מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטישהעזובית24/01/2011
לפני כשלושה חודשים ננטשתי ע"י בעלי לאחר 21 שנות נישואים, הוא חלה בסרטן וכ4 שנים נילחמתי על חייו כי הוא רצה להרים ידיים כשהתברר כי הוא הבריא הוא פשוט עזב הוא טוען כי הוא חייב לעצמו שקט וחיים אחרים איך לוקחים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון24/01/2011ראשית !!
הרשי לי, אשת חייל מי ימצא !! כן ירבו נשים אצילות כמוך !!! שאפו
לגביו.......השם יעשה את מלכתך אשת חייל !!
אלף שאפו לך !!!
מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאהבתי בגבר אחרשיר24/01/2011
ני יצאתי עם בעלי המון שנים לפני החתונה, מגיל ממש צעיר, בי"ס. התחלנו לצאת יצאנו ונפרדנו מספר פעמים, הקשר רוב הזמן היה לא טוב, אך כשנפרדנו היה לי קשה.
בכל אותם פעמים חזרנו, ולא הייתי שלמה עם זה, אך להיות לבד היה לי קשה,אגב, המשפחות היו מעורבות בכל הסיפור ולמה ואיך זה קרה.
התחתנו, עוד בארגונים לחתונה הרגשתי שמה שאני עושה הוא לא נכון בשבילי, רבנו והתווכחנו המון, כל הסידורים לחתונה היו בהרגשה רעה וקשה.
בכל מקרה, אחרי חצי שנה, הכרתי בחור בעבודה, שממש עזר לי בעבודה החדשה ונקשרנו ממש! היינו נפגשים במסגרת התפקיד פעמיים בשבוע. ובאיזשהי תקופה אחת לכמה חודשים לכמה ימים שלמים.
התאהבנו!! ברמה שלא יכולתי לתאר לעצמי שאוכל להרגיש ככה! לאחר חצי שנה שאני נשואה וחצי שנת הכרות עם הבחור החדש התפתח לו רומן שלא מרגישה שאוכל להפסיק, אנחנו ממש מאוהבים! אני ממש מרגישה שאני לא יכולה בלעדיו, אני רואה אותנו ומדמיינת אותנו יחד כל היום. לבחור קשה מאוד העובדה שאני נשואה ואני יודעת שמה שאנחנו עושים הוא רע ולא בסדר, אבל אני ממש מרגישה שאני לא יכולה לעצור את זה. האהבה שאני מרגישה זו לא תחושה שאפשר לוותר עליה לכל החיים , כרגע אין לנו עדיין ילדים...
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירן
מיטל24/01/2011היי שירן
אני חושבת שמה שאת חווה כרגע מאוד לגיטימי לקשרים ארוכים כמו שאת מתארת
בואי אני יעשה לך סדר בעיניינים : את נמצאת עם בעלך מגיל מאוד צעיר , אתם נשואים ואין לכם ילדים אני מאמינה שהתשוקה דעכה מזמן וגם האהבה והסבלנות וכל היוצא בזה
אתם מגיל צעיר יחד , אני מאמינה שאתם הראושנים אחד לשנייה בכל דבר
אנשים שיוצאים כל כך הרבה שנים יחד ומתחתנים לאחר מכן חווים זוגיות כושלת - זו דעתי האישית בלבד , כי אף אחד מהצדדים לא חווה עוד זוגיות , לא יצאתם עם אנשים אחרים , לא גיבשתם דעה משל עצמכם , לא ניצלתם את הרוווקות כמו שצריך
לעולם לא אומר באופן חד משמעי שתתגרשי
אבל !
אם את מאוהבת בצורה כל כך חזקה כמו שאת מתארת פה זה אמור לומר לך משהו, אם היית אוהבת כ"כ את בעלך והייתה לכם מערכת יחסים טובה ומתוחזקת אני חושבת שלא היית יכולה להתאהב באחר.
בדקי עם עצמך מה קורה בנישואין שלך ? עדיין אין לך ילדים ואת יכולה עדיין לבחור את עתידך ואת אב ילדייך - זה עוד לא מאוחר !!!!!
מה שקורה לך לא עושה אותך רעה !
אנחנו רק בני אדם ואני מאמינה שחסר לך משהו ועקב כך התאהבת בבחור שנותן לא את כל מה שחסר בחייך
אך השאלה הגדולה היא האם זו אהבה חולפת ורגעית ? או באמת אהבה לצורך בניית בית בעתיד?
חשבי על זה
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל תודה רבה
שיר24/01/2011על תגובתך, הפחד הוא להתחרט, אם לא נצליח עם הבחור החדש, איך הסביבה תקבל ומה יגידו כולם? איך ארגיש פתאום בלעדיו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
מיטל24/01/2011אני מבינה לליבך !
הפחד זה הדבר שתמיד רודף אותנו שמא ניכשל בהחלטה שעשינו
גם אני קיבלתי החלטה בחיי לפני כמה חודשים ואני עדיין לא יודעת אם היא הייתה נכונה או לא , אך מה שאני יודעת שהיא נכונה לי כרגע ומה יהיה לי בעתיד אינני יכולה לדעת אף פעם
אם כל הזמן נפחד ולא נעשה שום צעד ,אני חושבת שחיינו היו כל כך משעממים וחסרי תכלית וכך לא היינו מתקדמים לשום מקום
יש משפט יפה שאומר שאנחנו בעולם של הולכים ובאים ואנחנו לא צריכים להתרגש משום דבר , אלו הם החיים - רצופים באהבות ופגיעות ושמחה ועצב ופרידות - פשוט הכל
מה נכון לנו? אנחנו לא יודעים אבל מה שאני יודעת הוא שאת צריכה לעשות מה שטוב לך !
וגם אם הבחור שאת כרגע מאוהבת בו לא יהיה הבחור שרצית בעוד כמה חודשים אל תתחרטי על שום דבר - כי את אמרת בעצמך שלא טוב לך ושאתם ניפדתם כל כך הרבה פעמים וחזרתם - כך את רוצה שחייך יראו ?
זיכרי שירן שאין חברת ביטוח שמבטחת אותנו מפני חרטות בחיים
זרמי עם החיים ועשי מה שעושה לך טוב !
היום טוב לך אולי מחר לא יהיה - אל תיקחי שום דבר כמובן מאליו ואל תיקחי שום דבר ללב
שימי אותך - את שירן במקום הראשון תמיד
זה נשמע לא יפה ואינטרסנטי אך החיים הם הישרדות אחת גדולה - עשי מה שטוב לך !
בהצלחה ופה בשבילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת גברית
אנונימי24/01/2011כמה שזה קשה, זה יהיה יותר קשה עם בעלך יגלה. טוב לך עם מישהו אחר, זה לגיטימי. תשבי עם בעלך לשיחה. תגידי לו שזה לא עובד. אם יש על מה להילחם, תנסו טיפול אבל אמיתי, לא כשאת עם מישהו אחר). אם את לא מוכנה לוותר על הצלע השלישית אז תיפרדי ממנו, ותתחילי חיים חדשים שיהיו טובים יותר לך ולו.
שלא יהיה ספק, זה יהיה קשה, אבל בנאדם צריך לקחת אחריות על החיים שלו, ולדעת מתי הוא עושה נזק למישהו אחר. כרגע את אולי מבולבלת ומפחדת, אבל גם פוגעת בבעלך, אפילו אם הוא לא יודע את זה.
אני אתאר לך סיטואציה אחרת: את חוזרת הביתה, ובעלך אומר לך שהוא גילה שאת בוגדת בו. כל העולם שלך יתהפך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבתי בגבר אחר - תגובה
מיכל פאטל24/01/2011שלום לך שירן,
אינני צריכה לומר לך שהמעשה שאת עושה איננו נכון, את יודעת זאת היטב.מה שאני מתרשמת ואני חוששת שאת לא מודעת לכך שאת מתקשה לא להיות בזוגיות, והיית מוכנה להתחתן על אף שהיו סימני שאלה רבים לגבי התאמתכם/בשלותכם לנישואין.
כמו כן ציינת שבפרידות מבן זוגך ובהיותך לבד היה לך קשה ,ובעצם העדפת לכן לחזור למערכת לא מספקת ורק לא להיות לבדד.אני מציעה לך לברר -אם לבד או עם איש מיקצוע-מדוע את זקוקה לבן זוג על מנת להרגיש בטוחה /רגועה?
אני מציעה לך גם לנסות ולבדוק עם בן זוגך (בעלך)האם אכן יש התאמה ביניכם ?האם ניתן לגשר על פערים ?על צרכים יחדיו אם לאו? במידה ואין אפשרות עדיף שתיפרדו בטרם תהפכו להורים.
בהצלחה!
מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם!
שיר25/01/2011אתם באמת מקסימים, מקווה שאוכל להגיע ולבצע את הבחירה הטובה ביותר לי ולו.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוא בגד ביאן23/01/2011
לפני 4 ימים, נודע לי שבעלי ביקר במשך כשנה נערות ליוו.
אני מרוסקת ושבורה.
הוא הפסיק עם העניין לפני שנה וחצי. (אני מאמינה לו)
בעלי אדם שמסיבות שונות חייו לא פשוטים אבל תמיד חשבתי שיש לנו חברות ואהבה ומחוייבות (כולל 3 ילדים מקסימים)
הוא הודה כשגיליתי ומאז מאפשר לי לבכות לכעוס להאשים ולחטט ללא הרף.
אני עצובה ככ שזה עמוק כמו ים.
הוא עשה זאת בתקופה קשה מאוד ריגשית (בה היה גם בטיפול) ולדבריו קשה לו להסביר אבל זה היה מין דרך יחידה להרגיע אי שקט נורא שחש.
מין פורקן.
הוא לחלוטין מבין שהדבר לא מקובל בשום אופן ושפעם נוספת משמעה פרידה.
הבדידות שלי פתאום איומה... לא יכולה לספר לאף חברה/משפחה כי זה ייצר קשיים נוספים
אני מטפלת בילדים והולכת לעבודה והכאב כול הזמן נוכח..
בקרוב נלך לטיפול, אנחנו רוצים לתקן
בבקשה, תאמרו לי משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא בגד בי - תגובה
דליה שוורץ23/01/2011אן שלום,
הכאב שלך מאוד ברור וניתן אף לחוש בו מתוך מה שאת כותבת. אי אפשר להאשים אותך על כך שאת מרגישה פגועה ונבגדת, אבל... ויש אבל..
מהרגע שבחרת להשאר יחד ולא פרקת את הנישואין את בעצם מצהירה שאת לוקחת אחריות על ההחלטה שלך וכרגע את לא עושה את זה.. מצד אחד נשארת ומצד שני לא שוכחת ומשאירה את העניין הזה כל הזמן בינכם. זה סוג של נסיון להנות מכל העולמות, מצד אחד להשאר יחד ומצד שני כל הזמן לדוש ולחפור בזה... ומה שנוצר בפועל זה לא הנאה משני העולמות אלא סבל ארוך ומתמשך משני העולמות. העולם בו בחרת להשאר הוא קשה מנשוא והמחשבה והתעסקות הבלתי פוסקת בעניין הזה קשים גם הם.. אן יקרה, אם החלטת להשאר וללכת לייעוץ - עשי זאת כמו שצריך את מאמינה לו אז שימי את העלבון שלך בצד ורוצי עם בן הזוג שלך קדימה כדי שהמשך חייכם הזוגיים יהיה מוצלח ונעים.
זה לא קל אבל לגמרי אפשרי.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויתור
דני25/01/2011עזבי אותך משטויות,לפחות בעלך לא בגד ברומן ארוך שנים ורגשי.אחוז גבוה מהגברים בוגדים.את יכולה לסלוח ולהמשיך הלאה.זה מיותר לחפור ולנבור בדברים.טוב לא ייצא מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה לתת הזדמנות
סיגל28/02/2011זה מורכב, אם הבעל שלך הוא אדם טוב, אוהב אותך, מפנק אותך, אבא טוב, שווה לנסות טיפול, יש הרבה גברים שפונים לנערות ליווי. אבל הכי חשוב שזה לא בא על חשבון הסקס שלכם יחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים כשרוצים לסיים מערכת זוגיתליאת20/01/2011
אני נשואה כשמונה שנים יש לי 2 ילדים מקסימים ונפלאים אך לאחרונה אין ביני לבין בעלי כלום חוץ מגידול ילדים אני רוצה לסיים ולהתגרש הוא לא כל כך רוצה אלא טוען שאני צריכה להשתנות בעוד שהוא זה שצריך ולא בא אני אדם טוב מדי מכדי להשתנות עוד אני כבר 3 שבועות לא מצליחה להירדם בלילה רק מהמחשבות ואיני יודעת מה לעשות ? אודה לכם הצוות המקצועי אם תוכלו לעזור לי ולהאיר לי את התמונה תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת-
בני20/01/2011שלום לך,
לא חייבים לסיים אפשר פשוט להקפיא מצב !
כדי לבחון מה נשבר בינכם שבגינו את חושבת שצריך להפרד, דרוש רצון משני הצדדים, וכדי להניע את התהליך מספיק שצד אחד ייקח ע"ע את האחריות, א - ממה. השאלה היא מי ייקח את האחריות ראשון ובכך יודה למפרע ש"הבעיה" היא בו, כפי שציינת שניכם מושלמים בעיניי עצמם כמובן,,, והצד השני הוא זה שצריך להשתנות !
דמי בנפשך שיש לך מפעל שהקמת עם שותף, וכיום המפעל נקלע לקשיים, האם את יושבת ומחכה שהצד השני יתחיל בפעולות הבראה ? הרי כל יום שעובר זה נזק אדיר למפעל,,, ! א"כ בוודאי שאין זמן ומקום ועלייך לפעול תיכף ומייד, ובכל האמצעים העומדים לרשותך !
כשתסיימי את הנישואין הללו, בטח תרצי להתחיל בנישואין חדשים, אז רק שתדעי שהבעיות שלא נפתרו במערכת הזוגית הקודמת עומדים להופיע ולהתנחל גם בפעם השניה, לכן חשוב לשבת ולמפות את החיים שלכם, אחורה בזמן, ולראות מה הם הדברים שבגללן את מרגישה צורך לסיים, מה ניתן לתקן כדי שתרגישי בנוח בתוך הזוגיות הנוכחית, מה את רוצה שיקרה ? מה את צריכה לעשות כדי שמשהו יזוז לטובתך? ומה את דורשת מהצד השני לעשות עבורך ?
-
אנחנו לא יכולים לשלוט באירועים שבאים עלינו,,, אנחנו יכולים כן ! לשלוט כיצד להגיב עליהם !
הבחירה בידייך, אחריי שתחליטי, אז כבר לא משנה מה הצד השני חושב או עושה, יירצה יצטרף,,, לא ירצה גם לא נורא, לפחות ניסית,
-
עוד מילה אחת בנושא שהכי צרם לי מדברייך, "אני אדם טוב מדי מכדי להשתנות עוד"
אדם טוב רוצה להשתנות כל הזמן, בשביל עצמו, כי לנצח זה רק את עצמך !!!.
ולהשתנות, זה לא חסרון, להשתנות עוד ועוד זה אומנות !
השינוי, גורם לי לא להרגיש את החסרונות של האחר,
אז ליאת, אל תשתני בשביל אף אחד, תשתני בשביל להיות יותר טובה ממה שהיית קודם, ואני אגלה לך סוד, כשאת תעשי צעדים כאלו שיבואו מתוך רצון טוב לשפר את הזוגיות שלכם, הצד השני ירגיש בהבדל מהר מאוד, וייאלץ להשתנות גם, כי חיוך מושך חיוך, שמן מושך שמן, ו-כעס מושך כעס, כידוע,
ואם את מרגישה שכבר עשית את כל זה, ואני סתם מקשקש פה סיסמאות, אז קודם כל סליחה, ושנית, אולי נתת יותר מידי את עצמך, ולא מעצמך, ויחי ההבדל הגדול, כפי שאמרו חכמינו " לתת מעצמך, ולא את עצמך !"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים כשרוצים לסיים מערכת זוגית - תגובה
דליה שוורץ22/01/2011ליאת שלום,
את מתארת מערכת יחסים שנכנביקורת גם כללסה לשיגרה, מערכת יחסים שמתנהלת סביב העניינים ה"טכניים" של הבית כמו: גידול ילדים וכל ענייני האדמיניסטרציה. השיגרה הזו שאת מתארת גורמת לחוסר ריגוש וחוסר עניין בזוגיות וכשמגיעים למצב הזה אז הדרך לשעמום ולרצון להפרד היא כבר ברורה.
דבר ראשון אני מציעה לך לבמון האם את באמת לא מתעניינת יותר בבן הזוג שלך או שהשגרה הרסה את הזוגיות? יכול להיות שעם קצת תשומת לב תוכלו להחיות את הזוגיות שלכם ולא בטוח שפרדה זאת האלטרנטיבה הראשונה..
מעבר לזה את טוענת שהוא זה שצריך להשתנות ואני רוצה להעיר את תשומת לבך לעניין שאין דבר כזה שרק אחד מבני הזוג אשם במה שקורה.. נדיר מאוד שזוגיות נכנסת למשבר בגלל אחד מבני הזוג ועצם המחשבה שלך שהוא צריך להשתנות מרמזת על סוג של שינוי שאת צריכהל עשות גם אצלך. אני מציעה שבמקום להתעסק באשמה שלו תפני את הביקורת גם כלפי עצמך ותתחילי לבחון מה את יכולה לעשות כדי שיהיה טוב יותר.
נסו ייעוץ זוגי - אץ מתארת מצב שמאוד מתאים לתהליך של ייעוץ..
בהצלחה,
דליה שוורץ
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למנהלות הפורום ולכל הכותביםמיטל19/01/2011
דבר ראשון אני רוצה להודות למיכל , סיגלית ודליה על התמיכה שנתתן לי ועל המענה לפניותיי בפורום זה
אני פניתי כמה פעמים לפורום זה לקבלת עצה ועידוד לאחר פרידה שחוויתי
אני מודה לכן מאוד ! כי היום כשאני חוזרת לקרוא את מה שכתבתן לי אני מאוד מתחזקת מזה ומרגישה הרבה יותר טוב אחרי הפרידה , עברו כבר 4 וחצי חודשים עוד מעט ועכשיו אני מתחילה לפרוח , לא אשקר אבל יש לי גם ימים קשים ועצובים אבל אני מתמודדת :)
אני כותבת את כל זה כי אני נאלצת שלא לפנות לפורום זה יותר עקב מה שהולך פה בחודש האחרון לגבי רון ,אני הגבתי המון פה לחיותה וריקי אך אני מפסיקה זאת כי אני מרגישה שזה משחק ילדים והן רודפות פה את האנשים הלא נכונים ואין ביכולתי להסביר ולהוכיח את חפותי מאחר וזה בסה"כ פורום.
אני יאמר בפעם האחרונה שאינני רון - שמי מיטל שדרך אגב זה שמי האמיתי גם בחיים
כמה פעמים פניתי לפורום נוסף פה - פורום אורטופדיה עקב בעיות גב אינני משקרת כולם יכולים להסתכל. אני מרגישה מצחיק שכל פעם אני צריכה להסביר את עצמי שאינני רון... ולעולם לא כתבתי דברים לא יפים לנשים פה , ההפך בכל הודעותיי רק עודדתי ותמכתי פה בנשים
בכל אופן תודה רבה לכן וגם לשאר הכותבים שנתנו עצה ועידוד
ישר כח ואני מקווה שהפורום הזה יחזור להיות מה שהוא היה לפני כל הסאגה הזו אחרי רון.
יישר כח ושוב תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת על מיטל + וגורדון =רון הסוטה
חיותה19/01/2011למטה ובשני העמודים הקודמים,נימצא השירשור גורדון+מיטל , נא לקרוא בעיון ,כולל ההערות שלנו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
רון19/01/2011חבל שאת נותת את הלגיטימציה לאנשים "שונים" מאיתנו שתעזבי את הפורום
לשם הם רצו להביא אותך ולדאבוני הם הביאו
היי חזקה והמון הצלחה בדרך החדשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה
מיטל19/01/2011חיותה היקרה
נמאס לי כבר מכל ההודעות שלך
אני לא מתייחסת אלייך יותר וליתר החברות שלך שם
תעשי מה שאת רוצה ממש לא אכפת לי כבר אני בכלל לא יודעת למה התייחסתי לכל ההודעות שלך מה הקשר לא הצטרפתי לתלונה נגד רון?
כבר שכחתי מה שהוא כתב לי ואני לא מתייחסת אולי הגיע הזמן שגם את תפסיקי ותביני שאת עובדת עליו בצורה פסיכולוגית הפוכה כשאת מדברת עליו כל הזמן זה מדרבן אותו יותר ויותר לרשום פה תגובות לא יפות אבל את בשלך
אין לי מושג מי את? מה את? מה את עושה בחייך ? אולי את בכלל גבר ? מי את חיותה ? מה את יוצאת פה על כולם ככה בבטחון ?
מי את ??? אולי אנחנו בכלל צריכים לחשוד בך ?? אולי את סתם מרעילה פה אנשים (תוצר של שעמום)
אין לי מה לכתוב לפה יותר יש המוןןן פורומים אחרים
שתיהיה בריאה ! שלום !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשת חייל מי ימצא
רון19/01/2011(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון19/01/2011מיטל אל תעזבי !!עשית משהו רע למישהו??שריקי חיותה וכל מי שמשמיץ יאכלו חצץ כל החיים אמן!!!!!!מי שבסדר שישאר מי שלא שיטוס מכאן.תאמיני לי שמדובר בנערים ולא בנשים .תראי שהן לא מתייחסות למה שרושמים להן רק מקללות שוב ושוב.כל בחורה היתה בודקת שואלת מבררת אבל לא המדרובות האלו.כתבי לי .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל -יש פתרון
גורדון19/01/2011מה את משאירה אותי עם "הגאונות" ?אני מצאתי להן חונך צמוד מקווה שזה יעזור ביי גורדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון !
מיטל19/01/2011היי גורדון :)
אני מצטערת ועם כל זה שאתה צודק אני מרגישה שכל זה פתטי ואני מרגישה כמו ילדה קטנה כשאני עונה להן
בכל אופן אני יגיב לאנשים שזקוקים לעזרה אבל אני יותר לא מתעסקת בחיותה וריקי ועוד כמה שאני כבר לא זוכרת את שמן - אני לא מעוניינת להעצים את מי שהן ולתת להן במה יותר - הן לא מעניינות אותי יותר נקודה!
עצוב רק שאף אחד אינו פונה פה יותר בגלל שהוא רואה מה קורה בפורום
ממש בושה מה אני יגיד לך
מעולם לא נתקלתי בתגובות שכאלה באף פורום
וגם עצוב שמנהלות הפורום לא מגיבות בכלל למתרחש
שיהיה לילה טוב !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרון , כנס אחי חלק 1איציק18/01/2011
רון לא היה לך מה לעשות אלא להיתעסק עם פמיניסטיות מטורפות ,? ועוד שוטרת כניראה? אחי ברגע שהיגישו נגדך תלונה על הטרדה מינית אין לך כל סיכוי ואני מדבר מניסיון ..אין הוכחות אין ראיות , כלום . מספיקה תלונה , גם שיקרית , כמו שאני חטפתי .ורובן משקרות .סלח לי שאני אומר לך שזה היה טימטום לקרוא להן מזדיינות , לא שוות זיון או שוות רק זיון אנא ערף .. היום זה מספיק להחשב להטרדה מינית עכשיו , תהיה בטוח שהמשטרה יושבת על הזנב שלך מאזינה לכל הפלפונים שלך , מוציאה צו לבדוק את המחשב שלך ומכינה צוי חיפוש לבית שלך ..לא ידעת שדברים נישמרים בגוגל שנה וחצי בלי אפשרות למחיקה? המעקב החשאי יכול להיות ימים או שבועות.. ויום אחד עוצרים אותך בעבודה ליד כולם באזיקים .ותאמין לי שאני רק דיברתי לא נגעתי ..אבל דו היתה תלונה שיקרית ואין מה לעשות המשטרה מבקשת מעצר 12 יום מקבלת 6 ואתה צריך לשכב עם עוד 4 אסירים בחדר מטונף . באסה ...מייד אני ממשיך הלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון אחי , כנס חלק 2 המשך
איציק18/01/2011עכשיו תדע שמלחץ הפמיניסטיות השופט רועד . איך שהיה העסק של חנו גולדבלט ידעתי שהוא אבוד. אפילו ברלב הניצב החזק נפל . ואם לקצב היה שכל היה נותן תכסף וזהו .עכשיו מה אתה חושב הן רוצות? לנקנק את הכסף שלך .. תביעה אזרחית . זאת כל המטרה גם של קצב .עו"ד פרטי עולה הרבה כסף והסניגור הציבורי עושה קומבינה עם השופט .. במשפט אזרחי אין סניגור ציבורי . או שתשלם לסוחטות או לעו"ד . בשני המיקרים יקר .אם תהיה במעצר כמה ימים ולא יהיו הודעות מכל אלו שהן טוענות כאן אז שיקרת ואבוי לך . ואםמ כן יהיו אז זה להיפך ..הייתי מציע לך אחי להגיד שטעית ולבקש סליחה או משהו דומה ולעשות סולחה . כי ממילא תבקש סליחה במשפט .כי אם לא תבקש השופט יכניס לך. פי כמה .ובמקום 3-5 חודשים בפנים תקבל יותר , טוב אין כאן אונס או משהו בכפיה , אתה יכול לקבל חזוק ביחוד אם זו שופטת אשה. יש לך אידו סטיפה לבוגדות כמו שלדולה יש לנשים בהריון?עזוב אותן אח שלו הן מביאות צרות ואסונות. שתצליח ויהיה לך רק כל טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק , עוד אחד עם פה גדול?
ריקי18/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להנהלת הפורום - דחוףמיטל16/01/2011
שלום רב
לפני כ 3 חודשים לערך פניתי לפרום פרידות , גירושין ובגידות עקב משבר פרידה שעברתי
כל הודעותיי היו תחת השם מיטל
יש בחודש האחרון בפורום זה כמה בחורות בשם חיותה ,ריקי ומיה שיוצאות כנגד בחור בשם רון שענה בצורה גועלית לכמה בחורות בפורום - אני חייבת לציין שגם אליי הוא פונה בצורה גועלית ואני אף מספר פעמים ציינתי בפורום להוריד את הודעותיו המעליבות .
אני מבקשת שהנהלת הפורום תעשה משהו
אני עונה לבנות שזקוקות לעזרה אך הן לא עוזבות אותי ! הן בטוחות ב 100% שאני זה רון
הן מציינות שעוד כמה שמות בפורום שלדעתן זה רון
היום חיותה ציינה שזה הועבר למשטרה , אני מסכימה איתה שזה הועבר למשטרה
אבל שתפסיק להעליב , להכפיש ולהשמיץ את שמי ואת שם עוד כמה אנשים בפורום
ההתמודדות שלי עם החוויה הנוראית שעברתי לפני כמה חודשים עזרה לי מאוד ע"י הפורום שלכם , אך אני ממש נאלצת שלהפסיק ולפנות לכאן , אני פונה לפורום אחר בו יש אישור המערכת להודעות כך שיוכלו לסנן את כל ההודעות המעליבות במידה ויש
רון הגיב לי לפני כמה חודשים וקרא לי בשמות גנאי אך אינני מתייחסת אליו יותר
חיותה ריקי ומיה - יש לכן טעות לגביי
ניסיתי להסביר להן בפורום שאני זה לא רון אך ללא הצלחה
ישנה הדרדרות בפורום הזה מה שלא היה לפני כמה חודשים
אולי תשקלו בכובד ראש להוריד הודעות לא יפות מהפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל= גורדון = שרה = רון הסוטה .
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
למיטל16/01/2011זה לא יאמן מה שהולך כאן בפורום מיטל.מי שמשמיץ חובת ההוכחה עליו.אבל גלי+חיותה+ריקי סתם מקללות בלי טעם וגם שאומרים להם שזו טעות הן ממשיכות לתקוף בצורה גועלית.את תראי מיטל שהם יצטערו מאוד מאוד על ההשמצות כאשר יגלו את האמת שאני זה גורדון ואת מיטל.כל החרא ששפכו כאן יחזור אליהם ולחייהם.אני לא מתייחס יותר לחבורה ההזויה הזו רק לאנשים טובים ונורמאליים.שיהיה לך יום מקסים!ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספת לסוטה המין , רון גולנירינה16/01/2011
לא הייתי כאן זמן מה וערכתם את החגיגה בלעדי . אז רק תוספת קטנה לחיזוק . מתברר { ויש לי מקורות הכי מהימנים} שזה זמן רב ניכנס פה הנבל רון עכברון בשמות בדויים בכדי להציק לנשים שנימצאות כאן . 5 כינויים ישנים שרק עכשיו התגלו שירלי. -אייל- מטומטמת -ילדה -ומישהי -.אם יתבררו עוד פרטים נעדכן . ריקי בררתי עם עורכת הדין שלי שמיתמחה בנושא ..חברתך לא צריכה לגשת לביהמ"ש להגשת תביעה אזרחית . עליה לגשת למשטרה ולהגיש תלונה על הטרדה מינית .. רק תלונה . כל היתר המשטרה תעשה .מתברר שיש הרחבה בנושא בשל ריבוי הפגיעה בנשים . עליה רק להביא את המקום והתאריך בו חולה המין הזה. כינה אותה בפרהסיה לעיני כל הגולשים. , ...מזדיינת ,..שווה רק זיון. לפעמים הסנדלרים הולכים יחפים ....ואני צריכה לעדכן אותך . חחח. לאחר אישום פלילי אפשר להמשיך הלאה . מחר לא אהיה פה. .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפרום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב הסוטה ירגיש מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגל ,צדקת בנוגע לרון {עכברון}גולניחיותה15/01/2011
לא הייתי מספר ימים בפורום , ורון גולני המזוהם , ניצל זאת שוב
להשתלח בנשים הפונות לכאן בכדי לשפוך את לבבן ,ולנסות לקבל מענה למצוקותיהן .לו הייתי פה , הייתי גומזת את השפן העבריין
הזה, באיבחה אחת . אל תיפגעי הוא לא התכוון אלייך אישית , אלא לכל אשה שניכנסת לכאן . וזה שכתב , כלב מזורגג , הוא התכוון בעצם לעצמו , כי זה מה שהוא . טוב לפחות שיש לו מודעות שהוא כלב . באשר לגורדון , מיטל , דנה , בבה בובה , ויתר הכינויים
שהוא מאמץ לעצמו בפורום , טוב שעלית על זה לפני שנתת לסוטה המאונן את פרטייך ".............תני לי מייל או טל' כדי שאוכל להיות איתך בקשר , ולספר לך מה החבר\ה שלי , עשה\ עשתה לי........." .מסתבר שהנבל המטומטם הזה מופיע בעוד פורומים, וגם שם , ריקי ואני , מתכוונות לחשוף את פרצופו של
רון גולני ,סוטה המין וחולה הנפש ולסלקו גם משם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגורדון
מיטל16/01/2011היא עושה את זה גם לי...
תסתכל איזה הודעות חיותה וריקי כותבות לי?
אני אמיתית כמו שאתה יודע שאתה אמיתי אבל הן לא מרפות ! הן פשוט 2 משוגעות שהורסות את הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = גורדון = שרה =רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב תרגיש סוטה , מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה או מה שלא יהיה שמך
שרה17/01/2011חבל שאת מבזבזת את הזמן והורסת את האתר הזה. לי קוראים שרה זה השם שלי בתעודת הזהות וזה השם שחברי קוראים לי בו. חבל שאת צריכה להיסתתר מאחורי שמות אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו שרה !!
רון17/01/2011מפרגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה =שרה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה =רון הסוטה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
למיטל מגורדון16/01/2011כל מילה בסלע!אני אומר לך החבורת בנות הזאת גלי חיותה וריקי נפלו על הראש.אם קראת מה שרשמתי אני התלוננתי בעמי אתמול למנהלי האתר בנושא.נכנסתי וכתבתי פעם אחת בלבד הודעה אחת וכבר זכיתי לקללות משלוש בנות.אני מבין אותך מיטל ואת כאבך ואת יודעת מה ?לא בטוח שגלי חיותה וריקי הן מי שהן טוענות ואם כן אז ישר לפורום פסיכיאטריה.תמשיכי לכתוב כאן בכיף .שיזרקו את הנבלות ולא את האנשים הטובים כאן.גלי חיותה וריקי הפעמון של הכיתה הטיפולית שלכן מצלצל.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון=מיטל=שרה=רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , ובהסכמת הניהול , הועבר לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל16/01/2011צודק ! אני ממשיכה לענות לבנות שזקוקות לעזרה
אך הן לא מרפות וממשיכות לרשום משפטים שזה רון
ושוב אמרתי להן שיש להן טעות גדולה !
לגביי לגבייך ולעוד כמה אנשים פה
שיסתכלו על סגנון הכתיבה , הן אומרות גם שבכל הודעותיו יש מסרים מיניים - אני לא ראיתי בכלל מסרים כאלה ? חוץ מכמה הודעות שאכן היו תחת השם רון
אני חושבת שכדאי להתעלם וזהו
המשך יום נעים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = שרה = גורדון = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת המנהלים , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון.
גורדון17/01/2011מה שלומך מיטל?שרה כתבה לי אתמול ועניתי לה היום שצריך להתעלם ולהתייחס רק לדברים הרלבנטים.זו זכותך המלאה להמשיך לכתוב כאן וממני רק בריאות והצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון
מיטל17/01/2011שלום ! שלומי טוב מה שלומך אתה?
קראתי את כל ההתכתבויות שהיו לך עם חיותה וריקי ואתה שנון בצורה יוצאת מן הכלל בכתיבתך !
הן באמת צריכות לעבור לפורום אחר ... פסיכיאטריה
אני לא אשקר שבאמת כבר חשבתי שלא להיכנס לפורום הזה יותר אבל אתה צודק אני פשוט לא צריכה להתיייחס לחבורת משועממות שאין להן בכלל הוכחות לכל מה שהן אומרות ומויצאות על הדרך כך סתאם אנשים אחרים כסוטים ושקרנים , שכל מה שהם רוצים לעשות זה לעזור
יישר כח גורדון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
גורדון17/01/2011מה המצב?תקראי מה כתבתי לך על מ (בקטע הומוריסטי).אני קראתי מעט מההודעות הישנות שלך.את בחורה בת 28 שהיה לה חבר 4 שנים ונפרדתם וחזרתם ונפרדתם סופית נכון? כתבי לי בכיף !!אני מהחדשים 3 ימים כאן את שלושה חודשים-ותיקה.ערב מקסים!גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה =מיטל +גורדון
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
גורדון18/01/2011היי שרון יישר כח גם לך !!האמת אני חדש כאן וכתבתי מספר ימים בודדים.מקווה שהפורום יהיה כעת שליו ונקי מקללות.כתבי לי בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין שעל "מ" לא אומרים כלום...
מיטל17/01/2011גלי וחיותה ... אתן לא עקביות - למה אתן לא אומרים ל "מ" שהוא גם רון ??
אני מצטערת אבל אני מרגישה שאתן נרדמות בשמירה שלכן....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל מגורדון
גורדון17/01/2011מיטל מה קרה לך אל תחשפי את מ היא אדם עם סיווג סודי ביותר!!היא כרגע בשליחות ביפן הורסת את הפורום של הפיסטוקים בטוקיו. חחחחחחחחח.......תהיי בקשר ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
מיטל18/01/2011צודק , בוא לא נחשוף את "מ" ....
ניתן ל "מ" הצדמנות ....למרות שזה עדיין מעניין אותי שעל שם כמו "מ"!!!!!!!!
אף אחת "מהחכמות " פה לא אומרת כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון מגורדון
גורדון18/01/2011שלום שרון!אני שמח שהצחקתי אותך .את חדשה כאן באתר??שיהיה לך יום מקסים!!
מיטל18/01/2011זו לא שרון זו אני מיטל
אין לי מושג מדוע השתנה השם שלי לשרון ...
אולי בגלל שכתבתי לפורום אורתופדיה היום וציינתי שם שרון כי ככה כתבתי לשם בפעם הראשונה לפני חודשיים וחצי
מוזר שזה משנה את השם ..
זה רק מראה פה משהו..
שזה שומר את השם תחת המייל גם אם אתה משנה את השם ! חחחחחחח
וואי עליתי על משהו גדול פה !
וזה צריך לומר משהו לחיותה וגלי לריקי !!!
ש "רון" לא יכול להופיע בכמה שמות כי בכל פעם שהוא ישנה שם כל הודעותיו ישתנו
הוא לא יכול לשנות שם בכל פעם !!
אולי עכשיו זה יסתדר אני מקווה
ואני מקווה שלא תחשוב לרגע שאני רון ! ממש לא
אתה יכול לצפות אפילו בפורום אורתופדיה שהיום כתבתי לשם הודעה אם השם השתנה משרון למיטל אז זה בגלל שחזרתי שוב למיטל
נראה לי שאני ישאר עקבית עם השם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון+מיטל+שרה = רון סוטה המין .
ריקי18/01/2011נתפסת בקלקלתך סוטה . ..ואיזה הסבר יש לסוטה רון+גורדון שניתפס עם המכנסיים למטה בתור..... מיטל .. פעם שלישית . אני . לא אגיב. קיראו כולם כולל המנהלים את תגובתו\ה של מיטל= =רון . ואם זה לא היה מזעזע זה היה מצחיק. אל דאגה .סופו של השרץ בעל השמות המרובים קרוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח
מיטל18/01/2011חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פשוט מצחיקה אותי !!
אני פשוט מרחמת עלייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל =שרון+רון , שימו לב כולם
ריקי18/01/2011זו פעם שלישית שרון +גורדון+מיטל+איילה ,ניתפס עם המכנסיים למטה , הפעם עם השם מיטל-שרון. שימו לב כולם גם המנהלים , לתרוץ המפוקפק, שבו מתרצת מיטל=רון את החשפותה כמיתחזה בשמות אחרים . אני לא אגיב וכל אחד שקורא , שיסיק את המסקנות .רון , בקרוב סוף הסאגה .
גורדון18/01/2011מה המצב מיטל?באמת שכתבתי לך אז הגבתי למיטל ופתאום השתנה לשרון והבנתי בטעות שזה שתי נשים שונות חחחחחח.....אפילו שאלתי את שרון אם היא חדשה באתר כאן -תראי בהודעות.הכי מצחיק שכתבתי לשרה להיות בקשר איתי איתך =מיטל וגם עם שרון.... אני מאמין לך ותומך בך לאורך כל הדרך!שימי לב שקיבלתי עוד השמצות ולא עניתי כלל .תכתבי את המכתב הזה שוב למשמיצות שאולי יבינו שהן טעו!!כידוע לך הפוסל במומו פוסל.לא ענית לי אם את בת ה28 שנפרדת מהחבר שלך.אני בן 32 מהמרכז ביי ותהיי בקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל חייבת לקרוא!
גורדון18/01/2011קראתי את הודעתך בפורום אורטופדיה את רשמת שיש לך כאבי גב תחתון ועשית באנגי לפני 10 שנים נכון?זה כבר מוכיח את טענתך ואני מאמין לך מכל ליבי.עכשיו גברת ריקי טריקי תטען שלפני 10 שנים החלפת חוליות בגב עם רון בזמן קפיצת הבאנגי חחחחחחחחחח..........חחחחחחחחחח.........
מיטל18/01/2011חחחחחח
נכון כתבתי שיש לי כאבי גב תחתון - זה בגלל תרגיל שעשיתי לא מזמן בחדר כושר - גם רון מתאמן איתי שם דרך אגב .... :)
עזוב ... אני כבר לא מתעסקת בהן
נראה לי שרון יושב עכשיו בבית שלו וכל כך צוחק עליהן
אני באמת מאמינה להן לגבי רון כי הוא גם ענה לי לפני כמה חודשים בצורה מגעילה
אז אני בטוחה שהוא יושב וצוחק עליהן שהן טועות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן.....
רון18/01/2011חייב לומר שבפעם האחרונה אני זוכר שהתאמנת באופן אינטנסיבי במכון..... אולי בגלל זה הכאב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשקר של מיטל + גורדון +רון הסוטה
ריקי18/01/2011שימו לב כולם. כולל המנהלות .מיכל ,סיגלית , ודליה .זה מספר ימים שאנו מאשימות את מיטל+שרה +גורדון שאלו שמותיו של הסוטה שמזהם את הפורום בקללות וגידופים , כניראה בשל מחלת הרוח ממנה הוא סובל .כל הזמן הזה מיטל וגורדון {כביכול } טוענים שאינם מכירים את רון .מיטל תמיד משיבה שגם אותה הוא קילל בהתכתבויותיו , ושהוא מגעיל . היא טענה שאינה מכירה אותו .ושיש להתעלם ממנו ..גם לדעתה הוא סוטה , אך אין לה קשר איתו . והנה לפני שעה קלה ,התקבצו כאן שלשת הסוטים , וכאמור מרוב התכתבויות אינם זוכרים מיהו מי ,וחילקו שבחים אחד לשני כמו חברים .פתאום מיטל שכחה שאמרה שאינה מכירה את רון , ואמרה שהיא מתאמנת איתו במכון כושר . ורון ניכנס לפורום ושאל אותה בדאגה ידידותית מה שלומה , והודה שאכן הם מתאמנים במכון יחדיו .מה תגירו על זה חברים וחברות .המשך בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי "המחוננת" מירדן
גורדון18/01/2011ריקי את "חכמה"בטירוף!!!!בטח היכולת האנליטית שלך אם את יודעת מה זה בכלל שווה לדג סורי מת.לא הבנת שהיא כתבה זאת בצחוק יא גאון .רשמתי שאתאפק אבל אחרי התגובה המפגרת הזאת לא עוד.אם כן המשוואה פשוטה ריקי+חיותה+גלי=לו קיו של -200 .תיזהרי לא להרוג מישהו מטמטום בטעות חחחחחחחחחחחח.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון הסוטה = מיטל ורון הסוטים
ריקי18/01/2011אחרי שנחשפה תרמיתם , ולאחר שנוכחנו בדו-שיח , בין רון ומיטל, על מכון הכושר , מעז גורדון =רון גולני הסוטה , לטעון לפתע שהדברים נאמרו "בצחוק" . הבנתם זאת ? הדברים לא נימחקו והם קיימים . אבקש מכולם לקרוא זאת.. המכה שיקבל בקרוב חזקה ביותר , ואני רוצה להיות בטוחה , שאני עושה את הדבר הנכון , ולא פועלת מתוך נקמנות. המשך יבוא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי מגורדון
גורדון18/01/2011היום זו הפעם הראשונה שרשמת משפט עם טיפה שכל.תקראי היטב אבל היטב את המשפט האחרון שרשמת בתגובתך האחרונה.אני אעזור לך :אני רוצה להיות בטוחה ולא לפעול מנקמנות .אני מבקש ממך יפה ריקי -עשי זאת!!!לפני שאת נותנת מכה תבדקי למי את נותנת אותה .תביני שטעית בענק לגביי ולגבי מיטל.אני רציני איתך רק תביני כבר כי בסוף את הנוק אאוט את תקבלי את וחברותייך .חבל שתמשיכי עם הקללות פשוט חבל ולא מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון הסוטה = מיטל +גורדון הסוטים
רוקי18/01/2011הסוטה החליט להמשיך בשלו , ומאיים עלי בנוק אאוט .. חשבתי שהפנים ולמד לקח . אלו פירפורי הגסיסה שלו בפורום .אני כבר הכנתי את הנאום ליום שאחרי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי או רוקי
גורדון19/01/2011מצוין !הכנת נאום לאומה שיתפוצץ לך בפרצוף!!!מעניין שלא התייחסת למה שרשמתי לך לבדוק קודם למי את מפנה אצבע מאשימה אבל אין פלא איתך את נעלללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי כנסי !!
מיטל19/01/2011את פשוט לא מבינה הבנת הנקרא כנראה .....
את לא שמה לב שאני וגורדון צוחקים עליכם !!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כתבתי שאני עם רון בחדר כושר בציניות בהמשך למה שכתבתי בפורום אורתופדיה - גם את זה את כנראה לא מבינה !!
תיקראי טוב טוב !
שימי לב שגם רון כבר צוחק עליכן....
את מחפשת את האנשים הלא נכונים חמודה שלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
גורדון19/01/2011תדעי לך מיטל שיש מצב סביר ביותר שריקי וחיותה וגלי זה.....גבר !!!הן לא רון זה בטח נערים בני 17 /18 משועממים והן מטילים דופי בכולם והם כמובן בסדר.תוכיחי שאת אישה ריקי וגם את גלי וגם את חיותה .מי יודע מי אתן בכלל ??הרי על מה שאתן כותבות ממזמן היא אפשר להאמין....תהיי בקשר מיטל ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון הכושר למיטל מגורדון
גורדון18/01/2011היי מיטל אני גם מכיר את המכון הזה !ממול יש חנות פלאפל של תימנים ויש שם מבוגרת רולה קצת מטורללת שכל מי שבא לבקש מנה היא צועקת רון רון רון .למוכרת קוראים חיותה .לעיתים יש לה מחליפה עם אותה בעיה של צעקות (על המראה והגיל אין מה להרחיב)בשם ריקי. שקלת לעבור למכון כושר אחר? ערב נפלא גורדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון !!
מיטל19/01/2011שלום לך רון
אינני מכירה אותך (למרות שחיותה וריקי בטוחות שאני זה אתה)
אני כבר לא יודעת אם לבכות או לצחוק על כל מה שנאמר פה ....
וכן הן בטוחות שאני ואתה באותו חדר כושר (חחחחחחחחחחחחח)
אין לי מושג מי אתה ובטח שלא באתי לשפוט אותךכי אינני מכירה אותך והכל פה הוא וירטואלי ולא ניתן לדעת מי הבנאדם אז שאנשים יכניסו לראש שלוקחים הכל בערבטו מוגבל !! קרי חיותה וריקי
עד מתי יימשך הטימטום הזה של חיותה וריקי אין לי מושג אבל הן הפכו את הפורום הזה למסע צליבה אחרייך ...
שיהיה המשך יום נעים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
גורדון19/01/2011מיטל את צודקת באלף אחוזים!!!!!כמה שנסביר ונסביר ריקי וחיותה ימשיכו בשלהן.שימי לב מה רשמתי לה בהודעה ב18.1 שעה 22.32 שרק אחרי שהיא בודקת שתאשים.היא רשמה אתמול בהודעה לפני זה ש ה י א ל א ב ט ו ח ה !!הבנת היא לא יודעת מי זה רון בכלל אני או את או שתינו .אם זה שתינו אנו חייבים ללכת כל יום למכון כושר 5 שעות לפחות ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון + מיטל = רון הסוטה
חיותה19/01/2011הוא עומד לאכול אותה בגדול הטיפש . אנחנו יודעות בוודאות שזה הוא . רק רצינו להיות בטוחות שזה הצעד הנכון והמתבקש , לעשותו , ...בכל זאת ....כל ההשלכות ...אנו רוצות לעשות את צעדינו , במחושב ובדקדקנות , ולא לפעול על פי יצר הנקמה . חכו , מעט סבלנות , ונעדכן אותכם . .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי וחיותה
גורדון19/01/2011מ ע ב ו ל ו ת !!!כזו מסכנות של אנשים פשוט לא יאמן......
גורדון18/01/2011קראתי את הודעתך בפורום אורטופדיה שרשמת ב9 בבוקר.למה את מרימה לבד 10-12 קג ??אני דואג לבריאות שלך .במקום זה תני את הכובד הזה לריקי שתעשה ספונגה אבל יפה ובעיקר בפינות.אם היא נכשלת בכך (כי לקרוא ולכתוב כבר ראינו מספיק "תוצאות " ממנה) פשוט שימי לה את הכובד על הראש הסתום שלה זה יתן לה זפטה כהוגן ואז יש סיכוי זעיר ביותר שתבין שאני ואת זה לא רון.את רשאית להוסיף במשקל כדי לשפר את מצבה הרעוע.כתבי לי שהעניין סודר ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניבגדת שלא מתאוששתגלי13/01/2011
שלום . גיליתי שבעלי זה עשר שנים , בוגד בי בקביעות עם מזכירתו .. מאחר שאני תלויה בו כלכלית , מה עלי לעשות ? חודשיים מהגילוי ועדיין לא התאוששתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובכן
רון13/01/2011מדוע את נשארת איתו בכל מחיר ?!?!?!
הידיעה שהוא בוגד בך לא תורמת להלך היום יום שלך!!!
תתגרשי ותקרעי לו את הצורה במזונות
אל תשארי בכל מחיר !!
כסף זה הכל ?!?!?!?!
גאדדדדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו שפה זאת? תתבייש
גלי13/01/2011מה זה כלב מזורגג?.איזו זכות יש לך ככה לדבר אלי ? אני חברה שלך? אין פה מנהלים שרואים את התגובות?. אל תעיז יותר ליפנות אלי , חצוף . אני עדיין ממתינה אם מישהו רוצה לענות לי בצורה עיניינית ובאופן מכובד. אולי המנהלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה למנהלות או
גלי13/01/2011למי שמחק את המילים כלב מזורגג מהתגובה .עדיין מחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
גורדון14/01/2011קראתי את הודעתך והזכרת לי גם בגידה של חברה שלי מלפני שנה.עצה שלי (עשי מה שטוב ונכון לך בלבד)תמשיכי את חייך בלעדיו ותהני מהם ואם את לא רוצה לפרק את החבילה רק תגורי ביחד איתו אבל אל תשכבי איתו.כתבי לי מייל אם תרצי להתכתב ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון = רון המגעיל
גלי15/01/2011כתבתי כאן הודעה כאובה , ומייד התנפל עלי רון , עם מילים , כמו כלב מזורגג , וכ"ו . ניפגעתי ונעלבתי . היום , יום אחרי , ניכנסתי ליראות מיהו אותו רון , והתברר לי שהוא מוכר לכל גולשי הפורום, כמטורף חולה רוח וסוטה מין .. חבל שנעלבתי בגלל היצור הנחות והמושתן הזה . עוד כתוב , { ותודה למזהירות }שהוא מנסה בדרכי רמיה תחת שמות שאולים , להוציא מייל וטל' מהפונות . ואכן כבר היום פנה אלי -גורדון -בדברי אמפטיה , וניסה להוציא ממני פרטי התקשרות { קיראו את תגובתו } ברור לי אם כך , שגורדון האידיוט וחולה המין , הוא לא אחר מהמטורף והמטומטם חולה הנפש רון גולני .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאשמת שווא
לגלי15/01/2011גלי -את טועה ובגדול!!!!!!!!!!!אני לא רון אני גורדון ואין לי קשר אליו.זה ממש לא בסדר שאת מאשימה סתם אנשים בהתחזות לרון .יתכן ופגעו בך בעבר אבל אל תזרקי רפש על אנשים שלא קשורים לבעיות שלך.בכל מקרה לא מעוניין בשום התכתבות איתך וממש לא בא לי להיכנס שוב לפורום הזה .קחי לתשומת ליבך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל "גורדון" =רון גולני, סוטה המין.
גלי15/01/2011ניכנסתי לפורום ,לשתף , לפרוק את הלב ,לקבל משוב , ומייד זכיתי ל"זובור " משני סוטים מופרעים שהם אחד . בתור גורדון , הוא דרש ממני את המייל שלי או הפון , כדי שיוכל להתקשר , ולשתף אותי גם במה שעובר עליו עם " חברתו"{לאידיוט הזה יש חברה , או אשה , כמו שלי יש מיליון דולר } מה יש לך חולה מין , מהמייל שלי ? לא מספיק שפה אתה מסריח? כניראה זה נכון מה שניכתב עליך פה , שאתה ניכנס לפורום לשתי מטרות 1} לאונן 2} "לצוד " פה נשים הנימצאות במצוקה . . לשם כך כניראה אתה מופיע כמו שניכתב כאן במספר רב של שמות נשיים , וגבריים . מוטציה של טימטום . הצד השני של "גורדון " או כל שם אחר שלו , הוא רון גולני . פסיכופט חולה רוח , וחןלה מין , שעליו אין להכביר מילים . אני סבורה שזיהיתי את מחלת הרוח ממנה הוא סובל סכיזופרניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי
גורדון15/01/2011גלי כנראה שלקרוא ולהבין זה לא הצד החזק אצלך!! בפעם האחרונה תפנימי :אני לא רון שוב א נ י ל א ר ו ן מה לא הבנת???אני נמנע מלנבל את הפה כלפייך אך את ממשיכה להאשים אותי במשהו שלא קשור אליי בכלל .את נפלת על הראש??כולם הם רון באתר הזה ? אני מבין שאת כואבת אבל הייתי בטוח שאחרי שרשמתי לך בהודעה הקודמת שטעית ובגדול אז תרדי מזה .כעת את חייבת להתנצל בפניי על עגמת הנפש שגרמת לי תתביישי לך על ההתנהגות המגעילה שלך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי מגורדון
גורדון15/01/2011חשוב מאוד גלי שתביני שאינני רוצה שום קשר איתך ואת לא מעניינת אותי בכלל לאחר התגובות המטונפות שרשמת עליי.את רשאית לחשוב מה שתרצי עליי אבל לפני שאת קוראת לי רון וחולה נפש תבדקי באמת שזה אני בבקשה.לדעתי את ממש בעצבים כלפי הרון הזה שאני לא מכיר אותו בכלל וכל אדם אחר שכותב לך משהו גם אם בקטע של שיתוף ישר חוטף ממך קללות וניבולי פה ושהוא רון .אני מאוד מקווה מכל הלב שתעצרי שניה אחת ותחשבי ותביני שטעית וגרמת לי עוול מיותר. שבת שלום גורדון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמפגרת הגדולה בעולם!!!
למנהלי האתר15/01/2011אין מילים !גלי עברת כל גבול .את נעולה שאני זה רון או הבן של מוסוליני לבחירתך...בואי תנסי לעשות משהו כזה.פני למנהלי האתר ותבדקי אם אני רון או גורדון שלא קשור אליו כלל וכתבתי לך מספיק בנושא.אם אני רון אז אני זבל אמיתי אבל אם לא ואני לא את שקרנית זבל נבלה מטומטמת המיץ של החרא.יאללה תבדקי את הנושא כלבה קדימה מה יש להפסיד.........(הרי מה שלא אכתוב לך ומה שלא אגיד את כבר החלטת שגורדון זה רון עכשיו תוכיחי -לא יאומן דרגת הטימטום של בחורה מיואשת וחולת נפש שמסבירים לה במשך 3 פעמים שהיא טועה וטועה וטועה בבן אדם ושאני לא רון .אני גם מתלונן למנהלי האתר כאן נגד גוש טמטום וחרא שכמותך!מעניין מה יקרה שתגלי את האמת איך תגיבי כי סליחה לא תעזור בטח שלא ....מקווה שתבלי שיתוק כך לא נשמע את הקללות והנבזיות שלך .ג ו ר ד ו ן לא רון מפגרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה מגורדון
גורדון15/01/2011חיותה את פשוט בהמה מצחינה וחסרת אישים!פשוט לא יאומן איך מסבירים לך וכותבים לך בצורה יפה ואת בדיוק כמו גלי ישר מקללת ותוקפת ושוב מבלי לבדוק.שימי לב שאני רושם גם לך וגם לגלי לבדוק האם אני רון או גורדון אתם כרגיל רק מקללות ומגדפות.אני מקווה שמדינת ישראל תשכיל לבנות לך ולגלי כיתה טיפולית (בלי מזגן)שהולמת את רמתכן הגבוהה.בואי תהיי ישרה ותכתבי לי וגם גלי שאם אני לא רון אלא גורדון שזו האמת את חיותה וגלי עפות מהפורום הזה לנצח לכיתה הטיפולית שממתינה לעילויים כמוכן.פעם אחרונה שאני כותב לך תבדקי קודם ורק שאת בטוחה תשחררי לא סתם.אני גורדון את חיותה וגלי נשים מסכנות עלובות נפש ומסריחות מכל הבחינות!שלא תביני לא נכון אני מבין שפגעו בכן וגרמו לכם צער באמת אבל זה לא אני .אני רואה שגם את נעולה כמו מנעול שאני זה רון וחבל.שיגרם לך ולגלי הבהמות צער וכל המחלות בעולם על האשמת מישהו שלא עשה לכם כלום!!(לא אתפלא אם תקללו שוב אך תבדקי פעם אחת זה הכל ואחר כך תאכלי את החרא שבישלת נבלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון= מיטל = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצער היחידי פה על אמו של רון
חיותה15/01/2011שלו היתה יודעת על כל הצרות שיגרום לה כל השנים ,ועל כיתות רגליה השכם והערב , כדי לאשפז את הנבל בבתי משוגעים ובמחלקות סגורות , היתה לבטח משתמשת באמצעי מניעה , וחוסכת מהאנושות , את היצור המזויע והמזוהם הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד גולני נבל שניתפס
חיותה15/01/2011השבוע ניתפס סוטה מין וחולה רוח , בשם ניסים גולני . הוא ניטפל לזוג מסכן , בזהות בדויה . כמו רון גולני שלנו . לטענת המישטרה, גנב מהזוג את כספם, היכה אותם , ואנס את שניהם , הבעל והאשה . טוב , מאחר שגולני שלנו אימפוטנט הוא לא יכול לאנוס . אבל להציק ולהטריד מינית הוא יכול .וזה מה שהוא עושה בפורום . מעניין אם הפסיכופט ניסים גולני קרוב משפחה של רון גולני . אולי אחיו? . למישהו יש תשובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזעזוע מגורדון
מ16/01/2011יש לגשת עם ההודעה הזאת ישר למישטרה ,לעורך דין , לפסיכיאטר מחוזי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנבגדת
אני15/01/2011האם הוא יודע שאת יודעת, האם היא נשואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנבגדת,
אחת שמבינה גם16/01/2011שלום, אני מתארת לעצמי שאת כואבת אנושות.
אך לעיתים, יש מקום לעבוד על הנישואים וישנם אנשים שמצליחים לעשות זאת על אף שזה נראה אולי ברגע כזה כבלתי אפשרי.
כל מקרה לגופו. ולפי ההתנהלות של הדברים אולי ניתן להבין האם יש סיבה ללכת לטיפול.
איך גילית? כמה זמן נשמך הרומן? האם הוא פיתח כלפייה רגש?
איך הוא מתנהג בחודשיים האחרונים?
האם שוחחתם מה היה חסר לו שגרם לו לנהל רומן?
תראי, יש אנשים שיגידו כי אין הצדקה לבגידה. וייתכן מאוד שהם צודקים. זה מעשה נפשע.
אך החיים הם לא שחור ולבן. וישנם אנשים שעושים מעשה שכזה מתוך מצוקה נפשית..וכן ישנם אנשים שעושים זאת מתוך חיפוש ריגושים..אולי לאנשים מסויימים הכל נופל תחת אותה קטגוריה אך זה לא תמיד כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניבגדת שלא מתאוששת - תגובה
דליה שוורץ16/01/2011גלי שלום,
לגלות בגידה של בן הזוג זה דבר לא קל ווההחלטה מה לעשות בוודאי לא פשוטה.
לא כתבת האם דיברת איתו על כך והאם הוא יודע שתפסת אותו בוגד בך..
את צריכה בעצם להחליט מה יותר קשה לך לשרוד כלכלית לבד או להשאר יחד עם הבגידה. בכל מקרה אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולעדכן אותו שאת יודעת. להבין מדוע זה קרה ומה הוא מתכוון לעשות. אם הוא מתכוון להמשיך את הקשר עם המזכירה את מוכנה להמשיך ולהשאר איתו? אם הוא יגיד שזה יפסק מייד את תוכלי לשים את זה מאחור ולהמשיך הלאה בלי להזכיר את זה בכל רגע? התשובה לשאלה מה לעשות היא מורכבת ולא ניתן לענות עליה בכמה משפטים בפורום.
אני חושבת שאת צריכה לפנות לייעוץ זוגי עם בעלך כדי לנסות להגיע להחלטהמה לעשות.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידה מגבר נשוימיכל12/01/2011
ברצוני לשתף אתכם בסיפורי,אודה לכם אם תחסכו ממני את תגובות הנאצה.....
אני בת 35 , רווקה,עד לפני מספר שבועות הייתי בקשר עם גבר נשוי במשך שנה וכמה חודשים ,מן הסתם לאורך כל התקופה לא הייתי מרוצה מהקשר ,שאין לו שום אחיזה למציאות ,נפרדתי ממנו לא מעט פעמים וחוזר חלילה,אני אוהבת אותו מאוד אך מודעת שהקשר לא יוביל לשום מקום ,מאוד רוצה להכיר בחור פנוי אך זה לא קורה,מרגישה תקועה,חסומה...
לפני שבוע אשתו גילתה מייל ששלחתי לו ומאז ניתקנו קשר לחלוטין ,אמרתי לעצמי שזה הזמן שלי להתנתק לחלוטין,כאילו הוא מת ולמצוא גבר שיהיה רק שלי ולהקים בית ומשפחה.
מיותר לציין שהפרידה מאוד כואבת ריגשית ,פעם הרגש משתלט ופעם ההיגיון מצליח לגבור
מרגישה כרגע שאני לא אצליח להתאהב בחיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה מגבר נשוי - תגובה
מיכל פאטל12/01/2011שלום מיכל,
מתוך הדברים שאת מתארת, לא ניתן להבין מהם דפוסי ההתנהגות שלך במערכות יחסים זוגיים.האם היית במערכת זוגית יציבה ונורמטיבית לאורך זמן? כמה מערכות? מה אפיין אותן? מה היו הסיבות לפרידה? מהו חלקך בפרידה? חשוב מאוד אם את באמת מעוניינת ליצור מערכת יחסים בוגרת ומתגמלת, שתכירי את עצמך ואופן התנהלותך במערכת יחסים זוגית,תלמדי ממנה ותפיקי לקחים לעתיד.
אם אינך מצליחה לעשות זאת בעצמך אמליץ לך על טיפול פרטני.
להיות במערכת יחסים דורשת השקעה אמיתית והסתכלות פנימה לתוכך, למידה מטעויותייך במטרה לא לחזור עליהן, רכישה של כלים וכו'- האם את מוכנה לכך?!
בהצלחה במסע!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
מיטל13/01/2011היי מיכל .. את יכולה להיות רגועה אני ממש לא רון .. למרות שריקי וחיותה בטוחות 100% שהוא זה אני
אני ממש לא יתקוף אותך אני מייעצת לך כרגע מהלב
אני חושבת שאת צריכה לפתוח דף חדש לבן ונקי בחייך , את בעצמך אמרת שאין כל בסיס לקשר שלכם ואנחנו כבני אדם תמיד אוהבים להישאר אפילו שזה לא נכון בשבילנו ואני מדברת מניסיון . את לא רוצה גבר משלך? רק שלך ? שיאהב אותך ולא תצטרכי להסתתר מפני אישתו כל הזמן? את מתארת פה יחסים אכזריים בשבילך שרק פוגעים בך . בואי ניהיה ריאליים - הקשר שלכם בוסס על אינטרס שלו ושלך . ואיך שאומרים מה שמתוק אסור ומה שאסור מתוק
אך את לא יכולה להמשיך לחיות ככה !
את צעירה ! מה זה 35? את רווקה ! יש עולם שלם שמחכה לך בחוץ , המון גברים שהיו מתים להכירך. צרי לעצמך סביבה נעימה ונורמטיבית ולא על סיפור אהבה כזה שיש בסרטים
זה לא סוף העולם מיכל ! החיים יפים ומלאים בדברים טובים וכל מה שאת צריכה לעשות זה לגשת אליהם
אני יודעת שזה קשה מנשוא אבל את תעברי את זה ואת עוד תצחקי על זה !
חזקי ואימצי אישה מדהימה שכמותך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה אני לא יעזוב!
מיטל16/01/2011את תעזבי לפני מתוקה !
כי את צריכה כדורים !!
תפסיקי כבר !
כמה אפר לומר לך שאני לא רון ???
כבר כתבתי לך שאם תידעי מי אני את תיקברי את עצמך באדמה מרוב בושה
פשוט בושה וחרפה לך !
איפה בדיוק ראית בהודעותיי מסרים מיניים ידפוקה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל=גורדון =שרה - רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין הועבר בהסכמת הניהול לטיפול משטרתי .בקרוב תגיש סוטה מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון צודק
א23/01/2011למה להיות בקשר עם נשוי יש מספיק גברים את באמת רוצה אדם שמשקר את אישתו באיזו שלב ישקר אותך ואם באמת רצה אותך אז היה צריך להיות גבר ולהתנתק ממנה את רק ריגוש עבורו תחשבי שהוא לא שווה את מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיטל
גורדון15/01/2011שלום מיטל הפורום הזה הזוי לחלוטין.גם אותי האשימו גלי וחיותה שאני רון ואני בכלל גורדון.כתבתי לשתיהן בצורה יפה שהן טועות אך נחשי מה קרה.קיבלתי קללות יותר חריפות .רשמתי 2 מכתבי תלונה למנהלי האתר על השמצות חסרות שחר לגבי אנשים שרשמו תגובה בפורום והם לא רון!בושה וחרפה מה שהולך כאן.רק שיהיה פה סדר ושילכו המשמיצים לעזאזל (אלא אם כן הם צודקים).ערב מקסים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון גולני האידיוט, אתה כותב לעצמך?
ריקי15/01/2011הרי מיטל , ושרה ודנה , ואור , וכל היתר הם כינויים שלך , אז אתה מתקשר עם עצמך? אם כך פסיכופט מושתן אתה מטומטם יותר משחשבתי .
שרה16/01/2011אני לא מצליחה להבין מדוע מנהלות הפורום לא מתערבות... זה לא התפקיד שלהם לנהל את הפורום... בקצב הזה לא יהיה כאן פורום. החבורה ההזויה הזאת השתלטה כאן על הפורום ומסיטה את הדיון מן העיקר... אז מדוע המנהלות לא מתערבות...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרה =רון הסוטה
חיותה16/01/2011רון =שרה = מיטל =גורדון , וכ"ו ,העניין חרג מגבולות הפורום , ובהסכמת המנהלים , הועבר לטיפול משטרתי .בקרוב תרגיש סוטה , מחנק אמיתי בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחיותה
למיטל מגורדון16/01/2011מעניין כמה תשבי בפנים (את הרי רגילה גדלת בשכונת מצוקה)כאשר תביני שאני גורדון וגם מיטל וגם שרה אנשים רגילים וטובים שלא עשו רע לאיש ואת בהמה עם אחיותייך גלי וריקי שסתם האשמת אותנו.הרי רשמתי לכם קודם תבדקו אחר כך תדברו מה שתרצו אבל אתן ישר בהפגזות.חבל ותתכונני ל א מ ת !!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורדון = מיטל = שרה = רון הסוטה
חיותה16/01/2011העניין חרג מגבולות הפורום , והועבר בהסכמת הניהול , לטיפול משטרתי . בקרוב סוטה , תרגיש מחנק בגרון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגברת חיותה
שרה16/01/2011רמת ההזיות שלך בשמיים, גברת חיותה...
אני לא מבינה למה את משקיעה כל כך הרבה מאמץ להרוס את הפורום במקסים הזה.
מי את בעצם גברת חיותה ??? !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון17/01/2011מה שלומך שרה?את מיטל ואני חטפנו השמצות סתם!אני כתבתי מכתבי תלונה למנהלי האתר אבל הן לא יכולות להתעסק כל הזמן עם הדברים האלה ואני מבין אותן.הכי טוב זה פשוט להתעלם.יש לי הרגשה חזקה אך איני בטוח במאת האחוזים שהמשמיצים הם אותו אדם בשמות בדויים .תחשבי על זה ותראי שזה מסתדר.בכל מקרה את יכולה להתכתב איתי ביי ויום נפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגורדון משרה
שרה17/01/2011גם אני חושבת שזה אותו אדם. אני חושבת שכל שלל השמות שאלה שייכים לאותה ישות. לצערנו לא ניתן לעשות עם זה כלום. מנהלות האתר "עסקות מדי" . אני לא מקבלת את זה כמובן מאליו ולדעתי זה ממש לא בסדר מצידם שהן נותנות לאתר להידרדר בצורה כזאת, יש להן אחריות לתחזק את האתר הזה ברמה נאותה. ממש חבל שהם לא יודעות לעשות את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל + שרה +גורדון =רון הסוטה
ריקי17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה
גורדון18/01/2011היי שרה פשוט צריך להמשיך הלאה זה הכל!!תהיי בקשר איתי וגם עם מיטל ויש גם מישהי שכתבה לי אתמול בשם שרון.ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון18/01/2011מה קורה שרה?אצלי הכל בסדר ברוך השם.רק רציתי לעדכן אותך לגבי ההודעה האחרונה שרשמתי לך שמיטל זו שרון פשוט היא השתמשה בשם שרון בפורום אורטופדיה.מיטל בסדר גמור.תהיי בקשר איתי ועם מיטל .אל תתייחסי לאנשים שלא מגיע להם יחס ביי גורדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיייי !! מה קרה לפורום הזה???מיטל11/01/2011
מה קורה פה??
יש פה כמה אנשים שהורסים את הפורום הזה !
חיותה , רון , רינה די!!!
אתם מקלקלים לאנשים אחרים שההודעות שלהם אמיתיות וזקוקים לעזרה ! תפסיקו !!!
אני לא מבינה מאיפה ההמצאות ההזויות האלה שמישהו כותב סתאם את ההודעות
מה יצא לו מזה ? מה ??
תפסיקו כבר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוכנה להירגע ולעוף מהפורום?
מיה11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת מיה שבי בשקט ואל תתערבי !
מיטל11/01/2011מישהו שאל את דעתך בכלל דבילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל =רון =אנונימי ,למי קראת
מיה11/01/2011דבילית ? אידיוט מזוהם שכמוך , .עוף חולה רוח מהפורום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה נראה לי שאת רון
מיטל12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיה את טועה כנסי !
מיטל12/01/2011את טועה ובגדול - אני מכירה את מיטל ! כל ההודעות שלה אמיתיות אנחנו אפילו החלפנו מיילים ואחר כך דיברנו טלפונית על מה את מדברת בכלל ??
אני דיברתי איתה אישית בטלפון !
נראה לי שאת קצת משועממת ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל = רון הסוטה . מומלץ לקרוא
חיותה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
חיותה16/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי כבר זה לא נכון !!
מיטל12/01/2011אם את כל כך חכמה וכ"כ בטוחה בעצמך - תסתכלי על ההודעות שלי ! תעשי חיפוש לפי שם (מיטל) -הרון הזה בעצמו הגיב לי בצורה מגעילה כמה פעמים ואני החזרתי לו בהתכתבות
תפסיקי כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לך הזיות !
את לרגע אחד אולי עצרת לחשוב שאת טועה? לא באמת ? מה נסגר איתך גברת?
את לא יכולה על כל אחד שכותב פה הודעה לומר שזה רון !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת בטח אחד מהם...שאוהבים להרוס
מיטל11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך היחידה היא להתעלם
אנונימי11/01/2011לכולם ברור שזה אותו אדם. לא ברור למה, אבל גם לא ניראה לי שזה יעזור לנסות ולבקש בנימוס. מה לעשות שאינטרנט נותן לאנשים חסרי שכל יכולת לפגוע ברבים אחרים.
אז פשוט, כשיש הודעה של האדם הזה, בכל הווריאציות שלו, אל תפתחו אותה. אל תראו, ואל תגיבו. בלי לנסות להעליב אותו. בלי להשיב. פשוט להתעלם.
מתי שהוא ימאס לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון = אנונימי לא תעבוד על הפורום
מיה11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעלם מהם
שרה11/01/2011הבעיה היא עם המצטרפים החדשים. הם נכנסים, כותבים לתומם הודעה ואז מקבלים בתשובה את כל ההודעות ההזויות מ'רון-רינה ושות'... וזה לא בסדר... ויהיה קשה לבקש מהם לא להתיחס כי הם כבר לא יחזרו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון המופרע , עכשיו אתה גם שרה ?
מיה12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
שרה13/01/2011לא מיה (או אולי רון) אני לא רון אני ש ר ה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרה מגורדון
גורדון15/01/2011היי שרה כמה שאת צודקת בדיוק מה שקרה לי עם גלי .אנשים מקללים ותוקפים בלי רחמים מבלי לבדוק את הדברים.צריך לשנות את שם הפורום לפורום הבגידה המוחית ואז אולי יהיה פתרון לאנשים "שיודעים הכל" וזורקים האשמות שווא .הם לא מבינים כמה קל זה לפגוע וכמה קשה זה לתקן .חבל מאוד שזה המצב בפורום ביי והרבה בהצלחה שרה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאידיוט מזוהם.תענה עכשיו בשם שרה
חיותה15/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלוקת דירות וגירושין-דחוףזאב10/01/2011
אנחנו עומדים להתגרש ,יש לנו שתי דירות בדירה שאנחנו גרים לכל אחד חצי בדירה השניה בגלל ירושה לאישתי יש שני שליש ולי שליש.
מסתמן הסכם שהיא תקח את הדירה שאנחנו גרים בה ואני את הדירה השניה.
העברת הדירות תעשה בטאבו.כיום הדירה שאקבל לא יכול למכור אותה כי יש דייר,האם כשארצה למכור אותה עוד כמה חודשים אני אהיה צריך לשלם מס שבח או כל מס שהוא כי,כאילו כבר מכרתי חצי מהדירה שגרנו בה לאישתילמרות שזה יהיה ללא תמורה.מה עושים????איך נמנעים ממיסים מיותרים אם יש בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלוקת דירות וגירושין-דחוף - תגובה
מיכל פאטל12/01/2011שלום זאב,
השאלה שלך לא רלוונטית לפןרום זה משום שהיא מתייחסת לחלוקת הרכוש בינך לבין בת זוגתך ולא למערכת היחסים האישית והזוגית שלכם.
לפיכך תאלץ לפנות לפורום אחר, יתכן שתמצא תשובה בקרב משפטנים שעוסקים בדיני אישות.
בהצלחה1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמתי לביעל08/01/2011
לאחרונה שמתי לבשכול הזמן יש פה תגובות שליליות, גם לילדים קטנים.
פורום חסר טעם אם אין פה תמיכה.באמת עדיף לא לחזור הנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרום התדרדר
אנונימי08/01/2011כל מיני הזויים למינהם (רון, רינה וכדומיהם) בחרו להרוס קהילה. אני מציע לאחראים על הפורום שיעשו משהו בנדון, ולא יפרסמו תגובות של אנשים ישר אלא לאחר אישור. אחרת הפורום פשוט יעלם. וחבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמת לב , אך לא שכל .
רינה08/01/2011הפורום הזה אינו מיעד לילדים\ות קטנים\ות .יהיה להם זמן , ותהיה להם הזדמנות להיכנס לכאן בעוד מספר שנים . אפילו אם הסיפור ההזוי של בת השש עשרה נכון , כלומר . החבר שלה בגד בחברה שלו והיא מיצידה בגדה בחברה שבגדה בחבר וכ"ו, מקומה לא כאן . שתיפנה ליועצת בית הספר . לשרות הפסיכולוגי , לקופת החולים . מקווה שהפנמת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי צודק גיא
שרה08/01/2011לא מספיק היה הזוי אחד עכשיו יש את גברת רינה שיש לה מה להגיד (ולצערי הרבה שטיות) לא ברור לי למה אין תגובה מהנהלת הפורום. הפורום היה ועדיין אחד הטובים בתחומו חבל שהזויים כמו רינה יכולים להרוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא + שרה = רון
רינה09/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה תמיכהיעל07/01/2011
שלום, אני רינת ואני בת 16.
לפני בערך חודשיים הכרתי מישהו דרך חברים. היינו בקטע אבל רשמית כזוג לא היינו.
בחודש הראשון לא ממש רציתי אותו והוא נלחם עליי עד שדחיתי אותו מספיק והוא וויתר, וחזר להיות במערכת יחסים עם האקסית שלו. בזמן הזה הבנתי מה אני פספסתי והתחלתי להלחם עליו. הוא זרם איתי ויצא ככה שהוא בגד בחברה שלו איתי. הם נפרדו כי הוא גילה שחברה שלו גם בגדה בו. אחרי שהם נפרדו היינו לנו עליות וירידות, פעם הוא התוודה שהוא בעצם אוהב אותי, וזה גרם לי לחשוב מה אני באמת מרגישה כלפיו, והבנתי שהרגשות חזקים. בזמן האחרון הוא היה אכזרי כלפיי אז מחקתי אותו מהחיים שלי, וכשהוא גילה על זה הוא נלחם עוד יותר.
יצא ככה שיצאנו אתמול לברר עיניינים, איך נגדיר את עצמינו ולברר על כול מה שעברנו ולדבר. וככה היה, הוא אמר לי שעד יום שישי נחשוב על מה נהיה, ונחליט.
היום הבועה שלי התנפצה, הוא סיפר לי, מול כולם באתר חברתי, שהוא בכלל לא אהב אותי, והייה איתי ועוד עם איזה אחת באותו הזמן. מסתבר שהוא סתם נהנה ללכת אליה ואז אליי, והיא בכלל לא ידעה על קיומי כמו שאני לא ידעתי על קיומה. שנינו נפגענו ושנינות נשארנו פעורות פה. לא ציפיתי ממנו שהוא יבוא ו"יבגוד" בי ככה. חודשיים. אני מרגישה מושפלת כי כול החברים שלו מברכים אותו על כמה שהוא אמיץ וגיבור ומגניב.
מושפלת ומאוכזבת, מרגישה כיאלו אני יותר בחיים לא אוכל לסמוך על גברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את "באמת" בת 16
ערן07/01/2011גשי ליועצת בית הספר , שתיתן לך הפנייה לפסיכולוג . אני.... והחברה שלי .... והחבר שלי ....והחבר של החברה שלי..... והחברה החדשה של החבר של החברה שלי ..... .אופס, שוב מההתחלה , אני ....והחברה של .... והחבר של ...... ..דחיל ראבק ,....... .החלפת פשוט בין הכדורים . אני רק מקווה שעם כזו היסטוריה מינית כמו שלך , את עושה מין בטוח . אחרת אני לא מקנא בך , בחבר שלך , בחברה שלך , בחבר של החברה , בחברה של החבר ... ובכל היתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה פעורה
רון07/01/2011אם בגיל כזה את גורמת למישהו לבגוד איתך...........
השם ירחם מה שיהיה בעוד מספר שנים,
כמו שנאמר.....עץ עקום לעולם לא יתיישר !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)