מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב מותנייםשירלי30/07/2008
שלום, הנני בת 17 ירדתי 45 קילו <מ111 ל66> ידוע לי כי המותניים שלי רחבות משאר הגוף<אך בצורה נורמלית>, אך במשך כל הירידה המותניים לא ירדו אלא רק בהיקפם ולא בצורתם. נכון צורתי עגלגלת מותנים אך בכל זאת השומן מצטבר רק שם ואינו יורד. , מה שאינו עוזר למראה. ניסיתי כמעט כל תרגילי חיטוב מותניים למשך המון זמן, חוץ מזה שהנני מתאמנת על מכשיר ריצה , האם תוכל לעזור לי בחיטוב המותניים שם מצטברת כמות לא פרופורציונלית של שומן? תודה מראש(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ענת פלדמן30/07/2008וואו. מרשים מאוד ! הרשי לי לשאול אותך מה גובהך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.63
חן31/07/2008ושוקלת 55..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה?
ענת פלדמן01/08/20081.63 ושוקלת 55 - לגבי השאלה על חיטוב המתנים? לפעמים מצבורי השומן האחרונים נמצאים במקום מסוים בגוף. חלילה לי מלהמליץ לך להמשיך לרדת במשקל, זו עבודה לדיאטנית קלינית שבודקת אחוזי שומן, היסטוריה משפחתית, רואה אותך עומדת מולה וכו' וכו'. הייתי כן מבצעת בדיקת אחוזי שומן [בשיטת קפל עור] ורואה כמה אחוזי שומן יש לך בגוף בכלל ובמתניים בפרט. במשיכי בתרגילים [מה את עושה? אולי אפשר לגוון??]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה1.65
שירלי04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי
ענת פלדמן04/08/20081.65 במשקל של 66. נכון? BMI 24. ירידה מאד מרשימה במשקל, אין ספק. נראה לי [מבלי לראות אותך וכאן החיסרון] שמצבורי השומן "האחרונים" פשוט "יושבים" במתניים. מה עושים? תזונה מאוזנת ונבונה, המשיכי בתרגילים האירובי ובחיזוק שרירים - בכל הגוף וגם במתניים ובבטן. עדכני אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירלי05/08/2008אך בכל זאת הייתי רוצה לדעת איזה עוד תרגילים יש לחיטוב המותניים. (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשיך
ענת פלדמן05/08/20081. כפיפות מתניים לצדדים - אפשר עם משקוליות לידיים. בעמידה. ברכיים כפופות מעט
2. מחזיקים בעמידה כדור כוח, בכפיפת ברכיים קלה ומסובבים את המותנית מצד לצד
3. כפיפות בטן בשכיבה על הגב, ידים תחת העורף ומניחים את הרגלים לצדדים פעם לימין ופעם לשמאל [במקום קדימה כמו בכפיפות רגילות] כשהרגליים כפופות לצד אחד מתחילים להעלות את השכמות, את הראש, כמו בכפיפות בטן רגילות. עכשיו זה עובד על האלכסונים ועל המותנית
4. בשכיבה על הצד, ידיים בהמשך לראש [צמודות לאזניים] ומעלים את המתניים למעלה בתנופה עם היד.
עדכני אותי בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר השגת המטרהדניאל29/07/2008
שלום.בתוך זמן של כ חצי שנה הצלחתי להוריד כ 15 קילו וכיום הנני 1.79 ושוקל 72. עשיתי זאת באמצעות הפחתה והשגחה על כמויות האוכל וכושר גופני כאשר רצתי בין 2-4 פעמיים בשבוע למרחקים של 6-8 קילומטר. כמו כן שילבתי זאת עם תרגילי כח. כיום הגעתי למצב שאני די מרוצה מהגוף שלי. למרות הריצות שביצעתי עשיתי זאת מפני שידעתי שהייתי חייב, אין לי אפשרות לעשות פעילות אירובית אחרת (מלבד הליכה)לכן עשיתי זא תאך לא מרצון. אני לא אוהב לרוץ.הבעיה היא שאחרי שהגעתי למטרה שלי אני מפחד להפסיק לרוץ מפני שאני פוחד שאני יעלה את מה שהורדתי בחזרה.יש לציין כי אני עדיין אוכל בריא ובמינון אך שמתי לב שלעיתים אחרי כמה ימים שאני לא רוץ הגוף נהיה פחות מחוטב ויותר רפוי. עד כמה ריצה של 2 עד 3 פעמים בשבוע למרחקים של 6-8 קילומטר עוזרת בחיטוב הגוף? עצם זה שאני אפסיק לרוץ תגרום לגוף לעלות משקל ביותר קלות? כמו כן בלי קשר האם חובה לנוח 48 שעות בין ריצה לריצה או שאפשר להסתפק ב 24 שעות בלבד? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
דניאל29/07/2008כמו כן האם רק עבודה בחדר כושר ותרגילי כח תספיק לי בשביל לשמור על מצבי הנוכחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתוספת
ענת פלדמן30/07/2008נסה לגוון באימון, זה יעזור לך להתמיד לאורך זמן. צא לפארק, שלב אימון אינטרוולים כמו שציינתי, שיהיה לך כיף לעשות כושר, זה הכי חשוב.
וכמובן להמשיך לשמור על התזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
ענת פלדמן30/07/2008אם אין לך אפשרות לעשות פעילות אירובית אחרת שאתה אוהב ותוכל להתמיד בה לאורך זמן אני מציעה כמה דברים:
1. אתה יכול להוריד את משך הריצה, לפעמים רק המחשבה שמחכה ריצה של 8 קילומטר יכולה ליאש.
2. אתה יכול לגוון באימון אינטרוולים. שילוב של הליכה מהירה, ספרינטים, דילוגים, הליכה עם משקוליות ידיים [לא באופן תמידי על מנת שלא להכביד על שורש כף היד].
ריצה תורמת לחיטוב של הגוף, אין אפס. הרגליים מתעצבות, הידיים שמונפות תוך כדי, שרירי הבטן והגב ששומרים על היציבה. אבל זה לא הפיתרון היחיד לעיצוב הגוף. אתה יכול באמת להוריד את זמן הריצה לאימון נסבל יותר עבורך ולהוסיף כמה תרגילי כוח בסיסיים כמו סטים של פוש אפ וכפיפות בטן.
אם אתה בכושר טוב אתה לא חייב לנוח יומיים בין ריצה לריצה. זכור למתוח את השרירים אחרי האימון, זה חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון?חיים29/07/2008
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לקחת אבקת חלבון כאשר אני מתאמן בבית בלי מכונות אלא רק משקולות חופשיות ואם תוכנית אימונים ותזונה מסודרת. ורציתי לדעת גם אם אני יגדל בעזרת אימונים תזונה וחלבון בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
חיים29/07/2008מישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גיא..29/07/2008עדיף שלא תקח , תלך על אוכל רגיל בלי התוספים האלו .. תאכל הרבה ותתמיד בתוכנית שלך . בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים
ענת פלדמן30/07/2008אישית אני מעדיפה שלא להשתמש בתוספי מזון מסוג זה. התמד בתרגילי הכושר, אכול מאוזן ומסודר ותשתה מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כפיפות בטןניב28/07/2008
כאשר אני מבצע כפיפות בטן, אני מרגיש כאבים ומאמץ בבטן ובגב ביחד, לפעמים בצורה כזו שאני מרגיש שהבטן לא מספיק מתאמצת והאימון לא אפקטיבי ובמקום זאת הגב כואב. בנוסף, אני מרגיש שבאופן כללי, אני לא מצליח להגיע במהלך אימון לתחושה של גירוי משמעותי בשרירי הבטן (בשונה משרירי הידיים, שאותם ניתן לגרות היטב, ישירות ובכל אימון). ניסיתי כבר לבצע אימונים עם מס' כפיפות מאוד גדול בכל סט, אבל גם אז לא השגתי גירוי משמעותי מה גם שאני יודע שלא הכמות קובעת אלא האיכות. כאשר יש סיכוי להשיג גירוי שכזה, צריך לסבול כאבי-מאמץ בגב בתמורה. כיצד אוכל לבצע כפיפות בטן שירכזו את כל המאמץ נטו על הבטן, ללא כאבים בגב ויגרמו לתחושת גירוי ברורה של שרירי הבטן? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ניב
חיים29/07/2008תראה קודם כל אם אתה מרגיש כאבים בגב אני ממליץ לך ללכת לרופא. ואתה יכול לתת גירוי יותר חזק לבטן אם תעשה כפיפות בטן אם משקל על החזה או מאחורי הראש. ומה שחשוב זה לא לעשות את זה מהר אלא לאט ככה תרגיש את הבטן יותר. ותנסה גם לעשות תרגילים אחרים לבטן כמו הרמת רגליים בתלייה על מתח או כפיפות בטן בשיפוע. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניב, שאלתך חשובה
ענת פלדמן30/07/2008פעמים רבות כששרירי הבטן חלשים עדיין באים לעזרתם שריר הגב. אני קוראת לזה "שרירי פיצוי". שרירים שלא ממש התכוונת לעבוד עליהם אבל כיון שהאנטגוניסט שלהם [השריר הנגדי] חלש הם באים לעזרה ובמקרה שלך מציקים. [דומה הדבר לאנשים שמרגישים לחץ בשרירי העורף כשהם עושים כפיפות בטן קלאסיות].
אז מה עושים?
האם יש בחדר הכושר שלך כדור קטן ? [כמו כדור של ילדים, רך יותר] או לחילופין ה BOSSU
הרעיון הוא לשבת ברגליים כפופות ולהתחיל להישען לאחור כשאתה מעביר את משקל הגוף על הכדור שנמצא מאחורי הגב התחתון או על הBOSSU. שרירי הבטן מנוטרלים ויש משענת נוחה לגב כך שהוא כמעט לא מתאמץ. אתה יכול להוסיף משקולת על החזה כשאתה מבצע את הניעות האלה לאחור. נסה, זה תרגיל נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותנועה28/07/2008
אני בת 21, 170, שוקלת 60... רציתי לדעת כמה דברים: 1. בשביל להיפטר מעור מדלדל ביד צריך לעשות תרגילים ליד אחורית נכון? 2. אני עושה תרגילי בטן כבר כמה חודשים 4 פעמים בשבוע ואני לא מרגישה שינוי, הבטן באמת קשה ומוצקה יותר אבל לא רואים בכלל קוביות... כמה זמן זה עוד אמור לקחת? 3. איך הכי יעיל להוריד משקל באמצעות הליכון? אני עושה הליכון 45 דקות 4 פעמים בשבוע- 2 דקות על 6.5 ואז 15 דקות ריצה על 9 ואז שוב דקה הליכה על 6.5 ואז שיפוע של 10 במשך 10 דקות ושוב אותו הדבר.... זה בסדר? עדיף רק לרוץ או לעשות רק שיפוע? או בכלל רק להליכה יש אותו אפקט? תודה, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ענת פלדמן30/07/20081. נכון
2. הנטיה לפתח קוביות עד כמה שזה נשמע מוזר היא גנטית. אני הייתי מבצעת בדיקת אחוזי שומן בגוף. יכול להיות שאפשר להעלות את עצימות תרגילי הבטן, תלוי מה בדיוק את עושה.
3. האימון שלך נשמע מצוין. אם את עושה את אותו הדבר בדיוק כל הפעם ]כלומר כל פעם את השינוים והאינטרוולים] כדאי בכל זאת לגוון. פעם לעשות עם שיפוע, פעם לרוץ. גיוון מידי פעם מומלץ אבל מה שאת עושה הוא נפלא. הליכה בלבד היא מצויינת, היא עדיפה על כלום, ומומלצת בעיקר לאלו שרק מתחילים להתאמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה אילן ..גיא..28/07/2008
זה לא שקשה לי ככה עם האחיזה הנוכחית ... פשוט אני עושה די הרבה חזרות אז בגלל זה קשה לי .. הייתי מעדיף להשאר עם זה כדי שאני לא יתרגל לעשות את זה בדרך אחרת , והשאלה השנייה .. אם אני עושה רק עליות מתח ושכיבות סמיכה זה מזיק ? בגלל שאני עושה תרגילים רק לגב ולחזה .. ולא עושה לרגליים ?? כי אומרים שצריך להיות שיווין בין התרגילים ולא הבנתי למה .. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
אילן בוסקילה29/07/2008זה לא מזיק אם אתה מבצע רק תרגילים לחזה ולגב
אבל כדיי לשמור על איזון בין פלג הגוף העליון והתחתון הייתי ממליץ גם על חיזוק הרגליים.
מלבד זה מתאמנים מפותחים בפלג גוף העליון עם רגליים לא מפותחות נראים קצת מצחיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי DOMSחיים27/07/2008
שלום, כמעט לאחר כל אימון חזה שאני עושה אני מרגיש מן כאב כזה בחזה זה כואב רק שאני נוגע בחזה אבל כשאני עושה שריר או סתם ככה זה לא כואב. קראתי קצת ומצאתי משהו שקוראים לו כאבי DOMS לא כל כך הבנתי מזה, אם מישהו יכול להסביר במילים פשוטות בבקשה? אם זה טוב או שזה בכלל פציעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לעזור?
חיים28/07/2008בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חיים .
גיא..29/07/2008אם זה לא עובר תלך לרופא אף אחד פה לא יכול להגיד לך מה זה בדיוק צריך לראות את זה .. ועוד דבר גם לי זה היה וזה עבר לי אחרי חודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגליים חזקותעידו27/07/2008
עם אני מחזק את שרירי התאומים והיריכיים במשקל גוף זה יכול לעזור גם לשפר את יכול הרכיבה שלי על אופניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו
ענת פלדמן30/07/2008זה אכן יכול לעזור - קח בחשבון שרכיבה על אופניים היא ספורט אירובי. חיזוק שרירים עוזר אבל אימון אופניים ישפר גם את היכולת האירובית שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרגיל אופנייםעידו27/07/2008
למה יתרום לי התרגיל שבו אני שוכב כל הגב ומדווש באוויר עם הרגליים כאילו אני מדווש על אופניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת עוד לפני שהייתי פה במקרה ראיתי
ענת פלדמן13/09/2008זה עובד על שריר הרגליים, בעיקר הארבע ראשי, ואם אתה מפדל יחסית נמוך וקרוב לרצפה זה עובד נפלא על שרירי הבטן. רק צריך לשמור שלא להקשית את הגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילה?חיים26/07/2008
שלום רציתי לדעת אם בעזרת תזונה טובה ואימונים בבית כי כרגע אין לי אפשרות להירשם במכון כושר (מבחינה כלכלית) אני אוכל לגדול במסת השריר, רציתי לציין שאני עובד אם משקל גוף ואם משקולות חופשיות של עד 15 ק"ג. כרגע אני שם לב לשינויים בגוף וגם מבחינת הגודל כי עליתי בהיקף היד שלי ב- 1.5 ס"מ בידיים. אני רוצה לדעת אם אפשר להמשיך לגדול כך או שזה רק בגלל שזאת ההתחלה? אשמח לתגובות וגם עצות בונות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילה
עופר קיס26/07/2008תשמור על עקרונות האימון
1. פיצוי יסף - הגוף יסתגל כך שעליך להגדיל את העצימות או את כמות הסטים . שמור על קושי רב לקראת החזרה ה10. אם קל מדי תמצא דרך להקשות
2. הדרגתיות
3. פרטני - מה שמתאים לך לא מתאים לאחרים. אם עובד. המשך - אם לא שנה את התרגילים, הקושי, או הסדר או תדירות האימון
4. הפיכות - הפסקת אימוון - ירידה ביכולת.
מתח, מרבילים שכיבות סמיכה מסוגים שונים. לחיצות כתפיים, הרמות ידיים לצדדים. אפשר לבקש עזרה שיניחו לך משקולת בין השכמות בזמן שאתה מבצע שכיבות סמיכה( בטן מוחזקת)
SQUATS אם משקולות בידיים או מכרעים במקום או בהליכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת חלבון מי גבינהרונית26/07/2008
בני בן 16 ספורטאי ומתאמן בחדר כושר. לאחרונה קניתי לו תוסף חלבון מי גבינה . מהו השילוב האופטימלי ? שמעתי שכדאי לשתות את זה עם תירוש בגלל הגלוקוז? האם זה נכון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
עופר קיס26/07/2008רונית שלום
1. תוספות חלבון גורעים סידן מן הגוף
2. שייקים של חלבון אינם דרושים לספורטאים למעט לצורך עליה במסה או אי יכולת לאכול מספיק קלוריות ממזון.
3. אבקות חלבון מעמיסות על הכליות ודורשות תוספת של מים .
מסקנה
אם אין צורך עדיף לאכול אוכל רגיל. ממליץ ללכת לתזונאית ספורט
אם כן אבקה להוסיף חצי כוס חלב ולשתות תוספת של מים במשך היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילן בוסקילה ..גיא..26/07/2008
אוקיי אמרת לי לוסיף אז הוספתי גם כפיפות בטן , ותקשיב איך זה הולך .. לפני אימון אני אוכל הרבה פחמימות , ואיזה פרי . ואחרי אימון הרבה חלבונים . בתכלס אני לא שומר תזונה , אני גר בקיבוץ ואוכלים מה שיש בחדר אוכל בעיקרון , אבל אני יאכל בסביבות ה - 6 ארוחות ביום משהו כזה ויעשה את התוכנית שאמרתי לך .. עוד דבר ! איזה תרגילים יש ליד אחורית ויד קדמית ? כי מש שאמרתי מקודם זה היה על גב וחזה , עליות מתח ושכיבות סמיכה . וכפיפות בטן אז אשמח אם תתן לי תרגילים ליד אחורית וקדמית ואני יוסיף אותם לאימון , תודה לך , גיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים ליד קדמית ואחורית
BEN-IN MOTION26/07/2008שלום רב,
להלן מספר תרגילים ליד קדמית ואחורית:
ידיים קדמיות
1.כפיפות מרפקים
2.פטישים
3.כפיפות מרפקים כנגד מוט בעמידה בשילוב משנה זהירות לגב
ידיים אחוריות
1.פשיטות מרפקים כנגד משקוליות מאחורי הראש
2.פשיטות מרפקים כנגד פולי עליון
3.פשיטות מרפקים כנגד מוט בשכיבה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד קדמית ואחורית
אילן בוסקילה26/07/2008קיבלת כאן תרגילים טובים ליד האחרוית והקדמית
:) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופק מומלץ רכיבה..אורן26/07/2008
שלום. אני בן 35 , משקל 82 קילו, גובה 178 ס"מ. ספורט עיקרי רכיבה ,"קרוס קאנטרי".רמת רכיבה של שלוש שנים. דופק בזמן מנוחה באזור ה 60. ברצוני לדעת באיזה דופק מומלץ לי לעבוד גם על מנת לשרוף שומנים וגם על מנת לשמור על רמת כושר גבוהה. בכבוד רב אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורן
אילן בוסקילה26/07/2008היי אורן<br />הייתי ממליץ לך לעבוד בדופק של כ 160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוןעידו25/07/2008
כמה שנים אני צריך להתאמן עם מתח כדי לרמת כוח גבוהה בפלג עליון?וכמה שנים אני צריך כדי להגיע לרמת כוח גבוהה ברגליים עם משקל גוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון
אילן בוסקילה26/07/2008היי עידו
עם אימון נכון ע"י מתח תוכל לחזק את עצמך משמעותית תוך מספר חודשים,
אולם בנושא הרגליים עם משקל גוף קשה להשתפר מאוד מאחר והרגליים גם ככה נושאות את משקל הגוף וכדיי לחזק אותם משמעותית צריך להוסיף התנגדות חיצונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלי כוחעידו25/07/2008
אני מתאמן שלוש שנים ואני רוצה לדעת למה יש יש אנשים שלא מתאמנים ועדיין יותר חזקים ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלי כוח
אילן בוסקילה26/07/2008היי עידו
הסיבה היא הגנטיקה מאחר וכל אחד יש לו את הנתונים הבסיסים שלו.
יש אנשים שיש להם יכולת מסויימת טובה יותר משל אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)