מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התיאשתיאנונמית :)13/04/2010
ההיתי קצת מלאה פעם...התחלתי בדיאטה בלי ספירת קלוריות...אלה פשוט צימצום האכילה...2 קערות קורנפחלקס עם חלב...ומנה בשרית ופחממה המון ירקות..תפריט של נוער בעיקר
גילתי את הספורט ובשמך שנתים שלמנות אני מתאמנת ריצות\אימוני כוח בחדר כושר...
הגוף ניהיה חטובבבבבבבבבבבבבבב מאוד מאוד!!!!בוא נגיד שהרבה קינאו בי בבגד ים....
הגעתי למשקל 50 על גובה 1.65.. נכון ההייתי רזה אבל הגוף החטוב הזה..מתגעגעת אליו כל כך
ומשם התחילו לי בולמסי אכילה...
ולאט לאט היה נמאס לי מכל הדיאטותףהתפרטים.הפירות.הירקות..ולצערי גם הספורט
כל יום אוכלת ואומרת מחר דיאטה
במשך כמה חודשים טובים העלתי 15 קילו..הגעתי למשקל 65.. אני בדיכאון
אין לי כוח יותר לעשות ספורט
אין לי מוטבציה
אני רוצה לרדת למשל 55
אין לי ביטחון בים...אין לי ביטחון להתלהבש...קניות בגדים היה בשבילי חוייה ויומית כמעט..היום אולי פעם בחודשים אני מרפגנת לעצמי בגד..וגם אותו אני קונה בפשרה
כל היום בוחנים את הגוף שלי...בגלל שההיתי כל כך רזה ועליתי כל כך במהירות
כל הזמן היו אומרים לי איזה גוף היה לך...
מה ניהיה ממך...
מגזימים כי רגילים לראות אותלי ממש כמו "דוגמנית"
איך אני חוזרת לקצב הנכון???????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנה דוגמא מצונית למה דיאטות כאסח
עינת לב ארי13/04/2010מסוכנות ומביאות להשמנה. אני מקווה שכל מי שנכנס לפורום יקרא את ההודעה הזו וילמד מה לא לעשות!! לגבי מצבך הנוכחי, כנראה שפיתחת הפרעת אכילה שמשולבת עם דימוי גוף וערך עצמי נמוך ועיסוק מוגזם במראה החיצוני ועל כן כדי לחזור לאכילה בריאה ושלא לפגוע עוד בגוף שלך ע"י ירידות ועליות במשקל חשוב שתתייעצי עם דיאטנית מומחית להפרעות אכילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על תפריטכדשכ13/04/2010
שלום,
תוכלו בבקשה להגיד מה דעתכן על התפריט שלי...
בוקר: 50 ג שיבולת שועל\סולת + פרי
צהריים: 50ג דגנים (אורז\חיטה\כוסמת וכ'ו) + 25ג קטניות (שעועית\אפונה\חומוס) + 50-75ג עוף\דג\כבד או ביצה אחת + 3 ירקות + 100ג ריוויון
ערב: פרי אחד או שניים
שותה גם כוס-שתיים נס קפה עם ממש מעט חלב (או חלב סויה) עם סוכרזית בלבד.
גובה 167 שוקלת 55.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לעשות דיאטה?את בגבול
עינת לב ארי13/04/2010תת משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בסיומה של דיאטה
כדשכ13/04/2010וזה התפריט שלי בכחודשיים האחרונים.
רציתי לדעת אם הוא בסדר לשמירה על המשקל אחרי ירידה?
כמה קלוריות בערך מכיל?
והאם מאוזן מבחינה תזונתית?
וכמה קלוריות אני צריכה לצרוך על מנת לשמור על המשקל ללא פעילות גופנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בסיומה של דיאטה
כדשכ13/04/2010וזה התפריט שלי בכחודשיים האחרונים.
רציתי לדעת אם הוא בסדר לשמירה על המשקל אחרי ירידה?
כמה קלוריות בערך מכיל?
והאם מאוזן מבחינה תזונתית?
וכמה קלוריות אני צריכה לצרוך על מנת לשמור על המשקל ללא פעילות גופנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הדיאטה שעשית
kala13/04/2010היי,
רציתי לשאול אותך..אני בידיוק באותו הגובה שלך..ומעוניענת להגיע למשקל שאת היום..
אמרת שעברת דיאטה להגיע לזה..ורציתי לדעת איזה תפריט דיאטה עשית להגיע למשקל 55?
תודה ,מחכה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
כדשכ13/04/2010לא הייתי ממליצה לך על התפריט שלי... עשיתי דיאטת כסאח שבמהלכה הורדתי יותר מ-50 ק"ג בשמונה חודשים.
התחלתי מאכילת כמה ירקות ביום ועם הזמן הפכתי את הדיאטה לקצת יותר שפויה אבל עדיין, אני יודעת שהכמויות שאכלתי היו קטנות מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי..
kala13/04/2010אוהו..כמה ירדת..כל הכבוד..מדהים..
תפרטי לי קצת יותר אם את יכולה...
אני שוקלת 60,ואני מתה לרדת ל55,ומה זה קשה לי בטירוף..
אז..אכלת רק ירקות..וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואווווו 50 ק"ג ב 8 חודשים?!
רוצהלהיותרזה13/04/2010נשמע לי בהחלט מטורף!!!!! את בטח סבלת בטירוף!!!!!! איך עשית את זה?! אפשר לומר שעשית את הלא יאומן!!!!!!! אם אני הייתי מורידה ב-8 חודשים 25 ק"ג כלומר חצי ממה שאת הורדת לא הייתה מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!! כ-ל ה-כ-ב-ו-ד על הכוח רצון!!!!!!!! ריספקט!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא טוב כמו שזה נשמע
כדשכ13/04/2010אומנם בכלל לא סבלתי מרעב (ואין לי מושג איך זה יתכן בהתחשב בכמויות שאכלתי) אבל דיאטות מסוג זה לא בריאות בכלל ואם מעכשיו אני לא אשמור טוב טוב על כל מה שאני מכניסה לפה, אני אעלה הכל בחזרה תוך כמה חודשים.
מעכשיו זו מלחמה עד סוף החיים עבורי, לשמור לא לעלות הכל בחזרה.
אני פיתחתי אובססיה מטורפת לאוכל בעקבות הדיאטה הזאת.
כרגע, אין לי חיים, הכל סובב סביב אוכל... אני חייבת למצוא פתרון לא ליהיות כל כך מודעת לכל פירור שאני מכניסה לפה. ובעיקר, לאכול בריא ומאוזן. בגלל זה שאלתי על התפריט שלי, אני רוצה לאכול נורמלי אבל לשמור על המשקל שלי...זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מחזור?
עינת לב ארי13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, כבר כמה חודשים שאין
לאלי14/04/2010כרגע שאני צורכת בערך 900-1000 קלוריות ליום לפי הערכתי.
אני פוחדת להעלות את סך הקלוריות כי אני לא רוצה להשמין!!
כמה אני יכולה לצרוך בלי לעלות אפילו קילו?!
אני לא עושה פעילות גופנית ועובדת בעבודה פיזית קלה (באריסטת קפה בארומה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם אין לך מחזור את חולה
עינת לב ארי15/04/2010והגוף שלך לא מתפקד כראוי. את חיבת עזרה מקצועית משום שאת בסכנה לפתח אנורקסיה קשה שאם לא תטפלי בזה עכשיו את יכולה להתדרדר ולהגיע לאישפוז.
ייעוץ דרך האינטרנט לא יעזור לך.
בכל מקרה אסור לך להמשיך לצרוך 900-1000 ק"ל משום שזה מעט מידי.
תאמי במהרה פגישה עם דיאטנית בקופת החולים שלך וכן עם רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה די מביכהkala12/04/2010
היי,
יש לי בעיה אחת שמאד מקשה עלי עם הדיאטות,אני מסוגלת להוריד כל סוג של מתוק,אפילו סוכר בקפה אני לא שמה,אבל קשה לי מאד עם הארוחת ערב,אני מרגישה שאני חייבת ארוחה כבדה
עם מנת בשר ופחמימות כפי שאני אוכלת בצהרים,היו פעמים שהתחלתי לאכול סלט ופרכיות בערב,
אבל אחרי כמה ימים אני פשוט בדיכאון כזה,,המון פעמים ניסיתי לאכול כמו שצריך בערב אבל זה פשוט לא הולך..אני מרגישה ממש עצובה אם אני לא אוכלת את הארוחה הבשרית שלי והכבדה.
ניראה לי שאני שואלת שאלה די מוזרה...אבל מה עושים?איך אני ניפטרת מההרגל הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם המשקלך תקין ואין בעיה רפואית אין
עינת לב ארי12/04/2010מניעה מלאכול ארוחה בשרית גם בערב. אם אוכלים מנת בשר+ כוס פחמימות כגון אורז או תפוח אדמה אפוי + סלט ירקות או ירקות מבושלים זה בסדר גמור. לצורך באכילה כזו בערב יש סיבות שונות אחת מהן קשורה להפרשה של הורמונים הקשורים במחזוריות היום והאחרת הרגלים שרכשנו בבית בילדותינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה שנתקעהשיר12/04/2010
שלום רב שמי שיר אני בת 26 שנה לאחר לידה.
את ההריון סיימתי במשקל 80 כשגובהי 1.55 מ'. עליתי 20 קילו בהריון.
לפני כחמישה חודשים התחלתי דיאטה וירדתי 10 קילו(ללא פעילות גופנית) כיום שוקלת 58
בשבועיים האחרונים המשקל נתקע.(רוצה להגיע ל-50 קילו)
התפריט שלי בד"כ הוא:
בסביבות השעה 10-נס קפה עם חלב 1% וסוכרזית+פתי בר 1
בשעה 13-פרי או חצי שקית במבה קטנה(מכורה לבמבה) או חטיף אנרגייה או מעדן דיאט
בשעה 16-שתי פרוסות לחם קל עם עגבניה מלפפון ירוק וחמוץ ,מגוונת או טוסט עם כפית רסק וגבינה צהובה לייט+כף גבינה לבנה חצי % או טונה עם כפית חומוס או פסטרמה או חביתה ללא שמן
בשעה 18-פרי או 2 פרכיות אורז או 2 כוסות פופקורן במיקרו
ובשעה 21-מרק נמס בכוס עד 100 קלוריות או כוס נס קפה+פתי בר או פרי או חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות
ושישי שבת קצת מפספסת את הדיאטה מרשה לעצמי להתענק על קוראסון ואוכלת לחם /חלה וארוחות חמות
האם התפריט שלי בסדר?ואם לא מה כדאי לשנות?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפריט מאוד מסוכן עבורך.
עינת לב ארי12/04/2010הוא מכיל כ700 ק"ל, חסר בויטמינים ומינרלים ויכול לגרום לך למחלות כגון אנמיה, כאבי ראש הפסקת מחזור סחרחורת ונשירת שיער. כאמא לתינוק/ת את נוהגת בחוסר אחריות.
כמו כן, אם לפני תחילת ההריון שקלת 60 ק"ג ( עלית 20 ק"ג על פי דברייך , עשיתי חשבון,,) למה לשאוף להגיע ל55 ק"ג , מה קרה?
תרגיעי עם הדיאטה ותוסיפי ביצה ביום, מנה של עוף או בשר לפחות 150 ג"ר אחרי בישול+סלט
+ מכף שמן זית ובמקום פריכיות או לחם קל תאכלי לחם מחיטה מלאה אמיתי ותוסיפי 2 פירות טריים לפחות+ כמה אגוזים או שקדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה שממש חשובה לי....רוצהלהיותרזה12/04/2010
אני אשמח עם תעזרו לי...ככה..התחלתי להבין בזמן האחרון שאין מה לעשות-דיאטה מוצלחת באמת חייבת להיות עם ספורט/פעילות גופנית...ניסיתי כל כך הרבה דיאטות בחיי,אי אפשר לספור,באמת....שבהם לא עשיתי ממש ספורט כמו שצריך ובאמת בקושי מאוד גדול ירדתי במשקל...ועכשיו אני מבינה שאין לי ברירה אני חייבת להזיז את התחת (מה שנקרא...) ולשרוף אנרגיה...עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם פעמיים בשבוע שעה אחת של חוג ריקוד שבו אני מוציאה יחסית די הרבה אנרגיה ובנוסף פעמיים בשבוע הליכה מאוד מאומצת של 30 דקות...האם זה באמת יעזור לי??? האם אני יראה סוף כל סוף תוצאות הפעם??????? אני ממש אשמח אם תומרו לי מה דעתכם....
תודה רבה לכולם מראש...(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון תענה לך
עינת לב ארי12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין.....
רוצהלהיותרזה13/04/2010אני מטר 70 ומשקלי הוא 80 מבנה גוף בינוני-רחב.....(אני חושבת שגם יש לי עצמות כבדות..)
אה ועוד שאלה....אני מוגדרת כשמנה??....
אני באמת אשמח לתשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
סיון דוד13/04/2010האם את יושבת או פעילה במהלך היום??
התשובה מאוד תלויה ברמת הפעילות שלך במהלך היום כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאני פעילה במהלך כל היום
רוצהלהיותרזה13/04/2010אבל לא ממש נתת לי תשובה מספקת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית לירידה במשקל
סיון דוד13/04/2010ההמלצה היא לפחות 200 דקות בשבוע של פעילות אירובית בכדי לראות תוצאות. לפי מה שאת מספרת אני חושבת שאת עומדת בקריטריון. אבל אם לא תראי תוצאות אז תשקלי להוסיף הליכה נוספת במהלך השבוע או במקום 30 דק' , ללכת 45 דק' בכל פעם.זאת כמובן בשילוב עפ תזונה נכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה בפורום וזקוקה לעזרה..טל11/04/2010
שלום לכולם, אני כמעט בת 18, גובהי 1.71 לערך ואני שוקלת כ84 קילו.. כבר המון שנים שאני מנסה להאבק עם המשקל, הגוף שלי אמנם פרופורציונלי מאוד ואנשים לא נגעלים ממני אבל אני לא מרגישה בנוח וכבר 5 שנים שלא הלכתי לים או לבריכה, או לבשתי גופיות. משקלי גם משפיע עליי במצבים הרבה יותר אינטימיים. לפני כשנה שקלתי 77 והתחלתי בדיאטה, הגעתי למשקל של כ71 אך נשברתי באמצע ועליתי הכל במהירות, ועכשיו אפילו הוספתי 7 קילוגרמים נוספים למשקל ההתחלתי.. הבעיה היא לא פיזית, אלא אני חסרת מוטיבציה וקטנת אמונה שאני באמת יכולה להגיע למצב שבו אני ארגיש בנוח עם הגוף שלי, אבל קשה לי להשלים במאה אחוז עם משקלי. למרות זאת, אני כבר המון זמן מתחילות הרבה פעמים דיאטות ונשברת במהירות. אין לי בעיות עם לשמור על המשקל, אלא רק עם הירידה.
נשבר לי, ואני לא רוצה להיות מוגבלת ע''י הגוף והנפש לעשות דברים שאני רוצה לעשות.
איך אפשר לא להשבר? איך אפשר להשיג את המוטיבציה הזו? הדבר היחיד שמונע ממני להרגיש טוב עם עצמי?
בבקשה, אני כבר כמעט מיואשת..
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל, איך הרגשת עם עצמך וגופך
עינת לב ארי11/04/2010במשקל של 71 ק"ג. האם הרגשת נוח ויכולת ללבוש בגד ים? או שגם אז היה לך קשה להשלים עם מראך ומשקלך.
אשמח לדעת.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגמרי
טל12/04/2010אבל הרבה הרבה הרבה פחות התביישתי, ואפילו בפעם הראשונה מזה 5 שנים קניתי בגד ים.. אמנם לא הגעתי למצב של ללכת לים אבל התחלתי ללכת עם חצאיות ושמלות והרגשתי שנראתי הרבה יותר טוב...גם התגובות הוכיחו כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם כך, מדוע לא הלכת
עינת לב ארי12/04/2010לים לפני שנה כששקלת 71 ק"ג? האם אפשר להבין כי הבעיה היא לא המשקל אלא איך את רואה ומרגישה עם הגוף שלך וזה לא בהכרח קשור למשקל?
בכל מקרה, את זקוקה לעזרה מקצועית של דיאטנית שמבינה גם בנפש, על מנת לעודד אותך וללוות אותך בתהליך של שינוי הדרגתי במשקל אך גם בתפיסת הגוף שלך והערכתך העצמית.
יהיה לך מאוד קשה להתמודד עם תהליך כזה לבדך ואת עוד פעם תשברי ותרגישי תחושת כשלון.
בכל מקרה את צריכה להבין שכדי להצליח צריך סבלנות וכן הבנה שייתכן והמשקל הנמוך ביותר אליו תגיעי ועליו תוכלי לשמור יהיה בסביבות 70 ק"ג ולא פחות מכך ועם זה תצטרכי להשלים.
בהצלחה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שבזו הבעיה..
טל13/04/2010לא הלכתי לים בכל זאת מפני שאני עצמי לא שמתי לב בצורה משמעותית לשינוי שלי, לא מספיק בשביל לקבל ביטחון ללכת לים..המשקל היה סך הכל לתקופה של כחודש והמעבר מבגדים רחבים לבגד ים היה גדול מדי, ולכן היו "בייבי סטפס" כמו שמלות קצרות, חצאיות, חולצות יותר צמודות.. אני מניחה שאם הייתי מגיעה למשקל של כ65 הייתי יותר ממרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבואי תתחילי מלהוריד 10 ק"ג ראשונים
עינת לב ארי13/04/2010(עד ל73 בערך). תתני לעצמך להיות שם ולהתרגל לשינוי לפחות למשך 3-4 חודשים ואחר כך תמשיכי להוריד עוד. בכל מקרה את מבינה שיש פה תהליך שדורש סבלנות ושינוי לא רק בגוף אלא גם במוח!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה על העזרה המהירהרימה11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשמחה!!
עינת לב ארי11/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרימה11/04/2010
שלום ברצוני לדעת אם התפריט שלי מאוזן :
בשעה 7 בבוקר: כוס שוקו ושתי פרוסות לחם קל עם ממרח גבינה רזה
בעבודה בשעה 9 וחצי לחמניה קלה עם שתי פרוסות פסטרמה או ביצה או גבינות רזות עם ירקות
ביניים: כוס נס קפה בלי סוכר ו רבע כוס חלב 3% ופרי
צהריים: צלחת אוכל ביתי או 2 שניצל אפוי בתנור או דג בתנור או קופסת טונה בשמן במים אני לא אוהבת ותפוח אדמה בתנור וסלט ירקות וכוס זירו קולה
ביניים: פרי או חטיף אנרגי או פרוסת עוגת שיש של עילית עם כוס נס קפה או כוס קורנפלקס עם כפית סוכר וכוס חלב 3%
בערב: כמו בבוקר
לילה: פרי או פפוקרן מופחת שומן
מתאמנת 3 פעמים במכון כושר במשך שעה או שעה וחצי
בת 38גובה 160 משקל 65* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה תפריט בסדר גמור. חשוב
עינת לב ארי11/04/2010שתבדקי גם את השינוי בהיקפים ובאחוזי שומן חוץ מאשר המשקל.
כמו כן, את יכולה לגוון את ארוחת הערב, לא חיבת אותו הדבר. למשל: אפשר חביתה או ביצה + 2 פרוסות + פרוסת גבינה צהובה וירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
סיון דוד18/04/2010הי רימה
הייתי ממליצה לך להפחית במתוק, לדוגמא: במקום כוס שוקו בבוקר את יכולה לשתות תה ירוק או קפה עם כפית סוכר שטוחה. לדעתי , מיותר להוסיף לקורנפלקס כפית סוכר, ולאכול אותו עם כוס חלב 1%.
לגבי הפופקורן: 2 כוסות פופקורן שוות ערך למנת פרי. אם אינך מסתפקת ב-2 כוסות אז אני ממליצה לך לוותר עליו ולהעדיף פרי.
הרבי בשתיית מים
ובהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה....
עינת לב ארי20/04/2010בעקרון, הגישה שלי כדיאטנית היא ללכת עם מה שהבנאדם אוהב ולנסות ולהתאים את התפריט להעדפותיו הקולינריות. אם רימה אוהבת שוקו ( שאגב מכיל גם חלבון החיוני לתהליך הדיאטה) שלא תחליף אותו בתה ירוק על הבוקר.
דבר שני, כל דיאטנית ספורט מתחילה יודעת כי צריכת סוכר לאחר ספורט היא חשובה, כולל סוכר לבן , גם אם הוא חלק ממנת הקורנפלקס. ודרך אגב, בפרוסת עוגה או חטיף אנרגיה יש הרבה יותר כפיות סוכר סמויות מהעין...
חג שמח.
עינת לב ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על מה אתם ממליצים?רוצהלהיותרזה03/04/2010
יש לי שאלה ואני אשמח לדעת מה דעתכם...
דיאטה חייבים לעשות עם תפריט מסודר או שאפשר פשוט לאכול פחות אבל לא כל יום באותה צורה אלה לאכול מה שבא פשוט לספור קלוריות..? זה אפשרי? או שדיאטה טובה חייבת להיות עם תפריט קבוע לכל יום??
תודה מראש בכל אופן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. תפריט לא אמור להיות קבוע אלא
עינת לב ארי03/04/2010מותאם לצרכי האדם ומטרת הדיאטה והוא יכול להשתנות מיום ליום בגבולות הסביר. באופן כללי המילה "דיאטה" מתארת רשימת מאכלים והנחיות למטרות שונות. יש דיאטה לתזונה בריאה ושמירה על משקל הגוף, יש כזו שמטרתה להעלות מאסת שריר ויש למטרת הורדת משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה,אוקי,הבנתי..אבל..
רוצהלהיותרזה03/04/2010אני מתכוונת לדיאטה של הורדת שומן...אז אני רוצה פשוט לדעת אם יותר טוב שאני אבנה תפריט..מסודר ושאני אדע מראש קבוע מה לאכול ובאיזה שעה..אז מה את מעייצת לי?? אני אשמח אם תגידי לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מחמיא לי שאת/ה חושב/ת
עינת לב ארי03/04/2010שאני יכולה לתת עצות כל כך מדויקות דרך הפורום אך לא כך הוא. כדי להתייחס לשאלה ברצינות יש להפגש פנים אל פנים עם דיאטנית שתקח נתונים רבים כולל גובה משקל אחוזי שומן היקפים סדר יום העדפות מזון אפשרויות בישול פעילות גופנית בדיקות דם, היסטוריה רפואית ועוד ועוד.
בשורה התחתונה: פנה/י לדיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי,תודה לך בכל מקרה..(:
רוצהלהיותרזה08/04/2010אה ו...אני נקבה חחח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה לך לילה טוב.
עינת לב ארי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנה עם תרופותרוני25/03/2010
מדוע תרופות נוגדות דיכאון מקבוצת SSRI גורמות להשמנה -האם אנחנו מתחילים לאכול יותר או תהליך כלשהו שמעט את תהליך העיכול גם אם אוכלים כמות זהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה העקרית היא עליה
עינת לב ארי25/03/2010בתיאבון ובשל כך צריכת מזון יותר גבוהה. אין הבדל בתהליך העכול או חילוף החמרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לדעתי שינוי בחילוף החומרים
משה31/03/2010מנסיוני, כולל מעקב ורישום והתייעצות עם פסכיאטר מומחה, קיים שוני בחילוף החומרים . אמנם עובד על כל אחד אחרת אבל בסך הכל משמינים ללא פרופורציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייתכן, לפחות על פי ניסיונך, ואין
עינת לב ארי03/04/2010לזלזל בו. אין לי מידע נוסף ואני לא בטוחה שיש מספיק ידע מחקרי בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה עם תרופות
משה13/04/2010מה המלצתך? כיצד ניתן לשמור על משקל גוף תקין ולא להעלות במשקל ואולי אף לרדת ? מה העקרונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקרונות של תזונה בריאה: לאכול
עינת לב ארי13/04/2010מאוזן, כ4-5 ארוחות ביום, הרבה ירקות ופעילות גופנית סדירה.
וכמובן להתאים את התפריט לגיל מין משקל, גובה, מבנה גוף, סדר יום, העדפות תזונתיות ואורח החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בנושא בבקשה !נופר18/03/2010
שלום רב,
אני בת 16 שוקלת 66 גובה 1.56
אני מאווד רוצה לרדת להיות רזה כמו כול חברוותתייי
ניסיתי מלאה דייאטוות אני דיי מיואשת קשה שליי אני ממש בלחץ מהקייץ..!
החלטתי לנסות את "רוקח פוטרה" אם הוא טווב ? ועם ידוע לכם ?
ועם כןן אז רציתי לדעתת עם מותר לי ליקנות את הסוג של הדיטאה חזקה כילדה כי אני רוצה לרדת מהר..:[ תוודה רבה רבה מחכה לתוושבהה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
סיון דוד22/03/2010אני לא ממליצה ל לנסות אף "כדורי פלא" , שמסייעים לירידה במשקל. כיוון שכל כדור שנוטלים הוא זמני , וברגע שתפסיקי לקחת אז המשקל יעלה בחזרה , ולא ניתן ליטול כדורים אלו לזמן ארוך כיוון שיכולים לעשות נזק לגוף או לגרום לתופעות לוואי.
אם את רוצה לרדת במשקל ולשמור על משקל יציב התחילי לעשות שינויים בהרגלי האכילה:
*דבר ראשון שתי מים בלבד , וותרי על השתייה המתוקה
* אכלי ארוחת בוקר , ולא משהו מתוק
* אכלי ארוחות מסודרות
*אל תדלגי על ארוחה המטרה "לחסוך בקלוריות"
* אכלי ארוחות ביניים קלות בין הארוחות
*אכלי יותר פירות וירקות
* אכלי מוצרי חלב דלי שומן עד 5%
* אכלי דגנים מלאים
* משהו טעים: ניתן לאכול חטיף אחד עד שניים ביום
עשי פעילות גופנית- לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה, ריקוד, שחייה, רכיבה על אופניים...)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריט דיאטהkala16/03/2010
היי,
יש לי שאלה לגבי התפריט דיאטה שהתחלתי איתו השבוע.
אני סטודנטית וגם עובדת כך..שבסדר יום שלי מאד מלא וקשה לי לפרוס את הארוחות שלי כמו שצריך.כך שרציתי להתייעץ בנוגע לתפריט שלי.
אני לוקחת לאוניברסיטה 2 פרוסות של לחם קל ,עם םרוסה של גבינה צהובה בכל אחת מהם ומורחת גם חמאה.בשעה 17:00 אני מגיעה הביתה ואוכלת ארוחת צהרים,שמכילה חלבון ופחממיות,אני משתדלת לאכול רק אורז מלא בתור פחמימה.ובערב אני אוכלת 5 פרחיות אורז עם גבינה לשנה של 5 אחוז.אני עושה כפיפות בטן אבל ספורט יום יומי לא יוצא לי מחוסר זמן.כמובן ששותה 4 כוסות קפה עם חלב של 1 אחוז.
המשקל שלי כרגע הוא :59.הגובה שלי הוא 1.65 .והמטרה שלי להגיע ל53/54 במשקל.
האם התפריט הוא בנוי נכון?האם אני יוריד את המשקל שלי?
תודה ,ומחכה לתשובך.
kalanit* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט לסטודנטית
סיון דוד17/03/2010מה לגבי ירקות ופירות?
ומה עם שתייה? אני ממליצה לך לשתות מים או סודה ולהימנע משתייה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
kala18/03/2010האמת..אני לא אוהבת פירות/ירקות..באמת קשה לי לאכול את זה.
סוכר..אני בכלל לא צורכת..
אבל באופן כללי ניתן לרדת קילו לשבוע עם התפריט שבניתי לעצמי?
תודה kalanit* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סיון דוד19/03/2010לא ברורות הכמויות שאת אוכלת בערב, ולכן קשה לחשב ולקבוע אם תרדי במשקל וכמה....
אבל אם עד שעה 17:00 את אוכלת רק 2 כריכים בלבד אז אני מניחה שאת מגיעה רעבה הביתה ואם כך המצב, אולי את אוכלת כמויות גדולות מדי? כשרעבים אוכלים יותר.... אז שימי לב לכך ותראי אם יש משהו בדבריי. תתחילי בלאכול קצת יותר עד שעה 17:00 ואפשרות טובה היא להוסיף פירות,ירקות,יוגורט כארוחות ביניים וכך לא להגיע רעבה הביתה.
פירות וירקות הם קבוצת מזון חשובה המספקת ויטמינים,מינרלים וסיבים תזונתיים לגופנו. אני ממליצה לך להתחיל לאכול לפחות 3 ירקות (ועם הזמן להגיע לצריכה של 5-6 ירקות) ועד 3 פירות ביום. כפי שציינתי הם חשובים לדיאטה מאוזנת, ומכילים גם סיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע ולעיכול תקין. בקיצור, נסי לא לוותר עליהם.
ירידה מומלצת במשקל 1/2-1 ק"ג בשבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מפסח לסוכרתיענת15/03/2010
בעלי עושה דיאטה בגלל סוכרת מבוגרים הוא מאוזן בלנטוס ובקרוב מגיע פסח והוא מאוד מפחד כי זאת הפעם הראשונה שהוא מצליח להתמיד ולשים לב למה שהוא אוכל , אנחנו לא נהיה בבית בפסח ולא אני זאת שאבשל איך אפשר להתגבר על הפחד הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. להרגיע אותו ע"י כך
עינת לב ארי15/03/2010שיבין שהאוכל בפסח בעצם לא שונה מהאוכל בשיגרה וההבדל הוא במצות שמחליפות את הלחם.
מצה רגילה = 2 פרוסות לחם רגיל= 2 מנות של פחמימה.
באופן כללי, לא מומלץ לסוכרתיים לעבור כמות של 2 מנות פחמימה בארוחה אחת כך שמצה יכולה להוות תחליף ללחם בבוקר ובערב.
לגבי ארות הצהריים: אפשר לאכול אותה כרגיל ללא מצה אך עם תפוח אדמה מבושל או אפוי.
שאר המזונות: ירקות, ביצים, עוף, בשר, אגוזים , מוצרי חלב ועוד, אוכלים על פי מה שרגילים לאכול.
את יכולה למסור לו ממני שאין לו ממה לדאוג, רק שישמור על פורפורציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרזיה ונשירת שיעריוסי12/03/2010
היי,
יצוין כי תמיד הייתי רזה. אני בן 27 ומחודש ספטמבר 2009 ועד חודש ינואר 2010 ירדתי 12 ק"ג והגעתי בשיא למשקל של 55 ק"ג, גובהי הוא 1.68 ומבנה הגוף באופן כללי שרירי ורחב. הדיאטה הייתה כמובן קיצונית, הייתי מסוחרר, רוב הזמן מעולף וכמעט ולא שתיתי מים (כוס תה אחת ביום, או לכל היום 2 כוסות).
מכל מקום, החל מסוף חודש ינואר הבחנתי בעיגולון בקודקוד הראש שנעשה דליל ובשערות שנושרות לי מהראש...נכנסתי להיסטריה והפסקתי את הדיאטה . עכשיו עליתי כמעט 5 ק"ג בחודשיים הללו ואני מנסה לאכול יותר. אך עדיין נמשכת הנשירה. האם זה קשור לכך שאני לא אוכל ושותה עד הערב ורק בערב מתחיל לאכול? האם זה קשור לכך שאני שותה פחות מ-3 כוסות ביום?
אשמח לקבל ייעוץ והכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ותזונה נכונה
סיון דוד14/03/2010שלום יוסי
ישנם מספר גורמים היכולים להשפיע על נשירת שיער כמו: תזונה לקויה ולא מאוזנת (כמו התזונה שלך בימים אלו), לחץ נפשי וכמובן ישנו גם גורם גנטי .
אתה עושה נזק חמור לגופך, משקל של 67 ק"ג (לפני ה"דיאטה")לגובה 1.68 הוא תקין מאוד. ייתכן שלא היית מרוצה מהחלוקה של רקמת השריר והשומן בגופך(כלומר יותר שומן ופחות שריר) ולזה יש פתרון ברור מאוד: מתחילים לאכול מסודר לאורך כל היום ,ומקפידים על צריכת חלבונים נאותה, ביחד עם פעילות גופנית , וככה מורידים את השומנים העודפים ומעלים את מסת השרירים. המשקל אולי לא משתנה אך השומן יורד ועולה מסת השריר....והשריר, כידוע , מעצב ומחטב ולכן המראה הוא אחר לגמרי (למרות שסה"כ המשקל נשאר אותו דבר).
אם אתה לא רוצה להגיע למצב של תת-תזונה, התייבשות ואישפוז בבי"ח, אני ממליצה לך להפסיק עם הדיאטה הקיצונית ... הייעוץ הראשוני שאתן לך:
- הקפד על שתיית מים (לא מובן לי מדוע הפסקת לשתות??? במים אין קלוריות!! ) מים מהווים כ-60% מגופנו. חסר במים הוא גורם מס' אחת לעייפות.
-התחל לאכול ארוחות מסודרות: בוקר, צהריים וערב וארוחות ביניים קלות כמו פרי/יוגורט
- התחל לאכול מזון בריא הכולל
דגנים מלאים, מוצרי חלב ובשר דלי שומן, פירות וירקות שיספקו לך את הויטמנים והמינרלים הדרושים לגופך.
ממליצה לך לפנות לדיאטנית לפגישה אישית על מנת שתבנה לך תפריט או אולי תייעץ לך איך עלייך לאכול במהלך היום על מנת לשמור על משקל תקין, ועל בריאות תקינה.
אשמח לענות על שאלות נוספות
-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה - לא מצליחה לרדת במשקלרגינה10/03/2010
היי
אני לאחר לידה כ- 3 חודשים (לא מניקה) התחלתי לעשות דיאטה בייעוץ של תזונאית מטעם קופ"ח כבר כחודש ומשלבת מעט פעילות גופנית (של כפעמיים בשבוע במשך שעה) ואינני מצליחה להוריד אפילו לא גרם אחד. לפי ניהול יומן מזון הדיאטנית אומרת שאני אוכלת תקין ולא הרבה אך אני כבר מיואשת ומאוכזבת מכך שאני לא מצליחה במשך כחודש להוריד אפילו לא ק"ג 1 מה עושים??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. תחושת התסכול שלך מובנת בהחלט
עינת לב ארי11/03/2010אך אני יכולה לשתף אותך בניסיוני העשיר כדיאטנית כי בחצי השנה שלאחר הלידה מאוד קשה לרדת במשקל בשל השינויים ההורמונליים. כדאי לכן ( לך ולדיאטנית) לבדוק את השינוי בהיקף המותן, זה ייתן לך מדד שיראה על שפור במראה הגוף, גם אם את לא יורדת במשקל.
כמו כן: כדאי לערוך בדיקות דם מקיפות ולראות שאין הפרעה בתפקוד בלוטת התריס, תופעה שיכולה לצוץ לאחר לידה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגעה רק לבירור
רגינה11/03/2010ובמידה וכן יש בעיה בבלוטת התריס באיזה אופן זה יכול להשפיע על הירידה במשקל??? והאם זה ישתנה לאחר מכן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ויש בעיה בבלוטת התריס
עינת לב ארי11/03/2010הרי זה מאיט את הירידה במשקל. אם מאבחנים בעיה כזו, יש טפול תרופתי שמחזיר את המצב לאיזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)