0 אחוז והולכת לספינינג וככה כל יום 5 פעמים בשבוע!!!!! ואני לא רואה תוצאות כמו שאני רוצה מה עליי לעשות? לגור בחדר הכושר וזהו????? או לא להכניס כלום לפה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוחה?
אייל אמון02/04/2008שלום שמרית,
הייתי ממליץ לך לוודא בריאות של המערכת ההורמונאלית של גופך רק אם כל מה שכתבת נכון ומאושר בקרב קרוביך. בדר"כ הבעיה אינה הורמונאלית אלא בקרב אחוז אוכלוסייה קטן מתחת ל-5%. אז זקוקה לייעוץ איכותי ממייל ע"י דיאטנית ומאמן כושר, ולהלן כמה טיפים שיסייעו לך:
1. חובה לאכול בבוקר - זה מעלה את קצב חילוף החומרים במהלך היום.
2. שעה הליכון זה בסדר, באיזה דופק? הגיעי למצב שקשה לך.
3. תפריטך היומי חסר, הגוף מתגונן ע"י הורדת קצב חילוף החומרים, הספורט למזלך אמור לשמור עליו גבוה יותר, אך היזהרי לא להיפצע, 5 פעמים בשבוע ספינינג זה מוגזם !!!
4. איזה תוצאות את לא רואה , משקל ? יכול להיות כי שרירייך מתחזקים ושוקלים יותר, בדקי את הרכב הגוף ושאלי גורמים בלתי תלויים ומשוחדים למראך אם ישנו שינוי, אנו נוטים לרוב לא להעריך את עצמנו כמו שמגיע לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכוןדינה01/04/2008
שלום , אני כארבעה חודשים אחרי לידה, אני מניקה באופן מלא, ולכן אני לא יכולה לעשות דיאטה כסאח, לא מזמן קניתי הליכון, אני כעת שוקלת 56 קילו, בשביל להוריד כמעט 5 קילו .כל הבטן שלי כבר ירדה ומה שנשאר זה ירכיים וישבן כלומר שאני שמנה מלמטה, שאלתי היא כמה זמן וכמה פעמים בשבוע אפשר לעשות על ההליכון, נכון שאני לא עושה דיאטה אבל אני ממלא לא אוכלת הרבה וגם אני מניקה.
אשמח לקבל תשובה מפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליון לאחר לידה
עופר קיס07/04/2008דינה שלום
המילה היא הדרגתיות. אינך רוצה להתחיל חזק ולקבל רגישות בברכיים לאחר שבועיים
התחילי כ 4 פעמים בשבוע כ 15 דקות כל פעם, עלי בהדרגה לחצי שעה בדרגת קושי בינונית
ולאחר מכן עברי ל5-6 אימונים של 45 דקות באימון בדרגת קושי או תחושה של די קשה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותערן31/03/2008
אני בן 20 ולפני מספר חודשים חזרתי להתאמן.
אני מרים משקולות, עובד' על שרירי הבטן ורץ בערך כ2 קילומטר 3-4 פעמים בשבוע.
הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תוצאות בשרירי הבטן!
הבנתי שכדי שהריבועים יצאו החוצה צריך לשרוף מסת שומן ולהוריד את אחוז השומן בגוף.
שאלתי היא איך אני עושה זאת מבלי לפגוע בהתפתחות שאר השרירים ושמירה על אימון מחזק מחטב ומנפח?
*אציין שאני משתמש באבקת חלבון לאחר האימון ןבארוחת הערב ביום של אימון (כשעה וחצי אחרי האימון) אני משתדל לאכול טונה.
כמו כן הבנתי שיחד עם החלבון לאחר האימון צריך לספק לגוף פחמימות- פי 2-3 מכמות החלבון.
האמם ניתן לספק לגוף במקום הפחמימות פי-8-12 קלוריות מכמות החלבון? שכן כל פחמימה =4 קלוריות?
סתודה מראש על העזרה
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
עופר קיס31/03/2008לא הבנתי את ה פי 8-12
עזוב את האבקות ותאכל בריא כשעה לאחר האימון ארוחה מאוזנת
על מנת להשיל את השומן תשחק עם הכמויות של הפחמימות ותנסה לעבור לפחמימות מאד מורכבות, ירקות, קטניות בורגול , קינואה וכדומה. כמובן שאתה יכול להעלות את נפח האירובי, כל עוד העצימות נמוכה 65-70 אחוז מקושי מרבי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון באליפטיקלmaya31/03/2008
שלום!
אני קניתי מכשיר אליפטיקל...
אני שוקלת כרגע 57(גובה 162) רוצה להוריד לפחות עד 53. רציתי לדעת כמה זמן אני צריכה להתאמן ביום? האם אפשר לעשות הפסקות באמצע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה באליפטי
עופר קיס31/03/2008כ 40 דקות כליום, ניתן לבצע הפסקות לאורך האימון וכן לפצל את האימון לאורך היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיני אופני כושרחים31/03/2008
שלום רב,
ראיתי מוצר שנקרא מיני אופני כושר, האם הוא טוב לדעתכם? האם הוא מספק את "הסחורה" או שהוא רק גימיק שיווקי שלא שווה הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיני אופניים
עופר קיס31/03/2008אינני יודע. אל תקנה שום דבר שלא ניסית אותו והרגשת שאיתו אתה יכול להתמיד מבחינת הרגשה, נוחות, אינטואיציה ותוצאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תרגילים מומלציםמיטללי31/03/2008
היי אני בת 19 ובשנים האחרונות לא עשיתי הרבה ספורט.
עברתי לפני חצי שנה לבית עם חדר כושר בבניין אבל לצערי אין לנו שום מדריך כושר שיכול להסביר לי איך אני צריכה לפעול עם המכשירים.
בנתים אני עושה בהליכון בערך חחצי שעה אבל אני לא רואה שיפור רב למרות שאני מתאמנת שם כמעט כל יום
אני ממש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תרגילים יש אצלנו כמעט את כל המכשירים ואני יגיד מה מפריע לי בגוף שלי
דבר ראשון בחלק התחתון של הבטן שלי יש כזה פתאום קרס כזאת כאילו כל הבטן רזה פתאום בחלק מהתבור ומטה היא יותר עגולה ולא שטוחה בכלל ואני עושה כבר שלוש שנים מלא כפיפות בטן וזה ממש לא עוזר אולי תוכלו להסביר לי איך בדיוק לעשות את הכפיפות בטן וכמה לעשות ? הבעיה אצלי מאמצע הבטן ועד למטה...
הבעיה השניה שלי היא שבידים שלי למטה יש מדלדל ושומנים וזה נראה כאילו היד קצת שמנה וגם מאחורה בזרוע...מה התרגילים שעושים בשביל לחטב את האיזור הזה?
ומה עוד בכלל תרגילים שמומלצים לגיל שלי בשביל לחטב את כל הגוף? וכמה זמן בכל מכשיר כדי לעשות כי ממש אין לי מושג ואין לי את מי לשאול
אני בת 19 שוקלת 50 וגובה מטר59
תודה למי שעוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים מומלצים
עופר קיס31/03/2008מיטל שלום . זו דעתי
תגשי לחדר כושר הקרוב אליך, תראי מדריך או מדריכה שנראים נחמדים ומקצועיים ובקשי מהם לבוא אליך לאימון או שניים באופן פרטי, בצורה זו תקבלי את היעוץ הכי נכון ומדוייק ולא בהתכתבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
איתמר05/04/2008לקרס לא יעזרו כפיפות בטן כי כפיפות בטן מחזקות את הבטן ועושות שריר אבל בשביל להוריד את הבטן את צריכה אירובי שזה אומר ריצה שחיים ספנינג וכדומה תרגילים להוריד את המדלדל בזרוע הם כפיפת מרפקים במשקולות יד לדוגמא ופשיטת מרפקים בפולי עליון אבל בכל זאת את צריכה לעשות תוכנית מסודרת ולעבודה על כל השרירים בגוף שתיהיה פרופרציה גם את צריכה לדעת איך לעבוד וכמה סטיםן וחזרות אם תרצי אוכל לתת לך תוכנית למתחילים אבל זה יהיה זמני כי אחרי חודש וחצי חודשיים צריך להחליף אותה כי היא הופכת לפחות אפקטיבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לכדורגל.גיא30/03/2008
שלום , רציתי לדעת , אם בכיתה ט - י בקבוצת כדורגל עושים אימוני כושר חזקים במיוחד ושומרים שמה על התזונה של השחקנים , או שלא שומרים עליהם בכלל , ונותנים להם לאכול מה שהם רוצים? או שמרכיבים להם תוכניות כושר ותוכניות תזונה , זקוק לתשובה דחופה , תודה מראש , גיא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורגל
עופר קיס31/03/2008תלוי באגודה, יש אגודות שמשקיעות בצעירים ויש כאלו שלא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפולה אחרי לידהבירנית30/03/2008
שלום.
אני 8 חודשים אחרי לידה בניתוח קיסרי. המשקל שלי סביר כרגע עם עוד 4 ק"ג עודפים.
הבטן שלי מאד נפולה ו"מדלדל" כמו שאומרים ומעולם לא סבלתי מכך.
רציתי לדעת: האם גם עכשיו, אחרי 8 חודשים מהלידה, אם אני מתחילה לעבוד על שריר הבטן
האם המצב יכול להשתנות והבטן יכולה לחזור כמעט לקדמותה?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח קיסרי
עופר קיס31/03/2008אפשר בפרוש לשפר את הבטן אחרי ניתוח קסרי, אך חשוב לדעת איך להתחיל ואיך להמשיך
אני בעד שתקבלי כמה אימונים אישיים ממאמן שמבין, כיוון שצריך לחזק גם את שרירי קרקעית האגן, אך בעיקר את השרירים הפנימיים של הבטן - חפשי מכון מקצועי וקרוב למגוריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)