מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה בבקשהמיכל09/08/2008
שלום רב, אני בת 25 וברצוני לחטב את הירכיים שלי על מנת שיראו יפות, תוכלי בבקשה להגיד לי אילו תרגילים אוכל לעשות על מנת להגיע למטרה הזו, וגם אילו מכשירים עושים את העבודה הזאת... תודה מראש. מיכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמן כושר
גילה אדלר19/08/2008שאלה טובה למאמן כושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עצה!!!קרן07/08/2008
שלום, יש לי בעיה מאוד מטרידה. אני בת 25, לא בעלת עודף משקל מיוחד (שוקלת 63 גובה -1.73) אני רוצה להוריד 3 קילו אך בעיקר אני רוצה לחטב את הירכיים שלי שנהיו ממש רופסות. יש לי צלוליטיס בכל הירכיים כלומר גם מקדימה ומעל הברכיים וזה מאוד מוזר. שאר הגוף שלי מאוד רזה וכל השומן מתרכז בירכיים. בכל אופן התחלתי לפני כחודשיים פעילות גופנית - שלוש - ארבע פעמים בשבוע ספינינג + 2-3 פעמים עיצוב שמתמקד באזור הירכיים ובישבן. יש שיפור קל אך אני חוששת שאולי זה לא יעזור לגמרי כי אין פתרונות לצלוליטיס. מה עושים??????? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
רעות גרוס15/08/2008ראשית את לפני חודשיים התחלת בפעילות גופנית, המשיכי. כמו כן חשובה מאוד התזונה, פני לתזונאית שתתאים לך תפריט אישי המבוסס על תזונה מאוזנת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח גוףיואב06/08/2008
שלום,אני בן 15 ואני מתאמן כ-4 חודשים במכון כושר. ב3 החודשים הראשונים התאמנתי בתכנית מסויימת ולחודש האחרון קיבלתי תכנית אינטנסיבית ומבוקרת,אליה אני מגיע כ-5 פעמים בשבוע המיועדת רק לאוגוסט מכיוון שבזמן לימודים אני לא יכול להגיע 5 פעמים לחדר הכושר. בנוסף אני צורך אבקת חלבון אחרי כל אימון(מאתמול). מאז שנירשמתי השינוי בגופי לא גדול ואני אפילו מקבל תגובות שאני לא נראה כבחור שמתאמן. רציתי לדעת מה יכול לגרום לפיתוח שרירים מהיר יותר,או אם יש משהו שיכול לגרום לאימונים שאני עושה כלא אפקטיביים ולא ידוע לי עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליואב
רעות גרוס15/08/2008חסרים המון פרטים כמו גובה, משקל.
דבר עם מאמן הוכשר בחדר הכושר לגבי תוכנית האימונים שלך, כמו כן חשובה מאוד התזונה, כמות החלבונים (רק אתמול התחלת), יותקר קלוריות, סידן. ]נה לתזונאית ספורט שתתאים לך תזונה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל אחרי\לפני כושראלעד05/08/2008
אהלן! אני בן 24 ושוקל בערך 85 ק"ג. לאחרונה התחלתי ללכת בערבים במשך כשעה +-. השאלה הנשאלת היא האם כדאי לאכול את ארוחת הערב לפני ההליכה שאני עושה או אחרי? האם יש דברים שצריך לאכול לפני והאם יש דברים שצריך לאכול אחרי? כמובן שהכוונה שלי היא להוריד כמה ק"ג ממשקלי... תודה רבה ולילה טוב אלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלעד
רעות גרוס06/08/2008ארוחת הערב לאחר האימון. אני ממליצה לך להוסיף אימון משקולות. אני לא יודעת מה העצימות של ההליכה, לך לדיאטנית שתתאים לך תזונה המתאימה לך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות - אפשר קצת הסבר...
אלעד06/08/2008היי רעות ותודה על התשובה. אבל... אפשר קצת הסבר למה? במה זה מועיל לאכול אחרי ההליכה? אינני יודע מה יעזור לי אימון משקולות כי המטרה שלי כרגע אינה להגדיל את מסת השרירים שלי, אלא רק לשרוף את השומנים ולהוריד קצת ק"ג... תודה אלעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוחות לפני ואחרי אימון...
יוסי08/09/2008הן ארוחות חשובות במיוחד, משום שיכולה להיות להן השפעה רבה על ההרגשה שלך באימון ועל העצימות שלו, על תגובת הגוף לאימון, על ההתאוששות לאחר האימון, ועל התוצאות ממש! מחקרים מוכחים כי אכילה של חלבון ופחמימות לפני האימון קשורה ישירות לשמירה ובנייה מסת שריר, כנ"ל לארוחה שלאחר האימון. לא אפרט עוד יותר על הארוחות האלה, משום שזה המון להסביר רק אתייחס כאן לנושא קטן שצץ לא מעט פעמים בקשר לארוחה שמייד לאחר האימון: לאחר שסיימת אימון, יש לך מעין חלון הזדמנויות של כחצי שעה עד 45 דקות לאכול את ארוחת לאחר האימון שלך, בכדי להשיג תוצאות מירביות. הארוחה צריכה לכלול חלבונים "מהירים" יחד עם פחמימות בעלות ערך גליקמי גבוה במיוחד טיפ נוסף: נסו להימנע לחלוטין מצריכת שומן בשייק שמיד לאחר האימון. בכדי לדעת כמה פחמימות עליכם לאכול אחרי האימון הכפילו את משקל גופכם פי 0.75 בכדי לדעת כמה חלבון עליכם לאכול מיד לאחר האימון חלקו את כמות הפחמימות בשתיים. החלבון המהיר ביותר י היה - חלבון מי גבינה באבקה/משקה או חומצות אמינו בטבליות. אם אין לכם בשלב זה תקציב לתוסף מזון, אז יכול להיות בשבילכם טונה במים, או חזה הודו דל שומן ואפילו ביצים. פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה במיוחד יכולות להיות סוכר ענבים (דקסטרוז), תמרים, מלטודקסטרין או בננות (בננה היא אופציה קצת פחות טובה, אבל עדיין אפשרית). הסיבות לצורך לחלבונים ולפחמימות הללו - לאחר האימון הגוף צריך חלבון במהירות האפשרית, משום שהגוף "פצוע" וצריך להתאושש באופן נואש. פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה יביאו לשלוש התוצאות הבאות: - מילוי וחידוש מאגרי הגליקוגן בגוף (צורת האחסון של פחמימות בכבד ובשרירים) - הקפצת האינסולין, אשר תגרום לירידה ברמת הקורטיזול (הורמון מפרק שריר) הגואה לאחר האימון לרדת. - הובלה טובה יותר של החלבון אל תאי השריר. כל אלו הם סידורים הכרחיים שלמען התרחשותם אתה מחויב לצרוך את אבות המזון שציינתי. בהצלחה.... חיים/ מאמן כושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן בפנים,תזונה ועוד.בבקשה תכנסו!יואב05/08/2008
שלום,אני נער בן 15. אני נער רזה והרגלי האכילה שלי מאוד בריאים,ובכלל של כל הבית שלי. אני כבר מספר חודשים מתאמן בחדר כושר,לא על מנת להיות בודי בילדר,אלא על מנת לעצב את הגוף ולחזק שרירים. יש לי פנים די שמנות,וזאת עובדה. רציתי לשאול אם יש מה לעשות בנידון... זה מאוד חשוב לי, תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשמרזים
גילה אדלר19/08/2008אולי הפנים שלך רחבות ולא שמנות ?
מה השאלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל03/08/2008
שלום אני בת 16 ואני שמנה בעיקר באזור הרגליים, ההורים שלי קנו לי אופני כושר לבית ... השאלה שלי היא האם אימון על האופניים האלו כשעה ביום, יעזרו להפחית שומנים ברגליים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה יקרה
גילה אדלר04/08/2008אימון על אופניים מאוד מחטב את הרגליים ועוזר להפחית משקל על ידי שריפת שומן , התאמני כל שבוע כ3 שעות והעלי בהדרגה את דרגות הקושי - התנגדות של המכשיר וכך תשתפרי עם הזמן
בהצלחה
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אהרון04/08/2008חבל שנותנים לך תקוות שווא. אין הרזיה נקודתית. תרגול אינטנסיווי ככול שיהיה לא גורם להרזיה מוגברת סביב אותו השריר אלא מחזקת ומפתחת אותו. לכל אדם יש מבנה גוף ופיזור שומן כנתון גנטי בדומה לגובה, צבע עיניים וכו". כפי שאורך הרגליים שונה מאדם לאדם עבור אותו גובה, גם העובי שונה. זה טוב מאוד שאת מתאמנת על אופני כושר שבנוסף לתזונה נכונה בכמות והרכב המתאימים, ירזו אותך בכל חלקי גופך כולל הרגליים, אבל הפרופורציה ופיזור השומן לא ישתנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה לאחר ספורט בחדר כושרגיל02/08/2008
שלום רב, אני נער ואני מתאמן בחודר כושר ועושה שעה אירובי + שעה וחצי של חיזוק שרירי החזה, היד, הגב והבטן. רציתי לשאול אם מומלץ לקחת "כריך" של לחם מחיטה מלאה עם טונה (חלבונים) ולאכול אותו בדיוק אחרי שאני מסיים את האימון בחדר הכושר - בדרך לבית. אמרו לי שלוקח לשריר 40 - 60 דקות להתפתח. האם כדאי לקחת ולאכול בדיוק אחרי והאם כדאי טונה דווקא. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיל
רעות גרוס03/08/2008בן כמה אתה? מה המטרה שלך? מה הגובה שלך ומשקל גופך?
לאחר שתרשום, אוכל יותר לעזור לך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בן 16 גובה 175 ס"מ משקל 67
גיל03/08/2008המטרות שלי הם להרזות ולעשות שרירים בכל הגוף... תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לרזות בגלל הכולסטרול
גיל05/08/2008יש לי כולסטרול ואני מנסה להוריד אותו לכן אני עושה פעילות אירויבת. השאלה שלי קצת השתנתה. בכל מקרה, כדאי לי לאכול ממש אחרי האימון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה - מקווה שתוכלו לעזור ליליאן30/07/2008
שלום, בעלי צריך לרדת כמה ק"ג בודדים ומאד קשה לי לסדר לו ארוחות מסודרות כי הוא כל היום בחוץ ולא במשרד קבוע. יום העבודה שלו בדרכים. רציתי לדעת אם הוא הוא אוכל פרוסה בבוקר ובצהריים האם זה טוב גם לאכול פחמימות בערב, כמו: פסטה או אורז? הוא די בעייתי, בעלי, כי הוא לא אוהב ירקות מבושלים וגם לא את כל היוגורטים למינהם. איך אני יכולה לעזור לו לרדת בצורה טובה וגם לאכול כמו שצריך, אודה לתשובה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילי
רעות גרוס30/07/2008זה מורכב, צריך לדעת משקל, גובה ועוד מדדים. כמו כן חשוב מאוד לבצע פעילות גופנית. מה זה פרוסה, פרוסה אחת?
הדבר הטוב ביותר הוא לגשת לדיאטנית שתוכל לתת תפריט המותאת לבעלך.
אתם יכולים להכנס לאתר www.re-set.co.il ולהתרשם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
ליאן30/07/2008בעלי שוקל 89 והוא 1.83 . הוא לא שמן, אבל הוא השמין וזה מציק לו. אני מדברת על שתי פרוסות לחם קל בבוקר עם חביתה או גבינה וירקות ובצהריים גם 2 פרוסות לחם קל עם ממרח או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה
אהרון30/07/2008בפורום השכן, "תזונה ודיאטה" תקבלי תשובות מפורטות ומנומקות ולא רק הפניה לדיאטנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה ולא מצליחה...מיכל28/07/2008
שלום אני שני ואני בת 14 עוד כמה חודשים, אני שוקלת 58 קילו על 1.64 ויש לי ירכיים שמנות... הייתי שמחה אם היית מוסיפת לתשובה שלך אתרים שיסבירו לי איך להוריד את המשקל העודף בירכיים ואשמח גם אם תגידי לי אילו פעילויות ספורטיביות אני יכולה לעשות כדי להוריד את המשקל העודף מהירכיים... תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון הליכה ואופניים
גילה אדלר28/07/2008פעילות אירובית של שעה ביום הליכה מהירה , אופניים מאוד מפחיתים שומן ומחטבים את הירכיים .
מבנה עגלגל נשי תמיד יהיה לך , וזה יפה מאוד .............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הרזיה נקודתית
אהרון29/07/2008אני מצטרף לעצה בקשר לפעילות אירובית נרחבת. זה יעזור להוריד עוד כמה קילו כדי להגיע למשקל האידאלי לגיל וגובה שלך. זה לא יחטב לך את היריכיים מעבר לגבולות המיבנה הטבעי שלך. לעומת זאת, עם הורדת אחוז השומן הכללי, גם היריכיים יושפעו אבל הפרופורציה תשמר. הפעלת שריר מסויים לא גורמת להורדת שומן סביב אותו שריר אלא מחזקת אותו ומגדילה את נפחו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף מי גבינהרונית26/07/2008
בני בן 16 ספורטאי פעיל ומתאמן בחדר כושר. כיצד משתמשים נכון בתוסף חלבון מי גבינה? עם מה לשלב אותו? כמה זמן אחרי אימון הוא אפקטיבי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
רעות גרוס28/07/2008השאלה מה המטרה, אם בנך רוצה להעלות מסת שריר, והוא לא מגיע לכמות החלבון היומית באמצעות מזון (אני לא יודעת כמה הוא שוקל), הוא יכול להשתמש בתוסף חלבון.
whey protein (מי גבינה) יש לצרוך כ 20 ג' חלבון וכ 40 ג' פחמימות (יחס של 1:2 או 1:3). את הפחממות יש להוסיף לתוסף (בננה +כפית סוכר או כל פרי אחר), לאחר שעתיים ארוחה גדולה הכוללת חלבון (טונה, קופסת קוטג', חזה עוף וכו') + פחמימות פסטה, לחם, אורז וכו'.
יש תוסף אחר הנקרא גיינר הכולל כבר בתוכו את הפחמימות, ויטמינים ומינרלים.
כמו כן אתם יכולים להכנס לאתר www.re-set.co.il
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה אופנייםאורן26/07/2008
שלום רב. ברצוני לדעת כמה שעות מומולץ לאכול לפניי רכיבה של שעתיים בערך. ומה בעיקר , אציין שאני נתקל בבעיות של צרבות מידי פעם. נבדקתי ואני פשוט בעל וושט רגישה. בנוסף לכך אני סובל מ"היפוכלמיה" , אך ללא הפרעה בקצב הלב, ישנה בריחת אשלגן רק במתן שתן כאשר אני שותה מעל הממוצע. בבדיקות שנערכו לי נמצא כי אני מייצר אשלגן בכמות מספקת. אני רוכב כבר 4 שנים ובעל רמת כושר גבוהה יחסית. אשמח גם לדעת מה הייתן ממליצות לי לאכול לאחר הרכיבה. בכבוד רב אורן. נ.ב : לידע כללי....ביום של רכיבה אני נוטל תוסף תזונה מגנזיום. בנוסף גם B12 פעמיים בשבוע ואבץ כל יום וכמובן..אומגה 3. גם ג'ינסנג קוראני בכל בוקר. נתונים : גיל 35. גובה 178.משקל 82 בכבוד רב אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
רעות גרוס28/07/2008שלום, תלוי מתי אתה רוכב. אם אתה מתעורר שעתיים לפני הרכיבה, אז תאכל (שעתיים לפני) פחממות: לחם, פסטה. אם אתה קם קצת לפני הרכיבה אתה יכול לאכול תפוח +בננה.
תמיד לאחר שעת רכיבה לאכול בר אנרגיה (יש ג'ל לרוכבי אופניים - נספג במהירות). שעה לאחר הרכיבה יש לאכול כמות גדולה של פחמימות (פסטה, אורז וכו') עם חלבון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצות?נירי25/07/2008
היי אני כבר חצי שנה בדיאטה ,מתעמלת 3 פעמים בשבוע ובכלל מאוד פעילה במהלך היום. לא הצלחתי לרדת במשקל .החלטתי ללכת לבצע בדיקות דם כל הבדיקות יצאו תקינות חוץ מהכבד מה שהצביע על כבד שומני .קראתי על הנושא וראיתי שאכן יש לי את כל הסיפטומים לתופע ה זו לקחתי את עצמי בידיים ושינתי את כל הרגלי התזונה שלי לאחר כחודש וחצי (ע"פי בקשת הרופאה שלי חזרתי על הבדיקה )וכן התוצאות ירדו לחצי מ205 H ל 95 H וגם בשאר הבדיקות הורדתי לחצי ואפילו יותר והשלתי 3 קג ממשקלי(מאוד מאושרת). ברצוני להוסיף אצות לתפריט היומי שלי האם יש המלצה לאצות מסוימות בכדי להאיץ קצת את הירידה במשקל תודה שבת שלום! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הוכחה
גילה אדלר28/07/2008אין כל הוכחה מדעית שאצה כחולה ירוקה רכן מעלה שריפת שומן או מעלה חילוף חומרים .
אצות ים בתזונה כמו הנורי ( של הסושי ) והוואקמה למרק וכדומה מאוד מומלצים כמקור מדהים לויטמנים מינרלים , לכן כדאי להוסיפם כמזון לא ככדורים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! :)
נירי01/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני24/07/2008
האם חלבונים לא מלאים (כאלו נניח שנמצאים בלחם ובתנאי שלא אכלתי עם הלחם קטניה לדוגמא שתשלים את זה לחלבון מלא) נחשבים או לא נחשבים לחלבונים מתי שאני צריך לבדוק אם צרכתי ביום מספיק חלבונים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון חסר
גילה אדלר25/07/2008אנו נוטים שלא להתחשב בחלבון הצמחי החסר כאשר אנו רוצים לחשב חלבונים לצורך בניה , אף שלא בטוח בכלל שזה נכון לעשות ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני24/07/2008
שלום, אפתח במעט נתונים על עצמי: 1.61 משקל 56. ברצוני להשיל ממשקלי כ-6 ק"ג ולהגיע למשקל 50.. אני לא אוהבת אירובי ולכן הספורט שלי יהיה בעיקר פעם ביומיים שיעור של פילאטיס\עיצוב וחיטוב\ פיטבול וכו'.. ה"אירובי" שלי יהיה פה ושם התרוצצויות ומשחקי כדור עם אחי הקטן (מקס' 40 דקות 2 פעמים בשבוע ובעצימות בינונית וגם זה לא בטוח כי אני מכירה את עצמי ואינני מסוגלת להתמיד בשום פעילות אירובית פרט לסקי שלג, מה שלא ממש מתאפשר בארץ) החלטתי לצרוך 1000 קלוריות ביום לתקופת הדיאטה כי גם ככה החילוף חומרים שלי לא משהו (אני משווה את מה שאני אוכלת במטרה לשמור על המשקל למה שאחרים אוכלים) אבל בלוטת התריס שלי תקינה.. השאלה שלי היא מה תהיה החלוקה האידיאלית של ה-1000 קלוריות מבחינת כמות בגרמים של חלבונים, פחמימות ושומנים ליום (בהתחשב בספורט שאני עושה וברצון שלי לרדת במשקל). תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין, אני בת 21..
אני24/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1000 קלוריות
גילה אדלר25/07/2008שיעור החלבון היחסי יהיה גבוה יותר למשל 30%- מכלל הקלוריות יהיה חלבון , 50% פחמימות ושומן 20% בעיקר שומן צמחי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהמיכל23/07/2008
היי, אני עוד שלושה חודשים בת 14 ושוקלת 60 קילו בגובה של 1.65 הייתי במשקל 65 וירדתי... אני מאוד מודאגת מהעובדה שעוד מעט אני חוזרת ללימודים ואני רוצה לרדת עוד לפחות 6 קילו עם תחילת הלימודים אני אשמח אם תתני לי השערה כמה אני אוריד בשבוע אם אני עושה כל יום הליכה של 50 דקות ו - 4 פעמים בשבוע אימון כדורסל... תודה מראש (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך יקרה
גילה אדלר24/07/2008כדאי שתשלבי תזונה נכונה , מעט אוכל בערב והליכה של שעה 4 פעמים בשבוע , הליכה מהירה מאוד אם את רוצה לשרוף קלוריות בצורה משמעותית . כמה תוכלי לרזות ? קשה לנבא אבל בערך 600 גר' בשבוע , שהם כ-3 ק"ג בחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)