פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאיילה -זקוקה נואשות לפתרון..

שולמית
    20/01/2011

איילה יקרה לפני 8 חו' ביום הנישואים 21 גיליתי שבעלי בוגד בי ,הקרקע נשמטה, החיים השתנו, והילדים לא תפקדו .
    קיבלתי באותם ימים קשים 3 החלטות שהיום בדיעבד היו מאוד נבונות.
    1. לא להחליט אז באותו רגע כלום. מכייון שאני בסערת רגשות ההחלטות לא יגיעו מהמקום הנכון - רגש ולא הגיון.
    2. לא לספר לאף אחד על מנת לא להיות מושפעת מהעצות של "החברים/ות הטובות". למרות שילדיי ידעו הם שמרו על קוד שתיקה.
    3. להתחיל טיפול זוגי. למרות שאנחנו התחלנו כפי הנראה מוקדם מידיי אי אפשר להתחיל טיפול מיידי בסיטואצייה כזו צריך לנסות להבין לעכל ואז אולי לטפל.
    היום 8 חו' אחרי אני נמצאת כמעט באותו המקום אני מטופלת אצל פסיכולוגית פעמיים בשבוע .בימים אלו התחלנו טיפול זוגי אשר אין לדעת מה יעלה בסיומו ולכן עצתי אלייך היא : תהיי קשובה לעצמך התשובות בידייך, קחי לך את הזמן ותנסי לגשש האם הזוגיות הזו באמת יש בה משהו? האם אפשר לתקן ועד כמה בן הזוג רוצה ? והכי חשוב האם את מסוגלת לסלוח. לשכוח את לעולם לא תשכחי ושיקום מי שיגיד לך שכן....אני אישית לצערי כנראה לא אוכל לסלוח וימים יגידו....שיהיה לך בהצלחה יקירתי מחזיקה לך אצבעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולמית היקרה

א
    21/01/2011

תודה רבה .

אני גם מרגישה כמוך רק אצלי יותר אנשים יודעים וזה אכן יותר קשה וכרגע אני מגששת בעקבות רגשותיי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    21/01/2011

אינני מבין אם אישך בוגד בך מדוע אינך משליכה אותו לאלך עזאעזל ?!?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיהה
    איילה
    06/01/2011

שלום לכולם אני נכנסת מידי פעם לקרא מה השתנה ונדהמת לגלות את כמות הבגידות שואלת מה אתם מציעים אני מרגישה שאני צריכה להעניש אותו.

לקביעת תור
    סגירה
    תמיהה

הוספת תגובה

• למה להעלות כאלו הודעות טיפשיות

רינה
    06/01/2011

יש לך בעייה ספציפית . תעלי אותה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינה

שחף
    06/01/2011

תשקלי את ההודעות שאת כותבת,מרוב חשדנות שאולי זה רון את עלולה לפגוע במישהי או מישהו שנמצא/ת במצוקה אמיתית,אל תיעלבי מדבריי זה רק מתוך איכפתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה נואשות לפיתרון

איילה
    06/01/2011

אני כבר 4 חודשים מתמודדת עם גילוי בגידות לפני חודשיים גיליתי בגידה עכשוית הוא רוצה ממני סליחה חשבתי שאני מסוגלת אך כל יום אני נגעלת ממנו יותר הוא טוען שמצטער לא יקרה לעולם והכדור בידי אם להרוס את המשפחה הוא כל כך חצוף שאני משתגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה נואשות לפיתרון - תגובה

סיגלית גלאי
    06/01/2011

איילה שלום,

בן זוגך בגד, מרגיש שטעה ומבקש סליחה.
    זכותך לחשוב שהוא חצוף ולהחליט שאת לא מעוניינת לשקם את הקשר איתו.
    מנגד, אני מציעה לך לחשוב האם קיימות מספיק סיבות טובות בשביל לתת לקשר שלכם עוד הזדמנות. נכון, זה עשוי להיות לא קל, אבל אם מצליחים להתגבר, אזי הקשר יכול להעמיק ואפילו להיות טוב יותר מבעבר.
    למרות הקושי שבעניין הבחירה עדיין שלך.

בהצלחה בכל דרך שתבחרי

גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית ענית למתחזה . מחר אהיה

אירית
    06/01/2011

איתך בקשר טלפוני .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגלית

א
    07/01/2011

שלום לך סיגלית אני מאד אמיתית איש לא מתחזה אלי ואני מאד מצטערת
    שכך זה נראה מצבי הנפשי רעוע ואני נשמעת ונקראת עלפי דעותיי כרון ושחף אני מעריכה אותם אבל הם לא מתחזים ,לא לי למשל.
    אני לא מבינה למה אני נשמעת מתחזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "איילה" את רון עוף סוטה מהפורום

רינה
    07/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחף { ברור שאת\ה איילה } לקרוא

רינה
    06/01/2011

לקרוא שוב מה שעניתי .העברית לא מסובכת מידי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינה,שוב טעית

שחף
    06/01/2011

למרות שהתנסחתי בזהירות רבה בחרת להשיב בסרקסטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה יקרה

איילה
    06/01/2011

אני לא שחף אתם מתעלמים ממני כל הזמן תודה וזאת הפעם האחרונה שאני כותבת כאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איילת

שרה
    06/01/2011

האמת זאת החלטה קשה, מצד אחד נראה שאם תסלחי לו הכל יכול לחזור לקדמותו.
    האומנם? אני חושבת שזאת השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך אם יש למה לחזור...
    חוץ מזה נראה שאת לא מסוגלת לסלוח לו וזה מובן - לא כל אחד יכול לסלוח על בגידות.
    בעיקרון מי שפגע בנישואין זה היה הוא אז שלא יספר סיפורים ולהלביש עליך ריגשות אשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה ,תודה

איילה
    06/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביי ביי ואל תחזרי

אירית
    06/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות

דני
    09/01/2011

כגבר אני יכול לומר לך ולהעיד וזה גם לפי נתונים אמפיריים כי כמות הבגידות נעה סביב ה-90 אחוז ולכן כמעט כולם בוגדים וזאת מבלי לעשות הכללה על מאה אחוז מהגברים-נשים.
    מניסיון אני יכול לומר בוודאות כי גבר או אישה בוגדניים אין הדבר מעיד על אופי בוגדני שאין מה לעשות איתו,וצריך להשלים עם המצב או להתגרש.בגידה נובעת לרוב מצורך,ריגשי או פיזי-מיני,כל הגברים והנשים צריכים לקחת את הדברים לתשומת ליבם.גבר יגיד עשרים פעם ביום למאהבת שלו כמה היא יפה וכמה הוא אוהב אותה(גם אם היא כונפה),אבל לרעייתו אם ילדיו הוא במרה הטוב יאמר פעם בשנה ביום הולדת שלה...וכאן נכנס המאהב/ת שמשלים את החסר ולכן תעבדו על מה שחשוב ולא לתת לשיגרע להרוס את היחסים.להרוס קל מאוד,לבנות קצת יותר קשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים שמגלים שקרים
    מתלבטת
    05/01/2011

,נשואים +1 ,גיליתי שמתקשר לצט טלפוני,בהתחלה הכחיש שהתקשר אחכ טען שהתקשר ולא יצא לו לדבר עם אף אחד-מה שלא נשמע לי הגיוני כי התקשר במשך השנה האחרונה לפחות.. כמה וכמה פעמים,היה אפילו יום שהיה אמור להיות בעבודה ואני לא הייתי בבית באותו יום,והבן אדם התקשר מעשר בבוקר כל שיחה 2 3 5 דקות ככה עד אחת בצהריים,אחכ שוב בערב באותו היום וכן למחרת וכו'.. אני פגועה , חושדת שאולי יש מעבר לטלפונים הללו.שאלתי אם הייתה בגידה כלשהי טוען שלא . ולא יכולה לדעת כיוון שהבעל לא מוכן לדבר על זה -עדיין טוען שלא שוחח עם אף אחד,אמרתי שאפשר לטפל בזוגיות אבל אני רוצה לדעת מה היה כי לא נשמע לי הגיוני שלא שוחח עם אף אחת. הוא לא מתנצל לא מביע חרטה ולא" מתחנף " כמו שנהוג...שאלתי אותו אם מעוניין להיות איתי בכלל כי אני בספקות לאור שקריו אז הוא אומר שלא בטוח שהוא רוצה להיות איתי כי המצב חרא ולא מסתדרים..שאלתי אם רוצה להתגרש אומר שלא.. לא מבינה מה רוצה ממני!
    יש טעם מצידי להציע ייעוץ זוגי? אני מרגישה מושפלת שאני מביעה עוד נכונות לנסות ולתקן והוא כזה אדיש אפילו אמר לי שכרגע לא אכפת לו שנפגע האמון שלי בו. יש סיכוי שבמהלך הייעוץ אם הוא ירצה בכלל, הוא ידבר אמת וישתף אם באמת בגד או לא? מה דעתכם..

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים שמגלים שקרים

הוספת תגובה

• ובאותה נשימה-יש לכם המלצה ליועץ זוג

מתלבטת
    06/01/2011

טוב מנסיון שלכם או של מכרים? אשמח לקבל למייל אם אסור פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל אף אחד\ת לא ירשום לך

רינה
    06/01/2011

כאן מייל , כי אנחנו לא יודעים באמת מי את\ה , אולי את\ה דובר\ת אמת אך יש סיכוי שלא . ואם באמת את\ה רוצה ייעוץ מיקצועי , יש לפנות לגורמים מוסמכים, למשל לכל המנהלות כאן יש מייל וטלפון . כאן לא תקבל\י מייל וטלפוון .. דבר שני . ההודעה ארוכה ומסורבלת {בכוונה ? ] מרוב דובים לא רואים את היער .. ואחרי כמה שורות , מאבדים את הריכוז . הודעה פה בפורום יש לכתוב בקיצור ותמציתיות . ולא לסחרר אותנו במילים .את קורות חייך תכתב\י ביומן אישי . מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא אכנס לפורום ההזוי הזה!

מתלבטת
    06/01/2011

ההודעה שלי אמיתית לידיעתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביי ביי , ואל תחזרי

אירית
    07/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה הזויה

שרה
    08/01/2011

למה את צריכה להתייחס לאנשים הזויים כמו רינה הזאת... אם יש לה קשיי ריכוז שתיקח רטלין האימייל שלך היה בסדר גמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממשיך לזהם את הפורום ?

רינה
    08/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים שמגלים שקרים - תגובה

סיגלית גלאי
    06/01/2011

שלום לך,
    כשמגלים שבן הזוג משקר זה בהחלט מרעיד את הקרקע מתחת לרגלינו, ולכן ברור לגמרי למה את מרגישה מבולבלת, כועסת ועוד. ובכל זאת, אני חושבת שכדאי לשניכם להתעלות על הרגשות העכשוויים וללכת לייעוץ זוגי כדי לברר מה קרה ומה אתם רוצים שיקרה בעתיד?
    לפעמים "נופלים למשבר" מסיבות שונות ורבות, בשביל זה אתם שניים, כדי שאחד מכם בכל זאת יעזור לשני להצליח ולהתרומם שוב למקום הטוב שבו התחלתם.
    ולכן, אני מציעה לך לא לנהל מולו פנקסנות (למרות הפגיעות והפיתוי להחזיר לו) אלא לחשוב איך באמת את מצילה את הזוגיות והמשפחה שלך. את מוזמנת ליצור איתי קשר במייל או בטלפון אשמח לעזור, או להפנות אותך לגורמים מתאימים.

מאחלת לך בהצלחה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים שמגלים שקרים - תגובה

דליה שוורץ
    08/01/2011

מתלבטת יקרה,
    את מדברת על שני נושאים, הראשון על העניין של הבגידה אם הייתה או לא הייתה והשני על הטעם לטפל בזוגיות שלכם. אני מציעה לך להתרכז במה שיכול לקדם אותך לעבר המטרה שלך ולכן עלייך להגדיר מה מטרתך. אם מה שחשוב לך זה לדעת אם היתה בגידה בפועל אם יש משהו מעבר לשיחות הטלפון אז תתעקשי ואולי בסוף תקבלי תשובה השאלה היא במה זה יקדם אותך.... אם את רוצה להתרכז בשיקום הזוגיות שלכם אז עזבי את העניין הזה והשקיעי את מאמצייך בייעוץ מקצועי. בייעוץ טוב תוכלו קודם כל להבין מה הבעיות שלכם ומדוע בעלך אומר שהמצב בינכם לא טוב ואחרי שתבינו את הסיבות תוכלו לקבל את כל הכלים הדרושים כדי לשקם את הזוגיות. אם הוא יחליט לספר מה הוא עשה או לא עשה זה לא כ,כ רלוונטי מה שחשוב זה מה הוא יעשה בעתיד...

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון
    ליטל
    05/01/2011

לפני חמישה חודשיים עברתי ניתוח אף
    יצא לי תוצאה כזאת מדהימה שכל כך אהבתי את האף שלי
    לפני שבוע קיבלתי מכה באף וירד לי דם מנחיר אחד
    האף התנפח , הלכתי לרופא והוא אמר שהנפיחות תרד והכל ישתנה
    וכל יום אני מסתכלת במראה וחרדה האף נהיה יותר מגעיל הוא התרחב נהיה ארוך ואני בכלל לא אוהבת אותו וזה מכניס אותי לדיכאון
    כולם אומרים שהאף בסדר ואני סתם מדמיינת דברים
    אבל אני באמת מרגישה שהוא לא בסדר
    ואני אפילו רוצה לעבור תיקון ניתוח אף למרות ששמעתי שבתיקון יכול להיות סיבוכים

אני נמצאת בשל המצב קצת בדכאון אני חושבת שאני ממש מכוערת וכל יום מסתכלת במראה ואומרת איזה לא יפה אני ..אני כל כך מכוערת
    אני פשוט נגעלת מעצמי
    נגעלת להתלבש להתאפשר והתחלתי להזניח את עצמי
    יש לי חבר והוא אומר לי שאני מאד יפה וסתם אני מכניסה לי דברים לראש
    ושהכל יהיה בסדר
    אבל אני רק בוכה בגלל זה כל היום
    האף ניראה לי מגעיל

לקביעת תור
    סגירה
    דכאון

הוספת תגובה

• לא לענות

פסיכיאטר
    05/01/2011

...מה עכשיו אתם אומרים על הטימטום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני דווקא כן אגיב

פסיכיאטר
    05/01/2011

חמוד { ה } , זה לא הפורום המתאים . לך - לכי .אשפז{ י ] את עצמך במחלקה הסגורה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    אופטימית
    04/01/2011

אני בת 24. נשואה 5 שנים פלוס 2.(בעלי בן 23)ואנחנו משתיכים לציבור החרדי. בעלי הוא עצמאי שהצליח מאוד. עד לפני כחצי שנה שאז חל מפנה בחיינו הוא התחיל לצאת לעיתים תכופות בלילות בטענה שהולך להצעות מחיר הוא שכר יותר עובדים שיעבדו תחתיו והפיל עליהם את מירב העבודה ולכן הרשה לעצמו לקום מאוחר יותר ובערבים היה יוצא וחוזר מאוחר. אני בטחתי בו בעיניים עצומות ולא חשדתי בכלום.
    לפני מספר חודשים המצב החמיר. הוא נכנס לחובות גדולים של כ2 מליון שקל.התחיל עם סמים קלים, ירד לגמרי מבחינה דתית והיה חוזר מאוחר בלילות. אני שערתי שבגלל כל המצב שלו הוא כ"כ מכונס ולא משתף וכל המצב הוא בגלל העסק. ולכן מכרנו את הדירה בשביל שיוכל לשלם חלק מחובותיו. ואת רובם כיסינו.
    שבוע אחרי שמכרנו את הבית הוא החליט לעזוב את הבית ולעבור לגור לבד בטענה שלא מגיע לי כל הצער שהוא גורם לי. ואמר שזה זמני עד שישתקם וישקם את עצמו ואת העסק.(אבא שלו אמר לו שאם יתפוס את עצמו בידיים ויתרצן הוא ישלם לו את כל החובות ויעזור לו להשתקם)
    הרגשנו שיש פה משהו חשוד כי כולם כ"כ רוצים לעזור ולסיע לו והוא דוחה את כולם ולא מסכים.
    לפני כשבוע הוא ברח מהארץ וטס לתאילנד ואז נכנסנו לדירתו וראינו שהוא התגורר בה עם שוטרת ואחד הפועלים שלו אמר לי שהוא יוצא איתה כבר חצי שנה וכל הזמן שהוא טוען לי שהוא בעבודה הוא איתה.
    כרגע אנחנו מנסים להוציא גט למרות שהוא שם. והוא לא יודע שאני יודעת עליה. הוא נשבע לכולם שהוא אף פעם לא נגע באף אחת והוא חושב שקונים את זה.
    אני אישית עדין אוהבת אותו ולא יכולה לראות את עצמי עם גבר אחר.וגם הילדים כל הזמן שואלים, בוכים ומתענינים בו. הוא הגבר הראשון שלי. מה עלי לעשות? האם לחכות לו שיראה שהכל שקר ויחזור או לפתוח פרק חדש בחיים ולשכוח ממנו?
    הוא עדין אומר לכולם שאני האישה הכי טובה בעולם ובטוח לו שהוא לא ימצא כמוני והוא ימשיך תמיד לדאוג לי לכל מה שאני צריכה אבל בלי מחויבויות וכרגע הוא רוצה לתת גט.
    אני צריכה להתנתק ממנו רגשית?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• גם זו הודעה מפוברקת של רון

ריקי
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה להפסיק עם תגובות אלה- תגובה

סיגלית גלאי
    06/01/2011

חברים/ות יקרות ביקשנו מספר פעמים.
    זה לא מכובד ובטח שלא לעניין בפורום זה.
    אם אתם רוצים להגיב עניינית לכותבים בבקשה עשו זאת ברצינות.
    אם לא, אז פשוט תתעלמו.

תודה

גלאי סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופטימית-

בני
    06/01/2011

הסיפור שלך נוגע ללב, אני מקווה שתתחזקי ותקבלי סיוע גם ממשפחתך,
    לא ניתן לדעת כרגע מה עובר לו בראש, ולכן תנסי לסחוב את הימים עד שתקבלו תמונה ברורה יותר,
    לפעמים הסתבכות כלכלית נקשרת עם פרשייה רומנטית, מעניין לדעת מה קדם למה, אבל ייתכן שהוא למד את הלקח וישוב לארצו ולמולדתו, למנהגי אבותיו, ואלייך, את האמת זה לא קל, אבל אם את אוהבת אותו, ויש לכם ילדים, הורים שתומכים, הייתי נותן לזה צ'אנס, בתנאי שהוא יהיה מוכן ללכת לטיפול רציני, שזה כולל, ייעוץ מלווה ותחת פיקוח בנושא כלכלה, (יש בציבור שלכם הרבה עזרה בעניין.) ייעוץ זוגי דתי, שילמד אותו א. ב. איך מתנהגים לאשה, בלי קשר לדת ! ואח"כ יש מקום לחזק אותו ולקרב אותו ליהדות לאט ובטוח,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

סיגלית גלאי
    06/01/2011

שלום לך,

את מתארת מצב שבעלך ברח מהארץ מסיבות רבות: חובות, נפילה לסמים, אישה שהוא חי איתה. אין ספק שנקלעת למצב מורכב. קחי בחשבון שגם אם הוא יחזור הוא עשוי להיות אדם שונה ממה שהכרת כשהתחתנתם. מצבו עשוי להשתפר או להתדרדר גם בחו"ל, והוא עשוי לא לחזור כלל. אך קיימת גם האפשרות שמדובר במשבר חולף, והוא אכן יתעורר וירצה לשוב לחיק משפחתו.
    מכיוון שאין לדעת מה יקרה בעתיד, עליך לקחת החלטה מושכלת שתגן עלייך ועל ילדייך.
    אולי כדאי שתקבלי גט כל זמן שיש איתו קשר, כדי למנוע מצב עתידי שתהיי עגונה חלילה. הרי תמיד תוכלי להתחתן איתו שוב, במידה ותחליטו לשקם את יחסיכם.

מאחלת לך כל טוב ובהצלחה

גלאי סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיותה
    מיטל
    04/01/2011

למה נראה לך שמישהו ישב ויכתוב לפורום כמתחזה ??
    מה בדיוק יצא לאיש שיעשה זאת ?

אני חושבת שאת מדמיינת
    מאיפה את יודעת שהאדם הזה מתחזה ? למה לו לכתוב פה הודעות כל כך ארוכות ??
    שימי לב גם שההודעות נורא שונות במלל כך שלא ניתן לדעת

לקביעת תור
    סגירה
    לחיותה

הוספת תגובה

• הבנתי על מי את מדברת ...

מיטל
    05/01/2011

הבעיה היא שהיא חושבת שאני זה הוא !! וזה לא נכון !!
    אני כתבתי גם הודעה בפורום לפני מס' חודשים על פרידה מחבר שלי והוא הגיב לי בעצמו תסתכלו !!! אני והוא היינו בהתכתבות מטורפת אחד בשני
    הוא העליב ואני העלבתי אותו בחזרה - תסתכלו בפורום באזור חודש ספטמבר אוקטובר

פשוט החיותה הזו חושבת שזו אני !!!!!!!
    והיא טועה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל דנה שהתכתבת איתה , זה הוא

ריקי
    05/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמורה להתחתן...
    כמו כולם...אל
    04/01/2011

הורי הכריזו על גירושים. ממש 3 חודשים לפני שאני מתחתנת.
    לא בגלל שהם לא אוהבים. בגלל אי הסכמה לגבי ילדם הבכור.
    משפחתי עברה משבר, אחי נרצח בצבא
    גם ככה היה קשה לי עם המחשבה שאני מתחתנת והוא לא פה.
    היום אבי לראשונה לא ישן בבית, הדבר הורס אותי.
    שוקלת לבטל את נישואי. לא מאמינה במוסד הזה ומשום מה
    לא בא לי עליו, בטח לא בתקופה הזאת.

לקביעת תור
    סגירה
    אמורה להתחתן...

הוספת תגובה

• מתוקה שלי

דנה
    04/01/2011

היי לך משתתפת בכאבך מוכנה לייעץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחזה ארור לועג פה לכולם .

חיותה
    04/01/2011

חכה שרץ . העניין בטיפול של מפעילי האתר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שהנהלת האתר תטפל בחיותה !!!!

דנה
    04/01/2011

מי את או אתה בכלל שתגיבו בצורה כזאת חולי נפש !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יעזור לך , מתחזה עלוב

ריקי
    04/01/2011

עד עכשיו רון גולני העכברון , הגיב בקללות , בביוש הנשים שפנו לכאן מתוך מצוקה , בהכפשה , ובשפת ביבים . מאז שהתגלה , הוא שינה טקטיקה , ומופיע כביכול בשמות של נשים . ומפרסם כאן הודעות פיקטיביות , הזויות , ומטורפות . ראו למשל את ההודעה המטורפת של "בבה בובה " או של "אלמונית " הוא מנסה לדרדר את הפורום החשוב הזה , אל השפל המוסרי בו הוא נימצא . לא אשקוט עד שסוטה המין הזה . חולה הרוח , רון גולני יעזוב את הפורום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמורה להתחתן... - תגובה

סיגלית גלאי
    04/01/2011

שלום לך,
    בכל גיל כשהורים מחליטים להיפרד או להתגרש הילדים משלמים מחיר רגשי. ובכל זאת,
    אני מציעה לך לא להכליל את מערכת היחסים של הורייך על היחסים שיש לך עם בן זוגך.
    חשבי מה גרם לך מלכתחילה להגיד כן, להצעת הנישואים. אם לא תמצאי תשובה ברורה ומספיק משמעותית עבורך, אז אולי כדאי לדחות את החתונה.
    אם הורייך לא היו מכריזים על גירושין, היית מתחתנת? התחייבות לנישואין והקמת משפחה זה לא עניין של קפריזות "עכשיו לא בא לי עליו", כדי למנוע צרות גדולות יותר בעתיד, אני מציעה לך לשקול בכובד ראש את החלטותייך.

בהצלחה בכל החלטה שתקבלי
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך צריכה עזרה ודחוף..
    אלמונית
    03/01/2011

כמובן שלא התנשקתי ,כי לא יכלתי.. זה כבר מעבר לגבול יכולתי.
    אה , שכחתי לציין שאחרי הבגידה לפני שידעתי שהיא המשיכה את הקשר איתה , שכבנו ..שוב.
    אחר כך , אחרי שגיליתי הכל היא טרחה להעיף אותי מהרכב שלה כי "גנבתי" לה את הפלאפון ודיברה עם ההיא.,
    אכשיהו אני בן אדם של תשומת לב מדי ,החלטתי לסיים יפה את היחסים..ולא בכדי באמת לסיים אלא כדי לנסות להבהיר לה מה היא הפסידה ושתנסה לעשות הכל כדי שזה לא ייגמר.
    יום למחרת שוחחנו בעוד שאני דורשת את כל האמת במלואה..היא הודתה בהכל , אפילו ברגע הנשיקה שזה היה יוזמה שלה ..ושהיא פשוט נכנסה למין בלבול שלא ידעה איך לצאת ממנו , היא בטענה שהיא כועסת על עצמה ושהיא לא מבינה למה היא עשתה מה שעשתה אאיך היא פגעה בי , היא אמרה שהיא אוהבת אותי..ואני עדיין בגישה של "תעשי משהו יותר חריף כדי שאני אסלח"..בכל מקרה אחרי שסיימנו יפה את הקשר,באו שני חברים קרובים בעוד שכולם כביכול צוחקים את הצחוק הכי מזוייף שיכול להיות אני יושבת מולה , באיזשהו שלב פשוט נכנעתי ,הסתכלנו אחת על השניה בעיניים ודפקתי לה את הנשיקה של החיים..כן,התמזמזנו..והיא אמרה שהיא לא רוצה שזאת תהיה הפעם האחרונה ,אני לעומתה בעוד יודעת שזאת לא תהיה הפעם האחרונה ..אמרתי לה שאני מעוניינת שזאת תהיה כן הפעם האחרונה..רציתי לישון אצלה באותו היום , היא לא רצתה..אני לא מבינה איך דווקא עכשיו אני נמשכת אליה בטירוף , בחיים זה לא קרה לי..טוב ככה זה , שמאבדים מישהו ,מעריכים יותר..
    אבל רגע , אני לא אמורה להיות הנפגעת?
    שכחתי לציין,שלאורך כל הקשר שלנו היא הייתה הכי אמינה ,נאמנה,תמימה,כנה ואוהבת..באמת באמת באמת !
    בקיצור יום למחרת היא באה אליי , כי סגרנו את זה שאולי אני כן אכשיהו אצליח לתת הזדמנות שניה ,היא באה אליי ושוב - שכבנו.. ואז דיברנו על הכל והיא אמרה לי שהיא לא מסוגלת ,שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה..שהיא כועסת על עצמה בטירוף והיא מפחדת שהקשר יחזור למה שהיה לפני..
    בכל מקרה , החלטנו אחרי וויכוח קטן שניקח את הזמן עד יום חמישי הקרוב וכל אחת תחשוב באמת באמת מה היא רוצה מעצמה והאם בכלל היא רוצה.
    ואני באמת לא יודעת מה להחליט..
    באמת שלא .
    וקשה לי .. ולכן אני חייבת עזרה במיידי.מי שיכול לעזור , אני אשמח..
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    המשך צריכה עזרה ודחוף..

הוספת תגובה

• הודעה מפוברקת לא לענות

חיותה
    03/01/2011

גם זוהי הודעתו של השרץ המזוהם . לא לענות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחח מה נסגר איתך ??

מיטל
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוחק מי שצוחק אחרון

חיותה
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקשיבי..

מיטל
    04/01/2011

את טועה ובגדול !!!!!!!!!
    אם הייתי יכולה הייתי נותנת לך את הטלפון שלי רק כדי שתביני שאת טועה !!אבל אני ממש לא יפרסם אותו באתר
    אם את רוצה תני לי את הפל' שלך ואני יתקשר אלייך רק כדי שתביני שאת טועה לחלוטין
    אני ממש יושבת פה בעבודה ונכנסת לפרורום בזמני הפנוי ולא מבינה מה את רוצה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון מכה שנית

ריקי
    04/01/2011

"את " בטח גם אלמונית , ובבה בובה. בושה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך צריכה עזרה ודחוף.. - תגובה

סיגלית גלאי
    04/01/2011

שלום לאלמונית,

אתחיל מהסוף של דברייך, מרגישות אוהבות, החלטתן להישאר יחד, ולקחתן פסק זמן קצר כדי לחשוב מה אתן רוצות ממערכת היחסים ביניכן, מצויין! בהחלט זה דורש הבהרה, דיבור והבנה של כל אחת מכן.
    חשוב שתבינו ש"משחקי הדווקא", ה"כאילו" והציפיות של כל אחת מכן מהשנייה החריפו את המשבר ביניכן, ולכן כדאי שכל אחת תקח אחריות על התנהגותה בעניין (יותר פשוט לומר בכנות מה אני רוצה..צריכה.. ממערכת יחסים) כדאי שתדברו גם על הפחדים שלכן כדי להימנע ממשבר חוזר בעתיד.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה ודחוף...
    אלמונית
    03/01/2011

טוב ,
    אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל..
    אוקיי , אני נמצאת בזוגיות קרוב לשנתיים,כאשר הזוגיות שלי כרגע ניתנת להתפרקות..
    ולכן אני חייבת את העזרה הזאת.
    אני לא יודעת מה לעשות..
    אציין פרט שבעיניי חשוב , אני נמצאת במערכת יחסים עם אישה..
    כאשר תחילה התחילה זוגיות הכי מדהימה שיכולה להיות .
    לאט לאט בבוא הזמן , התחילו הריבים,הוויכוחים האינסופיים.
    והבגידה שלי..
    שהייתה לגמרי לגמרי חסרת משמעות.
    אני לא יודעת ממה זה נבע , אני רק יכולה להגיד שחיפשי ריגוש ..כמובן שיום לאחר מכן סיפרתי ליקירתי..ואז התחילו כל הבעיות , היא סלחה לי .. כאשר לפני ואחרי הבגידה הזאת ,היו פלירטוטים שכאלה..אני לא יודעת למה עשיתי את זה , ואיך זה קרה..אני רק יכולה להגיד שאני נורא מתחרטת , הגלגל הסתובב ותאמינו לי , זה כואב.
    בקיצור , המשכנו את היחסים בנינו בעוד שאני מנסה ומנסה להוכיח כמה שאפשר כמה האהבה שלי חזקה אליה... ושוב , הריבים , הוויכוחים החלו.. משהו כמו חודשיים לאחר הבגידה..ולא נפסקו , הכל נהיה מובן מאליו , שגרתי,-הרגל-.. ומי כמוכם יודעים מזה כוחו של הרגל..
    בכל אופן , זה נמשך..כעבור 7 חודשים לערך.. ממש רבנו על כל מיני דברים שהודחקו והועלו כמובן אבל אתם יודעים..מעבירים הלאה..דף חדש , ועוד דף חדש ועוד דף חדש..
    מפה לשם , היא התחילה קשר עם מישהי שטענה כי היא הטעם שלה..התחילו לדר וכו'..בעוד שאני לא יודעת משום דבר .. ואז הריבים בנינו נורא התחזקו ,ולאחר שיחה הגענו להחלטה שאנחנו נפרדות על מנת לחשוב אחת עם השניה איך אנחנו מתקנות ואם בכלל..טוב,אותו יום ,6 שעות לאחר הפרידה היא יצאה למסיבה..ובמסיבה אותה אחת שלא ידעתי שהיא בכלל בקשר איתה ..התנשקה איתה , ז"א הן התנשקו.. יום למחרת הייתה לי תחושה עצומה ,אינטואיציה שלא תעלה על הדעת ובדרך כזו או אחרת .. גיליתי לבד שהיא בגדה , דפיקות הלב שלי החלו לפעום במהירות שלא תתואר..ואני נכנסתי למין סטרס עצבני כמו שרק אני יודעת להכנס וקיבלתי סוג של ג'ננה ,בכי בלי סוף..וכל זה בלי לדעת שהן היו בקשר לפני , ואחרי הבגידה..בעוד שהיא מתחננת שאני אסלח ואומרת לי כמה היא אוהבת אותי היא ממשיכה לדבר איתה , שינתה את השם שלה בפלא שלה וכל זה כמובן מבלי ליידע אותי בכלום. גיליתי את זה ,כל יום גיליתי עוד פרט ועוד פרט.. ואיך אפשר להתנתק מבנאדם שאשכרה היה החצי השני המשלים שלך ? שאת והיא בעצם כאדם אחד ? איך ? במקום שהיא תחזר אחריי .. אפשר להגיד שאני בכלל חיזרתי אחריה.. אחרי שגיליתי הכל דרשתי אמת , היא דרשה לדעת איך אני יודעת .. היא המשיכה לשקר שלא היה ולא נברא .. לקחתי לה את הפלאפון ורצתי ,ברחתי וגיליתי ה-כ-ל ,את השם ששינתה , הכל בקיצור..
    יום לאחר מכן , היא יצאה למסיבה .. וכמובן שגם אני יצאתי. רק כדי לראות אותה , לראות שלא תעשה משהו...כי זה לא נתפס לי , בעוד שאני בוכה בשירותים במסיבה ובוכה מולה החלטתי להיות חזקה ו"להתחיל" עם אחרות מולה..כך עשיתי , והיא בכתה..ראיתי אותה בוכה והמשכתי..

לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה ודחוף...

הוספת תגובה

• לא לענות לא לענות לא לענות

חיותה
    03/01/2011

זוהי הודעה מפוברקת של עכברון . שאף אחד לא יענה לשרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם , ובמיוחד בני ושמחה
    חיותה
    03/01/2011

ההודעה הזו מופנית לכולם . אך במיוחד לבני ושמחה . בני ושמחה. . שניכם ביחד , וכל אחד מכם לחוד . אתם עושים פה עבודה ניפלאה בפורום . { מחוץ כמובן למנהלות היקרות , שעושות כאן עבודת קודש } ומידי פעם ניתקלים בתגובותיו של רוני גולני , האימפוטנט חולה הרוח שמנסה לדרדר את רמת הפורום , אל השפל המוסרי בו הוא נימצא . רון העכברון מקלל ללא הפסק , לועג לנימצאים כאן , ומגיב בטימטום . הוא שולח הודעות פיקטיביות , ומגיב בהתאם . כל ההודעות האחרונות של : חניתה ,טליה ,אור , דני , בבה בובה , ועוד הן ההודעות של אותו אימפוטנט חסר כח גברא , שכוחו רק בפיו המלוכלך . לכן הצעתי לכל הפורום ובמיוחד לכם שאתם מגיבים בכזו אמפטיה לכל מצוקה . קיראו היטב כל הודעה לראות אם אינה מהשרץ המזוהם {ויש לו סימנים מזהים ואופיניים } וכן אם נישלחת תגובה עם שמו , עכברון , כאמור, אין לפותחה , כדי לראות מה כתוב בה .אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה
    כולם , ובמיוחד בני ושמחה

הוספת תגובה

• חיותה-

בני
    03/01/2011

בן אדם לא יכול לעשות שני דברים במקביל, אני מעדיף להשקיע את כל האנרגיות בלעזור/להציל/לסייע וכו', אם עסוק בחקירות מי שלח, למה שלח, אבזבז סתם אנרגיות לשווא, לכן אני מעדיף לראות את ההודעות כפשוטם, ויותר מזה? כלל לא אכפת לי מה תהיינה התוצאות !
    אני נוהג לומר, שאני בסך הכל השליח של הפיצה,,, אם ישלחו אותי לאותה כתובת מאה פעמים ביום. אתנגד ? מה אכפת לי,,, שיזרקו את הפיצה לפח, אכפת לי ? יותר מזה ? אני הקרטון שעליו מונחת הפיצה,,, אמרת פעם תודה רבה לקרטון שמחזיק לך את הפיצה שלא תיפול על הרצפה ?
    כולנו שליחים של הקב"ה כדי לעשות נחת רוח ליוצרנו, לגרום לאנשים לחייך, ללמד אותם שגם בשעת מצוקה צריך להאמין שמחכה לנו טוב אי שם בפינה, כל מה שאני עושה פה בא משליחות אמיתית וכעזרה ראשונה, יכולתי להתנדב למד"א לזק"א לפתוח איזה עמותה וכו', אבל גיליתי שבתחום הנפש יש חסר גדול מאוד, ולכן אני כאן ובעוד מקומות מקווה שלא ייצא מכשול מתחת ידי,
    הערה קטנה בכל זאת,,, נניח שהוא מתחזה/נבל/וכו', מי אני שאקח לו את ההנאה הזו ? הרי כל ילד יודע להבחין בין טוב לרע, אם זה מה שעושה לו טוב, שייהנה,
    תודה רבה על המילים החמות שכתבת על כולנו, אני מודה לך באופן אישי על ההתייחסות לדבריי,
    שיהיה לך המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיותה ולשאר הכותבים בפורום - תגובה

סיגלית גלאי
    04/01/2011

אני מצטרפת לדבריו היפים של בני, וגם מאמינה שמכל שאלה שנשאלת כאן, מישהו נוסף "מרוויח", כל אדם שקורא את השאלות וההתייחסויות יכול ללמוד משהו ובעיקר לבחור, מה הוא מאמץ לעצמו ומה לא.
    אני מציעה גם לכם לבחור למי ולמה אתם רוצים להגיב.
    שמרו על לשון נקייה וחשיבה חיובית.

כל-טוב לכולכם
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משבר גירושין
    תהילה
    02/01/2011

התחתנתי בפעם השניה ואחרי שנה התגרשתי מאז עברו 9 שנים ולא יצאתי מזה אני באבלות ודיכאון ולא בא לי לצאת ולהכיר אף אחד. אני לא מאמינה יותר באף גבר
    איך יוצאים מזה אני עכשיו מתחילה להרגיש בודדה
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    משבר גירושין

הוספת תגובה

• משבר גירושין - תגובה

דליה שוורץ
    02/01/2011

תהילה שלום,
    לפני 9 שנים התגרשת ומאז את בדיכאון אבל עכשיו יש שינוי כי את מתחילה להרגיש בודדה.. אז יש לי הרגשה שעברת שלב והיום מתחיל שינוי... נצלי את התחושה הזו כדי להתחיל לפעול. מה עושה אישה שמרגישה בודדה? יוצאת עם חברות, מתחילה לנסות להכיר אנשים חדשים? עשי לעצמך רשימה של הדברים שעושה מישהי שמרגישה בודדה וצאי ליישם את המשימה..

אם את מרגישה שאת עדיין סביב הדיכאון אני ממליצה בחום לפנות לייעוץ מקצועי.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת
    לשעבר
    29/12/2010

בתקווה שתוכלו לעזור לי ...
    "מה עוד את רוצה תמיד יהיה יותר,עכשיו כשזה נגמר והחשק מתעורר הסיפור אמור להסתיים אחרת" ירמי קפלן המלך כתב את השוורת האלו,
    ואלו חלק מהשורות שאני אקדיש לבן-הזוג שלי לחגיגות...השנתיים וחצי.

סליחה על החפירה...
    הכרנו במקרה ,ממש הכרות של פעם בחיים,אהבה גדולה,חברות מצויינת קרבה גדולה ,עברנו הרבה ביחד ,המון,חשבתי שהוא אהבת חיי ,למרות גילי הצעיר, בשנה וחצי התחילו בעיות והמון לחצים,היה נוראי הרבה זמן למרות הידיעה שאנחנו טובים אחד לשני ,נפרדנו ,בשנתיים,היה לי מאוד קשה,הוא היה חסר לי ,אף אחד לא הוא ,חזרנו לפני 3 חודשים,
    ועכשיו הוא בלימודים וגם אני ובשבילי שוב החיים השתנו הרבה מאוד דברים על הראש, אבל ידיעה שהקשר הזה חשוב כי זה משהו אחר אז מתאמצים ושפרנו באמת המון דברים.
    אבל פתאום הרגשה שדבר ראשון אני לא נמשכת אליו כמעט אפילו ההפך,ושהוא ממלא עבורי רק את המקום הרגשי של להרגיש שאני לא לבד בעולםפ ויש לי משענת ,כי יש לי הרבה דברים אחרים על הראש, והגעתי להרגשה שמשעמם לנו ביחד,רק חושבים מה לעשות ביחד ומדברים כל אחד על החיים שלו ומשעמם לי ,והכי גרוע במקומות אחרים אני מסתכלת על בחורים ומכירה אנשים וחושבת אם יש לי עם החבר שלי מספיק ולמה חזרתי אליו ...והקושי להבין אם זה הרגל או באמת אהבה כי היה לי נורא קשה בלעדיו ,וזה שאני חושבת על מה זה בחורים אחרים מבחינת אנשים שונים ושאולי החבר לא מתאים לי חוץ מהיותו משענת ותמיכה ,אם יש בינינו מספיק במשותף,וגם החשש בגלל שזה קאמבק ואך יכול להיות שטעיתי כשחזרתי אליו...

תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת

הוספת תגובה

• לא יודעת - תגובה

מיכל פאטל
    29/12/2010

שלום לך אני,

מתוך דברייך ניתן להתרשם כי בקשר שלך עם בן זוגך את מוצאת תמיכה, עוגן ומשענת, אך אהבה, משיכה ,התרגשות והתלהבות -לא כל כך....
    מה שאני מנסה לומר לך הוא שאת ניראה שמבלבלת בין חברות טובה ואמיצה שיכולה להתקיים בין שני אנשים מבוגרים מבלי שיהיו ביניהם יחסי זוגיות בהכרח, לבין זוגיות אשר בה חשוב שיהיו אהבה, תשוקה ,משיכה, עניין הדדי וכו'.
    יתכן כי היתה זוגיות משמעותית ביניכם בעבר, אך נישמע כי כעת לפחות מצידך...היא איננה.חשוב שתנהלו שיחה פתוחה וכנה , ובאמצעותה תבררו ביניכם:צרכים הדדים, ציפיות, רגשות - ואם תחמצאו שישנם פערים גדולים מאוד ביניכם שלא ניתנים לגישור,
    לא נורא להודות בטעות, להישאר חברים/ידידים טובים ולהמשיך הלאה בחייכם.

בהצלחה!
    אשמח לסייע:מיכל פאטל-יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבה על בחור מהעבר במקום על הפרידה
    דניאל
    28/12/2010

שלום לכולם!
    רציתי לשאול על משהו: לפני חודשיים נפרדתי מהחבר,היינו ביחד שנתיים וגרנו ביחד שנה וחצי.הקשר היה סבוך ואחרי הרבה כאב הבנתי שלא משנה מה, אני חייבת להיפרד ממנו. כמובן שהוא הפך אותי למפלצת שלא מרוצה מכלום,שאין לה רגשות וכו'.
    מאז אני לא ישנה כל כך טוב,הרבה שינויים והרבה נפילות(בחיים,במשפחה ובעבודה). הכל מתמוטט בבת אחת.
    רוב הזמן אני חושבת על בחור שהכרתי ממזמן, לא היה בינינו כלום אבל הייתי דלוקה עליו בטירוף. מהפחד שלי מקשר, לא קרה גם כלום. אני כל הזמן חושבת שאולי אני אפגוש אותו שוב,מחפשת אותו בכל הרשתות החברתיות האפשריות באינטרנט ובעיקר מפנטזת על איך אני פוגשת אותו ואיך הוא בדיוק מה שחשבתי ורציתי. איך הוא הגבר המושלם.
    בינתיים על האקס אני לא חושבת בכלל. אפילו לא קצת. כשרע לי ואני בוכה(שזה לעיתים נדירות) זה בגלל המצב הכללי בחיים.
    מה אתן אומרות? האם אני אטומה? מפחדת מהכאב או שסתם ממשיכה הלאה?האם האקס צדק ואין לי לב?

הוספת תגובה

• מחשבה על בחור מהעבר במקום על הפרידה - תגובה

סיגלית גלאי
    28/12/2010

שלום לך,

סביר להניח שאת לא חושבת על האקס שלך כי הקשר ביניכם באמת נגמר, גם מתוך הבנה ראציונאלית וגם מבחינה רגשית לפחות מבחינתך. מכיוון שהוא נשאר כאוב הוא מתרגם את זה ל"מפלצת" ול"אטימות לב", אבל למה לך לאמץ את ההגדרות שלו?!
    המחשבות שלך על הבחור האחר, אכן מבטאות סוג של "פנטזיה", מכיוון שלא נוצר ביניכם קשר משמעותי, את יכולה לחשוב עליו כעל ה"אביר", אבל מי יודע ??
    בשלב זה של חייך, אולי המחשבות האלה אפילו עוזרות לך להתגבר. אבל, כדאי שתיזהרי ולא תפתחי אובססיה בעניין. כדאי שתסתכלי סביבך, ותחפשי קשר אמיתי של אהבה ותמיכה.

כל - טוב,
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מוקדם מידי לחפש קשר אחר?

דניאל
    29/12/2010

כרגע לא נראה לי שבכלל אני רוצה קשר אחר.
    לא רואה את עצמי מתקרבת למישהו אחר.
    כל מה שקורה בזמן האחרון גורם לי לא להאמין באנשים וגם להתרחק מהם כמה שיותר.
    האם אני צריכה ללכת לטיפול? או פשוט לתת לעצמי קצת זמן להתמודד עם הדברים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא מוקדם מידי לחפש קשר אחר? - תגובה

סיגלית גלאי
    29/12/2010

קחי לך את הזמן.. זה טבעי, ואפילו מומלץ לעשות לפני שמתחילים קשר חדש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בבה בובה
    29/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזוי הודעה מפוברקת

גל
    30/12/2010

ההודעה של בבה בובה היא מפוברקת . זהו גבר מוכר פה בפורום. אין אחד שלא קרא את הודעותיו התוקפניות בעבר , גסות רוחו וקללותיו . הוא משתמש בכמה כינויים על אותו מייל . גם ההודעה בשם אור , עם התשובה אליה ניתנו על ידו . סיגלית ודליה , שעונות לו בתמימות כמו הגולשים , נפלו ברישתו . לאחר שנים של עבודה בעברות מחשב עם נוכלי מחשב מהמעלה הראשונה ,אני קובע שאין פה טעות . הנוכל השאיר כאן בזמנו את הדו"אל שלו , וזה הספיק לי. {כל גנב עושה טעות אחת מיותרת } ה IP שלו כבר ידוע . בקרוב כל הפרטים עליו , עברו וסביבתו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מתכוון לרון {רוני גולני ]

חיותה
    31/12/2010

פסססססססס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חייבת להגיב

ליהיא
    30/12/2010

את יודעת, קראתי את ומה שזה הזכיר לי זה את הפירסומת הזאת של דביר עם הבנק הזה...תכיף אני אזכר...אומנם זה ישמע שאני צוחקת אבל אני ממש לא!

תישמעי! את לא צריכה להיות אפילו לא דקה אחת!אחת! עם גבר שמעז להגיד לך מילים כאילה, מעז לדבר אילך בצורה כזאת ו או חושבל עליך משהו כזה.

את נישמעת מאוד מבולבלת, ניראה לי שאת צריכה קצת זמן לעצמך...איכשהו יותר מידי אקסים.

את יודעת מה אני כל יום אומרת לעצמי : אני אישה מצליחה!מגיעה לי הכי טוב! אז זה גם מה שאני מאחלת לך! אל תיתני לאף אחד להגיד לך דברים כאילה, תאמיני לי, מנסיון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,אשמח לשמוע דעתכם
    גל
    27/12/2010

אנחנו זוג נשוי בשנות השלושים עם ילד קטן, נשואים 6 שנים כרגע לא עובדת
    . הבעיות בינינו החל בגלל משפחתו של בעלי-במיוחד האמא -אני לא אפרט ..-אבל זה הוביל למצב שבו אני בעצם מנודה ממשפחתו-זו החלטה של בעלי כי הוא טוען שאיננו מוכן לסבול יותר מריבות וכו וגם הוא אחד כזה שלא מסוגל להעיר או להציב גבולת למשפחתו.הוא הולך לבד לארועים ולחגים ושבתות לעיתים,אני לא מרוצה כמובן אך הוא בשלו.הצעתי שאני והוא ביחד נלך לדבר עם אמו ואולי ירגיש יותר ביטחון-גם לא... אחרי הלידה היו המון בעיות בגלל אמו ומאז זה גרם לכאסח שנמשך כשנתיים,הוא ממש מתנהג אליי מגעיל מתעלם מדבר לא יפה,אמר לי כמה פעמים שהוא יגרום לי לסבול. אני הבעתי רצוני לשקם עי ייעוץ ונכונות רבה מצידי כמו להבליג הרבה מול משפחתו,הוא אומר לי שאין טעם הכל רקוב מלכתחילה,אני לא רוצה,ואני נשאר איתך כי לא כפת לי ואם את רוצה תלכי וכו. שאלתי אם הוא מעוניין להתגרש ובגלל זה מתנהג כך אומר שלא...
    לפני מס חודשים גיליתי שנכנס לפורנו- שזה בסדר איכשהו מבחינתי.. וגם נכנס לאתר הכרויות לאב מי ולאחרונה הבן .... מתקשר כבר כמה זמן לפלאפון של לאב מי-מי שמכיר.כשהוכחתי אותו שאני ראיתי שנכנס לאתר באינטרנט של לאב מי הוא הודה ואמר סתם.,-זה היה לפני כמה חודשים, עכשיו שאלתי אותו אם גם מדבר עם בחורות אמר שלא,ואז אמרתי שיש לי הוכחה שהתקשר-פ. שיחות- הוא המשיך להכחיש בתוקף שאלתי אם נפגש בנוסף אבל המשיך להכחיש . אני אמרתי שאני יודעת שעברנו תקופה לא קלה בשנתיים האחרונות ואולי מעד,ואני מאד רוצה לפתוח דף חדש ולכן אני רוצה שהוא יספר לי את האמת אם היו מעבר לשיחות דברים -ואני מוכנה לשים זאת מאחורי ולהמשיך הלאה.
    . הוא המשיך להכחיש שאפילו התקשר-שאלתי אם ככה מה רצונך -שנינו יודעים שאתה התקשרת-אז הוא אמר אני רוצה להתגרש,אמרתי לו: עד היום טענת שאתה לא רוצה להתגרש ופתאום זהוכחתי אותך על שיחות מטופשות ללאב מי אתה רוצה להתגרש? אמר כן. מאז עברו כמה ימים הוא לא מדבר איתי על זה ומתנהל כרגיל מבחינתו-כמובן שהשיחות בינינו על מה שנחוץ ולא מעבר-כרגיללללל.
    התייעצתי עם עוד שאמרה שכנראה מנסה לגרום לי לבקש גירושין בכדי שלא ישלם הכתובה- והציעה שננסה לקבלה .הצעת המחיר שלה היא ממש בשמיים-כמה עשרות אלפי שקלים.
    אני כרגע בשלב שעדיין יש לי קצת רגש ורצון לשקם ,גם פחד מגירושין ומהלבד,כולם מסביב אומרים לי ששאני לא רואה שהוא באמת לא רוצה אותי,אבל איפשהו בלב אני עם ניצוץ של תקווה .....איך אני אוכל לדעת אם באמת הוא לא רוצה בי,וזה לא סתם משחקי כח?
    השאלה האם כדאי להשקיע כסף בכדי לנסות להשיג הכתובה כי הוא אולי באמת מנסה לגרום לי לעזוב, או ש לסיים תנישואין בהסכם משותף?
    נראה לכם שבמקרה שלי אם אני אפסיק להביע רצון בשיקום הנישואין ובו וישים עליו פס כמו שוא עושה זה ישנה משהו אצלו?
    אניאני באמת בהתלבטויות קשות מקווה שתוכלו לעזור לי לחשוב ולהגיע להחלטה נכונה בכך שתשתפו אותי בדעתכם.

לקביעת תור
    סגירה
    שלום,אשמח לשמוע דעתכם

הוספת תגובה

• תשובה לגל

שחף
    28/12/2010

ליבי איתך,את במצב מאוד לא קל ,החלק של המשפחה שלו ,לדעתי,גדול (אני מדברת מנסיון אישי ולכן אני מבינה את הסיטואציה),אני האחרונה שאייעץ לרוץ לגירושין ,זה גם לא אחראי בעליל לייעץ גירושין בפורום וכאשר לא מכירים את המצבמקרוב.נחזור למשפחה ובמיוחד לחמות,הסטטיסטיקה מצביעה על אחוז גבוה של גירושין בגלל התערבות משפחה וזה נתון עצוב כי זה ממש לא קשור לבני הזוג וזה עצוב עוד יותר כשיש ילדים ,לא פירטת מה הסיבות לנידוי שלך מצד משפחתו אבל האמת שזה לא משנה כי כשגבר חלש מול המשפחה שלו לא צריך סיבות קרדינליות להסיתו נגדך,לא ציינת אבל אני מניחה שאתם גם גרים בסמיכות להוריו וכך ההתערבות והשליטה שלהם בכם גדולה,נתון אחד אני כן יודעת והוא שאת לא עובדת מה שהציב אותך בעמדת חולשה מולו ומול משפחתו שאולי גם מנצלת את העובדה הזו להסתה נגדך,זה מחליש אותך גם מההיבט הכלכלי ותלותך המוחלטת בבעלך,עצתי הראשונה והעיקרית למצב:תפעלי במישור אחד תעצימי את עצמך בכל דרך תצמצמי כמה שיותר את התלות שלך בבעלך,תהיי עצמאית ,תרוויחי משכורת משלך ,את תפרחי וזה יכול לגרום לראות אותך באור שונה וגם את תרגישי חזקה ,ומה שלא יהיה לא תפעלי מתוך חולשה ותחושת קורבנות שרק מזמינה עוד התעללות.כרגע אל תתייחסי בכלל לאיומים שלו להתגרש ,זו החלטה גדולה שתשפיע על הילד שלך ולכן תשקיעי את כל מאמצייך להעצים את עצמך ,זה בוודאי ייטיב עימך ואולי בע"ה גם יציל את הבית שלך.
    בהצלחה ,מחזיקה לך אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגל

אור
    28/12/2010

ברוכה הבאה למועדון של המפחדות להשאר לבד.אוי לנו אם כך ננהל את חיינו.לדעתי לכי לייעוץ לבד,בלעדיו.תנסי לשוחח איתו-האם הוא רוצה לשקם את היחסים ביניכם כי כך זה לא צורה?חשוב להקיף את עצמך באנשים שאוהבים אותך,שיכולים לתמוך בך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום,אשמח לשמוע דעתכם - תגובה

סיגלית גלאי
    28/12/2010

שלום גל,

בעלך הולך לבד לאירועים, מתנהג כלפייך לא יפה, מאיים שתסבלי, מצהיר שאין טעם לשקם את הזוגיות ביניכם... ובכל זאת אתם נשארים יחד. כדאי שתשאלו את עצמכם למה? האם העניין הוא הכסף של הכתובה, כפי שאת מציינת?! אם כן, האם בעינייך כל זה שווה בשביל הכסף?!
    אבל, אם את רוצה אותו מסיבות נוספות (וכדאי שתכתבי לעצמך את כל הסיבות) אני ממליצה שתלכו לייעוץ זוגי ותשקיעו בשיקום התקשורת והיחסים ביניכם. אם הוא יסרב ללכת לייעוץ, כדאי שתשקלי את האפשרות ללכת לבד, במטרה לקבל כלים להתמודד עם המצב הנוכחי, עם הפחד, עם קבלת החלטות לעתיד.
    מתיאור היחסים שלך מול משפחתו נראה ששיקום הקשר בינך לבין אימו יכול להשפיע לחיוב על היחסים עם בעלך. על פניו, ניתן להבין מדברייך שאם אמו תקבל אותך אז גם לו יהיה יותר קל להתגבר. האם זה אפשרי, שתנהלי איתה שיחה שתוביל לקשר חדש ביניכן? האם זה אפשרי שתלכי איתה לגישור חילוקי הדיעות?

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאן נעלם בני??
    שחף
    27/12/2010

מדי פעם אני נכנסת לפורום לחזק ולהתחזק ,אהבתי לקרוא את ההתייחסויות החכמות והרגישות שלך למצוקות של האנשים פה...לאן נעלמת????

לקביעת תור
    סגירה
    לאן נעלם בני??

הוספת תגובה

• סביר להניח שיש לו עצירות כרונית

רון
    27/12/2010

הוא ישוב כאשר זה יעבור לו !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גס רוח שכמוך. תתבייש. הפכת לבדיחה

ריקי
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ריקי
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ריקי
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחף-

בני
    28/12/2010

תודה על ההתעניינות,
    הפורום חי בלעדיי, כשצריך אני מתערב,
    צריך לתת לעוד אנשם לסייע,
    -
    מה שלומך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בני, שלומי טוב ב"ה

שחף
    29/12/2010

חז"ל אמרו ש"כל המרבה שלום בעולם מקרב את הגאולה" ,תגובה נכונה לאדם במצוקה יכולה לפעמים לחולל שינוי ,הלוואי שאנשים יהיו יותר סובלניים אחד כלפי השני ולא ירוצו לפתרון ה"קל" לכאורה שזורע הרס כ"כ גדול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתייעצות דחופה , בבקשה מצפה לתגובה
    אילנית
    24/12/2010

שלום, אני גרושה ואמא לילדה בת.3. לאחרונה בתי בשום פנים ואופן לא רוצה ללכת לאבא לישון ( לפני כן הכל היה בסדר והיא הלכה בלי בעיה). אני לא יודעת מה קרה אבל נגיד היום דבר ראשון שהיא שאלה אחרי הגן אם היא הולכת לישון אצל אבא וכששאלתי אם היא רוצה היא ענתה לי שלא. כשגרוש שלי הגיעה היום לבקר אותה ולקחת אותה לטיול היא פשוט היתחילה לבכות ולא הייתה מוכנה בשום פנים ואופן ללכת איתו. תפסה אותי בצוואר ולא רצתה לשחרר עד שהוא לא הלך. אני הייתי בהלם זה אף פעם לא קרה היא תמיד שמחה לראות אותו.
    אני יודעת שלאחרונה כשהיא הייתה אצלו הוא כל הזמן מכיר לה כל מיני ידידות שלו שמביאות לה מתנות. (אין מישהי קבוע). אני ביקשתי ממנו לא לעשות את זה כי לדעתי זה לא מצב בריא בשבילה לראות את אבא שלה כל פעם עם מישהי אחרת.
    האם זה יכול להיות הגורם?
    האם זה בכלל מצב בריא שכל פעם שהיא נמצאת עם אבא שלה תהיה עוד מישהי (אני שוב מציינת לא מישהי קבוע). האם זה היתנהלות נכונה?

אשמח לתגובה
    תודה מראש

הוספת תגובה

• אילנית שלום .

חיים
    24/12/2010

גשי לפסילוגית של הגיל הרך{הגננות מכירות} שתתשאל{תחקור}אותה, על מהות יחסיה עם האב , ללא קשר לחברותיו. ...וכמו שלך מותר לצאת מידי פעם עם גברים ,גם לו מותר. אבל ייתכן והעניין יותר עמוק, ויש דברים בגו . אני לא אומרת חלילה שהוא פדופיל , אך רצוי לשלול זאת על ידי תישאול מיקצועי . ילדה , לא מתלוננת אף פעם סתם כך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתייעצות דחופה , בבקשה מצפה לתגובה - תגובה

דליה שוורץ
    25/12/2010

אילנית שלום,
    הבת שלך מגיבה בצורה מאוד חריפה למפגשים עם אבא שלה ולדברייך זוהי התנהגות חדשה שלא היתה מוכרת לך. מכך ניתן להבין שמשהו קרה והשתנה. זה יכול להיות משהו שקרה אצל אבא שלה וגם יכול להיות משהו שקרה גין שתיכן שהשפיע על הרצון שלה להפגש עם אבא. את ציינת רק גורם אחד שיכול להשפיע והזה התחלופה של הנשים בחייו אך זאת לא בהכרח הסיבה. זה כן יכול להיות גורם להתנהגות אך יהיה חסר אחריות מצדי להגיד שזהו הגורם. לכן אני מציע לך לדבר עם האבא ולנסות להבין מה השתנה אצלו בבית. האם היתה לילדה התקלות לא נעימה עם אחת הנשים שהיא נפגשה איתן. נסי להבין אולי היה משהו אחר חריג שיכול היה להשפיע על הילדה. כמו כן נסי לשחזר שיחות שלך איתה האם היא חוששת שמישהי לוקחת את מקומך האם את אמרת משהו על הנשים של האבא שהיא נבהלה מהן...
    לא תוכלי להמנע משיחה עם האבא כדי להבין מה קורה לבת שלך...
    אני בהחלט לא הייתי פוסלת פנייה לאנשי מקצוע שמתמחים בעבודה עם ילדים כדי להבין מה בעצם משפיע על הילדה בצורה כזו חזקה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה