מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה טיפשיתמאיה14/03/2009
לפני כמה חודשים הייתי מבצעת על בסיס יומיומי תרגילי מדרגות[ריצה סולידית במעלה מדרגות בלי שום תוספות]לאחר מכן התחלתי לרוץ וראיתי שהמדרגות שיפרו לי מאוד את סיבולת הלב ריאה וגם את הסיבולת של השרירים.הצלחתי להגיע למרחקים יחסית טובים במהירות יחסית איטית. עכשיו הפסקתי אחרי תקופה[עומס עבודה וכאלה],ועכשיו אני רוצה לחזור למרחקים שהייתי רצה[4-6 קמ],עכשיו המהירות שלי מהווה בעיה[8-10 קמש]רציתי לדעת מה יכול לשפר מהירות חוץ מלהמשיך לרוץ כרגיל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה טפשית?
ענת פלדמן14/03/2009זה נכון שאימון הריצה עצמו ישפר במשך הזמן את מהירות הריצה ואת הסבולת שלך. גם גוון באימונים כזה שיוצר שינויים בדופק, שינויים בשיפוע - או בכלל - אימון שונה לגמרי -למשל עלייה במדרגות...
המלצה שלי: באימון הריצה הבא שלך קחי לך כמה מקטעים שבהם את רצה ספרינט - נניח מעמוד חשמל אחד לשני או בין שני עצים מרוחקים לאורך הדרך. ריצה מהירה שכזו וחזרה לריצה רגילה ישפרו בהדרגה את התוצאות. נסי וספרי לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף במשקולותאיציק14/03/2009
עד עכשיו כ חודשיים אני התאמנתי ב ABAB - ארבע סטים קבועים של 10 חזרות באותו משקל הגוף קצת התחטב אבל השרירים לא התנפחו הציעו לי להשתשמש בשיטת הפרמידה לדוגמא - תרגיל חזה להתחיל עם משקל של 10 קג כ 20 חזרות סט שני כ 20 ק"ג כ 13 חזרות סט שלישי 30 ק"ג כ 10 חזרות סט אחרון 40 ק"ג כ 6-8 חזרות השאלה איזה תוכנית עדיף כדאי לנפח את השרירים ביחוד את החזה (כמובן גם תזונה נכונה ואירובי ) מה היתרון של שיטת הפרמידה ומה ההבדל בין פרמידה ל פרמידה הפוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטות אימונים
שי אלנקרי14/03/2009כל שיטת אימונים היא טובה כל עוד מתבצעת בצורה נכונה.. גם שיטת הפירמידה. כל שיטת אימון שתחליף תביא שינוי. לגבי שרירי החזה או כל שריר אחר זה מאוד מושפע ממנה גנטי, כך שיכול להיות מאוד שיקח לך קצת יותר זמן מהרגיל..בעוד שהרבה אחרים בחדרי כושר מפתחים את שריריהם בלי כל בעיה. הרבה סבלנות והתמדה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף לפני אימון?משה13/03/2009
מה עדיף רגע לפני אימון שוקולד או בננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף שזה לא יהיה רגע לפני אימון
ענת פלדמן13/03/2009עדיף בננה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבננה
משה13/03/2009אז כמה זמן לפני האימון לאכול בננה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ענת פלדמן14/03/2009כחצי שעה לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת :)קסניה13/03/2009
יש לי שאלה: אמרת שאני צריכה בסוף שבוע לעשות לי מנת כיף, פרוסת עוגה או משהו, לא ממש מסתדר לי כי אני רוצה כל יום משהו מתוק, אז במקום הסופשבוע אני אוכלת כל יום 2 קוביות שוקולד או משו אחר אבל ממש ממש קצת, וככה כל יום, וכמובן שהמנה של הסופשבוע מתבטלת. אפשר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
קסניה13/03/2009אני רוצה להיות יותר גמישה, איזה תריגילים יעזרו לי ואיזה פעילויות עוזרות בגמישות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחות
ענת פלדמן13/03/2009בזויות שונות. פיסוק, ישיבת משוכה, מתיחות מתניים לצדדים. יתכן שיפור משמעותי כשאת מתמידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שאפשר !
ענת פלדמן13/03/2009איך את מתקדמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולך טוב מאוד!
קסניה13/03/2009אני מתמידה בתפריט, מאז שנתת לי אותו (1200 פחות או יותר) אני אוכלת לפיו... פה ושם יש קצת ירידות ועליות אבל פחות או יותר זה הולך טוב :) עם הספורט אני גם מתמידה, אני עושה יום כן יום לא הליכות משולב עם ריצה, קפיצות, ספרינטים, כמו שאמרת :) כמו שאמרת שמילת המפתח פה היא התמדה וסבלנות, ובשבוע הראשון והשני לא ראיתי תוצאות, אבל ידעתי שהם יבואו ולא הפסקתי, ועכשיו אני רואה קצת תוצאות בבטן, היא קטנה קצת, כמה מכנסיים שהיו ממש ממש צמודים עליי כבר בסדר עליי, ואני מחכה לבאות... :) תודה לך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד יקירתי !
ענת פלדמן13/03/2009אני גאה בך מאד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש פיתרון?נופר12/03/2009
לפני כחודשים בערך תמיד ההיתי רצה על ההליכון והחלטתי להתחיל לרוץ בחוץ.שהקשה עלי מאוד והרגשתי יותר מאמץ אולי בגלל המשט כמובן שזה שונה מההליכון.. ההיתי רצה את כל המסלול שלפי השערות מדובר ב(4-5 קמ"ש) בשעה בשילוב של הליכות(ממש קצת קצת ) והיה לוקח לי שעה אם הזמן...זה לוקח לי פחות ופחות זמן למשל היום 25 דקות חצי שעה בערך מצד אחד זה טוב שאני בכושר כזה מצד שני ככל שרצים פחות שמן פחות שורפים שומנים לא ? מה אפשרי לעשות?... -לרוץ יותר ממה שאני רצה אני לא יודעת אם זה מתאים כל כך זה באמת ריצה מהירה ומעייפת. ולרוץ יותר באיטיות הדופק שלי לא עולה כל כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נופר
ענת פלדמן12/03/2009אני מקווה שהבנתי נכון. אני מסכימה שככל שאת רזה יותר את שורפת פחות קלוריות פר אימון. אבל את גם לא אמורה לשרוף כל כך הרבה כי את לא מבקשת לרזות. אם את אוכלת מסודר ונכון הקלוריות פחות מעניינות אותך ויותר שמירה על אורח חיים בריא ומאוזן. לזה תכווני. חצי שעה ריצה רצופה בקצב נוח שמשולבת ב 5 דק' הליכה מהירה לחימום ועוד 10 דק' הליכה מהירה לסיום - נותן לך אימון של 45 דק' שמשמר את הכושר שלך, שורף קלוריות באימון ומעלה את הקצב המטבולי שלך לכל היום כולו. וזה נפלא.
את יכולה באימון אחד ללכת עם משקוליות (או שני בקבוקי מים קטנים) ואיתם גם לרוץ.
את יכולה באימון אחר להוסיף דהרות ודילוגים ובעיטות גובה על מנת ליצור שינויים בדופק
את יכולה באימון אחד לשלב ריצות ספרינט תוך כדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויק,ננסה (:
נופר12/03/2009אוקי אני יעשה את זה למרות ש.. אני רצה דיי מהר למשל שזה היה על ההליכון זה היה מגיע דם לפעמים ל9.6 וכמובן שאני רזה ולא מעונינת להוריד,אבל אני פשוט אם הזמן מרגישה יותר ויותר מחוטבת ושהגוף יותר מתחזק אז יש לי את המוטבציה הזו... אבל אם אני כבר עושה אז כן חשוב לי גם הענין הקלוריות למרותש אני די אוכלת מאוזן ומגוון וטוב. ולא נוגעת בשטויות וממתקים.. ועוד שאלה למשל ביום שישי וחמישי אני לא לומדת ולפעמים יוצא שאני נגיד יוצאת למסיבות חוזרת לפנות בוקר ויום למחרת אני קמה לקראת הצהורים ויוצא לי לפספס ארוחת בוקר וביינים 1 .. מה עושים לאורך כל היום מוסיפים אותם או שממשייכים כרגיל? סתם מבה שחשבתי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהבקשר לתזונה
נופר13/03/2009בכדי לשמור על המשקל ועל ההשגים אני צריכה תפריט שמירה ואני לא יודעת כל כך מה להוסיף ואיפה אני ירשום לך מה אני אוכלת ותנסי לעור לי אם תוכלי(: בבוקר - יוגורט 1 וחצי אחוז , לחם קל 1 עם כפית שטוחה של שוקולד\חמאת בוטנים\משהו מתוק בעיקר. ביינים - פרי עם אגוזי מלך 5 חצאים בערך ארוחת צהורים- כוס פחממה עם חזה עוף סלט ירקות עם כפית שמן \ טחינה ביינים - יוגורט 1 וחצי הגדול ( של ה100 קלוריות) טבעי כמובן. \ 4 כפות גבינה ולחם קל 1 ביינים שוב שזה לפני הריצה - פרי ארוחת ערב - 2 לחם קל+ חביתה \ טונה \ וקצת גבינות \ לפעמים גם 2 קציצות טופו (לעיתים רחקות יותר) אבל בלי הלחם. וסלט ירקות הנותנים לשי עכשיו הם גובה 165, משקל 52 אחוז שומן 16-17 משתנה. ההיתי עד לפני חצי שנה 49 אחרי שהעלית קצת במסת שריר אחרי המון זמן שנסיתי העלתי אחרי המון זמן 3 קילו שהם בדוק רק משריר כי האחוז שומן ירד. אני לא רוצה לעלות עכשיו אבל גם לא להגיע למצב של ירידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופרי
ענת פלדמן13/03/2009זה נראה מעולה, גם הגעת ליעד של אחוזי השומן - נפלא !! לא הייתי משנה את התפריט הזה אם הוא מתאים לך. את ממשיכה כרגיל, מעקב כל כמה שבועות של אחוזי שומן. נסי את זה לשבוע הקרוב, בשביל לראות שאת אכן שומרת על המשקל.
כל הכבוד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענתתי
נופר13/03/2009את כזו מקסימה תודות לךךךךך על כל התשובות והעזרה זה אפילו לא מרגיש כמו בפורום,והרבה מסיכמים איתי, בטווח !! כן התפריט הזה האמת מאוד מספק אותי וכמובן גם מביא לתוצאות למרות שאני כמובן לא מעונינת יותר לרדת במשקל אבל את יודעת ככה שאני עושה יותר ויותר ספורט התוצאות יותר מודגשות ונראות לעין יש לי אפילו קצת צורה בבטן מרוב הכושר .לא ההיתי אומרת ממש ריבועים משורטטים אבל בהחלט קיבלה קצת שרירים שרואים אותם לא כמו בבטן שטוחה רגילה אני עושה יום כן יום לא. אפשר לעשות כל יום על מנת להבליט תוצאות יותר? או שזה יעשה יותר גרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה :))
ענת פלדמן14/03/2009וסליחה על האיחור בתשובה.. חפרתי אצלי באתר... בעיקרון אם זה עובד ויש תוצאות - לא כדאי לשנות. ההמלצה היא יום כן- יום לא כמו שאת וודאי יודעת. במיוחד אם זה איזון שאת רוצה לשמור עליו ולא לעבור מקיצוניות אחת לאחרת. אני בעד בטן מחוזקת, לא חובה קוביות :) שאפו על ההתקדמות, האיזון, התוצאות ובכלל... שבת נפלאה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת ממשיכה כרגיל
ענת פלדמן13/03/2009ויכולה להוסיף את מנת הביניים למשל לצהרים או לאכול מעט יותר. אבל בעיקרון להמשיך כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- POWER CAPSאורן12/03/2009
שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע במיוחד מהידרוקסיקאט. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורן
ענת פלדמן12/03/2009אתה צעיר, בריא (בעה"ש) ולדעתי אם תסדר נכון את התזונה שלך לא תחוש בעייפות שאתה מתאר. אני מסכימה לגבי המשקאות, גם להם אתה לא זקוק. מים יספיקו. אם תרצה נוכל לבחון ביחד את התזונה היומית שלך, בעיקר לפני (ואחרי ) האימון.
ועוד: מתי התחלת להתאמן? אם זה רק שבועות ספורים יכול להיות שהתחלת חזק מידי.
מחכה לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בתוסף
אורן16/03/2009שלום ענת, תודה לך ולשי על תשובותיכם. אני משתדל לאכול נכון לפני האימון, אחרי האימון ובאופן כללי. בדר"כ האימון מגיע אחרי יום עבודה ארוך ומתיש ותזונה נכונה חשובה ככל שתהיה לא תמיד מספיקה בשביל לשמור על רמה אנרגטית גבוהה. בדר"כ אני מצליח "לסחוב" ולפעמים לקראת אמצע האימון אני מרגיש היחלשות ותשישות מסוימת שמפריעה לי בהמשך האימון. כמו כן, אני מעט מתקשה בשריפת שומן וירידה במשקל. אין תחליף לתזונה נכונה ואורח חיים בריא, ולכן רציתי לשאול האם שימוש בתוסף כמו הידרוקסיקאט או POWER CAPS נוגד אורח חיים בריא ועדיף להימנע ממנו? או שאולי יש מן האמת בכל הדיווחים על שיפור בתוצאות לאחר שימוש בתוסף? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת
ענת פלדמן16/03/2009שהתשובה של שי ממצה את העניין, ולפי מה שהבנת אני גורסת אחרת, גם בגלל פילוסופיית החיים שלי.
קרא שנית את תשובתו של שי היא למעשה עונה לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממצאים מראים לכאן ולכאן..
שי אלנקרי16/03/2009ממחקרים ניתן לראות שהמוצרים הללו אכן מביאים תוצאות (חלקם אף מחקרים של אותם יצרניות..)
בפועל, באימונים האישיים אצלנו, אני מכיר לא מעט לקוחות שמשתמשים בתוסף זה וזה אכן עוזר, אולי האימונים שלנו הם שמביאים תוצאות או שבאמת המוצר נותן דחיפה נוספת...אין לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לך ..:)
נופר18/03/2009אז יכול להיות שזה באמת המכשיר לא כ"כ אמין בכל מקרה יותר חשוב לי מה שאני רואה במראה בבטן בכלל אין לי שומן חוץ מהתחתונה ממש ממש קטנטונת,ולמעלה יותר ממש רואים שרירים( לא ההיתי אומרת ריבועים,בכל זאת אני בחורה ) אבל עדין אין שומן. מבחינת האימונים שלי אני עושה פעמים ריצות בשבוע בקצב דיי מהיר( בלי הפסקות בכלל ) אולי הליכה פה ושם וגם זה אולי לעשר שניות בערך 35 דקות ועד שאני מגיעה למסלול אני הולכת רבע שעה בערך וגם בחזור 15 דקות הליכה ( אבל איטית יותר) בשביל השיחרור יותר. ואני עושה המון תרגילי חיזוק באופן מסודר קקצת משקולות לידים,לכתף לשריר הקדמי ולזרוע,פעם ההיתי באמת משקיעה על זה לפחות חצי שעה,עכשיו אני חושבת שאין טעם סט אחד 3 חזרות מספיק לי גם תרגילי חיזוק לרגלים עם משקולת קטנה של חצי קילו תרגילים שאני מרגישה שזה ממש עובד קצת קשה לי להסביר פה איזה,אבל גם זה לוקח בערך 10 דקות ועבודה על בטן או פחות10 דקות שאני ממש מרגישה עבודה עליה. יום ידים ורגלים,ויום בטן יום שבת בדרך כלל אני נחה, או יום אחר,תלוי לגבי תזונה אני אשמח אם תרשמי לי משהו ככה ל-"חיטוב אחרון" ההיתי אומרת בשבועים האלה מרגישה עליה קצת ולא יודעת למה ( ולא בשריר) פחממות זה חשוב אבל כמה שפחות יהיה יותר טוב,חלבונים גם יותר משביע אותי ף ואני מאוד גם אוהבת מוצרי חלב , עכשיו אני אשמח אם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנופר..
אורן22/03/2009השקעת הרבה בהודעה אבל נראה לי שהכנסת אותה בשרשור הלא נכון..(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpower caps
שי אלנקרי12/03/2009כל התוספים שציינת מורכבים במעבדות מחקר בדיוק כמו המולטי וויטמין המפורסם שמרבית האוכלוסייה צורכת מידי יום ושאר התרופות והתוספים למינהם. הנושא הזה שנוי במחלוקת, שכן, ניתן לראות לא מעט מחקרים המוכיחים בדיוק להפך. ה- power caps הוא תוסף המוסיף אנרגיות באימון (אני באופן אישית לקחתי) ולא ידוע על אפקטים שליליים שהוא גורם. לגבי ההידרוקיסקט, זהו תוסף המזון המסייע בשריפת שומנים מספר אחד בעולם, ממה שידוע לי לא נראו עד כה תופעות לוואי למוצר, ומהכרות אישית שלי עם המוצר ולא מעט אנשים אשר רזו (המוצר אכן עובד) . אני לא אומר שבגללו אנשים הורידו במשקל, יכול להיות שיש לזה השפעה פסיכולוגית על המתאמנים הגורמת להם להיות יותר הדוקים במשמעת שלהם (כחלק מההשקעה הכספית על המוצר..) אבל אם זה מביא תוצאות ולא גורם נזק, אז למי אכפת...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוקסיקאט
אורן17/03/2009האם ניתן להיעזר בתוסף כדי לתת "בוסט" ראשוני/זמני ואז להפסיק מבלי לעלות חזרה במשקל? או שזה מסוג התוספים שבדר"כ כשמפסיקים להשתמש קיים סיכוי סביר לעלות חזרה במשקל אלא אם מגבירים את הפעילות כדי לחפות על הפסקת השימוש? אותה שאלה לגבי הPOWER CAPS. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי מזון
שי אלנקרי17/03/2009אפשר לתת "בוסט" בשלב ראשוני, מנסיון אישי, לא ראיתי שינוי בתוצאות אצל לקוחות גם אחרי הפסקת נטילת התוסף כל עוד מינון האימונים והתזונה נשמר בעיניו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסט ראשוני
אורו18/03/2009כאמור יש 2 תופעות שאני מנסה להתמודד איתן. אחת היא תשישות באימון עקב היותו לאחר יום עבודה ארוך, ושניה היא קושי בירידה במשקל. בהתייעצות עם רופא ספורט נאמרו לי הדברים הבאים: אלקרניטין - לא ידוע על תופעות בעייתיות אך אין הוכחה לתועלת המיוחסת לתוסף. הדירוקסיקאט - הוכח קשר לנזקי כבד ותמס השריר. POWER CAPS - אין מספיק מידע בשביל לקבוע אך פועל בדומה לקפאין. רציתי לדעת האם מתוך אלה יש תוסף שהוא מומלץ יותר יחסית לאחרים, כאשר הנושא הבעייתי יותר אצלי הוא שריפת שומן וירידה במשקל למרות שגם תשישות מן הסתם משפיעה על תוצות האימון. ההתלבטות שלי היא כרגע בעיקר בין האלקרניטין וההידרוקסיקאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוקסיקט
שי אלנקרי20/03/2009בתוך ההידרוקסיקט תמצא גם ל קרניטין..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדימה12/03/2009
העם אני יכול לעשות בטן כול יום או רק לשלב באימונים אני מיתאמן ריצה 3 פעמים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיקרון
ענת פלדמן12/03/2009מומלץ לשמור על "יום כן יום לא", יחד עם זאת כמאמנת כושר שמבצעת את התרגילים הרבה יותר מפעם ביום - אפשר. הקשב לגוף שלך. אם האימון עצים במיוחד - רצוי לקחת יום מנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקת כתף וחזרה לאימוניםנתנאל12/03/2009
שלום , לפני שבועיים פרקתי את כתף שמאל שלי מאז אני מבמנוחה מכל סוג של אימון לחלוטין ברצוני להתחיל לעבודג לפחות על הרגליים ובטן עד כמה שאפשר יש לי מתקן ששמים עליו משקל ומרימים תרגליים וזה בעצם מפתח תארבע ראשי ובהיפוך מפתח תשריר הנגדי לו (חבליים -ככה זה נקרא בצבא לפחות) כמו כן המטרה שלי היא חיזור וחיטוב הרגליים על מנת שיסעיו לו בריצות כשאחזור לזה כיצד לדעתך עליי לפעול מבחינת סטים וחזרות כשהמטרה היא לחטב הכל כמו כן אשמח אם תמצאי לי תרגילים לישבן והכי הכי חשוב זה הבטן במהלך כפיפות בטן אין שום עומס או תזוזה של כתף נכון? כלומר אני יכול כבר להתחיל? להזכיר פרקתי(ושברתי קצת מהעצם) לפני שבועיים ואני עדיין מקובע לעוד שבועיים מינימום וכן ריצות כיצד עליי לרוץ \חמבלי לפגוע בכתף? או בעצם מה הספורט האירובי המומלץ לחזרה לשגרה לאחר פגיעת כתף(הליכה/ריצה/רכיבה) נב בקשר לשחייה האם יש סגנון שחייה שבו אני מחזק תכתף מאשר פורק תכתף כי שמעתי ששחייה כמעט בלתי אפשרית למי שפרק מצטער על הבלאגן אני פשוט מחורפן תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נתנאל
ענת פלדמן12/03/2009החירפון מורגש... אבל זה בסדר, כאן המקום לפרוק חירפון ולא כתף. וברצינות: המנוחה עכשיו חשובה לך. אני לא הייתי מתחילה עם ריצות כי בהחלט יש תזוזה של פלג הגוף העליון בריצה. וודאי עם שחייה הייתי מחכה. (בהמשך, כשהמקום יתאחה, אפשר לשלב שחיה כשאתה אוחז בלוח למשל ושוחה עם הרגליים. בהדרגה אפשר לשחות בזהירות ו... יש שחייה אחרי פריקת כתף, פשוט תן למקום להחלים קודם). אתה יכול לנסות הליכות - אבל נראה לי הכי נכון להניח לעת עתה לעניין האירובי, להתרכז בתזונה נכונה ואולי בתרגילים.
אז מה שיש לך בבית זה מעולה - זה אכן לשריר הארבע ראשי ולשריר התלת ראשי של הירך (שריר ההמסטרינג). סטים וחזרות זה אישי - לפי ניסוי וטעיה. הייתי מתחילה עם שלושה סטים, 15 חזרות כל תרגיל.
תרגיל לישבן: מכרעים יכול להתאים -בזהירות על הכתף.
כפיפות בטן קלאסיות לא כדאי לעשות עכשיו, הכתפיים והשכמות משתתפות בפעולה. מה שכן יש את התרגיל של ניעות לאחור מישיבה (יש באתר שלי הדגמה של התרגיל הזה תחת "כושר - שרירי בטן). תוכל לשאול אותי גם שם לגבי התרגיל הזה. יחד עם זאת: אם הרופא המליץ על מנוחה מוחלטת של עוד שבועיים - כדאי להקשיב לו. עדיף לנוח ולחכות עכשיו עוד קצת מאשר להתחיל וחלילה לעשות נזק ושהמקום לא יחלים כמו שצריך.
תחזיק מעמד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף וחזרה לאימונים
שי אלנקרי12/03/2009שלום נתנאל,
לפי כל מה שנכתב אני מסיק שאתה אכן מבולבל, גם אני פרקתי כתף בעבר. הפיתרון של זה כרגע זה הרבה מנוחה לאזור, אפילו בריצה ניתן להרגיש את היד מיטלטלת ולכן זוהי אינה מנוחה. כרגע מומלץ שתעבוד רק על הפלג גוף העליון וכשתוכל לחזור לאימונים מלאים, תצטרך לתת דגש על חיזוק השרירים מסביב לכתף, בכל הזוויות ובכל הווריאציות. תרגילים מצויינים לרגליים:
1. סקואט
2. לאנצ'ים (מכרעים)
3.פשיטה וכפיפת ברכיים בישיבה (כפי שציינת)
4.הרמת אגן (בשכיבה על הגב) חיזוק ירך אחורית
5.עלייה על הבהונות (חיזוק התאומים)
לגבי שרירי הבטן, יהיה קשה לך למקם את הידיים מאחורי העורף ולכן יהיה כדאי להתחיל בתרגילים עם הידיים צמודות לגוף עם כפיפות בטן קלות (ניתוק שכמות מהרצפה), ישיבה והטייה קלה לאחור של הגוף (תרגיל בטן סטטי) וכדומה
הדבר החשוב מכל, זה להקשיב לגוף!
זה נכון לגבי כל דבר הקשור לכושר גופני אך במקרה שלך זה חשוב ביותר!
אם יש תרגיל שבו אתה מרגיש את הכתף מתאמצת או כואבת-מומלץ שתפסיק, אל תמשוך את הכאב, זה לא יועיל אלה רק יכול להזיק. קח את הזמן עוד שבוע או שבועיים ותחזור לפעילות בהדרגתיות. הייתי ממליץ לחזור בהתחלה להליכה מתונה ולאט לאט לעלות את הרמה. אני ממליץ לך להתייעץ עם איש מקצוע שידע לתת לך את המענה ואת ההכוונה באופן אישי.
תרגיש טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...והמשכון
נתנאל12/03/2009קודם כל תודה על העצות אני כנראה הולך לבנות לי תכנית לפי מה שהבאתם ......ברור שאני ימרח תמנוחה עוד שבוע לפחות בינתיים אני יעבוד על רגליים גם עם תרגילים לשרירים וגם פיזיותרפיה לרצועות (כי קרעתי רצועה בקרסול לפני שנתיים ויש לי נטייה לכאבי רגליים בריצות) קיצר אם ישנם תרגילים ממה שהבאתם לי שפוגעים או מחזקים תרצועות אשמח אם תציינו לי אותם ואם אתם מכירים עוד כמה אני אשמח נב : לגבי בטן יש תרגיל מאוד אינטנסיבי שאני מנסה לשחזר במוחי ולהבין אם הכתפיים משתתפות בו אך אני לא ככ יודע התרגיל הוא להיתלות הפוך עם הרגליים על מתח כשיידי ישארו צמודות לגוף האם יש פה מאמץ על הכתפיים? זה תרגיל מממש טוב ועד שפיתחתי כח סבל לכאב ברגליים מהתלייה חבל לי לאבד את זה אז גם על זה אני רוצה לשמחור חח מצטער ששיגעתי אותכם אני פשוט משתגע בבית חח תודה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן12/03/2009לגבי התרגיל: תנסה ותראה אם אתה מרגיש את הכתף. בעיקרון אם שרירי הבטן יובילו את התנועה -אין בעיה. אם אתה מרגיש כאבים בכתף: מנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי התרגיל הזה לא יהיה טוב דווקא ל
שי אלנקרי12/03/2009לקרסול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
עופר קיס13/03/2009כרגע אופניים נייחות, משקלים נמוכים של פשיטת וכפיפת ברכיים בישיבהקצב איטי שלא ישפיע על הכתף
השקיע בפיזיוטרפיה בעוד שבועיים - למעשהיתכן ואם היית עושה פיזיוטרפיה באופן פרטי היית כבר מתחיל.
גם אני סבלתי מפריקות ותתי פריקות חוזרות - השיקום חייב להיות מלא ולאחר מכן תלמם ממה להמנע. אין בעיה לשחות כל סגנון כולל גב לאחר שיקום מלא שיקח מספר חודשים.
תזהר מתרגילים שעלולים לגרום לאיבוד שיווי משקל ונפילה תוך ביצוע תרגילים כדוגמאת LUNGE שהןא תרגיל מעולה לפלג גוף תחתון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד הגדול שלי :(
נתי14/03/2009שוב המון תודה שלכם אתם עושים פה עבודת קדש לא סיפרתי ככ איך בדיוק קרתה הפריקה והפחד הגדול שלישאם היאקרתה מהנסיבות הנל היא תחזור מהנסיבות הנל התאמנתי חזה עם חבר שלי בערך בסט ה6 שזה שלב מוקדם יחסית לזה שאנחנו שומרים אחד על השני (אנחנו עושים 4 שיפועים שונים בדחיקה ו3 סטים 12 חזרות ומעלים משקל בין הסטים) שזה שלב מוקדם מתוך 12 סטים ולכן איננו מבצעים שמירה אחד על השני כי זה גם מיותר כי איננו מתאמצים בכלל בסט השישי כנראה שאותו יום היו לי עודף מוטיבציה והמון אנרגיות והסט היה לי ממש ממש קל כנראה שסיימתי תסט באתי להחזיר את המשקולות לתופסנים בשיפוע של 30 או 45 מעלות (לא זוכר) ומעודף כח עקפתי את התופסנים בהרבה והידיים נזרקו לי לאחור עם כל המשקל לא הספקתי לשמוט המשקולות וכתף שמאל יצאה מהמקום :( החלק הכי יפה אצלי בגוף הוא החזה ואם לא אוכל שוב להתאמן בזה זה יהיה רע מאוד בשבילי ולכן זה הפחד הגדול ביותר שלי כעת לאחר השיקום והחזרה המדורגת לאימונים (אני לא ימהר אני יעשה משקליים אפסיים בהתחלה אחרי הפיזיעוטרפיה ואחכ שכיבות סמיכה ורק אחכ יגביר קצת) 1)האם יש לי לחשוש מאימונים הבאים? 2) האם הפריקה תישנה שוב גם אם סתם אדחה ואפעיל לחץ על הכתפיים? 3)האם שכיבות סמיכה יכול לתרום\או לפגוע לאותה סוג פריקה? 4)ובלי קשר האם אוכל להתאמן על שק אגרוף בעתיד? (מה עושים מתאגרפים שפרקו?) אנא ממכם תענו לי על זה (אשמח על כל סימן שאלה בנפרד שיהיה נוח) 5)ומנסיון אישי שלכם עם פריקות האם אתם שוב מתאמנים כרגיל את כל האימונים מבלי הפרעות? 6)והאם אתם מכירים אנשים שפרקו כמוני האם הם מסוגלים להתאמן שוב חזה? מיספרתי השאלות על מנת למנוס אי הבנות מצידי בזמן מתן התשובהה לכן אשמח אם תמספרו לי התשובות תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ נראה לי שדילגת עליי :(
נתנאל16/03/2009ברור שאת לא חייבת לי כלום אבל נראה לי פשוט שלא שמת לב אזז אני מקפיץ תהודעה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן16/03/2009לא דילגתי, חלילה. אין לי ניסיון אישי (לשמחתי ) עם פריקת כתף ולפי מה שהבנתי מהמשך השאלה שלך אתה פונה לעמיתיי שחוו לצערי גם הם סוג דומה של פציעה ויכולים לספר מנסיונם האישי - זה יהיה מעניין לשמוע.
שוב אומר שזמן המנוחה הוא קריטי כרגע. גם אם יש תרגילים שנראה כביכול שכתף לא משתתפת - מספיקה תנועה אחת לא נכונה שתגרום לכאב ותעכב את ההחלמה. התייעץ עם הרופא לגבי זמן חזרה משוער לפעילות, אל תאיץ בתהליך. יחד עם זאת, כדאי מאד לשחרר את הפחד . אם אתה עובד נכון ומדוייק תוכל לחזור לפעילות , בזמן הנכון, ללא חשש. לפי מה שאני יודעת מנוחה מספקת וחזרה הדרגתית ומתונה לפעילות תאפשר לך חזרה מלאה לאימונים: שכיבות סמיכה, אגרוף, ללא הפרעות. האימונים מחזקים את השרירים שמגנים על השלד ושומרים על הבריאות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת... שי ועופר זה אליכם
נתנאל16/03/2009ענת תודה בכל מקרה ... שי ועופר אם יש לכם קצת זמן פנוי תעיינו בתגובה האחרונה שלי וחוו לי את דעתיכם כי היא מאוד חשובה לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
שי אלנקרי16/03/2009כל התרגילים שמפעילים בצורה כזו או אחרת את הכתף הכוללים גם תרגילי חזה יגרמו לך פחד עוד לפני בכלל שהתחלת את התרגיל. הידיעה שתנועה זו עלולה לפרוק לך את הכתף מרתיעה אותך מפני התרגיל.
אני יודע ומבין אותך, גם לי היה את הפחד לבצע המון תרגילים בהתחלה, לאט לאט זה משתחרר. זו המון עבודה פסיכולוגית ושכנוע עצמי, מה עוד שכדאי שתנסה לפני ביצוע כל תרגיל לבצע אותו בלי משקל (רק לתרגל את התנועה) ובהדרגתיות לעלות.
קודם כל, הרבה מנוחה, תן לזמן לעשות את שלו..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להגיע לדופק יותר מ-100 ליעלה12/03/2009
דקה.אני בת 49 ,גובה 189 ס'מ ושוקלת 79 ק'ג,אני שונאת ספורט -היו לי מאמנים אישיים שהבטיחו שלאחר זמן מה כבר אוהב לעשות אך זה לא קורה .כל בוקר אני בדיכאון ממשימת הספורט וסופרת את הדקות לסיום.אני עושה ספינינג כבר שנתיים-25 -30 ד' גג.3-4 פעמים בשבוע כיון שיש לי את המכשיר ואין לי שום סוג של ספורט שאני מחבבת יותר.וגם שמתי לב שכמה מהר שאני משתדלת לעשות אני לא מגיעה לדופק של יותר מ-100 לדקה . מה דעתכם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יעלה
ענת פלדמן12/03/2009צר לי שאת כל כל סובלת. אנחנו אמורים לעשות דברים שגורמים לנו הנאה ואושר, אני לא הייתי מבטיחה לך שתאהבי ספורט אבל נסי בכל זאת "לחיות עם הפעילות בשלום". למשל כשאת שם לא לספור עוד כמה דק' נשארו אלא להסתכל לאחור ולשבח את עצמך על מספר הדקות שאת בפעילות. (זה כמו לראות כמה מכוניות יש מאחוריך בפקק לעומת כמה מכוניות עוד לפניך). שינוי גישה בדברים הקטנים ישפר אולי במקצת את מצב הרוח. כיון שאני עוסקת בתחומים של גוף-נפש אני מאמינה שחוסר המוטיבציה והלאות המנטלית שאת חשה אל מול הפעילות באים לידי ביטוי פיזי: דופק לא גבוה יחסית. אני אומרת זאת אינטואיטיבית בלבד.
לעניין הגופני: את לא אמורה לעבוד על דופק גבוה. למעשה טווח הדפקים האידיאלי שלך לשם שריפת שומנים הוא בין 106 ל 120. (60 - 70 אחוז המדופק המקסימלי) כך שזה בסדר. כן הייתי מעלה את זמן האימון ליותר מחצי שעה, אם אפשר. אם את כבר מתחילה, מדוע לא להוסיף עוד רבע שעה ולמקסם את יעילות האימון.
כדאי מאד גם להקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין אותי לדעת איך את בודקת...
שי אלנקרי12/03/2009שלום יעלה,
מעניין אותי נורא לדעת איך את בודקת את הדופק בזמן מאמץ?
מנסיון אישי של שנים לא נתקלתי באדם שלא מסוגל לעבור את 100 פעימות לב בדקה בזמן מאמץ..זה פשוט לא הגיוני. אשמח אם תעדכני בעזרת מה את בודקת ואני משוכנע שאוכל להוכיח לך אחרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילמהעומר11/03/2009
אני רוצה לעבוד על חיזוק שרירי כתפיים וזרועות האם אני צריך לקנות משקולות או משקולות W אני לא כול כך מבין בזה מה מומלץ?! אשמח אם תוכלו לעזור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק כתפיים
שי אלנקרי12/03/2009שלום עומר,
אין מספיק נתונים עלייך (גיל, משקל, גובה, מטרה,וותק או נסיון בתכנית אימונים וכו')
ברמת העיקרון ניתן לחזק את שרירי הכתפיים והזרועות גם על ידי שימוש ב: גומיות, משקולות יד, מוטות, משקל גוף, כדורי כוח ושאר אביזרים.
מכאן אנו מבינים שאפשר לעשות זאת אם כל הדברים שציינתי מעלה, עכשיו הבחירה בידיים שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
עומר16/03/2009תודה שי עזרתה לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומן בידתמר11/03/2009
איך נפתרים מהשומן ביד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
ענת פלדמן11/03/2009את מתכוונת לזרועות?באופן כללי אומר כי אין ירידת שומנים נקודתית. תזונה נכונה, פעילות אירובית ותרגילי חיזוק (לכל הגוף בכלל ולזרועות בפרט) יורידו את אחוז השומן הכללי בגוף וגם בזרועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות ברגליים בזמן השינהאריאלה11/03/2009
שלום רב יש לי אמא מבוגרת, בחודש האחרון יש לה לפעמים כאב פתאומי וחד מאד בשריר של הרגל הימנית (ליד התאומים). בדרך כלל זה בא במנוחה או בלילה. כאב חד וכואב מאד. אם הוא מופיע בלילה, היא לא יכולה לישון מזה. מה זה יכול להיות? יש לזה איזה פתרון? לאיזה מומחה כדאי לפנות ואיזה בדיקות כדאי לעשות? תודה רבה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אריאלה
ענת פלדמן11/03/2009כדאי להתייעץ עם רופא (התחילי מרופא המשפחה, לא בטוח שיעוץ דרך האינטרנט מתאים במקרה של אימך). מה שאת מתארת יכול להיות סוג של ספאזם בשריר, לעיתים נובע מחוסר איזון מינרלי (חוסר באשלגן). לכאורה אכילה של בננה תאזן את האשלגן מול הנתרן בגוף, וכמובן להפחית באכילה של מלחים עד כמה שניתן. יחד עם זאת: מומלץ להתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתרון להתכווצויות שרירים ברגליים
איתי הלפרין11/03/2009שלום לך, יש לי קצת נסיון בתחום יחד עם ההמלצה של הרופאה (כבודה כמובן במקומה) הייתי ממליץ לך לבדוק גם את רמות המגנזיום בגוף שלך. לעיתים הדבר נובע ממחסור חמור במגנזיום! יכולה למלא את החסכים או על ידי ירקות ירוקים או על ידי נטילת קפסולה בלילה של תוספים כדוגמת ANTI LEG CRAMPS המצויין. הוא יסיים את ההתכווצויות שרירים ברגליים כבר מהכדור הראשון.(בניגוד לשאר תוספי המגנזיום הוא אינו חומצי ולכן לא יגרום צרבות.) אגב מי שבעיקר משתמשים בו הם רוכבי האופניים הסובלים מתופעה דומה. שיהיו לכולנו לילות נעימים ושקטים! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאיתי :)
ענת פלדמן12/03/2009אינני רופאה, (תודה על השדרוג בטייטל), ואני בהחלט מסכימה עם התשובה שלך. יחד עם זאת: מאד לא כדאי לקחת תוספים לפני ביצוע בדיקות. גם עודף שלהם יכול ליצור חוסר איזון משמעותי. מדובר באישה מבוגרת, לא לקחת סיכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
מיכאלה17/03/2009יש בעיה של התכווצויות שרירים ברגלים אך בעקבות התחביב הספורטיבי שלי, שחיה. בעקבות מה שאיתי כתב ניסיתי גם אני את הכדור ANTI LEG CRAMPS ולמרות שלא מדובר בדיוק באותה הבעיה הכדור עזר לי נגד הכאבים בלילה. מאחלת לכולנו לילות שקטים ללא כאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות גב תחתון
שי אלנקרי12/03/2009שלום אריאלה,
ממה שלי ידוע, יש לזה קשר ישיר לבעיות עצביות הקשורות לבעיות בגב התחתון (L4-L5) מומלץ ללכת לרופא ולבדוק את הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספינינגאיציק11/03/2009
אני רוצה לרזות 14 ק"ג עם תזונה נכונה וכושר רוצה לדעת כמה פעמים בשבוע מומלץ ללכת לספיניג + שחייה וכמה ק"ג מומלץ לרדת בשבוע אני בן 32 שוקל 96 קג וגובה 1.8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי גל
ענת פלדמן11/03/2009כוון לירידה של בין חצי קילו לקילו אחד בשבוע. לא רק שזה בריא ונכון זה גם יקל עליך לשמור על המשקל האידיאלי שלך. בהנחה שאתה אוכל נכון (שש ארוחות ביום, שותה מים, תוכל להיכנס לאתר שלי ולקבל הסברים פירוט ועוד) כדאי לעשות פעילות אירובית לפחות 3 פעמים בשבוע. כוון לפעילות שתוכל להתמיד בה. אם כל יום זה לא ריאלי מבחינתך - אז לא בכוח. אם פעמיים בשבוע ספינינג ופעמיים בשבוע שחייה זה משהו שיכול להתאים לך - אז זה יופי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב וחיטובKיאת11/03/2009
היי רציתי לדעת האם הליכה פעמיים בשבוע במשך שעה יכולה לחטב ? כמובן בשילוב עם תזונה נכונה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן11/03/2009אכן בשילוב עם תזונה, אבל עוד. זה מאד תלוי בנתונים האישיים שלך (גובה גיל משקל) בעיקרון הליכה בעצימות בינונית-גבוהה היא טובה, רצוי לפחות 3 פעמים בשבוע (אם כי פעמיים עדיף מכלום) וודאי בשילוב עם תרגילי חיזוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חגורת בטן...מאיה10/03/2009
היי,
אני בת 19 ומעוניינת לקנות חגורת בטן רוטטת להרזייה,האם זה באמת עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סורי, לא.
ענת פלדמן10/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)