מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון כוחאוראל07/08/2008
שלום ענת ליפני כמה ימים הוספתי הודעה לגבי סוג אימון הכוח שלי והגענו למסקנה שאעשה שלוש אימונים עם אותם תרגילים בווריאציות שונות.האמת שזה אחלה וכבר היום עשיתי אימון מסוג שונה. אבל לאחר האימון התחלתי לחשוב על משהו ורציתי לוודא איתך שזה בסדר. הרי בכל אימון התרגילים עובדים על שרירים שונים לגמרי,מה שאומר שיש אימון אחד בשבוע נגיד למתח עם אצבעות לכיוון הראש,והתחלתי לחשוב שעם אמשיף כך השריר ישכך את האימון במשך השבוע,ווהאימונים לא יפעילו את השרירים כמו שצריך...מה שאומר שאני עובד סתם.. מה את חושבת? תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו שלא
ענת פלדמן07/08/2008באימוני הזרועות שלך התרגילים שאתה עושה עובדים כל אחד מהם על כל השרירים, עם דגש על קב' שרירים מסוימת. אבל זה לא ששאר השרירים בזרוע או בכתף מנוטרלים. ולכן כל עוד אתה עובד על זרועות, בטן, ירכיים בכל אימון - אתה אמנם משנה תרגילים בתוך קבוצות השרירים אבל רוב התרגילים שלך הם מתאימים לכמה קבוצות שריר. זה מסתדר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון כוח
דני07/08/2008מסתדר מצוין :) שוב תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן08/08/2008תמשיך לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראטהעידו07/08/2008
איך אנשים שמתחילים בקראטה או נגיד בג'ודו מגיל קטן כבר מתחזקים אחרי בערך שנה אפילו נגיד שהם התחילו בגיל שמונה וכבר בגיל תשע הם התחזקו מה הסיבה אימוני כוח מגיל קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים
ענת פלדמן07/08/2008הם פשוט מתאמנים, הגוף מתחזק, הם משפרים את המיומנות המוטורית שלהם, את הריכוז, המיקוד, הנשימה וגם את השירירם. כן. יופי של ספורט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי התאומיםעידו07/08/2008
כמה זמן אני צריך לחזק את שרירי התאומים כשלמשל אני רץ אז השריר ממש בולט ורואים ממש את שני התאומים ברגל בולטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ענת פלדמן07/08/2008זמן זה עניין יחסי ובודאי שמדובר בגוף שלנו. זה ממש תלוי כמה אימונים אתה עושה, מה בדיוק, למשל אם עולים על קצות האצבעות ויורדים חזרה למנח מלא של כף הרגל על הקרקע זה גם מפתח את התאומים. או אם עומדים על מדרגה והעקבים בולטים אחורה ועולים על כריות כף הרגל. כלומר אתה לא חייב לרוץ בשביל לפתח את התאומים, יש תרגילים ממוקדים. בעיקרון עניין הזמן מאד אישי. תתמיד - תראה תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריריםעידו07/08/2008
איך אני מגיע לרמה כזאתי ששריר האמות חזק מאוד ובולט ושגם כל הורידי שבשריר הזה בולטים ממש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידו
ענת פלדמן07/08/2008למה אתה רוצה לפתח את האמות? אתה מתכוון באמת לאמות? בין מפרק שורש כף היד למרפק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת ,גיא...06/08/2008
עוד יומיים אני מתחיל לשחות בבריכה , האם שחייה אפשר לשחות הרבה הרבה ביום ולאי יקרה נזק [כמובן שאני יעשה נכון] או שזה כמו עם משקולות כבדות שאומרים שלא בריא לעשות הרבה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל במידה
ענת פלדמן07/08/2008אבל מה זה הרבה בשבילך? מכל דבר כדאי לעשות במידה ולהקשיב לגוף. אם אתה מרגיש את מפרק הכתף למשל - תנוח. תתחיל בהדרגה. בהתחלה פחות, כדי שהגוף יתרגל לתנועות ולספורט הזה ואחכ שחה יותר. זה נכון ששחיה, כיון שמנטרלת את הלחץ על המפרקים, היא מבחינה זו בטוחה יותר ואפשר לשחות הרבה. אבל שוב -הכל סמידה ולהקשיב לגוף. תהנה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענתנועם06/08/2008
שלום לכולם. אני בת 21, גובה 170 במשקל 59. כרגע אני מדריכה בקייטנה והסדר יום שלי הוא: 6:00 קורנפלקס (לרוב ביופלקס/ קראנצ'ים או קורנפלקס רגיל) עם חלב (1%). 9:00 לחמניה ושוקו. 13:00 מנת חמגשית שכוללת 4 שניצלונים, + פתיתים או אורז, + תירס או אפונה. ב15:00 בדרכ כלל בייגלה או דונאטס, או לפעמים אפרסק... אה וגם כמה כוסות פטל במהלך היום. אני חוזרת הביתה ואוכלת שוב קורנפלקס עם חלב לקראת 18:00 ובערב סלט (עגבניה מלפפון ותירס עם 2 כפות שמן זית או במקום תירס קצת בצל) ואז כל מיני שטויות כמו עוגיות או כמה קוביות שוקולד... זה לגבי מה שאני אוכלת. במשך היום בקייטנה אני כמעט כל הזמן על הרגליים מתרוצצת ממקום למקום ואז יש לי הליכה של כמה דקות לתחנת אוטובוס, ובערב אני הולכת כמעט כל יום לחדר כושר להתאמן אירובי 45 דקות (20 דקות ריצה ואז הליכה בשיפוע ועוד כמה דקות הליכה רגילה) או ספינינג ומכשירים או שיעור עיצוב וחיטוב או פילאטיס- סה"כ שעה וחצי בחדר כושר. השאלה היא כמה אני מכניסה וכמה אני מוציאה? אם אני משמינה וכמה זה לא בריא כל התפריט הזה.... תודה רבה! נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ענת פלדמן06/08/2008אנא חיסכי ממני חישוב מתמטי ארוך שכזה. זה גם לא ממש יעזור כי אני לא יודעת כמה קלוריות את שורפת ביום במנוחה. כלומר המטבוליזם האישי שלך. בדרכ אני מתאימה למי שמבקשת לרזות תפריט של 1200 קלוריות ביום [יש לך שם יותר מזה ] אבל במקביל היא עונדת שעון פולר שמודד את השריפה הקלורית ביום ובמאמץ לפי הנתונים האישיים שלה. אין לי את זה איתך ולכן זה ספקולטיבי. אבל כן אציין כמה דברים.
הפחות טובים: אם את יכולה להחליף את הפטל במים זה עדיף, חסרה לי עוד מנת פרי - היי מודעת לשני פירות לפחות. יש קצת יותר מידי פחממות ריקות כמו דונאט וחטיפים. יכול להיות שמבחינה קלורית את במאזן אבל זה לא ממש בריא. שמן זית זה מצוין אבל קחי בחשבון שכף אחת של שמן זית היא 180 קלוריות. [!!]
היותר טובים: הפרשי השעות של הארוחות מצוין.
המודעות הספורטיבית שלך מעולה
בסהכ התפריט מאוזן מבחינה קלורית.
מקווה שזה עזר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוחים.דיאטת תפוחים06/08/2008
רציתי לדעת האם אכילה מרובה של תפוחים, בסביבות 2 תפוחים ביום לפעמיים 3, בריאה ונכונה. אני מעדיף לאכול תפוח לבוקר, ארוחת צהריים מלאה שתשביע אותי לצהריים - לא אוהב ארוחות קטנות, ותפוח לערב. אני מרבה לאכול תפוחים כי בשבילי זה כמו ארוחה נוספת שממש משביעה אותי לכמה שעות, השאלה אם זה טוב לאורך זמן ובריא. האם תפוח יכול להזיק לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר An apple a day keeps thedoctor away
ענת פלדמן06/08/2008זו אמרה שילדים באמריקה גדלים עליה - ובתרגום קלוקל: תפוח ליום מרחיק את הרופאים. תפוחים מאד מאד בריאים, מלאים בויטמינים, במגנזיום.
קשה לי עם המונח "דיאטת תפוחים" אני אני מאמינה גדולה ב"הכל במידה" כלומר לא להפריז בשום דבר. אבל שנייים שלושה תפוחים ביום זה בהחלט לא יותר מידי. אני מסכימה שתפוח נחשב כארוחה נוספת, הוא משביע ומופלא.
אין נזק בתפוחים, אם הם לא מורעלים ואתה לא שלגיה... :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה....לוחם בדימוס06/08/2008
עמכם הסליחה... בהנחה ואני רוצה להיכנס לכושר ו"לפתח גוף", אבל איני רוצה ללכת לחדר כושר, 1) איזה תרגילים אני יכול לעשות על מנת לפתח את הגוף {ובדרך גם לנפח את נפח השריר} 2) איך אפשר לאזן זאת אם הגובה שלי הוא 1.80 ואני שוקל 54 ק"ג?....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוחם בדימוס
ענת פלדמן06/08/2008השאלה לא מוזרה כלל. רק לא ממש הבנתי מה זאת אומרת "לאזן". האם אתה רוצה להעלות במסת השריר מבלי להעלות במשקל? האם לזאת הכוונה? או שלאזן כך שתעלה במשקל כי אתה יחסית רזה לגובה?!
בכל אופן אתה בהחלט לא זקוק לחדר כושר על מנת לפתח שרירים. חימום דינאמי של 5 דק', או קפיצה על חבל או ריצה קלה.
אני מאד אוהבת פוש אפ בזויות שונות ביד. [כלומר שינויי מרחק בין הידיים בסטים השונים] יופי של תרגיל שמחזק מספר קב' שרירים במקביל
סקווטים למיניהם - לשרירי הרגליים
שרירי בטן.
הקפד על תזונה נבונה, חלבונים, פחממות, המעט בג'אנק, שתה מים.
תרצה למקד יותר את השאלה ? אשמח להמשיך לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריפת קלוריותבירנית06/08/2008
שלום, רציתי לדעת האם חצי שעת עבודה על מכשיר אליפטיקל שווה לשעת הליכה ואם לא אז לגמה זמן שווה בערך זמן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירנית
ענת פלדמן06/08/2008קשה לי לענות על זה, זה נורא תלוי באיזו עצימות את עובדת על האליפטיקל, באיזו מהירות. מה שיפה באליפטיקל זה שהוא משתף מספר רב של קבוצות שרירים, במיוחד אם יש לו גם ידיות נעות לידיים. אני מציעה לך לעבוד חצי שעה על האליפטיקל ולזכור מה מראה המד הקלורי [אעפ שהוא מאד לא מדויק הוא יתן תמונות מצב יחסית] ובאימון הבא ללכת על הליכון ולראות מתי את מגיעה לאותן תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענת שאלה בקשר לגנטיקה .גיא...05/08/2008
האם הגוף גדל בדיוק לפי גנטיקה ? כי דוד שלי שוחה , ולא אוכל מלא , אבל הוא עדיין הוא גדול למרות שהוא לא אוכל הרבה אז זה גנטי .? אז איך אח שלי לא קיבל את הגנים שלי אבא שלי ? או את של אמא שלי ? כי הוא שונה משניהם , ראית בתמונה את אבא שלי עם אח שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
ענת פלדמן06/08/2008הגנים זה "ערבוב" מאמא, אבא, סבא, סבתא והדורות אחורה. כך שזה "מדולל" ואתה לא אמור להראות בדיוק כמו ההורים שלך. ו... כן. אי אפשר לשנות את הגנים, רק על ידי ניתוחים. אבל יש לי הרגשה שהכל בסדר. אתה לא צפלון עכשיו ועוד תגדל הרבה
אם יש לך אפשרות לבחור ללמוד ביולוגיה מורחב לך על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל05/08/2008
שלום ענת אני בת 18 ורציתי לדעתת עםם נגיעה בחזה ומישוש השדיןםם מגדיל אותם ? כיי הרבה אומריםם שזה עוזר . תוודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי אומר?
ענת פלדמן05/08/2008מירי, מי אומר לך כזה דבר, בנים?? :) לא, זה לא. וגם תרגילי חיזוק שרירי חזה לא מגדיל אלא אולי "מעמיד" אבל את עוד לא בגיל. קבלי את עצמך כמו שאת, אם תרשי לי, לדעתי חזה קטן זה מקסים וגם נורא נוח בפעילות ספורטיבית... :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
גל05/08/2008הממ דווקא לא בניםם חברות אמרו לי שהם ניסוו וגדל להם ,, ואני גם נוגעת בהםם בל אני לא מרגישה שינוי והשאלה השנייה שליהיא אםם כרובב גם עוזר לגדילת השדיים? חח חברה שלי אמרה לי שהיא אוכלת וגדלל לה אבל אני לא מאמינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן05/08/2008לא ממי שלי. אולי גדל להן החזה כי הוא המשיך להתפתח. זה ממש לא עוזר. כרוב גם לא. גודל החזה נקבע או גנטית או לפי מנתח פלסטי. אם את רוצה להמשיך לדסקס על זה אנא פני אלי ישירות לאימייל שלי [email protected]. לשאלות בנוגע לפעילות גופנית, כושר, תחומי התמחותי נמשיך דרך הפורום. מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
גל05/08/2008תוודהה מאמיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן06/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב התחתון-ובעיות ביציבהcall05/08/2008
שלום כשאני עומד במקום 5-10 דקות רצוף וגם כשאני הולך אחרי כ 10-15 דקות אני מתחיל להרגיש כאב בגב התחתון אני מרגיש צורך לעצור ולהתכופף קדימה. אני יודע שיש לי עקמת קטנה בגב עשיתי צילומים וזה לא משהו שצריך טיפול מיוחד. מישהו הציע לי להיתעמל לפי שיטת ה"קלנטיקס" אמר שלו זה מאוד עזר. האם זה מומלץ גם לגברים (אני בן 22).?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
ענת פלדמן05/08/2008זה מומלץ ומתאים הרעיון בקלנטיקס זה חיזוק השרירים - במקרה שלך בטן וגב בעיקר - כשעובדים על הרבדים העמוקים של השריר
שחיה תעשה לך פלאות אם אתה שוחה נכון
המתיחות שאתה עושה [כפיפות קדימה] טובות, אתה יכול להוסיף עוד [בשכיבה על הגב, ברכיים אל הבטן, סיבובים עם הרגליים וכאלה]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
call05/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן05/08/2008תעדכן בהמשך, בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון כוחדני05/08/2008
שלום לכולם,אני עושה 3 פעמים בשבוע אימון כוח ביתי הכולל 4 סטים של 20 חזרות בטן,4 סטים של 20 חזרות ידיים ברוחב כתפיים,ו4 סטים של 5 חזרות מתח(האצבעות לכיוון הפנים). רציתי לדעת עם כדאי לוסיף לאותו אימון סטים שונים?לדוגמא: ידיים:סט אחד יהלום,סט אחד רחב בימיוחד ושני סטים רוחב כתיפיים. מתח:שני סטים אצבעות לכיווני,סט אחד אצבעות לכייון הנגדי,סט אחד ידיים צמודות אצבעות לכייון הנגדי. מלבד זאת אני רוצה להוסיף לאימון תרגילי רגליים,וגב,זה יכול להעמיס עליי או משהו כזה?כל אלו נעשים בנוסף ל3 אימוני ריצות בשבוע כך שאני לא יודע.. עם יש לכם המלצות שונות לתרגילים שונים,סטים שונים חזרות שונות,כל הערה ודעה תוכל לעזור לי,תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראל
ענת פלדמן05/08/2008כל שינוי זוית בתרגילי המתח למשל מכניס לפעולה קבוצות שריר נוספות. אם אתה משתעמם באימון בהחלט כדאי לגוון ולהוסיף, אולי לעשות פעם כך ופעם אחרת [כלומר לא להוסיף את כל התרגילים אלא לגוון מידי פעם]
אני בהחלט בעד איזון בגוף. אם אתה רץ אתה בעיקר מחזק את השריר התלת ראשי. על מנת לשמור על איזון שרירי כדאי מאד לעבוד על השריר התלת ראשי - ההמסטרינג. למשל: ריצה לאחור, כמה שזה נשמע מוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכושר גופני-המשך
דני05/08/2008ומה עם אני 3 אימונים שונים בשבוע? במקום לערבב באותו אימון את כל השרירים,בכל אימון אשנה קבוצת שרירים? אימון 1 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים ברוחב כתפיים,4 סטים של 20 בטן רגיל,4 סטים של 5 מתח אצבעות מולי. אימון 2 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים-יהלום,4 סטים של 20 בטן אלכסונים,4 סטים של 5 מתח אצבעות לכייון הנגדי. אימון 3 : 4 סטים של 20 חזרות ידיים-רחב,4 סטים של 20 בטן תחתונה,4 סטים של 5 מתח אצבעות לכיוון הנגדי,ידיים צמודות. מה יכול לעשות שינוי פיתאומי שכזה?ועוד שאלה שעלתה לי,אני כבר מתאמן אותו הדבר לאורך חודשיים והאימונים עדיין לא קלים בכלל,זה בסדר? ואני באמת מצטער על הטירחה,שוב תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן05/08/2008זה בדיוק מה שהתכוונתי.
זה בסדר שזב עדיין קשה, אם אתה ממש סובל תוריד את העומס ותעלה בהדרגה. האם אתה רואה שיפור ? משיג תוצאות מהאימון מבחינת מסת שריר? ירידה במשקל? היקפים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת..
דני05/08/2008שלהפתעתי הרבה נהייתי ממש שרירי,פשוט אין לי מילים אחרות לתאר את זה, תמיד הייתי די רזה וקטן,למרות שהתעלמתי במכון כושר,הוספתי תוספים ושאר ירקות,דווקא מהאימון הנוח,האמיתי והבריא ביותר באמת התפתחתי וההבדל מורגש לכולם,זה פשוט מדהים,כמובן בלי לפתוח פה ולהשוויץ. אני חייב להוסיף שהפסקתי לעשן ליפני 8 חודשים לאחר שנתיים,וראיתי את הסרט הסוד בדיוק כשהתחלתי להתאמן,אני לא יודע מה עשה את העבודה אבל אני ממש מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מה שחשוב !
ענת פלדמן05/08/2008שמחתי לקרוא !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לך,טלי05/08/2008
ברצוני לדעת היכן ניתן לקנות קלטות לעיצוב וחיטוב הגוף. (אני בת 17).איני רוצה לבזבז כסף על קטת שלא תשפיע עליי אלא אני רוצה קלטת רצינית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, זו שוב אני.
טלי05/08/2008רציתי לבקש ממך גם עצות כדי להמנע משומנים "מדלדלים" כאלה שנמצאים בשוקיים ובירכיים..אין לך מושג עד כמה זהמפריע לי. תודה רבה ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
ענת פלדמן05/08/2008לגבי קלטת זה נורא אישי, יש המון דברים בשוק ורובם טובים. לכי לסטימצקי, עברי שם על הקלטות ותקראי על גב הקלטת מה בדיוק מטרות האימון שם - כלומר מה הם מבטיחים להשיג. למשל לכושר אירובי אל תקני יוגה ואם את רוצה לחטב את הירכיים אל תקני קלטת שמתמקדת רק בשרירי בטן. עברי לך בנחת על המבחר ותראי מה הכי "מדבר" אליך
תרגילים לירכיים: ריצה קלה מאוד מחטבת. הליכה בשיפוע. בכלל אם את רוצה לשםר את הכושר בחינם פשוט צאי החוצה בשעות נוחות והתחילי ללכת, 5 דק', ריצה קלה 2 דק', שוב הליכה 5 דק', שלבי דלוגים ודהרות. שינויי המהירות והקצב משפרים את הכושר, את היכולת הנשימתית שלך וכמובן מחזקים את הירכיים. יש תרגילים ממוקדים לישבן ולשרירי הירך הצידי. מצאי קלטת שתפרט, ועדכני אותי. אם לא -ארשום לך כמה תרגילים. מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
טלי05/08/2008את נשמעת מדהימה! האם את עושה שיעורי אירובי\התעמלות וחוגים מהסוגים האלה? ושאלה נוספת: גובהי הוא 1.64 ואני שוקלת 52 ק"ג. האם זה תקין? (אני בת עוד מעט 17) תודה רבה, טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי יקרה
ענת פלדמן05/08/2008תודות ! בואי קודם נבדוק את ה BMI שלך BODY MASS INDEX כדי לראות אם את במשקל המתאים לגובה שלך. 1.64*1.64= 2.68
2.68:52= 19.4.
19.4 BMI זה משקל נורמלי ! מז"ט. מה שכן - אני אוהבת למדוד גם אחוזי שומן בגוף כדי שתהיה לי תמונה ברורה יותר
שנים העברתי שיעורים, אני עכשיו עוסקת בזה באופן פרטי, את מוזמנת לבקר באתר שלי.
www.anatfeldman.com
המשיכי לעדכן, שוב תודה ובהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים אחוזי שומן?
טלי05/08/2008תודה רבה, טלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבון אחוזי שומן בגוף
ענת פלדמן05/08/2008ספרי מה התוצאה?!
http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=9&art_id=39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לשתיית מים מרובה.דיאטת תפוחים05/08/2008
קראתי את הטיפים שלך ענת בקשר לשתייה מרובה במים, ואני שותה בכל יום קרוב ל 4 בקבוקי מים מינרליים ( הקטנים לא הגדולים ) לפחות. קראתי פה ושם מאמרים באינטרנט שאומרים לשתות כמה שיותר מים וזה בריא, וכמובן שזה גם סותם את תחושת הערב מידי פעם. אבל מאחר שאני צופה מושבע של יורדים בגדול בארה"ב ( וכן, גם בישראל למרות שזה על הפנים ) ויודע כמובן שזה קודם כל תוכנית ריאלטי כל העניין הזה של המים קצת הרתיע אותי, מכיוון שהיו פרקים שבהם הם שתו יותר מהרגיל על מנת "לעלות" במשקל. עכשיו אני לא מבין בכלל איך אפשר לעלות במשקל דרך מים.. אני ממש לא רוצה להאמין לתוכניות טלוויזיה ובפרט תוכניות ריאלטי אבל חשוב לי לדעת בדיוק מה מים עושה, האם זה חשוב, האם זה משמין וכ"ו וכמובן בשפה שאני יבין. תודה לעוזרים. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה ב "לרדת בגדול"
ענת פלדמן05/08/2008אבי, אחרי שאנחנו שותים מים ומיד עולים על המשקל אנחנו כאילו עלינו במשקל. תעשה אחכ פיפי והכל ירד בחזרה. בתכנית הם שתו המון לפני השקילה על מנת לרמות, פשוט מאד. שתו, נשקלו ואחכ הכל יצא להם בשרותים מים זה בהחלט לא משמין !!!
למה נשקלים בדרכ בבוקר? כי זה אחרי צום של לילה, לפני המים של הבוקר והקפה שיושב בבטן ושוקל [שוב, עד שהוא מגיע לשרותים]
המשך לשתות מים, זה בריא ומבורך. שתה במידה, אל תפוצץ את הקיבה אבל תמשיך להיות מודע לשתיית מים
ו... אכן "לרדת בגדול" בגרסה האמריקאית מדהימה מדהימה. תכנית דגל, השראה לכולם. אבל גם הגרסה הישראלית חשובה. בתור מי שחולמת להיות המאמנת הבאה שם, אומר רק דברים טובים...
מקווה שזה עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)