פורום זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת חופשת לידה
    מירב
    29/01/2008

לפני הלידה עבדתי בשתי עבודות- אחת בבוקר ואחת אחר הצהריים.
    נכון להיום, לאחר בלידה ולאחר חופשת הלידה המקובלת איני יכולה לחזור לעבודת הבוקר כיוון שאין לי סידור לילדה.
    רציתי לברר אם אני יכולה להאריך את חופשת הלידה של עבודת הבוקר בלבד והאם לפני תום תשעת החודשים (במידה ועדיין לא אמצא סידור) אוכל להתפטר מעבודה זו ולקבל פיצויים בהתאם? (כאשר כל אותו זמן אני אשאר לעבוד בעבודת הערב- כיוון שמשעות אלו בעלי יטפל בילדה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת חופשת לידה

הוספת תגובה

• הארכת חופשת לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    31/01/2008

הארכת חופשת הלידה נבחנת בנפרד בכל מקום עבודה. אם עבדת 24 חודשים במקום עבודה תהיי זכאית להאריך את חופשת הלידה בתנאים הקבועים בחוק.
    אם תתפטרי מאחד העבודות לאור הטיפול בילד, תהיי זכאית לפיצויים ממקום העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לזכאות לאחר התפטרות
    גל
    29/01/2008

התפטרתי מהעבודה על מנת לגדל את ביתי הבכורה. במידה והגשתי מכתב למקום העבודה בתחילת חופשת הלידה האם אני זכאית :1.לדמי הלידה במלואם (עבדתי במקום העבודה 5 שנים)
    2. לפיצויי פיטורים כולל 14 השבועות של חופשת הלידה
    3. להפרשות ביטוח מנהלים וקרן השתלמות במהלך 14 השבועות
    בנוסף, האם תהיה לי בעיה בביטוח לאומי היות והמעסיק שילם לי דמי הבראה בתור תלוש משכורת במהלך חופשת הלידה
    תודה מראש על התיחסותך

הוספת תגובה

• שאלות לזכאות לאחר התפטרות

עו"ד אילן קמינצקי
    31/01/2008

1. כן. את זכאית לדמי לידה מלואם
    2. כן. את זכאית לפיצויים פיטורים כאשר חופשת הלידה אינה פוגעת ברצף העבודה.
    3. כן.
    4. אם הבנתי את שאלתך, בהנחה ולא עבדת בחופשת הלידה וקיבלת דמי הבראה אין כל בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לחתום אבטלה

גל
    03/02/2008

מתי אני רשאית לחתום אבטלה ?האם 90 יום מסוף חופשת הלידה או שלפני היות והודעתי על התפטרותי בסמוך ללידה והאם זה משנה משהו מתשובותיך הקודמות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לחתום אבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    03/02/2008

ניתן לחתום החל מהמועד בו הפסקת לעבוד בפועל ואינך מקבלת משכורת. בהתאם לכך תוכלי לחתום בתום חופשת הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות ומקום עבודה חדש
    אמא טרייה
    28/01/2008

אני אמא טרייה לאחר לידה אשר במקום העבודה הנוכחי אני אמורה לעבוד עד בשעה 16:30 , במידה ואני מתפטרת ומתקבלת למקום עבודה חדש בתנאים יותר מתאימים למצבי כרגע , האם אני מאבדת זכויות מסוימות ממקום העבודה הקודם ?
    ואילו אם מקום העבודה החדש יפטר אותי לאחר חודש האם איבדתי זכויות מסוימות או שאוכל לחתום בלישכה עם מכתב הפיטורים ממקום העבודה החדש ?
    תודה רבה לכם ,
    אמא טרייה מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות ומקום עבודה חדש

הוספת תגובה

• התפטרות ומקום עבודה חדש

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

לא הצלחתי להבין את שאלתך.
    במידה ותפוטרי מהעבודה תהיי זכאית לדמי אבטלה ולפיצויי פיטורין.
    במידה ותתפטרי מהעבודה תהיה זכאית לדמי אבטלה רק לאחר 90 יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ימי חופשה בתקופת חופשת לידה לבעל
    שיפרה
    28/01/2008

שלום,

1.האם עפ"י החוק אני זכאית להאריך את חופשת הלידה בחופשה ללא תשלום? לאיזו תקופה? והאם במקרה שאחזור לעבוד עדיין אהיה זכאית לצאת לחל"ת?
    2. בכוונתי לחלוק חופשת לידה עם בעלי. האם ישנה מניעה ו/או הגבלה על כך שבמקביל לימי החופשה של בעלי אנצל את ימי החופשה הצבורים לי מטעם המעסיק?

הוספת תגובה

• ימי חופשה בתקופת חופשת לידה לבעל

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

הארכת חופשת לידה מותנית בכך שעבדת באותו מקום לפחות 24 חודשים כאשר מועד החופשה המוארכת הינו רבע מתקופת העבודה בעבודה ולא יותר משנה.

אם נותרו לך ימי חופשה זכותך לנצלם בתיאום עם המעביד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום הודעה מראש לאחר חל"ת ואבטלה
    שלי
    28/01/2008

שלום, עבדתי במשרה ניהולית 8 חודשים לפני הלידה. לא ידעתי שאני בהריון בתחילת העבודה.
    עבדתי במקום עבודתי מאמצע דצמבר 2006. ילדתי בסוף אוגוסט 2007. יש לי בחוזה העבודה 3 חודשי הודעה מראש. אני בחל"ת מתחילת דצמבר.
    כפי הנראה הגוף בו עבדתי לא ימשיך פעילותו ולכן אפוטר. ממתי יוכלו לפטר אותי? מהן זכויותיי? 3 חודשי הודעה מראש? פיצויי פיטורין? אני אם חד הורית-האם אוכל לקבל אבטלה לאחר סיום עבודתי? - אם כן, אילו מסמכים יהיה עליי להמציא?
    תודה

הוספת תגובה

• תשלום הודעה מראש לאחר לח"ת ואבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

אם בחוזה כתוב שיש לתת לך 3 חודשי הודעה מראש לפני הפיטורין, הרי שהמעביד חייב לפעול בהתאם לחוזה.
    מובן כי אם תפוטרי תהיי זכאית לפיצויי פיטורין וכן לקבל דמי אבטלה החל ממועד פיטורייך.
    על מנת לקבל דמי אבטלה עלייך לצרף את תלושי המשכורת האחרונים בעבודתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה בנושא הודעה מראש ואבטל

שלי
    30/01/2008

תודה על תשובתך אך אודה למספר הבהרות מצידך:
    האם את ההודעה מוקדמת יוכל לשלם לי המעביד בכסף , היות שאני בחל"ת לא יהיו להם משמעות לגבי זולת הידיעה 3 חודשים מראש. איך ביכולתי להמיר את ההודעה מראש ל3 חודשי משכורת?

נדמה לי כי קראתי בתשובותייך האחרות כי על מנת לקבל פיצויי פיטורין עליי לעבוד שנה (מיום תחילת העבודה עד לתאריך החזרה לעבודה.)
    במקרה שלי 16 יום מפרידים להשלמה לשנה. מה הדין לגביי?

ולגבי הזכאות לדמי אבטלה - כמה זמן לפני הלידה היה עליי לעבוד כדי להיות זכאית לדמי אבטלה עם פיטוריי מהעבודה?

מתי המעביד יוכל להוציא את פיטוריי לפועל?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חופשת לידה
    אמא טרייה
    26/01/2008

אני עובדת בעבודה שנתיים , ולאחר שיחה עם מעסיקי אשר רוצה שאחזור לעבודה עד שעה 16:30 ולאחר שיחה עימו כי לא ייתכן הדבר ולא יתאפשר לי לחזור למשרה בשעות הארוכות הללו הוא הציע שיפטר אותי והסכמתי .
    הוא אמר שישלם לי פיצויים והודעה מוקדמת , עוד אמרתי לו כי על מכתב הפיטורים הוא צריך לרשום כי הוא מפטר אותי בשל משרה קבועה ואי יכולתי לעבוד בשעות רבות , על מנת שאוכל לחתום בלישכה באופן מיידי ולא להמתין 90 יום .
    עוד הוא מעונין שאני אחתום לו שקיבלתי את כל המגיע לי , אך לפני שאני מכינה מכתב ומביאה לו אני רוצה לברר מה בדיוק מגיע לי על מנת לא לפספס שום דבר .
    האם מגיע לי פיצויים עד לסייום חופשת הלידה שלי כלומר המעסיק אמור היה להפריש לי לביטוח מנהלים כסף ?
    האם מגיע לי הודעה מראש של חודש + 45 יום או הודעה מוקדמת + 60 יום לפי החוק החדש.?
    האם התחלתי לעבוד בפברואר ובפברואר השנה הייתי בחופשת לידה האם מגיעה לי דמי הבראה ?
    תודה רבה על עזרתכם ,
    אמא טרייה ומבולבלת ....

לקביעת תור
    סגירה
    פיטורים לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• פיצוים לאחר לידה

אמא טרייה
    26/01/2008

כמו כן מעסיקי לא שילם לי לביטוח מנהלים על סה"כ השכר שנקבע בתחילה אלא הוא פיצל את השכר לשניים - שכר ושעות נוספות .
    אני יודעת שהוא הפריש לי רק על חלק מן השכר הכולל ולא על שעות הנוספות , מה עליי לעשות מבחינת פיצויים והודעה מוקדמת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים לאחר חופשת לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

במקרה בו מעביד מפטר עובדת לאחר חופשת לידה עליו לשלם לה תשלום של 60 יום + הודעה מוקדמת.
    בנוסף על המעביד לשלם לך את יתר זכויתייך עד למועד הפיטורין בפועל - דמי הבראה, פדיון חופשה שנתית וכל זכות אחרת אליה את זכאית בהתאם להסכם קיבוצי או אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצויים ואבטלה
    ליאת
    26/01/2008

תודה על המענה הקודם לשאלתי אבל לא הבנתי את התשובה כל כך .

שאלתי אם אני מתפטרת שבתי בת 8 חודשים ונדרש ממני תקופה של חודש מראש ,
    ואז זה יהיה בדיוק 9 חודשים- אני נמצאת בזמן של"תוך 9 חודשים "....? זה מה שלא מובן לי .
    האם זמן ההתפטרות קובע או סיום תקופה של "הודעה מוקדמת..."?

**ואם נניח אני מתפטרת שבוע לפני שבתי בת 9 חודשים ? ועדיין נדרש ממני תקופה של חודש הודעה מראש ...זה גם נחשב ?

תודה רבה !
    שבוע טוב לכם.

לקביעת תור
    סגירה
    פיצויים ואבטלה

הוספת תגובה

• פיצויים ואבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

אסביר בשנית- על מנת שתהיה זכאית לפיצויים עלייך להתפטר (בפועל) מהעבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה.
    ההודעה המוקדמת על הפיטורין אינה נחשבת בפיטורין בפועל והפיטורין יחשבו החל מהמועד בו הפסקת להגיע לעבודה.
    לפיכך ובאם את מעוניינת להתפטר ולקבל פיצויים ונותר כשבוע עד לתום 9 חודשים מיום הלידה- תתפטרי ללא הודעה מוקדמת כך שלא תשלל זכאותך לפיצויים.
    אציין כי במקרה זה המעביד יוכל לדרוש ממנך תשלום תמורת הודעה מוקדמת (בגין התפטרותך ללא מתן הודעה מוקדמת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצויים לאחר התפטרות אחרי לידה
    תהל
    26/01/2008

שלום,
    חזרתי למקום עבודתי לאחר לידה +חודש חל"ת. בחופשת הלידה קימיתי פגישה עם הממונה עליי לגבי הטבה בשכרי והפחתת שעות עבודה. לא קיבלתי שום תשובה בנידון ונאלצתי לחזור לעבודה בגלל קושי כלכלי. עליי לציין כי אני עובדת במקום העבודה מזה 6.5 שנים,שבהן לא הייתה כל עלייה משמעותית בשכר. ועתה חזרתי לאחר לידה שניה.
    כעת אני עובדת כבר כ-3 שבועות ומצאתי מקום עבודה חדש שבו התאים יותר טובים. הן מבחינת השכר והן מבחינת תנאים סוציאליים ושעות עבודה פחותות.
    ה אם אני זכאית לקבלת פיצויים ( יש לי ביטוח מנהלים).

הוספת תגובה

• פיצויים לאחר התפטרות אחרי לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    30/01/2008

עובדת תהיה זכאית לפיצויים לאחר לידה אם התפטרה לצורך טיפול בילד. אם העובדת מתפטרת לצורך מעבר לעבודה אחרת בשכר טוב יותר לא תהיה זכאית לפיצויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורין ואבטלה
    ליאת
    23/01/2008

שלום ,
    בתי אוטוטו בת 8 חודשים. חזרתי לעבודה לאחר 4 חודשים , אך אני מתכוונת להגיש מכתב התפטרות למעסיק שלי מהסיבה שאני רוצה לשבת בבית ולטפל בילדתי עקב שעות העבודה המרובות שהתפקיד במקום העבודה הנוכחי דורש ממני .
    שאלותי הן :
    1. אני נמצאת במקום הנוכחי שנתיים . אני אגיש מכתב התפטרות בשבוע הבא (זה יהיה בדיוק 8 חודשים מהלידה ) אבל זה ידרוש ממני להישאר חודש נוסף בגלל חוק "הודעה מוקדמת" ואז זה היה בדיוק 9 חודשים . האם עדיין מגיע לי פיצויי פיטורין לפי הדין ?
    2. האם לאחר 90 יום אהיה זכאית לדמי אבטלה ? ועל פי מה נקבעים גובה דמי האבטלה , כמה זמן ניתן לחתום ?

תודה מראש .

לקביעת תור
    סגירה
    פיצויי פיטורין ואבטלה

הוספת תגובה

• פיצויי פיטורין ואבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    23/01/2008

ליאת שלום,

על פי החוק את צריכה להתפטר מהעבודה בתוך 9 חודשים מיום הלידה ולפיכך וכל עוד את נמצאת בזמן האמור לעיל את זכאית לפיצויים.

לאחר 90 יום תהיי זכאית לדמי אבטלה דמי האבטלה נקבעים לפי המשכורות האחרונות שלך במקום העבודה. תקופת הזמן בו ניתן לחתום תלוי במספר גורמים ובינהם מצבך האישי, גילך וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת אכשרה
    נאוה
    23/01/2008

ילדתי במאי 2007 לאחר שעבדתי רצוף במקום עבודתי כשלוש שנים.
    בתום חופשת הלידה נשארתי לטפל בילדתי בחל"ת באישור המעסיק.
    כעת ברצוני להתפטר ולהמשיך לטפל בילד.
    טרם חלפו 9 חודשים מיום הלידה, כך שבמידה ואקדים להתפטר, אהיה זכאית לפיצויי פיטורין.
    שאלתי היא האם אני עומדת בתקופת האכשרה לצורך קבלת דמי אבטלה מהביטוח הלאומי?

לקביעת תור
    סגירה
    תקופת אכשרה

הוספת תגובה

• תקופת אכשרה

עו"ד אילן קמינצקי
    23/01/2008

עובדת שמתפטרת מעבודה אינה זכאית לדמי אבטלה עבור 90 הימים הראשונים. במידה ותפוטרי מעבודתך תהיי זכאית לדמי אבטלה החל מהיום הראשון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת אכשרה

נאוה
    23/01/2008

תודה על התשובה המהירה אך לא ענית על שאלתי
    אכן אני מתפטרת, אך דין התפטרותי כפיטורין היות והינה בתוך 9 החודשים שלאחר הלידה
    לגופו של עניין- שאלתי הייתה לעניין תקופת האכשרה. האם נוכח החל"ת הממושך עדין אהיה זכאית לדמי אבטלה. ובמילים אחרות, האם נחשב שעבדתי 360 ימים במהלך 540 הימים שקדמו לתק' האבטלה? (אני פשוט לא מצליחה להבין אילו ימים נלקחים בחשבון במניין)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה מתאימה
    רונית
    22/01/2008

שלום
    אני אקדמאית, התפטרתי לאחר חופשת לידה והתחלתי לחתום בלשכה.
    האם יכולים לשלוח אותי מהלשכה לכל עבודה? מה הכווה ב'עבודה מתאימה'? מתי אני יכולה לסרב לעבודה שהם מציעים לי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עבודה מתאימה

הוספת תגובה

• עבודה מתאימה

עו"ד אילן קמינצקי
    22/01/2008

עבודה מתאימה הינה עבודה בהתאם לכישורייך אף כי יתכן ותופני לעבודה שונה ממה שעשית בעבר.
    אם תסרבי לעבודה שיציעו לך את עלולה לאבד את זכאותך לקבלת דמי אבטלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכולים למשל

רונית
    23/01/2008

לשלוח אותי לעבודה פקידותית אם יש לי תואר ראשון במדעי החיים או שחייבים למצוא לי משהו שקשור למדעי החיים (למרות שלא עסקתי בתחום מעולם)??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכולים למשל

עו"ד אילן קמינצקי
    24/01/2008

כן בהנחה ויש לך את הכישורים לעבודה המוצעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון בזמן אבטלה
    נורית
    22/01/2008

מזה חודש שאני חותמת אבטלה וכרגע אני בהריון בחודש רביעי, ידוע ששום מעביד לא יקבל אותי כרגע לעבודה. מה ניתן לעשות? האם מגיע לי יותר ימי אבטלה? מאחר ומגיע לי 100 ימי אבטלה בלבד ומה אח"כ?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    הריון בזמן אבטלה

הוספת תגובה

• הריון בזמן אבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    22/01/2008

אכן המצב שאת מעלה הינו בעייתי. אציין כי במידה ותגיעי למקום עבודה ולא יקבלו אותך רק בגלל שאת בהריון יש כאן עילת תביעה נגד המעביד בגין אפלייה.
    בכל מקרה הייתי ממליץ לך לא לספר בראיון העבודה על עובדת היותך בהריון (בהנחה ואפשרי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשרה ואובטלה
    sarit
    22/01/2008

ילדתי לפני ארבעה חדשים ולאחר חופשת הלידה חזרתי למשרה של יום בשבוע (עשרים אחוז).
    משכורתי היא 4000 ש"ח עבוד יום זה.
    אני מתכננת להתפטר מעובדתי בקרוב.
    האם מכיוון שעבדתי חודשיים בתעריף של 4000 ש"ח יפגע גובה האבטלה שאהיה זכאית אליו?
    משכורתי עד ללידה הייתה גבוהה מאוד ורציתי לדעת כיצד יחשבו עבורי את דמי האבטלה.
    האם לאחר שלושה חדשי המתנה יחשבו לי חצי שנה אחורה? האם חופשת הידה נלקחת בחשבון?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשרה ואובטלה

הוספת תגובה

• ירידה במשרה ואבטלה

עו"ד אילן קמינצקי
    22/01/2008

אני לא מכיר במדוייק את הכללים לגבי גובה השכר לצורך זכאות לדמי אבטלה אולם נדמה לי כי במידה וישנה הפחתה של חודש- חודשיים בשכר, יתייחסו לשכר לפני ההפחתה.
    בכל מקרה הייתי ממליץ לפנות למוסד לביטוח לאומי ולברר זאת בשיחת טלפון.
    אשמח להתעדכן בתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי מחלה@
    אלין
    22/01/2008

שאלתי השתרבבה למקום אחר בטעות...

בהמשך לשאלה קודמת בנוגע להבדל בין היעדרות ע"ח שעות היעדרות בשל בד' הריון לבין היעדרות ע"ח מחלה...

1.. במידה והמעסיק משלם מהיום הראשון דמי מחלה - האם עדיין יש הבדל?
    2.. אם אין קשר ישיר להריון (נניח מחלת שפעת) האם גם אז אוכל להכניס את ימי ההיעדרות שלי תחת היעדרות בשל בד'' הריון? אם כך - האם אישור רופא משפחה מספק?

תודה על ההתייחסות המהירה!!

לקביעת תור
    סגירה
    דמי מחלה@

הוספת תגובה

• דמי מחלה

עו"ד אילן קמינצקי
    22/01/2008

לגבי השאלה הראשונה - עניתי בשאלתך הקודמת.

לגבי השאלה השנייה - היעדרות בגין מחלה אינה זהה להיעדרות עקב בדיקות בהריון. אם נעדרת עקב שפעת וכד' לא תוכלי להצהיר כי נעדרת לצורך בדיקות שגרתיות בהריון ובמקרה זה ולאחר אישור רפואי ההיעדרות תהיה על חשבון תקופת המחלה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות,שעת הנקה וחיות אחרות...
    אלינור
    22/01/2008

היי
    יש לי כמה שאלות...

1. מעבר לעניין שמשלמים לי את שעת ההנקה כביכול..האם יש זמן כלשהו שאמורים להקצות לי לשאיבות או שזה כחלק מאותה השעה?

2.איך מחשבים דמי פיטורין? אני עובדת במקום למעלה מ 3 שנים....

3.אני עומדת להתפטר אחרי שניסיתי להגיע להסדר עם הבוס {העבודה היא במשמרות...} וכשלא הגענו להחלטה כלשהי הלכתי ומצאתי עבודה אחרת בשעות עבודה נורמליות {לא משמרות}. אז..
    א. האם מגיעים לי דמי פיטורין אם אתפטר?
    ב.אם אני בחל"ת ומתחילה לעבוד כנסיון במקום החדש זה אפשרי?
    ג. איך אני אמורה לעשות את כל עניין ההתפטרות? האם עליי להגיש מכתב? האם עליי לקבוע פגישה? איך זה עובד??

מודה מראש על הכל!
    יום נעים ויישר כח לכם!!

הוספת תגובה

• התפטרות שעת הנקה ...

עו"ד אילן קמינצקי
    22/01/2008

לאור כמות השאלות הרבה אענה בקצרה:
    1. יש שעה בסך הכל (כולל זמן לשאיבה) אם את ביחסים טובים עם המעביד תוכלי לבקש זמן נוסף לשאיבה.

2. פיצויי פיטורין- באופן כללי זה לפי השכר האחרון כפול תקופת העבודה.

3. יש לבחון את מכלול הנסיבות שהובילו להתפטרותך והדבר אינו אפשרי במסגרת הפורום. מומלץ לפנות בעניין לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה