פורום פרידות, גירושין, בגידות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהב את אישתי ולא רוצה גירושים
    יעקב
    24/12/2010

שלום לכם
    אני בן 28 ואשתי בת 27 יש לנו ילדים מקסימים בני שנה הייתה לנו זוגיות נפלאה עד שהחלו
    לעלות טענות שאני לא שותף רגשית לבת זוגי בשלב מסויים עברתי לספא ומשם את עברתי
    לבית הוריי המשכתי לבקר בבית כל הזמן לבקש שלום בית חזרתי להחמיא התגעגתי אליה
    יותר ויותר אך ללא הועיל היא המשיכה לדבר איתי רק על הילדים. לאחר חודשיים החלו יחסיינו להפשיר התחלנו לדבר יותר שפחתי את ליבי שאני אוהב אותה ומוכן ללכת לכל יעוץ
    העיקר להשאר ביחד דווקא בנקודה זו שאנו מזילים דמעה אחד לשני היא לא רוצה לחזור
    היא הדבר היקר בחיי אנחנו לפני גירושים שלא באים בלב שלם,לעולם לא בגדתי בה היא היחידה בחיי אני איתה על זמן שאול מה אפשר לעשות עוד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוהב את אישתי ולא רוצה גירושים - תגובה

דליה שוורץ
    25/12/2010

יעקב שלום,
    אתה נמצא במערכת יחסים שכרגע היא חד צדדית כלומר אתה מעוניין להמשיך את הקשר ואשתך לא. אני לא בדיוק יודעת מה הסיבה לכך וכנראה שגם אתה לא ידוע באופן ברור מדוע היא לא מעוניינת להמשיך את הקשר. לכן דבר ראשון כדאי שתנסה להבין מה קרה.. מה באמת קרה. מדוע היא החליטה שאתה לא מתאים לה יותר. רק לאחר שתדע מה הסיבה תוכל להבין מה עליך לעשות.
    אם היא לא תשתף פעולה ולא תיהיה מוכנה להסביר אתה תיהיה חייב להרפות כי לא תוכל להכריח אותה להשאר אתה.
    נסה ליצור שיחה שתיתן לה את היכולת להפתח ולהסביר את הסיבה האמיתית.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות לא מאושרת
    אור
    23/12/2010

אני נשואה מזה שמונה שנים עם שני ילדים מקסימים.אני חיה למען הילדים.חיי הזוגיות שלי קשים ומרים.בעלי גולש באתרי פורנו בטענה שאיני מספקת אותו מינית.איך אפשר להכנס למיטה עם מישהוא כ"כ מרוחק רגשית ממך?אני רוצה להתגרש אבל מפחדת. רועדת מפחד. מפחדת להיות לבד.אשמח להתייעץ ולהסתייע.

לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות לא מאושרת

הוספת תגובה

• יקירה

רון
    24/12/2010

אל תחששי מהצעד הזה

את מספיק מוצלחת ואיכותית בכדי שתצליחי ללא אישך בשוק הפתוח והחופשי !!

לכי על זה !!

לא מגיע לך חיים שכאלו

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוצפן.

מיה
    24/12/2010

למה אתה קורא לה יקירה , למה כל התגובות שלך על גבול הסקסטיזם?. היא לא יקירה ש ל ך . היא אישיות בפני עצמה .יש לה שם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוגיות לא מאושרת - תגובה

דליה שוורץ
    25/12/2010

אור שלום,
    מדברייך אפשר להבין שאת נמצאת במערכת זוגית לא פשוטה ולא נעימה ואת נמצאת בה רק כי את פוחדת. נסי להבין ממה את פוחדת, מה את פוחדת להיות לבד, למה את פוחדת שאם לא תשארי במערכת היחסים הזו את תשארי לבד. והשאלה העיקרית שאת צריכה לשאול את עצמך ממה את יותר רוצה להמנע מלהיות לבד או מזוגיות כמו שיש לך. זו בחירה שלך. אם את כ"כ פוחדת להיות לבד עד כדי כך שאתת מוכנה להשאר בזוגיות הזו אז זו הבחירה שלך ולחיים ואם את לא מוכנה להיות בזוגיות כזו אז קומי ולכי עם הפחד... גם זו בחירה שלך... ואף אחד לא יכול לבחור בשבילך.

ממליצה בחום על אימון אישי...

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי...

חניתה
    26/12/2010

אוי...כל כך לא נעים...כל כך מבינה אותך... ניראה שאת מאוד זקוקה לשינוי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אור
    26/12/2010

תודה על התגובות.איזה כיף שיש התייחסות.אשקול את מה שהוצע לי על ידכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה עצמית

רועי
    26/12/2010

שלום לך,
    בעלך מסתכל רבות באתרי פורנו, לכל אחד יש את הצרכים שלו.
    האם בדקת בתוך עצמך האם את עונה לו על הצרכים? מהי תדירות היחסים בינכם?
    האם היחסים המיניים מספקים? כל עוד הוא רואה סרטים זה לא נורא ואין לך מה להתרגש מזה אלא לנסות ולהבין כיצד אפשר לחדש את האש שהיתה בינכם?
    הגיע הזמן שאולי את תיזמי את המגע בינכם! אני שומע על הרבה זוגות שתדירות יחסי המין שלהם היא נמוכה מאוד ואז המפלט של הגבר הוא צפייה בסרטים.

גם אני כמו רבים אחרים רואה סרטי פורנו ואישתי יודעת מזה, אבל זאת לא סיבה לפרידה, זאת סיבה לבדיקה עצמית שלך מול בעלך. לבדוק את סיבת השורש מדוע הוא טוען שאת אינו מספקת אותו.

ואל תקשיבי לרון ותסיקי מסקנות של פרידה
    רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגון
    טליה
    23/12/2010

אני חייבת להבדיל אלף אלפי הבדלות לפרגן למר רון, היכן יש אנשים כאלו ?

היחיד פה בפורום שאומר מה שבא לו ולא מתחנחן !!

שאפו לך איש !!

יש לך מעריצה

לקביעת תור
    סגירה
    פרגון

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

רון
    24/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רותי
    24/12/2010

חחח הודעת הפירגון נירשמה על ידי "מר" , רון בעצמו ובכבודו. מספיק לעבוד עלינו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשלום לגילאי 18
    אוהד
    21/12/2010

שלום רב
    כיום אני משלם מזונות לילדי ובקרוב ימלאו לו 18 שנה.מה הלאה מבחינת תשלומים אחרים?מדור וכו..
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תשלום לגילאי 18

הוספת תגובה

• תשלום לגילאי 18 - תגובה

סיגלית גלאי
    21/12/2010

שלום לפלוני,

ניתן לבדוק את שאלתך מבחינה חוקית, מה אתה חייב..
    מנגד, ברור שילדך שלך לכל החיים (למרות שמלאו לו 18) ועדיין ימשיכו להיות לו צרכים, ואפילו גדולים יותר: אוניברסיטה, שכ"ד, רכב, חתונה וכדומה. כך שאין לי ספק שהוא יזדקק לעזרתך גם בעתיד.
    כדאי שתחשוב על טיב הקשר והיחסים שאתה רוצה לבנות איתו, ומה אתה היית מצפה מאביך אילו היית במקומו?

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכזבה וכאב על אח שבגד
    אחת
    21/12/2010

אני כותבת מתוך כאב עצום מאין כמותו שנחת עלי כרעם ביום בהיר. אשתדל לכתוב בקצרה כי הסיפור ארוך, לפחות מעוניינת לקבל עזרה/עיצה/תמיכה איך להפסיק "להתאבל".
    יש לי אח תום שמרגע נישואיו חי 35 שנה בארה"ב. הוא ואשתו ישראליים במקור. היתה אהבה ביניהם, נישאו מאהבה גדולה והחליטו לעבור מכל מיני סיבות לארה"ב. אחי הצליח בגדול, בנה בית לתפארת, מקצוע מכובד, הקים משפחה גדולה כולם איכותיים, משכילים, חכמים ויפים. ומידי פעם הקשר בינינו טלפוני בלבד. כשהיינו קטנים היינו כל כך קשורים אחד לשני , ועד היום אני כל כך אוהבת אותו וקשורה אליו בצורה בלתי רגילה. לפני מספר ימים הרים אלי טלפון ובישר לי בשורה רעה שאין כמותה שלא הייתי מאמינה בחלום הכי גרוע שלי שיקרה. אף פעם לא סיפר שיחסיו עם אשתו לאחרונה לא היו טובים, אולי התבייש במה שעשה ואולי גם לא רצה לספר לי בכדי להכאיב לי עם שלט רחוב. 8 שנים אחרונות ניהל חיים כפולים עם בחורה רווקה שיכולה להיות הבת שלו, היא אובססיבית אליו מאד והוא כנראה קיבל ממנה מה שאין לו בבית. האישה עובדת בקרבת מקום עבודה של בעלי, הם היו מפטפטים זה עם זה וכנראה שידר לה שהיחסים לא טובים לאחרונה עם אשתו. היא טפסה טרמפ עליו, אמרה שהיא נמשכת לאנשים מבוגרים , אחי כיום סבא, נראה טוב לגילו, ונוצר ביניהם אהבה. הבחורה איימה על אשתו, אשתו נתנה לאחי צ'אנס הרבה פעמים, הבטיח לעזוב אותה והוא מעד, ותפסה אותו על בגידה מספר פעמים. בשביל שתיתן לו גט הוא רצה "לנקום" באשתו, הכניס את הבחורה להריון , אחי רצה שתפיל, היא סרבה ורצתה ילד ממנו וגם אוהבת את אחי יותר מידי שלא רצתה להפיל. היום הילד בן 6. אשתו נתנה לו גט, הם גרושים. אחי עזב את הבית שכר דירה והבחורה והילד גרים איתו. לפני כן, אשתו נתנה לו תנאי שמוכנה שיחזור אליה בתנאי שישכח את הבחורה ואת הילד, כי גם כך הילד בא לא מתוך אהבה וכו'. אחי כבר היה מוכן לעזוב את הבחורה אבל לא מסוגל שלא להכיר בבנו, כי הוא בשר מבשרו, אשתו לא היתה מוכנה והם התגרשו. היום, אחי הפנים עד כמה שלא היה בסדר, מפצה את גרושתו כספית, דואגל לילדיו כלכלית למרות שלא מדברים איתו מתוך כאב וכעס אבל מצד שני קשורים אליו מאד, כי הוא אבא נפלא. אחי מרגיש געגועים עזים גם לגרושתו וגם קשור מאד לבחורה. חבל שלא הסכים ללכת בהתחלה לייעוץ. אני שמעתי את זה, נהייתי שבורה, בשבילי זה שוק. מתהלכת בבית כאילו באבל. הוא מודע לזה שלא היה בסדר ולוקח אחריות על עצמו. אבל אוהבת את שניהם. מה עושים? איך אני אולכ להתגבר על הכאב הזה שכה קשורה לאחי וכואב לי לשמוע פתאום אחרי הרבה שנים שהוא סובל והרס משפחה לתפארת. כל היום חושבת על זה, בבית בעבודה וזה לא יוצא לי מהראש. האם אני מגזימה, אבל כואב לי שאני חסרת אונים, כואב לי שהוא הביא את זה על עצמו, איך אני יכולה להתגבר על הכאב מדוע זה לא מרפה אותי למרות שאני מתפקדת. אבל כל היום חושבת, כואבת ודומעת. מצטערת על האריכות אודה על כל תשובה שאקבל.

לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה וכאב על אח שבגד

הוספת תגובה

• אכזבה וכאב על אח שבגד - תגובה

סיגלית גלאי
    21/12/2010

שלום לך,

הרגישות שלך, האכפתיות וההזדהות שאת מרגישה כלפי מצבו של אחיך מעוררים הערכה.
    אחיך איש גדול הוא לוקח על עצמו את האחריות על מעשיו, גם אם הוא חש היום שהוא מתחרט על כך. כל שנותר הוא ללמוד מזה לקח ולהמשיך הלאה, להסתכל אל העתיד בחשיבה חיובית. אני מאמינה שהכאב העז שאת חשה נובע מכך שלא ידעת דבר, ולא ציפית שאחיך המוצלח יטעה, אבל זה עשוי לקרות גם לאנשים טובים.
    אני מאמינה שיהיה לך קל יותר כאשר תדעי שהוא התגבר והוא מצא את דרכו שוב בעניינים שבלב.
    כל שנותר לך לעשות הוא להמשיך ולאהוב את שניהם, אין סיבה שלא תמשיכי להיות בקשר עם אשתו וילדיו וגם לקבל את אחיך כפי שהוא, לתמוך ולעודד אותו.

בהצלחה,
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אחת
    21/12/2010

תחילה מאד מודה על התייחסותך למכתבי הכואב.נכון, כואב לי שלא ידעתי כל השנים שסבל, ויותר כואב לי שהוא סובל, היה לי יותר קל לוא היה אומר לי:" היום אני מאושר.", אבל לצערי הוא הודיע לי שהוא מאד סובל שאיכזב ולא יודע מה לעשות, אולי לכם יש תשובה (אם בכלל): הוא קשור מאד לגרושתו וקשור מאד לבחורה= את מי יבחר? איך אפשר לאהוב שניים ביחד ולהיפרד מאחת.?? בזמן שחי עם הבחורה הוא חושב על אשתו לשעבר, ומצד שני קשה לו להיפרד מהבחורה. מה דעתכם על זה, מה עליו לעשות?!?!. ברור שאמשיך לאהוב ולתמוך בהם עם כל הצער והכאב שנגרם. מצד שני הילדים שלו (והם לא מעט ילדים) לא מסוגלים להביט בו בעינים, אני מבינה אותם, אבל האם זה מצדיק שהם לא ידברו איתו???? ומצד שני הוא תומך בהם כלכלית בכל. איך אפשר לגרום לילדים להיות בקשר איתו, הם כאילו החרימו אותו. או, שזה טרי עדיין, או שגרושתו הטרייה מסיטה אותם נגדו.... . איזו מכה נחתה עלי, לא מאחלת לאף אחד. וזה משפחה מתורבתת מאד. לא הייתי מאמינה בחלומות הכי גרועים שלי זה יקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות לא מוצא את עצמי
    אורי
    18/12/2010

שלום
    שמי אורי אני בן 30 אני בדרך להתגרש ואני לא יודע מה לעשות אני ובת זוגתי נשואים כ 3וחצי שנים החלטנו שאנחנו נפרדים יש לנו ילדה משותפת פתחנו תיק ברבנות ואני עזבתי את הבית שיהיה יותר קל בזמן הזה אני בא לבקר כל יום את הילדה ורואה את בת זוגתי כמעט יום יום בכל פעם שאני קצת מתחזק אני מקבל ממנה הודעות של אני אוהבת אותך תודה חיים שלי שעזרת לי עם הילדה וזה מקשה עליי התחלתי לצאת קצת עם חברים למועדונים אני לא יודע אם אני אוהב את זה אני מרגיש דיי בודד חסר לי חום חסר לי חיבוק בכל פעם שאני ליד בת זוגתי שאני מבקר את הילדה אני מנסה להתרחק
    אבל שאני מרגיש בודד אני כן היית רוצה שהיא תחבק אותי אני לא אוהב אותה ואמרתי לה את זה כנראה עם הזמן ירדה לי אהבה אני במצב כלכלי ירוד ואני לא יודע מה לעשות יש לנו ילדה משותפת וזה חשוב אני לא רוצה פתאום להחליט להשאר מחוסר ברירה ואז להתעורר בגיל 40 ולהגיד למה המשכתי את זה אני יודע שיש עליות ומורדות בחיים אבל השאלה היא אם אני חושב אולי לתקן את המצב האם זה מחוסר ברירה או הפחד להיות לבד או שלא יאהבו אותי קשה קשה לי לישון לבד להיות לבד האם באמת אני רוצה שזה ימשך אני מבולבל מה לעשות?

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות לא מוצא את עצמי - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

אורי שלום,
    אף אחד מלבדך לא יודע מה באמת לעשות כי אף אחד מלבדך לא יכול לדעת מה אתה מרגיש כלפי אישתך ומה אתה מרגיש כשאתה לבד או בודד כפי שהגדרת את זה.
    מה שכדאי לעשות זה לבחון את הדרך שאתה מקבל את ההחלטות. מדוע בעצם בחרת להפרד, מדוע כ"כ קשה לך לבד? מה חסר לך באמת אישתך היא שחסרה לך או אישה שאתה אוהב? האם ההחלטה להפרד גרמה לך סוג של הקלה או זה נעשה בלב מאוד כבד? ענה לעצמך על השאלות האלה וקבל החלטות רק שאתה יודע לענות על השאלות הבאות: האם אתה רוצה לחזור להיות יחד בגלל הילדה? האם אתה מרגיש שאשתך חסרה לך? או שאתה רוצה לאהוב משיהי והכי קל לחזור לאישה שמכירה ואוהבת? 7
    אל תעשה לעצמך הנחות- אם אתה רוצה אישה לאהוב וזאת לא אישתך צא אל החיים וחפש אותה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן לא עושה את שלו.הנקמה מגיעה??
    מיטל777
    17/12/2010

אחרי שבעלי בגד בי עם בחורה שפעם אהב אותה במשך תקופה של 10 חודשים,שאני הייתי בהריון ולאחר הלידה הוא היה חרא של בנאדם.
    הסתדרנו דיברנו השלמנו.אני עדיין מרגישה שהוא לא סיפר לי הכל.
    עברו 9 חודשים בערך.אין יום שאני לא נזכרת בזה ומנסה כל הזמן לשכוח ללא הצלחה!!

היה לי איזה אירוע וראו אותי המון אנשים יצא שבחור חתיך ומתוק התחיל איתי ומתכתב איתי נכון להיום.הוא חמוד ויודע שאני נשואה וכמה שאני לא רוצה אבל יצר הנקמה בוער בי.
    אני פוחדת שלא אצליח להתאפק ואסחף כי הכאב שלי על מה שנעשה לי לא דומה לשום כאב שבעולם.
    הוא כותב לי דברים מחמיאים וכייף לי לדבר איתו.והוא גם חתיך מדהים הורס.
    העולמות שלנו שונים.ואני לא מסוג של פרחה....
    אבל......בעלי המון לא מתייחס אלי ועצבני ומרגיז אותי המון שבא לי להקיא ממנו כבר אנחנו לא מדברים בכלל על כלום רק על עסקים ועל הילדים אין לי רגשות כבר!!! אבל מצד שני אני רוצה להיות נאמנה וגם פוחדת שבעלי ידע מזה.
    לא טוב לי איתו ממש.ככה אנחנו בסדר כי ככה יצא האהבה שלי אליו לאחר מה שעשה לי הופכת עם הזמן לשנאה-ובסה"כ לא חסר לי כלום יש לי פרנסה ילדים וכו וכו......
    מה לעשות????????????????????????????????????????????????????

הוספת תגובה

• לא ככ קשה !!

רון
    17/12/2010

אל תשפילי את עצמך ותהיי אישה בוגדנית !!

תתגרשי !! ולאחר מכן דלתות העולם תהיינה פתוחות בשבילך !

מפליאה אותי הסיטואצייה שאת מצוייה אומנם בקשר וירטואלי עם אדם תוך כדי נישואייך, מבלי שהתגרשת

ייצר הנקמה הינו דבר חזק, יחד עם זאת אני סבור ומשוכנע כי הכבוד העצמי שלך בתור אימא לילדים לא יאפשר לך לרעות בשדות זרים תוך כדי נישואייך להבדיל מבעלך הטינופת המסריחה הזו

בדרך כלל אני תוקף ללא רסן נשים בוגדניות, אצלךל זה לא קרה, יצר הנקמה באיזה שהוא מקום אצלך מכביד עליך ואת בקונפליקט איתו.

אל תבגדי יקירה, תתגרשי והעולם יאיר לך פנים !

(אינני מבין מדוע לא זרקת אותו ברגע גילוי הבגידה)

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון הבולבולון המטריד

ערן
    19/12/2010

רון אתה חולה נפש אמיתי בנאדם שמגיב ככה לבעיות של אנשים
    הוא בדרך כלל מנסה לחיות חיים אחרים הפוכים משלו דרך האינטרנט.
    תחזור לחור שזחלת ממנו חתיכת פריק אדיוט ומוגבל עם כלי מינייטורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזמן לא עושה את שלו.הנקמה מגיעה?? - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

מיטל 777 שלום,
    את מתייסת בדברייך למספר דילמות:
    1.הפגיעה מהבגידה של בעלך
    2. הרצון לנקום "ולהחזיר בכך את כבודך"
    3. מערכת היחסים הלא טובה שיש בינך לבין בעלך.
    אני חושבת שכדאי להמקד קודם כל בנושא השלישי והוא מערכת היחסים הלא טובה שקיימת עם בעלך, לא טוב לך בנישואים ומערכת היחסים בינכם הפכה לכזאת שעוסקת בענינים הטכניים בלבד ואת מחפשת אהבה ומחפשת ריגושים וזה ליגיטימי. העניין הוא שבמקום לטפל בבעיה את בורחת לפתרון הקל ביותר והוא לחפש את מה שחסר לך במקום אחר. מיטל, זה לא יפתור את הבעיה. היא תשאר קיימת ואף תלך ותתעצם אם תתעלמי ממנה. אין לך ברירה אלא לדבר עם בעלך ולהסביר מה חסר לך במערכת היחסים. בריחה לגבר אחר רק תסבך את העניין ולא תוביל לשום פתרון.
    הבגידה של בעלך בך אכן לא נעימה אך עלייך לבחור מה את רוצה האם את רוצה להשאר איתו למרות הבגידה או שאת רוצה לפרק את הזוגיות הזאת. אם את בוחרת להשאר עלייך להבין שאין דרך להחזיר את הגלגל לאחור ואין דרך למחוק את הבגידה הזו וההחלטה להשאר מאלצת אותך לחיות עם זה. אם את לא מסוגלת אז פרקי את הנישואין האלה ואם את לא רוצה להפרד אז טפלי במה שלא טוב כיום עם בעלך וצרי לך זוגיות טובה יותר ע"י פתרון הבעיות הקיימות כיום.
    לגבי הרצון שלך לנקום - את באמת חושבת שהנקמה תקדם אותך? מה תרוויחי אם תנקמי? אם את מעוניינת באמת באותו גבר שנחמד אלייך - אז פרקי את נישואייך בשבילו אם את חושבת שהוא לא שווה את זה אז אל תנקמי דרכו כי זה לא מה שיספק לך את השלווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר הולך
    ליזי
    15/12/2010

אני בת 34 נשואה מזה שבע שנים ויש לנו ילד בן שלוש. הנישואים שלנו לא טובים, מלאים משקעים וכעסים וכבר אין בינינו יחסים אינטימיים מאז הלידה. לאחרונה התאהבתי בחבר של בעלי, נפגשנו פעמיים והיה לי טוב וכייף, ואף העזתי לחשוב שגם לו. החבר יודע שלא טוב לי ולבעלי בנישואים. לפני שבוע חברו של בעלי התקשר אלי, מלא יסורי מצפון שהוא לא רוצה להרוס לנו את הנישואים. אני תקועה, יסורי המצפון מקשים עלי אך אני מרגישה שאני רוצה עוד מהחבר הזה. החלטנו לסיים את הפרשה בינתיים
    האם הוא "גמר" איתי כי לא רוצה בי? האם הוא חטף רגליים קרות וחשב שחס וחלילה אני אעזוב את בעלי בשבילו?
    מה אתם חושבים?

לקביעת תור
    סגירה
    גומר הולך

הוספת תגובה

• גומר הולך - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

ליזי שלום,
    כל אחת מהסיבות שנתת יכולה להיות הסיבה האמיתית וכמובן שאף אחד מאיתנו לא יכול לדעת מה הסיבה שהוא החליט לסיים את הפרשה הזאת אבל השאלה האמיתית שאליה יש להתייס היא מדוע הנישואים שלכם הגיעו למצב שלא טוב לכם, מדוע אין בינכם יחסים אינטימיים. אין ספק שמערכת יחסים לא טובה גוררת בעקבותיה מערכות יחסים עם אנשים אחרים שיכולים להיות חברים של בן הזוג ויכולים להיות אנשים שבן הזוג לא מכיר. והשאלה המרכזית היא מה קורה בנישואים שלך ואיך פותרים את זה.
    השאלה הראשונה שלי אלייך היא האם את רוצה לפתור את מה שקורה עם בעלך ולחזיר את הזוגיות שלכם למסלול הטוב? אם התשובה היא כן עלייך לפתוח את חוסר שביעות רצונך מהזוגיות שלכם ולמהל שיחה אמתית מה באמת קורה. אני ממליצה לעשות זאת בתהליך של ייעוץ זוגי כדי שתוכלו להפיק את המירב משיחה זאת ולהבין באמת מה קרה לכם עם הזמן ואיך אפשר וניתן לשקם את הנישואין.
    אם את אינך מעוניינת לשקם את הנישואין האלה אז דברי איתו על פרידה אין טעם להיות בתוך מערכת יחסים שאת לא מעוניינת להיות בה ואינה מספקת את הצרכים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישואים לא בריאים ... עזרה....
    דנה
    15/12/2010

שלום,

אני בת 25 ובעלי בן 30 נישאנו לפני חצי שנה וכרגע אנחנו גרים אצל ההורים שלו(בנינו יחידת דיור פרטית לנו) ואין לנו ילדים. יש לנו המון מריבות, המריבות העיקריות שלנו הם בנושאים של כסף. ההורים שלו נתנו לנו 20,000 ש"ח לחתונה וההורים שלי לא נתנו לנו כלום כי אין באפשרותם. בבכל פע שיש לנו ריב על כסף אז הוא תמיד אומר לי איך אין להורים שלך כסף??? למה ההורים שלך לא נתנו??? מה שאמא שלי נתנה, אמא שלך בחיים לא תיתן, ההורים שלם עוד חייבים לי כסף על כך שהם חיתנו בת ולא נתנו כסף. בקיצור זה הדברים הכי מגעילים והכי מכוערים שניתן לומר. אני מרגישה שהוא דוחה אותי ברמות כשהוא מדבר ככה ושהוא משפיל אותי. ניסיתי לדבר מספר רב של פעמים, אבל זו הטענה שלו (כלפיי ההורים שלי). בנוסף לכל זה, לפני החתונה שלנו הוא חסך סכום של 100,000 ש,ח שאותם העביר לאולם ואחר כך את הצ'קים העברנו לחשבון שלו. תמיד הוא אמר לי יש לי 100,000 ש"ח שאני חסכתי ועכשיו יחד עם הסכום הזה אנחנו נמשיך לחסוך ביחד כסף. אחרי חצי שנה פתאום הוא אומר לי אין כסף, כל הכסף לא היה שייך לי זה חלק של העבודה (הוא עצמאי) חלק של ההורים. לנו יש רק 20,000. אני עצבנית אני כועסת בא לי להעיף אותו קיבינימט אני מרגישה שהוא משקר אותי ועובד עליי, בעצם אני בטוחה אבל הוא כבר במשך שבועיים מאמין בשקרים שלו ובכל הזדמנות יורד על ההורים שלי שהם לא הביאו כסףףףף אני לא חושבת שיש דבר יותר משפיל מזה שגבר מבזה ככה את המשפחה של אישתו ואמר לה דברים מכוערים כאלה . כשאמתי לו שאני יודעת שהוא משקר לגביי המאה אלף שלו אז הוא אמר לי מה איכפת לך זה לא כסף שלך זה אני חסכתי לפני ובלה בלה. משהו שאני בחים ללא הייתי עושה. אם אני הייתי מגיעה עם כסף ובעלי לא, לרגע לא הייתי אומרת זה שלי ורק שלי.......... מבחינתי אחרי שמתחתנים, מה ששלי שלך....... אוף אני לא יודעת מה לעשותתתתתתתת נמאס לי מההשפלות האלה!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• לדנה !!!

מיטל
    16/12/2010

מה את עושה איתו לעזעזל ???? !!!!!
    מה??
    התנהגות גועלית לשמה !
    אני ממליצה לך בחום לפני שיהיו לך ילדים ממנו - לברוח ממנו !
    מי שמתנהג בצורה כזו ללא הבנה שאולי באמת להורייך אין יכולת הוא אדם גועלי, חסר התחשבות שממש לא נראה לי מבין את החיים
    איזה שטויות הוא מדבר !!!! תמיד יש לשני הצדדים יכולת ? ממש לא !! איפה הוא חי??
    את רוצה שכל חייך יראו כך? שהוא מסתיר ממך כסף? חושב שאת קטנה ומסכנה ויוכל ל"לסבן" אותך בכל מיני סיפורים ?
    אתם נשואים חצי שנה - כמה זמן הייתם ביחד לפני כן ??? רשמי קצת יותר פרטים מתוקה
    תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

מרי
    16/12/2010

קראתי את מה שכתבת ואני פשוט בהלם אני כל כך מזדהה איתך אני בגילך גרושה עם ילד והמילים של בעלך בדיוק כמו המילים של הגרוש שלי שאני שמחה ומודה לאלוקים כל יום שאני לא איתו,
    אדם שאוהב כסף ואת עצמו לא ישתנה לעולם.. אז אל תנסי לשנות כי כלום לא יעזור ושמרי על עצמך לא להביא ילד ממנו ועשי את ההחלטות שלך אף אחד לא יוכל להגיד לך האם להתגרש או לא את יודעת זאת בעצמך. לי לא אמרו כלום אבל אני פירקתי נישואים אחרי התעללות נפשית רצינית וזו גם דרך להתעלל בך ולהגיד כל הזמן שההורים שלך לא נתנו כלום. וגם אם תתגרשי זה ממש לא סוף העולם אולי תחסכי לך עוגמת נפש, שיהיה לך בהצלחה בכל דרך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטלללל

דנה
    22/12/2010

מיטל היי,

קודם דל רציתי לומר לך תודה על העצות והדעת שלך. את נשמעת לי בחורה אינטיליגנטית עם הרבה ניסיון. דבר שני..... אני יזכיר לך מי אני..... לפני חודש רשמתי פה הודעה האם זו בגידה??? ורשמתי שמצאתי את בעלי מאונן בפייסבוק על האקסית שלו..... את בטח זוכרת,
    טוב אז לא משנה איך זה נפתר מאז בואי נעבור לנושא הזה של הכסף. את ההודעה הזו הראשונה בנושא של הכסף כתבתי רק לפני שבוע... ומאז השתנו הרבה דברים (לרעה).
    הלכנו לפני יומיים לראות בית, ראינו אהבנו וכשיצאנו מהבית, בדרך לבית שלנו הוא פתאום אומר לי המשפחה שלך לא תוכל לעזור לנו (לגביי הלוואה)??? אז אמרתי לו לא ואז הוא אמר לי (וכמובן שאני רושמת שמות בדויים) "את יודעת כשצחי התחתן וכשתומר התחתן אז ההורים של שרון וגלית עזרו להם...., כמובן שהתעצבנתי ואמרתי לי אוקיי למה אתה אומר את זה? מה את חושב, שאמא שלי תבוא ותביא לך מזוודה עם כסףףףף הרי אני יודעת שהן קעבלו כסף מההורים , אז הוא אמר לי ברוב המקרים כשזוג קונה דירה אז ההורים עוזרים את קולטת???????? אני לא יודעת באיזה סרט הוא חי????? הוא משקר ואומר לי שאמא שלו עזרה לכל האחים שלו בקניית דירה, למרות שהיא לא עזרה לאף אחד..... רק הביאה להם מתנה לחתונה!!!!!!!!!!!!!!!! אוף נמאס ליייייייייייייי מיטל נמאס לייייייייי אני לא יודעת מה לעשותתתתתתתתתתתתתתת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

מיטל
    28/12/2010

מתוקה - למה את נשארת איתו למה??
    את צעירה וכל החיים לפנייך , למה את צריכה להיות במערכת יחסים שכזו , שיש בינכם ויכוחים ועוד על מה על כסף?? ואני רוצה לחדש לו משהו - לא כל ההורים עוזרים לילדיהם עם כסף לדירה ! לא לכל זוג הורים יש את היכולת הכלכלית
    אני חושבת שהוא לא בחור עם הבנה ורגישות , אני לא מכירה אותו ואני חשה ממה שאת מספרת שאת נכנסת למיטה חולה ולמערכת יחסים חולנית ומזוויעה ואני ממליצה לך בחום
    לקום עם כל הקושי שבדבר ולעזוב
    אדם לא משתנה ולא ישתנה גם אחרי טיפול זוגי אם ותחליטו לעשות זאת .
    את מספרת פה על המון מקרים שיש בינכם ואני זוכרת את המקרה שלך עם עניין הפייסבוק אני לא רחוקה מגילך וגם אני חוויתי פרידה - לא גירושין אך אני הייתי עם גבר 4 שנים וזה ממש כמו להתגרש במיוחד כשגרים יחד שנתיים , למה את זקוקה לכל הכאב ראש הזה ? את לא רוצה להינות מבן זוגך וממערכת היחסים שלך ? יש פה ניצנים של זוגיות שהולכת לטימיון , זוגיות שכל החיים שלך הוא יטפטף לך כאלה מילים שקושורת לכסף . אני לא חושבת שיש לו את הבגרות והבשלות וההבנה של מערכת יחסים , שבונים דברים יחד ועוזרים אחד לשני ומפרגנים ובמיוחד במיוחד שלא פוגיעם בבן הזוג ובמשפחתו
    במידה ותחליטי שאת באמת מתחילה חיים חדשים - אני מבטיחה לך שזה לא סוף העולם מניסיוני האישי ! ומחכה לך עולם שלם ומדהים בחוץ ויותר טוב
    את צעירה !! אנשים היו מתים בשביל להיות בגילך , תבני את עצמך ואם יש משהו שמערער את בטחונך לגביו אז את לא טועה ויש סיבה למה את מרגישה ככה , אל תעשי את זה לעצמך - הצילי אותך !!
    מתנצלת שכתבתי באיחור !! מבטיחה להיות פה כל יום לראות חדשות ממך
    חזקי ואימצי ! הכל זה לטובה !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נישואים לא בריאים ... עזרה.... - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

דנה שלום,
    למה בחורה בת 25 צריכה להרגיש מושפלת? למה בנישואים של חצי שנה יש מריבות כ"כ גדולות סביב כסף? אני מציעה לך לנסות לברר עם בן הזוג שלך מה באמת כ"כ מפריע לו ולמה הוא בוחר לריב כל הזמן על הכסף? כנראה שיש משהו שמאוד מפריע לו והוא לא ממש מדבר על זה ויותר קל לו לריב על כסף ולדבר על ההורים שלך. נסי להבין ממנו מה ואיפה באמת נמצאת הבעיה... אם בכל זאת יסתבר שהבעיה שלו היא באמת רק העניין של הכסף אז תשאלי את עצמך אם מתאים לך לחיות במערכת יחסים שבה הכסף יותר חשוב מהאנשים.. כל מה שתבחרי זה בסדר רק עלייך להבין את ההשלכות של זה בחיי היומיום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעי לי ברחי ממנו - מודד אותך בכסף

עטיה
    22/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שמשפיל אותך לא מעריך אותך

עטיה
    22/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להישאר במקום לא טוב?

חניתה
    26/12/2010

למה בכלל להיות במקום כזה? לפעמים אנחנו כל כך מפחדים לזוז ממקום שאנחנו"מכירים" גם אם הוא לא טוב לנו, לא מתאים לנו...אבל מוכר...זוזי מישם, לכי, למה את שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במחשבה שניה...

חניתה
    27/12/2010

היתי מנפנפת אותו לשלום....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות זהירות

חיותה
    03/01/2011

גם הדו שיח ההזוי בין " דנה " ו "מיטל " הוא פיברוק של רון עכברון. ארך לי זמן להגיע לכך , ובינתיים השרץ המזוהם קיבל כאן תגובות .תיקראו את התגובות בין מיטל ודנה . תיקראו את ההודעה של אור עם התגובות .תיקראו את אלמונית , תיקראו את בבה בובה. הכל זה פיברוק של חולה הרוח ההזוי , רון עכברון גולני . בקשה לכל המגיבים . אתם רואים הודעה מטורפת דעו שהיא ניכתבה ע"י אותו חולה נפש רוני גולני . ואם ההאימפוטנט סוטה המין. כותב בשמו האמיתי , רצוי לא לפתוח את ההודעה ולא לקרוא בה\

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מה את מדברת חיותה??

מיטל
    04/01/2011

מי זה רון עכברון ? על מה את מדברת בכלל ?
    קראתי את תגובתך ואני בשוק
    שמי מיטל מאזור המרכז ואני משתתפת בפורום הזה כבר כמה חודשים
    אני חושבת שיש לך טעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהירות ממתחזות

חיותה
    04/01/2011

מיטל ודנה , אלמונית , בבה בובה ועוד ,,הם כינויים של רוני {עכברוני} גולני . לא לענות להן .פניתי אל מפעילי האתר , והעניין בטיפול ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהימה אחת

דנה
    04/01/2011

אין מצב שאת סופגת את זה ממנו. הייתי באותה סטואציה עם חבר שלי בואי תלמדי מניסיון של אחרים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעוררי, הוא מרגיש מנוצל

אנונימית
    06/01/2011

דנה, אני הייתי בנעלים שלו. תנסי לראות את מה שהוא מרגיש.
    אתן לך דוגמא, הוריי נתנו בלי סוף כסף לנו כזוג, ההורים שלו, בלי בושה מרוקנים לו את הכיסים!!!!.
    בעלך כנראה מרגיש פתאום שכל מה שהוא עמל למענו - מישהו בא ונופל לו על זה... בצורה לא הדדית. זה לא שאת עושה איזשהוא מאמץ להביא משהו ומדברת עם הורייך ומתחננת לעזרה כלשהיא... הוא חסך, עבד, את באה ונהינת מזה. אם היית בנעליו, לא היית מדברת ככה, מה ששלי שלו ומה ששלו שלי.... לדעתי הוא מרגיש מנוצל.
    זיכרי, אם הוא לא היה עם כוונות טובות מלכתחילה הוא לא היה מספר לך על ה100,000 ש"ח, הוא כנראה התחרט שסיפר כי הוא מרגיש שרק הצד שלו נותן. את עוד רבה איתו על מה שהוא חסך לפני כן, בעיני זה היה יכול להצטייר כגולד דיגר.... תזהרי. את פועלת לא נכון. את מרחיקה אותו. אני בטוחה שזה מעצבן לשמוע את מה שאני אומרת אבל לו היית אחותי, זה מה שאני הייתי אומרת לה. פשוט תזהרי שאת לא מרחיקה אותו ומנסה להשתלט לו על הכיס. אם הוא אומר לך "אין" תאמרי לו - לא נורא, נחסוך ונעבוד יחד למטרה משותפת. שלא ירגיש פראייר!!! אל תריבי איתו כאילו אם הוא התחתן איתך עכשיו הוא חייב לתת לך כסף... זה לא נשמע טוב. תגרמי לו להעריך אותך ולתת לך מתוך מקום של אהבה. כשמישהו אוהב מישהו בטירוף הוא כל הזמן רוצה לפנק אותו - וזה עולה כסף... אז תיהי טובה אליו - תאמיני לי שהוא יתן לך את העולם... ככה זה עם גברים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשות קורעים אותי
    איילה
    13/12/2010

אז ככה לאחר מריבה סתמית שבדרך כלל היתה בגלל שאף פעם לא עזר בבית עם הילדים החליט להתוודות על בגידה שקרתה לפני שש שנים הייתי בהלם.
    ביקש ללכת לטיפול זוגי והסכמתי.
    היינו בטיפול כ8 פגישות ואז גיליתי שלאורך כל הדרך בגד בי אך טוען בלי מגע מיני אך אני פגועה מאד לדעתי הקשר הנפשי כואב יותר ולא מצליחה להתגבר מבקשת ממכם תגובות.בחודשים של הטיפול הזוגי חשבתי שהנה אנחנו מתקרבים והאהבה פורחת עכשיו אני רוצה להתגרש והוא מתעקש שהוא הבין שטעה בענק ורוצה לתקן.

לקביעת תור
    סגירה
    הרגשות קורעים אותי

הוספת תגובה

• הרגשות קורעים

שרה
    13/12/2010

אני חושבת שאת ממהרת להחליט, נראה לי שקורה לכם משהו טוב. נשמע גם שהטיפול עזר לכם, ואם הוא התוודה בטיפול על עוד מעידות אולי בגלל שהוא באמת רוצה לפתוח דף חדש... השאלה באמת אם תוכלי לסלוח ? תמיד אפשר להתגרש... אבל לא תמיד אפשר למצוא קשר מספק...
    תחשבי מה יש לך בעצם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגשות קורעים

איילה
    13/12/2010

הבעיה שהוא לא התוודע ,הפלאפון שלו צלצל וניסיתי לענות ולחצתי במקרה על הודעות והופיעה לפניי הודעה מהבחורה הוא בהתחלה הכחיש ואמר שזו הודעה שהיתה בפלאפון כאשר החליפו לו את הפלאפון ואז אמרתי שיש גבול לתמימות שלי ואז הוא הודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגשות קורעים

איילה
    13/12/2010

גילית בגידה נוספת ורטואלית הוא אומר עם בחורה מח"ול בסקייפ. אני חושבת שאיני מסוגלת לסלוח למרות 4 ילדים קטנים ולמרות סיפור האהבה שהחל לפני 17 שנים גידלתי את ילדי למעשה לבד נתתי לו לעשות הכל לנסוע לח"ול לנסות עסקים עצמאיים פחד של שנים מהוצאה לפועל ואחרי כל זאת לגלות שהייתי טיפשה וביטלתי את עצמי למענו
    הוא טוען שאני קרה כקרח אז אמרתי סיבה מצויינת שתיתן לי ללכת ותתחמם בגלוי.הוא לא רוצה עכשיו ניזכר שיש ילדים בחייו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגשות קורעים

שרה
    14/12/2010

את צודקת, זאת לא ממש הודאה, חשבתי שזה בא ממנו...
    זה באמת בעיה.. כי מי שעושה את זה פעם אחת סביר להניח שיעשה זאת שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרה..

דני
    22/12/2010

את אומרת הכל ומודעת לבעיה,בעלך אומר לך שאת קרה ומה את אומרת לו?לך תתקרר בחוץ במקום לבדוק מה את צריכה לתקן אצלך אם את באמת רוצה לשמור על הנישואים.בגידה זה צורך לא אופי!!! אם בעלך יקבל בבית כל מה שהוא צריך תאמיני לי שהוא לא יחפש בחוץ כלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני יקירי

איילה
    29/12/2010

הבגידה הנוחכית התרחשה כשאנו במהלך טיפול זוגי כשבמהלך חודשיים וחצי אלה נסענו עם הילדים לאילת ושם גם מצא את הזמן לדבר איתה גסויות בטלפון אני יודעת עלפי דוחות פלאפון . היה לנו יום נישואים ויצאנו לצימר רומנטי והיה נהדר רק לא ידעתי שהיא שותפה בשיחות שלא ראיתי אז זה אומר שניסיתי אבל המחשבות ע ל השקרים אוכלות אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/12/2010

אם ככה בעלך יחזור על בגידותיו,תחליטי האם את מקבלת את זה או שאת מתגרשת וחיה את חייך עם מי שנאמן לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכן מנהלות הפורום

איילה
    29/12/2010

רציתי לדעת מה דעתכן בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    29/12/2010

את צריכה להעריך על הווידוי שלו.גברים בוגדים בסטטיסטיקה של 90 אחוז.ואם תיתגרשי הגבר הבא לא יבגוג?! סביר להניח שכן.אז למרות הכאב קבלי את סליחתו למרות הכאב.נראה שהבין את הטעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעם בוגד תמיד בוגד

ענת
    29/12/2010

חוויתי משהו דומה, יצאתי עם בחור ובמשך כמעט כל הזמן שהיינו ביחד הוא בגד. לא היינו נשואים עמדנו להתחתן ואני אומרת לך שפעם בוגד תמיד בוגד!!!
    את צריכה להחליט עם מה את יכולה להתמודד, להשאר ולדעת שהוא בוגד ויבגוד בעתיד או לעזוב אותו להתגרש ולהתמודד עם הפרידה.
    אני בחרתי בפרידה ואני לא מצטערת לרגע!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידת בת זוג
    אנונימי
    12/12/2010

לפני מספר ימים גילית שאישתי לה אני נשוי כשלוש שנים ללא ילדים מנהלת קשר עם חבר טוב שלי מזה 4 חודשים. לאחר שהתעמתתי עימה היא הודתה ואמרה שלא סיפרה לי כי לא רצתה לפגוע בי. בשום שלב היא לא דיברה על רצון לנסות לפתור את המצב אלא רק אמרה שכואב לה לפגוע בי. היא אמרה שיש לה רגשות עזים לבחור השני.

יש לציין כי היו לנו בעיות ואף הלכנו לטיפול מזה כשנה שלא הוכיח את עצמו. אבל יש לנו רגשות אחד לשני (אני עדיין אוהב אותה ואני בטוח שאיכפת לה ממני. אבל אני גם יודע שהיא לא בטוחה שהיא אוהבת אותי).

ברור לי שכולם יגידו שהדבר הנכון הוא להיפרד אבל בסתר ליבי אני מקווה שהאירוע יגרום לה "לראות את האור" ולנסות שוב.

האם זה יכול לקרות? אני לא מעוניין לחזור להיות איתה רק למען נוחות או השתקת רגשי אשם אלא לחזור לחיים זוגיים של אהבה כמו שהתחתנו. האם בגידה \ פרידה יכולים לשנות את הגלגל או שכל מה שנותר לי זה להתרפק על הזכרונות ולקוות שהזמן יעשה את שלו?

לקביעת תור
    סגירה
    בגידת בת זוג

הוספת תגובה

• יש לך הסבר

אנונימי
    14/12/2010

או שאתה סתם טיפוס של "יאללה תזרוק אותה ותעבור הלאה?"

נראה לי שמי שלא חובה כזה כאב ולבטים על בשרו לא יכול להבין. רק אולי לתת תגובות של נאדרטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידת בת זוג - תגובה

דליה שוורץ
    18/12/2010

נר שלום,
    אתחיל דווקא מסוף הדברים שכתבת, לא הזמן לא עושה את שלוומה שלא תטפלו בו ותפתחו אותו לא ישתפר אלא רק ילך ויחמיר ולכן אני מציעה לך לפתוח איתה את הנושא ולהבין מהם הצרכים שלה שאינם מתקיימים במערכת היחסים שלכם. אחרי שתבין מה היא צריכה ותתחילו להבין מדוע היא אינה מקבלת מה שהיא צריכה אפשר יהיה להתחיל לעבוד על שיפור ושיקום מערכת היחסים שלכם..

נסו תהליך של אימון זוגי - קצר וממוקד ..
    אשמח לסייע במידת הצורך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידת בת זוג

דני
    21/12/2010

אני המום מהתגובה של דליה, מה "המניעים",או אלו "צרכים" חסרו לה בכדי להצדיק את בגידתה?! זה הפתרון ?לבגוד ועוד עם חבר הכי טוב שלו.בחור,אין תקנה לאישה שבגדה! וזה נשמע כואב אבל תחליט אם אתה מעוניין לקבל כאפות לפנים כל החיים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אם זה היה... כמה שנים

אבי
    20/12/2010

סיפור לא דומה, אבל...
    גיליתי ליפני 6 חודשים שאישתי מנהלת יחסים תמידיים עים... קרוב משפחה. וזה המשיך כבר 3 או-4 שנים.
    אנחנו נשואים יותר מ-20 שנה, עים ילדים (שכבר מבוגרים). שנינו יותר מ-40 שנה.
    נווו. מה עושים ?
    מייד לאחר קבלת הוכחות ברורות על הבגידות הכבדה, אמרתי לה החלטתי להיגרש אותה.
    דיברתי איתה בעדינות, ברגיעה, ולא היו צעקות ולא דמעות (למרות העיניים האדומים שהי הביעה, ורעידותיי שבקושי הסטרתי). ו...
    חיים יומיומיים המשיכו לחודשים ארוכים וכאבים. לילה בחדר של הבן שיצא לסופ''ש, לילה בזה של הבת שלא נמצאת, לילה על הספה, ולילה אצל אימה... פעם אחת במלון פלוני קרוב לשכונב... לבד ככלב נודד.
    מי יכול לדבר עוד על אהבה בכלל ? שאהבתי אותה ברור, ועוד כמה ! ברור גם שזה היה דו-צדדי, אין שום ספק, אבל...
    אבל מרגע המשבר, התברר לי גם שהסיפור נגמר בהחלט.
    היה קשה. לי. היא עדיין מסתדרת היטב איתו. וזה ימשיך כך עד שנתגלה לה מידת השוגג שלה. וגם זה יקרה, אין ספק. אבל נווו... מה איתי ?
    עדיין קשה במידה בלתי נסבל. הבדידות, כל ערב, למרות החבריי, למרות העבודה...

בינתיים נכנסתי בתהליך חיובי. עליתי ארצה לחלק משמעותי מהזמן (כן, כל זה קרה בחו''ל), רק להמלט מהכבדות, והכאב, והשתיקה השקילה הלוחצת על כולם.
    מנהלים כל אחד לעצמו תהליך שביר לגירושין בהסכם דו-צדדי ובליווי עו''ד אחד לכל אחד.
    זה כן יעלה כסך ליועצים. זה כן יעלה לי סכומים דיי רציניים למשך שנים ארוכים (פיצויים, מזונות...)

אבל. חבריי. שקת, רגיעה... מוסיקה שאנוכי תמיד אהבתי לשמוע... לנגן פסנטר מידי לילה... אפילו לעשן עים בה לי בפנים הבית... אבל רגע !... אין לזה שם ?... חופש, חרות, פרידום !
    אני משוכנע שהזמן קרוב, בו אני אשתף את כל זה עים משהיא המסוגלת לקבל חינם חופש, חרות, רגיע...
    גם אתה, חבר! לא להתנגד סטם. אתה רק תבזבז זמן, כוח, אפילו כבוד!
    להיפך. לבנות את עצמך מחדש, והעיקר, לא לשקוח את זה:
    אין המחילה בקצה הדרך, המחילה היא הדרך עצמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבי

אנונימי
    21/12/2010

אני אמנם צעיר ממך בכמה שנים,ובלי ילדים, ונשוי רק 3 שנים, אבל מזדהה עם הכאב של הבדידות. פתאום להיות בסופשבוע לבד ולגלוש באינטרנט בשתים בלילה זה לא כזה אטרקטיבי. ולמרות כל החברים שמאוד עוזרים אתה עדיין הולך לישון לבד.

כל מי שסיפרתי לו על המקרה אמר לי "תמשיך הלאה, תשכח אותה" או "פעם בוגדת תמיד בוגדת". ואני בסתר ליבי קיוויתי שהסיפור יחולל איזה שינוי. ולאחר עוד שיחה איתה היום (לא דיברנו מאז שהתעמתתי איתה), נותרתי מבולבל מהתגובה שלה ("עובר עלי משהו, אני צריכה לבדוק מה אני רוצה, אני יודעת שאסור לי לבקש אבל הייתי רוצה שתחכה עם הגירושים וכו וכו").

אז כן, ברור לי שיכול להיות לי משהו טוב בעתיד. אבל גם יכול להיות לי משהו פחות טוב. אין ערובה. מה שכן ברור לי שצריך לדעת למחול, אבל רק אם מגיע לצד השני מחילה.
    אצלי זה עוד לא ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    21/12/2010

החוצפנית עוד מבקשת ממך להמתין עם הגירושים בכדח לראות האם החבר שלך שאיתו בגדה יקבל אותה כבת זוג/אישה..אם יתברר לה שלא היא תבקש להישאר עד הבגידה הבאה.לישון לבד זה לא כל כך נורא מאשר לישון עם אדם ניבזי ובוגדני לידך...תחשוב על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נספר לך מעשיה קטנה

אחד שיודע
    21/12/2010

נספר לך מעשיה קטנה שאני מקווה שכל מי שבוגדים בו יעשה את זה.
    מסופר על בחור צעיר שגילה שבת זוגתו בגדה בו, הבחור קרא לה לביתו, הבחורה, שהיה ברשותה מפתח לדירתו, נכנסה ולמרבה הפתעה ראתה את חברה "האהוב" מבצע אקט מיני, או בפירוט יתר, "דוגי-סטייל" עם נערת ליווי, הבחורה התחילה לצרוח ולמרר בבכי, אך זה לא עזר לה.
    ככה נעשה לאישה אשר תבגוד, אישה שבגדה בך תחזור לבגוד בך עוד פעם ועוד פעם, כי זה דבר שמרטיט לה את האיברים, לשכב עם מישהו בסתר, זה כמו נערה בת 16 שהוריה לא מרשים לה לשכב עם בנים אחרים, היא תעשה את זה בגלל שלא מרשים לה לא בגלל שהיא מרגישה אהבה כלפי הפרנטר שלה.
    כל פעם שאתה חושב על אישתך, תדמיין אותה עם מישהו אחר, מנשקת אותו, מלטפת אותו, נוגעת באיבר מינו, עושה לו את הדברים שהיא הייתה עושה לך, זה יעזור לך להתמודד.
    חוץ מזה, כמו שרשמו פה, זה החופש שלך, לי יש בת זוג, ולפעמים כן, אני מרגיש כלוא, צא כל פעם עד 3-4 בבוקר, תשתה, תשתכר תחייה את החיים, כי חיים רק פעם אחת ולהיות בדכאון בגלל בחורה, שתזדיין! היא צריכה להיות בדכאון שהיא הפסידה בחור כמוך.
    תעבור לשכירות בתל אביב, תזרוק מחמאות לכל בחורה שאתה רואה ברחוב, תהנה, תשכב עם כמה שיותר בנות, בסוף אתה תמצא את האחת שאתה תרצה לחלוק איתה את שארית חייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידת בת זוג - תגובה

סיגלית גלאי
    21/12/2010

נר שלום,

אני מציעה לך להקשיב לליבך, המשך להיות נאמן לרגשות ולרצונות שלך.
    נכון, היא בגדה, קשה לעכל את זה.. התגובות של חלק מהכותבים כאן חד משמעיים,
    אבל עדיין הבחירה אם לסלוח (קודם בשבילך)נשארת שלך, אם יש בך טיפת ספק, אם אתה עדיין רוצה בה, חושב עליה, מקווה בסתר ליבך לטוב... כדאי לנסות ולמצוא את הדרך להתגבר על המשבר. במקרים רבים הזוגיות אפילו נעשית טובה יותר.(האמינו למרות שזה נשמע מפתיע!)

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה סיגלית

אנונימי
    22/12/2010

100% מהאנשים ששמעו על הסיפור בפעם הראשונה הגיבו באופן מאוד נחרץ. אני מניח שהייתי מגייב באופן דומה.
    אבל זה אחרת כשזה באמת קורה לך.

בכל אופן תודה על העצה, אני מתחיל דרך חדשה שתהיה יותר טובה עבורי (בין אם איתה או בלעדיה).

גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אח שלי

שמחה
    23/12/2010

חבר יקר השאלה היא לא האם זה אפשרי. בוודאי שזה אפשרי
    העניין הוא לשאול את עצמך האם אתה בנוי לחיות עם זה ? האם אתה יכול לסלוח,לשכוח?
    לך לבד לאימון או טיפול ובדוק איך אתה באמת עם הדברים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעיצה
    אסתר
    12/12/2010

היי,
    אני נשואה 17 שנה, לפני בחודשיים בעלי התחיל לגלוש ולפני כחודש ימים השאיר את האינטרנט פתוח וראיתי שהוא נרשם לאתר היכרויות. (הוא לא ידע שראיתי).

מאז כל ערב כשעה הוא סוגר את הדלת וגולש, אפילו בשבתות (לפעמים מס' פעמים ביום)
    האמת שאני לא רואה שהוא מבלה או יוצא.

אני מרגישה מאוד מושפלת, לא אמרתי לו כלום, כי אני מבינה שאין לי שליטה על זה
    הוא כבר פתוח כרטיס בפייסבוק ואחרי שדיברתי איתו הוא ביטל, אבל פתוח כרטיס באתרי היכרויות.

לפני מס' ימים זרקתי לו (אחרי שלא רצה לעזור לי ) "לגלישה באתרי היכרויות יש לך זמן...."

אמרתי זאת באדישות - כי לא רציתי שיחשוב שזה בכלל מזיז לי.

מה לדעתכם אני צריכה לעשות?
    לומר לו, להתעמת איתו, האם זה בכלל יעזור?

לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעיצה

הוספת תגובה

• זקוקה לעיצה - תגובה

דליה שוורץ
    12/12/2010

ריקי שלום,
    את יודעת שהוא פתח כרטיס באתר הכרויות וזה כן מפריע לך למרות שאת מראה כאילו זה לא... ולכן כדאי לך לנסות להבין מה יקרה אם לא תגידי כלום ומה יקרה אם כן תגידי... הרי זו בעצם ההתלבטות שלך...
    אם לא תגידי את תשארי עם הכעס והעלבון וכל הרגשות שנלווים לעניין וכמובן שהוא ישאר עם הכרטיס פתוח..
    אם תגידי תוכלי לנהל איתו שיחה ולנסות להבין למה מה את לא מספקת אותו יותר והוא מחפש ריגושים במקומות אחרים. גם במקרה הזה יכול להיות מצב שהוא לא יסגור את הכרטיס שפתח באתר ההכרויות אבל לפחות תוכלי להחליט מה את עושה ולדעת מדוע הוא מחפש להכיר אחרות...
    מה שאת עושה כרגע זה לכסות את העיניים ולהתעלם מהמציאות... זו דרך להתמודד עם זה, השאלה אם את מרגישה שלווה ורגועה בדרך הזו. אם לא אז זאת כנראה לא הדרך להתמודד.

אני מציעה לך לנהל איתו שיחה ואף לפנות לייעוץ זוגי.. אין ספק שמשהו קרה לכם בדרך וכנראה תזדקקו לעזרה כדי לפתור זאת.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר הכרויות

דני
    12/12/2010

תבקשי מבעלך את פרטי האתר ותגידי לו שאם זה לגיטימי אז גם את רוצה להרשם...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתר היכרויות

שרה
    13/12/2010

אני לא מבינה מה יוצא לך אם את לא אומרת לו, הרי את נשארת עם העלבון וההשפלה,כמו שאת אומרת, נראה לי שלטווח הארוך הרבה יותר בריא להגיד. יש כאן איתות שמשהו השתנה ביחסים. כמובן, קחי בחשבון שאת יכולה לדבר איתו והוא ימשיך עם זה.
    ואולי בעצם לא באמת איכפת לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה באתרי היכרויות

אסתר
    13/12/2010

לצערי בעבר כבר אמרתי לבעלי והוא התנצל ושלח לי פרחים.
    עברו רק כ 3 חודשים ושוב הוא מבקר באתרי היכרויות
    אין לי שליטה על זה - זה המצב.
    מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריקי

מיטל
    13/12/2010

מה ז"א נמצא באתר הכרויות ???
    ולא לעניין שהוא מסתגר בחדר וגולש באינטנרט - לא לעניין בכלל!!!!!

לגבי שאלתך .. כמובן שלומר לו ! את רוצה להסתיר ממנו שאת יודעת? איך תחיי עם זה ??
    לדבר איתו על זה ומיד ! אני מאמינה שכל יום שעובר את לא מפסיקה לחשוב על זה
    למה את עושה זאת לעצמך ? את לא חושבת שמגיע לך אחרי 17 שנות נישואין קצת יותר כבוד מזה ?
    תכי על הברזל כשהוא עוד חם ולא למשוך את זה יותר ויותר

מה הוא אמר כשזרקת לו באדישות לגבי הגלישה באינטרנט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה באתרי היכרויות

אסתר
    14/12/2010

היום התעמתי עם בעלי בקשר לגלישה, - איימתי אפילו בגירושין
    הוא התנצל מאוד.
    הבעיה היא שאין לי שליטה על זה, הוא יכול (כמו שאני מכירה אותו)
    לגלוש שוב. (יכול לגלוש בעבודה בסתר)
    הבן אדם בעייתי - רציתי להוסיף שאני לא רואה אותו יוצא בערבים,
    לא מבינה מה זה נותן לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן הזוג עשה check up עם האקס
    לי
    11/12/2010

בן זוגי מזה כשנתיים והאקסית שלו מלפני 20 שנה יצרו קשר מחודש בפייסבוק. היום בבוקר (שבת) הוא נסע עם ילדיו לעשות "check up ". אמנם אמרתי לו שזה לא מפריע לי אבל בלב לא הבנתי למה לעזאזל הוא נתן לי להישאר עם ילדיי בבית ולא לקח אותנו איתו?!

לקביעת תור
    סגירה
    בן הזוג עשה check up עם האקס

הוספת תגובה

• וזו לא גרושתו זו חברתו מזמן הצבא

לי
    11/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן הזוג עשה check up עם האקס - תגובה

דליה שוורץ
    12/12/2010

אלה שלום,
    התשובה לשאלה שלך היא מאוד פשוטה... הוא לא לקח אותך איתו כי אין לך מה לחפש בפגישה עם האקסית שלו..
    השאלה האמיתית היא מדוע היה לו חשוב ללכת להפגש עם האקסית שלו.... ועל זה תצטרכו לנהל שיחה... אולי זה באמת סתם מתוך סקרנות ואולי כי לא מספיק מרגש לו וטוב לו בזוגיות והוא מחפש אלטרנטיבות..
    עד שלא תדברי איתו ותבררי מדוע - לא תדעי מה הסיבה האמיתית..

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי בגידה בדיעבד
    רוני
    10/12/2010

לאחרונה נפרדתי מבת זוג לאחר קשר של 6 שנים. לשנינו היה הקשר פרק ב'. לפני כשנה חליתי בדיכאון עמוק וקשה, שאילץ אותי להתאשפז למשך 4 חודשים. בחודשיים-שלושה הראשונים למחלה (עוד לפני האישפוז) היא הייתה תומכת ואמפתית. מאז שהתאשפזתי חל באופן פתאומי מפתיע וקיצוני יחס של הפניית גב, התעלמות ושידור מסר של "עזוב אותי". הטיעון היה שקשה לה עם המחלה שלי ואין לה כוחות נפשיים לתמוך בי. עד כאן הכל בסדר. כעבור מס' חודשים החלמתי. בינתיים התייצבו היחסים בנינו על יחסי חברות קרובים. מאז שהחלמתי שמתי לי למטרה לעשות כל שניתן כדי להחזירה אלי. התמקדתי במאמץ לשדר לה שהמחלה שלי איננה סוף העולם, והנה יש חיים אחריה והכל חזר להיות כשהיה... היא מבחינתה שידרה לאורך כל התקופה מסר כפול. מצד אחד הגיבה בחיבה ובשיתוף פעולה לחיזוריי, ומצד שני חזרה ואמרה שלא אחיה באשליה שנחזור. כך נמשך המשחק הזה כחצי שנה.
    ואז יום אחד סיפרה לי שהכירה מישהו חדש. זה לכשלעצמו לא הפתיע כי היה ברור שזה יקרה יום אחד.
    הרגשתי שהפסדתי במשחק איחלתי לה את המיטב, אמרנו שנישאר חברים והלכתי לדרכי
    ואז כעבור חודשיים התברר לי פתאום שהבחור ה'חדש' איננו כזה חדש. הוא מקיים איתה קשר כבר למעלה משנה.....
    חברים אומרים לי לעזוב את זה ולהמשיך הלאה. מה שהיה היה.... אבל אני מרגיש כל כך פגוע, כל כך מרומה, מרגיש שאילו ידעתי שכך הם הדברים הייתה כל ההתנהלות שלי בשנה האחרונה אחרת לחלוטין.
    ברור לי שאין מה לעשות עם זה. זה באמת עניין שהיה ועבר. אבל אני מלא כעס וזעם ועוברות בי מחשבות נקם וכל החרא הזה שאני כל כך לא רוצה להתבוסס בו.

לקביעת תור
    סגירה
    גילוי בגידה בדיעבד

הוספת תגובה

• בדיעבד

שרה
    11/12/2010

אני חושבת שכל בגידה מגלים בדיעבד... זה טיבעה של בגידה, היא נעשית ע"י אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם מה שהם עושים ובוחרים להסתיר ובטווח הארוך לפגוע באנשים שקרובים להם. אני מאמינה שכל או רוב הבגידות מתגלות בסוף, לאמת יש דרך משלה לצאת החוצה. לא הייתי מתזבזת זמן על נקמנות ועל עצבים, היא לא שווה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    צ'שר
    09/12/2010

אם אני ובעלי מסכימים להתגרש ומוכנים להיכנס לתהליך ,האם ניתן לעשות זאת בתוך חודשיים או שזה חייב לקחת שנה וחצי אם לא יותר? במה זה תלוי? ולמי פונים כדי שמראש התהליך יהיה קצר ולעניין?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה צ'שר - תגובה

סיגלית גלאי
    09/12/2010

שלום לך,

בד"כ כששני בני הזוג מסכימים להתגרש, התהליך הוא קצר.
    אם יש לכם ילדים מומלץ שתגיעו מראש עם הסכם כתוב על הסדרי ראיה, מזונות וכד', זה יזרז את התהליך.

בהצלחה,
    סיגלית גלאי
    יועצת זוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה