פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנפנפים בחבל מול האף של התלוי
    תום
    22/11/2010

נאמר: "אין מדברים על חבל בביתו של תלוי", כלומר: לא מוסיפים מלח על פצעים, ולא חוזרים ומזכירים למי שנפגע את מה שפגע בו. והנה, לאחר שאשתי ברחה ממני, היא עשתה הכל כדי להרחיק ממני גם את הבנות והבנים שלנו (אני הייתי כותב "המשותפים", כי אכן הם נולדו לה ולי ביחד, אבל היא כבר הודיעה ש"אין לנו שום דבר משותף; גם לא משפחה !"), ומקפידה לטפח את קשריה שלה איתם - - - ולאחרונה גם משבחת אותם על תמונות "משפחתיות" מפגישות וארועים משותפים בהם משתתפים כולם - - - מלבדי (כי עלי נאסר על ידה), שהם שולחים לי. כל צרור תמונות כזה המגיע אלי פוצע את לבי יותר, וגורם לי סבל ויסורים נוספים. "מנגד מראים לי את הארץ הנכספת, אבל לבוא אליה אוסרים עלי". מצד אחד היא כבר אמרה למישהו עלי: "הזמן יעשה את שלו. הוא יתרגל", ומצד שני היא דואגת לכך ששום גלד או קרום לא יעלה על פצעיי. להיפך - הם ממשיכים לדמם ולכאוב "בעזרת" התמונות הטריות. בעבר היא טענה שאני לא "משפחתי" מספיק וראתה זאת כאחת העילות לכך שקמה והסתלקה, וכאשר אני מנסה להתקרב, מוטל על התקרבותי 'וטו' ("אם הוא יבוא למסיבת-יום ההולדת, אני אסתלק" כאיום קבוע), ואחר כך אני מקבל את התמונות ה"משפחתיות" האלו להוסיף מכאוב וצער וסבל על אלה של עצם הפרידה ואובדן המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנפנפים בחבל מול האף של התלוי - תגובה

מיכל פאטל
    22/11/2010

שלום לך תום,

אני מאוד מבינה את כאבך, ואת הקושי להתגבר עליו.אינני מכירה את סיפור פרידתך מאישתך ואין אני נוקטת כל עמדה שיפוטית כלפי מי מכם, אךפירוק של מישפחה הוא תמיד הליך כואב שיכול להיחוות כמשבר (שעליו אפשר להתגבר) לבין טראומה שנימשכת שנים רבות ולעיתים כל החיים.הזוגיות אמנם מסתיימת, אך לדעתי המשפחתיות היא מסגרת שחשוב לדאוג להמשכיות שלה, ניתן לעשות כן ,צריך לדעת כיצד.אני מקווה עבורך שאשתך תבין זאת , בין אם באמצעות יועץ חיצוני אובייקטיבי ,או באמצעותשכן , מכר או אף קרוב משפחה.

בהצלחה לך!
    מיכל פאטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו, שאשתי מכחישה כל שדבר משותף

תום
    23/11/2010

מעבר לענין הזוגיות, שאולי הוא אבוד, ישנם הבנים והבנות המשותפים, שהיא אמא שלהם ואני אבא שלהם. מסגרת משפחתית, שאשתי אבל החליטה לפרק ולנכס לעצמה בלבד ("אני רוצה את הנכדים לעצמי בלבד" היא אמרה בפירוש). "אין לנו משפחה משותפת יותר" היא טוענת. ישנן 2 משפחות נפרדות, זאת שלי (הכוללת את הבנות, הבנים, הנכדות והנכדים) בלבד. ואם ירצה, שיבנה לעצמו משפחה משלו. את הבנים והבנות היא מאמצת אליה, בעזרת כלים, משאבים ותנאים שיש לה ואין לי, המאפשרים זאת לה, ומונעים זאת ממני. וכאשר אני מתאמץ להתגבר על הקשיים, היא מטילה 'וטו', כמו שכבר כתבתי. אסור לי לבוא להתכנסויות משפחתיות, בחגים או בימי-הולדת, כי היא השתלטה עליהם. כאשר בכל זאת באתי, היא עזבה בהפגנתיות, ואחר-כך הכריזה (כדי להביך את הבן או הבת המסויימים): "אני הכנתי ובישלתי וערכתי הכל, ואז הוא (הוא זה אני) בא והייתי צריכה להסתלק, כי אני לא מוכנה להיות במחיצתו". וגם - הוא בא כדי להפגין, "לעשות הצגה"... אבל כאמור, תמונות וסרטוני וידיאו מההתכנסויות המשפחתיות שולחים לי הנות והבנים, אולי מתוך כוונה טובה, ואולי כדי להכאיב לי "בשליחותה". התוצאה על כל פנים היא כאב גדול, חוסר-אונים, ויסורים. ואגב היעוץ שעליו כתבת: אם אינני טועה, ההתנכרות הטוטאלית הזאת של אם בני ובנותי היא פרי יעוץ שקבלה (ויש לי סברה מדוע, אבל זה לא לענין כאן).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוהבת בבן משפחה
    aaa
    22/11/2010

שלום אני נשואה + 1 , ובהריון מתקדם.

עקב אירוע משפחתי פגשתי קרוב משפחה שלא ממש הכרנו לפני. הוא קטן ממני ב - 6 שנים אבל איך שראיתי אותו משהו קרה לי... לא יודעת איך להסביר את זה . אני כל הזמן חושבת עליו... מפנטזת עליו...אנחנו מדברים מידי פעם ברשת חברתית(לא אציין את שמה) ונורא בא לי לספר לו מה אני מרגישה....
    היחסים ביני לבין בעלי רעועים... אנחנו לא מקיימים תקשורת תקינה, בקושי נמצאים באינטימיות ...ההרגשה שלי היא שאני מנסה למצוא מחסה/גב/ביטחון אצל מישהו אחר.

אני מתה לספר לו שאני מפתחת משהו כלפיו ...האם אתם ממליצים לעשות לי את זה??
    מה לדעתכם עליי לעשות? לספר? לא לספר? לנתק קשר?
    אחד הפחדים היותר גדולים שלי שזה ייוודע לבעלי ולמשפחה שלי ושל הבחור הזה...

מבקשת עצות ...דחוף!!!
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת בבן משפחה

הוספת תגובה

• יקירה

רון
    22/11/2010

צאי מהמקום הזה ומהר !!

לעת עתה לא עשית כלום אבל אני ממליץ לך בתור "חבר" לסגת מהמחשבה והמקום הזה !

יש לך בעל ! יש לך ילד שעתיד להגיע אלינו !

שקמי את הנישואין ואל תרעי בשדת זרים

אגב.......בגידה בוך המשפחה תמיד מתגלה וכאשר זה מתגלה.....אבוי לאובייקטים שבתמונה

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוהבת בבן משפחה - תגובה

מיכל פאטל
    22/11/2010

שלום לך,

אני מתרשמת שאת מבינה היטב את מצבך ,ואף מציינת באופן בהיר וברור את הסיבות שהביאוך למצב הנוכחי.מאחר וכולנו זקוקים לקשר , לאינטימיות ולחום , אנו מחפשים זאת.את מצוייה כעת במשבר/משברון עם בעלך, אך במקום לעבוד ולהתאמץ בכדי לפתור אותו , הרבה יותר קל פשוט לדלג ולהתרגש ולפנטז על מישהו חדש ללא בעיות וקשיים.אך מה שאני (ואת יודעת זאת בתוכך היטב אני מתרשמת....)מייעצת לך הוא , לא לוותר בקלות כזאת על הקשר עם בעלך:לדבר על הקשיים שביניכם באופן פתוח וגלוי, תנסו למצוא פיתרונות מעשיים, לקבל החלטות חדשות, להבין טוב יותר אחד את הצרכים של השני. במידה ותגיעו למסקנה שחסרים לכם הכלים והיכולות ללבן קשיים בתיקשורת, בעיות, והגעתם למבוי סתום, אל תהססו לפנות לייעוץ זוגי(אולי אפילו למס' מצומצם של פגישות).אתם בתחילת החיים המשותפים ויש לכם ילדים- שווה להתאמץ ולהשקיע קודם בביתכם לפני שעושים צעדים שמשאירים כאבים וצלקות לכולם
    בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה, נקמה וחוסר אמון.
    גבר
    21/11/2010

אני בן 40, חברה שלי בת 32, אנחנו בקשר מזה 3 שנים, שנינו נראים טוב, סקסים ומאוד מיניים, הקשר בינינו לא נסב סביב סקס, אבל כן הרגשנו חיבור ודמיון רב בינינו בליבידו, פנטזיות ובפתיחות המינית. עם זאת היינו נאמנים אחד לשני במשך תקופה ארוכה.
    מעבר לכך, היה לנו טוב ביחד ומצאנו תחומי עניין משותפים רבים.
    בקיצור - נראה מושלם.
    בתקופה האחרונה התווכחנו רבות סביב עניין החתונה, לא בא לי על כל הסרט הזה ומבחינתי אפשר להמשיך ככה בלי לתת דין וחשבון לאף ארגון דתי או ממשלה לגבי מצבנו הזוגי. מבחינתה זה היה חשוב לקדש את הקשר מול משפחה וחברים.
    בתקופה זו מערכת היחסים ביננו הייתה מעוררת ובמהלך טיול בחו"ל בגדה בי עם שני גברים, לקח לי 8 חודשים ללמוד את כל הסיפור מכיוון שהכחישה והסתירה, נוצרה ביננו מלחמת כוחות.
    מבחינתי, היה חשוב שתיקח אחריות על המעשים, קרי, תתוודה, לפחות זו הייתה המטרה בהתחלה, בהמשך כבר נכנסתי לפינה שפשוט רציתי שתספר בשביל שתתבייש. נראה לי שחיפשתי איך להעניש אותה.
    ברור לי שבתקופה זו הונעתי בעיקר מאגו פגוע, כאשר תוך כדי שאני מנסה להבין האם היא עדיין משקרת ומה הסיכוי בכלל לשקם את המעט שנשאר ביננו.
    הבנתי את התרומה שלי להדרדרות היחסים אך עדיין הרגשתי שהגזימה.
    בתקופה זו בגדתי בה פעם אחת באיזה שירותים של מועדון והסתרתי את זה.
    ואז נסעתי אני לטיול בחו"ל ובגדתי בה מספר רב של פעמים עם פרטנריות שונות, הרגשתי שאני לא חייב לה כלום (היא עדיין הסתירה חלקים ממה שקרה) ברור לי שזה לא תירוץ, אבל, לי הספיק באותו זמן בשביל "לאשר" את המעשים שלי.
    כשחזרתי, התוודתי על הכל, וגם היא לבסוף התוודתה שהסתירה דברים עוד מאז.
    כרגע, אנחנו במצב של הפסקת אש, אבל זה עדיין לא מרגיש כמו שלום.
    שנינו מאוכזבים אחד מהשני, אבל במקביל גם מבינים אחד את השני.
    בגדול, הייתי מעוניין לשים את התקופה הזו מאחורי ולהמשיך ביחד איתה הלאה.
    אבל, אני לא בטוח שאני מסוגל להשאר נאמן ואני יודע כשיגיע הפיתוי, אני שוב ארגיש שבעצם אין בינינו מחוייבות מינית בגלל מה שהיא עשתה. מיותר לציין שאני גם לא סומך עליה בנושא זה שהיא לא "תשתמש" במה שאני עשיתי בשביל לאפשר לעצמה.

כיצד אפשר לבנות שוב מחוייבות ונאמנות בין בני זוג?
    שנינו אנשים די מופקרים בבסיס אבל כן מעוניינים במערכת יחסים בלעדית או לפחות ללא הסתרות ובגידות.
    מישהו (הצליח/מצליח בינתיים) בזה ויכול לחלוק מנסיונו?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה, נקמה וחוסר אמון.

הוספת תגובה

• אחי !!

ירון
    21/11/2010

זה קונפליקט מטורף ששני אדיוטים בוגדים אחד בשני !!

עזוב אותה איש ליצן זו לא הדרך להיות יחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדיוט מי שנתן לך מקלדת.

גבר
    22/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקיצור אתה רוצה לאכול את העוגה

שחף
    21/11/2010

ולהשאיר אותה שלימה,תתבגרו,תקחו אחריות על מעשיכם ,תחליטו כל אחד מה הוא מצפה/רוצה מהמערכת הזוגית כלומר :מחוייבות ונאמנות או כל תבנית אחרת ובלבד שהיא מוסכמת על שניכם ,תיאום ציפיות כל אחד עם עצמו ואח"כ אחד מול השני. אבל כשרוצים גם וגם בלי להחליט ובלי לקחת אחריות התוצאות הן:הסתרה,בגידה ואכזבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובה ענינית.

גבר
    22/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה
    מם
    21/11/2010

אני באמת צריכה עזרה , לא להחלטה כי בסוף היא תהיה שלי, אבל על פי ניסיונכם ועצתכם אולי אוכל לקבל את ההחלטה הנכונה. כרגע אני נמצאת בבילבול אחד גדול.
    אני אתחיל סוף סוף.
    אני בת 49 ויש לי שלושה ילדים גדולים שכבר לא נמצאים איתי , שלושתם לומדים באוניברסיטה.
    אני נשואה כבר 28 שנים, עד לפני בערך 6 שנים חייתי באושר עם בעל שאהב אותי ואני אותו,כיבדנו אחד את השני והייתה לי משפחה לתפארת, ואפשר גם לציין שנחשבנו לזוג בה' הידיעה. אני רוצה לציין שאנחנו גרים בחו"ל במסגרת עבודתו של בעלי. שם גם הכרנו חברים ושם גם נהרסו לנו החיים. בעלי הכיר מישהי שעבדה אתו וכך התחברנו לקבוצת החברים שלה, מספר זוגות נשואים. בהתחלה נראתה לי החברות ביניהם תמימה ולא יותר, עד שהתחלתי לשים לב שמשהו לא מסתדר לי , כנראה האינסטקט הנשי. בכל פעם שבאתי בטענה לבעלי שמשהוא לא מוצא חן בעיני לגבי היחסים ביניהם הוא ביטל זהת בטענה שזה רק דימיון שלי, לאט לאט זה הפך להיות אובססיה, אך כל פעם בעלי אמר שזה שום דבר פשוט חברים, מותר לציין שלא הרגשתי שום שוני במערכת שלי עם בעלי חוץ מוויכוח פה ושם בנושא. אני רוצה גם לציין דבר חשוב שעם שאותה "חברה " היינו ביחסים מאוד טובים איתה ועם משפחתה , חגגנו שבתו ,חגים וימי הולדת יחד.לפני שנתיים היחסים ביני לבין בעלי הפכו יותר ויותר בלתי נסבלים וזאת בגלל הויכוחים שלנו באתו נושא. והוא המשיך לטעון שזאת רק אובססיה ורק הדימניו שלי. לפני 3 חודשים ראיתי איזה מבט ביניהם שלא יכל להשתמע לכמה צדדים, ולכן בפעם הראשונה בחיי שחיטטתי לו בתיק העבודה ושם מצאתי דיסק עם תמונות שלהם יחד.
    מסתבר שהם כבר לפי בעלי שנתיים יחד, בזמן שאני נסעתי לבקר את ילדיי הם "נהנו"להם, וגם כשהייתי בביתי, הם שמרו זאתבסוד מכולם וכמובן שבשנתיים אלו המשכנו לצאת יחד, לחגוג חגים , שבתות וימי הולדת. כשיישבתי לשוחח עם בעלי הוא טען שאני הובלתי אותו למצב הזה, ושהרבה זמן הוא כבר לא אוהב אותי, והוא לא ידע אך להגיד לי זאת. לטענתו אי אפשר לאחות את הקרעים והסדקים ביננו והוא צריך זמן לחשוב מה הוא רוצה ושבמידה והוא יחליט שהוא רוצה להישאר הוא יקריב את האושר שלו כי אף פעם הוא לא יהיה מאושר איתי ואף פעם הוא לא יחזור לאהוב אותי.
    אנחנו כרגע חיים באותו הבית, מנסים להתנהל רגיל,בקושי מדברים,עד לפני שבועיים בערך עשיתי הכל כדי לשלום בית , כל מה שיכולתי מצידי, עם כל זאת אני עדיין אוהבת את בעלי ולא רציתי לפרק את התא המשפחתי, אך אני רואה שזה לא מוביל לשום מקום, בעלי אטום ולא מוכן לשמוע על כלום חוץ מלתת לו זמן אם הוא רוצה להקריב את האושר שלו ולטענתו הרגילה ללא אהבה מצידו. אני מצידי הבהרתי לו שבתנאים האלה אני כמובן לא מוכנה ושכל אחד יקח את הזמן שלו להחליט, הזמן שלי הגיע ובצורה כזאת אני לא מוכנה לחיות, אני עדיין צעירה בכדי לקבור אתעצמי בנישואים כאלה. הילדים שלי לא יודעים כלום ואני לא יודעת איך להתמודד מולם
    כאן אני מבקשת את עזרתכם על פי נסיונכם.

לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

מם שלום,
    אני קוראת את דברייך ואת אכן נמצאת בצומת משמעותית מאוד בחייך. עלייך לקבל החלטה איך את ממשיכה מהמקום הזה הלאה... לא לגמרי ברור לי האם שאלתך היא לגבי הילדים או לגבי קבלת החלטה בסיטואציה ולכן אתייחס לשני הנושאים:
    את מספרת שבעלך טוען שלא אוהב יותר ולא יוכל לחזור לאהוב ושהוא מבקש זמן לקבל החלטה.. אני חושבת שאת צריכה להיות זאת שמקבלת את ההחלטה כלפי עצמך ולא בעלך..אם הוא יחליט שהוא מוותר על האושר שלו ונשאר איתך, האם את מוכנה להשאר איתו במצב הזה? מדובר גם בך ולא רק בו ולכן עלייך לחליט אם את מוכנה להמשיך לחיות איתו למרות שהוא מאוהב באחרת או לא.. כל החלטה שתקבלי תיהיה החלטה טובה בתנאי שאת לוקחת בחשבון את כל המשמעויות של הבחירה שלך. ולכן אני מציעה לך, אל תחכי להחלטות שלו קבלי החלטה לגבי עצמך וממשי אותה וכמה שיותר מהר כך ייטב.
    לגבי הילדים: הילדים שלך כבר לא קטנים ואינם חיים בבית והם מנהלים את חייהם בצורה עצמאית. האם יש סיבה שאת נמנעת לשבת איתם ולהסביר שמערכת היחסים שלך ושל אבא שלהם הגיע לקיצה? אם יש סיבה לכך נסי לברר עם עצמך מדוע את לא יכולה לשוחח איתם על הנושא. נכון שילדים בכל גיל רוצים לראות את הוריהם יחד אבל עדיין יש להתייחס אליהם בהתאם לגילם ולשתף אותם בסיטואציה בלי פרטים מיותרים כדי לא ליצור כעס על אחד מכם.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

שרה
    14/12/2010

אמרת שהילדים בגלאי אוניברסיטה, אז מה הבעיה? אני בטוחה שנתת להם מספיק כלים לשעות צרה. אני חושבת ששניכם צריכים לשבת איתם ולהסביר להם שהחלטתם לקחת הפסקה. אני לא הייתי מספרת על "האחרת" אני חושבת שזה מאוד יפגע בדימוי שלו בעניהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה
    ליאור
    21/11/2010

שלום קוראים לי ליאור ואני בת 18.
    היה לי חבר בשם רועי במשך שנה וחצי. היה לנו טוב עד השנה שלנו, ומהשנה שלנו יחד זה התחיל להדרדר והוא היה מאוד רכושני כלפיי, ולא קיבלתי תמורה עבור המעשים שלי ורבנו מלא. נפרדנו בצורה מכוערת. אנחנו פרודים כבר חמישה חודשים. ובחמישה חודשים האלו לפחות שלושה חברים שלו ניסו להתחיל איתי והיה עם זה מלא בלאגן והוא החליט שאת כל החברים שלו שהיו ידידים שלי, הוא מרחייק. ואכן היום אף אחד מהם לא מדבר איתי חוץ מאחד. גם בחמישה חודשים האלו הוא איים על אנשים שלא יתקרבו עליי וכו'.
    בחמישה חודשים האלו הוא ניסה לעשות לי דווקא בכל מיני דרכים וניסה לגרום לי לקנא דרך הפייסבוק, דרך חברות שלי ודרך ידידים שלו. אתמול היינו במסיבה והוא גם היה במסיבה ולכל מקום שהלכתי במסיבה הוא נעמד מטר ממני עם בחורה אחרת כדי שוב, לנסות ולהוציא לי את העיניים... והוא מתנהג בצורה כל כך מכוערת. והוא רקד עם החברות שלי וקבע עם חברה אחרת שלי ללכת לעוד מסיבה אחרי זה ובאמת שהוא מתנהג בצורה כל כך מכוערת ומגעילה ואני לא מבינה למה הוא עושה את זה.
    כל התקופה הזאת אחרי הפרידה נורא קשה לי ואני נורא מתגעגעת אליו ואני אפילו לא מבינה למה... למה אני מתגעגעת לבנאדם כזה? !
    אני אשמח אם אחת מכן תדע לנתח את המצב ולהסביר לי לעזאזל מה קורה כאן!
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

ליאור שלום,
    את מתארת מצב של מערכת יחסים שיש בה הרבה קנאה כלפייך ורכושנות. מה שרועי עושה הוא בעצם מנסה לגרום לך לקנא מצד אחד ומצד שני להשאיר אותך בלי חברים.
    הסיבה שאת ממשיכה לקנא היא בגלל שאת אוהבת אותו וכמובן שאין הסבר הגיוני לגמרי למה את אוהבת בחור שמתנהג ככה.
    אני חייבת לציין וקשה לחיות את החיים לאורך זמן עם בן זוג קנאי ועל כך מגיעה לך הרבה הערכה.
    את בחורה צעירה מאוד ולכן אני מציעה לך לנסות להסתובב במקומות שרועי לא נמצא בהם. נסי ללכת עם חברות למסיבות אחרות בהם תוכלי להכיר בחורים שאינם חברים שלו. אם את מתגייסת אז בוודאי תכירי בצבא בחורים חדשים שאין להם קשר לרועי ותוכלי להשאיר את הקשר הזה מאחור. הדבר החשוב ביותר הוא לקבל החלטה הוא לא מתאים לך יותר ולא להגרר שוב ושוב למקומות בו הוא נמצא. לאחר שהוא יהיה הסטוריה תוכלי שוב להגיע לכל מקום שאת בוחרת וגם אם הוא יהיה שם זה כבר לא ממש ישפיע עלייך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידועים בציבור והסכם ממון - שאלות
    דוד
    19/11/2010

1.גבר ואשה , גרושים אשר מתגוררים בבתים נפרדים (בערים שונות) ואינם מקיימים משק בית משותף . אבל... נפגשים בקביעות 13 שנים אחת לשבוע (יחסי אישות)ובאירועים שונים (גם משפחתיים) , האם הם ידועים בציבור ? 2. האם הסכם ממון חייב להיות חתום ע"י עו"ד / נוטריון / עדים ,או מספיק ששני בני הזוג בלבד חתומים על ההסכם ?

הוספת תגובה

• ידועים בציבור והסכם ממון - שאלות - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

דוד שלום,
    שאלתך אינה מתאימה לפורום הזה.
    הפנה שאלות אלה לפורום משפטי שבו אנשי המקצוע הם עורכי דין.

דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה הסכם גירושין
    גיא
    19/11/2010

אני ואשתי נשואים זה 3 שנים
    כמעט והתגרשנו לפני שנה.
    לכן ערכנו הסכם שלום בית לחילופין גירושין שאושר ע"י בית דין רבני.
    כיום אשתי מעוניינת לקבל מזונות ולהשאר בבית ולפתוח הדיון בבית הדין לעניני משפחה לפני.
    האם יש לו תוקף לבית דין זה לאחר שההסכם שלנו אושר בבית דין רבני?
    והאם זה פוגע בי שהיא תגיש תביעה לפני לבית דין לעניני משפחה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה הסכם גירושין

הוספת תגובה

• שאלה דחופה הסכם גירושין - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

גיא שלום.
    שאלה זו אינה רלוונטית לפורום הזה.
    הפנה את שאלתך לפורום מפשטי בו היועצים הם עורכי דין לענייני משפחה.

דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרשם לאתרי היכרויות
    אורנה
    19/11/2010

אנו נשואים 19 שנים, גיליתי שבעלי נרשם לאתרי היכרויות סקס.
    בינתיים לא אמרתי לו כלום.
    מאוד כואב לי, להתעמת איתו?

לקביעת תור
    סגירה
    נרשם לאתרי היכרויות

הוספת תגובה

• וואלה ?

רון
    19/11/2010

מדוע כואב לך ? והאם יכאב לך לראות אותו שוכב עם מישהיא אחרת ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרשם לאתרי היכרויות - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

אורנה שלום,
    עומדות בפנייך שתי אפשרויות:
    1. לא להתעמת איתו ולהמשיך לסבור בשקט...
    2. לדבר איתו על העניין ולברר מדוע הוא נרשם לאתרי הכרויות.
    במה את בוחרת?

אם בחרת באפשרות הראשונה אז תמשיכי בדיוק כמו שאת היום... ואל תצפי לשינוי או לאיפנורמציה.
    אם את בוחרת באפשרות השנייה, אז דברי איתו בהקדם האפשרי ונסי להבין מה חסר לו בזוגיות איתך מדוע הוא בוחר להרשם לאתרי הכרויות וסקס, מה ניתן לעשות יחד כדי שלא יהיה לו את הצורך להרשם לאתרים אלה..

ממליצה בחום על האפשרות השנייה, וכמו כן ייעוץ זוגי יכול מאוד להועיל לכם כדי להביןמה קרה לזוגיות שלכם ולפתור את הבעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות
    משה
    18/11/2010

בוקר טוב

הכי קשה תמיד זה ההתחלה , איך להתחיל , מה לכתוב קודם שמישהיא תיקרא תמשיך ולא תגיד עוד אידיוט שמחפש זיון.
    מה אני מחפש ? לא סקס , מחפש קשר עם אישה נשואה ,לדבר , לשתף את כול מה שאני לא יכול לספר לאישתי , לחברים ,
    לנסות להתאהב בה , לקום בבוקר כדי ליראות מה כתבת לי , לחכות לכתוב לך ,
    כן אני מחפש את הריגוש והצפיה ,
    להתגעגע , להרגיש לאהוב ואהוב , להרגיש את הלב שלי דופק כמו בגיל 17 , זה היה קצת מזמן ,
    היום אני בן 40 , נשוי + 2 ילדים .

מישהיא לכתוב , לדבר , לפעמים להיפגש ביום שישי בבוקר לארוחה בחוף הים בתל אביב , או בבית קפה בערב ,
    אם את נשואה , מעל גיל 40 , מאזור המרכז , ומעוניינת לבגוד באופן נפש , מחכה לך.

חיוך

לקביעת תור
    סגירה
    מחשבות

הוספת תגובה

• לי יש מחשבה לגביך !!

רון
    18/11/2010

למה שלא תתגרש ותתרגש מחדש שפן פלגמט וטיפש ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון אני איתך - אדיוט

שימחה
    21/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדיוט

ה
    30/11/2010

זה מי שמתייפייף ומשקר לעצמו......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות - תגובה

סיגלית גלאי
    18/11/2010

משה שלום,

האם תסכים שגם אשתך תקיים קשר עם גבר ללא ידיעתך?
    צר לי לאכזב אותך אבל לנהל קשר עם אישה אחרת שיש בו ריגוש, שיתוף ומפגש ללא ידיעת בת הזוג, זאת בגידה באמון לכל דבר, גם אם לא מגיעים לידי מגע מיני.
    ברוב המקרים הקשר אינו נשאר רק אפלטוני, כי כפי שציינת בסופו של דבר משקיעים בזה זמן, מחשבה, ציפייה... וכל אלה באים על חשבון הזוגיות המציאותית שלך.
    אני מציעה לך לחשוב על ההשלכות של קשר כזה, מה יקרה אם..? האם אתה מוכן באמת לסכן את המשפחה שלך?
    שתף את אשתך בצורך לדבר, להתרגש וחפשו את הדרך לעורר את הריגוש יחד,
    סביר להניח שגם היא זקוקה לזה.
    ואולי כדאי שתחשוב על פתרונות יצירתיים כמו עיסוק בספורט אתגרי, גם שם אתה עשוי למצוא פתרון.

בהצלחה
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה

ה
    30/11/2010

הצלחת לסקרן אותי......
    מודה, גם לי היו מחשבות.....
    אתה בכלל לא אדיוט....לא בעיני בכל אופן....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק

שמחה
    01/12/2010

צודק אח שלי צודק גם צודק משה לא אדיוט
    אתם שניכם חבורה של אידיוטים
    לך תחפש זיון במקום אחר
    אגב אני מכיר עוד אחד שקוראים לו ה מעניין מה הוא אומר על
    אנשים כמוך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה היקר

רינה
    04/12/2010

אם הגעת למצב של חיפוש ריגושים מחוץ למסגרת אז ברור שאתה לא מסופק, למה לא לנסות לשקם את מה שיש במקום לחפש בחוץ. הריגושים הקטנים שאתה מדבר עליהם עליהם הם כמו בגידה ובלתי נמנע שיובילו לזיונים בשלב כזה או אחר אם לא באמת תשקיע בנישואין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזהר

זאב
    09/12/2010

היי משה
    אני גם חשבתי כמוך ומשיחות התגלגל הלאה והיום אני בשלבי גירושין
    כתוב לי ואשמח שנדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למשה

דלית
    10/12/2010

אתה פשוט לא הוגן ולא ישר ובעיקר פחדן. אולי אשתך תנשום לרווחה אם תדע שהיא משתחררת מפחדן כמוך. הסיכוי בהחלט ראלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה מחקתם את המייל שלי?
    מרי
    17/11/2010

לקביעת תור
    סגירה
    למה מחקתם את המייל שלי?

הוספת תגובה

• למה מחקתם את המייל שלי? - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

מרי שלום,
    לא ידוע לי על איזה מייל את מדברת ולכן כתבי שוב כדי שנוכל להתייחס.

דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקרים
    אני
    17/11/2010

היי,

אני נמצאת בקשר למעלה משנה, אנחנו גרים יחד ועקרונית ממש טוב לנו.

אתמול שוחחתי איתו על חברה שבן הזוג שלה משקר ולא אומר לה שהוא בקשר עם האקסית.
    אמרתי לו שהחלק היותר פוגע הוא השקר ולא העובדה שהוא בקשר איתה.
    הוא הגן עליו יותר מדי ואז שאלתי למה הוא מגן בכזו נחרצות ואם הוא בקשר עם האקסית שלו. הוא אמר שלא. אמרתי לו בוא תוכיח תפתח את הפייסבוק שלך (הבן זוג של חברה שלי בקשר עם האקסית דרך הודעות בפייסבוק). הוא בהתחלה אמר לי בואי תסתכלי בג'ימייל שלי ותראי את כל ההודעות שנכנסות ואני אמרתי שלא אני רוצה בפייסבוק (לי אין פייסבוק וכל מה שעבר לי בראש זה שאני אראה תמונות של הבת של חברה שלי :)) וישבתי וראיתי תמונות של חברות ורק אז אמרתי לו בוא נראה מה יש לך בהודועות ואז ראיתי הודעה שהוא כתב לאקסית שלו. זה לא היה בהודעות עצמן אלא בתיבה של הודעות שנשלחו (שבדיעבד גם זה נראה לי מוזר כי הוא לא מוחק הודעות מהפייסבוק). הוא עשה לייק על איזה שיר שהיא פירסמה ואז היא שלחה לו הודעה ושאלה מה חדש אצלו והוא ענה לה שהוא עסוק בעיקר בלימודים ושעברנו לגור בדירה חמודה (שנמצאת 20 מ' מאיפה שסבתא שלה היתה גרה) ושממש כיף לנו. הוא סיים את ההודעה בכך שהוא אמר שהוא לייק על השיר כי אם היא זוכרת זה היה שיר שהוא מאוד אהב וזה היה שיר שהוא שקע איתו במלנכוליה אחרי שהיא עזבה אותו.
    הוא שיקר ותיחמן כשניסה להסתיר ממני את הפייסבוק וכיוון אותי לג'ימייל וגם מה הוא מצפה שהיא תענה לו. סליחה, אני מצטערת שפגעתי בוא ננסה שוב?
    הוא אומר שהוא שלח את זה מתוך יצר נקמני שתדע שהיא פגעה בו ושעכשיו טוב לו ושהוא שיקר כי הוא פחד מהתגובה שלי. היא שלחה לו מייל פעם אחת ואז הוא סיפר לי ואמרתי לו תענה לה, בלי סצנות בלי סרטים כי זה לא משנה כל עוד הכל פתוח ויש תקשורת. אני חוששת שהוא אולי לא התגבר וכנראה שגם היא לו יש לה תקייה בשם "X ואני" (X זה במקום השם של בן זוגי) והמון תמונות שלהם מישהו שיכנס לתמונות שלה יכול לחשוב שהם עדיין יחד.
    מה לעזאזל אני עושה? יש עוד דרך חוץ מלהגיד לו קח את הרגלים שלך תתפנה מהדירה ותעזוב אותי בשקט.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שקרים

הוספת תגובה

• שקרים-

בני
    17/11/2010

אני מבקש את סליחתך מראש,
    אבל את מחפשת צרות,
    הנה קיבלת,
    -
    תנסי לחשוב מה היה קורה בדיוק הפוך,שבו הוא חוקר אותך, את מגמגמת כדי לא לפגוע, או כי אין לך בדיוק את המילים בפה, הוא עושה מזה עניין, ואת יודעת את האמת, רק לך תוכיח שאין לך אחות !
    התוצאה כנראה, הייתה זהה,
    -
    טוב לכם בייחד ?
    אתם מתחזקים את הקשר מידי יום ?
    את רוצה לבחון אותו ?
    תבררי מה את מצפה מהקשר הזה, מה את מצפה ממנו, ואח"כ תחליטי אם להעיף אותו,
    אני לא מצדיק קשר בפייסבוק עם אקסיות, אבל יש דרכים טובות יותר לגרום לכך שגם אם יש קשר כי את העבר לא שוכחים כ"כ מהר, ובתוך עמך את יושבת, חצי עולם מסתובב ברשת, (אני לא !) אז צריך לקחת כל דבר בפופורציה נכונה,
    אם הקשר שלכם יהיה מושטט על אימון ופתיחות, אז לא יקרה כלום, להיפך יש את האפשרות לחזור לאסית, או לאקס התורן, ובכל זאת אתם בוחרים אחד את השנייה, כל יום מחדש, כי זה מה שגורם לכם אושר, שם אתם מרגישים מסופקים וטוב לכם ייחד,

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקרים - תגובה

מיכל פאטל
    17/11/2010

שלום לך אני,

באופן כללי, אני מסכימה עימך לגמרי בכך שהבסיס והתשתית החשובה ביותר ביחסים זוגיים הוא אמון.כאשר יש פגיעה במערכת האמון, יש משבר ולא פשוט לגשר עליו.
    במקרה שלכם אני מתרשמת ששניכם מרוצים מהקשר שלכם עד כה, ומאחר שחשוב שתבססו תיקשורת פתוחה - האירוע /המשברון הקטן הזה מהווה הזדמנות מצויינת
    לשתף בפתיחות האחד את השני ביחס לרגשות , הרצונות והציפיות להתנהגות עתידית.בכך תימנעו ספקות ואי הבנות,בהתנהלות הדיגיטלית שכל כך אופיינית לתקופתינו ומעלה לא אחת הרבה 'רעשים' במערכות יחסים זוגיים.
    מילות מפתח:תיקשורת פתוחה, תאום ציפיות, קבלת החלטות מוסכמת על שניכם.

בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול גדול
    בלבלונת
    16/11/2010

ואולי בכלל ההגדרה שלי לא מדוייקת.
    אני נשואה מעל לעשר שנים עם שלושה ילדים מקסימים.
    אין לי כל אהבה אליו, על פי רוב יש בעיקר כעס.
    הבית שלנו בשנים האחרונות הוא בית כועס.
    כל הזמן אני או הוא בכעס גדול שיוצא גם על הילדים.
    אבל אני מפחדת.
    אני יודעת מה אני צריכה לעשות אבל אני מפחדת.
    אני מאמינה שזה כמו כל פחד משינוי, שברגע שאתה נכנס יש שקט וחוסר הבנה ממה חששתי / פחדתי.
    אבל אני לא מצליחה לאסוף מספיק כוח כדי לעשות.
    אולי אני טועה?
    אולי ככה זה?

לקביעת תור
    סגירה
    בילבול גדול

הוספת תגובה

• בילבולנת-

בני
    17/11/2010

מהו הדבר שאת צריכה לעשות ?
    כעס הוא שם נרדף לעצבים רופפים,
    יש משהו בתקשורת אצלכם שלא פועל כשורה,
    לא צריך להרים ידיים,
    יש היום אלף ואחת סדנאות לשיחרור כעסים,
    שווה בדיקה, שווה את המאמץ,
    בשבילך, כדרך חיים !
    בשביל הזוגיות, לחיות את החיים האמיתיים !
    בשביל הילדים המתוקים, שזקוקים למודל הורים כדי להמשיך את השושלת !
    -
    הפחד מהלא נודע, הפחד מהפחד עצמו, זאת הבעייה,
    הפחד הוא מוצר יסוד, לכל חיה בטבע יש פחד, מסכנה, מאש, מאנשים,,,
    הפחד שלנו כבני אנוש, הוא כדי לגונן עלינו מפני הסכנה, אבל בעיקר להכין אותנו וללמד אותנו להתגבר על הפחד !
    הפחד הוא טוב כשהוא עוזר לנו, ולא כשהוא משתק אותנו,,,
    -
    שינוי, כל שינוי הוא מבורך, תאמיני בשינוי שיביא לך מזור,,, תדמייני שהשינוי יגרום לך לחיות יותר טוב, תשחררי את מה שיש לך ביד, תפרדי מהכעסים, מהאשמות, זה מונע ממך הרבה דברים שהיית רוצה להגיע אליהם,
    מה שעשיתם עד עכשיו הוא בגדר נכשל, תחפשי משהו אחר, שונה, תהיי אמיצה ותצליחי,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול גדול - תגובה

סיגלית גלאי
    18/11/2010

שלום לך

כשכל כך כועסים זה כמו ערפל שמסתיר לנו את הדרך וזה יוצר אצלנו בלבול ותחושה
    של חוסר וודאות. הכעס הוא כמו כדור שלג, אנחנו נפגעים ומתפוצצים מכעס, בן הזוג מגיב באותה צורה והזוגיות לכודה, הרצון להעניש את האדם שהכאיב לנו הוא אינסטינקטיבי ומתחזק בעקבות האמונה הרווחת, שהנקמה תעזור לנו להרגיש טוב יותר. אבל זהו רק מיתוס.

כיוון שאתם מתקשים להפסיק לכעוס על מנת להתפנות ולטפל בבעיה עצמה, זה הולך ומחמיר. אין ספק, שבמצב כזה קשה לאהוב.
    כדי להציל את הזוגיות והמשפחה, כדאי שתתפנו לטפל בכעסים שלכם ומומלץ שתפנו לעזרה. חבל על הילדים, הם בוודאי לא אשמים או אחראים למצב, אז גלו אחריות והפסיקו להוציא את הכעס עליהם, הנזק שאתם גורמים להם הוא עצום. חבל!!

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בילבול גדול - תגובה

דליה שוורץ
    21/11/2010

בלבולונת שלום לך,
    את כותבת שאת יודעת מה את צריכה לעשות אבל מפחדת. אז אולי זה לא מה שאת צריכה לעשות.. מה שאת צריכה לעשות לא צריך להיות בו פחד ואם הפחד קיים אז זה לא הדבר הנכון כרגע.
    האם ניסית להבין מדוע יש כ"כ הרבה כעס בבית? האם דיברתם על העניין הזה פעם? את יודעת מדוע את כועסת עליו? האם הוא יודע מדוע את כועסת עליו?
    יש כ"כ הרבה שלבים שיש לעבור עד שלב קבלת ההחלטה הסופית ויש לי הרגשה שאת מנסה לקפוץ לפתרון בלי לעבור את התהליך שבדרך לפתרון הבעיה..
    נסו לדבר על הדברים ולנסות להבין אם יש אפשרות לעשות את הדברים אחרת..

תהליך של יעוץ זוגי יסייע לכם להבין מדוע אתם מגיעים לשלב הכעס ויתן לכם זוית ראייה אחרת על ההתנהות שלכם בזוגיות.
    נסו את זה - יכול מאוד לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להחזיר אהבה המשך - תענו בבקשה
    רינת
    15/11/2010

טוב אז ככה, החלטתי לנסות את הדבר האחרון שעדיין לא ניסיתי וזה להגיד שאני אוהבת ורגע לפני שמפרקים הכל האם לא כדאי ללכת לייעוץ, ניהלתי עימו שיחה שבה ציינתי לא מעט עובדות ואת הרצון שלי לנסות בכל זאת. הוא מאידך היה מאוד קר מצד אחד, ציין שעבר את שלב ההתלבטויות, מרגיש שאינו אוהב אותי בכלל, לא חשב עליי במהלך כל השנה שעברה וגם אם כן אז אלו לא היו מחשבות טובות. הוא מאשים אותי בכל מה שקרה וציין שנפגש עם פסיכולוגית (טוען רק פעם אחת) והנ"ל ציינה בפניו שהוא כבר לא "שם" ומה שמקשה על הנושא הוא שאני והוא לא באותו מצב (לדעתי תובנות מרחיקות לכת ממפגש אחד), אחרי כמובן שחידד וציין כי אינו מרגיש כלפיי דבר, הוא ציין שמשך את התקופה בגלל שקיווה שמשהו ישתנה (למרות שאף אחד מאיתנו לא פעל בנושא), ציין כי אין לו בעיה ללכת לייעוץ (וגם פה הפסיכולוגית ציינה בפניו כי אינה מאמינה בזה וזה סתם "מטחנה" של כסף), כי אם ניתן להציל משהו הוא ישמח מאוד למרות שמבחינתו זה ללכת לייעוץ זה כרגע טכני מאחר ואינו אוהב אותי. אבל הוא מוכן לנסות. אני יודעת שלא ממליצים בפורום הנ"ל על יועצים אך אנו במצב שיועץ יכול להציל/להרוס את הכל ולכן חשוב לי לא לטעות. אנו מאזור השרון האם יש המלצות??

הוספת תגובה

• רינת-

בני
    15/11/2010

תפני ליועצות שמנהלות את הפורום באופן פרטי, והם בוודאי ימליצו לך על מישהו באזורכם,
    גם אם יש לי המלצה על מישהי בשרון- אסור להמליץ,נראה לי שזה נוגד את חוקת הפורום,
    תעשי כמה טלפונים ותקחי את מי שהכי נראה לך, מה הבעייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין....

רינת
    15/11/2010

כרגע מבחינתי אני נלחמת על ה"חיים" שלי ולכן חשוב לי לא לטעות, הוא מבחינתו עושה זאת רק מבחינה טכנית ואולי בשביל לסמן V אבל אני מאמינה שאם נגיע אל היועץ הנכון הכל יכול לקרות.... לפעמים אני תוהה האם יש טעם בכלל לנסות, הוא משדר הכל חוץ מעניין אבל אני רוצה להאמין שאולי בכל זאת נשאר משהו בלב אחרי אהבה ככ עצומה שהייתה לנו בתקופה לא קצרה כלל. האמת שאני דיי נואשת במיוחד לאור העובדה שאני רואה שהוא ממשיך הלאה ואילו אני לא מסוגלת בכלל לעבור את הימים ובטח בקושי לתפקד בעבודה ועם הילדים (למרות שכלפי חוץ אף אחד לא מנחש שמשהו לא בסדר כי אני לא משפת כמעט אף אחד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינת-

בני
    15/11/2010

אני איתך בקטע הזה ,
    וכדאי שתקחי את הצאנס, עם ידיעה שצריך לנסות, בלי לחץ לכיוון מסויים, למרות שזה מאוד קשה לך,,,
    פשוט תקבעי פגישה, ותראי לאן הדברים זורמים, תמיד אפשר להחליף ייעוץ,
    בסה"כ מדובר בכסף,
    אני מאחל לך למצוא את האדם המתאים, ובעיקר שתצאי מכל הספקות שלך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לשתף אתכם -המשך-בגידה
    מיטל
    15/11/2010

טוב אז ככה,
    נמאס לילהתלבט איך בעלי בגד בי מה עשה עם הזונה,הוא מכחיש על נגיעה והיה בקשר שנה עם הזבל.
    אז אתמול הלכתי למגדת עתידות ערביה שכולם מדברים עליה.
    היא פתחה לי בקפה והדבר הראשון שאמרה לי "בעלך נחש" שכב עם בחורה בשם כזה{בדיוק השם}אני לא אמרתי לה כלום שנכנסתי.היא אמרה לי בעלך יקח את זה לקבר ולא יספר לך הוא 3 פעמים שכב איתה וזה הי 20 חודש {ולא כמו שחשבתי 10,
    אמרה לי שהוא איתי בגלל הילדים ושהזונה מחכה לו בפינה שיעזוב אותי וילך איתה.בכיתי הייתי בשוק כולי רעדתי וכל הלילה לא ישנתי.
    בדיוק רבנו וברחתי לו עם הילדים מהבית אז היא אמרה לי למה ברחת??בכלל לא מזיז לו יותר טוב לו שאת לא בבית ובאמת הוא אפילו לא התקשר,אמרה לי שהוא לא מפנק אותי ולא מדבר כי אומר שאני"חופרת לו"בדיוק המילים שלו.!!!!!!!אני רוצה לקחת אותו למכונת אמת או ללכת לרבנות לפתוח לו תיק לפחות להפחיד אותו.מניאק שונאת אותו!אבל יש לי ילדים.
    אני מזועזעת מבחינתי עכשיו שהוא כן שכב איתה.
    הכל צף ועלה אני שוב באותו סרט של לפני חצי שנה.
    והנה חזרתי אליכם!!

הוספת תגובה

• איזה זבל הוא

ס
    15/11/2010

איזה זבל הוא!!!
    אין לך מה לעהמשיך איתו את הנישואין למרות שיש ילדים. עדיף שלילדים שלך תהיה אמא מאושרת מאשר להיות עם מישהו שלא אוהב ומכבד אותך. איזה חרא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגדת עתידות

מיטל
    15/11/2010

ראו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

מרי
    15/11/2010

את יכולה להגיד מי זו המגידת עתידות אני רוצה גם ללכת למישהי כזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

מיטל
    16/11/2010

אני ישלח לך את השם שלה תשלחי לי מייל שלך.היא אמרה לי את השם ממש!!לא האמנתי!!יצאתי כולי רועדת.היא אמרה לי עוד כמה דברים אם את רוצה נחכה אם זה יתקיים...אז אני ידע להגיד לך ב100 אחוז שהיא ממש צודקת אבל לגבי השם היא צדקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

מרי
    17/11/2010

איך אני מעבירה לך את המייל בלי שכל העולם יראה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מסוקרנת...

רינת
    17/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה גבול הבגידה?
    השבור
    15/11/2010

הבגידה זה דבר איום שאין ממנה דרך חזרה למה שהיה קודם.
    אשתי הייתה בקשר עם ידיד שהתברר שהיה ביניהם משהו מיני.
    גיליתי את הדבר, נשברתי ואני כואב כמה חודשים את הכאב.
    אני לא רוצה לפרק את הבית כי מדובר בשלושה ילדים קטנים, אבל הכאב עצום.
    תמיד הייתי עושה הכל, משתדל להיות בעל למופת והכל מאהבה.
    הקרבתי הרבה למענה על מנת שתתקדם בעבודה שלה, וזו התודה שלה?!
    כשהוכחתי אותה היא שיקרה בהתחלה, אמרה שהיא לא בגדה כלל.
    אח"כ שהיא הבינה שיש ביכולתי לגלות פרטים ומלל של SMS היא הודתה
    שהם רק התנשקו והוא נגע ולקק את החזה שלה, שם היא הפסיקה אותו, לטענתה.
    האם זה אפשרי בכלל? אני לא יודע אם להאמין לה. היא מוכנה להישבע על כך.
    האם להאמין לה ולהמשיך הלאה?
    אני יודע שזו בגידה לכל דבר, אבל האם ניתן להתגבר על כך בגלל העובדה שהם לא הגיעו ( במידה והאמין לכך )למין אורלי ו/או אקט מלא ?
    היום היא מבינה שזה לא היה שווה כלל את העובדה שהיא יכולה לאבד את התא המשפחתי,היא רק רצתה לראות אם היא עדיין יכולה לגרום לגבר להימשך.
    גם היא לא רוצה לפרק, היא רוצה להשקיע בזוגיות והיא אמרה שלעולם לא תחשוב לעשות את זה שוב. היא תנתק את הקשר איתו לחלוטין, היא מוכנה לחתום על חוזה
    שבמידה ואחד מאיתנו יבגוד הוא יאבד הכל, יצא בלי כלום. האם זו כנות או רמאות על מנת לכסות על דבר יותר גדול שהיא מסתירה. אני יודע שהיא מפחדת שאעזוב את הבית.
    מה קורה לאנשים היום ששמים את כל הדברים החשובים באמת בחיים מול סיכון כזה?
    אני פשוט משתגע, זה לא מגיע לי כלל. תמיד הקפדתי להימנע מלהיות עם אישה או בחורה בחדר לבד, לא דיברתי על סקס עם נשים לא פלירטוטים ולא שטויות.
    תמיד עמדה לנגד עיניי העובדה שאיך אוכל להסביר לילדה הקטנה שלי שאבא עוזב
    בגלל אישה אחרת, העובדה שלא אהיה שם לידה בכל פעם שתרצה.

אני חושב שיש צורך בחוקים שיסבו נזק משמעותי לאנשים שבוגדים.
    זה מפרק את החברה שלנו, תראו כמה מקרים של אלימות במשפחה יש בגלל רקע כזה.
    זה לא משחק כלל. אם איש או אישה ידעו שבעת בגידה הם יצאו ללא דבר כלכלית מהבית הם יחשבו פעמיים.
    אם אחד הבוגדים אינו נשוי והוא גורם לצד השני לפרק את הבית הוא יצטרך לשלם קנס
    משמעותי, לדוגמה: בגובה מחצית מערך הדירה/בית שפירק.
    מי בעד?

היום אני זקוק לעזרה, אני שבור נפשית, אנא עזרו לי...

לקביעת תור
    סגירה
    מה גבול הבגידה?

הוספת תגובה

• השבור-

בני
    15/11/2010

צר לנו עליך, נכנסת למועדון בדלת הראשית, אבל יש לך אפשרות לצאת מהחלון,,,
    אל תיקח את זה אישית,
    זה באמת לא מגיע לך,
    אם תבחר בחיים שלך שהיו טובים ועוד יהיו טובים בהרבה, אז אתה חייב לעשות פעולות ע"ע כדי להוכיח לעצמך שזה באמת לא מגיע לך,,,
    ככל שתחפור ותרצה לדעת את האמת כביכול,,, אתה תתייסר עוד ועוד, ואז תשקע ברחמים עצמיים על דבר שלא מגיע לך,,, שלא אתה יזמת,,, שכל החיים ברחת ממנו,,,
    ישנה רק דרך אחת להבטיח נאמנות מוחלטת והיא > לתפעל את הזוגיות ולתחזק אותה יום יום, להעמיד אותה בראש סדריי העדיפיות, ולדעת לדבר ולתקשר על הכל,
    כן, זה קשה מאוד, הרי יש זמנים שלא ניתן להיות בקשר אדוק שכזה, לא כל החיים דבש, יש בעיות כלכליות, הריונות, לידות, נסיעות לחו"ל, אובדן במשפחה ועוד ועוד, אבל מסתבר שישנם אנשים/נשים, שלא נמצאים בדרגה שלך, ולא מסוגלים לכבוש את יצרם, או כאלו שמשחקים באש במתכוון וכו',,, וברגע שנוצר אצלם חור בזוגיות, או שיעמום, הם מייד נופלים,
    -
    אתה צריך לעמוד מול המראה ולשאול א"ע, האם אתה רואה את עתידך עם האשה הזאת ? בלי קשר לילדים, האם תרצה להזדקן איתה ? האם יש לכם דברים משותפים שאתם נהנים לעשות בייחד ?
    אם התשובה היא כן, אז לך לשקם בייחד איתה את הקשר הזוגי שהיה לכם, ואני אומר לך מניסיון, שהחיים שלך הולכים להשתנות לטובה, כי הפעם תקחו את זה כמשימה משותפת לעשות טוב אחד לשניהה, וכמו שאומרים "מעז יצא מתוק".
    אם התשובה היא שאין לך מה לחפש איתה, אז הילדים הם רק תירוץ, ודע, כי גם לילדים מגיע אבא ואמא במשרה מלאה, שאוהבים באמת,
    ידידי- קיבלת זבנג, אתה כפי שאני רואה לא מוכן להתקפל, וזו בשורה טובה בשבילך, לך לייעוץ, תבדוק שם מה אתה/אתם יכולים לעשות מעתה ועד עולם שדבר כזה לא יהיה אפי' בחלומות שלה, שלך,
    -
    חוזה אחד כבר עשית, והוא הופר, אני מבין את הצורך שלה להראות לך שזה התפלק לה, והיא לא התכוונה, והאמת שזה קורה במשפחות הכי טובות, וכמעט אין בית שאין בו מת,,,
    מה שחשוב כרגע זה איך אתם לוקחים את המעידה הזו, ומשכללים אותה לטובתכם,
    שב כמה ימים באבל על הזוגיות שהייתה ואיננה, תוציא את כל הכעס הטבעי שיש לך עליה ועל הבגידה, וצא לדרך חדשה, תברר עם יועץ טוב האם אתה מוכן לסלוח לה ולהמשיך איתה, או שאתה בוחר בכל דרך אחרת,
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמצאים כמעט באותו מקום

ביז'ו
    02/03/2011

מעניין אותי לדעת איך אפשר לגלות פרטים ומלל של SMS ?
    במידה והיא מחקה אותם בסוף כל יום, איך מצאת אותם? יש למישהו עצה?
    זה מקרה שקרה כבר לפני חצי שנה - אני יודע שזה קרה אבל לא יכול להוכיח.
    יש מה לעשות עם זה?
    אני משתגע וחייב לחשוף את הפרשה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    02/03/2011

מניסיון אני נוטה שלא להאמין לאישה שאומרת שזה היה מקרה חד פעמי שלא יחזור על עצמו.אמנם כרגע יש לה מה להפסיד אבל מה יהיה בעוד כמה שנים? למרות האמור לעיל אני נוטה להאמין לאישתך ולא הייתי מפרק משפחה על בגידה חד פעמית שברור כי לא הסתיימה בנגיעה בחזה אבל מיותר מבחינתך לחפור בדברים אם אתה נוטה לסלוח ורוצה לנסות לשקם ולתקן.אם ורק אם אתה שלם עם החלטתך לך עם זה,אני נוטה להאמין לאישתך ולא כל אחת הייתה אומרת שהיא מוכנה לחתום ולהתחייב כי תאבד הכל אם והיה ותבגוד שוב.צמצם לה את אפשרויות הבגידה ותהיה ערני אחרת זה עלול לקרות שוב.יש מספיק גברים שעטים על כל טרף קל שהם מוצאים בדרך בכדי להרוס משפחות. לפרק זה קל לשקם זה הרבה יותר קשה.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה גבול הבגידה? - תגובה

סיגלית גלאי
    03/03/2011

שלום לך,
    למרות האמון שנשבר בך עקב הבגידה של אשתך, הדרך היחיד שעשוי לעזור לכם לעלות על מסלול הזוגיות מחדש היא לתת אמון שוב, להפסיק ולחטט במה שהיה ולהתרכז במה שאתם רוצים שיקרה בעתיד. אין ספק שזה לא קל, אך בהחלט אפשרי.
    וכשמצליחים להתגבר גם הזוגיות מתחזקת עוד יותר מבעבר.
    סיבה טובה נוספת לכך שאתם צריכים להתאמץ ולהשקיע בזוגיות שלכם הם שלושת ילדיך, נראה שגם אשתך מבינה את זה עכשיו. ולכן כדאי שתשקיעו מחשבה איך להחזיר שוב את האהבה לחיקכם, מה יעשה לשניכם טוב. כדאי שתשקיע מחשבה גם בעצמך, מה יעשה לך טוב ברמה האישית והזוגית.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה