מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי שלום ענת שאלה כלליתתומר03/03/2009
1.אמא שלי שהיא בת 50 ועברה כבר 3 צינוטרים וסרטן השד (עברה אותו) וכל עניין שדווקא אמא שלי לעומת אהמות באותו גיל של חברים שלי שהם שמנות -היא תמיד הייתיה רזה ושמרה על תזונה יחיסתי ולכן גם היא הייתיה צריכה הרבה לשכנע את הרופא משפחה שיש לה בעיה בלב(היא הרגשיה לא טוב אחרי שהיא הלכה כמה זמן) היום שהיא צריכה ללכת לחדר כושר יש לה בעיות עקב השילוב של שני הדברים(ותרופות של שני הדברים) היא נסתה כמה חדרי כושר ומדריכים הצעירים בכלל לא ידעו להבין את הבעיות שלה רק שהיא הגיעה לחדר כושר שלי שהוא פרטי וקטן (מכון אדיר)אבל מי שאחראי שם הוא מאמן בעל ניסון רב (למד בברית המועצת אני חושב) הוא הבין את הבעיות שלה ידע לקרוא בדיקות דם מכיר את הבעיות שתרופות עושות )הבעיה היא שחדר כושר הזה מאוד קטן ואין לו שעות פתיחה נוחות (היא עובדת במשרה מלאה ושעות נוספות) אם את מכירה חדרי כושר שבהם גם יש מישהו אם ניסון רב כזה באזור הרצליה אבל הם פותחים בשעות כמו המכונים למשל (קורפס שהיא הייתיה שם ולא היה מושג למדריכים להבין את הבעיות שלה) -סיכום של השאלה השניה אם מרלין מונורו שבשנות ה50 הייתיה נחשבת מודל לחיקוי ביופי לנשים (ויום הבנתי שהיא הייתיה נחשבת כיותר שמנה יחיסתי מדוגמנית המומצעת)הייתיה היום בריאה ותקינה מבחינית המשקל(תמיד מראים מחקרים שכלל יחס של המותן עולה כך הסיכון עולה) -ושאלה כללית דוגמנאית כמו רותם סלע(פשוט מכיון שראיתי שיש אותה בגליון מנטה שאמור להיות משהו רציני על בריאות אני חושב)אם מבחינית משקל וגובה היא תקינה? הכוונה אולי היא אם מידה 36 שזה מה שהבנתי שרוב הנשים רוצות היא תקניה מבחינה בריאותי? מכיו שהיה עיתון אינטרהא שעשה מחקר הוא השתמש בנתונים סטטים (BMIשל נשות ארצות הברית שרק עולות עם השנים ולקח מכיון שהיה נוח לו מבחינית התיעוד את נערות השער של פליבוי משנות ה50 שם בהתחלה היה מרלין מונורו עד היום -ששם המגמה היא הפוכה ירידה של ה BMI (היה לניק לכתבה בעיתון כלכלסטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי תומר
ענת פלדמן03/03/2009מנסה לענות כמיטב יכולתי:
1. מצטערת לשמוע על מה שאמא שלך עברה, אני בטוחה שהיא אישה מדהימה, עם כוחות על ויכולות מופלאות, וכל הכבוד שהיא פעילה ומתאמנת על אף ולמרות הכל. זה נכון שאנשים רזים בדר"כ נתפסים כבריאים יותר, אך יש לצערינו מחלות שלא פוסחות עליהם. מחלה היא שילוב מורכב של אורח חיים, גנטיקה, נפש. תודה לאל שזה מאחוריה.
2. אני "חזרתי" לאימון מתוך זיהוי הצורך הזה של מענה כולל, אני מסכימה שבמקרה של אימך כדאי מאד לעבוד עם מישהו שיודע מעבר, מבין וכו'. לצערי אני לא מכירה מכונים בהרצליה.
3. מרלין מונרו היתה מודל היופי ובעיקר של הסקסיות של שנות החמישים, חימוקיים, קימורים, הרבה רוך. אני מניחה שכיום היא הייתה מדגמנת למידות גדולות . BMI הוא מדד אינדיקטיבי בלבד, היום כבר יודעים שמדד אחוזי השומן אמין הרבה יותר על מנת להצביע על המצב הבריאותי.
4. לא מכירה אישית את רותם סלע ואני לא יודעת מה הנתונים שלה, (גובה, משקל.) דוגמנית ממוצעת היום דווקא פחות שדופה מפעם. בשנות התשעים היה ה"הירואין שיק" שהתחיל עם קיית מוס ואז מראה האנורקסיות כטרנד היה בשיאו. עם כל הבעיה הבריאותית שזה יצר (ועד היום לצערי) בקרב ילדות. אני נוטה להאמין ומקווה יותר שזה מאחורינו, או לפחות המודעות לזה בברנג'ת הדוגמנות עולה. זה נכון שמידת 38-40 של פעם יורדת ל 36 (תלוי בגובה של הדוגמנית) ועדיין רזה נחשב יפה. בריא זה יחסי. אם מישהי צמה ומגיעה למידה 36 זה לא בריא ואם היא אוכלת נכון, מתאמנת, וכו' אז זה בריא.
5. בארה"ב זה באמת קל לראות את ההקצנה החברתית: מצד אחד סכנת ההשמנה, אפילו כמגפה, עם כל הג'אנק. זה מתחיל בחנוך הילדים, עד למשפחות שלמות שמנות. ראיתי את זה מקרוב, מזעזע. מצד שני כל התעשייה של הסקס, פלייבוי, וגם הדוגמנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעת לגבי אימון מסוים :ישראל01/03/2009
שלום. אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי אימון שהתחלתי לפני שבוע וחצי. רצוי לציין כי אני לא אדם "גדול" :) גובה - 1.79 משקל - 81 ק"ג אני מבצע הליכה מהירה / ריצה במשך שעה .. מגיע לממוצע של בין 6.2 ל- 6.3 ק"מ בשעה (על הליכון כמובן). כאשר אני משלב ב-10 הדקות האחרונות ריצה קלה בקצב 8.5. (שריפת קלוריות ממוצעת בשעה = 515) אשמח לדעת האם האימון הנ"ל אפקטיבי להורדת כרס בינונית ?!!? (עודף משקל של כ-6-8 ק"ג) אני עושה את זה כ-5 פעמים בשבוע. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך כך,
ענת פלדמן01/03/2009זה מצויין, הוסף לכל העניין גם תזונה נכונה ותרגילי חיזוק (אפילו פשוטים) לכל הגוף בכלל ולבטן בפרט. בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימון
עופר קיס01/03/2009הכל מתחיל ומסתיים בתזונה - הפעילות היא להורדת גורמי סיכון, העלאת הכושר ועזרה לתזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפד על תזונה והמשך בתכנית
שי אלנקרי04/03/2009גירעון קלורי כפי נראה בתכנית האימון הנוכחית (מבלי להיכנס לעובי הקורה)יחד עם תזונה הדוקה ומאוזנת תביא אותך לתוצאות יפות. הייתי מכניס גם מספר תרגילי חיזוק לבטן, גב, ידיים,כתפיים ורגליים, לא משהו רציני...יעזור לך בתהליך הירידה וגם יסייע בחיטוב הגוף.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כדורים ...אסי01/03/2009
יש כדורים שלא נותנים לשומן להתרכז בגוף ? או כדורים שגורמים לשמון שכבר ישנו אפילו אם הוא קצת להעלם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ענת פלדמן01/03/2009אין. סורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה....
אסי01/03/2009אז את רואה להגיד לי שכל הפרסומות בעיתונים על כדורים כאלה ואחר זה סתם קישקוש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן01/03/2009וזה יכול להיות במקרה הטוב סתם קשקוש ולא עוזר ובמקרה הגרוע - מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטןיפית01/03/2009
הייי רציתי לדעת אני רוצה לעבוד על הבטן הבעיה כשאני עושה כפיפות בטן באלכסון הצוואר כואב אני לא מבינה מה אני עושה לא נכון?? היד בעורף והראש לא כפוף אז למה כואב לי. חשוב לי לציין שאני עושה כפיפות בטן רגילות לא כואב הצוור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יפית
ענת פלדמן01/03/2009בדר"כ זה כואב לאנשים גם בכפיפות הרגילות. הסיבה בדרכ טמונה בכך ששרירי הבטן עדיין לא חזקים מספיק ואז הצוואר "עוזר" בפעילות. כל זאת כמובן אם התרגיל מתבצע נכון. יכול להיות ששרירי הבטן האלכסוניים מעט חלשים יותר (בדרכ זה כך) והעורף נתרם לפעילות. יש תרגילים אחרים שאת יכולה לעשות. למשל לשכב על הגב ולהניח את הברכיים הצידה ואז לבצע כאילו כפיפות רגילות. ברגע שהברכיים מונחות בצורה כזו את עובדת על האלכסונים.
אני מצרפת שתי כתבות, באחת מהן (נדמה לי שזו של "הבנים" יש טיפ בדמיון מודרך לופל בכאבים בעורף.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים ?.............זאק28/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי זאק
ענת פלדמן28/02/2009אני לא מכירה אותך, קשה לתת תשובה מפורשת בפורום כי התכניות הללו מאד אישיות. אולי לשי ולעופר יהיה כוון החלטי יותר. מה שכן אוכל לומר: אתה לא חייב לקחת תוספים, אישית אני לא ממש בעד. אם אתה אוכל נכון - וגם כאן כדאי לרבל הכוונה מסודרת - אתה לא חייב תוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת/עופר/שימשה28/02/2009
איך התוכנית שלי? המטרה שלי זה עליה במסה תוכנית אימונים אני עושה שבוע אחד ABA,שבוע שני BAB, ככה מחליף כל שבוע A- חזה לחיצת חזה בשכיבה במוט רגיל 4X10 עליון 3X10 תחתון 3X10 פרפר 3X10 - כתפיים לחיצת כתפיים עם משקולות 3X10 חתירה בעמידה 2X10 הרמה מלפנים 3X8 - יד אחורית לחיצה צרפתית 3X12 Cable bent-over triceps extension- 3X12 B- רגליים פשיטת ברכיים 4x12 כפיפת ברכיים 4x12 ותאומים 3X12 גב פולי עליון 4X10 / שני מצבים ( 2 קדימה 2 אחורה) חתירה ביד אחת בהטיית גב 4X10 חתירה בישיבה בכבל 3X10 יד קדמי כפיפת מרפקים עם משקולית יד 4X10 מוט 3X10 W
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
שי אלנקרי28/02/2009קודם כל נשמח לפרטים נוספים כמו: גיל, משקל,גובה, וותק באימונים.
ממבט ראשון התוכנית נראית עמוסה וארוכה מידי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה28/02/2009פרטים אישיים: גיל 23 משקל 75 גובה 1.79 וותק אימונים : שנה מה אתה יכול לייעץ לי בקשר לתוכנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון-משה
שי אלנקרי01/03/2009הייתי ממליץ לך לעבור לתכנית ABC, התוכנית הנוכחית עמוסה מידי בסטים ובתרגילים..לא מאמין שאתה מסיים את האימון בשעה.. לכן אני ממליץ לך לחלק את האימון ל-3 חלקים ובכך תוכל להתמקד באימון אחד על 2 קבוצות שרירים (מה שאתה עושה עכשיו באימון AB) בצורה ממוקדת יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה01/03/2009הבעיה בABC שכל שריר מקבל רק פעם בשבוע וזה ניראה לי לא מספיק... תתקן אותי עם אני טועה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
זאק01/03/2009אני מתאמן ABC ואתה לא מרגיש בכלל תוצאות (מנסיון חח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית
עופר קיס01/03/2009תוסיף לרגליים SQUTS - אין שם מספיק בשר
התכנית טובה אם אתה משתפר בקצב הגיוני ונעים לך איתה - אם לא תתחיל לבצע שינויים
קודם בתרגילים ואם אין שינוי תוריד בנפח (כמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה02/03/2009שי כתבת לי בקשר לABC לחלק את האימון ל-3 חלקים ובכך תוכל להתמקד באימון אחד על 2 קבוצות שרירים. יש פה בעיה אני חושב, כי אם נגיד אני מחלק A- חזה וכתפיים B- רגליים גב C - ידיים הבעיה פה שבשבוע כל שריר מקבל רק אימון אחד וזה ניראה לי מעט מידי,מבין? מה אתה אומר על זה? ומצד שני AB חזה כתפיים יד אחורית גב רגליים יד קדמי זה ניראה לי עמוס מידי מה אתה אומר??? תודה בכל מקרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שי לא עונה?
משה03/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית האימון
שי אלנקרי04/03/2009תראה משה,
בתכנית ABC אתה אמנם מקבל עבודה על השריר פעם בשבוע אבל אין זה אומר שזה לא באמת עובד. קשה לתפוס שאימון פעם בשבוע על החזה או על כל שריר אחר נותן תוצאות-אבל מנסיון שלי עם אלפי מתאמנים שתכנית אימון מסוג כזה אכן עובדת. הייתי משנה את סדר התכנית כך ש: A חזה+יד קידמית, B רגליים+כתפיים, C גב יד קידמית
2 אופציות לפנייך לפני שממשיכים: 1. לחזור לתכנית AB ולקצץ מעט בתרגילים (עמוס מידי) 2. להישאר בתכנית ABC ולעשות מספר דברים. הטיפים שלי אלייך (מתוך כתבה באתר שלי..):
1.באימון רגליים תעבוד חזק עם 4-5 תרגילים של לפחות 3 סטים. אימון רגליים ידוע כאימון המעודד הפרשת GH (הורמון הגדילה) שיעזור לך...כן...לעלות במסת השרירים גם בפלג העליון. תכלול סקוואט (תרגיל מספר אחד) ולאנצ'ים כתרגילים עיקריים.
2.תקפיד על תזונה מאוזנת במהלך היום עם דגש על חלבונים ופחמימות מורכבות.
3.הקפד על תזונה לפני ואחרי אימון (הטיימינג של ארוחה קובע..)
4.צרוך חלבון מיד אחרי האימון (המלצה אישית שלי תוסף חלבון מי גבינה) בעל ערך ביולוגי גבוה. אם לא בחרת באפשרות של תוסף מזון, גם קופסאת קוטג' או 7-8 לבן של ביצה (מסורבל להכנה) יעשו את העבודה.
5.בצע יותר תרגילים מורכבים הפועלים על מספר מפרקים ומספר שרירים ,כך שתפעיל את היד קידמית, אחורית,כתפיים וכו' גם בשאר האימונים .כך למעשה כל שריר יקבל "דגש" של יותר מפעם בשבוע.
6.הקפד על זמני מנוחות של לא יותר מ-60 שניות-לא מעט מחקרים מצאו שבזמני מנוחה של פחות מדקה הגוף מעודד את הפרשת הורמון הגדילה GH, הקפד לא להתמעמע בין הסטים.
7.טכניקות אימון-כלול בתכנית האימון מספר טכניקות אימון כמו: פירמידה (עולה או יורדת), סופר סטים (2 תרגילים שונים), דרופ סטים (אותו תרגיל) ועוד...
8.החלף את תוכנית האימון כל 4-6 שבועות, כלומר : אם עכשיו אתה עושה באימון A חזה וכתפיים Bרגליים וגב C ידיים, בעוד 6 שבועות תבצע A חזה+קידמית B רגליים +כתפיים C גב יד אחורית.
9. העדף תרגילי משקולות על פני מכונות- דורשים ממך לעבוד על יותר שרירים מייצבים וניתן לעבוד בטווחי תנועה גדולים יותר.
10.סבלנות, התמדה והרבה אמונה.
שיהיה בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה04/03/2009לסיכום.. שי, כתבת לי : בתכנית ABC אתה אמנם מקבל עבודה על השריר פעם בשבוע אבל אין זה אומר שזה לא באמת עובד. שאני חושב על זה עכשיו, אני מתחיל להבין את הכוונה שלך ( תתקן אותי אם אני טועה) כאשר אני עושה לדוגמה :ש- A-חזה וכתפיים B- רגליים גב C- ידיים, זה אומר שבשעה אני יכול " לפוצץ" את ה2 קב' שרירים, שאני באותו יום מאמן, וכביכול זה מפסיק, רק פעם בשבוע.... בניגוד ל- חזה כתפיים ויד אחורית ,שבשעה אני צריך לעבוד קצת על כל דבר כי יש לי 3 קב' שרירים . זה הכוונה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריכים לפוצץ...
שי אלנקרי04/03/2009אני לא אוהב להשתמש במונח "לפוצץ" אני מעדיף לקרוא לזה להעמיס בצורה נכונה..
בכל אופן, כוונתי היא שאפשר להשיג גירוי יפה ותוצאות נהדרות גם מאימון של 40-45 דקות, לא חייבים ממש לנצל את השעה עד הסוף ולהעמיס כמה שיותר תרגילים. עבוד לפי הכללים. 15-16 סטים לשריר גדול ו-9-12 סטים לשריר קטן יעשו את העבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה04/03/2009סליחה אם שיגעתי אותך, אבל אני כבר מבולבל ומיואש..לא יודע מה להחליט תראה היום המאמן שלי בחדר כושר אמר לי להשאר בתוכנית ab חזה כתפיים יד אחורת / רגליים גב יד קדמי לא יודע מה לעשות אם לעבור כמו שאתה אמרת לי לתוכנית ABC ,ואני לא יודע אם באמת להקשיב למדריך אצלנו...הוא בסך הכל ילד אין לו ממש ניסיון... מה אתה אישית הייתה עושה abc או ab?? תודה בכל מקרה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהה
איתמרר05/03/2009אח שלי אין לך מה להילחץ תקשיב לגוף שלך זה אחד abc זה טוב do ab זה טוב וגם אימונים של כל הגוף זה טוב תעבוד רק נכון מה שאה עושה זה בסדר בערך רק ש מה עם בטן וזוקפי גו עכשיו אתה עושה חזה יותר מגבב עם אתה רוצה להעמיס מספיק 12 חזה 12 לרחב גבי 8 לדו ראשי ותלת ראשי רגליים תחליף לתרגילים מורכבים וכתפיים איזה 9 10 עכשיו הכל תלוי בעצימות עצימות גבוה ממש פחות סטים עצימות יותר נמוכה יותר סטים ותקשיב לגוף שלךך הכי חשוב תן לו מנוחה שצריך חוץ מזה ש ב abc אפשר להגיע עד ל 6 אימונים בשבועע מה שאני עושה כבר מעל חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתמר
משה05/03/2009החיים שלך יפים אם יש לך זמן ללכת 6 אימונים בשבוע,לי אין זמן יש לי עוד חיים חוץ מהמכון ובגלל זה אני הולך רק 3 פעמיים ואני אשמח לקבל תשובה משי (תשובה מקצועית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשנה את תוכנית האימון....
שי אלנקרי05/03/2009עובר לתכנית ABC ל-4-6 שבועות וחוזר לאחר מכן לתכנית AB (רק עם פחות עומס ותרגילים).
תדאג לשנות את התכנית כל מספר שבועות, אל תתקבע. התוצאות לא יגיעו אם לא תשנה...דבר נוסף, תדאג שהאימון האנאירובי שלך יהיה בין 45-60 דקות כולל הבטן וזוקפי הגב..
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי
משה05/03/2009הבנתי אותך שי, רק כמה שאלות לתגובה שלך 1) שכתבת לי עובר לתכנית ABC ל-4-6 שבועות וחוזר לאחר מכן לתכנית AB (רק עם פחות עומס ותרגילים). - יש סיבה לזה שאתה עובר ואז חוזר? 2) כתבת לי תדאג לשנות את התכנית כל מספר שבועות, התכוונת לשנות את ה ab? 3)וזוקפי הגב זה פולי עליון ו חתירה ביד אחת בהטיית גב? 4) האם זה בסדר 3 פעמיים בשבוע ab? תודה רבה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
שי אלנקרי06/03/2009תראה, אתה כרגע נמצא במצב שגם אם תבצע תוכנית AB או ABC (ותפיד על כל הכללים) אתה תראה תוצאות. מצד אחד, אם היית מתאמן 4-5 פעמים אז הייתי מעביר אותך ל ABC באופן חד משמעי, מצד שני אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע ורוצה להוציא את מקסימום התוצאות מהתכנית הזו. לכן המלצתי היא: להתאמן ABC למשך 4-6 השבועות הקרובים ולאחר מכן לחזור ל AB בכדי שאתה תוכל להגיד מה נותן לך הרגשה טובה יותר ואפילו תוצאות. ברגע שאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע בתכנית AB זה בסדר, שבוע אחד תתאמן ABA שבוע שני תתאמן BAB וכך הלאה..
זוקפי הגב אלו השרירים התומכים בחוליות עמוד השדרה, אני מתכוון לתרגילים כמו סופרמן על כדור (ניתוק יד ורגל נגדית) פשיטת גב בשכיבה על הבטן (ניתוק בית החזה) וכדומה..אל תוותר על תרגילים מסוג זה..החשיבות שלהם גדולה אם אתה רוצה גוף חזק ויציב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה06/03/2009ב- ab אז אני יעשה בהתחלה (אחרי ה-abc) חזה כתפיים יד אחורית-a רגלליים גב יד קדמית-b אחרי 4-6 שבועות אתה ממליץ לעבור לדוגמה a- רגלייים חזה כתפיים b- גב ידיים אתה ממליץ כל 4-6 שבועות להחליף תוכנית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
שי אלנקרי07/03/2009הכוונה בלשנות תוכנית היא, לשנות את השיטה, את מספר החזרות, את סדר התרגילים, את מספר הסטים, את עצימות האימון וכו'...
אין הדבר אומר שאתה צריך לגמרי לשנות את התוכנית, שינויים קלים מפעם לפעם עם טכניקת אימון חדשה יוסיפו עניין וגיוון ובכך יגרו את השרירים בצורה אפקטיבית יותר, מה שיגרום לשרירים להגיב ולהתפתח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -לשימשה28/02/2009
שי תראה יש לי דילמה קטנה אני מתאמן שנה במכון,בוא נגיד שאני בכושר טוב, עד היום אני מתאמן שבוע אחד ABA ,שבוע שני BAB , מתאמן 3 פעמיים בשבוע A- חזה ,כתפיים ,יד אחורית. B- רגליים ,גב ,יד קדמי. תראה שי, הבעיה פה שבשעה צריך להכניס 3 קב' שרירים וזה קצת עומס ואין כל כך הרבה זמן בשעה, (תתקן אותי אם אני טועה). אני מתלבט לעבור ל- ABC, A- חזה כתפיים B- רגליים גב C- ידיים הבעיה שב ABC, כל שריר מקבל רק פעם בשבוע עבודה, וזה ניראה לי לא מספיק, אבל מצד שני בשעה אני מגדיש רק 2 קב' שרירים ויש יותר הרבה זמן לתרגילים , מה אתה אומר?? מה כדאי לעשות? מה ניראה לך יותר הגיוני ?? נ.ב אני לא רוצה להתאמן יותר מ- 3 פעמים בשבוע ומצטער עם קצת חפרתי לך תודה מראש משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימון-משה
שי אלנקרי28/02/2009קודם כל חשוב לומר ששעה זה המון זמן לאימון...
עם אימון ממוקד וזמני מנוחה מדוייקים אתה יכול לעשות יופי של אימון
לדוגמא: באימון A אתה מבצע 3 תרגילי חזה כפול 3-4 סטים+ 2 תרגילי כתפיים כפול 3-4 סטים+2 תרגילי יד אחורית כפול 3 סטים. באימון B תעשה 3 תרגילי רגליים כפול 3-4 סטים+3 תרגילי גב כפול 3 סטים+ 2 תרגילי יד קידמית כפול 3 סטים, תוסיף פעמיים בשבוע 3 תרגילי בטן של 3 סטים והרי לך יופי של תוכנית אימון של פחות משעה. תוודא שאתה נח לא יותר מדקה בין סט לסט ולא יותר משתי דקות בין תרגיל לתרגיל, תדאג לתזונה מושלמת לפני אימון, אחר אימון ובמהלך היום ותוכל לראות יופי של תוצאות. האימון לא חייב להיות קשה וארוך, לא זו הדרך להתפתחות.
לגבי האופצייה השניה, גם זו אפשרות, קשה לי לומר לך בוודאות מה יותר עדיף בשבילך (לא ראיתי אותך ולא עבדתי איתך) אבל כדאי שתיתיעץ עם המאמן שלך בחדר הכושר ותשאל לדעתו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
משה28/02/2009מה לגבי החזרות של התרגילים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרות בתרגילים
שי אלנקרי01/03/2009תשחק במספר החזרות בין תרגיל אחד לאחר כך שהטווח יהיה בין 8 ל-15. למשל: בתרגיל לחיצת חזה תבצע 3 סטים של 8-10חזרות ובתרגיל קרוב אופקי עם משקולות(פלייז) תעשה 3 סטים של 15 חזרות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבין, זה רק שבועייםמשה27/02/2009
יש לי שאלה, אני לא מבין, ככה: הייתי מתאמן שנה במכון כושר, הייתי מרים מישקלים יפים עד לפני 3 שבועות בערך, ולפני שבועיים הייתי חולה מאוד - שפעת ביחד עם חום , לא התאמנתי שבועיים, חזרתי להתאמן שלשום, ואני לא מצליח להרים חצי מהמשקל שהרמתי לפני המחלה, למה זה??? זה כולה שבועיים נגיד היתי דוחק חזה 90 קילו ושלשום דחקתי 50 וממש היה לי קשה, למה זה כל כך קשה לי?? כולה שבועיים לא התאמנתי, זה לא חודש או חודשיים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה
ענת פלדמן27/02/2009ראשית: ברוך רופא חולים.
נשמע הגיוני שאתה עדיין חלש מהמחלה. אם היית בתחילת דרכך כמתאמן היה לוקח לך הרבה יותר זמן להיות בכושר. אני בטוחה שתוך זמן מאד קצר תגיע לאותן תוצאות שלפני המחלה בזכות האימונים של פעם. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
משה27/02/2009קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה. דבר שני , את בתור מתאמנת ומאמנת מכירה את הבעיה הזאת? שתוך שבועיים שלא מתאמנים הגוף יורד לו הכושר? ( לא אמרתי חודש או חודשיים....רק שבועיים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בוודאי
ענת פלדמן27/02/2009הכל בסדר, ספר לנו כשאתה חוזר לעצמך (וזה יהיה בעה"ש מהר מאד!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון מרוכז או תכנית ABיוסי27/02/2009
שלום קוראים לי יוסי אני בן 18 ואני מתאמן כבר שנתיים בבית בצורה מסודרת. אני מתאמן בדרך כלל 4 פעמים בשבוע כאשר אני מחלק את האימון שלי לתכנית AB . בתכנית A אני עובד על שריר החזה יד קדמית ויד אחורית ובתכנית B אני עובד על כתפיים גב יד קדמית ויד אחורית. על כל שריר אני עובד ב4 תרגילים שונים ובכל תרגיל 4 סטים של 10-15 חזרות. הייתי רוצה לדעת אם התכנית שלי היא מספיק אפקטיבית לחיזוק השריר מבחינת המבנה שלה או שכדאי לי לעבוד באימון אחד על כל השרירים,שלוש פעמים בשבוע, ובכך להעצים את האפקטיביות והעומס של האימון. תודה יוסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתנה
ענת פלדמן27/02/2009אני בעד גוון. אם כבר שנתיים אתה באותה תכנית - על מנת לשפר ולייעל את האפקטיביות של האימון בהחלט הגיע הזמן לשנות. שתי הדרכים טובות, חלוקה או אימון מרוכז. האם אימון מרוכז זה משהו שבא בחשבון גם מבחינה לוגיסטית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לריצה או הליכהאיציק27/02/2009
האם יש איזה פעילות ארובית ששווה בזמן לריצה או הליכה על הליכון זאת אומרת אני רץ כ30 דק' או הולך כ שעה במהירות של 6.5-7 קמש המטרה להתחטב ולהוריד את הכרס הקטנה + צמיגונים (אני צריך פעילות אחרת בגלל הכאבים בעקב) המלצתם פה על שחייה אבל בהשוואה לריצה האם זה אפקטיבי באותה רמה ??? של שריפת שומן ואם מדובר באותו זמן של משך האימון ?? ואם יש פעולות אחרות לא יותר מחצי שעה לשעה בעוצמה של ריצה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה הכי נכון מכל הבחינות !
ענת פלדמן27/02/2009נדמה לי שפעם קראתי שהיא אפקטיבית פי 4 מריצה לאותו פרק זמן אימון. זה נשמע לי מעט מוגזם, אבל נותן אינדיקציה לגבי יעילות השחייה. ברור שרצוי לשחות בקצב בינוני-גבוה, לשלב כמה שיותר סגנונות, אפשר להוסיף סנפירים מה שמעלה בכמה אחוזים יפים את השריפה הקלורית פר אימון.
דגש על תזונה להורדת הצמיגונים, כוון לשחייה של 4 פעמים בשבוע למשל 50 דק' ואתה מסודר.
אפשר לשלב עם חתירה בחדר כושר, ואולי אפילו אליפטיקל - נסה אם זה לא לוחץ על העקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לוותר על ארוחת בינים בין הבוקר לצהריים?נופר27/02/2009
אם הארוחה שלי יחסי גדולה בבוקר אפשרי לוותר על ארוחת ביינים בין הבוקר לצהורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי שלא לוותר
ענת פלדמן27/02/2009אם המרווח הוא למעלה משלוש שעות. כלומר אם אכלת בשבע ארוחה גדולה אכלי בעשר תפוח. אם אכלת בתשע ארוחה גדולה את יכולה לאכול ב 12 צהרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
נופר27/02/2009תודה על התשובות הזריזות. אפשר לדעת אבל מה ההיתרונות בעצם בארוחת ביינים חוץ מלהוריד מעט את הרעב עד הארוחת צהורים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן:)
ענת פלדמן27/02/2009גם מה שאמרת ועוד על קצה המזלג מבחינה מטבולית: צום מכניס את הגוף למצב של אגירת שומנים. מקור האנרגיה הזמין היא הפחממה, ואחכ רק השומן. ברגע שלא אוכלים הגוף לא יכול "לזנק" ישר למאגרי השומן. ומזה ה"פרדוקס": כשאוכלים יורדים במשקל. אבל לאכול נכון: ארוחות קטנות, מזינות, ועד שלוש שעות מרווח בין כל ארוחה. זה גם נכון לאזון רמות הסוכרים בדם ולתחושה כללית טובה יותר במשך היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
נופר27/02/2009אה....עכשיו הבנתי :) יש לך אולי רעיונות לארוחות ביינים חוץ מיוגורט ופרי ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור...
ענת פלדמן27/02/2009ביצה קשה, או שקית צימוקים או כמה תמרים או חטיף אנרגיה או ריבוע גבינה צהובה לייט שעוטפת מלפפון או פלפל אדום ממולא בגבינה לבנה ומעט זיתים או פרוסה עם כפית נוטלה או תפו"א במיקרו ביום קר במיוחד או קערת מרק. להמשיך? :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נופר27/02/2009איזה כיף..כמה רעיונות:) אני בדרך כלל מאוד מנסה לגוון אבל דווקא האורחות הקטנות האלה ההיתי דיי נתקעת פרוסה עם נוטלה במאת בא בחשבון?(כמובן לא להגזים עם הנוטלה) אבל אני כ"כ אוהבת נוטלה..טעיםםםםםם !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה60 קל'
ענת פלדמן27/02/2009לכפית. לא להגזים. פעם הייתי מכורה לנוטלה, ואז עשיתי לעצמי טכניקה ב NLP ואני לא יכולה להסתכל על זה. יאאאאקקק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי עלי
נופר27/02/2009,אחת החולשות שלי הדבר הזה.... אבל לומדים לשלוט,אני לא חושבת שצריך להגיע למצב של להגעל מאוכל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפעת ושרירים
עופר קיס27/02/2009משה שלום
שני דברים קורים במחלת חום
1. חוסר תיאבון
2. פרוק שריר עקב החום
ירדת גם במסה ובעיקר בסבולת כח
התחל לאט וזרום עם הגוף תוך שבועיים אתה על הסוס - אל תדחוף מוקדם מדי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי?בת 16..27/02/2009
כבר שבועיים שאני לא עושה הליכות או פעילות גופנית כלשהי בגלל חוסר זמן והתעצלות.. אני אוכלת המון אוכל יותר מדי וגם דברים משמינים ועליתי עוד קילו.. אני כל הזמן עצובה בגלל זה..והגישה שלי חזרה להיות כמו פעם..ואני רק עולה במשקל..כבר חודשיים אני מפחדת להשמין יותר..הבטן שלי כבר ממש גדולה ושמנה.. מה עושים??? אני פשוט כל היום אוכלת.. עוד שאלה..אני רושמת את מה שאכלתי היום כי זה נראה לי ממש הרבה ומשמין..זה בדרך כלל התפריט שלי של שישי שבת ונראה לי שזה יותר מדי וגם לא בריא..מה עושים עם התפריט הזה ועם הרצון לאכול גם כשלא רעבים אלא סתם כי "בא לי"?? היום..ניסיתי גם לספור קלוריות אבל לא הלך משהו..אבל חישבתי בכל זאת. בבוקר מעדן שוקולד-120 קל' בצהריים כוס וחצי של אורז-נראה לי 200 קל' וכוס עדשים -150 עם פרגית על האש ושניצל מתובלנים עם שמן -350 קל' ביחד(אני משערת) עם זה סלט ענק. ופרוסת לחם רגיל עבה-100 קל'. אחר כך המון מסטיקים וסוכריות במשקל עם המון סוכר שזה יותר מ 300 קל'. ותפוח ענק-קראתי שזה 90 קל' ואחר כך בננה גדולה-גם 90 קל' ועכשיו משעמום אכלתי עוד אורז שיש בסיר בערך 6 כפות.. ונשנשתי עוד תפוח-90 קל' ו 3 שוקולדים בינוניים(ביחד 250 קל') יצא לי עד עכשיו.. 1740 וזה מלא וגם אכלתי פה מלא דברים סתם משעמום ולא בגלל רעב אני לא יודעת מהל עשות ועכשיו גם יש בחוץ גשם והליכה אי אפשר לעשות ויש לי המון מבחנים ואין לי זמן לנשום ואני כל הזמן אוכלת אוכל משעמום ורע לי..כי הגוף שלי מקבל צורה לא יפה לא מחוטבת ושמנמנה ..בלי קשה למשקל אני מרגישה שאני אוכלת הרבה ולא יודעת מה לעשות.. ועכשיו אחרי כל מה שאכלתי אני עוד חושבת על האוכל.. תעזרו ליי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסגרת,
ענת פלדמן27/02/2009אימון אישי, מחוייבות לתהליך, יש אנשים מקצועיים לצורך העניין בדיוק. אנחנו פה בפורום לאוזן קשבת ותמיכה בשלט רחוק, גם נופר המתוקה וודאי מבינה לליבך, אבל אני באמת מאמינה שמסגרת לה את מחוייבת תעלה אותך על דרך המלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקראי מותק
נופר27/02/2009נכון, אני גם חושבת את נורא צריכה את התמיכה הזו ואת הכיוון..ובגלל לשנות גישה לכל הנושא הזה התעסקות יתר רק יכולה לעשות יותר רע לפעמים את לא צריכה לעשות דיאטה ולסבול את פשוט צריכה להוריד בכמויות,במתוקים,ובמוצרים עם שומן גבוהה תשתדלי לעשות ספורט בשביל הכיף ואת תרזי בלי להתכוון בכלל כנראה עצם העבודה שאת "בדיאטה" מכשילה אותך פסיכלוגית.זה קורה למלא בגלל זה את צריכה אורך חיים נכון ומסודר ולא להרגיש מסכנה שאת אוכלת קצת דבר שני.את חיבת להרגע ולקחת הכל בפרופרציות!!! את הרצון ואת המוטבציה יש לך...משם זה רק השליטה ומודעות אם ההיתי יודעת איפה את גרה ואולי קרוב אלי ההיתי מוציאה אותך קצת לריצות איתי ולדרבן אותך :)))))) בכל מקרה..יהיה בסדר אל תדאגי(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהזאק27/02/2009
הייי
טוב אז ככה אני בן 14 שוקל 55 ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע תוכנית ABC
אני כבר חודשיים במכון ולא רואה תוצאות {חוץ מהחזה בקצת }אני מקפיד על תזונה אחרי אימון
רציתי לדעת למה אני לא רואה תוצאות בידיים ?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי זאק
ענת פלדמן27/02/2009האם אתה יודע מהם אחוזי השומן שלך? (לא ציינת גובה)
אתה עוד בשלבי גדילה, אתה יודע. הגוף משתנה, עובר שינויים, יכול להיות ש"פתאום" תהיה צמיחה לגובה. אילו נתונים שיש לקחת בחשבון.
חדשיים זה יפה, והנה כבר אתה רואה תוצאות בחזה.
ידיים- אתה מתכוון לשרירי הזרועות. אני ממליצה לך לקחת סרט מדידה ולמדוד היקפים, לעיתים ויזואלית אתה לא ממש רואה תוצאות אבל במדידה תראה גדילה של הזרוע.
הקפד על התזונה לא רק אחרי אימון אלא כל היום כולו. האם ידאטנית מקצועית התאימה לך תפריט? כדאי לעשות את זה מסודר ונכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבלנות, התמדה והתוצאות יבואו..
שי אלנקרי27/02/2009חודשיים זה לא מעט זמן אך גם לא הרבה...תהיה סבלני והתוצאות יגיעו. כפי שענת אמרה תמדוד את הידיים בעזרת סרט מדידה ותעקוב אחר זה. מומלץ שתיתיעץ עם דיאטנית ספורט לצורך התאמת תוכנית תזונה אישית עבורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת כנית ABC
עופר קיס27/02/2009לדעתי תכנית זו מתקדמת מדי בשבילך תנסה ABA
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אז....
זאק28/02/2009אז אתם אומרים לי שכדאי לי לרדת מתוכנית ABC אפשר לוותר על רגליים ולהוסיף עוד A לתוכנית שלי הגובה שלי הוא 181 ואני לא בטוח כל כך על אחוזי שומן על תזונה אני מקפיד 3-4 ארוחות ביום יש אולי עוד משהו שאני צריך לשנות או לעשות בדקתי את ההיקף של היד הוא בטיפ טיפה גדל ואני לא רואה נפח על היד הקידמית והאחורית שלי למה ?......עדיף לי לקחת קראיטין ?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון-זאק
שי אלנקרי01/03/2009כדאי שתעבור לתכנית ABA כמו שעופר ציין....ובטח שלא לוותר על אימון רגליים...אימון רגליים הוא החשוב ביותר להתפחות השרירים...כן שמעת נכון...
לגבי הקריאטין..לא חושב שבגילך הייתי מתחיל כבר עם קריאטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום בקשר למכשירדן27/02/2009
שלום , ברצוני לקנות מכשיר סקי ורציתי לדעת איזה מכשיר טוב טווח המשקלים שיעלו עליו הוא בין 55-80, יש המלצה למכשיר של חברה מסויימת במידה ואסור לציין שם של חברה יש קריטריונים ממולצים/ נתונים שצריך שיתקיימו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדר"כ
ענת פלדמן27/02/2009כשמוכרים מכשירים כאלו באינטרנט יש תגובות של קונים על המוצרים הסציפיים. אין לי העדפה לגבי מכשיר זה או אחר, אשמח אם מישהו מהגולשים יוכל לעזור או אחד מעמיתיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות מתוך מאמר שכתבתי..
שי אלנקרי27/02/2009במאמר שכתבתי תוכל למצוא לא מעט טיפים על הקמת חדר כושר ביתי או אפילו לקבל אפילו המלצות על קניית מכשיר אליפטי (סקי)
בהצלחה
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7216* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקניית מכשיר סקי
עופר קיס27/02/2009תקנה רק מכשיר שניסית
המלצה על חברה אמינה עם אולם תצוגה - ENERGYM בהרצליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דן01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתקסניה27/02/2009
איזה גבינה צהובה הכי בריאה? למשל לפזר על פסטה או משו מה הכי בריא? וטעים כמובן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הממממ
ענת פלדמן27/02/2009"הצהובה הטובה"היא לא טעימה לי, טל העמק 9 או 5 אחוז (החמישה אחוזים מפתיעה לטובה בטעם שלה) טובות, אבל הן פרוסות. בשביל לפזר על פסטה יש גבינות מגורדות אבל תבדקי את אחוזי השומן. אם יש טל העמק 9 אחוז מגורדת - זה יהיה לך ממש טעים וגם מזין. אני בעד הצהובות, המון סידן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה את אומרת לגבי
קסניה27/02/2009הגיבנות הקשות למשל פרמזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה
ענת פלדמן27/02/2009תבדקי אחוזי שומן, לדעתי הוא גבוה מאד, יכול להיות שיש רזות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)