פורום כושר גופני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת, יקירתי
    אהרון
    22/08/2008

אודה לך מאוד אם תעני לפרק השרירים לדורין. מחכה לך בפורום תזונה ודיאטה. שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת, יקירתי

הוספת תגובה

• אני מיד שם, תודה

ענת פלדמן
    22/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כנראה שאלה די טפישיתי בקשר לקביו
    דני
    22/08/2008

זה כנראה שאלה די טפישיתי בקשר לקביות בבטן חוץ מעניין שקביות בבטן נחשב לדבר יפה ומושך לנשים(כך אני מבין את זה יכול להיות שאני טועה מכיון שאני לא מבין מה מושך בזה אני רק יודע שזה נחשב מושך ) יש לזה יתרון ביום יום (כגון בריאות יותר טובה מכיון שאחוז השומן שלך נמוכים)או משהו אחר בריאותי ? יתרון אולי במין? מכיון שאחרי שהתאמנתי שנתיים בלי תזונה נכונה החלטתי לשנות פאזה והתחלתי לשמור על תזונה ובמשך זמן ש7ל חודשיים הצלחתי לפתח קביות בבטן (ירדתי ל 8.5-8% אחוזי שומן) ועוד שאלה די טיפשתי מה נעים לנשים לגעת בקביות בבטן של גברים?(אני שואל מכיון שחברה של חבר שלי משום מה עשתה את זה) מכיון שבדעתי יותר נוח לגעת בבטן עם קצת שומן תודה ואני יודע שאלה שאלות די טיפשיותי

הוספת תגובה

• O.O

גיא...
    22/08/2008

מה הקשר שזה עוזר למין. בעיקרון כל בת אוהבת ר קוביות לא קביות . יש כאלה שאוהבות אותם עם שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי

ענת פלדמן
    22/08/2008

אני חושבת שקוביות נחשב דבר יפה ומושך לחלק מהבנות, ואולי דווקא לבנים - זה אולי מייצג עבורם סוג של גבריות ומאצ'ואיזם. קשה לי שלא לחוות דיעה אישית עם חיוך: לי זה לא עושה את זה. להיפך, לעיתים העיסוק האובססיבי בחיטוב ובפיסול הגוף הגברי נראה לי פאתטי. אבל "איש באמונתו יחיה " וזה באמת הרבה יותר בריא מאשר בטן שמנה. במיוחד לגברים - שומן בבטן הוא מהמסוכנים ביותר.
    הקוביות כקוביות הן לא הכרח המציאות על מנת להיות בריא, מספיק לאכול נכון, לעסוק בפעילות אירובית ולחזק ולהגמיש את השרירים, ליציבה ולבריאות.
    חברה של חבר שלך כנראה:
    1. אוהבת את החבר שלה אז היא אהבה את הקוביות שלו גם
    2. אוהבת בנים שריריים, לגיטימי, זו זכותה, יש המון נשים כאלה.
    3. רצתה להחמיא לו על עבודתו הרבה על הגוף שלו.
    לעניינינו: זה נפלא שאתה מודע לתזונה שלך ולאחוזי השומן, ואם אתה נהנה "על הדרך" גם מקוביות - מה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...

לוחם בדימוס
    22/08/2008

מתנצל...פשוט לא חשבתי שצריך לפתוח עוד שרשור בשביל השאלה הזו.... כמה שרירים יש באיזור הבטן והאם הם מחולקים לקבוצות {נניח: של בטן עליונה/בטן תחתונה או צד שמאל/צד ימין}? ,כאילו, כל "קוביה" שווה לשריר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לא

ענת פלדמן
    22/08/2008

שריר הבטן הוא אחד, וגם אין "בטן עליונה" ו"בטן תחתונה". יש "חלק עליון" ו "חלק תחתון" - זה בשביל הדיוק בסמנטיקה. ובשביל האנטומיה - השריר עצמו מחולק על ידי ליגמנטים, וכך יוצר את החלוקה, והישר מן המילון:
    רובו של שריר הבטן הישר עטוף ברקמה סיבית ושמה "נרתיק שריר הבטן הישר" (vagina musculi recti abdominis). קו האמצע שבין השריר הימני לשריר השמאלי מכונה הקו הלבן (linea alba). לרוחב השריר עוברות שלוש או יותר רצועות סיבים (intersectiones tendineae), כך שבעת כיווצו של השריר, נראות הרצועות כמחלקות את השריר למספר חלקים ומקנות לשריר את מראהו המוכר בקרב מפתחי גוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב
    רוני
    22/08/2008

היי, אני מתאמן כבר מספר חודשיים על חיטוב, ואכן אחוז השומן שלי בגוף יחסית נמוך, פחות מ-10. אך הבעיה היא שעדיין אין ממש ריבועים וגם הידיים והחזה לא נראים חטובים. שמתי לב שיחסית יש לי הרבה עור לעומת אנשים אחרים שנראה שמכסה את זה ומפריע לחיטוב. זה יכול להיות? מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב

הוספת תגובה

• רוני

ענת פלדמן
    22/08/2008

הי, ברוך הבא לפורום... שאלה מעניינת, יש לי כמה משל עצמי ברשותך.
    1. האם היו שינויים במשקל שלך בחודשים האחרונים [ירידה דרסטית למשל?]
    2. האם אתה מקפיד על תזונה מאוזנת - כלומר האם אתה מודע למה שאתה אוכל?
    3. אחוז השומן מצויין. אילו תרגילים אתה בדיוק עושה? יכול להיות שעבודה עם משקלים גבוהים תועיל.
    באופן כללי כדאי לדעת שלא לכולם יש קוביות בבטן, הרבה מזה זה גנטי. "הרבה עור"? אני צריכה לראות את זה. "הרבה" זה מושג יחסי, קשה לי בשלט רחוק ועל "עיוור" לתת חוות דעת.
    אשמח לקבל תשובות ועוד: גובה, גיל, משקל.
    תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    22/08/2008

אני מתאמן כבר מספר שנים בחדר כושר 3 פעמים בשבוע עם משקלים גבוהים. לפני כ-4 חודשים החלטתי להתחיל בתהליך של חיטוב ולכן התחלתי לבצע אימונים אירוביים ותזונה מאוזנת, ואכן הייתה ירידה במשקל ובאחוזי השומן. אני בן 20 גובה-1.92 ושוקל 80 ק"ג. חשוב לי לציין שירידה דרסטית במשקל לא הייתה כ-4 ק"ג לכל היותר. תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני

ענת פלדמן
    22/08/2008

תודה. אז אם אני מבינה נכון מה שבעצם מפריע לך, זה שעדיין לא בנית מסת שריר ואתה לא מספיק "מחוטב" , ושיש שכבת עור. נכון?
    זה נשמע שאם תמשיך בדרך שלך [4 חודשים זה יפה, אבל תמשיך] זה ישתפר. אולי תרצה לשתף אותי בדיוק מה אתה אוכל כי חוץ מהנתון האניגמטי של התזונה המדוייקת נשמע שאתה עושה בדיוק את מה שצריך
    שוב, קוביות בבטן אין לכל אחד...
    ועוד, האם העור שאתה מדבר עליו זו תחושה אובייקטיבית או שנבדקת על ידי רופא?
    ועוד: אילו תרגילים אתה עושה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

רוני
    22/08/2008

אני אוכל כ-2500 קלוריות ביום ומקפיד על כ-130 גרם חלבון ביום. אני מבצע 3 אימוני כוח A,B ופעמיים בשבוע ריצה של 6 ק"מ ועוד פעם אחת בשבוע אופניים. מבחינת העור, זו השארה שאני העלתי מכיוון שאחוז השומן הוא נמוך, אך הגוף עדיין לא נראה מחוטב. האם כדאי להפסיק עם החיטוב ולאכול יותר במטרה להעלות במסת שריר? או שלחכות עוד? נראה לי שיש מספיק מסת שריר, וכמו כן גם המשקלים שאני מרים דיי גדולים, הבעייה האמיתית היא החיטוב, למרות אחוז השומן הנמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    22/08/2008

רוני, אם תאכל יותר זה לא יעלה את מסת השריר. אתה אוכל מצוין, וודאי לימים של ריצה. אל תפסיק עם האימונים האנאירוביים. הם חשובים. האם אתה מתאמן בחדר כושר או לבד? אם זה בחדר כושר ויש מדריך טוב שיכול אולי לשנות לך את האימון מידי פעם ולגוון כדאי להיצמד אליו. אם זה בבית נדבר על זה יותר בהרחבה. מסת שריר צריך לשמר ולעבוד עליה, אל תפסיק.
    עוד דבר: לפני האימון - כשעתיים לפני תקפיד על אכילת פחממות, וכשעה אחרי - פחממות וחלבונים. חשוב לפרוס בחכמה את סך הקלוריות במשך היום. האם אתה עושה זאת?
    האם יש לך מספיק ירקות ופירות בתפריט?
    עניין העור כנראה באמת קשור לתחושה שלך,
    נראה לי שלהמשיך כרגיל, עשה פיין טיונינג לתזונה
    נמשיך לחכות ולראות אם יש שיפור
    עדכן אותי בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רוני
    22/08/2008

אני מתאמן בחדר כושר ואני מקפיד על גיוון התרגילים, כנראה זה עניין של סבלנות. כמו כן אני מקפיד על חלבון אחרי האימון וגם במהלך היום. תודה רבה בכל אופן ואני התעזר בסבלנות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    22/08/2008

אני בטוחה שהכל בסדר, מחכה לשמוע עדכונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכיבות סמיכה
    עידו
    22/08/2008

ענת מכירה את התרגיל שבו עושים שכיבות סמיכה במצב של עמידת ידיים?

לקביעת תור
    סגירה
    שכיבות סמיכה

הוספת תגובה

• והרגליים באוויר??

ענת פלדמן
    22/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לזה הוא מתכוון..

גיא...
    22/08/2008

כן הוא מתכוון עם הרגליים למעלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    22/08/2008

SO?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת שלום.
    גיא...
    22/08/2008

בוקר טוב. אמרתי לך מה אני הולך לעשות , אבל לא הראיתי לך את הסדר היום, זה הולך ככה: סדר יום: קם ב - 7:30 אוכל איזה חביתה עם 2 ביצים + 2 לחם + קורנפלקס עם חלב. הולך לבצפר אמא תכין איזה 3 סנדוויצים עם טונה ומיונז או עם סלמי עם מרגרינה. שאני חוזר מבצפר אוכל ארוחה של אמא. הולך לשחות באיזה 15:00 ככה. אחרי זה חוזר אוכל ארוחה קלה + פרי. מתחיל את האימון: שכיבות סמיכה רגיל[רוחב כתפיים]סט 1 של 22 שכיבות סמיכה רחב : סט 1 של 22 שכיבות סמיכה צמוד[יהלום]: סט 1 של 6 עליות מתח רגיל : סט 1 של 14 עליות מתח יד אחת גברים ,יד אחת נשים: סט 1 של 14 כפיפות בטן : 2 סטים של 35 . כל יום עולה בעליית מתח אחת,שכיבת סמיכה אחת,כפיפת בטן אחת. ככה שהסטים שאתה רואה שמה למעלה כל סגנון של שכיבת סמיכה עולה באחד כל יום וכל סגנון של עליית מתח עולה באחד כל יום,וכל כפיפת עולים באחד כל יום שעובר. אחר שאני מסיים עוד ארוחה בינונית. אחרי זה בערב ארוחה ערב גדולה. ולפני שינה קורנפלקס עם חלב. האם זה סדר יום טוב? כי שנה שעברה כמעט ולא עשיתי כלום. אז השנה אני רוצה שיהיה לי כיף.

לקביעת תור
    סגירה
    ענת שלום.

הוספת תגובה

• גיא

ענת פלדמן
    22/08/2008

זה נראה מצוין, תראה שלא יהיה לך קשה מידי ותשנה בהתאם. עם הזמן תגוון, אני אהיה פה לכוון כשתצטרך. תעשה באמת שיהיה לך כיף כי אם לא זה לא שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפות בערב לפני האימון
    יורם
    21/08/2008

שאני מגיע בשבע בערב מהעבודה אני גמור ואין לי כח לכלום האם יש איזה ממריץ שיתן לי מרץ לעשות את אימון בחדר כושר ?

לקביעת תור
    סגירה
    עיפות בערב לפני האימון

הוספת תגובה

• איציק

ענת פלדמן
    21/08/2008

האם אתה עייף כי אתה לא ישן טוב בלילה? [מומלץ לישון 8 שעות רצופות]
    האם אתה עייף כי אתה לא אוכל מספיק טוב ומאוזן ומזין במשך היום?
    האם אתה עייף מנטלית רק מהמחשבה על האימון?
    חשוב על השאלות וענה לי.
    ככלל - יכול להיות שאתה טיפוס "של בוקר" ושווה להתחיל את הבוקר באימון, מוקדם ככל שזה יהיה. היו תקופות שהייתי קמה ב - 5:30 לשחות, והיום אני מעדיפה להתחיל יום עבודה [אימון פיזי למשל] אפילו בשעה 6:00 כי אני טיפוס "של בוקר".
    ב נ ו ס ף יש טכניקה קסומה ב NLP שנותנת תמריץ לפעילות. זה מצריך מעט השקעה מחשבתית. אני מצרפת לך מאמר ששם "שרבבתי" את הטכניקה מתוך אמונה גדולה בשילוב של גוף ונפש.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7212
    בהצלחה ומחכה לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת!
    חיים
    21/08/2008

ענת היום הייתי בבריכה משעה 11-6 ולא אכלתי כל כך טוב 2 פרוסות של טונה אם פיתה וקצת גרעינים שחזרתי הביתה אכלתי ארוחה גדולה של 350 גר' אורז 2 שניצל תירס 70 גר' תירס ומלפפון ועגבנייה בקרוב אני יאכל עוד 2 ארוחות של בערך 700 קלוריות מה את אומרת זה יעזור להשלים לי את כל האוכל שלא אכלתי בזמן הבריכה. ורציתי גם לדעת אם שחייה של 400-500 מטר יכולה לעייף אפילו יותר מריצה כי שחיתי שם די הרבה והרגשתי את כל הגוף עובד ובמיוחד את הכתפיים ואת הגב. היום שחיתי פעם ראשונה כל כך הרבה וגם פעם ראשונה ששתיתי 50 מטר ברציפות וגיליתי שזה נורא קשה לקראת הסוף הרגשתי כבר מאוד קשה. חח עכשיו אני מבין איך זה לשחות וגם אני מבין שזה מאוד קשה וזה לא קל כמו שזה נראה. וגם בבריכה יש גם מכון כושר והוא גם די זול ואחרי המכון אני יכול להיכנס לבריכה אז מה את אומרת אם אני רוצה לעשות אירובי לפעמים אחרי אימון אז את ממליצה שחייה של איזה 400 מטר?

לקביעת תור
    סגירה
    לענת!

הוספת תגובה

• חיים

ענת פלדמן
    21/08/2008

בסה"כ זה נשמע שאכלת מצויין. שתחת מספיק מים? אני לא אוהבת ארוחות מפוצצות [כלומר שאחכ אתה מחזיק את הבטן ולא יכול לזוז] אם לא יצא לך לאכול "הרבה", לא נורא, המשך לאכול כרגיל לפי התפריט שלך.
    שחייה זה ספורט מדהים, הכי מדהים שיש, גם מבחינת השריפה הקלורית, גם מבחינת הכושר האירובי וגם מבחינת העבודה על השרירים. עבורי זה סוג של מדיטציה, ניקוי ראש אופטימלי. זה נכון שמי שרץ טוב לא בהכרח יש לו כושר לשחייה. כושר בבריכה נבנה בבריכה וכושר בריצה נבנה על הקרקע. התמד בשחייה, יהיה לך קל יותר, ותוכל לשחות הרבה יותר מ - 400 מטר, וברציפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה מביכה
    יורם
    21/08/2008

האם סקס או אננות אחרי או לפני אימון גורמים לאימון פחות יעיל ?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מביכה

הוספת תגובה

• תשובה

ענת פלדמן
    21/08/2008

שנשאלה בכזו עדינות שאני לא יכול שלא לענות. לפי מיטב ידיעתי אין קשר. לשחקנים מקצועים אומרים לא לקיים יחסי מין לפני משחקים - כנראה שזה פוגע בריכוז, בעירנות. לגבי אימון לא נראה לי שזה כזה קריטי, אלא אם כן חווית אחרת. אבל סקסולוגיה זה לא התחום שלי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה
    אמיר
    21/08/2008

כמה פעמים צריך לעשות שכיבות שמיכה וכמה פעמים בשבוע? תודה!

לקביעת תור
    סגירה
    חזה

הוספת תגובה

• אמיר

ענת פלדמן
    21/08/2008

מה מטרת האימון שלך? פיתוח שרירי חזה? אתה פעיל מבחינה אירובית? אוכל נכון? רק התחלת?
    אין מניעה לעשות פוש אפס פעם ביום, אתה יכול לעשות 3 סטים של 15 חזרות, 12 חזרות ו -10 חזרות. הייתי ממליצה גם על פוש אפ אחורי - כשהגוף מופנה לתקרה והידיים תומכות מאחור - כופפים את המרפקים ועובדים בעיקר על התלת ראשי. וכמובן מתיחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להתחיל להתאמן
    עידן
    21/08/2008

שלום אני בן 14 גובה 1.57 שוקל 45.5 אני רוצה לעשות כושר בבית , תרגילים קטנים כאלו ללא מכשירים אבל אני לא יודע מה אני רוצה להתחיל להתאמן בבית, הליכות וכאלו בשביל לפתח את השרירים בידיים בבטן.. מה אתם ממליצים לי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה להתחיל להתאמן

הוספת תגובה

• עידן

ענת פלדמן
    21/08/2008

הליכות זה מצויין. בכלל תהיה מודע לפעילות אירובית שאתה אוהב לעשות. אולי שחיה? אופניים?
    אימוני כוח אפשר בקלות לעשות בבית. שכיבות סמיכה זה מצוין, כפיפות בטן. סקווטים, תתחיל בדברים הפשוטים - כאלה שאתה עושה בשיעורי התעמלות.
    תעבור כאן על שאלות בפורום - חבר'ה בגילך נתנו כאן יופי של דוגמאות - עבור עליהן.
    מחכה לשמוע שאתה מסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת!
    חיים
    20/08/2008

היי ענת, רציתי לשתף אותך במשהו היום צילמתי מספר תמונות שלי בפוזות שונות את יודעת כדי לראות את ההתקדמות ולשמחתי אני נראה ממש גדול וחסון (בלי להשוויץ) למרות שיש תמונה או שתיים שלא מחמיאות לי אבל עדיין בשבילי זה שיפור אדיר במיוחד בגב שאני רואה שגם אם עושים 7-8 עליות מתח הגב עובד טוב מאוד והנה יש תוצאות מחר אני יבחר את התמונה הכי טובה ויעלה לך ביחד אם תוכנית האימונים החדשה שבניתי.

לקביעת תור
    סגירה
    ענת!

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    22/08/2008

הי חמוד, לא מבינה איך רק עכשיו ראיתי את ההודעה. אני שמחה לקרוא ואשמח לראות את התמונה ולשמוע על התכנית. זה רק מראה שסבלנות התמדה ועבודה נכונה משתלמים בסופו של דבר... יישר כוח [תרתי משמע:))]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    רון
    20/08/2008

תודה על התשובות המצויינות, אני ממש מצטער על כול המלא שאלות שלי אני בן 16 אני ממש רזה, 52 ק"ג גובה- 1.74, ובנוסף לאימון FBW שכתבתי לך עליו בשאלה הקודמת אני משלב תפריט יומי שנכתב אוטומטית מאתר "מיס -דיאט" אני מפחד שהתפריט הזה יותר מידי בשבילי כי אני רוצה להוריד את שכבת השומן בבטן שלי. האם התפריט יעיל להורדת שכבת השומן? בוקר: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, 4 כפות קוטג' 3%. ביניים: פרי, גביע יוגורט. צהריים: סלט, מנה בשרית (עוף, בשר..), כוס אורז\אטריות, פרי -אימון- ביניים: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, מנה קטנה בשרית, סלט. ערב:סלט, 2 פרוסות לחם, שניצל תירס, 2 כפות קוטג' 3% לילה: פרי או יוגורט

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רוןרון

ענת פלדמן
    20/08/2008

אין צורך בהתנצלות, בשביל זה אני פה. יש לך שכבת שומן בבטן?? אתה הרי ממש רזה. אבל ממש...
    התפריט שלך מאוזן וטוב, ברשותך אני אפילו לא טורחת לחשב קלוריות כי זה מיותר. הייתי משלבת באמת תרגילים ממוקדים לאזור הבטן וממשיכה כרגיל באימונים. הרי רק התחלת בתכנית, נכון? זה לוקח קצת זמן, מחכה לשמוע על התקדמותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת.
    גיא...
    20/08/2008

אם אני יאכל מלא מלא וגם דברים שלא הכי בריאים. ויעשה את התוכנית אימון הזאת: שהיא שכיבות סמיכה עליות מתח כפיפות בטן ושחייה לפעמים. אופניים האם אני יראה תוצאות?? דרך אגב אם אני יעלה כל פעם בחזרה אחת את העליות מתח ואת השכיבות סמיכה זה טוב? כאילו אם היום אני עשיתי 15 עליות מתח באימון. מחר באימון אני יעשה 16 כמו כן בשכיבות סמיכה.

לקביעת תור
    סגירה
    לענת.

הוספת תגובה

• גיאקוש

ענת פלדמן
    20/08/2008

אני מכירה אותך לא מהיום. סבלנות חמוד. תאכל בריא, מאוזן. בלי לפוצץ את הקיבה. המשך בפעילות הגופנית הכייפית שלך. אל תגזים בשום דבר, קח הכל בפרופורציות. הזמן עובר כל כך מהר, בלי שתרגיש תהיה גדול וחזק. סבלנות.
    ולשאלתך: כן, תראה תוצאות,. נסה להעלות במתח לעוד פעם אחת, לא יקרה מזה כלום אבל אם זה קשה מידי אז אל תעלה.
    אתה בתקופה של צמיחה וגדילה, הגוף עוד משתנה. ס ב ל נ ו ת ... ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיץ

גיא...
    21/08/2008

בכל מקרה מתי שיתחילו הלימודים ה"תוכנית אימון שלי" היא ככה : שאני חוזר ב - 14:00 מהבית ספר אני אוכל מה שאמא מכינה. אחרי זה אני הולך לשחות אצל המאמן שאמרתי לך . אחרי זה שאני חוזר אני אוכל עוד ארוחה. עושה את התכונית אימון שאמרתי לך שאני מעלה כל יום באחד. ואחרי האימון אוכל עוד משהו. וזהו כעיקרון. ועוד ארוחה בערב. ואחת לפני השינה. תודה רבה את עוזרת פה למלא אנשים כולל אני. נ.ב: חזרתי הרגע מהבריכה וההצלחתי פרפר! D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה רואה??

ענת פלדמן
    21/08/2008

כל הכבוד ! נשמע אחלה ! המשך כך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד על הפרפר!

יוני
    22/08/2008

אתה בטח מכיר אותי כבר. הגבתי לך בהודעה שלך שנתת לברק. אני עכשיו עולה לכיתה ט'. פרשתי מהשחייה לפני כיתה ח' ואז היה לי ניסיון של 7 שנים בשחייה ועדיין לא הצלחתי פרפר. חזרתי לשחות מלפני 3-4 חודשים וגם הצלחתי לשחות פרפר. במשך השנה שפרשתי התאמנתי והצלחתי למצוא חברים שעושים איתי את האימונים אז תאמין לי שיותר כיף להתאמן עם חברים אך כדאי לך לנסות למצוא חברים שבאמת רציניים בעניין ושלא עושים בדיחה מהאימון. מקווה שעזרתי (גם עכשיו וגם בהודעה שנתת לברק). יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוני

גיא...
    22/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון בטן
    יורם
    20/08/2008

אני מתאמן בחדר כושר 4 פעמים בשבוע 1. חזה , גב , ורגליים ----------------- ימים ג ו' ש 2. יד קידמית אחורית ו כתפיים ------- ימים ו ו' ב כרגע בטן אני עושה רק בפילאטיס בטן כל יום לפחות חצי שעה השאלה האם יש צורך בכפיפות בטן בנוסף לפילאטיס ?? המטרה היא בטן שטוחה (אין לי עניין בקוביות אלה רק בבטן שטוחה ובלי צמגים בצד ) דרך אגב אני גם רץ על הליכון בן 3 ל4 פעמים בשבוע על הבוקר.

לקביעת תור
    סגירה
    אימון בטן

הוספת תגובה

• משה

ענת פלדמן
    20/08/2008

זה נשמע מצוין, אני לא יודעת איזה תרגילים בדיוק יש בקלטת הפילטיס אבל אם אתה מרגיש שהם מחזקים את שרירי הבטן וזה טוב לך אז זה מספיק.
    הקפד על תזונה נבונה.
    מתי התחלת? צריך סבלנות, בסה"כ התכנית שלך יפה מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכל לפני/אחרי ? ועוד שאלה בסוף....
    אלעד
    20/08/2008

אהלן! אני בן 24 ושוקל בערך 85 ק"ג. לאחרונה התחלתי ללכת בערבים במשך כשעה +-. השאלה הנשאלת היא האם כדאי לאכול את ארוחת הערב לפני ההליכה שאני עושה או אחרי? האם יש דברים שצריך לאכול לפני והאם יש דברים שצריך לאכול אחרי? כמובן שהכוונה שלי היא להוריד כמה ק"ג ממשקלי... ועכשיו השאלה לסוף: מה עדיף מבחינת שריפת שומנים - הליכה של שעה, ריצה של כ10 ד - 15ד', שילוב של הליכה וריצה אבל בעצימות יותר נמוכה מהשנים הנ"ל? תודה רבה ויום טוב! אלעד

הוספת תגובה

• אלעד

ענת פלדמן
    20/08/2008

מה הגובה שלך?
    האם אתה הולך מהר? אתה מזיע בהליכה? היית מגדיר את האימון כעצים מבחינת דרגת הקושי?
    אם אתה עובד קשה בהליכה, ובעצם גם אם לא ממש, כדאי כשעתיים לפני לאכול פחממות. מנת פסטה, אורז מלא. אפשר גם חצי שעה לפני לאכול פרי [פירות הם פחממות. סוכרים] כמו בננה שיש בה הרבה אשלגן אבל גם תפוח זה טוב. אחרי ההליכה כדאי תוך שעה לאכול גם חלבונים וגם פחממות. כיון שהמטרה שלך היא לרזות אני לא הייתי ממליצה לאכול הרבה בשעות הערב. משהו קל על מנת להטעין מחדש את המצבורים. למשל פרוסה עם גבינה וסלט. ככה.
    לגבי שריפת שומנים זה מאד אישי:
    1. מה אתה אוהב יותר? כלומר מה יגרום לך להתמיד בפעילות לאורך זמן?
    2. הייתי ממליצה לעבוד עם שעון דופק שגם מודד קלוריות. אבל אל תזדרז להיכנס להוצאות, תחשוב על זה וקח זאת כאופציה
    3. אני אוהבת מהירויות משתנות באימון. זה משפר פלאים את הכושר, שריפת השומנים אופטימלית וזה מגוון את האימון ומנטרל שיעמום. למשל: 5 דק' הליכה לחימום, 2 דק' ריצה קלה, 2 דק' הליכה מהירה להסדיר את הדופק, 2 דק' ניתורים לאויר, 2 דק' הליכה מהירה, 5 דק' ריצה קלה וכך הלאה.
    4. ריצה זה נפלא. אם טוב לך לרוץ - רוץ על זה
    בהצלחה, מחכה לעדכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה