מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להגיב??לי15/02/2011
אנחנו נשואים כ 5 שנים יש לנו בן ועוד ילדה בדרך.
היחסים שלי ושל בן זוגי תמיד היו גלויים כנים ונאמנים - שקיפות מלאה.
בחצי שנה האחרונה הוא בקשר ידידות עם מישהי מהעבודה , רק במקום העבודה (יש לציין שהיא רווקה) כאשר ראיתי את הבחורה לא חיבבתי אותה במיוחד בגלל התנהגויות מסוימות, שפת גוף וכו' (נפגשנו במסגרת אירועים מהעבודה) ובן זוגי טען כי קשר הידידות שלהם לא שונה מקשר הידידות שהיא מנהלת עם כל עובד אחר בעבודה או כל קשר שהוא מנהל עם עובדות אחרות בעבודה (הם חבר'ה)
לפני כשבוע בן זוגי בחר לשתף אותי כי הקשר בינהם הפך להיות יותר אינטנסיבי, יותר משתפים, יותר מדברים, וכאשר החל להרגיש כי הרגשות מטשטשים ויכול להתפתח משהו בכיוון הרומנטי, הוא ביקש להפסיק את הקשר לאלתר.
ובחר לספר לי על כך, אני כמובן הייתי בשוק למרות שזהו קשר אלפטוני בלבד (אני מאמינה לו)
השאלה היא, איך מגיבים? איך מתמודדים? איך ממשיכים הלאה?
ראוי לציין כי אנחנו עוברים תקופה לא קלה בנישואים שלנו, בלי שום קשר לקשר ביניהם.
ואיך מתמודדים עם שחיקה של יותר מ10 שנים יחד (היכרות +נישואים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידידה
דני15/02/2011תחזקי אותו ותעריכי את זה שהוא שיתף אותך במה שעובר עליו.לא להתחיל להכנס לסרטים,נראה כי הוא אמין וישר..לדבי היחסים שנשחקים את יכולה לשבור שיגרה כי זה מה שאנחנו אוהבים,תהיי יצירתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שהוא הוכיח נאמנות
אחת15/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להגיב?? - תגובה
סיגלית גלאי16/02/2011שלום לך,
אפשר לראות בשיתוף של בעלך איתות וקריאה לעזרה,בדיוק כפי שאת חשה ומציינת בדברייך. חשוב שתמשיכו לשמור על ערוץ תקשורת פתוח, דברו על השחיקה וחשבו יחד כיצד אתם יכולים לעורר שוב את הקשר שלכם. למשל, לחזור ולעשות דברים שבעבר עשיתם יחד והפסקתם.. אולי לחפש תחביבים חדשים שתעשו יחד.. לחדש מפגשי חברים, בילויים ועוד, אולי כדאי לשקול פנייה לעזרה כדי להתמודד עם ה"דברים הקשים" שאתם עוברים?
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להגיב?
לי20/02/2011סיגלית היי
תודה על תשובתך
לקחתי אותה אמנם לתשומת ליבי ואפילו ליבנו את העניינים בינינו אני ובן זוגי , הוא הגיע למסקנה כי הקשר שלנו חשוב מכל דבר אחר ואכן עברנו שבוע נהדר ביחד, עם העלאת זכרונות מהעבר ורצון לשפר ולרצות לאחות את המשבר בזוגיות שלנו.
כמובן שהוא אמר והיה ברור כי הוא הולך לנתק את הקשר ואני באמת רציתי להאמין בכך.
היום לצערי משהו לא נתן לי מנוח ונכנסתי לפייס שלו ובעודי עושה זאת אני רואה התכתבות און ליין שלהם.
בו הוא מספר כי שלח לה מייל וחשב עליה במהלך השבת ואפילו התגעגע אך עדיין עומד מול ההחלטה שלו לנתק את הקשר, בתגובה היא אמרה לו שהיא מקווה שהוא עושה את הצעד הנכון ולא משקר לעצמו.
לקחתי מאוד קשה את הסיטואציה , התקשרתי ואמרתי לו שאני לא רוצה שום קשר איתו, שמבחינתי בגידה באמון ועצם העובדה שהוא פיתח רגש למישהי זה הרבה יותר מבגידה פיזית.
ואני עדיין שואלת ... איך להגיב???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להגיב? - תגובה
סיגלית גלאי23/02/2011לי היקרה,
אני מבינה את הפגיעות שלך, אך מדברייך נראה שאכן הוא עדיין עומד במילתו ורוצה להיפרד ממנה. עלייך להבין, קל להיסחף לריגוש חדש, ולהרגשה שאני מחוזר ולא תמיד קל להיפרד מזה. תעזרי לו להבין שאת כל זה הוא ימצא גם בך. למה את ממהרת לוותר עליו? למה את מפנה לאישה אחרת את הדרך כל כך בקלות? אם יש ביניכם אהבה והקשר חשוב לך תתעקשי ותשיגי את מה שאת רוצה.(חשבי על השבוע הנפלא שהיה לכם אחרי שיחה גלויה ופתוחה, כדאי להמשיך בכך..)
בהצלחה
גלאי סיגלית
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפה כבר...ומיואשתמור15/02/2011
אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. הסיפור הוא שאני ובעלי התחתנו לפני שנה וחודשיים. אנחנו לא בקשר עם הוריו כי הם לא רוצים אותי בלי סיבה. הם לא היו בחתונה. בעלי הוא גבר עדין וחמוד וטוב.. אך הוא מאוד מסוגר וממש שושואיסט כזה, קשה לו לתת חום ואהבה ולהתבטא. אני לא יודעת מה זה גבר שאומר אני אוהב אותך, או גבר שמחמיא.. זה מאוד נדיר אם בטעות הוא יגיד דבר כזה, אך, אני חושבת שהוא כן אוהב, פשוט למדתי לקבל את זה ולהישען על שאר התכונות שלו...
בנוסף, יש לנו בעיות כלכליות ואנחנו קצת מתקשים, והוא בשלבי חיפוש עבודה.
העניין הוא שראיתי אותו כותב למישהי שהוא חלם עליה בלילה... שהיא ערומה... נבהלתי כול כך ואני לא יודעת למה זה! אישה מסוגלת להרגיש שבעלה בוגד בה.. אני לא מרגישה ככה... אבל עובדה, קורה משהו והוא בכיוון של בגידה ואני ממש שבורה מזה כי כאילו זה הכי לא מסתדר לי. יש לנו מערכת יחסים טובה שמושתת על תקשורת טובה וכבוד הדדי ודברים משותפים.. ופתאום זה.. משום מקום.. ברור שאני מפספסת משהו. אך, אני באמת לא מבינה למה? אין בעיה לפרק את החבילה אין לנו שום דבר משותף, לא בית, לא ילדים... אני טוחנת למה הוא מתעניין באישה אחרת.. מה קורה פה. אני תוהה אם אישה יכולה בכלל לסמוך על הגבר שלה אחרי דבר כזה, איך עושים זאת????? נמאס לי ממש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפה כבר...ומיואשת - תגובה
סיגלית גלאי16/02/2011מור שלום,
מדוע את לא מספרת לו את מה שראית, ושואלת אותו לפשר העניין?
מדוע את לא משתפת אותו בחששות וברגשות שלך?
אם תמשיכי להתלבט עם עצמך ולתת פרשנויות ותשובות לעצמך, את עשויה לאבד את האמון בו עוד לפני שאת יודעת אם יש סיבה לכך.
ציינת שיש ביניכם תקשורת טובה וכבוד הדדי, זה הזמן להשתמש בהם.
בהצלחה,
גלאי סיגלית
יועצת זוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור היקרה
שלי16/02/2011מור היקרה,
אני רוצה לתת לך עצה מאחת שבעלה בגד בה
אם יש דברים בגו והוא אכן כתב דברים כאלה- ואכן הוא בכלל חשב לבגוד או באמת בגד. ברור שלפי מה שהוא שלח לאישה יש בניהם קשר לא מוסרי (נקרא לזה כך-בצורה עדינה) ברור שהוא מכיר את האישה הזאת.
תבררי את הדבר הזה מולו (יכול להיות שהוא יכחיש - אבל בשבילך את חייבת להגיע לחקר האמת) ואחר כך תשבי (לבד או בעזרת בעל מקצוע) ותחשבי טוב טוב איפה את רוצה לראות את עצמך ...האם תוכלי לשכוח את מה שקרה .. האם תוכלי לתת בו אמון מחדש.... האם תוכלי להביא ממנו ילד?
אין לכם ילדים משותפים הייתי מייעצת לך לעשות חושבים אם כדאי לך להשאר איתו
אני נשארתי עם בעלי בעיקר בגלל הילדים -לא רציתי לפרק משפחה . לעשות לילדים את הטראומה הזאת ועד היום ההתמודדויות שאני עוברת הם קשות. חוסר אמון הוא בלתי נתפס ובלתי אפשרי.. שבוגדים בך ... הפצע שנפער בתוכך לעולם לא יתרפא......
אני לא אומרת חלילה שקל לפרק גם כשאין ילדים - כי תמיד ישנם חששות מהלא נודע,האם יהיה יותר טוב במערכת הבאה וכו" .....
אבל זה פחות מורכב -מה שגם אין לכם רכוש משותף - אז לא יהיו מלחמות קשות בפרידה.
אני מאחלת לך - שתעשי החלטות נכונות ונבונות עבורך ואם החלטת להשאר איתו
אז תעשי הכל (כולל טיפול זוגי\אישי) כדי שהמערכת הזאת תהיה טובה ותשתפר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיים מחוץ למסגרתאחת14/02/2011
שלום לכולם. אני נשואה. יש לי מערכת יחסים וכימיה טובה עם בעלי. אנחנו אנשים ביתיים מאוד, אך עצמאיים ומעודדים מרחב אישי, והתפתחות. לאורך השנים נוצר מצב בו שעות הפנאי שלנו הן תמיד משפחתיות וביתיות. וכן, אט אט עם השנים התדלדלו קשרים חברתיים ונשארו רק חברים שמותפים לשנינו. לאחרונה, חזר בעלי לתחביב ישן שלו (משהו שהוא משקיע בו רבות) ובין היתר אחד מהדברים שיצר ביננו שפה משותפת.
הבעיה, שאני מרגישה שהוא מנהל חיים חדשים שמסקרנים אותו ועושים לו טוב, כאשר אני לא חלק מהם. הוא משקיע בזה זמן רב כל כך, שזה בהחלט בא על חשבון הזמן שלי איתו (גם ככה הוא לא רב). הוא יוצר מהבית לפחות פעמיים בשבוע, הוא נמצא בקשר עם שותפים לתחביב (וגם שותפות) מדי יום מייל, סמס, טלפונים. אני רואה ומרגישה שהוא עוסק בזה שעות ביום. והמקום שלי נזנח. כמובן כאשר משהו בורח מבין הידיים, אתה עושה מאמצים כבירים יותר לשמור עליו. אני מנסה ליזום זמן איכות (כולל שליחת הילדים לשינה אצל חברים), אבל גם כך, הוא מנצל את הזמן שניתן לו לעוד שעות לעיסוק בתחביבו. הוא עסוק ומתעסק בזה לאורך כל היממה. אני חייבת להגיד שבסה"כ התקשורת היומיומית טובה. אבל יש משהו שעושה לו טוב, וזה עושה לי רע. לא בגלל שאני מקנאה שאין לי משהו כזה, אלא דווקא בגלל שאין לי חלק בזה או אולי דווקא בגלל שמקומי נזנח. אני ממש אומללה כי אני לא רוצה לפגוע במשהו שיעשה לו טוב, אני לא יכולה להיות קנאית, כי באמת ובתמים זה לא בגלל בעיה בזוגיות (אולי כן?). קראתי קצת על המהות של בגידה רגשית ואני חושבת שיש כאן משהו כזה. האמנם? אני עוברת תקופה לא פשוטה בעבודה, ולפעמים ההתעיינות שלי במה שקורה בחייו, הוא מיחס לזה שזה מה שמעסיק אותי ולא הוא. אני מאמינה שאם הייתי מרגישה בטוחה בזוגיות שלי, היה לי גם יותר קל להתמודד עם העניינים בעבודה ולא להפך.
צר לי שיצא ארוך, אבל אני חייבת לפרוק.
אגב אני בודקת את המיילים שלו והטלפון של כל הזמן. אני רוצה להאמין שאין לו מה להסתיר, אבל אני רואה שהוא מתעסק בתחביבו המון. ובעיקר שאני לא בסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תחששי
גדי14/02/2011אני לא יודע באיזה תחביב מדובר אבל אם זה לא לשכב עם השכנה אז המצב פתיר. הלואי על המון גברים ונשים תחביב בלתי מזיק למלא בו את שעות הפנאי.אני מבין שזה בא על חשבון הזמן שלו איתך אבל תנסי להבין גם אותו.זה מוסיף לו טעם לשיגרה. זה לא אומר שהוא לא חבר טוב שלך תנסי להבהיר לו בשיחה מלב אל לב מה את מרגישה. אל תתני לו הרגשה שאת מקנאה( כן כן. יש דבר כזה קנאה). לפי מה שאת מתארת זה נשמע לי כמו סתם קצר בתקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עזרת לי מאוד
אחת14/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אחת15/02/2011אני חסרת מנוחה בין היתר בגלל, שהתחביב הזה, יוצר מצבים אינטימיים עם שותפיו לתחביב (ושותפותיו) ומתוקף זה הם עוברים חוויות מושתפות שאני לא חלק מהם. אני מרגישה שהוא חולק איתם הרבה יותר ממה שהוא חולק איתי, כולל זמן שיחות שמעבר לשעות העיסוק בתחביב. הוא אפילו הודה פעם (בשיחה שאני שמעתי) שהמפגש עם השותפים לתחביב עושה לו ממש טוב והוא מתכונן אליו ממש כמו יציאה לדייט.
זה נראה כאילו אני נמצאת באזור המובן מאליו וטוב שאני שם ובשביל זה אני שם.
אני יודעת שאני לא רוצה שהוא יפסיק להנות מחיים שמעשירים אותו, אבל אני יודעת שאם לי היו חיים דומים הוא היה משתגע מקנאה ולא מאפשר לזה לקרות. הוא גם הודה בפני שזה מה שהיה קורה. הקושי שלי נובע בעיקר בגלל שלי ולו אין זמן איכות משלנו. ובנוסף, שלו זה לא חסר כמו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחביב
דני15/02/20111. למה את לא שותפה פעילה בתחביב שטענת כי בעבר היית שותפה לו?
2.מדוע לא תימצאי תחומי עניין שיעסיקו אותך ויעשירו אותך?
בכל מקרה נראה כי הוא נהנה ומסופק מתחביב שמעניין אותו ואת צריכה להיות מרוצה מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדני
אחת15/02/2011אני עשיתי מהתחביב מקצוע...
כן עשיתי דברים ואני מניחה שאעשה בהמשך. בפעמים שעשיתי דברים שהוא לא היה שותף להם, הוא היה מעורב מאוד וחלק מזה לפחות בשיתוף שלי איתו ובתחושה שנתתי לו שאני איתו. במקרה שלו, אני לא מרגישה כך. אני מרגישה שהוא מדבר עם חבריו לתחביב וחולק איתם יותר ממה שהוא חולק איתי. את שעות הפאן שלו והכיף הוא בחר לעשות עם אנשים אחרים. אני מעולם לא עשיתי דברים שהשאירו אותו מחוץ לתמונה גם אם לא היה שותף להם. וגם לא הזנחתי את הזמן שלי איתו. וזה כן מה שקורה היום מכיוונו.
מצד שני אני שואלת - הרי אני אשת מקצוע - למה הוא לא מזמין אותי להיות שותפה? למה הוא לא מתיעץ איתי, למה הוא לא מספר לחבריו לתחביב שאני יכולה לתרום להם?
אני לא רוצה לגלות מה הוא התחביב, כי אז זה יהיה ברור למי שמכיר אותנו מי אנחנו.
אבל נסה לעשות אנלוגיה על תחביב כמו רכיבה על אופניים, או ספורט אתגרי שברור במסגרתו אתה עובר חוויות חזקות מאוד ואינטימיות עם שותפים לחוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת
דני17/02/2011היי,לפעמים אחנו רוצים את השקט והלבד שלנו,כל אחד לעצמו,לבנות לנו עולם משלנו גם אם זה על חשבון הבן זוג.ייתכן שכשאת תימצאי "תחביב" משלך הוא יבין שעדיף שהתחביבים יהיו יחד ולא כל אחד לחוד מה גם שזה עלול לפגוע בזוגיות בהמשך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגלית אודה אם תתיחסי לשאלתי
אחת16/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת-
בני16/02/2011גם אם נניח בעלך היה מתנדב בעמותה הכי חיונית בישראל, עדיין הוא קודם כל מחוייב לזוגיות שלכם,
ע"פ מה שאת מתארת, אז החיים שלכם יפים, יש תקשורת והבנה ברב הדברים, א"כ מדוע דווקא כאן את מתקשה להעביר לו את המסר ?
ברור שנוצר פער מסוים בקשר הזוגי שלכם, ובשביל זה אנחנו בני אדם ולא חמורים, הזוגיות נשחקה עם השנים, הזמנים השתנו, הצרכים שונים, ולכן אין סיבה שאת תשבי בצד ולא תקחי חלק בדברים שאת מבינה בהם,
כפי שציינת , בעלך לוקח אותך כמובן מאיליו, כי מי כמוך יודע עד כמה זה מעניין, העובדה שכביכול את יודעת עם מי הוא נפגש ומה הוא שם, נותנת לו גושפנקת כשרות, עד שהוא כלל לא שם לב מה מעולל לך,
מה עושים ?
אין לי מושג איך את מבטאת את צרכייך, כי אם את חושבת שזו קנאה, ואת לא רוצה לצאת קנאית, אז כל מה שתגידי יתפרש אצלו כחוסר פרגון, וחוסר הבנה לצרכים שלו, אני מניח שהוא יפלוט לך מילים כמו, תגידי תודה שזה מה שיש לי בראש, זה וזה בוגדים, וכו' וכו', ואז את תרגישי סתומה שבכלל העלת את הבעיה, ותסכימי להמשיך לשבת בצד ולחרוק שיניים,
לכן קחי יוזמה ולכי לשיחה עם אנשי מקצוע, ותקבלי שם כלים כיצד לפנות אליו בצורה חכמה כדי שלא תפגע בו מחד, ותשפר את היחסים שלכם מאידך, ייתכן ובהמשך הוא ייאלץ להצטרף, ושם ישקפו לו את הבעיה מהזווית שלך, כך שיהיה לכם יותר קל להתקרב בחזרה, ונאמר אמן,
אז לסיכום : המטרה שלך צריכה להיות שלמרות שיש לו תחום עניין שכעת לך אין בו כ"כ עניין או שהוא לא רואה לנכון לשתף אותך(מסיבותיו השונות...) אתם חייבים למצוא זמן איכות של שניכם ביחד, ועם תכנון נכון של ניהול זמן ומשאבים תצליחו לגשר בניהם,
כלל ראשון : הקשר הזוגי חייב להיות בראש סדריי העדיפויות שלכם, כלומר קודם אתם ביחד, אח"כ העבודה, התחביבים, וכו'
ואל תשכחי לעדכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך קלעת בול
אחת17/02/2011בני תודה רבה, אכן היטבת לבטא את ההתחושות שלי ואת הקושי.
כלכלית לא יתאפשר לי כרגע ללכת לייעוץ זוגי (היינו בעבר וזה היה מעולה), ולכן גם פניתי לקבל קצת חוות דעת מקצועיות בפורום. אני שוקלת לעשות מספר מהלכים (ידידותיים ומכילים) ולקרוא עוד חומר מקצועי, כדי באמת לקבל כלים שיסייעו לי לנתב את המצב ולהגיע לאיזון העדין והאידאלי, בין האינדבדואל והחיים הזוגיים והמשפחתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת-
בני17/02/2011אני שמח בשבילך שהצלחתי להבין את מה שעובר עלייך,
הפורום כאן, יותר מ"קצת חוות דעת מקצועית" ולכן תחכי שיענו לך המומחים,
אם הלכתם בעבר לייעוץ והיה מעולה, אז כדאי שגם הפעם תלכו, זאת הדרך הקצרה והקלה ביותר ואולי גם הזולה ביותר לפתור את העיניינים במהירות ובלי משקעים,
ניהול נכון של הצרכים הבסיסים שלכם יותיר לכם זמן וכסף למשימה החשובה של חיזוק הקשר הזוגי שלכם, ועם קצת אמונה וסבלנות תוכלו גם לרומם ולהצמיח את הקשר לגבהים חדשים,
טוב שאתה נלחמת למענך/כם, בדרך כלל הנשים הן אלו שמחזירות את הבעלים לתלם כשהוא גולש לשוליים, תחפשי בנט מאמרים בנושא תקשורת !
ואם לא מצאת, אז תמיד את יכולה להיעזר בפורום הנפלא הזה,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בני
אחת18/02/2011אני אכן שוקלת ביצוע של מספר צעדים (ידידותיים לא לדאוג (-: )). קראתי המון חומר על חברות ומסגרות חברתיות מחוץ לנישואין ויש יחסית מעט. המקום היחיד שהגדיר משהו קרוב הגדיר את מה שאני עוברת כבגידה רגשית. לא משהו שנעשה בכוונה, אבל סוג של שגרה, חוסר תשומת לב וכו'...
שוב המון תודה נעדכן בהמשך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך נוספת להסתכל על המציאות
אנונימי18/02/2011משום מה קינאה תמיד נתפסת כדבר רע. אף אחד לא רוצה להצטייר כקנאי. זה נשמע רע. אבל אולי תסתכלי על זה שקנאה היא בעצם דרך להגיד : אני אוהבת אותך ולא מוכנה לוותר? לא מוכנה לקבל מציאות לא טובה?
כמו שאמרו קודמיי - אני חושב שאת צריכה לדבר איתו ולהסביר לו את זה. ולהגיד לו שזה מפריע לך. ואולי הוא אפילו יבין את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים מחוץ למסגרת - תגובה
דליה שוורץ19/02/2011חוששת יקרה,
במהלך שנות הנישואים שלכם בעצם נפרדתם ממי שהייתם לפני שהכרתם ויצרתם שני אנשים חדשים שכל עיסוקם (פרט לעבודה) משותף, החברים משותפים הזמן הפנוי תמיד משותף. במהלך הזמן מצא בעלך את התחביב הישן שלו שאבד במהלך השנים והעיסוק בתחביב הזה ממלא אותו ובעיקר מחזיר אותו למי שהוא היה פעם בתחילת הדרך. התחביב הזה החזיר אותו לאני המקורי שלו אותו אדם בו התאהבת...
והוא שומר על התגלית הזאת מכל משמר ורוצה להמשיך להתעסק בזה כי זה גורם לו הנאה וגורם לו כנראה להרגיש שוב את האנרגיות והחיוניות שהיתה בו פעם..
עלייך להבין ולכבד את זה ולהבין שההתעסקות בתחביב הזה והצורך שלו במשהו שיהיה רק שלו אינה קשורה למה הוא מרגיש כלפייך, יכולים להיות לו חיים נפלאים איתך ובכל זאת הצורך במשהו משלו ישאר...
ואת במקום למצוא לך את העיסוקים הישנים שלך שעשו לך פעם טוב או למצוא לך משהו חדש שיעשה לך טוב את עסוקה בלחשוש ולדאוג ולחשוב שזה בא על חשבונך.
כדי שזוג ישרוד את שנות הנישואים הרבות וישאר ביחסים חבריים טובים על כל אחד מבני הזוג לשמר את מי שהוא ולדאוג להתרגש מתחביב או עיסוק.
אני מציעה לך בחום להספיק לחשוש ולחפש לך את הדבר הזה שימלא אותך מחוץ לזוגיות כדי שתוכלי לשתף אותו בחוויות שלך ותוכלי לפרגן לו על התחביב שלו והוא יפרגן לך על שלך ובתוך זה תמצאו ותקפידו על הזמן שהוא שלכם רק לכם שבו אתם מדברים ומבלים יחד... כך הזוגיות שלכם תאריך שנים ותשאר תמיד החברות שלכם בה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה וחדשות לא כ"כ טובות לכולכם...
אחת22/02/2011סליחה אם אני חופרת, פשוט אין לי עם מי לשתף...
אני חייבת להגיד שכל תשובה מחכימה ומלמדת ועושה את הבחירות מבחינתי יותר קשות.
כן היו לי עיסוקים נפרדים שמילאו אותי, אבל מצאתי את עצמי מערבת את בן זוגי כל הזמן כדי לתת לו בטחון שאני כאן.
מעבר לכך יש חדשות!!! אנחנו עוברים תקופה משפחתית מאוד לחוצה שבה התמיכה הזוגית עומדת למבחן. אני כאן בשבילו לתמוך לסייע להקשיב, להכין אוכל, להוריד את העומס מהכתפיים. אבל לצערי אני עוקבת אחרי מיילים וסמסים שלו ואני מגלה כמה דברים:
א. הוא משתף ידידה מהתחביב בכל מה שעובר עליו יותר ולפני שהוא משתף אותי.
ב. הוא מוחק חלק מההתכתבויות והסמסים איתה.
אני יודעת שהוא כאן פיזית, אבל נראה שהוא השלים עם זה שאני כאן - חפץ או דמות שלא תלך. ובוחר לקבל את התמיכה מחוץ לבית. הוא יודע שזה יפגע בי, אז הוא מסתיר. לפעמים בצורה הכי אימפולסיבית בא לי להגיד לו משהו בענין. אבל אני מתאפקת. אני יודעת שכיעבור את הגבול אני לא אשלוט וזה יהיה הרסני. מאידך גם אם אסב את תשומת ליבו לרגשותי בצורה הכי עדינה ומכילה, ואכן הוא "ישתדל יותר" ואני לא בטוחה שזה יהיה כי הוא רוצה, אלא כי הוא צריך. ואין לי שום רצון להיות כינור שני.
אני במלכודת כי כל התבטאות שלי תיראה כצרות עין. מצד שני אם אדרוש ממנו "להיות כאן" זה יהיה למען הפרוטוקול ולא רצון אמיתי.
אני שוקלת למצוא לעצמי בתקופה זו משהו שיעסיק אותי גם כן, אני בטוחה שהוא יעודד זאת כדי להשקיט את מצפונו. בקיצור נראה לי שיהיו שני אנשים שהיתה להם זוגיות פעם וכל אחר מנהל חיים משלו.
מבחינתו משפחה היא ערך עליון וגירושים זה לא דבר שיעלה על הפרק ולכן הוא יהיה מוכן לעשות הכל לשמר ערך זה אפילו אם המחיר שלו יהיה כבד.
אני לא מעוניינת להיפרד כמובן, אבל אני רוצה יותר בלי לפגוע בלי לקלקל.
קשה לי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוששת
מיטל22/02/2011אני קצת עברתי על ההתכתובויות פה לגביי החששות שלך
יכול להיות שלא הבנתי כל כך טוב את בעייתך אבל ממה שהבנתי פחות או יותר זה שמשהו מפריע לך - וזו זכותך המלאה
יש לבעלך תחביב שאני מאמינה שהתחביב הזה מתקשר למשהו אינטימי אם זה לא היה כך לא היית כל כך חוששת ( אני חשבתי על תחום העיסוי אך אולי אני טועה ואין צורך שתאשרי את מה שאני חושבת )
מפריע לך משהו שמטריד אותך מאוד ומפריע לך בסדר יומך - מדוע לא לשים את הדברים במקומם ?? אני חושבת שאם אתם כמשפחה והבנתי שמשפחה זה ערך עליון עבורכם אתם צריכים להיות קשובים אחד לשני ולשתף במה שמטריד ע"מ שהתא המשפחתי לא יפגע וכן זה כולל גם לוותר על משהו שאתה אוהב תמורת משפחה שטיפחת , השקעת ויצרת המון שנים. זה נראה לך הגיוני שתרגישי ככה? ממש לא !!!!
אני מבינה שכולם מייעצים לך פה לעסוק בתחביב משלך וכדומה אך אין כל קשר , זה משהו שמפריע לך ולא מרפה ממך
בעלך צריך לדעת שזה מפריע לך ולשקול את מעשיו
זוגיות זה דבר לא קל וכן לפעמים יש צורך בויתורים ע"מ שלא יהרסו על הדרך דברים ולא להיות אינטרסנט ולחשוב רק על עצמך כי יש איתו עוד אנשים וזו את !
מדוע הוא מתעסק בתחביבו כל כך הרבה ? יש לו משהו להסתיר?
דברו !!!!!!!!!! את עמוד מאוד חשוב בחייו ועליו לקחת אותך בחשבון
אל תסכני את מה שיצרת עד כה
היי קשובה לעצמך ולאינטואיציות שלך - הן תמיד יהיו נכונות ואל תחששי מלומר את מה שעל ליבך , היי נאמנה לעצמך !
חזקי ואמצי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל יקרה,
אחת23/02/2011תודה על העידוד, אני קוראת את דבריך ובא לי לבכות. אתמול היה עוד אינסידנט שהראה לי ש"לא סופרים אותי" הוא נסע למקום מסויים והודיע לי רק אחרי שהוא היה שם. כזוג שנוהג להיות בקשר מתמיד. זה הדליק אצלי עוד נורה. זה כבר לא מקרה בודד ולא צירוף מקרים. זה מצביע על מגמה. שלא תחשבי שאני לחוצה מדי. הנוהג שלנו לעדכן זה את זו בהיכן אנחנו נמצאים, נובע מהעובדה שאחד מאיתנו היה נוכח בפיגוע חבלני עם הרוגים בעבר, והשני לא ידע על זה. מאז אנחנו מקפידים על עדכון שוטף למקרי תקלות גם קלות יותר. אני אוספת סיטואציות ובסופו של דבר מביאות אותי למסקנה שהוא לא כאן, ולא רוצה להיות כאן. את הרגעים הכי קשים שלו הוא לא חולק עמי. אני מרגישה שהפכתי להיות הבייביסיטר שלו, שזו מציאות שהשלמנו עמה.
התפוצצתי עליו הבוקר על האינסידנט של אתמול (לא על הכל ביחד) ואני מרגישה שיהיה עוד טריגר אחד קטן ואני אסלק אותו מהבית. לא רוצה להיות כנור שני, לא רוצה להיות טובה מספיק כדי לגדל לך את הילדים, אבל לא מספיקה לכל השאר. לא רוצה להיות הפשרה של מישהוץ לא רוצה שהוא יעשה הצגה של "אני כאן" ובעצם לא ממש יהיה כאן.
הרגעים הקשים בחיים מלמדים אותנו מי החברים האמיתיים שלנוץ והוא נכשל.אני כל כך בודדה. נתתי לו את חיי ונשארתי עירומה. ללא נפש אחת קרובה.
רק כדי לפרוק.
אני מניחה שאחרי שארגע אחשוב ביותר הגיון.
כרגע אני לא מסוגלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת-
בני23/02/2011חוששת יקרה, כתבת >
אני אוספת סיטואציות ובסופו של דבר מביאות אותי למסקנה שהוא לא כאן, ולא רוצה להיות כאן. את הרגעים הכי קשים שלו הוא לא חולק עמי.
האם את רואה את עצמך מוכנה שוב לעזור לו ?
האם הוא שומר עלייך בכדי לא להכאיב לך ?
אתם צריכים עזרה מקצועית,
חבל על כל יום שאת מתייסרת,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסדרי ראייהשיר13/02/2011
שלום
אני גרושה מזה שלוש שנים. בהסדרי הראיה רשום שהגרוש צריך לקחת את הילדים פעמיים בשבוע אחה"צ וכל סופ"ש שני.
בפועל הוא לוקח אותם רק בסופי שבוע. האם ישנה דרך לגרום לו לקחת אותם גם באמצע השבוע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרי ראייה - תגובה
דליה שוורץ13/02/2011שלום לך.
אנא פני לפורום שעוסק בייעוץ משפטי רלוונטי.
דליה שוורץ - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - האם הוא נשוי?דידי12/02/2011
איך מבררים אם הגבר נשוי או גרוש? דחוף לי מאוד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחחחחחח
רון12/02/2011מבקשים תעודת זהות !!!!!
שאלה של פלגמטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון-זה לא מספיק תעודת זהות שהרי אם
שחף12/02/2011האדון טרם ניגש למשרד הפנים לשנות סטטוס תעות הזהות לא תשקף את מצבו האמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשות רע לינעמה12/02/2011
פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום אני פשוט לא יודעת עם מי לדבר. אף אחד לא יודע מה עובר עליי ואני גם לא אספר, מבחוץ הכל נראה טוב מבפנים אני מרגישה אכולה, כואבת לי הבטן,יש לי בחילות אין לי אומץ לומר את המשפט "זה לא יעבוד" .
זה התחיל לפני 6 שנים הייתי בת 19 הכרנו התאהבנו וגדלנו ביחד לפני חצי שנה התחתנו ומאז אני מרגישה שעשיתי את טעות חיי. אנחנו לא מתאימים... את זה כבר ידעתי לפניי, כל כך הרבה פעמים ניסתי לסיים את זה והוא לא נתן לי, אמרתי לו בכיתי לו והוא לא וויתר ושיכנע אותי שזה יעבוד והיה טוב לזמן קצר ושוב זה היה משתנה לרעה, הוא כמו שכולם רואים ויודעים נראה טוב, מקסים , עוזר , אוהב ,דואג שיש לו הרבה מעלות טובות וכולם חושבים שהוא מושלם שפשוט זכיתי אבל את מה שאני רואה מבפנים ואף אחד לא רואה זה שהוא תמיד השולט! זה שקובע! זה שמנהל הכל, הוא הכיר אותי לפני הוא ידע מי אני ופתאום הוא אומר שהוא לא ידע עם מי הוא מתחתן,שאני שונה... אני שונה? אני פשוט אומרת שאני לא מסכימה עם הדברים שהוא אומר, אני מבעיה דעה- משהו שלא היה לי לאחרונה כי כל מה שהוא היה אומר זה היה קדוש בקיצור מה שאנ מנסה לומר פה שאני כולה בת 25 ומרגישה שהלכתי לאיבוד שאני ישנה ליד גבר זר שאני צריכה עזרה אני לא יודעת מה לעשות איך לצאת מזה אני לא רוצה לפגוע בו ובמשפחות אבל אני מרגישה כ"כ לבד והבושה... אני חסרת אונים לפעמים בא לי להיעלם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמה
גדי13/02/2011תראי נעמה אני אנסה להסביר לך את המצב מבחוץ. השנה הראשונה של הנישואין בדרך כלל מלווה בהמון מתחים, מריבות,חיכוכים וחרטות. לך יש תלונות עליו ואני בטוח שלו גם יש מה להגיד עלייך. כרגע שמענו את הצד שלך. ואת בעצמך אומרת שיש לו הרבה מעלות. יחד עם זה נראה לי שהוא פשוט לא שומע אותך. וזה לא יעזור כמה תצעקי. אני חושב שאתם מקרה קלאסי שזקוק לעזרה ואני ממליץ לך בחום לנסות לשכנע אותו ללכת לטיפול זוגי. למטפל יש את הכלים להחדיר לו וגם לך לראש מה שיש לכם להגיד זה על זו.
בכל מקרה אתם עדיין צעירים בלי ילדים ככה שהמצב לא מסובך מדי לפרק את החבילה ולחפש את האושר במקום אחר. אבל רגע לפני זה תזכרי שהיתה ביניכם אהבה גדולה ותנסי לשכנע אותו שיבוא איתך ליעוץ. אל תזרקו את הכל מהר מדי.תסתכלי סביבך ותראי שהמצב לא מזהיר במיוחד בחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משמעות התגובות של הצד השנייחיאל12/02/2011
אני הייתי מבקש לדעת מה המשמעות של היסתגרות בחדר להיות בחדר חשוך תגובות התפרצות בכל שיחה ,לא מסוגלת לנהל שיחה בשקט,וכל זה שהודעתי לצד השני שאני יודע על הבגידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה משמעות התגובות של הצד השני - תגובה
דליה שוורץ12/02/2011יחיאל שלום,
מדבריך אני מבינה שבת הזוג שלך בגדה בך ואתה גילת ואמרת לה שאתה מודע לכך. לאחר שאמרת שאתה יודע היא התחילה להסתגר בחדר להתפרץ ולא לנהל איתך שיחה.
לתגובה הזו כמובן יכולות להיות כמה סיבות אבל אני מציעה קודם כל להתרכז במה אתה צריך לעשות בנידון. עליך להחליט קודם כל מה אתה רוצה שיקרה, האם אתה מעוניין להמשיך את הנישואין או שאתה לא מסוגל להתגבר על הבגידה ורוצה להפרד. אחרי שתחליט תוכל לבקש ממנה לדבר על המשך הדרך שלכם, בלי האשמותת ובלי צעקות פשוט לדבר על מה אתם הולכים לעשות מעכשיו והלאה.
יכול להיות שהתגובה הזו באה מתחושה של רגשות אשמה ויכול להיות שזה בא מרצון ללשבור את הכלים ולהפרד ויכול להיות שזה מתוך תחושת תסכול. כל אחת מהאפשרויות נכונה אך הדבר החשוב ביותר הוא להחליט מה אתה רוצה ולדרוש לנהל שיחה על מה הולך להיות ולא על מה שהיה. לאחר שתגיעו לשיחה על העתיד אפשר יהיה לתחיל לטפל במה שהיה כדי שהדבר לא יחזור על עצמו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ מאנשים שרוצים לעזורלאה11/02/2011
ערב טוב,
אשמח לקבל את דעתכם, אני נמצאת בזוגיות 3 שנים הוא החבר הראשון שלי אני בת 21 והוא 23 לפי חודש התארסנו..אך ישנם מספר דברים שאני לא בטוחה בהם.
חבר שלי עצבני קצת ויש בנינו בעיית תקשורת לפעמים לא מבינים משפטים שלמים לשנינו יש את הבעיה
הוא אוהב אותי מאוד ואני אותו אך שנה אחרי שהיינו בקשר גיליתי שהוא שלח הודעה למישהי שהוא מתגעגע אליה ולא הוא זה שסיפר לי את זה
זה מאוד מפריע לי עד עכשיו למרות שהוא נשבע שזה היה סתם ואין לו כוונה וזה לא חזר על עצמו!
בזמן האחרון הוא מאוד מדגיש את זה שהוא לא יכול לסבול ולהבין למה אני חסרת התחשבות ואנוכית וכל יום אני עם מצב רוח שונה!
אנחנו מדברים באופן חופשי ביותר כמעט כל יום אבל לא משנים כלום מגיעים להחלטות מה נעשה ונשפר ולא משתנה כלום !!!
לפי התמונה שאני מתארת לכם מה אתם חושבים על הקשר? אני מאוד אוהבת אותו והוא גם אבל כמעט כל 3-4 ימים אנחנו רבים! תודה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ מאנשים שרוצים לעזור - תגובה
דליה שוורץ12/02/2011ורד שלום,
את בת 21 ונמצאת בזוגיות מגיל 18... את עדיין מאוד צעירה וכבר מתחייבת לקשור את עתידך עם החבר שלך מגיל 18. את מרגישה שמשהו בקשר לא נכון ולכן פנית עם השאלה הזו. התחושה שלך מבוססת על מה שאת מרגישה ולכן כדאי לעצור רגע ולתת את מלא תשומת הלב למה שאת מרגישה.
את לא לגמרי בוטחת בו, הוא עצבני ושניכם לא מצליחים לתקשר בצורה טובה.
אני בהחלט חושבת שכדאי לנסות להבין למה אין תקשורת בינכם ומה גורם לך למצבי רוח משתנים.
אני מציעה בחום לפנות לייעוץ זוגי - אפילו שאתם עדיין לא נשואים כדי שתוכלו להזיז את המכשולים שיש לכם בדרך ותוכלו להתחתן בלב שלם ועם ידיעה שיש לכם את הכלים המתאימים לצאת לחיים משותפים.
יש להזהר מחתונה פזיזה בגיל צעיר. כדאי לחכות מעט ולטפןל בבעיות עכשיו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרושהבדוי09/02/2011
שלום
אני בחורה בת 25 גרושה שנה עם שני בנים קטנים
המצב שלי הוא כזה שנה שלמה עברה כמו מרדף להישאר מעל פני המים ולא לטבוע מבחינה רגשית כלכלית גרוש שלי השאיר אותי עם חובות שאין לי כוח פשוט כבר להתמודד כול זמן הראש חושב אומרים שלאנשים יש חלומות וחלום שלי לחיות בבית עם שני ילדי (כעט אני גרה עם הורים)ולישון בלי הפחד הזה מה היה מחר להתמודד עם דברים פשוט הרמתי ידיים !!!!!!!!!!!!!!!!!1111* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי,ליבי איתך רק בת 25 ונואשת כ"כ
שחף12/02/2011ראשית,אני רוצה לחזק אותך ,למרות התחושות הקשות שאת חשה כעת,את לא הראשונה לצערי וגם לא האחרונה כנראה,אנשים עברו את זה ונשארו בחיים,גם את תתגברי בע"ה,יש לך ילדים קטנים שהם הסיבה הכי חשובה וחזקה להרים את עצמך מהמקום הנמוך שאת נמצאת בו,אני מבינה לגמרי את הקושי שלך ,אלא כשיש ילדים אין את "הפרבילגיה" להשבר,תיעזרי בכל מי שרק אפשר,תדברי ותשתפי ,לאט לאט הדברים יתייצבו ותרגישי שאת מסוגלת,מאחלת רק טוב ושהקב"ה יעזור לך ויאיר את דרכך ,אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחף!
מיטל13/02/2011את פשוט מדהימה כל הכבוד לך !
איך שאת תומכת פה באנשים ועוזרת
לי את ממש עזרת ! תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
שחף13/02/2011תודה רבה גם לך זה מרגש,יש לך הכרת הטוב וזו מעלה גדולה .(האמת שאני קצת נבוכה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם סקרנות
גדי13/02/2011מה זאת אומרת השאיר אותך עם חובות? הרי הוא לא מת.החובות שלך הם גם שלו. הוא גם חייב במזונות. הוא משלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרושה - תגובה
דליה שוורץ13/02/2011שלום שלך,
אני קוראת את דברייך ומבינה שאת במצב לא פשוט אך לצערי פנייתך צריכה להיות מופנת ליועץ משפטי.
אני לא יודעת מה המשמעות של "השאיר אותי עם חובות" ואני לא יודעת מה טיב הסכם הגרושין שעשיתם ולכן פני לייעוץ משפשטי שם תכולי לקבל את העצות הטובות ביותר כדי לשרוד.
לגבי הקושי הרגשי, אין ספק שזה לא פשוט ועלייך להיות חזקה עבורך ועבור ילדייך. קחי כל עזרה שאת מצליחה לקבל כדי לעבור את התקופה הזו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהאני08/02/2011
אני בזוגיות שכבר לא בטוחה בה
אבל מצד שני קשה לשחרר ,החבר שלי יכול להיות מקסים ונהדר ופעם מאוד אהבתי אותו ,אבל אני כבר לא יודעת אם זה זה .מה שהכי טוב לי בו זה החבר שהוא עבורי,והביטחון שהוא מעניק לי .
אני יודעת שאני צריכה לקחת כוחות מעצמי ולסמוך על עצמי ולא על אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמיף אבל אדם כ"כ קרוב שכבר שנין ביחד ,והייתה תקוםה שלא היינו יחד והיה לנו קשה וחזרנו ,כי לא מצאנו משהו כזה בחוץ .
אני פחות מתלהבת מהקשר ויש בעיות בסקס.
הוא אומר שלא טוב לו ומן הסתם רוצה שזה ישתנה, יש לנו חלומות על ביחד ותקווה
אבל משהו עקום ובעיתי ,מצד שני אם זב לא ממשיך אני לא רוצה להיות במצב שאני מבזבזת זמן ,אנחנו בשנות ה20 המוקדמות יוצאים כמה שנים..לא בא לי פתאום בגיל 25 לראות שהייתי שנים עם מישהו שלא מוביל לשום מקום ולהתחיל מחדש...
עצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובתי אלייך
מיטל09/02/2011שלום לך
אני נמצאת בפורום הזה קרוב ל 5 חודשים מאז הפרידה שחוויתי מבן זוגי שעד היום כואבת לי מאוד . אנשים מקסימים פה כותבים לי ומייעצים לי ועוזרים לי מאוד ואני מברכת אותם כל כך , כל מי שמייעץ פה הוא בעיקר אדם שחווה ובעל ניסיון . אני יכולה לומר לך מנקודת המבט שלי שהחיים קצרים ויפים ואל תתני לפחדייך להשאיר אותך במקום שלא טוב לך בו. אני לא יכולה להגיע למסקנות חד משמעיות מה קורה אצלכם בקשר אבל אני הייתי בסרט שאת חווה כעת - הייתה המון אהבה והערכה ודאגה מטורפת אחד לשני אבל ! יש פה אבל - עם כל האהבה שקיימת עד היום היה לנו משהו שלא הסתדר , גרנו ביחד שנה וחצי ופה זה החל להידרדר , גם לנו הייתה תקופה ללא סקס - אולי פעם בשבוע וגם זה לא בטוח .. משהו החל להשתבש ואיני יכולה לשים את האצבע שזה בגלל שעברנו לגור יחד כי זה לא תירוץ מבחינתי , היו לנו המון פרידות קטנות וחזרנו לזרועות אחד השני מגעגועים מטורפים ולא חשבנו בהגיון . הפעם הפרידה הייתה חזקה ואני לא חושבת שהיא רגעית כמו אז. אבל אני מתחילה רק עכשיו לחשוב רציונלית. חשבי טוב טוב עם עצמך מה מפריע לך והכי חשוב זה לא לפחד !! לא לפחד לעשות את הצעד של פירוק , אל תעשי את הטעות שאני עשיתי שהייתי תמימה וחשבתי שמשהו ישתנה - לא משתנה כלום וגם אנשים לא משתנים , אני מבינה שאת בשנות ה 20 לחייך ואת צעירה מאוד כל חייך לפנייך ויש בפנייך המון דלתות שמחכות שרק תיגשי אליהן. אני פחדתי ונשארתי ובסוף מה שקרה זה שהוא נפרד ממני ואז רצה לחזור ואני לא הסכמתי כי רציתי להציל את כבודי והיום הוא חובק מישהי אחרת שאין לי מושג אם יש לו אהבה אלייה אך הוא מתמודד יותר בקלות ממני . ( לפחות כך נראה לי)
תשבו ותדברו שיחה רצינית ומעמיקה - ותעשי זאת !! תראי מה רצונותיו בחיים ומה רצונייך - אולי בכלל אתם לא משדרים על אותו הגל ובאמת חבל על זמנך ! אולי בזמן הזה מחכה לך בחור אחר שהוא בשבילך .
אל תעשי את הטעות שעשיתי ! והיום אני מרגישה שהוליכו אותי שולל
אני אומרת לך מכל הלב - אם הוא לא רציני לגבייך עזבי ! אין לך מה לחפש שם
עם כל הקושי שפרידה שזה בלהתגעגע מאוד ולצאת מההרגל של להיות עם הבחור - מתגברים על זה לאט לאט ומתרגלים לשינוי
אני מאודד פחדתי להיות לבד ולכן נשארתי והשלתי את עצמי שהכל בסדר ולא היה בסדר !!
שבי עם עצמך גם לבד וחשבי טוב טוב על המערכת יחסים שיש לך היום
חזקי ואימצי ומגעיל לך להיות מאושרת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אני10/02/2011תודה רבה
אז אני מצפה לחיזוקים בחודשים הקאובים אה?
נפרדנו לפני חצי שנה ולא הפסקתי לבכות פה בפורומים...
אבל כנראה שאם עוזבים יש סיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שתקבלי חיזוקים !
מיטל13/02/2011מתי שרק תרצי אני נכנסת לפה באופן יומיומי
כל נפילה שלך או משבר אני פה
רק כתבי לי !!
אני פה ע"מ לחזקך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל יקרה
אני13/02/2011אחרי שבועיים קשים
ואחרי אתמול שבאנו להפרד ,ואמרנו אחד לשני את כל הדברים ויש המון דברים שרעים בינינו פשוט כך , אבל היה הזוי ולא. לא נפרדנו ,אולי טעות ,אבל לא יכולתי לשחרר ,למרות שזה הכי נכון .
אני אתחרט אוולי יש המון בעיות יש ..למה לא חתכנו את זה...לא מובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחורה במשבר
מיטל13/02/2011אני מבינה אותך מתוקה !
לי זה קרה 5 פעמים ! היינו חוזרים לזרועות אחד השני מגעגוע ואהבה , היינו מקסימום יומיים שלושה מחזיקים את עצמנו ואז מישהו נשבר והשני נשבר אחריו .
אני לא חיה את הקשר שלכם את היחדיה שיודעת הכי טוב מכולנו פה. את זו שיודעת מה טוב לך
אל תתחרטי בחייך על שום דבר ! אולי זה שלא נפרדתם יעשה לכם טוב ואולי ההפך
אם תגלי בעוד כמה חודשים או שנים שזה לא היה זה אל תתחרטי !! - קחי מהקשר רק דברים טובים ולמדי ממנו להבא
אבל הכי חשוב הוא שתעבדו על מה שכושל אצלכם כי אני והאקס שלי היינו כביכול מטאטים את בעיותינו מתחת לשטיח עד שהלכלוך שוב מתגלה
אני הצעתי לו ללכת לייעוץ והוא לא רצה - יכול להיות שאם היינו הולכים לייעוץ זה היה נראה היום אחרת - אבל שוב מה שלא הולך פשוט לא הולך נקודה אין פה מקום לקסמים ותרופות סבתא שישנו משהו - פשוט אין .
חשבי טוב טוב מה עשיתם . לפעמים האמוציונל גובר על הרציונל - ופה מתחילה הבעיה.
אך אחרי כל מה שכתבתי לך - אם את מרגישה טוב עם זה אז אני שמחה בשבילך !!
רק חשבי עם עצמך עוד קצת כי אינני רוצה שתיפגעי כמוני .
פה בשבילך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה - תגובה
דליה שוורץ12/02/2011סקרנית שלום..
את לא בטוחה בזוגיות את חזרת אליו אחרי פרידה כי לא מצאת משהו אחר ולא כי כ"כ אהבת שלא יכולת בלעדיו, את מרגישה שמשהו עקום ובעייתי אבל נשארת כדי לא לגלות בגיל 25 שביזבזת את הזמן. מה עדיף לגלות גביל 40 שביזבזת את הזמן? יש לך שתי אפשרויות או לסיים את הקשר כי את מרגישה שהוא לא טוב לך או לגשת לייעוץ זוגי כדי שיעזרו לכם לייצר קשר טוב יותר בינכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהמלי07/02/2011
שלום
אני מקווה שאני בפורום הנכון,בכל אופן אני גרושה ואמא לילדה בת שנה
ההסדרי ראיה הם שאביה לוקח אותה פעם בשבוע ל3 שעות, עד גיל שנה הוא בא לראות אותה בבית פעמיים בשבוע, הבעיה שהילדה לא מסתגלת אליו כשהוא בא היא פורצת בבכי
ושהיא חוזרת היא ממש היסטרית לוקח לי הרבה זמן להרגיע אותה, בכל פעם שהיא הולכת אליו ובוכה ככה ,הלב שלי נשבר, התעייצתי עם עורך דין גדול בתחום והוא אמר לי לא לעשות כלום ולא לגשת ללשכה הסוציאלית כי הם יכולים לעשות את זה רק יותר גרוע (הם יכולים להגיד: מה רק פעם בשבוע?אדרבא שיקח אותה גם לישון וכו')
השאלה שלי אם זה באמת נכון? או שאולי בכל זאת הם יעזרו לי? ממש קשה לי עם זה
יש לציין שהיא ילדה חברותית ועם אנשים אחרים היא ממש מתידדת גם כשאני לא באיזור
לדעתי הוא לא יודע לתקשר איתה, הוא מפחיד אותה ואני חייבת עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דילגתם עלי
מלי08/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמלי
מיטל08/02/2011היי מלי
באמת קורע לב
אבל אני חושבת ש 3 שעות לא מספיקות - היא בת שנה בסה"כ - היא לא מבינה מה המשמעות שהאדם שלוקח אותה ל 3 שעות פעם בשבוע הוא אביה ושהיא לא אמורה לבכות בהיסטריה , הוא רואה אותה כמות שעות מזערית מאוד !
האם הוא סגר איתך על 3 שעות בשבוע ? האם הוא דרש זאת ?
זה בדיוק כמו שבייביסיטר תיקח אותה ותשמור עלייה - היא לא תפתח רגש סנטימנטלי
הוא לוקח אותה פעם בשבוע ועד שהוא בא לקחת אותה שוב היא כבר שוכחת מי הוא ומה הוא בשבילה ומה היא עשתה איתו בפעם שעברה ....ולכן היא היסטרית
אני חושבת שבהחלט עליו להקדיש ה יותר זמן בשבילה וכן שיקח אותה גם לישון
ויראה את פניו יותר מפעם בשבוע , בגילאים האלו הם מאוד רגישים לסביבה ומומלץ שהוא יותר יתחבר אלייה וין לה הרגשה שאצלו זה בטוח ובסדר
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה?????א.ץ.07/02/2011
בעלי פלירטט עם מישהי דרך הפלאפון ולאחר 48 שעות תפס את עצמו ואמר לה שזה לא מתאים לו כי זה הולך לכיוון לא טוב.האם זה נחשב כבגידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצחוק או לבכות ?
רון07/02/2011ברור שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחשוב
אנונימי08/02/2011סהכ דיבר איתה. לא בגידה לדעתי. אבל מה שחשוב זה מה שאת מרגישה ולא מה שהסקר באתר יענה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה כשיש ניתוק בין רגש לסקס-מותר?אלון07/02/2011
שאלה:
כמובן שבגידה היא אסורה.
אולם,
האם העובדה שאני מסוגל לשכב עם מישהי אחרת מחוץ לחיי הזוגיות שלי, ואחרי שאנחנו שוכבים אני פשוט הולך ושוכח מזה.
כלומר - יש לי נתק מוחלט בין הצורך, הסיפוק, הסקס במובן הפיזי לבין הרגש.
הבגידה היא לצורך מימוש פנטזיה וסיפוק רגעי.
אז למה זה מוגדר כבגידה?
אני לא אטום וברור שאני מבין שזאת בגידה.
אבל זה כל כך קשה להתעלות על הצורך לפזר את הזרע שלנו/שלי..
ואז אתה אומר לעצמך:" אוףףף... אני אוהב אותה, רק בא לי לז** מישהי בקטנה ואני שוכח מזה כאילו זה לא היה"...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה כשיש ניתוק בין רגש לסקס-מותר? - תגובה
מיכל פאטל07/02/2011היי ערן,
הבהרת את עצמך לגמרי , ועדיין...אין זה מוסרי ואף לא רצוי במערכת זוגית נורמלית והרמונית לקיים סקס מחוץ למערכת עצמה לצורךמימוש פאנטזיה או כל דבר אחר.
במערכת זוגית טובה שבה יש אהבה כמו שאתה מציין, צריך שיהיה גם האומץ לומר אחד לשני מה חסר אולי בזוגיות: אולי להכניס יותר ניצוץ? אולי לגוון ביניכם את המיניות?
אולי ישנה שיגרה מעייפת? אולי יש לך חשש לממש את הפנטזיות דווקא עם חברתך כי אתה חושב שאין זה יאה לה לעשות דברים מסויימים? אולי אתה חושש לדבר עמה על אינטימיות ומיניות בכלל? - בקיצור יש לכם איפשהוא בעיה או קושי ובמקום שתמצאו דרך לפתור אותה בתוך הזוגיות, אתה מתוך קושי מעדיף לפתור אותה מחוץ לזוגיות.
זה לא נכון וזה עולל לחבל אם לא להרוס את הזוגיות שלכם בכלל וחבל.
יש כיום קושי להתגבר על מימוש צרכים מיידיים ודחיית סיפוקים , ורוצים לקבל הכל כאן ועכשיו......תחשוב על זה.
תנסה לברר את הבעיה אתה ואם לא תצליחו אני ממליצה לפנות ייעוץ זוגי ל2-3 פגישות בלבד.
בהצלחה! מיכל פאטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלון07/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפרדתי מחברה שליאקס06/02/2011
שלום,
אני בן 18 וחברה שלי בגילי.
אתמול נפרדתי ממנה בגלל כמה בעיות שהיה לי איתה שהרגשתי שהם טבועות בה ואי אפשר לשנות אותם כמו התנהגויות שמושפעות מהפיזיות שלה , המנטאליות שלה, ואפילו המשפחה שלה שגורמת לה לתנהג באופן זה.
ומעבר לזה גם היא יוצאת אחת לשבועיים מהצבא ל-3 ימים, יוצא שהיא רואה אותי ללילה אחד לשבועיים. דבר שמשקשה עלי מאוד
אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושכן באיזשהו אופן היינו יכולים לפתור את זה ולעבוד על זה?
מה דעתך בנידון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע כלכך מה להגיד לך ידידי אבל.
עעע04/06/2011אבל אני נמצא בדיוק באותה סיטואציה.
אתמול נפרדתי מחברה שלי אחרי 8 חודשים מעולים, כיפים ונפלאים.
נפרדתי ממנה בגלל שהבנתי שאני מתנתק מהסביבה ושהחיים שלה מורכבים מכדי שאני יוכל להתמודד איתם וגם בגלל שאני אדם מורכב בעצמי ואני לא חושב שבנקודה הנוכחית של החיים שלה היא תהיה מסוגלת להתמודד איתי מסיבות שונות שאני לא נכנס אליהן
נפרדנו כידידים ועכשיו אני בהפסקת צינון של תוקף זמן לא ידוע.
אני מרגיש שעשיתי טעות גדולה ושאני מוותר על אהבה אדירה, אני חייל בעצמי (20) שגם הוא רואה את חברה שלו (אזרחית) שבוע.
לא רבנו, לא היו לנו תקלות, רק קצרים בתקשורת.
אני מתוסכל כלכך שאני מוותר על הדבר הזה שאין לי מילים בפה.
אני אובד עצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפרדתי מחברה שלי - תגובה
דליה שוורץ05/06/2011אקס יקר,
בחרת בדרך הקלה, כמה קשיים והחלטת ללכת במקום לנסות לפתור ועכשיו שנשארת בלעדיה אתה מתגעגע ומתחרט.
ולכן אני מציעה לך למהר ולהגיד לה שטעית ושאתה רוצה לחזור להיות יחד.
את מה שמפריע לך תוכלו לנסות לפתור ע"י שיחה כנה בניכם בה תגידו אחד לשניה בדיוק מה מפריע לכם ותנסו להבין איך ניתן לשנות. את מה שאינו בשליטתה כמו כמות החופשות מהצבא היא כנראה לא תוכל לשנות ואתה תצטרך להתרגל לזה עד שהמצב ישתנה או עד שהיא תשתחרר....
מה שכדאי ללמוד מזה לעתיד הוא שאם יש קושי במערכת יחסים, רגע לפני שבורחים כדאי לדבר ולנסות להבין מה הסיבות האמיתיות לפרדה. אם עדיין אוהבים כדאי לנסות לשפר לפני ההחלטה להפרד.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת ממנו וזקוקה לעזרהמתביישת05/02/2011
שלום לכולם
אני אתחיל בזה שאני בחורה שבנות ה30 לחיי נשואה עם ילדים, משכילה , עבודה טובה,מגיעה ממשפחה טובה. כלפי חוץ לא ניתן להבחין במה שאני עוברת ב13 שנים האחרונות
שזה התעללות מילולית נוראית (לצערי גם מול הילדים) והתעללות פיסית
כל כך מביש
לא פעם ולא פעמיים -ממש פיצוצים של מכות
העניין הוא שהוא די חכם ומכה אותי במקומות "בטוחים" למשל ירכיים שיש בהם מספיק שומן ...אתם יודעים ....לך תוכיח אחרת...הוא טוען שאני מרביצה לו....אני חצי ממנו במימדים
אני מתביישת
כל כך מתביישת ,,זה לא קורה לי אלא למשהי אחרת,,לא האמנתי שאני אגיע יום אחד למצב הזה ,,,כאילו מה , זה קורה רק למסכנות לא? אני אמורה להיות מוצלחת ,אני בדרך כלל שואפת ומגיעה לשלמות בכל דבר
אני מפחדת שהוא יממש את האיום שלו או ייתן לי מכה מסוכנת פעם הבאה
אני לי אף אחד לטובתי (למשפחתי הקרובה יש מספיק בעיות משלהם)
אם לא היו לי ילדים הייתי רוצה למות...במצב הכלכלי שלנו לא להיט. אבל אני מוכנה לחיות מלחם ומים כל החיים רק לא לקבל מכות יותר אף פעם ...זה ברור לי שאני לא צריכה לקבל מכות.......
ברור לי !!!!!!
אני יודעת שלא מגיע להם לראות דברים כאלו על בסיס יומי
האם יש לכם מושג למי ניתן לפנות כדי לקבל תמיכה נפשית וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת ממנו וזקוקה לעזרה - תגובה
דליה שוורץ05/02/2011ישלום לך,
בחרת בכינוי מתביישת למרות שמי שצריך להתבייש זה בעלך ולא את.
אני מציעה לך לפנות למשטרה ולהגיש תלונה וכמובן שאפשר לפנות למרכזי סיוע לנשים מוכות. ברווחה של כל עירייה ומועצה מקומית תוכלי לקבל פרטים מדוייקים ועזרה.
מעבר לכך חשוב שתביני שהבושה היא לא שלך אלא של מי שבוחר להכות אותך. ברגע שתחליטי להפסיק להתבייש במעשים של מישהו אחר תוכלי להתחיל להתמודד מולו ולקבל את האומץ לברוח ממנו כמה שיותר מהר.. אז אספי את כל הכחות שלך וצאי לשמור על עצמך ועל ילדייך..
פני לכל עזרה שרק תוכלי לקבל..
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)