מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שעוני דופק.. פולאר או נייק?פנצרית16/04/2007
ברצוני לברר איזה שעון הוא הכי טוב מבחינת אמינות איכות וחיי מדף גבוהים??
במי לבחור נייק או פולאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שעון דופר איכותי
אייל ברוכים16/04/2007מהניסיון שלי לחברת פולאר יש איכות שירות ואמינות גבוהים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון משקולות, חייב חדר כושר?ניר1816/04/2007
אני רוצה לעשות אימונים (לא צריך אירובי, אני כבר רץ גם ככה כמה פעמים בשבוע) במשקולות לחיזוק הכתפיים, חזה ושרירי ידיים. אני לא שמן, אבל רוצה להפוך ליותר מוצק (לא להתנפח! פשוט מה שקיים, להפוך למוצק במקום שומן).
האם חובה ללכת בשביל זה למכשירים בחדר כושר, או שמספיק לי לקנות כמה סוגי משקולות ולקחת שיעור או שניים אצל מדריך כושר גופני שינחה אותי מבחינת אילו תרגילים לעשות?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חייבים חדר כושר ! ! !
אייל ברוכים16/04/2007ניר שלום,
אתה בהחלט לא צריך חדר כושר למטרת חיטוב וחיזוק הגוף אתה יכול להתאמן על כל השרירים בגוף מהגדול ביותר עד לקטן ביותר בעזרת משקולות יד ובנוסף אני ממליץ לך לבצע תרגילי מתח(גב ויד קידמית )ומקבילים(חזה + כתפיים+ יד אחורית).
חשוב לציין שע"מ לחטב ולעצב את הגוף חשוב שתשמור על השילוב בין האימונים האירובים והכוח
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה פגישות אתה חושב צריך כדי ללמד
ניר1817/04/2007את כל התרגילים?
וכמה סוגי משקולות יש לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רק מאמן אישי
אייל ברוכים17/04/2007אני חושב שאתה תוכל להסתפק ב- 5 שעורים לימודיים עם מאמן טוב שיודע גם ללמד ולא רק לאמן, בנוסף אני ממליץ לך גם לרשום בכתב ולהיכנס לאתרים באינטרנט.
יש כיום שני סוגי משקולות עיקריים 1. משקולות ברזל. 2. משקולות שמצופות גומי.
אם התקציב מאפשר לך על המשקולות עם הציפוי,בנוגע למשקל זה כבר תוכל להתאים עם המאמן.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקצבקרן16/04/2007
מהו קצב מהיר להליכה למטרת שריפת קלוריות?
כמה דקות לק"מ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קובע קצב או דופק ?
אייל ברוכים16/04/2007קרן שלום,
חשוב שתביני שכמות שריפת הקלוריות תלוייה יותר בדופק ופחות בקצב עקב משתני הגיל,רמת כושר,גנטיקה וכו'. . . . בנוסף יש גם את נושא של זמן ועצימות האימון.
אם את רוצה להתמקד באימון למטרת שריפת קלוריות עבדי בדופק של בין 60-70 אחוז מדופק מקסימלי כשהמטרה לעלות את משך האימון בהדרגה ל-60 דק' ואם אפשר אז יותר או לחילופין לעבוד עם דופק יותר גבוהה - כשהאפשרות השנייה ממולצת יותר.
נוסחה לחישוב דופק:220 (גברים)/225(נשים) - הגיל = דופק מקסימלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר כושרמורן15/04/2007
שלום
אני רוצה לרזות ואני מתלבטת בין סטודיוc לבין שיעורים בחדר כושר
האם באמת עדיף בסטוידו או לשלב עבודה בחדר כושר עם שיעורים?
האם כדאי לשלב שחיה ?
ושאלה אחרונה האם עדיף להתעמל כל יום שעה ביום או לחלק ל-3 ימים כל פעם שעתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודיו או חדר כושר ?
אייל ברוכים16/04/2007מורן שלום,
בשני המקומות את יכולה להפיק את המיטב ולהשיג את מטרותייך גם בסטודיו וגם בחדר כושר.
היתרון של חדר כושר הוא במגוון שהוא מציע שבד"כ גם מלווה בבריכת שחייה וכד' . . .
אימון שחייה לאחר אימון בחדר כושר/סטודיו מומלץ בחום ! ! !
אני ממליץ לך להתעמל כל יום שעה ובהדרגה לעלות את זמן האימון.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב יש לי בעייה אז הבעייה ככהנתנאל נגאוקר15/04/2007
אני בן 18 המשקל הוא 60 יש לי מותנאים צרות אני רוצה להרחיב אותם ולעלות במשקל הלכתי לספארם מה עדייף חלבונים או הכדורים ? מה עליי לעשות כדי להרחיב אותם (אגב הלכתי לרופא )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב הגוף
אייל ברוכים16/04/2007נתנאל שלום,
ע"מ להרחיב את הגוף ולעלות מסת שריר אני ממליץ לך לעבוד בתוכנית מסודרת עם מאמן/ת ותזונאי/ת ולא לקחת שום כדורי חלבון אלא חלבון טבעי המצוי באוכל בשילוב עם פחמימה מורכבת עד שעה מתום האימון.
בהצלחה . . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אייל
נתנאל נגאוקר17/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה להרזיהדניאלה15/04/2007
שלום,
אני עושה דיאטה ורוצה להתחיל גם לעשות פעילות גופנית. רציתי לדעת מה עדיף - לעשות הליכה פעמיים בשבוע וכל פעם שעה או לעשות הליכה שלוש-ארבע פעמים בשבוע כשכל פעם חצי שעה.
זה הזמן שיש לי ואני רוצה לדעת איך הכי נכון לחלק אותו.
חוצמזה, קניתי גם מזרון יוגה ומשקולות ואני יעשה גם תרגילי חיטוב בבית. אני לא יכולה להירשם לחדר כושר בגלל בעיה כלכלית , אבל אני חייבתלהכנס לכושר.
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות גופנית זמן או תדירות ?
אייל ברוכים15/04/2007דניאלה שלום,
אני ממליץ לך לבצע את ההליכה שלוש - ארבע פעמים בשבוע ולעלות בהדרגה את משך הפעילות והתדירות, ובנוסף לשלב בתרגילי חיטוב ועיצוב.
בנוגע ל"אין לי זמן" אני מציע לך לארגן את לוח הזמנים שלך כך שבסדר העדיפויות הפעילות הגופנית תהיה במקומות הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוף מחוטבליעדוש :>13/04/2007
אני רזה,ממש לא רוצה להוריד משקל, אבל אני רוצה לעצב את הגוף שיהיה מחוטב ושרירי קצת לפחות..ושיהיה לי בטן חטובה ושטוחה. לא צריכה להוריד במשקל כי אני מספיק רזה..אז רציתי לדעת איך מחטבים בלי שיירד משקל?=\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעצב את הגוף
יורם אילת13/04/2007הייתי ממליץ לך להתייעץ עם תזונאי קליני לבנייה של תפריט מסודר ש"נתפר" במיוחד בשבילך ולשלב עם אימונים אנאירוביים ואירוביים כאשר הדגש הגדול הוא על האימונים האנאירוביים - אימוני כוח . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףמחפשת שם..13/04/2007
העלתי בתקופה האחרונה 4 קילו אני בסה"כ לא שמנה אבל עכשיו יש לי צדדיווות
איך אפשר להוריד אותם?@!
:(
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרוף את השומן...
יורם אילת13/04/2007בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי בעיהגיא13/04/2007
אני עובד כבר 4 חודשים על הריבועים
אני עושה 50 כפיפות בטן כל יום כבר 3 חודשים ואני עושה ריצות אופניים מדרגות ועליות של גבעות כבר חודש כולל 50 כפיפות בטן ובשבועיים האחרונים אני עושה עם משקולת כפיפות בטן ויש לי 2 ריבועיים שרואים אותם ועוד 2 שככה רואים והיה לי מפני חודש קו חזק בבטן וכיום יש לי קו פחות חזק
ואני חייב עד 5 חודשים מעכשיו 6 ריבועים שמממשמ ממש רואים אני שומר על אוכל טוב ומנסה לא לאכול ג'אנק פוד
נ.ב
אני עושה את הכפיפות בטן במיטה ואני כבר לא יודע איך יצאו לי ריבועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן
יורם אילת13/04/2007"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן , לתורשה יש המון משקל בעניין הזה .
*אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
*מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משקולות בגיל צעיר יחסיתאיליה12/04/2007
שלום אני בן 13 ואני התחלתי לעבוד בארך לפני חודש ומשהו עם משקולות של 5 קילו בדרך של 3 סטים של תרגילים אני עובד בצורה שאבא שלי התאמן בה וזה להתחיל עם 5 קילו כל התרגילים לעשות אותך 5 פעמים כולל 5 פעמים על מתח ואחרי שבוע לעבור ל6 פעמים אחרי שבוע לעלות עוד אחד וככה הלאה.. עכשיו אני הולך לעשות כבר 12 פעמים כל התרגילים (3 סטים) ומלא אנשים אומרים לי שזה יכול לעקב או לעצור לי את הגדילה... מה שאני רוצה לבקש עזרה בו זה הכמות של הקילו שמומלץ להתאמן בגיל שלי ושוב אני בן 13 1.62 מ' ... תעזרו לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השגחה של מאמן
יורם אילת13/04/2007כל עוד האימון מתבצע תחת השגחה של מאמן שהוסמך לאימון ילדים וקטינים זה בסדר .
כמובן שיש פעילויות מסוימות שמומלצות פחות .. בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מותר לי לעבוד ככה?
איליה14/04/2007לא ממש יש לי מאמן שמסתכל איך אני עובד...
יש לי את אבא שלי הוא רואה איך אני מתאמן , אבל הוא היה תמיד אומר
לי שאם אני אעבוד בצורה שהוא עבד בה (מה שאני עושה ) אני מתאמן
בצורה כזואת שנשאר לי כוח אחרי כל ה3 סטים והוא אומר שאם נשאר לי עוד כוח
אז זה לא יעקב או יעצור לי את הגדילה.. אבל אני צריך דעה של מישהו שמבין בזה ושיודע ..
אז מותר לי או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי לשאלה בבקשה
איליה18/04/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד אתה מתאמן עם השגחה זה בסדר .
יורם אילת21/04/2007כל עוד אתה מתאמן עם השגחה זה בסדר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון לילישי12/04/2007
מפעם לפעם יוצא לי לעשות אימון בשעות הערב המאוחרות כשעתיים אחרי ארוחת ערב. אני לא רעב אחרי האימון והייתי מעדיף לא להעמיס קלוריות מיותרות. עם זאת, אני חושש שבלי ארוחה קטנה אחרי האימון הגוף לא ימצא אנרגיה לבניית השרירים ועלול אפילו לאכול רקמת שריר. מה עצתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההורמונים האנאבולים
יורם אילת13/04/2007כשעה אחרי שנרדמים בלילה, הורמון הגדילה (GH) מופרש ומשפיע על בנייה של שרירים, מפרקים, גידים וסחוסים. ולכן, לאנשים אשר פעילים, כן מומלץ לאכול לפני השינה , משהו קל אשר מכיל חלבונים, זאת על מנת שלהורמון הגדילה יהיה סובסטרט (חומר מוצא) שעליו יוכל ההורמון לפעול.
חלון ההזדמנויות: שעה וחצי - שעתיים אחרי האימון, ההפרשה של ההורמונים האנאבולים (אלו הורמוני הגדילה אשר בונים את השריר – טוסטסטרון, GH ו-IGF-1) היא בשיאה, ולכן המטרה שריכוז החלבון בגוף יהיה גבוה, כך שההורמונים האנאבולים יוכלו לקחת את החומצות האמינו ולהביאם ישירות לתוך השריר על מנת לשקמו לאחר הפעילות הגופנית. בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעלות במשקלמורן12/04/2007
שלום
שמי מורן
אני שוקל 65 קג וגובהי הוא 188 סמ
אני מאוד רוצה לעלות במשקל, אבל חוץ מריצה, כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, אני לא עושה יותר מידי,
אולי עם תזונה נכונה בנוסף , אני לא יודע
אודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעלות במשקל
יורם אילת13/04/2007מורן שלום הייתי ממליץ לך להתייעץ עם תזונאי קליני לבנייה של תפריט מסודר ש"נתפר" במיוחד בשבילך ולשלב עם אימונים אנאירוביים ואירוביים כאשר הדגש הגדול הוא על האימונים האנאירוביים - אימוני כוח . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HELPPPPאורר12/04/2007
איךך אפשרר להוריד שניצליםם בצדדיםם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן לבצע הרזייה מקומית
יורם אילת13/04/2007"עבודה רבה על הבטן, תוריד את השומן באזור זה"
עובדה: לא ניתן לבצע הרזייה מקומית לפי בחירה .
בכדי לשרוף את השומן, יש לבצע פעילות אירובית, כגון הליכה, ריצה, אופניים, אליפטי,... בעזרת הפעילות האירובית רקמת השומן תרד מכל הגוף. יש לזכור כי אם באזור מסויים בגוף (למשל בטן) יש תאי שומן רבים במיוחד (ולכן שומן רב), ייקח לאזור זה זמן רב יותר מאזורים אחרים להיפטר מהשומן.
*אימון בטן יש לבצע עם ימי מנוחה בין האימונים , משך האימון 5-15 דקות , טווח החזרות 10-25.
*מראה בטן חטוב מתאפשר רק ע"י שמירת אחוז שומן נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת אימון בחדר כושר בנוסף לשיחהנגה12/04/2007
שלום,
אני בת 29, מתאמנת בממוצע 4 פעמים בשבוע, 3 שחיה (כל 4 הסגנונות, אך בעיקר חתירה), ופעם בשבוע ספינינג. הייתי רוצה להעלות מעט מסת שריר על מנת להוריד קצת באחוזי השומן ושאלתי היא האם אימון פעם בשבוע בחדר כושר על כל קב' השרירים יעיל למטרה זו, מכיוון שאימון של יותר מפעם בשבוע בחדר כושר יפגע לי בשחיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להוריד קצת באחוזי השומן
יורם אילת13/04/2007הייתי ממליץ לך להתייעץ עם תזונאי קליני לבנייה של תפריט מסודר ש"נתפר" במיוחד בשבילך , אם המטרה היא הורדה באחוזי שומן . ולהמשיך באימוני כוח של פעם בשבוע . בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא אימון אפשריעדי11/04/2007
שלום לכם,
היום ביקרתי אצל האורטופד לאחר כאבים חזקים מאוד בכתף ימין, שכנראה נבעו מעומס יתר על הכתף וגרמו לי לדלקת בגיד.
יש לציין שאני מתאמנת בחדר כושר אימון משקולות הכולל תרגילי כתף, יד קדמית, אחורית דחיקת חזה וכו, שיכול להיות והביאו למצב זה.
השאלה שלי היא - איזה אימון ניתן לעשות בחדר כושר כרגע (הרופא אמר לי לא לאמת את הכתף חודש), אני כן רוצה לעבוד על השרירים.
הם יד קדמית, אחורית... משהו שלא משלב את הכתף?
אשמח לתשובתכם.
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומס יתר על הכתף
יורם אילת12/04/2007עדי שלום .. שרירי "הגב" "החזה " יד קדמית אחורית" ושרירים רבים נוספים חוצים את מפרק הכתף .
מומלץ לתת למפרק הכתף מנוחה לפי המלצת הרופא . בחודש הקרוב תתרכזי באימון רגליים ובטן ! בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה, שאלה נוספת...
עדי12/04/2007האם לדעתך עליי להימנע גם מריצה, שהרי יש תזוזה של הידיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמנעות מריצה ..
יורם אילת13/04/2007לפי דעתי עלייך להמנע מכל פעילות אשר את מרגישה בה כאב . העקרון הוא לתת לכל האזור מנוחה .
הזזת המפר ק ללא עומס לא אמורה לגרום נזק נוסף. בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)