פורום כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברק תסתכל שנייה על זה
    גיא...
    22/08/2008

מה אתה חושב על התוכנית הזאתי. אין בה תוכנית תזונה, אבל יש בה תוכנית אימון שנראה לי תעזור לי אני צריך לדעת מה אתה חושב , הנה זה יהיה סדר היום שלי שיתחילו הלימודים: קם ב - 7:30 אוכל איזה חביתה עם 2 ביצים + 2 לחם + קורנפלקס עם חלב. הולך לבצפר אמא תכין איזה 3 סנדוויצים עם טונה ומיונז או עם סלמי עם מרגרינה. שאני חוזר מבצפר אוכל ארוחה של אמא. הולך לשחות באיזה 15:00 ככה. אחרי זה חוזר אוכל ארוחה קלה + פרי. מתחיל את האימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]סט 1 של 22 שכיבות סמיכה רחב : סט 1 של 22 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 6 עליות מתח רגיל : סט 1 של 14 עליות מתח יד אחת גברים ,יד אחת נשים: סט 1 של 14 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . כל יום עולה בעליית מתח אחת,שכיבת סמיכה אחת,כפיפת בטן אחת. ככה שהסטים שאתה רואה שמה למעלה כל סגנון של שכיבת סמיכה עולה באחד כל יום וכל סגנון של עליית מתח עולה באחד כל יום,וכל כפיפת עולים באחד כל יום שעובר. אחר שאני מסיים עוד ארוחה בינונית. אחרי זה בערב ארוחה ערב גדולה. ולפני שינה קורנפלקס עם חלב. תגיד לי אם זה טוב בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברק תסתכל שנייה על זה

הוספת תגובה

• תשובה לפי דעתי

יוני
    22/08/2008

קודם כל עדיף לך לשמור את החביתה לאחרי האימון כדי שהחלבונים יבנו את השריר יותר טוב. בכל מיקרה אם אתה מתכנן לבצע את התוכנית הזאת כל יום עדיף שתנסה כל יום לעבוד על שריר אחר כדי לתת לשריר שעבדת עליו אתמול יוכל להתפתח מאשר לפתח לו סיבולת. כמובן שאתה יכול להוסיף עוד תרגילי בטן ולא רק כפיפות בטן מכיוון שרק תרגיל אחד לבטן לא יוכל לחזק את הבטן בצורה משמעותית אז אם אתה מחפש תרגילים נוספים לבטן אז תבקש ואני אשלח לך קישורים. אם אתה כבר שוחה עדיף שתנסה לשחות במשך שעה- שעה וחצי. והכי חשוב אסור להעמיס על הגוף יותר מדי פעילות גופנית!!!!!!! בהצלחה בתוכנית אימונים. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית אימון + תזונה

ברק צור
    22/08/2008

הי גיא,
    לגבי תפריט המזון, איני דיאטן ואני נזהר מאוד מלהגיב בנושאי אוכל. בתחושה שלי יש אולי אפילו יותר מדיי ארוחות. אחרי ארוחת הבוקר, האם אתה באמת רעב לקורנפלקס ? כנ"ל בלילה.
    שווה שדיאטן/נית ספורט יחוו דעתם על תפריט זה.
    לגבי תוכנית האימון, הייתי שמח לראות אותך עושה יותר פעילות אירובית / משחקית.
    ראיתי שאתה שוחה, נהדר. מה עם אופנים, מה עם קצת ריצה, משחקי כדור ?
    עד לגיל 18-20 , גם כך לבנים קשה למצות את פוטנציאל פיתוח הכוח שלהם. מצד שני זה דווקא הגיל שקובעים את פוטנציאל המהירות, זריזות, קואורדינציה.
    חכה קצת עם כל הסטים התבניתיים לגיל יותר מאוחר, זו דעתי.
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אורטל
    21/08/2008

שלום רב, יש לי שאלה: אני בת 12 ונמוכה מהרגיל - רציתי לדעת: אם אני אשחק הרבה כדורסל זה יכול לתרום לגובה שלי? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני חושב.

גיא...
    22/08/2008

נראה לי שלא, אין שום קשר. גובה זה גנטי לפחות ככה סיפרו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימונים
    יוני
    18/08/2008

אני גר בקרית מוצקין שזה די קרוב לחיפה. אני מתאמן באגודת השחייה מכבי ביאליק ארבע פעמים בשבוע. יום ראשון: שעה כושר שעה וחצי שחייה יום שני: שעה וחצי שחייה יום רביעי: חצי שעה כושר שעה וחצי שחייה יום שישי: שעה וחצי שחייה בסופי שבוע אני עובד על בטן וידיים. פעמיים בשבועיים אני עושה ריצות בוקר של 3-4.5 קילומטר. אתמול המאמן שחייה שלי אמר שהוא חושב שאני מתאים ללכת לתריאטלון בקיסריה ב6 בספטמבר. הוא דיבר איתי על ריצה של 5 קילומטר 20 קילומטר רכיבה על אופניים ו750 מ' שחייה אך הסתכלתי באתר והבנתי שהוא רוצה לשלוח אותי לתחרות הספרינט לגיל שלי. התחרות הרגילה לגיל שלי היא ריצה של 2.8 קילומטר רכיבה על אופניים של 12 קילומטר ושחייה של 500 מ'. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה להשתתף כי אין לי אופניים כל כך מתאימות. שכחתי לציין כי אני מודע לזה שאני עושה יחסית הרבה כושר ושזה יכול לפגוע בי לכן האם יש דרך טובה להתאמן פחות או יותר באותה כמות שאני מתאמן רק בתבנית אחרת? מצטער שכתבתי כל כך הרבה ואני אודה לך מאוד אם תענה לי. מיוני.

לקביעת תור
    סגירה
    אימונים

הוספת תגובה

• קבוצת טריאתלון לנוער בצפון

ברק צור
    19/08/2008

הי יוני,
    הייתי בודק דרך איגוד הטריאתלון היכן יש קבוצת ילדים ונוער בסביבה שלך בצפון. יש המון יתרונות לאימון בקבוצה, יש מי שיסחוב אותך, יש לך את מי להוביל.
    אני כמעט משוכנע שבטבעון או ברמת ישי יש קבוצה ובטוח שגם בחיפה, לגבי הקריות לא סגור
    בהצלחה, נתראה בקיסריה...
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מס' שאלות נוספות על השעון
    יוני
    16/08/2008

אני כמובן בקיץ רק בשעות הבוקר כי קשה לי לרוץ בערב. אני בנוסף גם שוחה 4 פעמים בשבוע בקבוצה תחרותית. קודם כל השעון מראה את מספר הקלוריות ששרפתי במהלך האימון? והאם מס' הקלוריות שהראתי לך נחשב הרבה? המוכר של השעון והמאמן שחייה שלי אמרו שאני יכול גם לשחות עם השעון על מנת להתאמן איתו, אך אני חושב שבלי הfootpod אני לא אוכל להתאמן איתו. האם אפשר בשחייה רק להיות עם הרצועת דופק ללא הfootpod? ואיך השעון יכול לסמן לי אימונים בהם אני עובר גבול מסוים של מאמץ. יש בשעון אפשרות של test כדי לבחון את הדופק במצב ומנוחה ולראות את המצב שלי. האם זה עוזר לשעון לדעת אם יש לי עייפות מצטברת או שאני מתאמן יותר מדי? תודה מראש. יוני.

לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות נוספות על השעון

הוספת תגובה

• שעוני דופק וקלוריות

ברק צור
    16/08/2008

הי יוני
    לא הייתי מתייחס במקומך לקלוריות מכיון שאינך מבין ולא אמור להבין בקלוריות, זו אינפורמציה שמי שמאמן אותך או תזונאי /ת שתפגוש, יכולים לעשות בו שימוש.
    דבר שני לגבי מדי דופק וקלוריות, הגוף שלך ממשיך לשרוף עוד זמן רב אחרי שסיימת את הריצה ולכן החישוב הקלורי הנכון המתייחס לאימון הריצה צריך להתייחס גם לשעו תאח"כ בהן אתה מתאושש
    לגבי שחיה, פוד הנעל לא רלוונטי, עליך להיכנס לתפריט ה setting - features - foodpod ולנטרל אותו.
    בעומס האימונים שלך הייתי הולך לאיש מקצוע כמו פיזיולוג של המאמץ שיבנה לך תוכני תאימון שמתאימה לגילך ולכושר שלך. מבחן כלשהו בשעון דופק לא יעזור.
    חבל, אתה נשמע לי בכושר מעולה ונער רציני, יש דברים שצריך להבין שלבד אי אפשר לעשותם.
    כמו שבן אדם ילך למוסך כדי לטפל ברכב שלו , כך גם אתה מעל תוכני תאימון מסויימת חייב להתייעץ עם מי שלמד זאת באוניברסיטה
    אם תאמר לי היכן אתה גר, אוכל להפנות אותך לפיזיולוגים מתאימים
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ריצה עם השעון
    יוני
    15/08/2008

שלום. המוכר של השעון עזר לי מאוד ומצא לי חוברת הוראות בעברית ועזר לכוון את הצעד שלי וכו'. השבוע יצאתי שלוש פעמים לרוץ. אני מעוניין לדעת אם הנתונים מסבירים אם אני רץ טוב או אם אני צריך עוד קצת להשתפר: הזמן שלקח לרוץ 23 דקות 29 שניות דופק מקיסמלי: 182 (88%) דופק ממוצע: 166 (81%) מהירות (קילומטר לשעה) מהירות מרבית: 20.4 מהירות (קילומטר לשעה): מהירות ממוצעת: 11.6 מרחק: 4 קילומטרים ו530 מטרים. הקלוריות שנשרפו: 171 kcal אני בן 14 וחודש שוקל 47.5 גובה 1.61. תודה מראש. יוני.

לקביעת תור
    סגירה
    אימון ריצה עם השעון

הוספת תגובה

• תשובה ליוני - ריצה עםן שעון דופק

ברק צור
    16/08/2008

אהלן יוני,
    תוצאה יפה בהחלט.
    חשוב לראות לאורך זמן את הנתונים. הם יכולים להעיד על השתפרות ומאידך הם לפעמים יכולים לעזור לנו לזהות גם תשישות, עייפות מצטברת ואפילו אימון יתר.
    חשוב לי שתקפיד לרוץ בקצוות של היום או בבוקר מוקדם או לאחר שקיעת השמש.
    שים לב מעבר לדופק, גם לתחושות הגוף . יש מדד תחושה אישי שאנו ממליצים להתייחס אליו שמדרג מ 1-10 את תחושתך במהלך האימון, כאשר 1 מתייחס למצב רגיעה מלא כשאתה בבית על הספה ו 10 מתייחס למאמץ מטורף שאתה בקצה היכולת.
    אין שום סיבה שתתקרב היום לתחושה של 9-10 !!! , גם תחושת מאמץ 8 הינה גבוהה ואתה יכול לשמור אותה לדקות האחרונות ובכל מקרה לתת לגוף להירגע בתנועה ולא בצורה סטאטית.
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל לילד בן 12
    אלין
    13/08/2008

שלום, אני רוצה שבני ירד במשקל, הוא מאוד אוהב אוכל וממתקים, איך אפר ללמד אותו לרצות לרדת במשקל בעצמו, מבלי ללחוץ עליו ושלא יעלב?

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל לילד בן 12

הוספת תגובה

• תשובה לאלין

ברק צור
    14/08/2008

אלין שלום רב,
    קשה לקבוע כך באינטרנט האם בנך באמת צריך כבר לרדת במשקל או שפשוט צריך להאט את המשך קצב עלייתו בד בבד עם כך שהוא ימשיך לגדול. אלו 2 דברים שונים בתכלית.
    כרגע מי שמתעסקים בתחום הם בעיקר בתי החולים: שניידר, מאיר, וולפסון וכד'.
    אני מקווה שאוכל להציע מסגרת גם בעצמי בכיוון אוקטובר.
    מה שיש לפי דעתי לעשות כרגע זה להפעיל את בנך, לגרום לו להיות יותר אקטיבי ובמקביל להבין מה באמת מצבו. באתר BOK יש מחשבון עקומות גדילה שדרכו ניתן להבין עד כמה אקוטית הבעיה.
    בהצלחה
    ברק צור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לברק .
    גיא...
    10/08/2008

היי ברק , כפי שאתה יודע יש כל מיני סוגים של עליות מתח וגם שכיבות סמיכה . רציתי לדעת אם זה טוב : שכיבות סמיכה בשיפוע חיובי: סט 1 של 20 שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי: סט 1 של 20 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 20 עליות מתח צמוד : סט 1 של 12 עליות מתח רחב : סט 1 של 12 עליות מתח רחב: סט 1 של 12 מכרעיים: 2 סטים של 15 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . מה דעתך תוכנית טובה?!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לברק .

הוספת תגובה

• תגובה על התוכנית

ברק צור
    10/08/2008

אהלן גיא,
    סה"כ תוכנית טובה, הצגת לי אותה כבר, לא ?
    העיקרון הכי חשוב אגב בתוכנית כזו או אחרת, היא לזהות מתי הגוף כבר מתרגל אליה ואז לזוז ממנה הלאה.
    או להוסיף חזרות או להוסיף משקל או בכלל לשנות את התרגילים.
    הגוף מגיב לאימון וכדי להמשיך ולגרות את השרירים להתחזק, ממליצים כל פחות או יותר 3 חודשים לגוון.
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי**
    10/08/2008

מישהו מהמדריכים יכול לתת לי תוכנית אימונים

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי - תוכנית אימונים באינטר

ברק צור
    14/08/2008

שלום רב,
    לתת תוכנית אימונים באינטרנט בלי לדעת את גילך, מינך ויכולותיך הגופניות זהו דבר בלתי אחראי .
    הכי נכון עבורך להתייעץ עם מאמן כושר בקרבת מגוריך.
    כל מאמן במועדון כושר רציני יסכים גם לבנות עבורך תוכנית אישית בהתאם ליכולותיך ולהכין שאת / אתה רוצים להתאמן
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברק
    ראם
    10/08/2008

אני בן שלוש עשרה וחצי ורציתי לדעת אם משקולות של 5 ק"ג מסכנות אותי ומה תכנית אימונים בכלל לגילי? והאם שתיית ביצה כל בוקר תעזור לי או לא?

לקביעת תור
    סגירה
    לברק

הוספת תגובה

• תשובה לראם

ברק צור
    10/08/2008

אהלן ראם,
    אני כמו גיא גם כן לא אוהב "התעסקות " עם משקולות בגיל שלך. ההבדל בן נער אחד בן 13 לאחר יכול להיות כל כך משמעותי, שעבורך אולי 5 ק"ג זה כלום ולמישהו אחר זה יהיה קריעה.
    אם אתה ממש "חם" על משקולות, עדיף שמאמן כושר שמוסמך לעבוד עם ילדים ונוער יראה אותך ויתאים לך תוכנית לפי מבנה גופך
    לגבי הביצה, לא לא לאכול אותה מבושלת כביצה קשה או חביתה ? מבחינת איכות החלבון , לא תיפגע בכלום וזה נראה לי יותר נכון , לשלב את זה במסגרת ארוחת בוקר שתכיל גם לחם ( פחמימות ) וגם ירקות ( ויטמינים ומינראלים שחיוניים לבניית שרירים וגביהה )
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת משקולות
    ראם
    10/08/2008

שלום אני ראם ואני בן שלוש עשרה וחצי ורציתי לדעת עם אני יכול להרים סט משולות של 5 ק"ג שלושים פעם ולעשות מתח 10 פעמים? ואם לא מה כן? וגם האם שתיית ביצה כל בוקר מסכנת אותי או עוזרת?

לקביעת תור
    סגירה
    הרמת משקולות

הוספת תגובה

• לפי דעתי..

גיא...
    10/08/2008

לפי דעתי עדיף בלי משקולות , אני לא יודע מה ברק חושב אבל ככה אני . תעבוד על משקל גוף . שכיבות סמיכה , עליות מתח מצוייו , כפיפות בטן , מקבילים כל אלה אחלה . תהנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברק- המשך בקשר לטריאתלון
    ניר
    09/08/2008

שלום ברק, אני מתאמן לצערי לבד כי אני גר רחוק ואין אגודת טריאתלון שקרובה אליי במיוחד. זאת בדיוק הבעיה כי אני מתאמן למטרה לשפר את הדירוג שלי ויש לי דירוג לגילאי 12-13. בשחייה עוד לפני שבועיים היה לי מאמן קבוע שאימן אותי 5 פעמים בשבוע, למשך חודשיים. והוא גם נתן לי תוכנית אימונים ספציפית לריצת 1500-2000 3 אימונים בשבוע. הוא גם היה מאמן אתלטיקה אבל עשה הסווה לשחייה. לצערי מסיבות אישיות אני לא יכול עוד להתאמן איתו לצערי הרב. אז אני פועל בינתיים בשחייה לבד, על פי תוכניות שחברים טריאתלטים מביאים לי מהאימוני שחייה שלהם. באופניים אני בניתי לי תוכנית אימונים ע"פ חבר מהטריאתלון ועשיתי כל אימון מסוג שונה. האם כדאי לי גם לשלב אימוני החלפות? ואם אני מתאמן תחרותי אז כדאי להפחית קצת באימוני שחייה? ל3-4 אימונים? תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    לברק- המשך בקשר לטריאתלון

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

ניר
    09/08/2008

אני מתגורר ביישוב כפר תבור בצפון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לניר הטריאתלט

ברק צור
    10/08/2008

הי ניר
    אימוני החלפות חשובים ביותר ומעבר להכל, אם אתה רוצה לשפר דירוג קיים, אני ממש חושב שאתה חייב ליווי מקצועי.
    במיוחד לנער, אימון מוגזם יכול לקחת אותך אחורה, לפגוע בגדילה או לגרום לפירוק מסת שריר.
    יש מרכז בהדר יוסף, ת"א שנקרא מדיקס, יש שם דיאטנית ספורט בשם יעל דרור שהיא אחת המובילות בארץ ויש שם עוד אנשי מקצוע ששווה שילוו אותך כדי שתתקדם ולא תיפצע
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ברק- שאלה בקשר לטריאתלון!
    ניר
    07/08/2008

היי ברק, קוראים לי ניר ואני בן 12.5 אני כבר מתאמן ומתחרה שנה בתחום הטריאתלון. רציתי להתייעץ איתך בקשר לאימונים שלי: אני שוחה 5 פעמים בשבוע, רץ 3 פעמים בשבוע ורוכב 3 פעמים בשבוע. ומצרף עוד 2 אימוני כוח לפלג גוף עליון לשחייה שכוללים- 3 סטים של שכיבות שמיכה, 3 סטים של מתח, 2 סטים של כפיפות בטן. סה"כ 13 אימונים שבועיים. זאת כמות בסדר למספר האימונים?. 13 אימונים בשבוע זה לא קצת הרבה מדי?. אילו סוגי אימונים אתה ממליץ לי לאימוני אופניים? כדי לעשות נגיד אימון אחד סיבולת אימון אחד כוח ואימון אחד אינטרוולים? תודה רבה!

הוספת תגובה

• תשובה לניר הטריאתלט

ברק צור
    08/08/2008

אהלן ניר,
    חסרים לי קצת נתונים לגביך. האם אתה מתאמן בקבוצה ? מי בנה לך את תוכנית האימונים ?
    על פניו תוכנית האימון שלך בהחלט נראית לי קצת אינטנסיבית מדיי, אבל אני חייב לציין שאיני מאמן טריאתלון ולכן איני ממש יכול לדייק אותך בתוכה.
    מה שחשוב לדעת , האם אתה עושה זאת כתחביב או שאתה מנסה להיות מדורג או כבר מדורג לגילך.
    הייתי מפנה אותך לדיאטנית ספורט שמתמחה בליווי בני נוער כי עם כזה עומס אימונים אתה חייב לאכול הרבה ונכון. אם אתה מנסה להיות מדורג , הייתי מאוד רוצה לראות אותך מלווה במאמן או פיזיולוג. אם לא, אפשר בפירוש להוריד קצת עומס.
    היכן אתה מתגורר בארץ ?
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ברק!
    גיא...
    05/08/2008

שלום לך , חח איזה מוזר לראות אותך פה , אבל אתה אחלה לפי מה שרואים בטלוויזיה , יש לי כמה שאלות לגבי תוכנית האימון הביתית שלי . : תסתכל איך היא נראית . מתח[רוחב כתפיים]סט 1 של 10 חזרות. מתח[רחב....]סט 1 של 10 חזרות. סה"כ - 30 עליות מתח . מתח[צמוד....]סט 1 של 10 חזרות. שכיבות סמיכה [רוחב כתפיים]2 סטים , 13 חזרות. שכיבות סמיכה [רחב....] 2 סטים , 13 חזרות. סה"כ - 78 שכיבות סמיכה . שכיבות סמיכה [יהלום...] 2 סטים , 13 חזרות . כפיפות בטן - סט 1 של 30 חזרות . סקוואט - 2 סטים של 15 חזרות . מכרעיים - 2 סטים של 15 . כולל 6 ארוחות ביום : ארוחת בוקר ארוחת 10 ארוחת צהריים ארוחת 6 ארוחת ערב ארוחה ממש לפני שינה זה טוב ?

לקביעת תור
    סגירה
    היי ברק!

הוספת תגובה

• תשובה לגיא - כל הכבוד , תוכנית רצינ

ברק צור
    06/08/2008

אהלן גיא,
    התוכנית נראית סה"כ מצוין. לא הזכרת בן כמה אתה, כי התוכנית היא רצינית וצריך לשים לב שאתה לא מעמיס על עצמך יותר מדיי.
    טיפים:
    1. במתח הייתי משנה אחיזות. בפעם ה 1 ב 2 הידיים אחיזה עילית. בסט 2 , יד ימין אוחז מלמעלה ( כשגג כף היד פונה אליך ) ויד שמאל אחיזה תחתית ( כשהאצבעות אליך ). סט 3 מחליף.
    חשוב לבצע גם פעילות אירובית שמפעילה קבוצות שרירים גדולות ואת הלב ודרכי הנשימה ( שחיה, הליכה / ריצה ,אופניים )
    לגבי התזונה, אתה אמנם מחלק את המזון יפה, אך לגבי איכותו וכמותו שווה שדיאטן/נית יעיפו מבט.
    והכי חשוב, לא לשכוח לפרגן לגוף יום-יומיים מנוחה בשבוע. זה חשוב לגוף וזה חשוב גם לראש
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממ בקשר לטריאתלון ,

גיא...
    08/08/2008

אני לא ממש אוהב תחרויות בין אנשים אני אוהב לעשות את האימונים בלי כל מסגרת תחרותית [ככה אני :| ] כמו כן בכדורסל שאני לא בקבוצה למרות שאני אוהב כדורסל פשוט לא בא לי במסגרת של קבוצה אני משחק עם חברים בקיבוץ שלי ככה שזה כיף לי יותר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברק הגיל + עוד דברים .

גיא...
    06/08/2008

הגיל שלי הוא 14 אני שוקל 56 למרות שאני מנסה לעלות כבר הרבה זמן . ושאלה לגבי שחייה , למה השחייה תורמת זה יכול לפתח לי את הגוף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחייה - ספורט מדהים

ברק צור
    07/08/2008

הי גיא,
    קודם כל הפתעת אותי, כי בגיל 14 להתאמן בכזו משמעת זה די מדהים.
    שחיה זה ספורט נפלא, קודם כל מפתחים פלג גוף עליון מאוד חזק ועם שרירים ארוכים בעלי סיבולת. זה גם השלמה טובה לאימון המתח שאתה מבצע שהינו אימון כוח ( מס' חזרות קאן במשקל גבוה )
    חוץ מזה, שחיה מפתחת מאוד את הלב והריאות וזו כמובן מערכת חשובה מאוד.
    אולי משם גם תגיע לטריאתלון...אני מתחרה כבר המון שנים ומטורף על זה. יש קטגוריות לילדים ונוער
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    חסוי**
    03/08/2008

רציתי לשאול אותך מספר שאלות 1 כמה זמן לוקח לשרירי הידיים להתפתח ?(אם אפשר זמן מדוייק ) 2 תוך כמה זמן הקוביות מתפתחות? 3 תוכל להמליץ לי על איזה שהוא תרגיל שמפתח את החזה .? אשמח אם תענה לי בהקדם

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אני יענה לך ..

גיא...
    04/08/2008

אין זמן מדוייק שיודעים כמה זמן לוקח לשריר היד והבטן להתפתח זה לא הולך ככה , אבל תרגילי חזה הכי טוב זה שכיבות סמיכה . אם אתה רוצה קוביות בבטן אתה צריך לשמור על שכבת שומן דקה. לשמור על תזונה נכונה ולא לאכול שטויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לכולם יש ריבועים...

ברק צור
    06/08/2008

אהלן מתעניין חסוי,
    כדי לראות ריבועים באמת צריך לחזק את שרירי הבטן ובעיקר לבצע פעילות אירובית וכמובן לשמור על תזונה נכונה, אך עדיין יש מתאמנים רבים שמבנה שרירי הבטן אצלם שקוע ולא רואים אצלם ריבועים או כאלו עם מבנה יותר רחב באזור האגן ( כמוני, לי יש רק ריבוע אחד...)
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףףף
    איזה אחד
    30/07/2008

שלום רב ובוקר מצוין אני בן 17 ו6 חודשים אני רוצה לדעת עם בגיל הזה אני יכול לגבוה עוד ?אבא שלי מטר 86 ודודים שלי אמרו לי שאני עוד יהקוף את אבא שלי ואני לא רוצה לעקוף אותו בגבוה אני רוצה לשאר בגבוה שלי עכישו מטיר 83 אני בבקשה תענו לי מהר אני יעקוף את אבא שלי בגבוה?אני לא רוצה לעבור אותו ?עד איזה גיל אפשר לגבוה?

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףף

הוספת תגובה

• חחחח .

גיא..
    30/07/2008

לא יכולים להגיד לך אם תעבור אותו.... אבל יש סיכוי גדול כי אתה רק בן 17 ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    02/08/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=198 id=link]אורתופדיה ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה