פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך הלאה - זקוקה לחיזוק !
    מיטל
    03/02/2011

שלום לכולם
    אני הרבה בפורום הזה בעיקר מייעצת ( זה מאוד עוזר לי כביכול במה שאני עוברת כרגע - זה שאני מחזקת אחרים גורם גם לי להתחזק במקביל) אך לפעמים גם אני צריכה קצת פרגונים וחיזוקים מכם אז הנה תקציר קצרצר ואשמח לתגובות !
    אני בת 27 , לפני כחמישה חודשים עברתי פרידה מבן זוגי לאחר 4 שנים שמהם שנה וחצי גרנו יחד . הפרידה באה יותר ממנו מאחר והוא מבולבל ואינו יודע מה רצונו אני אציין שהוא רצה להציע לי נישואין וכנראה שקיבל " רגלים קרות " או משהו בסגנון . , יש בינינו עדיין אהבה גדולה ובחודשים הראשונים של הפרידה עוד דיברנו והתראינו מהגעגוע אחד לשני. עברו כמה חודשים אבל אני עדיין לא מצליחה לשכוח ולהמשיך הלאה , אני חזרתי לבית ההורים , יש לי עבודה וחברים והכל אבל אני עדיין בתוך הריבוע שלי ולא מצליחה לצאת ממנו ! אני בחורה יפה ומושכת ויש לי המון מחזרים אך אינני מעוניינת באף אחד אחר. יש לי ימים שאני פשוט לא חושבת עליו ויש ימים כמו היום שמהבוקר הוא לא יוצא לי מהראש ואני נורא עצובה ורק רוצה לבכות . אני התחזקתי מאוד ומבינה שאני חייבת להמשיך הלאה ושאולי עכשיו רע ועצוב לי אבל בעתיד אוכל למצוא זוגיות טובה ואחרת . אך קשה לי לחשוב על מישהו אחר בכלל חוץ ממנו.
    כבר מאסו עליי היציאות והבילויים לפאבים וכו' זה מאחוריי וזה כבר לא מושך אותי יותר
    עד שאני מצליחה לצאת פעם בשבוע בסופ"ש זה גם אחרי שגוררים אותי וכל זה שאמור לעשות לי יותר טוב עושה לי הפוך - אני מתגעגעת אלייו יותר .
    זה מתסכל אותי גם ההשקעה שנתתי כל השנים ושהכל נזרק לפח , אני מאוד רציתי שהזוגיות תמשיך כי יש בינינו חיבור מדהים וטוב ואהבה ענקית ... אך הוא מבולבל וזה מאכזב אותי .
    יש למישהו איזשהו עצה בשבילי ? משהו שיעודד אותי כי אני תמיד יודעת למצוא את עצמי חוזרת למקום של הדכאון והרחמים העצמיים של איפה אני נמצאת עכשיו ? שחזרתי אחורה כביכול וזה עושה לי עצוב

תודה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיטל-

בני
    03/02/2011

לאור המצב שבו את נתונה, ולמרות שניסת את כוחך כאן בלייעץ לאנשים, שזה דבר גדול וחשוב, ועל כן תודה לך על כל השעות שאת משקיעה בעזרה לזולת שלא ע"מ לקבל פרס, זו ממש מצווה של מתן בסתר, אז לפחות תדעי ששום דבר לא הולך לאיבוד כי ראיתי שהרבה אוהבים ומיישמים את עצותייך, תמשיכי בעבודת הקודש הזו,
    יחד עם זאת כדאי שתעשי משהו חדש שלא עשית עד כה, ולא משנה באיזה תחום, נדמה לי שכבר כתבתי לך בעבר, שספורט אתגרי מחייה את הנפש והגוף, תמצאי לך סוג של ספורט שאת מתחברת אליו, ותקחי את זה כפרוייקט אישי קבוע ורציני,
    אני מציע לך בחום לקרוא את ספרו של אנתוני רובינס "להעיר את הענק שבפנים" את יכולה להזמין באינטרנט או לקום כעת ולרכוש אותו בחנויות הספרים,
    אני בטוח שתרגישי מייד בתוצאות, והעיקר זה להרגיש טוב עם ההחלטות שלך,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבני

מיטל
    03/02/2011

היי בני - תודה רבה לך !

דרך אגב קניתי את הספר הזה והתחלתי לקרוא אותו - אבל אתה מכיר שאתה קורא פעם אחת ושם אותו בצד ולא חוזר אליו ? אולי אני באמת צריכה לנסות ולהמשיך לקרוא אותו . ולגבי הספורט - ספורט זה חיי ואני מאוד אוהבת להתאמן אני כמט 4 פעמים בשבוע בחד"כ רק כי זה עושה לי טוב והשעות שאני מעבירה שם איכשהו עוזר לי לשכוח!
    אבל אני תמיד אמצא את הזמן לחשוב

אני מאמינה שזה רק רגעי וזמני התחושות שלי ואני מקווה שהכל יסתדר לי בסוף
    תודה רבה לך !! זה כבר עשה לי הרבה יותר טוב כשמגיבים ומייעצים לבעייתך
    המשך יום נעים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירה

בעייתית
    03/02/2011

היי
    כשהקשר היה היית שם כולך וזה מה שצריך להיות
    אולי כדי לדבר איתו ואם אהבה כ"כ אמיתית ונכונה אז כן להבין את זה ולא לוותר בגלל פחדים
    ואם לא אז לפחות הוא אמר,זה עדין לא "זורק לזבל" את השנים שכן הייתם ביחד,תשמחי שנגמר עכשיו

יש לך את העבודה את החברים ,תפתחי את עצמך בעבודה תשקיעי יותר בחברים מי הרי לא מודע לבעיה שכשיש חבר הזמן איתם מצטמצם.
    תפתחי תחביבים והתעניינויות חדשים
    ותצאי עם עוד בחורים כשתרגישי טוב

את בשביל עצמך את לא צריכה גבר כדי להיות מאושרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיטל
    03/02/2011

תודה על תגובתך את צודקת - אני באמת צריכה לשמוח שזה נגמר עכשיו . אני רק מאוכזבת ממנו שהוא לא נלחם בשבילי באמת . אולי זה צריך לומר לי משהו ולהתעורר כבר !!
    הוא רק ממשיך מדי פעם לומר לי שהוא עדיין מתגעגע ואוהב וזה ממש אינטרסנטי מבחינתו ! כי הוא מקשה עליי להמשיך הלאה !!

תודה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנשים הפורום

מיטל
    08/02/2011

גיליתי אתמול שיש לאקס שלי מישהי וזה שבר אותי לרסיסים !!
    זה כאב לי יותר מאשר כשנפרדנו
    אני ממש אכולת קינאה עכשיו ואני לא מאמינה על עצמי איך אני מקבלת את זה
    לא חשבתי בכלל שזה יעשה לי כל כך רע !
    שוב התחלתי לבכות ולהיות עצובה
    אני חייבת לצאת מזה ומהר !!
    זה אוכל אותי שהוא כביכול שפגע בי והוא המשיך הלאה !!

איפה הרציונליות שלי פה? איפה ?
    הייתי כל כך שקולה ומנסה להבין שזה לא זה והצלחתי ואני מרגישה שהלכתי בצעדי ענק אחורנית וכל מה שהשגתי נזרק לפח !

שהתקופה הנוראית הזו תעבור לי כבר !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

שחף
    08/02/2011

זה קורה כמעט לכולן,הגבר נטש,פגע,והמשיך הלאה מהר,מהר מדי,גם אצלי זה קרה אולם תרשי לחלוק איתך כמה תובנות שבאו עם הנסיון המר הזה;
    ראשית זה שיש לו מישהי חדשה לא אומר שהוא באמת המשיך הלאה,זו דרך של גברים לנסות להמשיך הלאה אבל זו רק אשלייה כי במקום לעבד את הפרידה הם רצים לזרועות הראשונה שנקרית בדרכם,זה הרבה קטע של אגו כדי לא להיראות בודדים ומסכנים,מאידך לנו הנשים חשוב לעבד את הפרידה ,לכאוב,להתאבל ורק אח"כ לפתוח דף חדש,ללא ספק ניחנו בבינה יתירה כיוון שזו הדרך הבריאה והנכונה.
    אל תתרשמי מהמהלך תתעסקי עכשיו בהתמודדות שלך,אל תתרגשי מה"נפילה",יהיו עוד כאלו אבל אין מה לעשות זה חלק מהתהליך כמו תינוק שלומד ללכת ,הוא נופל וקם...ולסיום יקירתי אני מחזקת את ידייך,מבינה לגמרי מה שאת עוברת ויכולה להבטיח לך שאכן הזמן עושה את שלו ומה שלא הורג מחשל.
    ועוד דבר חשוב כאדם מאמין אני רוצה לומר לך שמה ששייך לנו אף אחד לא יכול לגרוע מאיתנו,אם זה בפרנסה או בזוגיות ובכל דבר אחר בחיים הללו,הכל נעשה בהשגחה פרטית ומדוייקת ומה ששלך יהיה שלך.
    שוב חיזקי ואימצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשחף

מיטל
    09/02/2011

ווואווווו את לא מבינה כמה שחיזקת אותי !!!!!!!
    קראתי את מה שכתבת לי פעמיים !
    אני מודה לך מאוד !!
    זה עשה עשה לי עכשיו כל כך טוב שאינך מבינה , אני ממש יצאתי מחוזקת כרגע
    חבל שלא קראתי את זה אתמול כשהייתי כל כך מדוכאת
    אני יודעת שככל שיעברו הימים אני ירגיש יותר טוב
    ואת כל כך צודקת זה ההבדל בין גברים לנשים - אני באמת מתאבלת כרגע על הפרידה
    והוא אמר לי שיש לו מישהי וזה פשוט רמס אותי ! וכנראה שהוא נמצא עם מישהי ע"מ לנסות ולשכוח או להתגבר עליי

אני מודה לך כל כך ! פשוט העלת לי חיוך על הפנים !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

שחף
    09/02/2011

אני שמחה שהצלחתי לעודד את רוחך ולחזק אותך (הרווחתי מעשה טוב!!!)
    מאחלת לך הצלחה רבה ותלכי צעד צעד ,תסתכלי על ההתמודדות במנות קטנות DAY BY DAY,ותראי שבסוף זה יקרה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך הלאה - זקוקה לחיזוק ! - תגובה

סיגלית גלאי
    03/02/2011

מיטל יקרה,

את לא מציינת כמה זמן אתם פרודים והאם מבחינתו הפרידה היא סופית. כשמבולבלים אפשר להחליט על פרק זמן מוגדר מראש, כדי לקחת פסק זמן לקראת החלטה. מצד שני, 4 שנים יחד ומגורים משותפים הם בהחלט מספיק זמן כדי לקבל החלטה אחראית ובוגרת לכאן או לכאן.
    אני מציעה לך להיות יוזמתית, אם ברור לך לחלוטין שאין סיכוי לקשר הזה, אז נתקי לחלוטין את הקשר איתו (למרות שזה קשה וכואב) אבל אי אפשר להחזיק את המקל משני צידיו. הביטי קדימה, עם הזמן זההאהבה הנכונה לך תבוא.
    אל תצטערי על העבר, תחשבי בחיוב על כל אותם רגעים יפים, על האהבה שחווית ועוד.. זאת הדרך שבה אנו לומדים על עצמנו,צומחים ומתבגרים.

מאחלת לך אהבה והצלחה
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרפרף מדי פעם בפורום

הרמן
    09/02/2011

ברפרופי בפורום אני קורא את הזיבולים המתארכים שאת משרבטת ובסוף מה קורה הסנדלך יחף.
    קבלי עיצה טובה מהחיים כל עכבה לטובה מה את צריכה בן זוג הססן ולא יודע לקבל החלטות שמוכן לוותר עלייך התעשתי והכל מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרוני

מיטל
    09/02/2011

יכלת להחסיר את ה "זיבולים שאני משרבטת"
    אלו לא זיבולים אלו דברים שקורים לי ואני מתמודדת איתם - לעולם אל תשפוט אדם
    כי אתה לא יודע איך אתה תתנהג כשזה יקרה לך ואינני מאחלת לאף אחד
    מה שאני מקבלת פה זה תמיכה נטו וזה עוזר לי
    אינך מכיר אותי בכלל - אז בבקשה תיהיה יותר עדין
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרוני-

שחף
    15/02/2011

לרוב, קל יותר לייעץ לאחרים כי אין מעורבות רגשית ולכן יש הסתכלות אמיתית בשכל הישר, אין כאן עניין של "סנדלר הולך יחף" מה שרואים מכאן לא רואים משם ותמיד טוב לשמוע דיעה אחרת חיצונית שיכולה לתת פרספקטיבה שונה .
    ולסיום לא הייתי קוראת בשום אופן למצוקות אמיתיות של אנשים "שירבוטים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי שמבין
    מבולבל
    01/02/2011

אני נפגשתי עם אישה נשואה ובעלה תפס אותנו אצלו בבית אבל לא היינו עירומים או אני רוצה לדעת בבקשה אם הוא יכול בשלב כלשהו לתבוע אותי בתביעת ניזקין או תביעה אחרת .

לקביעת תור
    סגירה
    למי שמבין

הוספת תגובה

• הלוואי שיפוצץ את שניכם בזויים

ש
    07/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזיקין לא

רון
    07/02/2011

אבל בוא נאמר שאם אני הייתי בסיטואצייה הזו בתפקיד הבעל אותו אדם שהיה עם אשתי סביר להניח היה בשיקום ממושך מאוד בבית חולים לווינשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• די כבר
    בעייתית
    01/02/2011

קשה לי עם הקשר הזה
    לא מרגיש לי שאני מצליחה לרצות להבין את בן הזוג שלי
    ובעיקר עסוקה במה שמפריע לי בו
    הגעתי למצב שאני לא נמשכת אליו ומחפשת בחורים אחרים להסתכל עליהם
    הוא כן חבר טוב ובעיקרון תומך ואוהב אבל אולי נמאס לי מלנסות להבין ולהתפשר בשביל קשר שלא גורם לי להרגיש הכי טוב שאפשר
    רבנו וזרקתי המון דברים על פרידה ,אני מיואשת אנחנו צעירים לא יודעת אם יש למה להישאר
    היינו בהפסקה כמה זמן והמיתוס שאנחנו לנצח נהרס וכשחזרנו אחרי שהיה לנו קשה מאוד בלי השני ,ועכשיו נראה שכל הדברים הרעים חזרו ואני כבר לא רואה אדם שאני אוהבת איתי

לקביעת תור
    סגירה
    די כבר

הוספת תגובה

• רגע...

רון
    01/02/2011

נשואים/חברים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אממממ....

מיטל
    02/02/2011

נראה לי שאת עונה לעצמך על כל השאלות - שדי נמאס לך
    הניגון החוזר של להיפרד ולחזור כבר מעיד על משהו כושל
    אני מאמינה שכשנפרדתם וחזרתם ותמיד ביום למחרת הרגשתם לא טוב עם עצמכם - כאילו ואתה " עובדים " על עצמכם שלא באמת השלמתם עם זה שמשהו לא בסדר אלה חזרתם כי היה לכם עצוב ולבד וזה גם בעיקר מגעגוע . זה מוכר לי מאוד באופן אישי .
    תגיעי לתובנות לגבי הקשר הזה , לי קשה לומר לך בוודאות מה לעשות אני יכולה לייעץ לך לפי מה שזה נשמע לי פחות או יותר , את זו שחייה איתו ,את זו שמכירה אותו הכי טוב , זה הגבר שאיתו את רוצה לחיות ?? זה מה שייחלת לעצמך בחייך ?
    קצת קשה להבין הרבה דברים לא ציינת בני כמה אתם ? אם אתם נשואים? גרים יחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

בעייתית
    03/02/2011

היי
    אנחנו חברים לא גרים יחד ,בזוגיות 3 שנים בתחילת שנות ה20
    הפרידה הייתה רק אחת למשך חודש אחרי שנתיים .
    אנחנו כן מדברים מסתבר שבאמת על הכל וחברים טובים
    אבל איך מתמודדים עם הקשיים ובעיות מהותיות אולי ואם יש למה

אתם יודעים,אם זה לא לחיות ביחד אז למה להשקיע עוד
    ואם זה כן אז איך גורמים לדברים להיות טובים ומספקים
    דיברתי איתו על משהו די מהותי בקשר נראה לי ממש הפחדתי אותו..אבל לצערי שמתי לב שאני לא מתנהגת כמו שצריך אז כן לנסות לפתור את הדברים בינינו לפני שאני הולכת לחפש פתרונות אחרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה-פתרון

רון
    03/02/2011

במקום להתעסק בכל כך הרבה תפל פשוט תסיימי את זה במקום "לחפש פתרונות אחרים!!!!!!"

אין עדיין טבעת וכוס לא נשברה, מה הקטע שלך לסיים עם זה ?

ידוע לך שזו אובססיביות מטורפת ?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובססביות?

אני
    12/02/2011

חשבי שזו אהבה שרוצים להישאר ביחד כי מאמינים בקשר ...
    אולי לא .
    כוס לא נשברה אבל כנראה ששנינו ראינו אחת כזו בעתיד..וקשה לוור על זה
    הוא כן אדם נפלא וחבר קרוב ..א קשה לעזוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן שאלה
    א
    01/02/2011

שלום לפני כחצי שנה הודיע בעלי שבגד בי לפי שש שנים הייתי בשוק והנחתי שהוא משקר למרות שהכתובת הייתה על הקיר ועדיין המשכתי להכחיש הוא החליט ללכת לייעוץ זוגי והסכמתי למרות שעדיין הייתי בהכחשה גם בטיפול היינו בטיפול כשלושה חודשים בהם המטפלת אמרה לי לא לפניו מה אני מחפשת עם שקרן פתולוגי לאחר חודשיים גילית שהוא בוגד בי לטענתו ללא יחסי מין אני על הפנים יש לנו 4 ילדים קטנים ואני לא יודעת מה לעשות הוא אומר שהוא מצטער שזה לא יחזור על עצמו הוא לא הבין מה הוא יכול לאבד ואף אחת לא משתווה לי ולמשפחה.

לקביעת תור
    סגירה
    סימן שאלה

הוספת תגובה

• סימן שאלה - תגובה

סיגלית גלאי
    01/02/2011

שלום א'

אני מבינה את ההתלבטות וסימני השאלה הרבים שעולים בזוגיות כאשר מגלים שבן הזוג פגע ושבר את האמון.
    אם אכן מדובר בשקרן פתולוגי, מה הביא אותו להתוודות בפנייך ועוד להציע לך שתלכו לייעוץ זוגי? אין בשאלתי זו כוונה להמעיט מחומרת מעשהו, אך יש בהם רצון לתת לך את התקווה שבעבודה כנה וקשה יש לכם סיכוי לשקם את הקשר, הזוגיות והמשפחה.
    אין ספק שגם ארבעת הילדים הקטנים שלכם הם שיקול ראוי וחשוב לתת לזה הזדמנות ולעשות את המאמץ הנדרש.
    אולי כדאי לבן זוגך לשקול טיפול אישי לעצמו, כדי לבדוק מדוע הוא זקוק לחיזוק הגבריות שלו בחוץ? וכיצד הוא יכול להתגבר על כך.
    אם דיברתם על הנושא בטיפול שעברתם, אני מקווה שקיבלתם את הכלים להתמודד.

קחי לך את הזמן הדרוש לבחון את כל ההיבטים בכל החלטה שתבחרי.

בהצלחה.

גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מקום
    בעייתית
    30/01/2011

משהו לא בסדר
    אני עם חבר שלי שנתיים וחצי
    ומוצאת את עצמי עצבנית ולא שלווה
    שנינו בחיים עמוסים
    והוא ממש מעצבן אותי הוא קובע דברים בלי לראות מה קורה איתי
    וכבר מרגיש לי העומס שיהיה בהמשך ,אין לי רצון או כח לזה
    הוא היה סופ"ש לבד עכשיו והיו בעיות אצלו בבית ,ובשלישי אני קבעתי לצאת עם חברות
    ולא בא לי לוותר בגללו ,בעיה שלו אם הוא יכול לעשות את זה ביום אחר שיוותר על לראות חברים בערב חמישי ,הוא גם הציע שנתראה בחמישי שלי זה יום יותר נחמד לראות חברים
    ואני לא יודעת פשוט הרגשה של עומס וכמה שלהתפשר ולראות במערכת יחסים מרגיש לי שאולי כל אחד מאיתנו דואג ושומר על עצמו ואין לי רצון לבוא לקראתו והוא מעצבן אותי
    אבל מצד שני נפגעת שלמה קבעת את המשמרת הזו שככה לא נוכל להפגש ועוד חושב אם כן או לא שנפגש בשישי ולמה לי להתאים את עצמי אליו וביום שלו נוח
    אין לי סבלנות להתחשב בחיים שלו אבל מצד שני אני כן נעלבת שהוא לא חושב איך הוא יראה אותי וחושב שאני אהיה פנויה מתי שלו נוח וכן מעצבן אותי שבסוף אין זמן נורמלי

לקביעת תור
    סגירה
    אין מקום

הוספת תגובה

• לא כל כך מובנת צורת כתיבתך...

מיטל
    31/01/2011

תיהיה יותר ספציפית בבעייתך ואולי נוכל לעזור לך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מקום - תגובה

סיגלית גלאי
    01/02/2011

שלום לך,

דברייך מעוררים לא מעט שאלות, מצד אחד את פותחת את דברייך באמירה "אין מקום" האם אין לך יותר מקום בליבך להכיל את בן זוגך? לגלות כלפיו אהבה, סבלנות?
    מצד שני, את נשמעת מאוכזבת מכך שהוא, שאתם לא מוצאים מספיק זמן להיות ביחד, זמן איכותי של זוגיות.
    אין ספק שאת המחשבות והתחושות האלה את צריכה ללבן ולפתוח בפניו, במידה ואת מעוניינת לשפר את הקשר ביניכם.
    אם כל אחד מכם ימשיך לשמור על עצמו מבלי להתחשב בשני, אם כל אחד מכם יפעל רק מהאינטרס שלו, סביר להניח שהקשר ביניכם לא יצליח להחזיק מעמד.
    ההחלטה בידיכם, אם אתם רוצים להמשיך יחד, כדאי שתחשבו מה כל אחד מכם יכול לעשות למען זוגיות מאושרת שתענה על הצרכים של שניכם.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האקסית.. בבקשה תקראו מהלב,זקוק לעצה
    כבר לא נער..
    30/01/2011

אוקיי.. לא יודע מאיפה להתחיל
    אני בחור בן 19.. מאז גיל 16 הייתה לי חברה, מאז התיכון. היה לנו קשר איך להגיד? מושלם.אהבה ראשונה. לא ראינו אף אחד חוץ מעצמנו. תמיד אמרו לנו שאנחנו מתאימים ושאנחנו הכי יפים ביחד. היינו במין קשר שאחד חי בעולם של השנייה. בלי ידידים בלי ידידות רק אני והיא. שתינו התרחקנו מהחברים והחברות ותמיד היינו ביחד. התחלנו לשכב חצי שנה אחרי שהתחלנו את הקשר ונפרדנו אחרי 3 שנים. בתקופה הזאת היינו מאושרים כל כך אהבנו שפחדנו לאבד אחד את השנייה. היא הייתה מדברת אליי בצורה שאני מבין שהיא לא תוותר לעולם ולא משנה מה יקרה אנחנו תמיד ניהיה ביחד.
    אני שכבה מעליה, ולאחר סיום הלימודים המשכתי לעתודה. הקשר המשיך להיות מושלם חוץ מהריבים הטיפשיים שתמיד היו.
    עד שהגיע הזמן שלה להתגייס, לפני, בהתחלה היה לה קשה והייתה מתקשרת תמיד בטירונות וכו.. בוכה שקשה לה.
    לאחר תקופה של 4 חודשים בצבא הבנתי שמשהו מתחיל שם אני מכיר אותה וידעתי שמשהו לא בסדר (שתבינו שהשירות שלה הוא 11 יום בבסיס 3 ימים בבית). כשהיא הגיעה לבית הכל חזר להיות מושלם והרגשתי אהבה והיא אמרה לי שהיא אוהבת ולא רוצה לאבד אותי בחיים, כששכבנו מביטה היא אמרה שהיא רוצה שתמיד נישאר ככה, התחלתי להרגיש שמשהו לא בסדר.
    היא נרדמה לקחתי את הפלאפון שלה (בד"כ אני לא מחטט) וכשהיא שמעה שלקחתי את הפלאפון היא קמה בבהלה וחטפה אותו, לקחתי אותו בחזרה וראיתי מספרים של "בחורות" בשם דנה וכו.. בהודעות הייתה סיסמא, לקח לי הרבה זמן להשיג את הסיסמא וראיתי הודעות כמו מתגעגע אלייך וסוג כזה של הודעות. אני התחרפנתי ויצאתי מחוץ לחדר ועשיתי סצנה ליד כל המשפחה. זה היה לילה כל כך הזוי היא ניסתה כל כך להצטער ולהסביר שלא היה לזה משמעות בעבורה ושלא היה כלום והדיבורים האלה היו בגלל שקשה ושהיא חיכתה שיגמרו ה-11 יום כדי להיות איתי. היא חזרה לבסיס ותמיד הייתי עוקץ ובודק אותה בלי סוף וחופר הכל מאהבה לא רציתי לאבד אותה(עוד אז הייתי צריך להבין שאני צריך לשחרר) עברו להם השבועיים עם כל המריבות חזרה הביתה ולא רצתה להפגש, יצא מקרה ונפגשנו, אבל היא החביאה את הטלפון. כמו טיפש לקחתי אותו בכח וראיתי מישהו אחר רשום "מאמי שלי" והמספר שלי מחוק. היא אמרה לי מילים אחר כך כמו "אני מתביישת בעצמי" וכו.. יום אחרי נפגשנו והחלטנו שזהו זה גמור. כשהיא חזרה לבסיס היא הייתה מתקשרת לפעמים. אחרי השבועיים נפגשנו שובב והחלטנו שלוקחים את השבועיים הבאות לחשוב אם אנחנו ממשיכים בקשר שלנו או לא. כעבור שבוע בלי להודיע היא התחילה בקשר עם מישהו. הבנתי שזה גמור.תמיד סיננה והתחמקה כמה שהייתי חופר. פשוט לא רצתה לדבר לא משנה מה הייתי עושה. כשהיא חזרה ניסיתי לפגוש אותה אבל לא יצא.
    אחרי 3 שבועות שהיא שולחת הודעה פה ושם ולא הייתי עונה היא התקשרה מחסוי ועניתי והתחלנו לדבר ושהיא רוצה להיות בקשר.
    (המשך בתגובה להודעה)

הוספת תגובה

• המשך למה שכתבתי מעל

כבר לא נער..
    30/01/2011

אוקי .. באותו שבוע היא שלחה עוד כמה הודעות ולא עניתי לה. העדפתי שלא כי רציתי לשכוח אותה.. ככה גם הציעו לי לעשות החברים וידידות. (כי יש לה חבר ונראה שהוא אוהב אותה )
    כשהיא חזרה לעיר דיברנו בפייסבוק והיא קינתה קצת שאלה מי הבחורות שהצטלמתי איתן ומי כל הידידות. תקפה אותי. המשכנו לדבר, דיברתי הכי קליל שאפשר צחקתי איתה והכל כאילו כלום.
    בערב מקבל שיחה היא חזרה מחברה, אמרתי לה שתרד אלי שתגיד שלום. היא באה עשינו סיבוב היא אמרה לי שהיא לא מאמינה שהיא רואה אותי, שהיא התגעגעה.
    חזרתי לבית ויותר מאוחר היא התקשרה הגענו למצב שדיברנו והיא אמרה לי שהיא רוצה שזה יהיה הלילה רק שלי ושלי בי שאף אחד ידע. אמרתי אוקיי, זרמתי עם זה נפגשנו ב-10 בלילה דיברנו עד 1 בלילה דיבורים עלינו ועל הכל. אמרתי לה שגם אם נחזור זה לא יעבוד כבר שאין לנו לאן לחזור (רציתי לבוא לה בהפוכה) והיא ענתה "אני דווקא חושבת ההיפך, זוכר היה לנו קשר בלי ידידים בלי ידידות, כשהייתי רואה הודעה במחורה זה היה סוף העולם ועכשיו אני חושבת איזה טיפשה הייתי. אם נחזור אני יודעת שזה רק יחזק ויהיה הרבה יותר טוב" היא שאלה אם היתי עם מישהי אחרת ואמרתי לה שכן היא התחילה לבכות ואומרת שהיא לא יכולה לדמין אותי עם מישהי אחרת. בסביבות 12 הוא התחיל להתקשר וביקש ממנה לחזור לבית וכו.. התפלעתי לשמוע שהיא סיפרה לו שהיא נפגשת איתי. היא ביקשה ממני שניסע אליי ושאני יבדוק אם כולם ישנים אצלי. היא נשארה באוטו. כנראה אמרה לו שהיא חזרה לבית והיא ישנה כי הוא הפסיק לשגע אותה. עלינו אליי והרגשתי את האהבהה שהיא עדיין מרגישה וכמה טוב היה לה איתי וגם לי איתה כמובן וכמה תשוקה וכמה היא רצתה אותי. מהחיבוקים והנשיקות, והיה סקס מטורף. ב-4 כשהחזרתי אותה לבית הרגשתי מלך כאילו החזרתי לה. לא שלחתי לה הודעה ולא כלום. יום אחרי אני מקבל הודעה תודה ששלחת הודעה בלילה והכל. הכל היה יום שישי האחרון.
    אתמול בלילה היא התקשרה שובדיברנו קצת ואמרתי לה שאני יתקשר אלייה כשאני יהיה במיטה היא צחקה ואמרה כן. כשהתקשרתי היה תפוס. היא חזרה לאיי אחרי 20 דק' לא עניתי כי הרשגתי פתאם שאני מס' 2 בשבילה.
    היום כשהתעוררתי נכנסתי לדיכאוןן קיבלתי הודעה . אמרה מגעיל תודה שענית. היא התקשרה כמו ילד בכיתי. אמרתי לה שאני לא מוכן להיות מס' 2. והיא אומרת שאני תמיד יהיה מס' 1 שלה.
    שהיא אוהבת ומתגעגעת. אמרה שתתקשר יותר מאוחר היא בבסיס ולא יכלה לדבר יותר..
    אני כבר מיואש..! לא יודע מה לעשות איך לפעול!! אני צריך עצה צריך שמישהו יעזור לי ! אני כבר חודשיים כמעט לא מתפקד תמיד מבואס לא יכול להמשיך ככה במצב הזה. לא יודע למי להקשיב בקשה תעזרו לי :(:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואווווווו !!!

מיטל
    30/01/2011

אתה בן 19 !!!
    הייתי נותנת הככל כדי להיות עכשיו בגילך !
    אתה בתחילת חייך ! אתה יודע עוד כמה סיפורים שכלה כמו שסיפרת פה יהיו לך במשך כל חייך ??
    לפי הסיפור שלך לא הצלחתי באמת להבין עם ישבת עם חברתך ושוחחת איתה? שאלת אותה מה המניע לכל ההודעות ?
    אני נוטה להבין מהסיפור כל מיני משחקי כוחות שיש בינכם אבל לעיקר הבעיה טרם הגעתם ...המשוואה מאוד מאוד פשוטה ויישם אותה לחייך בהמשך
    מי שרוצה אותך באמת יידע טוב מאוד הייכן למצוא אותך ! ולא לשחק בך !
    אני חושבת שחברתך חווה מה שנקרא יציאה מחודשת לעולם , אתה מספר שהייתה לכם זוגיות מופלאה אבל מצד שני שניכם התנתקתם מחברים ומידידים - זו לא זוגיות בריאה ! הייתה באותו ביה"ס - הייתם במעין חממה וסביבכם תמיד אותם אנשים שיודעים שאתם חברים , אבל עכשיו כשהיא התגייסה לצבא - עולם חדש נגלה לפנייה כי זה מה שהיא מנעה מעצמה כשהייתם יחד , מה שגם אתם נורא צעירים אתם בשלב של להכיר את עצמכם , לנסות דברים , לגבש דעה , אני מאוד מכבדת את האהבה הגדולה שיש לכם זה דבר מאוד יפה בעייני אך כשאני קוראת מה שכתבת אני נזכרת לחלוטין בעצמי כשהייתי בגילך , אני חושבת שזה מבחנך כרגע ע"מ להבין שאין צורך לקחת הכל ללב וזה חלק מהחיים ואולי גם היא עוברת איזשהו מבחן עם עצמה
    אולי אתם באמת זקוקים לספייס אחד מהשני - זה יעשה לכם רק טוב !!
    בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודההה אבל

כבר לא נער..
    30/01/2011

תודה לך על התגובה.. ריגשת אותיי!
    האמתת שלפני 3 שבועות רציתי לדעת מה המניע של ההודעות שהיא שולחת.. אך הייתה מתחמקת מהתשובה. יום שישי כשנפגשנו לא יצא לי לדבר איתה על זה. אבל לא יודע מה לעשות הלאה אם היא תתקשר האם עדיף בכלל לא לענות? אני עכשיו בתקופת מבחנים אחרונה לפני הצבא. מממוצע של 95 צנחתי לתחתית! אני לא מתפקד לא ביציאות עם חברים שתמיד חושב עליה והיא לא יוצאת לי מהראש! כשאני אומר לעצמי שיתר לא אדבר איתה אני נשבר ועונה !! אתמול היא שלחה לי הודעה אומרת שהיא מתחילה להצטער על מה שהיה. שאלתי אותה למה והיא אמרה שיום שישי כיבדתי אותה ואהבתי אותה ושעכשיו אני בכלל לא מתייחס אלייה. אמרתי לה מה את מצפה יש לך חבר.. אם הייתי שלי את יודעת שהיית מלכה! ואיןןן היא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה. מצד אחד אוהבת אותי מצד שני נשארת איתו ! ואני לא מסוגל לעמוד בפיתוי כשהיא מתקשרת או כשהיא רוצה שניפגש כי אני עדיין ארוצה אותה.. אין לי פתרון ! רוצה להמשיך אבל לא יודע לאן ואיךך להתקדם :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל - כבר לא נער

מיטל
    30/01/2011

תיראה אני באמת נמצא כרגע בין 2 עולמות חשובים
    הלימודים והבחורה שאתה כל כך אוהב שאין לך לב שלא לענות לה
    אני חושבת שיש לך אינטיליגנציה ריגשית גבוהה אם אתה עדיין לא מרגיש שנאה על מה שהיא עשתה , אני מאמינה גם שיש לך הבנה כלפייה ובגלל שאתה כל כך אוהב אותה אז אתה עמוק בפנים יודע שהיא גם אוהבת אותך ושהיא מצטערת על מה שהיא עשתה .
    זה מדהים בעייני , אבל איפה אתה בכל הסיפור ? יש אלייה הבנה מלאה מצידך אבל מה איתך? אתה זה שנפגעת וממשיך להיפגע כי היא עדיין עם הבחור . אני חושבת שאתה חייב לעשות לעצמך סדר בדברים ע"מ שלא תיפגע יותר
    נסה להיות לפעמים יותר רציונלי ולא לפעול מהלב
    וזכור שלא הלב שולט עלינו ושזה הכל בראש ! אם אתה בתקופת מבחנים וזה משפיע עלייך אז אני ממליצה שתפעל מהר כי חבל שדבר כזה שעלול להתפרש בעוד כמה שנים כשטותי ישפיע על הלימודים שלך
    וזכור שגם אם לא תענה לה זה לא סוף העולם אני בטוחה שהיא תירגע אחרי כמה דקות
    לפעמים אנחנו נמצאים במצב קטטוני ולכן אנחנו מתחילים להתקשר לאקס ולשלוח הודעות .
    אם היא אוהבת אותך אז עלייה לפעול ולהציל את מה שיש לכם אך היא עדיין נשארת עם אחר - אולי זה אמור לענות לך על הרבה שאלות וכמו שכתבת - אתה לא רוצה להיות מס' 2 ובצדק !!
    תמיד שיגיע לך להיות במקום הראש בלבה של בחורה וההפך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת מבט שונה

יפית
    31/01/2011

הי,
    מעט מוזר לקרוא את הסיפור שלך כי הוא דומה מאד לסיפור שהיה לבעלי עם חברתו הראשונה....
    וכמה חודשים אחרי שנפרדו הוא הכיר אותי.... בדיוק בגילך....והשאר היסטוריה.
    הוא התגעגע אליה וכאב אבל אז הכיר אותי (במקרה) התאהב בי ואני בו והיום אנחנו נשואים עם משפחה מדהימה ואהבה ענקית.
    קשה לך אולי לדמיין כרגע, אבל יש חיים אחרי. ולמרות האהבה הגדולה שלכם, אתם מאד צעירים. תן לעצמך הזדמנות להתאהב באחרות, נתק קשר ותן לעצמך לחוות חוויות חדשות. אל תתקע בעבר. תסתכל קדימה.
    אתה תראה שמחכה לך משהו טוב יותר, בוגר יותר, שלם יותר ממה שחשבת שיוכל להיות לך.
    מאחלת לך המון אהבה והצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי את ההחלטה..

כבר לא נער..
    31/01/2011

אתמול בערב קיבלתי את ההחלטה שזה לא יכול להמשך כך.. חיכיתי שהיא תתקשר לדבר איתה. שאלתי אותה מה היא מצפה שיקרה. כמובן ענתה שנמשיך להיות בקשר. אמרתי לה שאם היא מתכוונת לעזוב את החבר שלה והיא אמרה שהיא לא יודעת. כך הבנתי שטוב לה איתו ושהיא לא תעזוב. למרות שנשברתי בטלפון אמרתי לה כל מה שאני חושב אמרתי לה שהקשר שאנחנו מפתחים מהצד יותר ויותר כואב ואני לא יצליח לצאת מזה. שאני מעדיף שיותר לא נדבר שננתק את הקשר לתמיד. היא אמרה שהיא פחדה שזה יקרה. ואמרתי לה שאין אני לא יכול להמשיך במצב הזה ואני מצטער כואב לי להמשיך ככה שאני רוצה להמשיך הלאה לבנות לעצמי חיים חדשים עם בחורות חדשות. ואמרתי לה שכנראה הוא נותן לה משהו שאני לא. והיא אומרת שזה לא קשור. וביקשתי ממנה יותר לא לשלוח הודעות לא משנה כמה היא תרצה. היא אמרה לי להתקשר אליה כל פעם שארצה בלי לחשוב פעמים. ככה סיימנו את השיחה. לא מפסיק לחשוב ולא מפסיק להתגעגע מאתמול.. תמיד פחדתי לדמיין את החיים שלי בלעדיה :'(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך !

מיטל
    31/01/2011

אני מאמינה שכעת אתה מרגיש ממש רע ומאוד מתגעגע אלייה
    אבל אני חייבת לציין שכל הכבוד על התעוזה ועל העמוד שידרה שיש לך !
    היא משחקת בך - נקודה . היא רוצה לרקוד על 2 חתונות ובסוף היא תרקוד לבד !!
    אתה יכול ללמוד עליה כעת הרבה דברים ! תסתכל על זה מנקודת המבט של הגבר השני לדוגמא - הוא יודע שהיא בקשר איתך ?? מה זה אמור להביע עלייה?? קצת חוסר החלטיות ... אולי קצת הרבה !
    יקירי אתה תכיר כל כך הרבה בחורות מקסימות ומהממות בחייך !
    יהיו לך כמה ימים קשים אבל אני מבטיחה לך שכל יום שיעבור אתה תרגיש הרבה יותר טוב !
    וגם יותר טוב עם עצמך
    תחשוב על זה ככה: לא היית רוצה שאדם שאוהב אותך כל כך ורוצה להיות המחיצתך ילחם עלייך ?? מי שנלחם הוא מי שאוהב באמת !

כל הכבוד לך !! ואל תיהיה עצוב...החיים יפים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ואיריס..

כבר לא נער..
    31/01/2011

תודה רבה לכןן מכל הלב !!
    אם היא בגדה בו איתי היא תעשה את זה עם אחרים גם .. לא הכרתי אותה ככה 3 שנים והיינו כל הזמן ביחד.. אני לא מבין מה קרה לה לא תיארתי לעצמי שהיא יכולה להגיע כל כך לתחתית.. בכל מקרה חבל שהקשר הזה נגמר.. היה לי עוד הרבה לתת לה... מקווה שאוכל להמשיך הלאה כמה שיותר מהר
    מקווה שהיא באמת תפסיק לדבר איתי.. כי אני יודע שלא אעמוד בזה
    ועוד פעם אני מודה לכן מאוד.. מדהים לראות איך אנשים כל כך רוצים לעזור !
    באמת תגובות מדהימות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכבר לא נער

מיטל
    01/02/2011

שלום לך
    בכייף - זה עושה הרגשה טובה לעזור ושבאמת גרמתי לך לתחושה יותר טובה
    כל מה שכתבתי לך הוא מנסיון והכל מהלב

עלה והצלח בלימודים זה חשוב ! ותשקיע את כל האנרגיות שלך בדברים טובים בלבד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנער

דני
    01/02/2011

אמנם אני לא איש מקצוע אבל נסיון חיים עשיר יש לי,אנסנ לתת לך נקודת מבט אחרת.חברה שלך הגיעה לצבא ונפתחה לעולם שלא הכירה וזאת מפני שפיתחתם תלות של אחד בשניה ללא חברים וללא ידידו.זה בדיוק מה שהוביל אותה לפקוח עיניים ולמצוא גבר אחר בחייה.באופן רציונאלי זה עדיף כאן ועכשיו לשניכם.תמשיך גם אתה הלאה,אם אתה כל כך מוצלח כפי שמשתמע ממה שכתבת היא תחזור אליך ביום מן הימים על ארבע כשתבין איזו טעות עשתה.עדיף לך ולה שזה קורה עכשיו ולא אחרי חתונה וילדים שהיא תיחשף לפיתויים בחוץ.ימים יגידו אם אהבתכם הייתה כנה ואמיתית,אם כן אתם תחזרו ותיתחתנו,מה ששלך שלך,זה יבוא ,מה שלא שלך לא יהיה שלך ולא יעזור מה שתעשה.תן גם לה לקנא,תיצא עם בחורות,כמובן שהכל יתועד בפייס בוק שהיא תרגיש קצת ממה שאתה מרגיש ואולי את תתעורר,אל תיתן לה את התענוג שאתה מתפרק ,זה ירחיק אותה,תראה שכשאתה תתרחק היא תתקרב אליך.בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

כבר לא נער..
    01/02/2011

וואלה אתה צודק בכל מילה ומילה שאתה אומר אחי ! וואללה כל תגובה ותגובה פה התרגשתי לקרוא..
    בינינו כבר לא יעזור לה גם אם היא תחזור כי אני כבר לא חוזר לשם. לא אקח את הסיכון הזה שוב פעם. המשכתי קדימה ולא מסתכל אחורה. משבר קליל שאני אדלג עליו כמה שיותר מהר.. תודה לכל מי שהגיב לי באמת שעזרתם לי מאוד !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדני

כבר לא נער..
    02/02/2011

דני אני צריך עצה מגבר עם נסיון כמו שלך..
    תיצור איתי קשר או בפייסבוק.
    פייס: אהרון יונטייב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו למיטל

רון
    30/01/2011

אחלה תגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה צעדים ושאלות לפני הגירושין-דחוף
    רוית
    30/01/2011

שלום רב,
    אני מעוניינת לדעת ובהקדם אם אפשר, זה דחוף.
    אני ובעלי רכשנו בית ועברנו אליו לפני כחודש, נשואים כשנה.
    מסיבות מורכבות (שאם יהיה צורך אפרט בהמשך) אין עתיד בינינו ואני רוצה גט וכמה שיותר מהר. ילדים אין לנו.
    האם אם אני ישנה בבית הוריי עד הגט, צפויות לי בעיות בנושא חלוקת הרכוש (הרכוש הוא הדירה)? האם זה נקרא אישה מורדת? האם יש לבעלי זכות לא לתת לי שקל? שהדירה תהיה רק שלו? הדירה רשומה על שנינו ולא, לא מדובר פה בבגידה לא מצידי ולא מצידו.
    מה לגבי כתובה? האם ניתן לדרוש אותה ובאיזה נסיבות, אם כן? מה הדרך הטובה ביותר להתחלת התהליך? רבנות? אם ישנן שאלות שאתם צריכים לדעת על מנת לספק לי תשובה יותר מפורטת אנא שאלו. אני בפאניקה ולא שקטה.
    תודה.

הוספת תגובה

• כמה צעדים ושאלות לפני הגירושין-דחוף - תגובה

דליה שוורץ
    30/01/2011

אורנית שלום,
    הפורום הזה אינו עוסק בייעוץ משפטי ואני ומנהלות הפורום הנוספות לא עוסקות בייעוץ משפטי מאחר ואף אחת מאיתנו אינה עו"ד.
    אם את רוצה ייעוץ מהיר פני בהקדם לעורך דין המתעסק בדיני אישות/ גירושין ...
    העצה היחידה שאני יכולה לתת לך היא שאם החלטת להתגרש אל תחכי פני בהקדם לעו"ד.
    אשמח להמליץ על כמה עורכי דין במידה ותזדקקי.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובהמשך לתשובתך..

רוית
    30/01/2011

אכן, אשמח לקבל כמה שמות של עו"ד ממולחים ומיומנים בנושא.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל נעדר
    בתשבע
    29/01/2011

שלום,

אני נשואה 16 שנה ויש לנו תאומות בנות 9. מרגע שבנות נולדו היו לנו מריבות בגידול הבנות.
    בזמן האחרון בעלי נעדר מהבית - לא מתקשר ולא אומר איפה שהוא הולך. אני צריכה לשמוע מהבית שלי שהוא לא בא הביתה. הוא אומר שהוא צריך את השקט שלו ושהוא יושן אצל חבר. לפעמים הוא נוסע לשישי שבת וחוזר רק ביום ראשון. הבנות קשורות אילו יותר ממני. אני חוששת שהיה לו רומן עם אישה גרושה ויש להם תינוקת. הם היו אצלי כמה פעמים ושאלתי אותו והוא רק מחאיש את זה ואמר שזה לא נכון. חבררות שראו את התינוקת ראו את הדימיון בינייהם. אני רציתי לשאול את האמא אבל אני חושבת שהיא לא תגיד לי את האמת. אני רוצה לעשות בדיקה רקמות כדי לדעת את האמת. אני מבינה שאני צריכה צו מבית משפט. האם אני צריכה לעבור דריך עורך דין כדי לקבל את זה או יש דרך יותר פשוטה. אני גם לא חושבת להם יסכימו להבדק. אני חושבת להתגרש בצד אחד אבל בצד השני אני לא רוצה להרוס את המשפחה. הבנות ירוצו להיות אם האבא. איך אני יכולה לפתור את הבעיה בצורה הכי טובה?

תודה,

בתשבע

לקביעת תור
    סגירה
    בעל נעדר

הוספת תגובה

• מה ??

רון
    29/01/2011

זה אמיתי או עוד אחת מהמתיחות של יגאל שילון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איתך...נראה לי מתיחה

אנונימי
    30/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעל נעדר - תגובה

דליה שוורץ
    30/01/2011

בת שבע שלום,
    אתחיל בשאלתך על בדיקת הרקמות: פני לייעוץ משפטי ושם תוכלי לקבל את התשובות המדוייקות ביותר. פורום זה אינו מתמחה בדיני משפט משום סוג.

ועכשיו לגופו של עניין, מדברייך אני מבינה שאת יודעת בוודאות שיש לו רומן ולא רק חוששת מכך כפי שכתבת. אם את יודעת באיזה אישה מדובר ואת יודעת שיש שם תינוק אז החשש לא קיים אלא העובדות ולא ברור לי למה את כותבת שאת חוששת מכך.
    אם את יודעת את העובדות אז עלייך לעמוד מול המציאות ולחליט מה את עושה.
    את כותבת שאת חוששת להפרד כי את לא רוצה להרוס את המשפחה ואני רוצה לשאול אותך שתי שאלות: 1. את הורסת את המשפחה או שבעלך הורס את המשפחה???
    2. האם את לא חושבת שהמשפחה כבר הרוסה??? הוא לא ישן בבית כל יום לפעמים לא נמצא בסופי שבוע??. האם כך נראית משפחה שלמה ומאושרת?

אני ממליצה בחום שתפני לקבל ייעוץ אישי כדי להחליט על הדרך שלך ...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת
    אילנה
    29/01/2011

נראה לי שבעלי בן ה-72 מרגיש עצמו כבן 40 ומתנהג בהתאם, הכאב הוא זהה לאילו שצעירים יותר בגיל. היום אנשים בגיל 70 נראים ומרגישים ב10 שנים צעירים יותר. אני צעירה בנפשי, ומרגישה נבגדת כאשר בעלי התחיל לנהל רומן עם רווקה בת 55. לאחר 50 שנות נשואים. יש לנו היסטוריה ארוכה של ילדים וונכדים, אני מתארת לעצמי שרובכם חושבים על ההורים שלכם. מה אתם חושבים שעלי לעשות???

אילנה

לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת

הוספת תגובה

• וואו

רון
    29/01/2011

עם רווקה בת 55 ?!?!?!

תארי רק איך היא נראת.....רווקה בת 55

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת - תגובה

דליה שוורץ
    30/01/2011

אילנה שלום,
    לחוות בגידה זה דבר לא נעים בכל גיל,גם הצורך באהבה ובריגושים נחוץ לאדם בכל גיל. ולכן אייעץ לך את אותה העצה שאני מציעה לאנשים בכל הגילאים: דברי איתו, נסי להבין מה חסר לו איתך שהוא מחפש במקום אחר..אולי נכנסת לתפקיד הסבתא בצורה כ,כ טובה ששכחת להיות בת זוג, אולי הוא היה רוצה שתדאגי יותר למראה שלך אולי הוא היה רוצה שתקשיבי לו יותר, אולי היה רוצה לבלות מחוץ לבית יותר... רק שניכם יכולים לתת תשובות לשאלות האלה ואם לא תפתחי את הנושא לשיחה לא תוכלי לדעת מה הצורך שלו שאינו מתמלא... נסי את זה, התוצאות יכולות להפתיע אותך.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שבורה!
    A
    29/01/2011

היה לי קשר אפלטוני עם גבר קצת בוגר ממני.....אהבתי אותו בטירוף,הקשר התנתק לפני שנתיים בערך...הוא אמר לי לא להתקשר אליו יותר.....אני לא יכולה להוציא אותו מהראש שלי....הוא לא עשיר ולא יפה....אני פשוט אוהבת אותו....הייתי מתחתנת איתו אם זה היה אפשרי....למה הוא עשה לי את זה??!
    קרה משהו מוזר והכל התפוצץ....היה אסור לנו להיות בקשר כזה..(רומנטי) אבל הרגשתי שזה בכל זאת גלש לשם,לא דיברנו על זה במפורש...אבל זה היה,גם אם קשה היה להבין מתוך מה שהוא דיבר איתי אז.....אבל באותה תקופה הוא כתב לי מכתב....וציין בסוף..."אוהב אותך,מותק"....נתן חיבוק תמים כזה....וזהו...אחרכך נשארנו בקשר טלפוני...עד שעשיתי טעות....או שהוא נפגע ממני,או שהוא קינא קצת אפילו שהוא לא מודה ולא יגיד את זה...הטון דיבור שלו נשמע מוזר....וזה הסתיים בכעס ובניתוק,התעלמות. פשוט נעלם. רציתי למות. פשוט למות.
    אני לא יודעת מה קרה אולי מתחתי את החבל קצת יותר מידי....הוא שמע שהיה לי איזה קטע קטן עם מישהו,סתם משהו טיפשי והוא קצת נשמע עצבני,הוא אמר לי כזה....."שלום לך.........מושכת גברים,תמיד אמרתי לך שאת ילדה יפה...." ואז כשכעסתי עליו ושאלתי אותו איך יתכן שהוא חשב שאני שכבתי עם הבחור הזה? סתם מישהו?! אז ענה לי : "מה זה כל הסצינות האלה,לא חשבתי כלום,אל תדאגי....את אחת שלא שוכחים....." והוא שכח אותי!!!!!!!
    ואז אחרי הכל!!!! וזה מה שהכי הזוי פה!! הוא מתקשר ואומר לי כך:"אני מצטער אם לא הייתי ברור,אין לי שום כוונה להיות איתך בקשר רומנטי,ואני מבקש,אל תתקשרי אלי יותר!"
    מה זה אמור להיות?! זה כל כך מוזר....הוא שיגע אותי ומאז לא דיברנו,לא החלפנו מילה בשום דרך....הוא גם גר בעיר אחרת.....אני לא יכולה לשאת את המצב הזה!!

עכשיו שאלת המיליון שלי אליכם......אם הוא אומר לי שהוא רוצה שאני לא אתקשר אליו יותר ושהקשר הזה צריך להתנתק....אז זהו?..זה נגמר סופית? אני מרגישה באיזשהו מקום כאילו שזה לא נגמר....אני חייה בסימן שאלה אפילו שעברו שנתיים.....אמא שלי אומרת שאולי אני צריכה לכתוב לו מכתב....זאת הדרך היחידה בעינייה להבין מה עובר לו בראש....אולי יש לו מישהי? :(
    אני יודעת שהוא בנאדם טוב מבסיסו....זה לא מתאים לו להתעלל בי ככה....אולי יש משהו שאני לא מבינה,מאיפה זה בא...הניתוק הזה..? אולי הבהלתי אותו.....כשאמרתי לו שאני אוהבת אותו..?

מישהו יכול לעזור לי?

:(

לקביעת תור
    סגירה
    אני שבורה!

הוספת תגובה

• המשך

A
    29/01/2011

שכחתי לציין....אני עוד מעט בת 21....היום הוא עוד מעט בן 33.....
    כשהכרנו הייתי רק בת 16.....
    מעולם לא קיימנו יחסי מין......למרות שזה עבר לי בראש כל כך הרבה פעמים....(אני בטוחה שגם לו)
    אני בחורה ממש ממש נאה...גבוהה ויפה...אני יודעת שאני בדיוק בטעם שלו....הוא לא מלך היופי,הוא אפילו טיפה יותר נמוך ממני....אני פשוט הרגשתי שיש ביניינו התאמה כל כך...אז לפחות אני בטוחה שזה היה הדדי....השאלה אם יש לו אלי משהו עד היום אפילו שהוא לא יוצר איתי קשר??
    לא יתכן...כואב לי כל כך....דווקא בגלל שזה היה קשר אפלטוני...קשר רגשי,נפשי,עמוק,אמיתי......זאת הייתה פשוט אהבה טהורה....לא רצה ממני סקס...פשוט היה אכפת לו ממני...אני יודעת. אבל...אולי היום כבר לא אכפת לו ממני?

היום לי רגעים שחשבתי כבר בכיוון...של למות..וכאלה..הלוואי והייתי יכולה לשרוף אותו אצלי בלב ולא להתעסק בו יותר! ניסיתי! אני פשוט לא מצליחה!

מה שאני כן יודעת עליו היום,דרך האינטרנט וזה הדבר היחיד...שהוא חבר בעמותת "עלם" שזה עמותה שעוזרת לנוער במצוקה....לי הוא עזר כשהייתי במצוקה...והדבר האחרון ששמעתי ממנו זה לא היה בדיוק ממני אלא מאמא שלי.....
    הוא התקשר אליה קצת רעד אמר בסוף שהוא יתקשר....
    והוא לא.
    הוא מתוסבך זה בטוח.
    אני מפחדת שהכל בראש שלי,אבל זה לא יכול להיות.
    עצוב לי כל כך...כל כך מתגעגעת אליו.
    כל פעם שעובר לי השם שלו בראש יש לי מועקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נשמה טובה !!!

רון
    29/01/2011

ראי, אינני נוהג לרוא את כל הסיפורים הארוכים והמתישים של כותבי הפורום הזה, ואינני חושב שהוא כל כך מתאים לפה אבל אני אענה לך משום שאת מתוקה ברמה שאינך משבינה בכלל כמה !!

את ילדה בת 21 כפי שאת מציינת עם המון מעלות, סביר להניח שאותו אדם הזוי גרם לך להבין אהבה ואכפתיות מה היא, דבר שמבחינתך סגר לך את המרחב הזוגי וגרם לך להתמקד אך ורק בו.

קצת רחוק בשבילך יקירתי לדבר על מוות וכל הדברים הנלווים לדבר המטורף הזה.

אני משוכנע כי במרוצת הזמן תשכחי אותו ואדם הרבה יותר איכותי והרבה יותר קשוב יגיע אליך.

הגיל בו הכרת את הברנש הזה (16) היא גיל מאוד טריוויאלי לאישה/נערה דבר שכל התרגשות ולו הקטנה ביותר יכולה להוציא את הנערה משיווי משקל.

תתמקדי באיך לשכוח את האיש הזה ואני משוכנע כי דלתות העולם הגדול יפתחו בפנייך

ושלא תעלי יותר על הלשון שלך את המילה התאבדות !!

שבוע מבורך לך ילדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון - סחתיין

אנונימי
    30/01/2011

אל אף חילוקי הדעות שלנו בקשר לתגובות שלך בעבר - סחתיין על התשובה. אולי עוד יש לך תקווה בכל זאת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שבורה! - תגובה

דליה שוורץ
    30/01/2011

A שלום לך,
    את מתארת קשר של ילדה צעירה עם גבר בוגר שמכיר את החיים ואת ההתנהלות שלהם קצת יותר טוב ממך וזה כנראה משהו שמאוד קסם לך ושבה את ליבך, ילדות צעירות נותות ללכת שבי אחרי גברים אסרטיביים שיודעים להחמיא ויודעים לשדר סמכות וסוג של ביטחון. אבל יש לי הרגשה שאותו גבר לא כ"כ יודע מה בדיוק הוא רוצה מעצמו או יותר נכון לא ידע אז מה הוא רוצה מעצמו... והוא נבהל מהקנאה שלו אלייך או מכך שילדה צעירה כ"כ הצהירה בפניו שהיא אוהבת אותו.. נכון להיום את שנתיים אחרי הקשר הזה בו לא שמעת ממנו מילה ולכן אני חושבת שאת צריכה להבין שהוא המשיך הלאה... הוא החליט שאינו מעוניין בקשר איתך ובחר לנתק אותו. ואת שנתיים אחרי עדיין מתייסרת ועדיין חושבת עליו.... תמשיכי הלאה, את בחורה צעירה כל הבילויים והשנים של הכייף פתוחים בפנייך את רק צריכה לצאת לעולם ולהנות מכל מה שיש לו להציע ובמקום זה את עסוקה בגבר בן 33 שלא ידע מה בדיוק הוא רוצה וכבר שנתיים הוא לא חלק מהחיים שלך.... אם תכתבי לו מכתב, מה יצא לך מזה? כלום רק תחכי ושוב תתאכזבי... צאי לעולם תהני ממנו ותכירי לך בחור שראוי לך... הוא נמצא שם את רק צריכה להתסכל סביב...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם על העידוד...ולדליה שוורץ

A
    30/01/2011

למה אני לא מאמינה שדבר כזה יכול לחזור על עצמו??
    למה כל כך קשה לי להאמין שדבר כזה בעוצמה כזאת יקרה לי שוב פעם??
    למה ברגע זה אני בוכה?!
    למה כל כך קשה לי לקבל את מה שאתם אומרים לי וכולם אומרים לי כל הזמן?
    כאילו שבאיזשהו מקום אני יודעת שאתם צודקים אבל משקרת לעצמי שזה בטח טעות ושאולי זה לא נכון.........
    העצב ובתחושה של הסוף הזה. שזה נגמר. פשוט כל כך קשה וכואבת.
    למה כל כך קשה לי להתנתק?
    למה אני כל כך פסימית?
    ולמה אני רואה אותו בדמיוני לנגד עייני מאושר עם אהובתו האחרת...כשאני כאן לבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל A

מיטל
    31/01/2011

את מרגישה ומתנהגת כך כי את אנושית ולא כולנו ניחנו באוםי חזק ואסרטיבי לחיים
    יש אנשים שלפעמים זקוקים לקבל כמה "מכות" ע"מ ללמוד להבא
    אני חושבת שזה שיעור טוב לחייך
    האופי שלנו הוא בד"כ הנטייה של לרצות ולהיות במקומות לא לנו , כוונתי היא שתמיד נתאהב ונרצה להיות עם אנשים שהם לא בשבילנו ואנחנו יודעים זאת !! אך אנחנו נמשיך להיות שם כי תמיד נקווה שמשהו יקרה

אך קראי מה שכתבתי לך מתחת להודעה של מנהלת הפורום אני באמת ממליצה לך לשנות פאזה וקראי שוב מה מנהלת הפורום כתבה לך - אלו שנותייך הכי יפות וכייפיות וכדאי לך לנצל , ובמנסיון כי הייתי בגילך ... בעוד כמה שנים את תישבי וצתחקי על זה איך שישבת ובכית אבל אלו המבחנים שלנו לחיים
    שנסי מותניים מתוקה הכל עובר בחיים ! החיים יפים !!! תתחילי להנות
    ואיך שאומרים : "הלך נסיך יבוא מלך..."
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל A

מיטל
    30/01/2011

שלום מתוקה

אני רוצה שתיקראי את מה שיש לי לומר לך
    את צעירה , בריאה , יפה , כל החיים לפנייך !!!!! על מה את רוצה למות מתוקה ??? על מה ?? על גבר בן 33 ? שהכיר אותך כשהיית קטינה?
    את בת 21! את רק בתחילת דרכך , העולם כל כך יפה ומלא באנשים מדהימים שתוכלי לפגוש אם רק תשחררי , היית בסיפור אהבה שנסחפת אליו ואינני מאשימה אותך - חלילה ! זה קורה להמון בנות בגילך , אך אני חושבת שהגיע הזמן שתשחררי כי הוא לא בשבילך מתוקה !
    צאי לעולם ! תלמדי השקעי בעצמך , תצאי , תבלי ותכירי עולם מדהים עם אנשים בטווח גילאים שלך , תשקעי במשפחה שלך , בעצמך , בחברות שלך - חבל לבזבז אנרגיות מיותרות על דברים שמראש אנחנו יודעים שהם לא טובים לנו
    ע ז ב י !!! מיותר מיותר ושוב מיותר !
    יהיה לך קצת קשה בהתחלה אבל הזמן יעשה את שלו ואת תכירי בחורים אחרים

בהצלחהההה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ורון,אתם מקסימים..

A
    01/02/2011

אתם עוזרים לי באמת....אבל יש לי עוד משהו לשאול שאולי תוכלו לעזור לי בו...
    האם זה הגיוני התחושה שאם אין לי חבר אז משהו איתי לא בסדר? תמיד פחדתי שאם שואלים אותי כזה:"נו,יש חבר??" ואני עונה שלא...אז הבנאדם שעומד מולי מתחיל לשאול את עצמו שאלות למה לבחורה יפה כמוני אין מישהו שאוהב אותה?

אשמח אם תענו לי...ושוב שניכם מקסימים! תודה...(:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל A

מיטל
    02/02/2011

הייי - אני שמח לעזור
    מדוע את צריכה להרגיש בטחון רק עם גבר לצידך ?? החוסר בטחון הזה נובע מדברים אחרים אולי ?
    את לא צריכה עזר כנגדך על מנת להינות ולשמוח ולבלות ולטייל , לפעמים גם ה"לבד" זה כייף - האפשרות שלעשות מה שתירצי בצורה חופשיה ומאושרת ותנצלי את זה עכשיו כי כשתתחתני ויהיו לך ילדים אני לא חושבת שתוכלי לעשות זאת
    אני רוצה שתביני - את רק בת 21 !! כל חייך לפנייך ! את תיצאי עוד עם כל כך הרבה גברים , ויוהיו לך חברים ויהיו לך דייטים עד שבסופו של דבר יגיע הגבר האחד בשבילך ( ועדיין ... אין דבר כזה "האחד" ולא "האחת" )
    לאן את ממהרת בדיוק? לאן ??
    מתוקה - תהני החיים קצרים ויפים !!! אל תחשבי על זה בכלל !! מה שיבוא יבוא מה שלא יבוא מאוחר יותר ... כל דבר בזמנו שלו !! קחי את החיים בקלות,כל מה שתעברי בחייך מהגיל הזה נועד לעצב את מי שתהיי בעתיד .
    תשמחי , תצחקי , תחייכי , תאהבי , תשנאי , תכעסי - הכל מותר לך זה חלק מהחיים אבל אל תשכחי להיות תמיד אופטימית ומחוייכת ואל תשקעי במחשבות מיותרות ולא נכונות בשבילך - עזבי ! יש דברים יות חשובים
    תמלאי את חייך רק בדברים שנכונים לך ושעושים לך טוב
    למה לעזעזל בחורה בת 21 אמורה להיות בדכאון ?? למה?
    אלו השנים הכי יפות בחיים ! הייתי הורגת כדי להיות שוב בגילך ואני לא רחוקה משם כל כך אך הייתי חוזרת לשם

שיהיה לך רק בהצלחה ותחייכי וכולם יחייכו אלייך בחזרה ואני בטוחה ב 100% שיש איפושהו בחור שרק ממתין שתכירי אותו ושיחזיר לך אהבה בחזרה ללא תנאים ומכשולים בדרך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל A - המשך

מיטל
    02/02/2011

תיקון טעות " אני שמחה לעזור" - ( זה כדי שאנשים פה לא יחשבו שיש מתזחים) ... לא משנה
    בכל אופן רציתי לומר לך עוד דבר לגבי שאלתך כששואלים אותך אם יש לך חבר
    למה את חושבת שהמעמד של " כן יש לי חבר " משנה משהו אצל מישהו ??
    גם אם ישאלו בחורה בת 30 אם יש לה חבר והיא תאמר שלא והיא תיהיה בחורה מדהימה - מה זה משנה ? זה אומר שיש לך בעייה באישיות ? שלא מתחילים איתך ? אם על זה את חשבת אז אני ממליצה לך לשנות פאזה ומהר !
    חבר זה לא הכל בחיים מתוקה , להתחתן זה גם לא הכל בחיים , הכי חשוב זה את - שאת תיהיה מרוצה ומאושרת ממה שיש לך ואם טרם מצאת את מה שאת מחפשת אז לא מצאת - לא קרה כלום ! ואני שוב חוזרת לעניין שאת רק בת 21

הכל יגיע בזמנו שלו לכל דבר בחיים יש את התזמון הנכון .
    אני אשתף אותך שמשהו אישי שלי - אני עוד מעט נושקלת לגיל 30 והיה לי חבר 4 שנים שהייתי בטוחה שאני יתחתן איתו ונפרדנו לפני כמה חודשים והייתי מרוסקת ושבורה - ואני בחורה יפה ומושכת ואני לא משתחצנת - הרבה מחזרים יש אחריי , אבל לפעמים הדברים שאנחנו בונים אצלנו בראש משתנים , לפעמים מה שתכננת לא יצא לפועל ... למה? כי זה החיים , יש בהם הפתעות וחלקן לא נעימות וצריך להיות מוכן לכל דבר ולא אשקר לך יש בי ימים של עצב אך אני מתמודדת כי אני מעדיפה שעכשיו יכאב לי קצת בלב מאשר שיכאב לי יותר אם והייתי מתחתנת איתו ומביאה ילדים . ולפעמים משהו כואב לך עכשיו ואחר כך יבוא משהו הרבה יותר טוב ונכון בשבילך
    אני רוצה שתביני את מה שאני אומרת לך כרגע - אל תקחי ללב !!
    תביני שלפני כל בר שתכניבי לחייך יש אותך ואת היית שם לפניו , ואל תבטלי את עצמך בשביל אף אדם קודם זו את !

מקווה שעזרתי לך !!
    המשך יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי,תודה מיטל!!

A
    02/02/2011

באמת חיזקת אותי (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כועסת נורא!!
    שירן24
    27/01/2011

היי..
    אני שירן(שם בדוי)נשואה 3 שנים ואמא ל2 תינוקות..
    בחודשיים האחרונים ניכנסה לעבודה של בעלי עובדת חדשה צעירה בת 21
    והם כניראה הפכו לידידים טובים מאוד כמובן שבעלי לא סיפר לי כלום אין לי מושג למה.
    נאלצתי לגלות את זה בדרך הקשה עקבתי אחריו אחרי השיחות טלפון וההודעות שלו וגילתי. כמובן שהייתי בטוחה שיש בניהם משהו והלכתי ופתחתי את זה בפניו ואז הוא אמר לי שהם ידידים ושיש לה ביכלל גם חבר 5 שנים..
    קיבלתי את זה אבל נורא כעסתי שהוא לא סיפר לי.
    בקיצור הוצאתי מחברת אורנג פרוט שיחות והודעות שלו בלי שהוא ידע וגיליתי לתדהמתי שהוא שלח לה יותר מ600 הודעות בחודש!!!!
    וזה מתחיל מהשעות המוקדמות של הבוקר שהוא יוצא לעבודה וליפעמים גם הודעות ב12 1 2 בלילה...
    זה ניראה לכם הגיוני???
    וכמובן שכל ההודעות מחוקות כי שחיטטתי לו בטלפון לא היה שום הודעה!!!
    אני לקחתי את זה קשה וכעסתי נורא..כי מבחינתי אים הוא מחק הודעות מידידה כניראה יש לו מה להסתיר..
    מה אתן הייתן חושבות??

לקביעת תור
    סגירה
    כועסת נורא!!

הוספת תגובה

• אוחח

רון
    28/01/2011

עד כדי כך את תמימה ?

600 הודעות......

תתעוררי !! הוא בוגד בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי כבר שהוא בוגד בי!!!

שירן 24
    28/01/2011

אני כבר היתעורתי מותק!!!!!!
    זה רק חשוב לי לדעת מה אחרים חושבים מבינים????
    אני כבר הודעתי לו שאני מפרקת את החבילה...
    כרגע אנחנו פרודים לכל דבר...
    והגירושים בדרך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאפו לך אישה

רון
    28/01/2011

אישה שלא חוששת מהשלכות הגירושין אותי אישית מרגש !!

מפרגן לך על האי חשש הזה מפירוק החבילה

אם אפשר לתעד את כל המסרונים או משהו שיוכל להועיל לך בהליך הגירושין זה יהיה מעולה

מפרגן !!

(מסתבר שיש נשים חזקות).....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפירגון...

שירן 24
    28/01/2011

אתה חושב שמה שהוא עשה מצדיק גירושין??
    אני צודקת לפי דעתך?
    דרך אגב יש לי פרוט שיחות והודעות לצערי הרב אי אפשר ליראות את תוכן ההודעות זה לא קיים!!! אפילו לא מיצו בית מישפט!
    אבל יש לי פרוט שמראה בדיוק כל הודעה והודעה באיזו שעה ובאיזה תאריך.
    וזה יעזור לי לפחות להוכיח משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן 24-

בני
    28/01/2011

סליחה שאני מתערב בתוך דברי החכם מכל האדם הלא הוא רון !
    אם את רוצה להתגרש , וזה מה שייעשה לך טוב ? אז תתגרשי, כאילו למי אכפת בכלל,,,
    אבל אם את חושבת שיש סיכוי לזוגיות שלכם, ובסך הכל אתם מבינים אחד את הצרכים של השני, וכעת נשבר פה איזה עניין, ולא משנה מה הסיבה,,, אז תעשו הכל כדי לחזק את ולהחזיר את הזוגיות שלכם כפי שהייתה,
    ולעניין המסרונים, אין לך מה לעשות עם זה, אולי קבלת שבת,,,
    מותר לבן אדם לנהל ולסמס עצמו לדעת עד אור הבוקר, אף אחד לא ייתן לו עונש ע"ז, ואין לזה שום משמעות לגביי תביעת הגירושין שלך,
    את יודעת את מי זה מעניין ? אותך, אותו, אותכם, האם אתם מסכימים שזה ייקרה ? לא בטוח, עובדה שאת מתקוממת כעת וכועסת עליו מאוד, אז בשביל מה יש לך פה ?
    ואם את לא הצלחת להעביר לו את המסר, אז מחובתך לגרום לו להבין שהוא פגע בך !
    איך עושים את זה ?
    הו זאת שאלה טובה,,, תלכו לייעוץ מייד, את יכולה ללכת לבדך בשלב הראשון, ואח"כ לצרף אותו,
    גברת עשרים וארבע,,, החיים יפים חבל לבזבז אותם בבתי משפט, אלא אם את רוצה להוכיח לרון שאת בחורה כלבבו,,,?
    אז אני ממליץ לך, ומניסיון של 30 שנה, ללכת לייעוץ וללבן שם את הדברים שחשובים לך אישית, כרעיה, כאשה, כאדם, ובזכות הרצון והתקווה שלך תצליחי להעמיד אותו על טעותו, ועל הדרך תקבלי עוד כמה תובנות לחיים מאושרים יותר
    שבת שלום
    ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויש בני בני

רון
    28/01/2011

שימי סוף לסאגאת הבגידות שלך אישך !!

600 הודעות SMS ? כמה בוקר טוב אפשר לשלוח בחודש ? או כמה מה שלומך אפשר לשלוח בחודש ? או כמה לילה טוב אפשר לשלוח בחודש ? או כמה מה רוצה לאכול בחודש

בני, יש לך את הדבר הזה ששמו "לחוש פסיכולוג היודע הכל"

צא ! מהפאקינג ! סרט ! שאתה ! חי ! בו !!!! (הוא דמיוני מידי בשבילי)

אני בעד המהלך שלך אישה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח שהוא בוגד

קובי
    28/01/2011

אולי..הוא.רק ידיד שלה.לפרק משפחה זה לא קל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כועסת נורא!! - תגובה

דליה שוורץ
    29/01/2011

שירן שלום.
    לבעלך יש סוג של קשר עם בחורה ממקום העבודה.. לא ברור ב 100% מה טיבו של הקשר אבל קשר כלשהו קיים.. א שואל נשים אחרו מה הן היו חושבות... למה זה חשוב מה אחרות היו חושבות או עושות? רק א מכירה את בעלך ורק את מכירה את טיב וחוזק הקשר שלכם ולכן רק את יכולה לדעת מה את מרגישה כלפיו.
    אם את רוצה לשמור על הזוגיות שלך אז עשי זאת, פני לייעוץ זוגי, שבי איתו לשיחה מאוד פתוחה וגלויה, הסבירי מה את מרגישה ומה את היית רוצה ... אם את לא חושבת שלזוגיות הזו יש טעם להמשיך אז פרקי את החבילה, וצאי לך לדרך חדשה.. רק את יודעת מה טיבה של מערכת היחסים שלך וכמה כדאי לך להשקיע בה בשביל לשקם אותה.
    הדבר האחרון שאת צריכה לעשות זה לשאול אחרים מה הם היו עושים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי מותק

מיטל
    05/02/2011

בעלי עשה כמעט אותו דבר לפני שנה.רציתי להתגרש והבנתי שזה לא משתלם לי.
    עד היום אני לא שוכחת לו ולא מפסיקה לחשוב.
    החיים שלי השתנו אני אדם אחר וגם לי יש 2 ילדים,
    בקיצור החיים לא קלים כל הגברים מניאקים לא בטוח שבחוץ יהיה לך טוב יותר.
    בנתיים אני ממררת לו את מה שאפשר ומכאיבה לו מתי שצריך ומגיע לו.אני לאט לאט מעכלת ושונאת אותו על מה שהוא עשה לי.
    המשך יבוא....מתי???לא יודעת.
    בהצלחה יקירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל ושירן

ז.
    07/02/2011

אני שואלת אותך שירן.. אחרי שגילית שהוא בוגד בך תוכלי לסמוך עליו שוב.?
    מיטל אומרת שהיא לא סומכת עליו.. אני מאמינה שגם את לא.
    אני לא רוצה לגרום לך במילים שלי לעשות משהו שאת לא שלמה איתו, אבל חשבי על זה טוב טוב אם את ממשיכה עם בעלך כשאת מודעת לכך שהוא בגד בך (כמובן אך ורק אם את בטוחה בזה שהוא בגד בך!!!) ולפי התיאורים שלך לSMS ב12 או ב1 בלילה יש מה לדאוג...
    אני בטוחה שברגע שגבר בוגד פעם אחת הוא יעשה זאת שוב.. אל תשכחי שהפעם הראשונה היא הכי קשה.. מיטל אני לא מבינה למה לך לחיות עם גבר שאת מתחילה לשנוא כל פעם וממרמרת לו את החיים..?
    זה הוא עשה טעות אני בטוחה שהוא יודע.. והוא זו לא הנקודה כאן.. גם במקרה של שירן. מפה תראי איך את ממשיכה בחיים. אפילו שזה הדבר הכי כואב ומגעיל ואני לא יודעת מה לחשוב על זה אפילו..
    בכל אופן מה שאני מנסה להעביר לכן כאן, זה שלכן מגיע יותר..
    מגיע לכן להיות מאושרות למרות הכל. אם הגבר שבגד בכן גורם בכן גורם לכן להיות מאושרות למרות כל הכאב והחשש הזה שהוא יעשה זאת שוב אז אני לגמריי מחזקת אתכן ושולחת לכן את כל ההצלחה בזוגיות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי...

שירן 24
    09/02/2011

תודה על החיזוקים מותק...
    הבעיה שלי העיקרית היא שאני לא בטוחה שהוא בגד בי איתה או במילים אחרות שכב איתה וכאלה...
    אבל מבחינתי כל הSMS המוזרים האלה נחשבים לבגידה בגידה באמון וזה משהו שקשה להיתגבר עליו...
    לא יודעת איך להמשיך הלאה...
    אני חושבת ממש בירצינות להיפרד מיבעלי...
    האהבה לאט לאט יורדת לי אני מרגישה כעס וגועל....
    לא יודעת מה לעשות בחיי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל...

שירן 24
    09/02/2011

היי מיטל..
    שמחה לישמוע שיש מישהי שמיזדהה איתי...
    אני רוצה להגיד לך שמאז שזה קרה לי שום דבר לא אותו דבר יש בי כעס נוראי כלפיו פשוט נוראי!!!
    אני כל הזמן חושבת על מה שהוא עשה....
    מעצבן אותי לחשוב שלה הוא שלח הודעות על הבוקר ובאמצע הלילה ולי בחיים הוא לא שלח הודעות בשעות האלו..
    אחרי שאמרתי לו את זה אז פיתאום הוא שולח לי הודעה מוקדם בבוקר "בוקר טוב אישתי היקרה אני אוהב אותך וכו..."...
    למה עכשיו ניזכרתה אה....
    אים לא הייתי מגלה את זה אז הייתה ממשיך לישלוח לה ומימני בכלל שוכח ומזניח..
    אני לא יכולה להמשיך ככה בא לי להרוג אותו...
    איך ממשיכים הלאה?
    הוא היתנצל וביקש סליחה ואמר שעשה טעות שהיתכתב איתה...
    הוא כמובן לא מודה שזה בגידה אבל מבחינתי זה כן בגידה ואני לא מצליחה לישכוח וליסלוח!!!
    ספרי לי גם קצת מה קורה אצלך...
    זה מעניין אותי לישמוע....
    שיהיה יום טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא בוגד בך

סיגל
    28/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי.. את צודקת!!!

o.d
    27/03/2011

מסתיר ועוד איך!!!!! אני מדברת מניסיון... אם זה היה תמים את היית יודעת ושומעת!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידה

דני
    30/03/2011

גבירתי, צר לי לאכזב אותך ולהעיר אותך מתמימותך..בעל בוגד בך עם אותה ידידה צעירה!!! אל תיתמני את הראש בחול,אם מתאים לך לוותר לו ולא לעצור את הדברים זה להחלטתך.מה שבור אף גבר נשוי ונאמן לאישתו לא שולח 600 הודעת לידידה שלו ובטח ובטח לא ב-2 בלילה,ומגדיל לעשות למחוק את ההודעות.סורי מתוקה מישהו צריך לפתוח לך את העיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות כפרודים באותו בית
    גבר פגוע
    26/01/2011

שלום לכולם!!
    אני ואישתי (כרגע) נקלענו למשבר מאוד חריף ביחסים ביננו, היא טוענת שאני בוגד בה בזה שאני גולש לאתרי סקס וכו'... למרות שאני לא יוצר מגע.
    אני גיליתי שהיא מקבלת שיחות טלפון והודעות לנייד שלה ומשתדלת להתרחק ממני שלא אשמע, נכנסתי כמה פעמים למכשיר שלה ושמתי לב שהיא מוחקת הודעות ושיחות.
    כששאלתי אותה על זה התחלנו לדבר על כל המצב שלנו, ושעה אח"כ היא מחקה את כל הודעות והשיחות מהטלפון.
    אנחנו נשואים כבר 7 שנים מגיל צעיר מאוד + 2 ילדים מקסימים.
    לאחר השיחה החלטנו שאנחנו נישאר נשואים על הנייר בלבד ופרודים בחיים,
    אך אף אחד לא יעזוב את הבית בשלב הזה עד שהילדים יגדלו קצת כדי שלא תהיה להם טלטלה רגשית קשה.
    אני מבחינתי מוכן לתקן ולהתאמץ בשביל התא המשפחתי, אך היא לא רוצה בטענה שכבר אין מה לעשות עם זה.
    מיותר לציין שאת עול הפרנסה בבית אני נושא על עצמי ב 100% מתחילת הנישואים, ולכן אני נעדר מהבית המון שעות.
    תנו לי בבקשה קצת עצות מה לעשות, לאן אפשר להמשיך מכאן, אני ממש מבולבל.

לקביעת תור
    סגירה
    לחיות כפרודים באותו בית

הוספת תגובה

• אחי

רון
    26/01/2011

שקוף שהיא בוגדת בך !!

מחיקת אסמסים.....מחיקת שיחות....פאקינג שקוף

תשקיע קצת מממונך ושלח חוקר פרטי אחריה, האמן לי שזה ישתלם לך בגירושין, הרי כמה אתה יכול לחיות בשקר ?!?!?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לחשוב על זה

גבר פגוע
    26/01/2011

כשאני לא בבית, היא נמצאת עם הילדים.
    וקשה לי עם המחשבה שהיא יורדת לרמה כזאת שהיא מכניסה גבר אחר לבית.
    זאת תהיה מכה מתחת לחגורה.
    כמה שגם אני לא בסדר, אבל לרמה כזאת לא הגעתי של בגידה פיזית, אין לי בעיה שגם היא תצ'וטט או תגלוש באתרי סקס, אבל להגיע למגע ועוד בבית, כשהילדים נמצאים איתה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על התמימות, אבל

יפית
    26/01/2011

למה הכוונה בגלישה לאתרי סקס?
    אתרי פורנו שמראים סרטים כחולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם וגם

גבר פגוע
    26/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידי

רון
    26/01/2011

האישה שלך בוגדת בך אם אתה מבהיר לנו שהיא מוחקת מספרים והודעות

על איזה צ'טים אתה מדבר ?

אל תתפלא אם היא מכניסה גברים אליך לבית !! זה לא עניין של כבוד !! זה עניין שיש הזדמנות אינך בבית אז תפאדאל !!! (אגב יש גם את הבקרים שאפשר לתמרן בצימרים וכדומה ולא בהכרח בבית)

נכון שהיא מתקשרת לברר היכן אתה ומתי אתה מגיע לעיתים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רון

גבר פגוע
    26/01/2011

בדרך כלל כן, היא מתקשרת לברר, אך לא תמיד אני עונה לשיחה (אם אני על האופנוע אני לא עונה לאף אחד).

ממש קשה המחשבה על זה, מסכנים הילדים, איזו מועקה זה על הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו ברור

רון
    26/01/2011

אחי היא בוגדת בך

לא מצליח להבין אותך !!!!!

קשה לי עם אנשים חלשים כמוך

צר לי עליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש הבדל גדול מאד

יפית
    27/01/2011

בין להסתכל באתרי פורנו לבין לשכב עם אישה אחרת ולבגוד. (לדעתי)
    אם זאת הבעיה אולי אתם צריכים ללכת ליעוץ, להחליט על גבולות חדשים למערכת יחסים ולברר מאיפה נובעת תחושתה שלהסתכל באינטרנט על נשים ערומות זה בגידה.
    יש פה משהו הרבה יותר עמוק לדעתי וכדאי כמהלך אחרון לפני פיצוץ לבדוק את זה עם איש מקצוע.
    מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר הלכנו לייעוץ

גבר פגוע
    30/01/2011

כבר הלכנו לייעוץ לפני כשנתיים+ וזה עזר רק לחודש חודשיים שלאחר מכן.
    לפי דעתי סתם שילמנו על הייעוץ הזה זה לא עזר בכלום (לא בגלל היועצת חו"ח)
    היא כנראה החליטה כבר לפני שנתיים שזה מה שהיא רוצה, וניסתה לנצל עוד קצת זמן
    איכות עם עצמה שלא תצטרך לעבוד במשרה מלאה, כי אני מפרנס אותה.
    אין טעם לנסות שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרודים

דני
    27/01/2011

זרוק אותה לאלף עזעזל..עלק אתה מפרנס אותה והיא בוגדת מהצד ועוד עושה פוזות.הילדים יגדלו ואתה תאכל את הלב שלך כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי

רון
    27/01/2011

ככה אני אוהב !!!

תקשיב לדוד דני !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחיות כפרודים באותו בית - תגובה

דליה שוורץ
    29/01/2011

בן שלום,
    מדבריך אני מבינה שאתה יודע שהיא בוגדת ולכן החלטתם להפרד אך מסיבות טכניות להשאר לחיות באותו הבית ולא להתגרש באופן הרגיל שבו אחד עוזב את הבית.
    אם זאת אכן ההחלטה אז שאלתך אינה ברורה ולא ברור איזה עצות אתה רוצה..
    החלטתם? אתה חושב שזו הדרך אז צריך ליישם. אם אתה לא חושב שזו ההחלטה הנכונה ואתה לא בטוח שהיא בוגדת או שאתה מוכן לסלוח זה כבר דורש התייחסות אחרת. אם האופציה השניה היא הנכונה אז אין ספק שאתם צריכים לשבת לקבל החלטות משותפות איך אתם ממשיכים הלאה.. עליך להבין מדוע היא בחרה במישהו אחר, מהחסר לה בזוגיות איתך.. עליך להחליט לשאתה מוכן לשים את הסיפור הזה בצד ולהשמשיך הלאה ולא להשתמש בבגידה שלה ככלי נשק בכל פעם שתחליט.
    לסיכום: בשלב ראשון עליך לקבל החלטה מה בעצם אתה רוצה ורק אחרי שתקבל החלטה תוכל לבחור בדרך שלך לפעולה..

בהצלחה,
    דליה שוורץ
    יוצעת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסיבות הטכניות

גבר פגוע
    30/01/2011

הסיבה הטכנית היחידה שבגללה אני רוצה להישאר בבית היא הטיפול בילדים.
    היא לא מטפלת בהם כמו שצריך, היא כל היום מול המחשב בפייסבוק הדפוק הזה.
    ולא רק שאני מגיע מאוחר הביתה אחרי יום ארוך וקשה, אני צריך לנקות את הבית לעשות קניות, וגם לבשל לשבת אם אנחנו בבית, ועוד יש לה תלונות על איך אני מסדר או מכניס כביסה.
    רק לאחרונה לאחר שכבר נמאס לי שאני עושה את ה כ ל בבית, אמרתי לה שיש לה ימים קבועים שבהם היא מסדרת את הבית ולי יש ימים קבועים.
    אבל זה החזיק כקליפת השום בדיוק לשבוע, היא לא עושה את כל המטלות.
    היא כבר שבועיים לא קילחה את הילדים בערב, רק בבוקר כשאני מארגן אותם לגן אני מקלח אותם.
    לפעמים הם הולכים לישון אחרי שהם אכלו רק מעדן ועוד דבר קטן, היא לא מבשלת להם כמו שצריך (ולא חסר כלום בבית ב"ה) כי המחשב יותר חשוב לה.
    אם אני בערב בבית הם מקבלים ארוחה טובה או כשהם אצל ההורים שלי בערב.
    למה אני צריך גיבנת כזאת על הגב שלי לכל החיים?
    רק חבל לי על הילדים בגלל זה אני רוצה להישאר איתם בבית כדי שיהיה להם טיפול ויחס הולם, הם לא אשמים שיש להם אמא כזאת.
    והטיפול שהלכנו אליו כלל גם את הנקודה הזאת ואין שינוי בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן - כמה דברים

אלון
    07/02/2011

היי בן,

אני אמנם צעיר אבל אתרום מניסיוני כבן להורים שחוו זוגיות גרועה, מהשקפת עולמי ומהבנתי את מצבך:

נתחיל בכך שזה שנראה כאילו 99 אחוז שהיא בוגדת בך.
    אבל זאת לא הבעיה כאן.. הבעיה היא שנראה כאילו היא שלמה עם זה, ורואה את זה כעובדה, וכמצב נתון לאור כישלון בזוגיות שלכם (פרודים).

אם הבנתי אותך נכון, אז היא אמרה שהיא רוצה לפרק את החבילה - נכון?
    ייעוץ זוגי לא תרם למיטב הבנתי.

מה נשאר לכם לעשות?
    לחיות כפרודים בבית תחת העלמת עין למה שקורה מתחת לפני השטח? (בגידות ואלוהים יודע מה עוד)

אני לא מאמין שתוכל בטווח הארוך לחיות עם מישהי (אישה שנפרדה ממך אבל חיה איתך) שחיה חיים אחרים משלך, מסתובבת עם גברים אחרים (פרודים לא?), בונה תכניות לעתיד שלך (גיבנת כלכלית..? מה לגבי עקיצה כלכלית?), ומסובבת אותך כמו סביבון.

על מנת להימנע מכל מיני תרגילים מלוכלכים, ממציאות מגעילה, מהיום בו לא תוכל להסתכל לה בפנים דבר שיפגע בצורה אדירה בילדים, מהיום בו כל כך תשנא אותה שתשתמש בילדים כדי לפגוע בה (רגשית כמובן)... ולהמנע מכל אותם דברים שאתה עלול להיקלע אליהם ושאינך יכול בכלל לדמיין אותם בשלב זה...

אז אם אתה רוצה להימנע - אולי באמת כדאי לחשוב על היום שאחרי פירוק התא המשפחתי.

ואני מדגיש: רק במידה והוחלט כי אין סיכוי לשיקום הזוגיות.

במידה ובאמת הוחלט שאין סיכוי, אחדד משהו נוסף.
    קיימות שתי אפשרויות:
    1. פרידה יפה - פרידה במצב של היום כל עוד היחסים סבירים, אין חרא שצף יותר מדי.. ועוד אפשר להיפרד עם חיוך (אם אני מבין נכון את המצב שלך כיום).
    2. פרידה מכוערת - פרידה שתגיע בהמשך. אחרי שתחיו/תחיה באשליה כי ניתן לתקן את המצב, ולאט לאט הפיוז שלך יתקצר והיא והזוגיות שלכם תרמוס לך כל טעם טוב בפה.
    במקרה כזה, אתם תיפרדו בצורה מגעילה ופרידה שכזאת היא מועקה לכל החיים לילדיכם המקסימים (מניסיון)

אז כמו שהד"ר המליצה..
    לפני קריאת המלצותינו.. שב עם עצמך ועם בת זוגתך (אם אפשרי) ותראה לאן הרוח נושבת ואיך אתה רואה את העתיד. האם אפשר לשקם? או לא? נסה להיות כנה עם עצמך.. ואם קשה - אז ייעוץ מקצועי תמיד טוב.

דבר נוסף,
    הציעו לך לקחת חוקר פרטי.
    בשלב הגירושין כאמור עולה כל העניין הכלכלי וכו'.
    העובדות שציינת מראות כי אופיה של אישתך הוא להישען עליך (גיבנת) ושאין לה עם זה בעיה.
    גם אין לה בעיה לשבת ולהתבטל.. נכון? לא מקלחת,, לא מנקה ועוד..
    אני מדגיש: אני לא שופט ולא מכיר אותה, אולי זאת תקופה בחיים של דכאון.. למרות שלא נראה כך.

אני יכול להמליץ לך להיות מוכן ליום בו זה יקרה.. לצערי.
    אבל החיים זה הישרדות, ולפעמים אנשים (נשים) כדי לשרוד עושות דברים מלוכלכים כדי לקבל כסף מהגירושין (אמא שלי, אולי אשתך).

אין לי עצה לגבי חוקר פרטי כי זה נשמע כל כך מגעיל.. אבל אולי אפקטיבי בהמשך.

ערן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות
    א'
    25/01/2011

שלום רב,
    אני נשואה 20 שנה+3 ילדים.אני בת 40. לפני כ-4 שנים (הריון ילד אחרון) התחלתי להרגיש בשינוי ביחסים עם בעלי. תמיד הייתי מדברת עם בעלי על כל נושא הזוגיות שצריך להשקיע ושהדברים אינם מובנים מאליהם.הסקס בינינו היה עגום ותמיד הייתי זאת שיוזמת סקס ושיחות כדי לחזק את הקשר. לאחר הלידה הרגשתי בחוסר יחס - דבר שציפיתי מאוד.
    לאחר שנה מצאתי את עצמי בבגידה אפלטונית ששינתה עבורי את כל חיי ודרכה הבנתי המון דברים. כמו: חוסר פרגון על הצלחותיי מצד בעלי, התחשבות בי, שאני מאוד מובן מאליו שלא לדבר על חיי מין צולעים שהתחילו כבר כמה שנים קודם, בעיקר הבנתי שנוצרו פערים ביני לבין בעלי.אני התקדמתי והתפתחתי מאוד והוא נשאר די מאחור.
    מאז הבגידה חוויתי מערכת יחסים נוספת שסיימתי אותה כי הבנתי שאני רוצה משהו אמיתי ולא בסתר. בכל סיפור כזה נאחזתי כדי לקבל מה שחסר לי במערכת שלנו.
    ניסינו גם טיפול זוגי שבו הבנתי כי הפערים יצרו קושי בין שנינו.
    כיום המצב מאוד קשה, התקשורת בינינו עניינית לגבי "מטלות" הבית, קיימת בי התחושה שאיני מעוניינת בו יותר (נגמרה לי האהבה - ייתכן?) ובעצם מאוד רוצה לחוות אהבה חדשה ולהיות בזוגיות שיש בה גם עומק ורגישות.
    היום אין בי רצון חזק לנסות ולשפר את המערכת הזוגית מכמה סיבות איני מאמינה שיחול שינוי מהותי והאהבה שלי אליו תחזור ואני מאוד רוצה לחוות משהו חדש.
    איני יודעת האם לחכות עוד או לעשות צעד מרחיק לכת ולפרק את החבילה?
    אשמח לקבל עצותיכן בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• יפית

דני
    25/01/2011

יפית שלום,עזבי אותך מלחפש זוגיות אחרת,בסופו של יום תגיעי לאותה נקודה.מיותר,תשקיעי ביחסים עם בעלך ולשפר אותם.קשה אבל ישים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דני

א'
    25/01/2011

להישאר למרות שאין אהבה? זה מאוד קשה....
    מה גם שמגיל 15 אני איתו ולא חוויתי זוגיות אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני - שאפו

רון
    25/01/2011

אהבתי את תגובתך !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית

דני
    01/02/2011

ובגיל שישים אחרי זוגיות נוספת של עשר שנים לא תרגישי את אותו הדבר? עצה אישית שהייתי מייעץ לעצמי בעבר,תאמיני לי בחוץ הכל אותו הדבר,כולם מחפשים רק דבר אחד,את גם מציינת שבגדת בו לא פעם,לפעמים (לצערנו) בגידה ממלאת לנו חסך עד המהמורה הבאה.לא שאני מייעץ לך לבגוד אבל אני אומר לך שבחוץ החיים לא קלים,בסופו של יום החיים ממשיכים ואת תיראי שעשית טעות איומה.צאי פעם למועדון של גרושים גרושות,אחרי שתיראי מה קורה שם תביני על מה אני מדבר וזה כמובן מבלי לעשות הכללות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו חשוב

א'
    07/02/2011

אני מאוד מודה לך על ההתייחסות, אך נוצר לי הרושם שהיא התקבלה בקלות דעת.
    גם שמישהו מעוניין להחליף עבודה לא אומרים לו לא, תמיד כדאי לבחון אופציות אחרות. מה שאני מנסה לומר שלא צריך לקחת את הדברים בכל מחיר, אם בחוץ כפי שאתה אומר אין מציאות, אין זה אומר שצריך להסתפק עם מה שיש. אני מכירה הרבה פרקי ב' שהצליחו.
    אני הבנתי שאני לא אדם של בגידות וכן של זוגיות, אך אני רוצה להיות בזוגיות מאושרת.
    בחרתי לקבל את האופציה של שיחה אמיתית עם כל החסכים שקיימים ולנסות לראות לאן הדברים זורמים.
    שוב המון תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

סיגלית גלאי
    25/01/2011

שלום יפית,

את מתארת מערכת יחסים שהתדרדרה בעקבות חוסר תקשורת ובריחה לחיפוש פתרונות בחוץ, מה שבדרך כלל מסבך את המצב ותורם לתחושת אשלייה שמצדיקה את המעשה.
    תמיד מערכת יחסים חדשה או "גנובה" מרגשת, כי אנחנו מתאמצים להראות בה טוב, להעניק ועוד.. אבל בסופו של דבר זאת לא המציאות, זאת לא שגרת החיים שצריך להתמודד איתה גם באהבה וזוגיות.
    אם את מרגישה שאין בך רצון ליצור שינוי, אין ספק שהוא לא יקרה והתוצאה בסופו של דבר תהיה פרידה ופירוק המשפחה. אך, אם יש בך עדיין שמץ של התלבטות. כדאי שתשתפי את בעלך, דברו על מה חסר לשניכם, כיצד אפשר לשנות ולשפר את התקשורת, מה יעשה לכל אחד מכם וביחד טוב.
    אם שניכם תרצו בדבר, אני מאמינה שתמצאו את הדרך שוב.
    בהצלחה,

גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת טרייה
    דרך חיים
    24/01/2011

היי.נכנסתי לפורום ואני קוראת ולא מאמינה שגם אני הצטרפתי לחוג הזה.
    והנה סיפורי: אני נשואה 26 שנה (בת 44) ויש לי 4 ילדים כשהצעיר בן 21. מזה כשנה אני מרגישה בשינוי שחל בבעלי ואפילו חשה שהוא בוגד בי.עם הזמן תחושה זו הלכה וגברה. הלכתי לנומרולוג שאמר לי שבעלי מאז ומתמיד בגד בי .האמנתי לו .הוא סיפר לי המון דברים נכונים על חיי לכן האמנתי..הוא אמר שבעזרת חוקר פרטי אני אוכל לגלות את האמת. דיברתי עם חוקר אך העלות היתה מרקיעה ולכן ויתרתי בצער. כל הזמן הזה לא נתתי לבעלי שום רמז על כך שאני חושדת בו.ותמיד חשבתי מה אוכל לעשות כדי לעלות על הבגידה. אתמול שוב הייתי אצל מיסטיקנית(לאחר חצי שנה בערך מהקודם) והיא פשוט חיזקה את חשדותיי ואפילו נתנה לי את שמה של המאהבת שלו. היא אמרה שהבחורה עובדת איתו והיא התחילה איתו ופשוט זה היה שם .נגיש תמיד.אני מכירה את הבחורה לא באופן אישי.גם היא נשואה. ולאחרונה היא עזבה את מקום העבודה.בעלי דיבר בשיבחה ואמר שהיתה עובדת "טובה". ממש לא הייתי חושדת בה. כזו שקטה ואף פעם לא היישירה עימי מבט.היום בדיעבד אני מבינה למה.בעלי כרגע נמצא בחו"ל עם הבת הגדולה שלנו ויש לי שבועיים לחשוב מה לעשות בנידון.עד שיחזרו. להתגרש? זה מה שתמיד חשבתי שאעשה אם אגלה בגידה. לפרק את מה שבנינו(אבל אני לא אשמה!).לחפש לי מאהב וכך לנקום בו?(אני לא בנוייה לזה) אוף !! אני במצב בעייתי. לא יודעת מה לעשות. לא סיפרתי לאף אחד ואני מתמודדת עם זה לבד.קשה לי. מה לעשות???

לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת טרייה

הוספת תגובה

• שלחתי שוב פעם את ההודעה..

דרך חיים
    24/01/2011

מפני שהיתה טעות באימייל.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבגדת טרייה - תגובה

מיכל פאטל
    24/01/2011

שלום לך,
    אני בהחלט מבינה את המצוקה שאת חשה , אך את אישה בוגרת בעלת ניסיון חיים , האם לא עלה בדעתך שאם כל הכבוד לנומרולוג ולמיסטיקנית אחרי 26 שנות נישואין כדאי לברר את מצב העניינים בינך ובין בעלך באמצעות שיחה פתוחה וכנה.
    אולי לברר האם ישנם בעיות שיש לפתור, אולי חסר משהו ( את יודעת בכל זאת השגרה מכרסמת גם בטובות שבמערכות יחסים אם לא טורחים ומתחדשים ומתרעננים...)? אולי ישנם תיסכולים מתמשכים שאינם מקבלים מענה?
    ואין זה עניין של אשמה, אך לטנגו הזה צריכים שניים.....
    לסיכום:אני בעד גישה ישירה של תקשורת פתוחה אם ניתן ללא עזרה מיקצועית, אם לא יסתדר חשוב שתיגשו לקבל עזרה מיקצועית (גם אם היתה בגידה - ניתן באמצעות טיפול מיקצועי לשקם מערכות יחסים שבמשבר)ולא ללכת סחור סחור ולבנות תיאוריות ללא ביסוס ממשי, ובודאי לא למהר להתגרש בטרם העובדות בהירות וברורות.
    בהצלחה , אשמח לעזור!
    מיכל פאטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרי היכרויות סקס
    אסתר
    24/01/2011

גיליתי שבעלי נרשם לאתר זה.
    אנו נשואים 16 שנה, אני נראית מדהים, לפני כ- 5 שנים תפסתי אותו בבגידה
    הוא הפסיק ושוב כרגע אני מוצאת אותו גולש באינטרנט (סוגר את הדלת בחדר)
    נעלם מהבית (קונה סיגריות , קונה משהו לאכול)
    אני לא רואה שהוא יוצא בערב , אבל יש לי תחושה לא טובה של הסתרה כל הזמן.

חברה אמרה לי להתעלם ושאני אצא עם חברות ואטפח את עצמי.
    מה לדעתכם עליי לעשות?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אתרי היכרויות סקס

הוספת תגובה

• ובכן

רון
    24/01/2011

הערכה שלי שהוא בוגד

בלש לא יזיק פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

מיטל
    24/01/2011

שלום לימור
    דבר ראשון חזקי ואמצי !

אני חושבת שכשגבר עושה זאת פעם אחת הוא יכול לחזור על הניגון שוב ושוב כי הוא כבר טעם מטעם הבגידה פעם אחת
    אני מבינה את כאבך ואת החוסר אמון שיש לך כרגע בבעלך . זו מכה לא קלה לאחר 16 שנות נישואין
    חשבת אולי ללכת לטיפול איתו ? דיברת איתו על הנושא הזה ?
    חשוב לפעמים להבהיר לגברים האלה ! שמה שהם עשו יכול להוביל לגירושין
    אנחנו טובות מדי לפעמים וסולחות כדי שהתא המשפחתי ימשיך להתקיים ובשביל הילדים
    אבל מה איתך? מה עם הרגשות שלך ?
    אני ממליצה לך לשבת ולשוחח עימו על הנושא הזה - שלא יחשוב שאת תמימה או לא יודעת כלום
    היי חזקה !!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרי היכרויות סקס - תגובה

סיגלית גלאי
    25/01/2011

שלום לימור,

כל זמן שמשהו ביחסים ביניכם מפריע לך, התעלמות היא לא תגובה מתאימה. כי התעלמות לא תשנה או תעלים שום דבר. אני מציעה לך לגלות יוזמה, לשוחח בפתיחות עם בעלך על הפחדים שלך לגבי אפשרות של בגידה נוספת. לבדוק האם חסר לו משהו מבחינה מינית במערכת היחסים ביניכם.
    ובכלל לבדוק מהן הגבולות בזוגיות שלכם גם לגבי שוטטות באתרי סקס (יש זוגות שמבחינתם זה לגיטימי כל זמן שלא יוצרים קשר אינטימי עם אדם אחר).

חשוב שתבנו את האמון ביניכם, ולא תתנו לכל מיני רמזים ומחשבות לחבל לכם בקשר.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתרי היכרויות סקס

רונן
    29/01/2011

שלום לימור

אני משקיע המון בחידוש הקשר הזוגי שלי ובת זוגתי,(האמת ללא תוצאות) ,הגעתי

למסקנה שאני מעדיף להשקיע בקשר אינטימי בכיוון אחר,במספר מילים מה

שאני מחפש זה:התייחסות,אהבה,סקס טוב ,בקיצור מישהיא שכיף להיות במחיצתה

ושאוהבת את החיים!! אשמח לקבל ממך תגובה,כי נשמע לי שאנחנו באותו "הסרט",

אני בכל אופן מתוסכל מממערכת הזוגיות שלי.

בברכה רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחח

רון
    29/01/2011

פלגמט אחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה