פורום כושר קרבי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדריכת ספורט
    אנה
    04/03/2009

איזה ציון צריך לקבל במבחן בר אור כדי שתהיה אפשרות להיות מד"סית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדריכת ספורט

הוספת תגובה

• מדריכת ספורט

דני בארי
    05/03/2009

אם אני זוכר נכון 70 אך אסור לשכוח שיש עוד פרמטרים (יכולת עמידה בלחץ, יכולת פיקוד, נחישות, רצון ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שברי מאמץ ויום סיירות
    ירדן
    02/03/2009

שלום, לפני חודשיים היתי אמור להתיייצב ליום סיירות, אך לצערי האימונים הקשים שהעברתי את הגוף גרמו לי לשברי מאמץ בשתי הרגליים. אני כבר בן 18 ודחיתי את הגיוס בגלל יום הסיירות (יש לי חצי שנה להתכונן). אני שוקל 85 וגובה 1.65 נכון לעכשיו הכושר שלי ממש לא טוב, אני מסיים 2000 ב14 דקות עם הפסקות להליכה (אני לא מצליח לרוץ יותר מ2 דקות ברצף) הסיבה שקיבלתי שברי מאמץ היא הריצות.. הכרחתי את עצמי לרוץ ולרוץ עד שהרגשתי את הרגליים שלי נופלות. השאלה שלי היא מה לעשות? איך להתכונן באופן מסודר ובלי לפגוע בעצמי? וגם אני אשמח לדעת מה כדאי לאכול לפני ואחרי האימון. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    שברי מאמץ ויום סיירות

הוספת תגובה

• הכנה ליום סיירות

דני בארי
    02/03/2009

היי ירדן.
    אין מה לעשות יום סיירות עובר דרך הרגליים.
    ראשית ע"פ הנתונים שלך משקלך גבוה מדי ובשילוב עם אימוני יתר הדרך לפציעה קצרה עד מאוד, לכן כרגע הייתי משלב דיאטה, נח את כמות הזמן הדרושה (בסוף בסוף יש לך עד אוק'- וזה המון זמן) ומתחיל בעבודה מדורגת, אין מה לעשות גוף האדם זו מכונה שאם לא יודעים לתפעל, נפצעים.
    אם תוכל להיוועץ במומחה זה יהיה מצוין.
    לפני האימון הייתי מציע לצרוך פחממות כשזמן קצר לפני האימון ניתן לאכול אנרגיה זמינה (אנרג'י, פירות יבשים וכדומה) ובסוף האימון חלבון מלווה בפחממות (לדוגמא פרוסה עם ביצה, או פרוסה עם טונה.
    הכי חשוב לא להפריז ולשמור על הבריאות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

ירדן
    02/03/2009

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה. אולי לא הבהרתי את עצמי, אך עברו חודשיים שלוש מאז שקיבלתי את שברי המאמץ ונכון לעכשיו אני יכול להתאמן ולהתחיל לרוץ. איך אוכל להכנס לקושר בהדרגתיות? האם אני צריך להתחיל לרוץ מס' דקות מסויים? כמה פעמים אני צריך לרוץ בשבוע? האם הליכה של 2000 מטר עם ריצות של דקה יעזרו לי להכנס לאט לכושר? ושאלה אחרונה - האם כדאי לי במצבי כיום (משקל וכושר) להרשם לאלו"פ? חברים קרובים המליצו לי אך אני לא חושב שהדבר באמת יעזור לי.. לפחות לא עכשיו. תודה רבה, תבורך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

דני בארי
    05/03/2009

הייתי מתחיל ב-2 אימונים שבועיים ועולה ל-3.
    במידה ואתה מסוגל לרוץ את המרחק מה טוב אם לא תשלב, המרחק של 2 ק"מ הוא בסדר גמור.
    לגבי השאלה על אלו"פ- אם חברים שלך ממליצים- קטונתי מלענות
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר קרבי
    רועי
    23/02/2009

היי אני בן 15 ואני מתחילת השנה בכושר קרבי ביישוב שלי. התחלתי את האימונים בתור סתם חוג כושר במקום כל ספורט אחר ועכשיו קיבלתי ערכים ונהייתי דיי משופשף בנושאים ובמטרות. ממליץ בחום לכולם! באמת. אבל זה היה בלי קשר לעניין, אני יודע שאני מכוון גבוה ושאולי זה קצת מוקדם מדי אבל אין דבר שאני רוצה כיום יותר מלהתקבל לקורס טייס. כל החברים שלי צוחקים עלי שאני כזה החלטי ויודע מה אני רוצה אבל אין לי מה לעשות כנגד זה. זה באמת החלום שלי. יש לי כמה בעיות ושאלות: א. יש לי משקפיים. זה רק משקפי קריאה, ומרחוק, אבל זה בכל זאת משקפיים. זאת תהיה בעיה? כי שמעתי על מקרים של אנשים עם משקפיים שהצבא פשוט מספק להם קסדות אופטיות. ב. אני מתאמן פעמיים בשבוע עם כל הקבוצה, אימונים של שעה וחצי-שעתיים ומשתדל להתאמן בשאר הימים (ראשון, שלישי וחמישי) עם חבר. רק הפעמים אני לא מצליח לקיים 3 אימונים אישיים אבל בכל זאת, יש לך מערכים מומלצים? אני גר באזור עם הרבה עליות וירידות אז זה כבר יתרון. אם זה עוזר האימונים שאני מבצע היום עם החבר הם אימונים של ריצה (4.5 קילומטר בערך) ואז כוח (ידיים, בטן ולפעמים עבודה על קיר). ג. יש לך המלצות מיוחדותאו לאימונים או לעבודה אישית או מנטאלית כל דבר בקשר לקורס טייס? אני יודע שזה מוקדם אבל עדיף מוקדם ממאוחר. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    כושר קרבי

הוספת תגובה

• למה אין תשובה?

רועי
    03/03/2009

יובל למה אתה ממשיך לענות לכולם ומדלג עלי? אני מחכה לתשובה רועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    05/03/2009

היי רועי.
    כדי להתקבל לקורס טייס צריך שיהיה לך מס' נמוך מ1.25 (כמובן שיש גם את עניין הצילינדר).
    אני אישית ממליץ לך לא להתאמן יותר מ-3 פעמים בשבוע וגם בכל האימונים מומלצת בקרה (מאחר ומאוד בקלות ניתן להגיע לאימון יתר מה שאומר פציעה מיותרת.
    לגבי ההכנה המנטאלית יש לך אופציה רק עם מדריך (אין מה לעשות אתה לא יכול לעשות זאת לבד)- כאן נכנסים אימוני הכושר קרבי שלך.
    לגבי מערכי אימון- אני לא יודע, מהיכן תשיג- האימונ ים שלי מאלו"פ אינני מפרסם אותם בשום מסגרת פרט לאימונים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רועי

רועי
    06/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכנית אימונים לכושר קרבי
    שי
    20/02/2009

שלום שמי שי, אני מעוניין לבנות תוכנית אימונים לכושר קרבי שכוללת גם תזונה וגם אימונים. יש לי עוד שנה בערך ליום סיירות ואני מעוניין לבנות את הכושר לגיבוש מטכל ו-669. (הכוונה שלי ללכת ל-669 גם אם זה כרוך בלחתום ויתור על מטכל). אז במה להתחיל ? ריצות ? כוח ? שחייה?(לא נגיש כ"כ אבל אפשרי פעם בשבוע). כמה פעמים בשובע ריצות ? מרחקים ? ובתזונה, מה לאכול לפני אימון, אחרי, ביום-יום ? אני לא מבין כ"כ בתחום, לכן חשוב לי אם אקבל עזרה. תודה רבה מראש, שי.

לקביעת תור
    סגירה
    תכנית אימונים לכושר קרבי

הוספת תגובה

• בנוסף,

שי
    20/02/2009

אם זה יעזור לבניית התוכנית, אני שוקל 55 ובגובה 1.75 בערך - משקל נמוך. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שי,

יובל קפיטולניק
    22/02/2009

שנה מהווה פרק זמן טוב מאד לבנייה גופנית.
    לא ציינת באיזו רמת כושר אתה נמצא כעת, בכל מקרה חשוב להקפיד על עיקרון ההדרגתיות. כלומר, לבנות את הכושר צעד אחר צעד - תרתי משמע.
    אתה אמור להגיע ל- 5 - 6 ריצות בשבוע, של עד 45 דקות האחת, בתנאי שטח וקצבים שונים.
    לדוגמה, ביום הסיירות אתם תרוצו בדיונות של וינגייט, במהירויות שונות ולמרחקים שונים.
    בנוסף,בצע 3 - 4 פעמים בשבוע אימוני כוח בשטח (שכיבות סמיכה, תרגילי מתח, מקבילים וכו') ובחדר כושר באופן ממוקד על כל קבוצות השרירים גוף, דבר שישפר את הכושר וימנע פציעות. אימונים אלה יתקיימו לפני אימוני הריצה. שחיה פעם בשבוע בהחלט מומולצת. הקפד על תרגילים תנועתיים ומתיחות לשיפור טווחי התנועה במפרקים, חימום והרפייה.
    בנוגע לתזונה לפני אימון אכול ארוחה בדגש על פחמימות ומעט חלבון ושומן (לחם וגבינה עד 5% שומן) ואחרי אימון ארוחה הכוללת יותר חלבונים (בשר, עוף, דגים, ביצים) פחמימות ומעט שומן.. באופן כללי, אם אינך סובל מעודף משקל, אכול 3 ארוחות גדולות יותר ביום (בוקר, צהריים וערב) וביניהן ארוחות ביניים קטנות - פרי, יוגורט וכו'. הקפד על שתיית מים מרובה
    הקפד בתקופה זו על מנוחה נאותה, אורח חיים בריא וגלה קשב לגוף.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד להיכנס לכושר חודש לפני הגיוס?
    אמיר
    05/02/2009

אז ת'אמת, מצב הכושר שלי זוועה, אני מעשן דיי הרבה, לא עשיתי כושר המון זמן, אך אני חזק מנטלית ובעל כוח סבל. לאור המצב החלטתי לא מזמן להתגייס לקרבי ואני רוצה להיכנס לכושר, אני יודע שבחודש אני לא אכנס לכושר אך מה לעשות בחודש הנותר לפני הגיוס? תודה מראש, אמיר.

הוספת תגובה

• אמיר שלום,

יובל קפיטולניק
    05/02/2009

חודש הוא אכן זמן קצר, אך בהחלט תוכל לשפר את בסיס הכושר שלך. התחל בשני סטים של שכיבות סמיכה במספר חזרות שאתה מסוגל, שלושה סטים של עליות מתח, גם במספר חזרות שאתה מסוגל. מנוחה של דקה ורבע בין כל סט, שני סטים של פשיטת מרפק על מקבילים, תרגילי בטן, סקווטים ומכרעים לרגליים, תרגילים לזוקפי הגב. לאחר מכן צא לאימון סיבולת בין 30 - 45 דקות. התחל בריצה קלה, כשאתה מתעייף עבור להליכה. לאחר שתתאושש חזור לריצה. הקפד על חימום והרפייה, ביצוע תרגילי גמישות ומתיחות. בתקופה זו הקפד גם על תזונה נאותה ומנוחה הולמת על מנת שהגוף יתאושש במהרה בין אימון לאימון. אימוני כוח בצע שלוש פעמים בשבוע ואת אימוני הריצה חמש פעמים בשבוע. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה לגיבוש מטכ"ל
    שי
    04/02/2009

שלום... ביום סיירות שהיה לי לפני כחודש ימים בערך קבלתי גיבוש מטכ"ל. מחברים שעברו תגיבוש הבנתי שצריך לעבוד על סיבולת ואנאירובי. אשמח אם תיתן לי כמה תרגילים אנאירובים {אני בכושר טוב מאוד } תודה רבה שי.

לקביעת תור
    סגירה
    הכנה לגיבוש מטכ"ל

הוספת תגובה

• שי שלום,

יובל קפיטולניק
    05/02/2009

נחלק את הפעילות האנאירובית לשלושה חלקים:
    אנאירובי לאקטי (עם חומצת חלב): ספרינטים במהירות מקסימלית תוך שינויי כיוון, גם של 180 מעלות (הלוך חזור) למשך 30 - 90 שניות, הפסקה של 60 - 180 שניות ויציאה נוספת, כך בהתאם לכושר שלך.
    אנאירובי אלאקטי (ללא חומצת חלב) - ספרינטים למרחק של 30 - 50 מטר, התאוששות כמעט מוחלטת וחוזר חלילה 10 פעמים.
    תרגילי כוח - תוכנית בחדר כושר תנתן לך ע"י מדריך או בשטח: שכיבות סמיכה, תרגילי בטן, מתח, מקבילים, סקווטים, כשבין סט לסט התאוששות כמעט מלאה.
    ניתן כמובן במהלך האימון לשלב בין הפעילויות. למשל, לבצע בין תרגילי הכוח ספרינטים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניית תוכנית אימונים קרבית במכון
    חסוי
    01/02/2009

שלום שמי יוסי, אני בן 16 (כן קצת קטן אבל מורעל בטירוף) אני מתכוון להירשם לחדר כושר, מה עליי להגיד למדריך שייבנה לי את תוכנית האימונים? כמובן שאני רוצה לשפר את הכוח לעלות במסת השריר לשפר את הזריזות שלי ואת הכושר האירובי שלי. האם כדאי להרשם למכון כושר או שטוב גם להתאמן בבית בלי מדריכים?

הוספת תגובה

• יוסי שלום,

יובל קפיטולניק
    04/02/2009

הדבר החשוב ביותר שמשפיע על תוכנית האימון הוא הזמן שביכולתך לפקוד את חדר הכושר בפרט ולהקדיש לאימונ ים בכלל. לא תמיד יש התאמה בין הזמן למטרות ולכן המטרות נגזרות מהזמן שאני עתיד להשקיע באימונים.
    כששתחיל להתאמן על המדריך לבנות לך תוכנית אימון למתחיל, המורכבת מתרגיל או שניים לכל קבוצת שרירים. בשלב הראשון תעלה עומסים במסגרת התוכנית ולאחר מכן תעודכן התוכנית בהתאם להתקדמותך.
    אני מציע לך להתאמן אימוני כוח בכדי להעלות את מסת השריר בחדר הכושר ועל מנת לשפר כושר אירובי וזריזות בשטח פתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניית כושר קרבי
    יוגב
    27/01/2009

היי, הייתי צריך לגשת ליום סיירות בדצמבר האחרון אבל בגלל מחלה דחו לי אותו לאוקטובר... הכשור שלי כרגע הוא בינוני מינוס (יש הרבה מה לשפר) רציתי לדעת אם יש תוכנית אימונים שאני יכול לעבוד לגביה כדי להגיע בכושר מיטבי לחודש אוקטובר. חשוב לי לציין שאין לי אפשרות ללכת לחדר כושר כרגע. בנוסף רציתי לדעת ממה להמנע ומה לעשות / לא לעשות כדי לא לגרום לעצמי נזק תוך כדי אימונים. תודה רבה לעונים

לקביעת תור
    סגירה
    בניית כושר קרבי

הוספת תגובה

• שלום יוגב,

יובל קפיטולניק
    01/02/2009

8 חודשים הם פרק זמן מכובד לבניה הדרגתית של כושר. תתחיל לבצע מדי יום ריצות קלות משולבות בהליכה בנפח של 30 דקות. בהמשך תגביר נפח עד ל- 45 דקות ותגביר מהירויות. 3 פעמים בשבוע לפני הריצות בצע אימוני חיזוק - מתח, מקבילים, שכיבות סמיכה, תרגילי בטן ותרגילים לזוקפי גב, תרגילים לרגליים (סקווטים ומכרעים). שלב תנועתיות ומתיחות. הקפד על עקרון ההדרגתיות ועל יום מנוחה בשבוע. לא מומלץ לבצע פעילות תוך סחיבת משאות על הגב. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף משקל...
    טל
    21/01/2009

אני דיי גבוההה ואני שוקלת קצת (הרבה) יותר מהמשקל שלי..(בסביבות ה-15 קילו יותר) רואים עליי משקל עודף אבל לא רואים עליי את ה-15 קילו האלה..ויש לי צו ראשון שבוע הבא,רציתי לדעת אם המשקל הזה יוריד לי מהפרופיל

לקביעת תור
    סגירה
    עודף משקל...

הוספת תגובה

• הורדת פרופיל

דני בארי
    23/01/2009

היי טל
    את יכולה להרגע, מתארת מצב של עודף משקל אך לא קיצוני (אלא אם כן את ממש נמוכה).
    בגדול לאדם בגובה ממוצע 15 ק"ג לא יורידו- צריך שיהיה משהו קיצוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לספרינטים..
    אלעד
    19/01/2009

הבנתי שקשה מאוד לשפר ספרינטים, שזה דבר מולד.. אבל איך בכל זאת ניתן לשפר אותם?

לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לספרינטים..

הוספת תגובה

• שלום אלעד

יובל קפיטולניק
    20/01/2009

זהו אחד הנושאים החשובים שאני מלמד במסגרת קורסי הכשרת מאמנים ומדריכים של ההתאחדות לכדורגל. אכן מהירות הינה תכונה מולדת, אך ניתן לשפרה מאד. מישהו איטי אמנם לא יהפוך מהיר, אך הוא בהחלט יכול לשפר את המהירות שלו. כיצד אם כן ניתן לשפר מהירות - 1. שיפור טכניקת הריצה, 2. שיפור מרכיבי כושר גופני תומכים: כוח וקואורדינציה, 3. אימון המהירות: על מנת לשפר מהירות יש להתאמן בצורה יסודית על מרכיב ספציפי זה. אימון שמשפר מהירות הוא אימון במהירות על מרבית. לדוגמה, ריצות קצרות של 15 - 30 מ' במדרון (שיפוע שלילי) ובכל המהירות. יחד עם זאת,בטרם מבצעים אימון שכזה יש להתייעץ עם איש מקצוע היות ומדובר באימונים בעצימות גבוהה במיוחד המגבירים את הסיכון לפציעה במידה ואינם מתבצעים כהלכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבודה מנטאלית
    אלעד
    18/01/2009

רציתי לשאול.. כיצד אני משפר את היכולות המנטאליות שלי? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    עבודה מנטאלית

הוספת תגובה

• עבודה מנטאלית

דני בארי
    19/01/2009

היי אלעד.
    עבודה מנטאלית נתנת לשיפור רק בעבודה עם גורם נוסף, מאחר וכל העיקרון זה להטעות אותך, להגיע למצב של חוסר ודאות ומה לעשות שאתה לא יכול לגרום זאת לעצמך.
    אתן דוגמא כדי שתבין: אתה בגיבוש ואומרים לכם לזחול למרחק 100 מ' אתה בקושי מגיע ו-3 מ' מהסוף אומר לך המגבש שיש לך עוד 100 מ' נוספים- יכול להיות שזה נכון אך גם יכול להיות שהוא יעצור אותך אחרי 5 מ' - רוצים לראות האם אתה נשבר וזאת ניתן לעשות רק ע"י תרגול עם משהו נוסף.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפש מדריך כושר קרבי בירושלים
    סלאווה
    17/01/2009

שלום! אני בן 27 מתכונן להתגייס ליחידה קרבית אודה מאוד למי שיוכל לייעץ לי על מדריך כושר קרבי.

הוספת תגובה

• כושר קרבי בי"ם

דני בארי
    19/01/2009

ע"פ מה שאני מכיר יש לך את "אחרי" ואת "צו גיבוש" חפש אותם באינטרנט.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    טלי
    12/01/2009

ריצה כל יום של 40 דקות,חוץ מיום שבת+אימון כעוח לפני הרייצה יכול להביא לאימון יתר ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום טלי

יובל קפיטולניק
    13/01/2009

תלוי בנפח של אימון הכוח ובעצימות אימון הכוח והריצות וכן בתכנון אימון הכוח על פני כל השבוע.
    בכל מקרה הקשבי לגופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בנוגע לפרופיל, ולגיבושים.
    יוסי כהן
    09/01/2009

שלום דני בארי, אני בן 17 וחצי, בכיתה יא", יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה. הבעיה שיש לי משקפיים במספר נמוך (עין אחת 0.50 ועין שניה 0.75) וגם צילינדר במספר בינוני. ביום יום אני לא מרכיב משקפיים, ואני מסתדר עם זה מצוין. אני מפחד שבגלל שהראיה שלי לא מושלמת אז לא תהיה לי אפשרות להתקבל לסיירות או ליחידות מובחרות, ואני לא רוצה להתפשר על משהו שהוא התחתית של הקרבי. חוץ מזה אני בגובה 185, שוקל 75 ועם מבנה גוף חזק ומסיבי. בעבר הייתי מתאמן בפיתוח גוף, אבל כיום אני מעשן ולא יוצא לי להתאמן כלל. אין לי בעיה להפסיק לעשן מאחר שאני מעשן רק נרגילה ולא סיגריות. כמו כן, אני מתכנן לעבור גדנ"ע חובלים שתיערך בקיץ מטעם חיל הים. לסיכום, 1)האם בעיית הראיה הנ"ל תיצור לי בעיות? 2)האם אתה ממליץ על מחנות הכנה לקרבי כמו אחר"י ו"עמית לכושר"? 3)אני עדיין לא בטוח לאיזה סיירת אני שואף, מה אתה ממליץ לי לעשות?

הוספת תגובה

• תשובה

דני בארי
    11/01/2009

היי יוסי
    ראשית כל לגבי יום הסיירות אינני בקיא האם ועד כמה פוגעת בעית ראיה קטנה ביחידות השונות אך להערכתי בקבלה לשייטת תהיה בעיה מאחר ושם מתוך 3 היחי' צריך את הראיה הטובה ביותר.
    לגבי הכנה לצבא אני ממליץ קודם כל תבדוק את הגופים הפעילים באזורך ותבחר מהם את הטוב ביותר. מן הסתם הכנתך לצבא תהיה טובה יותר במקום אשר מכין חבר'ה לצבא.
    לגבי איזו יחידה השאלה היא כל כך כללית בדיוק שתשאל מה טעים לאכול!!! יש כ"כ הרבה סיירות שונות ממטכ"ל , טייס, שייטת דרך חובלים, 669, שלדג, ועד אגוז, דובדבן, פל'סרים שונים ועוד כאשר לכל אחד ייעוד שונה, דרישות שונות ועוד אך כמובן שקודם עליך לעבור את הגדנ"ע או את יום הסיירות בשנה הבאה ואז תשבור את הראש.
    בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיבוש שייטת
    אלכס
    08/01/2009

שלום שמי אלכס ואני בן 17 קיבלתי לפני כמה ימים גיבוש שייטת ביום סיירות ואני רוצה לדעת איך אני יכול להתחזק בכושר לקראת בגיבוש במשך ה3 וחצי חודשים שנשארו לי עד לגיבוש.. תודה מראש ..

לקביעת תור
    סגירה
    גיבוש שייטת

הוספת תגובה

• גיבוש שייטת

דני בארי
    11/01/2009

היי אלכס.
    גיבוש שייטת הנו גיבוש קשה מאוד אך כמובן אפשרי!!!
    חובה להיות מוכן למבדקי המים וכמו כן מוכן מבחינה מנטאלית
    (יכולת להתמודד עם בעיה לא צפויה וברורה). כמו כן ככל שרמת הכושר תהיה גבוהה יותר כך יהיה לך קל יותר.
    ואם נעביר זאת ליישום, עליך להתאמן כ- 3 אימונים בשבוע כהם תשלב גם אימונים הקשורים במים וגם אימוני כוח על כל מרכיביו, ההכנה המנטאלית נעשית בקב' או בשיתןף עם משהו היודע את העבודה.
    שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה