מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםחסוי26/08/2008
שלום, אני מתאמן הרבה בעיקר בתרגילים בסיסים כגון ריצה כפיפות בטן ושכיבות שמיכה. ברצוני לקבל מראה יותר גדול ומנופח (אך לא מוגזם) תוכלו להמליץ לי על תוכנית אימונים שתספק את דרישותי. נ.ב. אני בן 14 ושוקל כ-45 קילו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
חיים26/08/2008אחי אם אתה רוצה לגדול הכי טוב זה להתחיל לאכול ובכמויות ואגב מה הגובה שלך כי אתה ממש רזה לגילך. אם אתה רוצה לעלות במקשל ולהתנפח (לעלות במסה) פשוט תאכל הרבה ובריא ותתאמן חזה 3-4 פעמים בשבוע מתח,סקוואט עם משקל גוף,מכרעיים,שכיבות שמיכה רחב,שכיבות שמיכה יהלום,כפיפות בטן,כפיפות מרפקים ואני ממליץ לך או לקנות משקולות לבית או להירשם לחדר כושר. אני אישית מתאמן בבית אם 2 מוטות קטנים ו35 ק"ג פלטות כי אין באפשרותי להירשם לחדר כושר (מבחינה כלכלית) ויש לי תוצאות פשוט יפות אז תעשה מה שאתה חושב ומה שיהיה נוח לך ותתאמן חזק ובלי ריצות כי בסוף אתה תיעלם בלי להעליב, אני בגיל שלך 1.82 שוקל 70 ק"ג ולא להגזים אם מספר החזרות בין 8-15 וכרגע תעשה 3 סטים לכל תרגיל, תחפש גם תוכניות באינטרנט ופשוט תתאים אותם לצרכים שלך ולמה שאתה מסוגל לעשות ופשוט תתאמן ככה אני עשיתי כמובן שיש המון תרגילים שאי אפשר לעשות בבית אז אני מחפה על זה אם תרגילים שונים שאני יכול לעשות. תאכל הרבה תישן ותגדל תאמין לי! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חיים
חסוי26/08/2008תודה רבה על העזרה..אתה יכול להמליץ לי על תוכנית אימונים טובה כי אני לא מוצא באינטרנט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
חיים26/08/2008הנה תוכנית אימונים למתחילים אם היא קלה מדי אז תנסה להוסיף דברים או לשנות אותה בשבילך
ושוב אני ממליץ לעבוד איתה אם משקל כדי ליצור התנגדות יותר חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים וחסוי
ענת פלדמן26/08/2008חסוי יקר קיבלת יופי של הכוונה כשלא הייתי כאן. תודה חיים.
חיים - אנחנו לא יכולים לתת קישורים לאתרים מתחרים. אשמח מאד אם תרשום לו את תכנית האימונים שלך,
תודות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענתגיא...26/08/2008
בוקר טוב. רציתי לשאול אחרי כמה זמן כדאי להחליף את התפריט כי נראה לי שגם את לא נשארת עם אותו תפריט כל הזמן, בקשר לאוכל אחרי שחייה ואימון ביתי. אמרת לי שפירות זה מספיק אבל זה לא בונה את השריר , נכון? ובקשר לשחייה , האם רק תפוח אדמה אחד , וקוטג , וירקות זה מספיק? כי אני לא מכניס יותר ממה שאני מוציא. אני חייב עצות לגבי שני אלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב
ענת פלדמן26/08/2008כן גיא, כדאי מאד לגוון [ראה מה יש לי באתר] אתה גם יכול להחליף מידי פעם בין הצהריים לערב למשל.
פירות זה מצוין, זה נכון שזה נחשב פחממה אתה יכול להוסיף לפירות גם יוגורט, גבינה צהובה.
לאחרי השחיה אם אתה רעב אתה יכול להוסיף עוד דברים. עוד חלבונים, עוד תפו"א. כל עוד זה מאכלים מזינים ולא מטוגנים זה בסדר. תזכור לשתות מים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
גיא...26/08/2008איזה עוד ספורט מנפח חוץ מחדר כושר? שחייה הבנתי שלא[זה לא אומר שאני לא אלך לשחות] אשמח לקבל ממך עצות על כל מיני סוגי ספרוט שבהם אתה יכול לגדול. וגם בנוסף לתוכנית תזונה שלי שאני ישלב אותה וגם ישמין אני מקווה. עוד משהו[האם כדאי לי ללכת לרופא משפחה ואז הוא יפנה אותי לדיאטנית שהיא תמדוד לי את כל הדברים שצריך אני יודע גובה,לחץ דם, כל הדברים ואז היא תבנה לי תפריט. כי שמעתי שעושים את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
ענת פלדמן26/08/2008דיאטנית דרך הקופה זה רעיון מצויין. אני שוב מברכת אותך על המודעות מגיל כל כך צעיר לבריאות ולהיות עם "יד על הדופק" אז וודאי, ממליצה בחום. זה יהיה אישי לגמרי ו"תפור עליך".
יש ציפלונים שאחרי שחייה רואים התרחבות יפה בכתפיים ובנייה של שרירים, ארוכים ומעוצבים. יש עבודה על השרירים כך שתראה תוצאות משחייה, נכון שזה לא ניפוח. עבודה עם משקלים גבוהים בונה באופן מבוקר מסת שריר ולכן זה המומלץ ביותר, אשמח אם למישהו מהפורום יש רעיון נוסף.
תשלב סוגי ספורט בעיקר כי אתה אוהב אותם. הרעיון הוא לעסוק בפעילות ספורטיבית מהנה וכייפית ו"על הדרך" גם להינות מהיתרונות הבריאותיים שהיא מביאה. הכוונה היא שתתמיד לכל החיים ולא פתאום תתעורר עוד כמה שנים וימאס לך לגמרי. לכן חשוב לי להעביר לך מסר של רוגע, הכל בסדר, תוריד לחץ. שחה, רכוב על אופניים, חד"כ, תאכל בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כפיפות בטןחיילצ'יק25/08/2008
שלום זה שוב אני ישלי מספר שאלות אשמח לקבל תשובות לפי המספור שאמספר :) 1)האם יש אפקט חיובי לאימון בטן מיד אחרי ריצה.? (או סתם אימון אירובי) 2) לשם הבלטת הקוביות מה עדיף? מספר דקות רציפות (5 דקות) כאשר כל דקה סוג שונה של תרגיל ....ללא מנוחה בין התרגילם ,5 דקות רצופת (סוג של אימון צבאי) או פשוט לחלק אימון למספר של חזרות וסטים לתרגיל ? 3)עבודה עם משקולות בכפיפות בטן...מה התועלת? 4)כמה פעמים בשבוע מומלץ להתאמן על בטן? כמה דקות ביום? 5)מה מספר החזרות והסטים והתרגילים האופטימלים לחיטוב הבטן? (שמעתי בעבר שיותר מ15 חזרות זה כבר מיותר לשם חיטוב) 6)מה עדיף בתרגילים ביצוע מהיר או איטי או תלוי בתרגיל ? 7)האם ספרינטים מועילים לעיצוב הבטן? אם כן מה התכנית המומלצת? 8)כיצד אשלב בין אימון לבטן עליונה ותחתונה ? באותו אימון או יום אחר יום? תודה מראש על התשובות (אשמח לקבל כמה שיותר חוות דעת ..)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן25/08/2008לא יודעת לגבי חוות דעת של אחרים, אתן לך את חוות דעתי שלי:
1. זה לא ממש משנה, כדאי שהשרירים יהיו מחוממים לפני פעילות אנאירובית בכלל ושרירי בטן בפרט
2. כדאי בכל מקרה לגוון, פעם אימון כזה ופעם אחר.
3. עבודה עם משקולות בכפיפות בטן מעלה את עצימות הפעילות ועוזרת לבניית מסה וכמובן לבניית קוביות
4. אין מניעה מעבודה על שרירי הבטן כל יום. כמה דקות.
5. תלוי מה התרגיל, אם אתה עובד עם משקולות או לא. מספר החזרות משתנה לפי רמת הכושר שלך. זה מאד אישי. אפשר לעבוד מעל 15 חזרות.
6. עדיף ביצוע איטי בכל מקרה - אתה מגיע לרוודים עמוקים יותר של השרירים, עובד מדוייק ומונע פציעות
7.ספרינטים עובדים על כוח מתפרץ ומחזקים בעיקר את שרירי הירכיים. נכון שגם שרירי הבטן פעילים, כמו גם הזרועות וכל הגוף אבל התשובה היא לא
. אין כזה דבר "בטן עליונה" ו"בטן תחתונה" יש חלק עליון וחלק תחתון של אותו שריר. רוב התרגילים עובדים על כל הבטן , אולי עם דגש על אזור זה או אחר. מצ"ב כתבונת על תרגילים לחלק התחתון של הבטן לנשים אבל זה גם לגברים בהחלט
ו כן, כמובן באותו אימון.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון חיטובחיילצ'יק25/08/2008
שלום (משום מה נעלמה ההודעה שכתבתי לכן אני כותב שוב ) הינני מתאמן כשנתיים עם משקולות ומשקל עצמי(שכיבות סמיכה מתח וכו') משקלי:73 גובה 1.73 גיל 21 בכל יום אני עובד על שריר אחד כשעה מספר תרגילים כאשר כל תרגיל כולל 4 סטים 12 חזרות דקה מנוחה בין בסטים הגוף נראה טוב אך אינו מספק אותי מבחינת חיטוב (אני משלב תזונה ואירובי) חוששני שאימון לשריר פעם בשבוע אינה מספיקה ונראה לי ש4 סטים 12 חזרות גם לא מביא תוצאות כיצד עליי לבנות תכנית כאשר אימון לשריר מסויים הוא שעה ? וזה רק אנאירובי ברשותי :100 ק"ג ומוטות (כך שאני יכול לשחק עם המשקלים) מוט לדחיקה וספת כושר בעלת 4 שיפועים חיובים מוט W ,פולי עליון בנוסף האם זה טוב אירובי ישר לפני אניארובי? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן25/08/2008נראה שאתה מצוייד בצורה מושלמת, יש לך את הזמן והמוטיבציה לפעילות ורק צריך "פיין טיונינג" לנושא האימון.
לפני שנתחיל: כן, אפשר אירובי לפני אנאירובי. אני אפילו אוהבת כי ככה הגוף מתחמם נפלא לפעילות. בתנאי שאתה אוכל נכון לפני, ובמהלך האימון מחזיר לעצמך אנרגיה זמינה [אפילו משקה ספורט יכול לעזור].
לעניין המשקולות: נראה לי יותר נבון לעבוד בכל אימון על כמה קבוצות שריר [בבחינת ABC - תכנית שהחברה פה נתנו דוגמאות שלה מספר פעמים, שווה לחפור בפורום או באינטרנט - יש דוגמאות לתכניות אימון שכאלה.] מנוחה של שבוע מאימון כוח על קבוצת שרירים מסויימת אכן מאבדת את ה"מומנטום" שמתחיל להיבנות וחבל. אז טוב שאתה שם לב לזה ומוכן לשנות.
היה נחמד לברר את אחוזי השומן שלך, אשמח לשמוע מה התזונה שלך בעיקר לפני ואחרי האימון. אגב בדיקת אחוזי שומן לפי מחשבונים שנמצאים באינטרנט [לא יכולה להפנות במסגרת זו לאתרים מתחרים אבל זה שם]
עדכן אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון
ליאור29/08/2008כמאמן כושר אינני מסכים עם תוכנית המתרכזת בשריר 1 בכל אימון. בשיטה כזו יש מספר רב של מגרעות והחשש שתעשה נזק לעצמך. תוכנית אימון המשלבת כל אימון קבוצת שרירים, שריר גדול + שריר קטן הינה מומלצת. ממליץ לך להעזר במדריך מוסמך ע"מ לבנות תוכנית ראויה המתאימה לנתוניך ולזמן העומד לרשותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור
ענת פלדמן29/08/2008כן, כמו שאמרתי. חיילצ'יק יקר, חיים נתן דוגמא של תכנית האימונים שלו, שאכן משלב כמה קבוצות שריר. אתה יכול להעזר בדוגמא שלו. ולהמשיך לשאול, אנחנו לשרותך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענתגיא...25/08/2008
תודה רבה הסתכלתי ומזה רשמתי איזה שהיא תוכנית . תסתכלי: תוכנית תזונה: ארוחת בוקר: חביתה מ-2 ביצים+2 לחם+קפה ארוחת 10: 3 לחמניות עם : אחת עם פסטרמה וחומוס ,אחת עם פסטרמה וטחינה ,אחת עם טונה ומיונז. ארוחת צהריים: פסטה עם רוטב צ'ילי,חזה עוף,טחינה בצד ארוחת אחרי שחייה: פירות[בננה,תפוח.]ועוד. אבל האם רק פירות? ארוחה אחרי אימון בבית:,תפוח אדמה מבושל+קוט'ג+ירקות. ארוחת ערב: ספגטי+רוטב עם בשר,חומוס,ירקות,קופסת טונה,פיתה אחת. אם טעיתי במשהו בבקשה תתקני אותי וגם אין לי מושג מה לאכול אחרי האימון שחייה והאימון ביתי. רשום לך כאילו. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן25/08/2008זה נראה בסדר גמור, כן, אפשר רק פירות אחרי אימון שחיה, אתה יכול להוסיף גבינה צהובה [9 אחוז] לנשנוש. שוב.- זה לא ה מ ו ן ?? בסה"כ זאת נראית לי תכנית תזונה טובה. המשך לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ..
גיא...25/08/2008זה לא המון. אבל התוכנית טובה ? להתמיד בה? כי אני גם יהיה בשחייה וגם יעשה אופניים . האם אני עדיין יעלה במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימים יגידו
ענת פלדמן25/08/2008בעיקרון זו תכנית טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LEG MAGICאלינה25/08/2008
שלום אני רוצה לרכוש את המכשיר LEG MAGIC שהסרטון בטלויזה דרך אגב מאוד משכנע האם הוא באמת עוזר לירידה במשקל וחיטוב הגוף? לא תמיד יש כוח לנעול נעלי ספורט וללכת לצעדה לכן חשבתי לרכוש אותו האם יש המלצות עליו? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינה
ענת פלדמן25/08/2008אני מכירה את המכשיר, הוא הולך חזק מאד בארה"ב. בשילוב עם תזונה נכונה ופעילות אירובית נוספת [כן, כנראה אין מנוס מלשים נעלי ספורט. גם כשאת עובדת עליו אגב]. הוא עושה את העבודה. אם את מסוגלת להתמיד, להוסיף תרגילים נוספים לכל השרירים בגוף [על מנת לשמר את האיזון] וכמובן אם יש לך את הכסף לשים על זה - אז למה לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
אלינה25/08/2008תודה על התשובה לה הבנתי איך אפשר להוסיף עוד תרגילים מאחר והמכשיר עושה רק פעולה בסיסית אחת הרגלים מוזזות הצידה וזהו. ואם אני אתאמו עליו ברגליים יחפות האם זו בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן25/08/2008זה בדיוק העניין. המכשיר עושה רק פעולה אחת ויותר מזה עובד בעצם רק על הירכיים. התכוונתי להוסיף עוד תרגילים לשרירים נוספים בגוף. סליחה אם זה לא היה ברור.
אני אוהבת לעשות פעילות כם נעליים, זה מחזיק ומגן על כף הרגל. אני מניחה שאין בעיה לעשות בלי נעליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנו יבואני של מוצר זה בישראל
יעקב23/01/2009מתגובות לקוחות לשנו, אכן מתברר שהוא עושה את העבודה
פרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת ממש חייב עזרהגיא...25/08/2008
אני עכשיו יחשוב על הדברים ויכין לי "תפריט" קיצור אורז חום אני לא אוהב אז אני ישאר עם האורז הלבן. אז אני יחשוב שנייה. ארוחת בוקר: חביתה מ-2 ביצים+2לחם+קפה ארוחת 10: 3 לחמניות : אחת עם טחינה גולמית ופסטרמה והשניים האחרות עם טונה ומיונז. ארוחת צהריים: פסטה+בשר[בשר כלשהו: עוף,קבב,מה שיש.]+ טחינה בצד. ארוחה אחרי שחייה: ארוחה אחרי אימון ביתי: ארוחת ערב: ענת בכל השאר לא ידעתי מה לשים! אשמח אם תתקני אותי אם גם לא שמתי אוכל טוב גם בראשונים! אשמח לקבל ממך עצות לגבי התפריט שלי ומה לשים בו ואת יכולה להגיד הרבה אוכל כי המטרה היא להשמין. תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ראית את התשובה שלי מקודם?
ענת פלדמן25/08/2008תציץ בבקשה באתר שלי, בניתי שם תפריט עם בערך 2000 קלוריות, לבנים, תוכל מעט להגדיל כמויות בכל קטגוריה ולצאת עם הרבה קלוריות. זה מופיע בטיפים לתזונה. אורז חום ? צריך להתרגל לטעם אבל אפשר גם להכין אותו טעים או לקנות סוג טעים יותר. הגרגרים הארוכים יותר טובים יותר, מבשלים עם מעט שמן זית וכפית אבקת מרק עוף [שווה לחפש ללא מונוסודיום גלוטומט] קינואה זה מצוין, [נחשב לחלבון] ואפשר לבשל באותה צורה.
ארוחה אחרי שחיה יכולה להיות פירות. אחרי אימון ביתי תפו"א, קוטג', ירקות. ו... גם ארוחת ערב?
זה נראה בסדר, הלחמניות מקמח לבן ואני לא כל כך ממליצה אבל זה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת שאלהגיא...25/08/2008
היי . בגלל שאני לא רוצה לשמור תזונה רק לאכול הרבה ולהיות גדול . אבל כמובן לא להיות שמן כאילו אני ישחה , יעשה אופניים , אולי ירוץ. אז האם אני יגדל ולא יהיה שמן . כאילו אני יהיה גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן25/08/2008את אותה כמות קלוריות אתה יכול לאכול גם עם דברים בריאים יותר. למשל : פיתה אפשר מקמח מלא או לחם דגנים. או לחמניה - מרכיבים יותר מזינים. אורז - שיהיה חום. מרגרינה להחליף בגבינה, או אפילו ריבה או טחינה [הגולמית מצוינת] ככה אתה שומר על התזונה וממשיך לגדול במקביל ולתת לגוף שלך דברים מזינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז שנייה
גיא...25/08/2008אני עכשיו יחשוב על הדברים ויכין לי "תפריט" קיצור אורז חום אני לא אוהב אז אני ישאר עם האורז הלבן. אז אני יחשוב שנייה. ארוחת בוקר: ארוחת 10: ארוחת צהריים: ארוחת אחרי שחייה: ארוחה אחרי אימון ביתי: ארוחת ערב: ענת בגלל שאני לא יודע איך לבנות את התפריט האם את יכולה להגיד לי מה כדאי לשים בכל אחת מהקטגוריות??? ואת יכולה להגיד הרבה אוכל כי המטרה היא להשמין. תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיאקוש
ענת פלדמן25/08/2008תציץ בבקשה באתר שלי, בניתי שם תפריט עם בערך 2000 קלוריות, לבנים, תוכל מעט להגדיל כמויות בכל קטגוריה ולצאת עם הרבה קלוריות. זה מופיע בטיפים לתזונה. אורז חום ? צריך להתרגל לטעם אבל אפשר גם להכין אותו טעים או לקנות סוג טעים יותר. הגרגרים הארוכים יותר טובים יותר, מבשלים עם מעט שמן זית וכפית אבקת מרק עוף [שווה לחפש ללא מונוסודיום גלוטומט] קינואה זה מצוין, [נחשב לחלבון] ואפשר לבשל באותה צורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ,אבי25/08/2008
אני מתאמן באופן סדיר יותר משנה וכעת , אני מתכנן נסיעה לחו"ל למשך כחודשיים . השהייה שלי בחו"ל תהיה באזורים די נידחים כך שהסיכוי שיהיה שם משקולות או מכוני כושר אפסיים דבר שדי מגביר את החשש שלי שכ העבודה הקשה שהשקעתי תרד לטמיון . ולכן רציתי דעת אילו תרגילים אוכל לעשות על מנת לשמור על כושר גופני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמע שנייה
גיא...25/08/2008גם דוד שלי נסע לדרום אמריקה ולא עסק בחדר כושר ואו באופניים הספורט שהוא הכי אוהב. הקיצור הוא שכר אופניים שמה ועשה טיולים . בקשר לכושר. כמובן שכיבות סמיכה , כפיפות בטן , סקוואט , עליות מתח[תמצא איזה עמוד] ומקבילים[גם תמצא עמוד] ויש עוד תרגילים תשאל את ענת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
ענת פלדמן25/08/2008יפה אמר גיא [תודה גיא ] חשוב מאד במקביל לשמור על התזונה שלך. מקומות חדשים, רחוק מהמאכלים המוכרים יכול לתת אותותיו מבחינת האוכל שלנו וגם כאן שווה "להיזהר".
הליכות [טיולים], ריצות, אופניים. במקביל כל התרגילים ה"קלאסיים" שעובדים כנגד משקל הגוף שלנו לאו דווקא משקלים.
קח בחשבון ויכול להיות שסדר היום הלא שגרתי והמרחק מחדר הכושר יורידו מעט במסה. כשאתה חוזר לעניינים מהר מאד גם תחזור ל"גיזרה" . זה לא יהיה כמו המאמץ ההתחלתי שלך אלא כמעט מיד הגוף יחזור לעצמו
נסיעה מהנה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענת!ירדן24/08/2008
אני רוצה לחטב את הישבן והירכיים. תוכלי להמליץ לי על סט תרגילים שאוכל לעשות יום יום? (פעילות אירובית אני עושה כל יום - רכיבה על אופניים לעבודה 20 דקות לכל כיוון). תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי!
ענת פלדמן25/08/2008הי ליאתוש. כן, אני מצרפת לך את המאמר האחרון שלי שהתפרסם פה. יופי של תרגילים [בצניעות] מינימום לחץ על הברכיים. את גם שומרת על תזונה? רשום שם במאמר בקווים כלליים אבל אשמח להרחיב בנושא
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7380
בהצלחה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת25/08/2008תודה רבה! אתחיל עוד הערב. יש לך גם איזה תרגיל לישבן? בנוגע לתזונה - אני די רזה כך שעד עכשיו לא ממש הקפדתי, אבל לאחרונה התחלתי להיות מודעת לנזקים של תזונה גרועה. אני אוכלת כמעט יום יום סלט גדול ומגוון, משתדלת לאכול בריא, אבל החטאים שלי הם קפה (מכורה) וקולה (גם כן מכורה), וגם פה ושם עוגיות בעבודה ולפעמים מטוגנים. חטיפים ושטויות כאלה לא נכנסים אליי הביתה. שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתי
ענת פלדמן25/08/2008מצחיק, אתמול בטיפול עשיתי עם מישהי טכניקה של Like to dislike על קולה. זה כל כך לא בריא ואת יכולה "לחסוך" כל כך הרבה קלוריות כשאת מעלימה את זה לגמרי מהתפריט שלך...
לגבי הקפה - מבחינת קלוריות זה פשוט החלב. מבחינת הקפאין נסי להקטין בהדרגה את הכמויות.
מים - הכי בריא...
תרגיל מדהים לישבן: את שוכבת על הגב, ברכיים כפופות, כפות הרגליים על הרצפה. מכווצים את הישבן- תחילה כשהטוסיק עדיין נוגע ברצפה [וזה נותן מעין "מסז' למתנית] אחרי 20 פעמים מעלים את האגן עם כל כווץ. אחרי 20 פעמים הטוסיק נשאר כל הזמן באויר, מכווץ ורק האגן עולה בניעות קטנות. 20 פעמים. נשארים למעלה בכווץ כשהרגליים מקובעות על הקרקע ומרחיקים את הברכיים לצדדים- 20 פעמים. תרגיל מצויין, ממוקד על שרירי הישבן. כשאת מתחזקת את יכולה להגדיל את מספר החזרות.
אבל במקביל שמרי על התזונה ...
מצ"ב טיפים
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7241
ומשהו שיצא כמעט בשבילך:
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7412
עדכני אותי, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת25/08/2008אני מנסה להגביל את עצמי לשתיית קולה רק בסופי שבוע. משתדלת... תודה רבה, אין עלייך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טוב
ענת פלדמן25/08/2008קחי לך יום אחד בשבוע של "מנת כיף" כזאת - קולה. יום אחד [סופ"ש זה שניים...] וביום הזה את מתפנקת בקולה. אבל זה גם אומר שזה ה"שטויות" שלך לכל השבוע. כלומר: אין חטיפים בעבודה למשל. נסי את זה לשבוע אחד, אני בטוחה שתרגישי בשינוי.
- אוכל בריא כל היום, כל השבוע חוץ משבת נניח [קולה]
- פעילות אירובית [אופניים] ותרגילים
-לשתות רק מים ופחות קפה
- אכילה מסודרת עד כל 3 שעות
ספרי לי אחרי שבוע איך את מרגישה עם זה, ובעיקר אם זו שגרה שאת יכולה לאמץ לך להרבה הרבה זמן.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת25/08/2008קולה רק יום אחד בשבוע, המממ...קשה, קשה, אבל באמת אשתדל! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן25/08/2008נסי להתמקד במה שאת מרויחה מזה בשאר ימי השבוע. את מכירה את זה?
"מידע בנושא מים או קולה
כולנו יודעים שמים חשובים אבל אף פעם לא שמו את הדברים בצורה כזו מול עינינו:
מים:
1.כוס אחת של מים תעצור את תחושת הרעב הלילי של כמעט 100% מעושי הדיאטות.
2. מחסור במים הוא הגורם מס' 1 לעייפות במשך היום.
1. 75%. 3 מכל האמריקאים סובלים מהתייבשות כרונית.
4. אצל 37% מהאמריקאים מנגנון הצימאון כל כך חלש עד שהם טועים וחושבים שמדובר ברעב.
5. אפילו התייבשות קלה יכולה להוריד את המטבוליזם של האדם עד 3%.
6. מחקרים מראים ש 10-8 כוסות מים ביום יכולות להקל באופן משמעותי על כאבי פרקים וגב עד ל- 80% מהסובלים.
8. ירידה של 2% בכמות המים בגוף יכולה לגרום לבלבול בזיכרון הטווח הקצר, בעיות עם חשבון פשוט וקושי ביצירת מיקוד על מסך המחשב או דף מודפס.
9. שתיית 5 כוסות מים בכל יום מורידה את הסיכון של סרטן המעי ב- 45% ויכולה להוריד את הסיכון בסרטן חזה עד 79% וכן 50% פחות סיכוי לקבל סרטן בשלפוחית.
ועכשיו ל"סגולות" של הקולה:
1. במדינות רבות בארה"ב סיירת הכבישים מחזיקה שני גלונים של קולה במשאית כדי לשטוף את הכביש מסימני דם אחרי תאונות דרכים (לא עלינו).
2. ניתן לשים סטייק בתוך קערית עם קולה והסטייק יעלם תוך יומיים.
3. כדי לנקות שירותים: שפכו פחית קולה לתוך השירותים ותנו לו לעמוד שעה אחת. אחרי שעה הורידו את המים. החומצה בקולה מסירה את כל הכתמים מהשירותים.
4. כדי לנקות חלודה מבטרייה של מכונית: שפכו פחית קולה על הטרמינלים של הבטריות כדי להמס את כל החלודה.
5. כדי לשחרר מנעול חלוד: ניגוב המנעול במטלית ספוגה בקולה ישחרר את החלודה.
6. כדי להסיר שמן (וגריז) מבגדים: רוקנו פחית של קולה לתוך ערימת בגדים מוכתמים בשמן, הכניסו למכונת כביסה וכבסו כרגיל. הקולה תעזור לשחרר את השמן ...
7. קולה עוזרת לנקות את שמשת המכונית מערפל כבישים.
לידיעתכם:
1. החומר הפעיל בקולה הוא חומצה פוספורית. ה-pH שלו הוא 2.8. שימו מסמר בתוך קולה והוא יתמוסס תוך 4 ימים.
2. חומצה פוספורית שואבת סידן מתוך העצמות דבר הגורם לאוסטיופרוזיס.
3. כדי להסיע סירופ קולה (החומר המרוכז) המשאית צריכה לנסוע עם שלט של חומרים מסוכנים.
4. המפיצים של קולה משתמשים במשקה כדי לנקות את מנועי המשאיות שלהם כבר 20 שנה!
עכשיו - השאלה הנשאלת היא:
האם את/ה רוצה כוס מים או כוס קולה???!!!"
נחמד, הא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
ליאת25/08/2008מזעזע! למעשה מה שגרם לי להוריד בכמויות הקולה היה מאמר שקראתי על כך שהקולה פוגעת בכליות וגורמת ללחץ דם גבוה. אמא'לה! זה בהחלט גורם לי לרצות לשתות אך ורק מים... אני אשלח את זה עכשיו לחבריי המכורים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא !
ענת פלדמן25/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי!עומר24/08/2008
אני בן 18 ומתאמן כבר שנתיים בבית, בנוסף לשנתיים קודמות במכון כושר. הבעיה שלי היא שכבר די הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את המשקלים וכנראה בגלל זה אני לא עולה במסת שריר. הזנחתי בשנה האחרונה בערך את האימונים האירוביים כדי לא לרדת במשקל (רק פעם בשבועיים על אליפטיקל) והתמקדתי באימוני כוח. יכול להיות שזו הסיבה לבעיה? או שאולי יש סיבה אחרת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עומר
ענת פלדמן24/08/2008ראשית חבל שאתה מזניח את האימונים האירוביים. הם לא באים על חשבון מסת השריר שלך, הוסף אותם לפעילות השבועית שלך ופשוט בימים שאתה מתאמן תאכל יותר על מנת להכניס לגוף את האנרגיה שהוציא.
1. האם אתה אוכל נכון מזין ובריא?
2. הגדר "די הרבה זמן"
3. מה בדיוק הבעיה: שאתה לא מספיק מנופח מבחינת השרירים או שאתה לא מצליח להעלות משקלים? ושוב: האם אתה אוכל נכון לפני ואחרי אימון?
ככלל: שאף לאיזון בחיים שלך. הכל במידה ולא בהגזמה. רצוי לשלב את האירובי והאנאירובי ולא להגזים באחד על חשבון האחר.
מחכה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת!
עומר24/08/2008דבר ראשון, ענית ממש מהר, תודה! נראה לי שאני אוכל די טוב: חלבונים, פחמימות, פירות וירקות וכו'... נגיד, אחרי האימון אני אוכל בננה ואז אחרי עוד 10 דקות קופסת טונה, פיתה וחצי (אני לא בטוח אם זה הפחמימה ה"נכונה") ו-2 פרוסות לחם מקמח מלא. "די הרבה זמן" זה משהו כמו 6-12 חודשים שאני תקוע פחות או יותר על אותם משקלים. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לנפח שרירים. אולי זה מבנה גוף או משהו כזה... בכל מקרה, את צודקת לגבי האיזון בין אימון אירובי לאנאירובי, חבל שלא חשבתי על זה קודם. אבל יכול להיות שכושר אירובי לקוי גורם לכושר אנארובי לקוי? שוב תודה רבה!
ענת פלדמן24/08/2008לא, אין קשר בין השניים, לא ממש. פשוט חבל שהזנחת וכדאי לחזור לפעילות. מה שכן - אני כמעט בטוחה שאחרי כחודש של שילוב שפוי של אירובי ואנאירובי כן תתחיל לראות תוצאות בבניית מסת השריר מירידה באחוזי שומן. מעט סדר בתזונה:
לפני הפעילות, כשעתיים לפני - הפיתות [עדיף מקמח מלא] - ראיתי שציינת לחם מקמח מלא. זה מצויין. אם לא מסתדר לך אתה יכול חצי שעה לפני גם בננה או משהו קל בסגנון. אחרי האימון פחממות וחלבונים. טונה זה באמת מעולה,או ביצה, אורז מלא או פסטה.
האם אתה יודע כמה אחוזי שומן יש לך? מה הגובה ומה המשקל?
אני מתחילה לעבוד עד הלילה אז אוכל לענות אחרי חצות או מחר בבוקר. בהבטחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ
עומר24/08/2008אין לי מושג כמה אחוזי שומן יש לי... איפה אפשר לבדוק? אפשר גם בקופת חולים למשל? הגובה שלי הוא 1.82 והמשקל 70 קילו. גם לאדם רזה יחסית כדאי להוריד אחוזי שומן (אם הם גבוהים)? רגע, לא הבנתי, שעתיים לפני האימון כדאי לאכול פחמימות מורכבות, חצי שעה לפני פחמימות פשוטות ואחרי האימון מורכבות בשילוב חלבונים? דרך אגב, שמעתי שכשעה לפני השינה כדאי לאכול רק חלבונים בלי פחמימות, זה נכון? ובאימון האירובי, פעמיים בשבוע על האליפטיקל במשך 20 דקות אמור להספיק? וואי הרבה שאלות יש לי היום D: .... ועבודה מהנה ענת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עומר
ענת פלדמן24/08/2008יש מחשבונים באינטרנט שאתה מזין נתונים וזה נותן לך אחוזי שומן, לא צריך לרוץ לקופ"ח בשביל זה. אתה באמת במשקל מצוין לגובה אבל תמיד כדאי לדעת אחוזי שומן שנובע גם ובעיקר מהתזונה שלנו. יש כזה מושג שנקרא skinny fat אני בטוחה שאתה לא כזה [כאלו שנראים רזים אבל באחוזי שומן גבוהים] שווה לבדוק.
כדאי לאכול: כשעתיים לפני םחממות מורכבות או [!!] חצי שעה לפני בננה או יוגורט או אפילו 2 קוביות שוקולד מריר. מישהו שמתאמן ב -6 בבוקר לא מצפים שיקום לאכול פסטה ב - 4... וכשעה אחרי חלבונים ופחממות. כן.
לא שמעתי על חלבונים או פחממות לפני השינה. מומלץ לא לאכול לפני השינה אלא כמה שעות לפני - זה מכביד. בדיאטת הרזיה אני ממליצה לסיים לאכול ב - 7 בערב.
20 דקות פעמיים בשבוע? עדיף מכלום אבל עדיף עוד. למה לא כל יום לפני האימון האנאירובי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוב :)
עומר25/08/2008בדקתי באיזה מחשבון באינטרנט ויצא לי 14.8% שומן, שזה נראה לי (כמו בפרסומת הזו) "טוב אבל לא מצויין" חח. דרך אגב, איך המאזניים במכון כושר יודעים כמה אחוזי שומן יש לך? אני מעדיף אימון אירובי לא לפני האימון האנאירובי בגלל שפעם הייתי עושה את זה והפסקתי כי זה עייף אותי. לגבי המשקולות, נראה לי שיש לי רעיון. בתרגילים שאני יותר תקוע בהם אני דווקא אוריד במשקל כדי "להתחיל מהבסיס", ורק אח"כ אני אעלה. נשמע טוב? וכשחושבים על זה, ענית לי 3 (!!!) פעמים אתמול, אז שוב תודה על כל העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עומר
ענת פלדמן25/08/2008מסכימה עם כל מה שאתה כותב. וכמו שחשבתי יש מקום להוריד מעט באחוזי השומן ואז תראה תוצאות. בחדר הכושר יש כנראה אלקטרודות כאלו במשקל שיכולות לתת סוג של אינדיקציה, זה לא ממש מדויק.
אין בעיה, עשה את האימון האירובי בזמן אחר, בלבד שתעשה אותו . רעיון המשקולות נשמע הגיוני.
ומה זאת אומרת: שאלת אז עניתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה עוד שאלה קטנה
עומר25/08/2008כשאת אומרת "וכשעה אחרי האימון חלבונים ופחממות", זה אומר שצריך לסיים לאכול אותם תוך שעה או להתחיל לאכול שעה אחרי שנגמר האימון? (אני שואל כי זה לוקח לי איזה חצי שעה לאכול)
ענת פלדמן25/08/2008זה טוב שאתה אוכל לאט ! תוך כשעה מסיום האימון תתחיל. המהדרין ממליצים על שתיית כוס חלב כרבע שעה אחרי. שיהיה, בעיקרון שילוב תוך שעה. אם אתה אוכל חצי שעה אחרי האימון זה גם בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום!עמית24/08/2008
מישהו יכול להעלות לכאן מאמר בנושא פעילות גופנית וחשיבותה למניעת מחלות לב בבקשה??? זה דחוף לי מאוד! הרבה תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמית
ענת פלדמן24/08/2008אנחנו לא מקשרים לאתרים מתחרים. אנסה למצוא בשבילך במאגרי BEOK.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי משהו
ענת פלדמן24/08/2008http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7388&s=מחלות%20לב
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7302&s=מחלות%20לב
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7164&s=מחלות%20לב
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7100&s=מחלות%20לב
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=6798&s=מחלות%20לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת אולי לא ראיתגיא...23/08/2008
כן אני חושב שזה טוב לי , כי אני לא אוהב משקולות. אם את רוצה לראות איך שחקני הראגבי נראים את יכולה לראות עכשיו בערוץ: ESPN . תראי איזה ענקיים הם. אני אני יתמיד בתוכנית שלי . אני יאכל הרבה ואני מאוד מקווה לעלות במשקל!!!!! למה אני כבר הרבה זמן רוצה.. ענת עוד משהו. אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם. ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר. ארוחת צהריים: מה שאמא תכין. ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה . ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח. ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה] האם זה הרבה אוכל ? אני יגדל מכזה תפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן24/08/2008חיים צודק, בנוסף: זה נשמע לי בסדר, אבל המון אוכל [אתה מסוגל לאכול כל כך הרבה??] תלוי בכמויות שאתה שם בצלחת בארוחות. תשתדל לא לפוצץ את הקיבה. מרגרינה - הייתי מחליפה במשהו יותר מזין, אפילו חמאה עדיף. כנראה תגדל, ימים יגידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממ.
גיא...24/08/2008אני מסוגל . דרך אגב ענת, בקשר לשחייה גיליתי שאני ממש ממש אוהב את זה . למרות שאני עדיין לא שולט בסגנונות. האם אחרי אימון זמן ממושך עם המאמן שסיפרתי לך עליו אני יגיע לתוצאות ? כי כרגע אני מסתץכל בסרטונים נ - YOUTUBE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחייה
ענת פלדמן24/08/2008הספורט המדהים מכולם, קח בחשבון ששחיה לא עובד על ניפוח שרירים, אמנם על פלג הגוף העליון ואתה מתחזק מאד משחיה אבל לא מתנפח. אני מעדיפה. בשילוב עם עבודת הכוח שלך זה יכול להיות מצוין. העצות שנתנה לך רחל מתזונה מצוינות, נסה ליישם.
סרטונים מאד עוזרים, אין כמו אימון"על רטוב" בשביל להיות הטוב ביותר שאתה יכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת..גיא...23/08/2008
היי ענת אמרתי לך שאני מתחיל לעשות תוכנית אימון. שכל יום אני מעלה בעלייה אחת , שכיבת סמיכה אחת, וכפיפת בטן אחת. הקיצור התחלתי ב - 20 שכיבות סמיכה , 12 עליות מתח , 35 כפיפות בטן. ועכשיו הגעתי ל - 15 עליות מתח , 24 שכיבות סמיכה , 37 כפיפות בטן, והעליות מתח זה 2 סטים , וגם השכיבות סמיכה והכפיפות בטן שני סטים. האם זה טוב? ואם האוכל שאני יאכל אני יגדל כי בכל זאת זו תוכנית אימון ביתית לא ח=משקולות וכאלה . כמובן סבלנות D:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמוד
ענת פלדמן23/08/2008אתה כבר מכיר אותי, הא :)) זה נשמע בסדר גמור כל עוד זה טוב לך. גם בתכנית ביתית שהיא עדיפה לדעתי בגיל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:]
גיא...23/08/2008כן אני חושב שזה טוב לי , כי אני לא אוהב משקולות. אם את רוצה לראות איך שחקני הראגבי נראים את יכולה לראות עכשיו בערוץ: ESPN . תראי איזה ענקיים הם. אני אני יתמיד בתוכנית שלי . אני יאכל הרבה ואני מאוד מקווה לעלות במשקל!!!!! למה אני כבר הרבה זמן רוצה.. ענת עוד משהו. אני יאכל ארוחת בוקר: חביתה מ - 3 ביצים + 2 לחם. ארוחת 10 : 3 לחמניות עם נקניק ומרגרינה או משהו אחר. ארוחת צהריים: מה שאמא תכין. ארוחה אחרי שחייה: חביתה מ - 2 ביצים + לחם 1 עם טונה . ארוחה אחרי אימון ביתי: בננה ותפוח. ארוחת ערב: מה שאמא תכין[עוף,אורז,תפוח אדמה וכל זה] האם זה הרבה אוכל ? אני יגדל מכזה תפריט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא
חיים23/08/2008אחרי אימון תאכל קופסת טונה+ פחמימה כלשהי לחם/פרי או משהו אחר כי אחרי אימון הגוף מחפש פחמימה זמינה כדי לשרוף וגם חלבון וטונה עשירה מאוד בחלבון נקי אני אוכל כך קרוב לחודש וחצי ויש שינויים יפים מאוד! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:|
גיא...23/08/2008תודה חיים אני אשמח גם לדעת את דעתך ענת , תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי חודשיים מפרכים בחדר הכושרנירו23/08/2008
אחרי חודשיים מפרכים של עבודה בחדר הכושר ותזונה נכונה הצלחתי סוף סוף להגדיל את מסת השריר שלי ו"להתנפח". כעת, אני משנה מיקום (משנה איזור מגורים) ומגיע לאיזור שבו אין חדר כושר זמין בשבילי. רציתי לדעת האם אימון ביתי נכון (יחד עם תזונה נכונה, כמובן) יוכל לשמר את תוצאות הניפוח ומעבר לזה - האם אוכל להמשיך להתנפח ולהגדיל את מסת השריר שלי. אם אפשר - אבקש להתייחס לאימון ביתי ללא מכשירים בכלל - שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מתח, מקבילים, "ג'קסונים" וכו'. (ייתכן וארכוש משקוליות חלקים, עם מוט ומשקל משתנה של עד 20 ק"ג) תודה מראש על התשובה... נירו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נירו
ענת פלדמן23/08/2008תודה על השאלה - זה מחזק את כל חסרי הסבלנות שבפורום שלנו שהפעילות משתלמת ובעיקר הסבלנות ושיש תוצאות.
אז ברכות על תוצאות האימון.
ו... כן, אין שום סיבה שלא לשמר את המסה- אתה ממשיך לאכול נכון כמו שעשית עד עכשיו ומשלב יותר אימונים כנגד התנגדות הגוף - כמו שציינת פוש אפ, מתח, בטן, הכל מהכל. לשמר - בטוח. להגדיל - באמת יעזור אם תעבוד עם משקלים גבוהים יותר כמו שציינת - עבודה עם מוט.
יש באינטרנט דוגמאות של אימוני ABC שיעזרו לך, בנוסף: תעלעל בשאלות קודמות שעלו בפורום - יש שם דוגמאות לאימונים שאנשים אימצו ופיתחו לעצמם [חיים, גיא] רובם לא עובדים בחדר כושר ומסתדרים מצוין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו, ענית מהר.. :-)
נירו23/08/2008תודה על התשובה הזריזה... אם הבנתי נכון את דברייך, כדאי באמת לקנות את המשקוליות, כי בלעדיהן יהיה קשה לקדם את העליה במסה...? אשתדל לעדכן בתוצאות (לטובה ולרעה) בעתיד. שיהיה שבוע מוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן23/08/2008אני לא הייתי מציעה להכניס אותך להוצאה כלכלית אבל כיון שהעלית את זה כאופציה אני תומכת ברעיון, במיוחד אם אתה רוצה להמשיך לגדול... התוצאות הן תמיד לטובה. כי תמיד הכל בסדר - כך צריך לחשוב. פילוסופיית חיים שלימה מאחורי זה... אשמח להמשיך לעקוב ולהתעדכן. בהצלחה ושבוע נפלא גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)