פורום יחסים, זוגיות ונישואין - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית- חלום שחוזר על עצמו.
    שירית
    03/08/2009

בזמן האחרון אני חולמת חלום שחוזר על עצמו. בחלום אני נמצאת לקראת מבחן במסגרת לימודים כשאני ממש לא מוכנה אליו. מעולם לא סבלתי מחרדת מבחנים ולכן מאוד מוזר לי שאני משתמשת דווקא בזה בחלום. התחושה בחלום היא של לחץ וחוסר אונים. אני לא מרגישה לחץ יוצא דופן בתקופה הזו.
    מה זה החלום הזה? מה הוא אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות זה לא התחום שלי...

דורית כהן
    04/08/2009

שירית חמודה, פירוש חלומות זה לא התחום שלי, מצטערת. אולי יש פורומים יותר מתאימים, אבל הישארי איתנו בתחום הזוגית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי פרידה וצריכה עזרה
    שיר
    03/08/2009

היי,
    אני בת 24 ולפני כחודש עברתי פרדיה מאוד קשה.
    חבר שלי שהיינו יחד שנתיים ואף גרנו ביחד החליט שהוא עוזב אותי ללא התרעה מוקדמת.
    הוא אמר לי שרע לו.
    הייתי בשוק חיי, שכן נתתי את כל כולי בשביל שיהיה לו טוב יחד איתי, כל מי ששמוע את זה מסביב בשוק בדיוק כמוני, כולם חשבו שנתחתן.
    הוא כל הזמן אמר לי שאני אהבת חייו, שהוא מפחד שאני אעזוב אותו, שהוא לא רוצה לאכזב את ההורים שלי, קנה לי נייקי כמה ימים קודם, שעברנו ליד חנויות של שמלות כלה הוא אמר לי שאני יכולה לבוא בגינס וגופייה, נתן לי את ההרגשה הכי טבה בעולם. הוא אפילו טרח להגיד לי שאין לו חיים בלעדיי.
    הוא לא נתן לנו אפילו הזדמנות , הוא לא אמר לי שיש דברים שמציקים לו , הוא בקושי דיבר כי הוא מופנם.
    ביום ההולדת שלי לפני שבוע הוא לא טרח לשלוח לי סמס.
    כתבתי לו מכתב ושמתי לו בתיבה לפני שבועיים גם על זה לא קיבתי פידבק.
    כולם אומרים לי שאני אמצא יותר טוב. אבל הוא אהבת חיי ואני לא יודעת מה עליי לעשות.
    לא קיבלתי סיבות לא קיבלתי הזדמנות.
    יש אצלו שרשרת שלי וצקים של הדירה חשבתי להתקשר אליו ולקבוע ולהגיד לו מה שאני חושבת אבל אני לא רוצה לצאת מושפלת.
    אני משתדלת להעסיק את עצמי, לצאת לבלות אבל יש בי חלל כל כך גדול.
    אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולעזור לי כי אני מרגישה קצת אבודה. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עברתי פרידה וצריכה עזרה

הוספת תגובה

• בעייה שלא טופלה בתקשורת שלכם

דורית כהן
    04/08/2009

שיר יקרה, צר לי מאוד על כאבך.
    הנקודה המרכזית שאת מדגישה היא עוצמת ההפתעה של הצעד שלו, והניתוק הברור והפתאומי מצידו.
    מה שמעורר אותי לחשוב שאו שהוא צבר בבטן המון דברים לגבי הקשר ולא היה מסוגל להגיד לך כי משהו בתקשורת שלכם לא איפשר לו לבוא אלייך עם בעיות או טענות מצידו, או שמעורבת כאן מישהי אחרת והוא לא היה מסוגל להגיד לך.
    אני מציעה לך לבחון את שתי האפשרויות (ואולי יש עוד הסבר שלא הצלחתי לחשוב עליו), וללמוד מכך משהו על ע צ מ ך בעיקר, לא על גברים בכלל.
    למה אני כותבת זאת? כי יש לבני אדם נטייה - אחרי שנפגעו ממישהו יקר - להתחיל להתגונן מראש בקשר הבא מפני פגיעה דומה, בחושבם שככה הם הגברים (או הנשים). וההתגוננות מראש הזאת יוצרת בעיות בקשר מן ההתחלה.
    יש להניח שהיה משהו בתקשורת שלכם שלא איפשר לו להיות פתוח איתך. בידקי מהו. האם בזמן של אי הסכמות או ריב את כעסנית? נפגעת מהר? נוטה לבכות? מתנתקת?
    יתכן שאחת התגובות שלך לחצה אצלו על כפתור מאוד רגיש והוא לא יכול היה לעמוד מול תגובותיך, ובחר לא לשתף אותך. אני נוטה לחשוב שזה בעיקר פגיעות מצידך. יש גברים וגם נשים שלא מסוגלים לגרום לפגיעה. לא יודעים מה לעשות עם זה ומרגישים אשמים. בדרך כלל זה משהו שספגו מן הבית בו גדלו. אם הוא נמנע מלהגיד לך דברים שקורים אצלו כי חשש לפגוע בך, ראה אותך נחלשת ואומללה אם יגיד לך משהו בעייתי - אז מן הסתם הצטברו אצלו דברים שלא הרגיש שהוא מסוגל להגיד לך, פן תיפגעי והוא ירגיש אשם על שהוא הביא אותך לכך.
    בסיכום, הפגיעות שלך, תחושת האשמה שלו - שניכם כנראה תרמתם להיווצרות תחומים שלא יכולים לשוחח עליהם. ואני מציעה שתבחני במקרה זה בעיקר את עצמך, ותראי מה את יכולה לשפר לקראת מערכת יחסים חדשה. זאת כמובן רק השערה, שיר יקרה. כתבי לי מה דעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

שיר
    04/08/2009

דורית,
    תודה רבה על תגובתך.
    עברה על שנינו תקופה יחסית קשה. אני באמצע תקופת מבחנים והוא עסוק בפרוייקט בעבודתו ככה שהתקשרות ביננו לא הייתה משהו באותם הימים.
    כן נכון אני פגיעה ורגישה והוא פגע בי כמה וכמה פעמים במהלך הקשר וזה הביא אותי לידי דמעות אך מעולם לא היה בינינו פיצוץ ומעולם לא הלכנו לישון כשאיננו מדברים זה עם זו.
    זה הפתיע אותי מאוד שכן רק שבועיים קודם הוא אמר שהוא רוצה לשפר את הפתיחות שלו איתי. אני שיתפתי אותו בהכל והוא לא שיתף אותי בהכל- הוא אדם מופנם וסגור, הוא אינו יודע להביע רגשות כל כך, ואינו בעל כישורים חברתיים מזהירים, אפילו בני משפחתו אמרו לי שכל הכבוד שאני איתו כי הוא אדם יחסית קשה.
    אני אמורה לפגוש אותו בסוף השבוע כדי לקחת כמה דברים שנמצאים אצלו עדיין.
    האם עליי לבקש הסברים על המעשה שהוא עשה? אני למרות הכל אשמח לחזור אליו ולנסות לשפר את הדברים.
    איך עליי לומר לו זאת?שלא ישתמע שאני מוכנה לקבל אותו בכל מצב.
    בינתיים החלטתי לעשות סוויץ בראש ולהנות מהמצב כפי שהוא ולשמוח.
    אשמח אם תוכלי לעזור לי ולייעץ לי שוב
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכתב

דורית כהן
    04/08/2009

היי שיר, ראשית אני שמחה שנרגעת והחלטת ליהנות מן המצב.
    אני מציעה לך אולי לשבת ו ל כ ת ו ב לו איך את מרגישה לגביו, עד כמה היחסים איתו חשובים לך, מה לדעתך קרה בתקשורת שלכם, ולשאול אותו אם הוא היה רוצה, כמו שאת רוצה, לתת צ'אנס נוסף ליחסים, בתנאי כמובן שהוא עדיין אוהב כמו שאת אוהבת. כי אם לא - אז חשוב שתדעי זאת ותוכלי להרפות. משהו כזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

שיר
    04/08/2009

היי דורית,
    שוב תודה על תגובתך.
    כתבתי לו כבר מכתב מפורט לפני כשבועיים, הנחתי אותו בתיבת הדואר שלו ולא קיבלתי תגובה על כך.
    כמו שאמרתי לך ביום שישי אני אמרוה להיפגש עימו. איך עליי לנהוג לדעתך??
    מה אני אמורה להגיד?? כי אני עדיין מוכנה לקבל אותו למרות הכל , אני אשמח לפתור את הבעיות שלנו ולנסות שוב מהתחלה.אבל איך אני אגיד לו את זה???
    אשמח אם תוכלי לעזור לי גם בזה
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין הרבה מה לעשות

דורית כהן
    05/08/2009

שיר יקרה, אכן כתבת בהודעה הראשונה שלך שכתבת לו מכתב ולא קיבלת התייחסות.
    אולי תשבי שוב עם עצמך, וכתבי לו עוד מכתב - רק בתנאי שיש לך משהו חדש שלא הבחנת בו לפני שבועיים כאשר כתבת לו את המכתב הראשון.
    מעבר לכך, שיר, אין לי רעיונות אחרים. אם העברת לו מסר ברור שאת עדיין אוהבת אותו ורוצה לנסות שוב, והוא לא מגיב להזמנה שלך, עלייך לשחרר ולעבור הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיכוב
    סנדי
    03/08/2009

שלום,
    אני ובן זוגי נהנים מחיי מין טובים ומספקים מלבד פעמים שקורה שהוא אינו מצליח להחזיק עד שאני מגיעה לאורגזמה, לא נראה לי שמדובר בבעיה פזיולוגית שלו, כי לי לוקח הרבה יותר מלו (באופן טבעי) יכול לקחת לי גם 10 דקות ויותר, העניין הוא שמה שקורה אח"כ הוא הבעיה, אני מרגישה ממש אכזבה, אפילו חוסר מנוחה, אם זה קורה בלילה אני לא יכולה להרדם אח"כ לפחות כמה שעות בעוד הוא נרדם אחרי חמש דקות, אני לא יכולה להאשים אותו, ולמרות זאת נראה לי שאני גורמת לו לחרדת ביצוע בתגובה הזאת, הוא ממש מתבאס מזה אבל לא יודע מה לעשות איתי, הצלחתי למתן את התגובה שלי היום לכך שאני לא מתעצבנת או מעליבה לדוגמא בפעם האחרונה אמרתי שהתבאסתי אבל שאין מה לעשות שאני לא יודעת מה עובר עליו ברגעים האלה וזה קורה, אני מנסה להיות מנחמת אבל זה לא עובד לי וזה לא נשמע בקולי. נראה ממש שיש משהו חזק ממני שלא מאפשר לי להרגע אחרי זה (כמובן שמדובר במצב בו אני בגירוי כבר כמעט מקסימלי ואז זה נפסק)
    בכל מקרה רציתי לדעת אם יש פתרון לתחושות האלו שלי והאם משחה מאלחשת בשבילו תעזור לו לעבור את השתיים שלוש דקות קרטיות עבורי? (ואם אפשר את שם המשחה ואיך להשיג)

לקביעת תור
    סגירה
    עיכוב

הוספת תגובה

• משחה מאלחשת

שירית
    03/08/2009

תאלחש גם אותך. בכל מקרה : emla מאלחשת וגם עזראקאין ג'ל- רק עם מרשם רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מן הקבעון וללמוד

דורית כהן
    04/08/2009

היי סנדי, לעיתים קרובות אנחנו נכנסים לקבעון ונעולים על דרך אחת קבועה להגיע לאורגזמה, ואז כל דבר שאינו תואם מאכזב אותנו ומוציא אותנו מן המסלול, כמו שכתבת - את בגירוי מקסימלי ופתאום זה נפסק. בסקס מאוד חשוב לחקור את עצמך (הכוונה היא גם לך וגם לבן זוגך) ולחפש כל הזמן תוך כדי ההתנסויות גם דברים חדשים ולא מוכרים. כי אם כיום את מצליחה לגמור רק בחדירה ממושכת, אולי תגלי על עצמך שגירוי ידני או אוראלי הוא גם נעים לך וזה יאפשר לך לגמור בהנאה מרובה... הידעת שכ 70 אחוז מן הנשים א י נ ן מצליחות לגמור מחדירה וזקוקות לגירוי ידני או אוראלי כדי לגמור?
    נקודה נוספת קשורה אליו: גבר יכול ללמוד לשלוט בגמירה שלו. יש טכניקות לא מסובכות שבהן הגבר לומד לחוש את רמת הגירוי שלו ולהקטין אותה טיפה לפני שהוא מרגיש שהוא מתקרב לנקודת האל חזור, שבה הוא כבר חייב לגמור ואינו יכול לעצור זאת. הדרך להקטין את רמת הגירוי היא לשנות תנוחה, או להפסיק לכמה דקות את התנועות הקבועות. באותו זמן יש דברים שאת יכולה לעשות כדי לקחת אחריות על עצמך על מנת להישאר בגירוי, לבקש גירוי ידני, לגרות את עצמך, יש המון דברים שניתן לעשות אך מה שלא נכון לעשות הוא להתבאס ולכעוס.
    פשוט חישבי כמה שפע יש מבחינת תנוחות ודברים שאנחנו יכולים לעשות כדי לענג זה את זו, והכלל - אם דלת אחת נסגרת - זו הזדמנות לפתוח דלתות רבות אחרות - תופס כאן. הזדמנות ללמוד ולחקור את עצמכם ולצאת מקבעונות שנכנסתם אליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה ועצה דחופה @@!! בבקשה :(
    מבולבלת
    03/08/2009

אני וחבר שלי שלושה חודשים יחד , אני בת 29 והוא בן 35הצבתי בתחילת הקשר כי אני מחפשת מישהו רציני למטרת חתונה הוא אומר כי אלה המטרות שלו, לפני כמה ימים ניהלנו שיחה ושאלתי אותו אם הוא רואה את עצמו מקים איתי משפחה אם אני אישה שהוא יכול להקים אתה משפחה, הוא אמר שכן ושהוא אוהב אותי :) אבל באותו משפט הוא אמר כי הוא לא מצליח להפתח אלי ריגשית הכוונה לדבר על הרגשות שלו כלפי הוא סגור ... ואם הוא לא יצליח להפתח אלי הוא לא חושב שזה נועד להיות.. אני קיבלתי בום בלב לרגע לא ציפתי לשמוע את אשר אמר.. הוא ביקש ממני עוד זמן לראות אם הוא יצליח להפתח אלי.

שאלתי היא כזאת?? הוא אמר כי באף קשר שלו הוא לא נפתח באמת . מה אני שונה? איך אני אצליח לגרום לו להפתח אלי? אני אוהבת אותו והוא גבר מדהים ..
    האם אלי להגיד לו יותר שאני אוהבת אותו ? אני לא אומרת לו גם בגלל שהוא לא אומר?

אני יודעת שזה שאלה קצת ארוכה , אני מאוד מבולבלת...
    בבקשה עזרה.
    תודה

הוספת תגובה

• מבולבלת יקרה

שירית
    03/08/2009

איכשהו אני מוצאת את עצמי מגיבה בפורום הזה די הרבה ואני בכלל לא פסיכולוגית (-:.
    אז מה שאני מציעה לך אינו מקצועי אלא דעתי האישית בלבד.
    היות ומדובר כאן בדפוס של בן זוגך,( כפי שהוא עצמו מעיד , שמעולם לא נפתח כלפי אישה), יש להניח שגם איתך זה לא יקרה וזה כבר "מריח" ככה.
    אני חושבת שאני הייתי מבקשת איזשהו סוג של פסק זמן. לתת לו להתבשל עם עצמו לבד. לבחון את ריגשותיו ממרחק. לראות אם הוא מתגעגע. הייתי משאירה לו את האופציה לחזור אם יבחר בכך.
    אני חושבת שאם תשארו ביחד, זה לא יאפשר לו את השינוי המיוחל.
    את כרגע , כאילו, בהמתנה שהוא יתחיל להרגיש אלייך.
    הוא מצידו יודע את זה וזה רק מלחיץ אותו מה שבטוח לא תורם.
    לכן, צריך לשחרר את הלחץ. כלומר , לשחרר אותו. בנועם, ברוגע ובצורה בוגרת.
    אם יבחר לחזור זה יהיה ממקום יותר שלם ואם לא...תדעי שלא הפסדת כלום כי ממילא לא היה נשאר איתך.
    בכל אופן , שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרפות את הלחץ עליו

דורית כהן
    04/08/2009

מבולבלת יקרה, הזמן שאת איתו הוא מאוד קצר ואני באמת חושבת שלהתחיל לדבר על חתונה זה מוקדם מדי ומלחיץ מדי. זה בסדר גמור שאת מצהירה על ההתחלה מהן כוונותייך ברמה העקרונית. אבל אחר כך תרפי ממנו ושימי לך מטרה יותר חשובה - להכיר אותו באופן מציאותי כמה שיותר, על מנת להיווכח עד כמה הוא מתאים לך.
    יש לי הרגשה שהוא נרתע בגלל הלחץ שלך על חתונה. לי זה ברור שהוא עוד לא סגור בקשר אליך אבל הוא יודע ממך שהוא צריך להיענות בנושא החתונה ולכן השיחה הפכה להיות בעייתית וטעונה.
    האם את יכולה לשנות את הכיוון ולרדת מן הלחץ שלך על חתונה? אם הוא מאוד מוצא חן בעינייך התאימי עצמך לקצב שלו. דווקא אם לא תלחצי יש סיכוי יותר גבוה שהוא יהיה נינוח ויוריד את ההגנות שלו.
    לגבי הסגירות שלו: יש אנשים כאלה שהם יותר סגורים מאחרים. יתכן שזה משהו שהוא אומר על עצמו כדי להתגונן בפני קשר עמוק יותר שכרגע מרתיע אותו.
    אני חושת שלא הכל חייב להיות הדדי לגמרי. אם את מרגישה שאת אוהבת אותו - הביעי זאת גם במילים, מבלי לצפות למילים שלו. ואולי את התאהבת בו קודם וייקח לו זמן? אז לא תביעי את אהבתך? אם הוא לא יגיד לך שהוא אוהב אותך - האם תפסיקי לאהוב אותו? אז אם יש לך רגשות כלפיו - הביעי אותם בפתיחות. ככל שתהיי את פתוחה יותר איתו - -אבל בלי לחץ על חתונה ועל רגשותיו הוא - כך יהיה לו יותר טבעי להביע את רגשותיו בחברתך.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו בגידה?
    דן
    03/08/2009

נשואים מזה שלוש שנים עם שני ילדים.
    אשתי ואני עובדים באותו מקום עבודה.
    מקום העבודה אינו גדול וכולם מכירים את כולם וחברים גם לאחר שעות העבודה.
    מנהלה של אשתי ביחסים מאוד טובים איתה ונראה לי כי מדובר ביחסים מעבר ליחסי עבודה תקינים.
    היחסים כוללים חיבוקים חמים ונשיקות(לחי). שעות בילוי יחד במשרד וכו'.
    עם זאת, בפירוש לא מדובר ביחסי מין.
    בעבר הערתי לאשתי על כך מספר פעמים, ואף רבנו על נושא זה.
    סיכמנו בהדדיות כי היא מפסיקה את קשרי הידידות החמים איתו והנ"ל יישאר כיחסי עבודה בלבד.

לאחרונה סיים מנהלה את העסקתו במקום העבודה ובפרידה ממנו התחבקו והתנשקו ואשתי אף הזילה דמעה! הנ"ל היה נראה לי חריג מידי ולאחר שנכנסתי למיילים שלה לבדוק אותם, גיליתי גם מיילים ממנו ואליו, אשר אינם עוסקים אמנם בדברים אסורים, אך חתומים ב"נשיקות" וכו'.

האם מדובר בבגידה?
    בהרגשה אני חושב שכן
    תמיד ראיתי באשתי כחברה מס' 1 שלי לחיים ועכשיו אני כבר לא חש כך..
    חשבתי גם שאני מספר אחת אצלה ועכשיו אני מרגיש שולי באיזה אופן.

אשמח לשמוע חוו"ד או התייחסות

לקביעת תור
    סגירה
    האם זו בגידה?

הוספת תגובה

• קנאה

דורית כהן
    04/08/2009

דן היקר, ברור שאין דרך לדעת מה בדיוק קורה, האם יש יחסים מאחורי הקלעים או לא.
    אבל אם אני אוספת את דבריך אחד לאחד, אני שמה לב שאשתך והבוס לשעבר לא ניסו להסתיר את חיבתם ויחסיהם הידידותיים. אני חושבת שדווקא אילו היה משהו אסור ביניהם - אולי היו טורחים יותר להסתיר זאת.
    האם יתכן שאישתך היא אדם חם וידידותי, המראה באופן חיצוני את חיבתה לאנשים שונים בסביבתה?
    אני מבינה שההתנהגות הזאת מדאיגה אותך ועוברות בך מחשבות שמא זה לא כל כך תמים, אבל בדוק איך היא מתנהגת עם אנשים אחרים, לא איתו.
    בכל אופן קנאות וחשדנות הינם רעל ליחסים. אסביר לך למה:
    כי היא תרגיש צורך להסתיר דברים מפניך, מפני שהיא תסבול מן התגובות הקנאיות שלך, וככל שהיא תרצה להסתיר יותר אתה תרגיש זאת וההסתרות יצטרפו לדברים שמפריעים לך, וזה כמו מעגל קסמים. אם אינך מצליח להתשלט על כך ולתת לה חופש להתנהג באופן טבעי - אולי שווה ללכת לייעוץ ולפתוח את הנושאים הטעונים האלו לפני שזה מרעיל לגמרי את היחסים ומדכא את האהבה ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ההתנהגות להלן תקינה
    מחפשתעצה
    02/08/2009

אני גרושה +2 (3/5), אני יוצאת חודשיים עם בחור שעל פניו הינו נהדר.. לארג', מתחשב, מביא פרחים משפחתי
    מה שהאיר לי נורות אדומות היה קצב הדברים במערכת היחסים, בפגישה הראשונה כבר אמר איפה יודע שנהיה בעוד חודש ושלושה חודשים, מיד רצה להחשף לבנותי, לא אפשר לי לתת קצב למערכת, מהיום הראשון ישן אצלי, לא מוכן לוותר על אף לילה רוקם תוכניות כבר לעוד שנה וועל מגורים משותפים. שהתעקשתי לקחת יום חופשי לעצמי החמיץ פנים והתעקש לבוא ולישון על הספה, מוותר לי על הכל ואיתן בדעתו כי אסור לפרק מערכת יחסים אם מוצאים משהו טוב. אני מרגישה שאין פרופורציות בין הזמן של המערכת שלנו לכמיהות והרצונות שלו ועל אף שדברתי איתו הוא בדעתו אף אמר לי שבשל רצוני ללילה נפרד (בשל חוסר שינה - נחירותיו) הוא לא יזמין אותי לטיול בחו"ל כיוון שלא ניתן לישון יחד (אומנם דבריו נאמרו בציניות אך אני מרגישה כי היה בהם טעם לפגם)
    האם אני רגישה מידי? או שמה זאת אובססיה ועלי "להזהר" ממנו והנורות שנדלקות לי אכן מאותתות לבאות?
    לעזרתך אודה

לקביעת תור
    סגירה
    האם ההתנהגות להלן תקינה

הוספת תגובה

• קצב מהיר מידי

שירית
    02/08/2009

מחפשת עצה יקרה,
    התנהלותו של בן זוגך אכן נשמעת לא תקינה. והנורות שנדלקו לך , נדלקו בצדק. אילו הם סממנים של אובססיה , תלותיות, חוסר ביטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר לא בריא

דורית כהן
    03/08/2009

אני מסכימה עם שירית. משהו מאוד לא בריא כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להגיב
    שרינה
    02/08/2009

נשואה כבר מעל 18 שנה עם עליות וירידות אך בסך הכל אהבה ומשיכה מינית מאוד גדולה..אבל גיליתי שלפני שנתיים בעלי פתח כרטיס הכרות באתר סטוצים ופנטזיות מיניות .אני כל כך מכירה אותו שידעתי מיד את השם שבטח הוא ישתמש בו ואת הסיסמא ואכן ניכנסתי לכרטיס-מסתבר שהוא לא ענה לאף אחת והכרטיס שלו מזמן לא ניכנסו אליו.מצד אחד אני מאוד מופתעת איך איך הוא עשה זאת מאחורי גבי כי אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי ומצד שני הוא לא ענה ולא ניפגש עם אף אחת משם.שאלתי: מה גורם לבעל נשוי לעשות זאת ? אני לא יודעת איך להתנהג..... האמת שזה פוגע בי מאוד מאוד

לקביעת תור
    סגירה
    איך להגיב

הוספת תגובה

• פשוט לא להגיב!

שירית
    02/08/2009

אולי בעצם כן... להגיד תודה לאלוהים שיש לך בעל טוב ,אוהב ונאמן שכל פישעו הוא שסקרנותו גברה עליו והעז רק להציץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עולם לגיטימי ומצוי של פנטזיות

דורית כהן
    04/08/2009

שרינה היקרה, ברוכה הבאה לעולם האינטרנט... אני לא הייתי נבהלת או נפגעת או מודאגת במקומך. לרוב האנשים יש צורך בקצת יציאה מן השיגרה, גיוון, ריגוש, כניסה לפנטזיות, ועולם האינטרנט מספק זאת ברמות שונות. ראי בכך קצת העשרה. האם היית מודאגת אילו היה שוכר סרט כחול על מנת להתגרות קצת? אני חושבת שבזוגיות זה חשוב שיהיה עולם פרטי במקצת כל אחד מבני הזוג. רשות הפרט. מקום בו כל אחד יכול קצת לפנטז, להרהר, לא הכל חייבים לחלוק עם בן הזוג. הזמינות של הגלישה באתרים אלו היא קלה, מיידית, וזה מושך להישאר בהם ולגלוש עוד ועוד. אני במקומך לא הייתי מודאגת, זו תופעה טבעית והמון גברים ולא מעט נשים עושים זאת.
    שמחי בחלקך, שאחרי 18 שנות נישואין עדיין יש "אהבה ומשיכה מינית מאוד גדולה"!!!
    אולי תשוחחי איתו על נושא הפנטזיות, (בלי לחשוף מה שא יודעת על הגלישה שלו) שתפי בשלך ושאלי אותו אם יש לו גם כן. תראו אם אתם יכולים להעשיר את חיי המין שלכם בעזרת הנושא הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

רחל
    04/08/2009

לדורית ,
    לי אבל מאוד הפריע שככה הוא הושפע מהם ,והרגשתי שממש בא לו להיפרד .
    ואייך אני יכולה עוד להגיע אליה אחרי שהיא אמרה מילה קשה כמו " מה אין עוד בחורות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא השרשור הנכון

דורית כהן
    04/08/2009

רחל, האם את יכולה לשים שוב את התגובה שלך בשרשור הנכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד חוזר הניגון
    א
    02/08/2009

אני בן 23 מעולם לא היה לי קשר רציני.
    אני מכיר לא מעט בחורות ויוצא איתן.אני כרגע במטרה לצאת עם מישהי לקשר
    רציני משום שמן הראוי לי להתקדם עם מישהי שאני ארצה.
    רק אתמול נפגשתי שוב עם בחורה שאני כמעט ובטוח שאני לא מעונין לאצת איתה לקשר
    רציני. למה אני חוזר ועושה ומתנהג כפי שהתנהגתי אתמול ? רוצה לעצור את זה מיד אבל עכשיו.
    מה עושים ? זקוק לעזרה ?

לקביעת תור
    סגירה
    עוד חוזר הניגון

הוספת תגובה

• לא נכון להתפשר

דורית כהן
    03/08/2009

א היקר, לא חושבת שעליך להתפשר. ודאי לא בגילך הצעיר. כדי שייווצר קשר רציני עם מישהי, זה חיוני שהיא מאוד תמצא חן בעיניך וממש תשתוקק לבלות איתה כל רגע פנוי, לפחות בשלב ההתאהבות הראשוני. אחרת זה עלול להיות מאוד מייגע ומאכזב, ועלול להישאר לך טעם רע ממערכות יחסים. אנשים הם שונים זה מזה, יש כאלה שמאוד קל להם ליצור קירבה ואינטימיות עם אנשים רבים, ויש כאלה שלא מתקרבים בקלות. אתה כנראה מן הסוג השני. לא ניתן לאלץ זאת. כאשר תיפגוש מישהי שתדליק אותך אתה בטח תדע זאת, כי לא תוכל להפסיק לחשוב עליה. ואז זה יכול להיות שווה את המאמץ ואת החיזור ואת הסיכון שאולי היא לא תרצה אותך באותה מידה.

יחד עם זאת, עם כל מה שכתבתי לך קודם, הבא בחשבון שיש קשרים נהדרים שמתפתחים לאט, תוך היכרות הדרגתית, ללא הניצוצות והפרפרים הראשוניים.
    אתה מכיר מישהי, יש בה כמה דברים שמוצאים חן בעיניך אבל אין הריגוש הידוע. מצד שני ככל שאתה יוצא איתה יותר אתה מגלה יותר דברים שמוצאים חן בעיניך וזה יכול להתפתח לאהבה. לכן, לא צריך להלקות את עצמך אם אתה מוצא עניין מסויים במישהי ולא פוסל אותה על הסף, כי "בכל זאת יש בה משהו" - תראה האם בפעם השנייה היא יותר מוצאת חן בעיניך או ההיפך. אם ההיפך - סיים את העניין איתה ועבור הלאה. אבל אם אתה מרגיש שיש שיפור - אני מציעה לתת לכך צ'אנס.
    לגבי קבלת עזרה - לא מזיק להתיישב לשיחה או שתיים עם איש מקצוע שגם יתרשם ממך ויכול להגיד לך אם יש תחומים או בעיות שאתה עצמך אינך רואה ואינך מודע אליהם, וכמו כן יוכל לחזק אותך ולהרגיע אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת עצוב לי , מה עושים ?
    איילת
    01/08/2009

שלום וברכה, שמי איילת , אני בת 32 גרושה כשנתיים ואם לני פעוטות בשנים. אני עובדת במשרה מלאה ולומדת לימודי תואר שני די אינטנסיבים. אביהם של הילדים רואה אותם אחת לשבועיים וכל הנטל הוא עלי. מיותר לציין שאני ברוב מן הזמן במלחמת הישרדות כלכלית ובכלל. יוצא לי להכיר גברים - אך אני מאוד בררנית לגבי אופיו ואיכותו לש הבחור. עד כה לא הכרתי מישהו באמת נחמד.
    לפני כשלושה שבועות הכרתי בחור בגיל 47 , גרוש ומאוד , אבל מאוד עשיר. בסך הכללי פנוי ברוב שעות היום מכיוון שהוא מנכ"ל של חברה די גדולה והוא יכול להיות גמיש. הוא אדם טוב, נראה טוב , מקסים ומתחשב. בכל שעה פנויה שיש לי הוא לוקח אותי לכל מקום שאני רק רוצה , קונה לי ומפנק אותי עד מאוד. אני נמשכת אליו מינית ועד לשלשום בלילה חשתי כי זכיתי בפיס..
    הגענו למיטה ופשוט הוא לא הצליח לבצע את האקט המיני, לא הצליח ל"עמוד לו" בכל הסוף שבוע. פשוט כלום. פשוט לא עומד לו . חשתי כל כך מאוכזבת ומתוסכלת וגם לא היה לי נעים ממנו- ניסינו כמה פעמים ופשוט כלום. הוא אמר שזה בגלל הקונדום וזה בגלל שלהוא חייב מין אוראלי וכולי. אבל לי זה כל כך לא מתאים. אין לי כח לזה ואם אין סיפוק במיטה וצריך לעבוד על זה כל כך הרבה - אז זה מעייף. מצד שני אני יודעת שאפשרויות כאלו לבילוי, ליציאות, למסעדות , למלונות( הוא כבר הזמין אותי לחו"ל) להתחשבות ולליבו הטוב ( קונה מתנות לי ולילדים , אכפת לו משלומי) זו אולי הזדמנות אחת ל.
    עצוב לי. מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה
    קצת עצוב לי , מה עושים ?

הוספת תגובה

• שאלה

שירית
    02/08/2009

אני מבינה שמהמקום ההישרדותי שאת נמצאת בו, הכסף שלו מאוד קוסם לך. לא כתבת מילה על מה את מרגישה כלפיו. הוא מוצא חן בעינייך בכלל? אם אין לך כח להתאמץ כדי שהסקס יצליח יכול להיות שרק הכסף שלו מוצא חן בעינייך...??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת ביצוע

דורית כהן
    03/08/2009

איילת היקרה, הרבה גברים מתקשים לתפקד בפעם הראשונה שהם נמצאים עם מישהי שמאוד חשובה להם רגשית. הם נכנסים ללחץ ולחרדת ביצוע, ולא מקבלים שיתוף פעולה מאבר המין, ואז נוצר מעגל קסמים: ככל שחשוב לו יותר שתהיה זיקפה - כך החרדה גדולה יותר, וזו לא מאפשרת את הזיקפה. אם את מבינה זאת ומוכנה להיות סבלנית, יש סיכוי גדול שהבעייה היא כמתואר, ולא משהו יותר יסודי וכרוני. אני חושבת שאם בעייה היא כרונית, גברים שיש להם בעייה כרונית מתודרכים ע"י הסקסולוגים אליהם הם פנו, יש להניח, להגיד מראש לבנות הזוג החדשות שיש להם בעייה, כדי שבנות הזוג לא יתאכזבו בעת קיום היחסים, ויהיו סבלניות ויצירתיות לגבי נושא החדירה. גבר עם בעייה כזאת, חייב להרגיש בטחון ונינוחות וקבלה מצד האישה.
    אם את יכולה לקיים איתו שיחה "לא כבדה", שבה תשאלי אותו מה חשוב לו ומה הוא אוהב, ותספרי לו מה את אוהבת שעושים לך (חוץ מחדירה, בינתיים), זה יכול לעזור. עליכם למצוא דברים שכיף לעשות אחד לשני בשלב זה ללא חדירה, ועם הזמן את תראי האם יש לו זיקפות ובאילו מצבים. לא הייתי מוותרת כל כך מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות
    קרן
    31/07/2009

חבר שלי ואני כבר ביחד 3 שנים וחשבנו לא פעם על מיסוד הקשר, כאשר לאחרונה חל שינוי במערכת היחסים, התחלנו לריב על כל דבר וכו' אך לא הגענו לפרידה סופית.
    יום אחד כשהגעתי אליו די בהפתעה תפסתי אותו מתכתב עם איזה בחורה שהכיר באינטרנט (הוא היה חצי עירום באותו הזמן). לאחר בירור קצר הסתבר שכבר בערך חודשיים הוא נכנס לצ'ט באינטרנט ומכיר שם בחורות, כל יומיים מישהי אחרת הם מחליפים תמונות ומתכתבים - ברובן של השיחות גם היו מעורבות מילות סקס ואפילו ברוב המקרים הוא זה שיזם את החירומונים דרך ההתכתבות ורצה עוד..
    יצוין כי הוא לא נפגש עם אף אחת. "הקשר" הארוך שלו זה היה קשר טלפוני עם מישהי שהכיר במשך כשבועיים (הם גם לא נפגשו). לטענתו הוא לא עשה זאת כי לא רצה בגלל שהוא אוהב אותי והכל היה סתם. לטענתו הוא גם לא אונן בזמן ההתכתבות עם אף אחת.

למותר לציין כי זה מאוד פגע בי. הוא התחנן על נפשו והבטיח שיפסיק - הוא ראה עד כמה זה פגע בי.
    אני מאוד אובדת עצות אם אני בכלל אמורה לסלוח לו או להמשיך הלאה ולחפש מישהו שיעריך אותי ולא יחפש ריגושים בחוץ ואם בכלל יש גבר כזה? האם יש מצב שהוא באמת יפסיק לטווח הארוך של השנים?

לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• הי קרן

מאיה
    02/08/2009

הי,

את נשמעת לי מאוד פגועה, אני מקווה שכרגע כשאת קוראת את זה את מעט יותר נינוחה כי "היגיון בריא" מאוד חשוב במצבים כאלה שאת מתארת פה וכדאי גם לבוא בראש פתוח לפתרונות.

כתבת שלאחרונה יש ביניכם ריבים, בואי נקרא לזה תקופה פחות טובה של הקשר ותסכימי איתי שזה יקרה לך עם כל גבר, כי ככה זה מערכת יחסים. היא לא ידועה מראש והיא לא תמיד על מי מנוחות (ההפך, כדאי שיהיה בה קצת אקשן, לא?). אח"כ את מספרת שתפסת אותו על חם מתכתב עם כל מיני, מחליף תמונות ומתחרמן. אני רואה קשר חזק בין שני הדברים. מעבר לזה שגם גברים שטוב להם במערכת היחסים וגם נשים מאושרות- גולשים מדי פעם, מחפשים את הפרטיות שלהם ומפלרטטים (או יותר) עם זרים. אם זאת בגידה או לא זאת לא השאלה פה. העיניין הוא שזה קורה במערכות יחסים. משעברתם תקופה קצת סוערת, שבטח לא הביאה לריגושים חיוביים, בן זוגך חיפש לו מקום מפלט להרגיש את החיזור, את ה"אהבה", את הריגוש וההתחלתיות של "משהו".. כי בקשר הנוכחי זה מעט פסק לאחרונה. ולא, אני לא מצדיקה שזה הפיתרון- אבל אני מנסה להסביר לך מה יכולה להיות הסיבה האפשרית למעשה שלו.

הוא טוען שלא אונן ולא נפגש וכו'.. את צריכה לחשוב אם עד כה היה ביניכם אמון שיחזיק את הקשר, אם היה ביטחון ואם האמנת בו באמת, כדי למסד את הקשר כמו שאמרת.. ואם עכשיו את מאמינה לו.

אני רואה במעשיו פועל יוצא של התקופה שעברתם. לא, לא כל פעם שתריבו הוא יוכל לברוח לו לכל מיני מטעמים, אבל השאלה היא איך את מטפלת בזה באופן כזה שמצד אחד הוא לא ימשיך להסתתר ולברוח למעשים שפוגעים בך ומצד שני לאפשר לו את הפרטיות שלו (שכל אחד מאיתנו זקוק לה בקשר). אולי כדאי שתנסי לשבת איתו ולשאול אותו (לא להטיח) מה קרה בזמן האחרון, מה הוא מרגיש, אם יש קשר לתקופה האחרונה, לאפשרות למיסוד הקשר (מפחד?), אם יש משהו שאת יכולה להעניק לו שאולי יחזיק אותו בטוח יותר בקשר איתך. הוא הבין שנפגעת, הוא כבר אכל את עצמו על זה, אין לי ספק. אין דבר מביש יותר מלהיתפס. והוא בכל זאת אמר לך ושיתף, ועל כך אפשר לברך. לא כל פרנטר היה מוסיף על פני מה שכבר קרה.

אז אחרי כמה ימי הירגעות, שבי איתו ונסי למצוא דברים שאפשר לשפר- אם זה לתת לו יותר מרחב (תתפלאי, כשאת מאפשרת מרחב, לא תמיד בן הזוג מנצל את זה וישר יורד למחתרת. עצם זה שאת הצעת ואיפשרת- אולי ישאיר אותו קרוב אלייך. הזוי אבל קורה לא מעט), אם זה להקשיב יותר למה שעובר עליו, אם זה לדבר על ההמשך או על מה שקרה.. פשוט תדברו.

כולנו צריכים ריגושים, ולגבי מה שכתבת בסוף- אם תחפשי לך אחר, סביר להניח שלא תמצאי אדם שלא מחפש את ההתרגשות ממשהו חדש (אלא אם כן הוא אפטי באופן יוצא דופן, וזה בד"כ פחות כיף..), ואני לא חושבת שבגלל האירוע שציינת, צריך לפרק משהו. צריך לשבת ולדבר, ולבדוק מה גרם לזה. כשתהיה הכנות והאפשרות לשוחח על זה ברוגע - את תמצאי את הפיתרון שלך.

בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסכם ממון
    שלי
    31/07/2009

שלום,

כיצד ניתן להעלות את נושא חתימה על הסכם הממון לבעל לעתיד שנמצאים לפני נישואים, כאשר אני מגיעה עם דירה וסכום כספי נכבד? אבל הוא לא מודע לכך שיש דירה על שמי.

לקביעת תור
    סגירה
    הסכם ממון

הוספת תגובה

• הסכם ממון

יהודית ברגמן
    31/07/2009

שלי יקרה,
    כמי שמאמינה בתקשורת פתוחה, שאלתך תמוהה מאוד בעיני. אם את מבקשת לקשור את חייך עם גבר שאת לא בוטחת בו ואפילו שאלה כזו את לא מעזה להעלות ומבקשת לדעת איך להעלות.. מסתירה ממנו מידע לגבי גודל רכושך... משמע שאת חושדת ואינך סומכת עליו. חישבי קודם עם עצמך אם הוא ראוי להיות בעלך. ולגבי הסכם ממון- זו שאלה שעליך להפנות ליועץ בתחום משפטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    שלי
    31/07/2009

שלום,

אני יוצאת עם בחור כבר קצת יותר משנה. בהתחלה מאוד התלהבתי ונפגשנו כל יום ויום ורק רצינו להיות ביחד כמה שיותר. תוך חודש מהיכרותנו כבר נסענו ביחד לחו"ל. שנינו היינו בטוחים שמצאנו את הנפש התאומה.
    לאחר חצי שנה של אידיליה ואהבה פרחה, נודע לי שהבחור לא עובד למרות שלאורך כל הדרך הוא אמר שהוא עובד.
    הוא נתן לי להאמין שהוא עובד במקום מסודר למרות שכל הזמן היו לי ספקות אבל לא יכולתי להוכיח כלום.
    נפרדנו לתקופה מאוד קצרה לאחר שנודע לי דבר השקר שלו.
    הוא הבטיח שיחפש עבודה אבל כל הזמן אמר שהמצב מאוד קשה במשק ואין אפשרות למצוא.
    בסוף הצבתי בפניו אולטימטום ואמרתי לו שאם הוא לא הולך לעבוד אני עוזבת.
    הוא חיפש ומצא עבודה ונכון להיום הוא עובד.
    הוא כל הזמן מקטר על מר גורלו וכמה קשה לו לעבוד ושלא הולך לו כל כך בעבודה (הוא עובד לפי עמלות).
    אני מאוד אוהבת אותו והוא אומר שהוא אוהב אותי אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות.
    בזמן האחרון אני מרגישה שכאילו זה כבר לא זה.
    יש לי כל הזמן ספקות לגביו, האם הוא יוכל לפרנס אותי ואת המשפחה בעתיד?
    האם אני אוכל לבנות מחדש את האמון כלפיו?
    תמיד יש לי את החשש שהוא יתפטר מהעבודה ויגיד שהוא לא מסוגל לעבוד.
    בנוסף, הוא כל הזמן ממלא טוטו, אפילו טוטו ששייך למשחקים בחו"ל. אני לא מבינה בזה וממש לא אוהבת את כל הנושא של הטוטו כי אני לא מאמינה בזה.

שנינו בגילאי 30+ ואני מרגישה כאילו זו החלטה גורלית מאוד.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני מרגישה אובדת עצות.

בתודה מראש לכל העונים (-:

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• אור אדום

יהודית ברגמן
    31/07/2009

שלי יקרה,
    אם את מרגישה שזה לא זה בגלל 3 נקודות מאוד מהותיות... בגלל חוסר אמון, בגלל שהוא בטלן ובגלל שהוא מכור להימורים... כנראה זה אכן לא זה. מנית 3 נורות אדומות שהן אות הזהרה לזוגיות נצלנית ומאוד לא בריאה.. על כן תשקלי שוב אם את רוצה להמשיך להיות במקום הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחסים חדשים
    אני
    29/07/2009

שלום רב.
    הכרתי בן אדם טוב,מתחשב,אוהב,מפנק, וכו......
    אבל יש לו בעיה
    המשפחה שלו קודמת לכל וזה קצת מרגיז אותי
    אני מאוד אוהבת אותו אבל לפעמים שאני יודעת שהוא צריך לבוא אלי
    אני לא רוצה להיות חונקת יותר מדי.
    הוא מתקשר בערב והוא אומר לי שהוא נוסע לאחים שלו ושאני יבין אותו ואת מרשה לי?
    כל הזמן הוא שואל אותי את מרשה לי?מה קורה עם זה?יכול להיות שהוא כל הזמן היה צריך לבקש אישור מהחברה הקודמת שלו?
    ניסיתי להכנס לעומק בענין הזה ישבתי וחשבתי לבד ובאמת שאני לא מצליחה להבין את זה
    הקשר שלנו עדיין טרי(חודש וחצי)ובאמת שאנחנו מאוד אוהבים
    הוא גרוש ללא ילדים והוא מאוד אוהב את 2 הילדים שלי והם אותו
    הפרש הגילאים בינינו הוא 11 שנה(הוא בן 50)
    חשבתי שעם בן אדם יותר מבוגר ממני יהיה יותר טוב
    אבל אני מבינה שכמעט כל הגברים מטומטמים
    ממש תינוקות.
    אני באמת לא יודעת מה לעשות
    חברה אומרת לי שאני צריכה להבהיר לו מהתחלה שקודם כל אני ורק אני.
    עניתי לה שאני לא יכולה לעשות את זה בתחילת הקשר פתאום לנתק אותו מהמשפחה
    מה גם שהוא לא יעשה את זה ובטח שאני לא רוצה
    אני יודעת שהייתה לו חברה כמעט 4 שנים ועדיין היא נמצאת אצלו בתוך הלב
    הוא היה כנה איתי בנושא זה(למרות שלא שאלתי)
    החברה היתה מטרטרת אותו .
    הוא אמר לי: אני לא יודע היא סינוורה אותי
    היא ממש טימטמה אותי.תלך,תביא,תקנה.
    ואני ממש לו כזאת נצלנית.
    מאוד קשה לי עם זה
    ועוד יותר קשה לי לשבת ולדבר איתו על זה כי אני לא רוצה לפגוע בו
    למה גברים אוהבים רק את הנשים הרעות?
    ניתקתי עכשיו את הטלפונים
    לא יכולה לשמוע אותו ולאכול את הלב.
    יש לי כל כך הרבה דברים לספר לו ואני מרגישה שעדיין זה לא הזמן.
    יכול להיות שאני צריכה לשחרר אותו מהקשר שלנו?או לתת עוד צאנס?

לקביעת תור
    סגירה
    יחסים חדשים

הוספת תגובה

• יחסים לחוצים

יהודית ברגמן
    01/08/2009

אני יקרה,
    לא ברור מדוע את מחפשת קשר עם גבר, אם לתפישתך כל הגברים המתחשבים והמסורים -מטומטמים. הקשר שלכם טרי בן חודש וחצי בלבד ואת כבר מצפה ממנו להיות פנוי רק אליך ולוותר על משפחתו. אם את רוצה בקשר איתו, מדוע את לא מבררת את הדברים בשיחה גלויה איתו ? אם את רוצה זוגיות טובה איתו, רצוי שבמקום לבנות סיפורים בינך לבין עצמך ולהתייעץ עם חברות - פשוט תלבני את הדברים איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?
    אני
    29/07/2009

אני פרודה + 1 מזה שנתיים ובתהליך גירושים שבע"ה יסתיים חודשיים. הכרתי מישהו באינטרנט לפני כשנה - הסיבה הייתה התייעצות בלבד. התכתבנו פה ושם לא משהו קבוע. בחודשים האחרונים התכתבנו בדחיפות גדולה יותר ואף דיברנו בטלפון. מכיוון שאני עדיין לא גרושה לא הסכמתי ( וגם הוא לא) להיפגש. אך נפגשנו פעם אחת לכוס קפה מאוד ידידותית רק בכדי לראות עם מי אנחנו מדברים. הפרוד שלי יוצא לבלות לפחות פעם בשבוע - לא יודעת אם הוא יוצא עם בנות אך אני לא תמימה.... אבל לי זה נראה לא לעניין גם בגלל ביתי . למרות שהיא תינוקת המצפון לא מרשה לי. גיליתי כלפי הידי מהאינטרנט רגשות והוא טען שזה הדדי , אך לפני חודשיים התחיל להסביר לי שלטובתי עדיף לצמצם את ההתכתבויות והטלפונים כי אני במצב עדין ואני עלולה להפסיד הרבה בתהליך הגירושים. סיכמנו שאנחנו רק מדברים וזה בסדר. הוא הכיר מישהי - היה לי קשה עם זסה וביקשתי לנתק איתו קשר. הרגשתי קצת פגועה , לא מבינה למה אבל כך הרגשתי. בסהכ הוא רווק ומותר לו. ניתקנו את הקשר מרצוני הוא בהתחלה ניסה לשכנע שאין צורך לנתק את הקשר כיאנחנו לא עושים משהו רע אבל אז הסברתי לו שיש לי רגשות ושהקשר שלו פגע בי ולכן כדאי לנתק את הקשר. ניתקנו אבל אני מרגישה רע. מה לעשות? קצת ניסחפתי לא?

לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• כשתדעי מה את רוצה...

יהודית ברגמן
    31/07/2009

חסרת אונים יקרה, לא סתם בחרת בכינוי הזה. את במצב רגיש ותלותי כעת ובעצמך לא יודעת מה את רוצה. סיכמתם על פי נטיית ליבו לצמצם את הקשר לשיחות בלבד. אם סיכמתם שאתם רק מדברים, כנראה שמבחינתו אין עניין להעמיק את הקשר ליותר מכך ובהקשר לכך צפיותיכם שונות. זו צריכה להיות בחירה שלך אם להסתפק בשיחות אימון איתו או להמשיך הלאה, כי בכל מקרה את צריכה להשמר בתקופת תהליך הגירושים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אני
    31/07/2009

ככל הנראה או שהסברתי את עצמי בצורה לא נכונה, או שלא ירדת לסוף דבריי או כוונותי.
    אני אכן חסרת אונים ומבולבלת , אך לא הייתה לי כוונה ולו הקטנה ביותר להעמיק את הקשר פרט לשיחות , כל עוד אני נשואה.
    ואני אכן חסרת אונים ומבולבלת שכן יום אחד הוא הכי מבין בעולם ומרעיף עליי חיבה ויום אחד אדיש.

אם לא הייתי במצבי הנוכחי הייתי נוטה להאמין שאו שהוא לא רוצה והוא לא מעוניין לפגוע בי, אז הוא רוצה שהניתוק יבוא ממני. אבל כשאני אכן מתנתקת הוא פתאום יוצר קשר...
    או שהוא משחק איתי משחק מחושב ביותר.

בכל אופן אין לי רצון במשחקים ואני בסה"כ מחפשת ידיד טלפוני - ואכן אולי יצרתי תלות לא בריאה.
    ואולי חיבה מיותרת שעלולה לפגוע בי . אין לי יכולת לפרש את ההתנהגות שלו ולכן פניתי בשאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקה צרפתית
    שירי
    29/07/2009

שלום,
    שאלתי היא: חבר שלי לא אוהב להתנשק צרפתית. אני יודעת שהוא אוהב אותי אהבה גדולה.
    מה לדעתך הסיבה לכך?
    תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    נשיקה צרפתית

הוספת תגובה

• למה שלא תשאלי אותו?

שירית
    29/07/2009

יכולות להיות אלף ואחת סיבות.
    השאלה היא אם לך זה מפריע או שאת מקבלת את זה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה