מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ריביםעופרה15/07/2007
היו לי כמה מערכות יחסים ארוכות בחיי (מעל שנה) ובכולן הרגשתי שהיו הרבה ריבים. כמה ריבים נחשבים נורמלים, יחסית לזה שאני בחורה די רגועה שלא רבה הרבה עם אנשים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריב אינו בהכרח משהו גרוע
דורית כהן15/07/2007היי עופרה,
את שואלת על כמות סבירה ונורמלית של ריבים.
לדעתי לא ניתן לתת לך תשובה, כי זה תלוי בהרבה מדי גורמים: שוני במטרות ובצרכים, יכולות תקשורת בין -אישית, אינטליגנציה רגשית, טמפרמנט, אורך פתיל - והאינטראקציות בין כל הגורמים הללו...בקיצור- מורכב מדי ושונה מזוג לזוג.
ריב הוא לא בהכרח משהו רע. הוא יכול להיות גם משהו מאוד בריא שמוציא לאור, מאוורר, רגשות וצרכים אמיתיים במקום להסוות אותם ולבלוע, למען שלום בית...
השאלה היותר משמעותית היא איך את ובן זוגך מנהלים את הריב, כמה אתם נבהלים ממנו, עושים ממנו עניין, וזוכרים אותו לאורך זמן וחוששים מן הריב הבא כי הוא עורר יותר מדי לחץ וכאב.
זה לא חייב להיות כך.
אפשרר ללמוד לריב בצורה בריאה, בלי לאבד את תחושת האהבה תוך כדי הריב. הכי טבעי שיהיו חילוקי דעות ופערים לגבי נושאים שונים, אבל לא הכרחי שיהיו עלבונות ופגיעות, ואת זה ניתן ללמוד, למשל.
ניתן ללמוד לפתח את יכולת ההקשבה והאמפטיה לשני, להקשיב מעבר למילים הקשות - להתכוונן בהקשבה שלך אל מה חשוב לצד השני, מה מדאיג אותו, מה הרגשות שלו, החששות שלו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בחיי הנשואיםטלי13/07/2007
שלום רב,
אני נשואה מזה 10 חודשים לאדם מקסים,מדי פעם אנחנו רבים על שטויות
הוא יותר מידי "דבק" ודורש המון תשומת לב, ואני פחות.
הוא טוען שאני לא נמשכת אליו ולא אוהבת אותו.הריבים האלו הולכים וחוזרים.
בימים האחרונים התחלתי לדבר על ילד מפני שאני מרגישה כבר בשלה לילד,אבל הוא לא מוכן לדבר על זה עד שלא נפתור את הבעיות בינינו.
אני לא חושבת שיש בכלל בעיה אך הוא מתעקש לפנות לייעוץ זוגי
והטיל עלי את המשימה.
מאז כל פעם שיש ויכוח על משהו הוא תמיד מעיים עד שאת לא מוצאת לנו יועץ זוגי לא מביאים ילד לעולם.
מה עלי לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחות בחיי נישואים
יהודית ברגמן13/07/2007טלי יקרה!
לבעלך יש תחושות וצרכים שונים לגבי הקשר שלך אליו וחשוב לו לפתוח את הנושא. דברו על הכל בפתיחות וגילוי לב. העניין חשוב לבעלך ואם את מכבדת את צרכיו- תיזמי לכם פגישה עם יועץ מקצועי לפני שתביאו ילדים לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה כואבתwomen13/07/2007
לפני שישה חודשים גיליתי שלעלי הנכבד מנהל רומן עם מישהי מהעבודה אצלו. בהתחלה הוא הכחיש ואפילו אמר לי שאני חולת נפש מביימת תסריטים בראש, וזה כמובן היה אחרי כל הודעת SMS שהיה מקבל ממנה ואני הייתי מצליחה לקרוא אפילו למייל שלו הצלחתי לכנס ולקרוא את המיילים של שניהם. דרך אגב היא גם נשואה בגיל שלי 32 +3 ילדים.
וגם כן אני בהריון בחודש השישי .
רק לפני חודש הוא הודה שכל מה שהוא הכחיש בהתחלה זה היה אכן איך שידעתי.
ועכשיו למרות שהוא התאהב בה והיא בו החליטו שניהם להפסיק את זה כי לי דעתו הם התחשבו באנשים מסביבים.
מאוד כואב לי אני מרגישה מאוד פגועה והכי חשוב שיש בני לבינו משבר אימון עצום שאני לא יכולה לסלוח לו או להאמין למה שהוא אומר כי הוא עדיין משקר בכל מיני פרטים ויש לי הוכחות שזה שקר.
אנא עיצתכם מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום האמון אחרי בגידה
יהודית ברגמן13/07/2007סוהא יקרה!
גילוי הבגידה מכאיב מאוד. דברו. נקו את השטח. בררו למה בכלל קרה ואיך משקמים את האמון ואם לא מצליחים בעצמכם, לכו ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט אי אפשר בלי ייעוץ
דורית כהן15/07/2007סוהא היקרה, ניתן להתגבר על בגידה, אבל מאוד קשה לעשות זאת באופן עצמאי, ללא עזרה. בלי לקחת עזרה מקצועית אתם עלולים לחזור על אותם דפוסים שהובילו לבגידה, מבלי שאפילו תהיו מודעים שזה קורה לכם. כרגע יש המון כעס אצלך, גם בגלל המעשה עצמו וגם בגלל שהוא עשה ממך "מטומטמת וחשדנית" כל עוד הוא לא הודה. והאמון נפגע קשות, כמובן. אתם צעירים, ואם החלטתם לשקם את הנישואין - עשו כבר בדק בית יסודי. אל תסתפקו בלטייח, לבלוע את הגלולה המרה ולנוע הלאה, תחשפו בעזרת הייעוץ מה הוביל לבגידה, ואז עליכם לבנות תקשורת והרגלי חיים חדשים, כדי לבנות מחדש את יחסיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את האותו הדבר..
ז'קלין14/07/2007[a href=http:// id=link][a href=http:// id=link]אל תאמיני לבעלך מניסויוני הרב שהשקר מתגלה הוא ממשיך לאורך כל הדרך..זקלין[/a][/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנאה לבן הזוגדורית11/07/2007
שלום
אני נשואה 4 שנים ויש לי ילד אחד
אני נורא מקנאה לבן הזוג שלי הוא עצמאי ונמצא רוב שעות היום מחוץ לבית
כמו כן הוא אדם מאד חברותי ובאינטרקציה עם אנשים רבים אני חוששת שהיותו אדם חברותי
תתפרש לנשים בצורה אחרת.
נושא זה מאד מפריע לבעלי והוא רוצה לפרק את הנישואין
כל פעם שאנו מדברים על זה הוא טוען שלא היה ולא נברא
ושאני רק מעלה לו רעיונות.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה- תכונה הרסנית
יהודית ברגמן11/07/2007דורית יקרה!
לא תוכלי לכלוא את בן זוגך בכדי לשמור אותו לעצמך ולא תוכלי לפרש לכל הנשים שבאינטרקציה עסקית מולו שהחברותיות שבו היא תכונה :)) אני מניחה שאת יושבת בבית וכלואה בפחדיך והחופש שלו מתפרש אצלך כאיום. אבל אל לך להעלות נבואות שתגשמנה את עצמן! קנאה היא תכונה מאוד הרסנית: לוּפּ הרסני למקנא ולמושא הקנאה! אם את אכן אוהבת אותו ומאמינה באהבתו אליך, הניחי לו. תסמכי עליו. תרגיעי את קנאתך בעזרת איש מקצוע, צאי גם את, תתפתחי ותהיי גם את באינטרקציה עם אנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעגל קסמים מסוכן לאינטימיות
דורית כהן11/07/2007את יודעת, דורית, יש עוד סכנה עם החשדנות הזאת - שככל שהיא תוסיף להיות ביניכם, כך בעלך עלול לחדול מלספר לך על כל מיני דברים, כי קשה לו עם תגובותייך, ואז עלול להיווצר מעגל קסמים - הוא מספר לך פחות - ואת נעשית עוד יותר חשדנית ונאלצת לחקור אותו כדי לקבל סיפוק לסקרנות ולחשדנות שלך, וא הוא יתגונן עוד יותר כי הוא יתנגד לחקירות. את חייבת לטפל, כמו שיהודית הציעה לך, כי זו הפרעה מאוד רצינית לקירבה ביניכם ולאמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בנישואיןשירי11/07/2007
שלום רב
אני נשואה מזה שנה ושלושה חודשים, יצאתי עם בעל קרוב לשנתיים שבסוף שנה הראשונה קבענו להתחתן ושבוע לפני הכל התבטל מצידו בטענה שאימו לא אוהבת אותי ובמידה והוא יתחתן אז היא לא תגיעה.בעלי מגיע ממשפחה שהוריו גרושים והוא הראשון מבין שבעת האחים שלו, היא התעללה בי במהלך כל השנתיים וחשוב לציין שהוא איפשר לה. בסוף שנה השנייה גם קבענו להתחתן בפעם השנייה גם הפעם בהתחלה היא כאילו שמחה ורק אחר כך התנגדותה אבל הפעם באופן יותר תקיף יותר נכון הרבה יותר גרוע עד כדי כך שלחינה שלי הלכו בעלי ומשפחתו בלעדי ויומיים לפני החתונה הכל כמעט הייתה מבוטל כי הוא התחרט ואני זוכרת שהוא הסביר לי הסיבה לכך "אסור שאמא שלי תיבכה ואם היא בכתה אני לא רוצה להתחתן". בסוף כן הייתה חתונה אבל היא הגיעה בצורה מזלזלת עם סנדלים ואפילו מזל טוב לא אמרה לי.
כחצי שנה אחרי חתונה גליתי שהיא ובעלי פתחו תיק גירושין כבר שבוע אחרי חתונה ואני לא יודעת כי היא קבלה את מכתבים שלי אליה הביתה.
היום אנחנו הולכים לייעוץ זוגי שמנו לה גבולות מאוד ברורים כי זה היה התנאי שנמשיך להיות יחד וכל מה אני סיפרתי מהתעללות שלה כלפי 1% ממה שהיא עשתה אבל אני חייבת לציין שהיא בתחרות איתי תמיד מנסה להרחיק את בעלי ממני, והיא תמיד דואגת לעשות ריב ביננו הייתה תקופה שהוא הבין כמה היא הרסה לו ולי את החיים אבל הינה שוב הוא מגן אליה מבקש ממני להיות איתה בקשר , ולשכוח מה שהיא עשתה לי ...
הבעה היא שפתחתי איתה דף חדש מספר פעמים והיא אחרי שבוע שבועיים מקשקשת על הדף חדש שפותחים היא אפילו לא מתנצלת על עוגמת נפש שגרמה לי פעם אחר פעם ואת אמת אני מאשימה את בעלי ששוב מגן עליה שוב לא מבין למה זה כואב לי ולמה אני לא מעוניית להיות איתה בקשר.
כל זה למרות הייעוץ הזוגי שאנחנו הולכים .
היא גרמה לי עוגמת נפש, דיכאון , זלזלה בי , הפכה אותי לאפס ליד האנשי וחברים שלי באוניברסיטה , הרסה לי את קשרים שלי עם אנשים דאגה לספר שהיא מפחדת שאני ארביץ לבנה שאני יש לי גב עקום ובטן גדולה ושאני לא יפה ושאני צריכה פיזיוטרפיה ושאני שמנה ..תבינו אני בגובה 164 ושוקלת 52 קילו,דאגה שבעלי יברח אחרי חתונה ודאגה להגיד לי שעד שאני לא מתגרשת לא תניח לי את האמת ממש נמאס לא יודעת מה לעשות אני כאילו התחתנתי איתה.
אשמח לעזרתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואים מעוותים
יהודית ברגמן11/07/2007שירי יקרה!
חבל שהתעקשת ולא שמת לב לסימני האזהרה שהופיעו הרבה לפני החתונה. כבר במהלך כל השנתיים להכרותכם נכנסת למיטה חולה- בעלך שימש מאריונטה לאימו שהתעללה ורמסה אותך ולא עמד בדרכה לצידך. כבר אז היה בובה שלה. יחסים מאוד מעוותים במשפחתו
לדעתי עליך לעשות שני דברים: ראשית, לחזק את בטחונך העצמי באמצעות יעוץ אישי מקצועי/סדנאות- כדי שלעולם לא תשמשי עוד לאף אדם שק חבטות! ושלב שני, אם את אוהבת ועדיין רוצה לחיות איתו? עליך לפתור את הבעיות מולו בלבד ולא מולה. מולה הוא יצטרך ללמוד להתמודד. עליך להציב בפניו את הבחירה בינך לבין אימו. כי ברור שאם מעדיף את אמא שלו - אין טעם מבחינתך בחיים משותפים כאלה... אִיתָם.
ואם במפתיע יבחר בך, עליכם לעבור לגור הרחק הרחק ממגורי אימו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת מה לעשות?
שירי12/07/2007אבל דורית בזמנו הוא לא הסכים לעבור לגור במקום שיותר מ10 דקות הליכה ובגלל זה גם לא היה לנו איפה לגור אז יום אחרי חתונה חזרנו אליה (אמא שלו) ואז היא נתנה לי לישון בחדר משותף עם עוד שלושת האחיים של בעלי בני 18-23 , דאגה להביא חתול הביתה בתקווה שאני אפחד ובאמת אני מתה מפחד שחתול או כלב עוברים לידי , שפחה שמן לכניסה ונפלתי כמעט 20 מדרגות ועוד הרבה דברים אחרים.
ודאגה שהוא יברח במצב הזה אז מצאתי את עצמי ברחוב ולכן בסוף נשברתי והסכמתי לגור קרוב וגם היום אנחנו רק מרחק של 15 שעה ממנה .
גם היום הוא מסכים לגור רחוק כאילו אבל בזמן אמת לא מוכן לזוז מטר לשום מקום כי יש לו כל מיני תרוצים מה עם עבוד? אבל יהיה פקקים?
אניחייב להגיע לביה"כ מסויים בשבתות ?אז מה יהיה שבתות שאני אצטרך להיות בבית הכנסת? מה תישארי לבד?ועוד מיליון סיבות אחרות
לא יודעת מה לעשות?
אני יועצת חינוכית ואפילו את עבודה שלי עזבתי מרוב דיכאון שהיכניסו אותי והיום אני בבית כבר שנה בלי עבודה.
ממש נמאס לי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך?
שירי12/07/2007היועצת הנישואין שאנחנו מגיעים אליה מציעה לי לעשות שיחה משותפת עם אימו כמובן בגלל שבעלי החכם לא מסוגל לעזוב אותה ואני האמת לא מסכימה אני לא מעוניינת בשיחה זו בגלל שמה יש לי בעצם לדבר איתה?מה מטרה של השיחה אם אני לא מעוניינת להיות איתה בקשר?מה יש כבר לדבר אחרי כל זה?מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
שירי16/07/2007אני מחכה כבר כמה ימים בבקשה תענו לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפרדי מהר.....
חינית16/07/2007איזה חמות מכשפה יש לך ובעלך גם חננה שמקשיב לאימו מילא היה חזק והיה לו דעות משלו......אם לא יסכים להתרחק מאימו ושלא תתערב בחייכם את צריכה לזרוק אותו ותזהרי לא להכנס להריון
מכירה מישהי שהיה לה חמות כזות ובעל כזה ותאמיני לי בסוף היא חטפה מחלת נפש וסבלה מאוד בגלל שהיא מיררה לה את החיים בכל דרך אפשרית אני ראיתי זאת במו עינייי אלה לא סיפורים עדיף להיות אלמנה,גרושה על פני חיים כאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני יכולה לעזור במקרה שלך
דורית כהן16/07/2007שירי היקרה,
קראתי את מכתבייך הכאובים, ואכן נכנסת למצב ביש. לצערי אינני מרגישה שאני יכולה לעזור לך דרך הפורום הזה, מכיוון שהבעיות שאת חושפת הינן סבוכות, ודורשות שייכנס לתמונה מישהו שיכול לתת לכל משפחתכם הדרכה, אני מקווה שהיועצת אליה אתם הולכים תוכל לעזור, כי נדרש כאן באמת טיפול של כל המערכת המשפחתית, זה לא רק ייעוץ זוגי. אולי ניתן להיעזר ברב בית הכנסת שלכם? צר לי שאינני יכולה לעזור יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא לא אמא שלו
עמית20/07/2007הבעיה היא לא אמא שלו הביעה היא את !!! אם אתלא מסוגלת לעמוד על זכותך לכבוד מינימאלי ובלי שהיא תרמוס אותך ותהרוס לך את החיים אז אל תבואי בטענות לאף אחד. גם אם תתגרשי ממנו ומממנה, סביר שתמצאי מישהו אחר שירמוס את כבודך ויתיחס אליך בבוז. אם את לא מסוגלת להתחזק אז פשוט תסבלי בשקט כי לזה כנראה נולדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון.הבעיה היא לא אמא שלו (עמית)
יהודית ברגמן24/07/2007אכן, הבעיה שלך היא לאו דווקא אמא שלו. עמית הגיב/ה בכעס ובגסות למרות שהכוונות וודאי טובות. הבעיה פה,שירי, שאת לא מספיק חזקה. את חייבת ללמוד להיות אסרטיבית ולדעת מה את, שירי - רוצה! המשפחה כולה, אליה נכנסת מתפקדת באופן לא שפוי כשהיד השלטת היא של אימו. זו המציאות שלהם והיא לקוייה. כל המשפחה צריכה טיפול מקיף וקרוב לוודאי שהם לא רואים זאת ויגיבו להצעה בבוז. השאלה עד כמה את אוהבת את בעלך ובמקרה והוא יתעשת ויהיה מוכן להתרחק מרחק הגון ממשפחתו למענך, השאלה אם אז תהיי מאושרת איתו. מוצע לך בחום לגשת בעצמך ליעוץ וטיפול להעצמה אישית, בכדי שלא תהווי מטרה ובמידה וכן -שתדעי לעמוד בגבורה מול מי שינסה לרמוס אותך. שיחות עם יועץ מקצועי יעזרו לך לצבור כח וכשתהיי מספיק חזקה לעמוד על שלך, וכשתדעי מה את באמת רוצה לעתיד שלך - קבלי החלטה כלשהי ותעמדי עליה. עדיין אין לכם ילדים והגמישות להחליט לכאן או לכאן - בידייך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי
סיגלית24/07/2007לשירי היקרה
חבל לך על בריאותך, נישואים אלו הם כשלון ת ת ג ר ש י, תני לו לחזור לאמא שלו.
ברגע שיראה שאת החלטתית ויוזמת גירושים כנראה שיקח את הדברים בצורה אחרת
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמותך צריכה אשפוז מידי
חנן22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחתוך!!!!!
keren20/07/2007שלום!
טוב לא יגמר הסיפור הזה כל עוד לא מעורבים ילדים תברחי כמה שיותר מהר!
גם אם היו מעורבים ילדים לדעתי זה היה הפיתרון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי היקרה!!!!!
תמר22/07/2007שלום לך שירי היקרה,
אני ממש מרגישה הזדהות עם מצבך.
אני במצב די דומה.
שתי שאלות לי אליך:
1. האם יש לכם ילדים?
2.האם טוב לך עם בעלך?- בזמן שאמו לא מתערבת.
אשמח לסייע מעט..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשואה טרייה מאושרת, אבל בבעיהאלונה, בת 2510/07/2007
התחתנתי לפני שנה לבחור חלומותי
הכרנו לפני 6 שנים
הוא כל מה שיכולתי לבקש
הוא החבר הכי טוב שלי, אני מאוד נמשכת אליו
והוא כל כך מקסים אליי בכל המובנים
אני מאוהבת בו בכל ליבי,
מתגעגעת אליו במשך היום שאנחנו לא מתראים
ומחכה תמיד לסופי שבוע שיהיה לנו זמן איכות ביחד
אבל אני בבעיה
בעלי הוא הבחור הראשון ששכבתי איתו
ועד עכשיו זה מעולם לא הפריע לי כי אני מסופקת מכל הבחינות
אבל לאחרונה, בעקבות סיפורים של חברותי הרווקות
אני מתחילה להלחץ שהוא הבחור היחידי שאני אי פעם אהיה איתו
כשלמעשה אני לא חוויתי דברים אחרים
ואני אדם שמאמין שחיים רק פעם אחד ומה שלא מנסים זה ביזבוז
אני כמובן לא חושבת ולא רומזת להתנסויות אחרות
אני רק רוצה להתייעץ איך לצאת מהלחץ ומהמחשבות האלה
שמלווים אותי לאחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשואה ומאושרת
יהודית ברגמן11/07/2007אלונה יקרה!
את מושא לקנאה להרבה נשים (רווקות ונשואות כאחד) ואת היא ההוכחה שבכדי להשיג זוגיות מושלמת שבה יש חברות משיכה סיפוק ואהבה גדולה - לא צריך להתנסות עם הרבה. צריך את האחד שמתאים - ולך יש אותו. תיהני מהקיים ומי ייתן ואהבתכם תשרוד כל חייכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר אבל כה מסוכן...
דורית כהן11/07/2007היי אלונה, במקביל ובנוסף למה שיהודית כתבה לך, אני רוצה להחמיא לך על הכנות שלך מול עצמך. את באמת נמצאת במצב מצויין מבחינת הרגשות והתשוקה שלך כלפי בעלך, ויחד עם זה מנקר לך החיידק הזה של התנסויות נוספות, הרפתקאות, ריגושים חדשים, התחלות חדשות, שאת שומעת כל הזמן מחברותייך, והידיעה שמאוד יתכן שזה יהיה הגבר הראשון והאחרון שלך.
עליך לדעת שכמו שאת מקנאה באספקטים מסויימים של הרווקות שלהן, הן בוודאי מקנאות בזוגיות המדהימה שיש לך. ככה זה, אנחנו חיים עם התשוקה לקבל את מה שאין לנו, זה טיבעו של האדם. כמו כן, עליך להפנים שהפתרונות שתיכף אציע לך עלולים להעלות את הסיכון ולקלקל לכם את גן העדן שלכם, קצת כמו "לטעום מעץ הדעת". לא חייבים...
אם בכל זאת המחשבות הללו ימשיכו להטרידך, יש לכך מספר פתרונות, אבל כולם כרוכים בתיאום ציפיות בין שני בני הזוג, אחרת זה עלול להיעשות ללא הסכמה או גרוע מכך - ללא ידיעת בן הזוג וזה הרסני ביותר ליחסי אמון.
הפתרונות שאני מדברת עליהם הם הרחבה מבוקרת של ההתנסויות והריגושים ע"י סדנאות מגע וטנטרה, שמתווים את הגבולות של המגע בין המשתתפים ללא יחסי מין, אך בכל זאת מאפשרים מגע ארוטי חלקי עם גברים / נשים אחרות.
פתרון אחר הוא חילופי זוגות. כמובן שיש בכך סכנות לא מעטות, אבל אם יחסיכם מאוד קרובים ומאפשרים ואתם מפרגנים ולא קנאיים - זה יכול לענות על הצורך שלך בהתנסות עם גברים אחרים. גם בנושא זה יש וריאציות שונות - עם חדירה ובלי חדירה, למשל. עניין של הסכמה מראש עם הזוג השני.
אבל, יקירתי, נראה לי שזה מאוד מוקדם בשבילכם. בינתיים תבני את ההתקרבות והאינטימיות שלכם, ורק כאשר החיידק הזה יהיה ממש בלתי אפשרי לסבול - תהיו אולי מוכנים להעלות את רמת הסיכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמימהחסוי08/07/2007
שלום!אני אישה מאוד תמימה,בעלי הוא הראשון שלי ויש לנו 2 ילדים ונשואים 5 שנים בעליות וירידות נראה לי כמו רוב הזוגות.
שאלתי היא כזאת: גיליתי שבעלי מעיין, צופה בכול מיני אתרים וגם בטלווזיה על סרטים כחולים ועל בחורות וכו'.
אני רוצה לדעת אם זה טבעי? אם כול הגברים צופים? והכי חשוב לי האם זה מראה שאולי חסר לו משהו איתי או שזה לא קשור אלי בכלל?
אציין שתקופה ארוכה באמת לא קיימנו יחסי מין ובעלי רטן הרבה ודווקא בתקופה האחרונה יחסית אנחנו מקיימים ונהנים ביחד.
רק אל תגידו לי לדבר איתו על זה ולהגיד לו שזה מפריע לי כי עשיתי זאת והוא השיב שזה טבעי וכול אחד ונטיותיו.
מה שמפתיע אותי זה שבכלל לא הכרתי אותו ככה לפני החתונה הוא תמיד היה שקט , ולא דבר על סקס הרבה או שאולי לא שמתי לב, וכשהיינו חברים וגרנו ביחד בחיים לא ראיתי שהוא נכנס לכול מיני אתרים כאלה כמו היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טבעי ומצוי,כמעט אצל כולם וכולן..
דורית כהן08/07/2007יקירתי התמימה, כמו שאת מכנה את עצמך, ראשית, את יכולה להירגע, הרבה מאוד גברים (אני חושבת שכמעט כל גבר שיש לו גישה למחשב) גולשים לאתרי סקס שונים, ורבים מהם אף נהנים ומתגרים למראה סרטים כחולים. אולי תתפלאי, אבל גם הרבה נשים עושות זאת (את שני הדברים).
סקס הוא צורך טבעי, וגירויים שונים מעלים את רמת הריגוש של כולנו, ובמוקדם או במאוחר, שגרת חיי הנישואין מביאה אותנו לחפש גירויים חדשים.
דבר נוסף שאולי יפתיע אותך, הוא שאנשים משתנים, מתפתחים. לא נשארים אותו דבר כמו שהיו כאשר הכרנו אותם. זה לא רק שלא הכרנו אותם לעומק וביסודיות, גם זה, אבל אם תחשבי על זה, זה יכול להיות משהו טוב, שמשתנים ולא נשארים תמיד אותו דבר.
נכון שזה מצריך כל פעם להיערך מחדש ולחשוב איך להגיב ומה לעשות עם הכיוון החדש, אבל עצם העובדה שיש ועוד יהיו שינויים - זה טבעו של האדם. עובדה שחל אצלכם שינוי ביחסי המין כמו שאת מספרת.
את אומרת שהכי חשוב לך לדעת האם הדברים הללו מעידים על איזו בעייה שלו מולך?
אינני יכולה להשיב לך בוודאות, לשם כך רצוי מאוד בכל זאת לדבר איתו, אבל מה שאת מתארת הוא תופעה כל כך טבעית ומצוייה, שהיא אינה בהכרח מעידה על בעייה כלשהי. לפעמים הצפייה בפורנו מתניעה את הכניסה לאוירה ארוטית וזה דווקא עוזר. אולי זה דווקא הפוך ממה שאת דואגת - שדווקא בגלל שלאחרונה יש ביניכם יותר סקס - הוא מחפש דרכים לשפר את עצמו כמאהב, או רעיונות חדשים, או להיכנס לאוירה כדי שיוכל לעמוד בדרישותייך החדשות? אולי הגזמתי, אבל עשיתי זאת בכוונה כדי להראות לך שמה שאת חשבת הוא לא בהכרח הכיוון הבעייתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי פאניקה
נטי08/07/2007זה בסדר כל הגברים אוהבים את זה ואם האשה גם ורואים את זה ביחד ונידלקים ומיתחרמנים אז מה טוב אבל ...... לא בהגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום דבר לא טוב בהגזמה
דוד10/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הראש הגברי - איך אפשר להבין אותושיר05/07/2007
אנו זוג בני 30 נשואים 6 שנים יש לנו 2 ילדים 4 , 2. נישואינו ידעו עליות ומורדות עם הרבה מריבות. עם הזמן למדתי על עצמי כל מיני דברים בהתנהגויות שלי שהשפיעו על היחסים ולמדתי לתקנם. עברתי כל מיני תהליכים על מנת לשנות ולהיטיב בעצמי וביחסים עם בעלי וילדיי. קשה לי מאוד לדבר עם בעלי על קשיים שבינינו, ידוע שגברים ממעטים לדבר ואצלי זה מובהק ובמיוחד אם בסוף כל שיחה כשמנסים להגיע לפתרון אני מקבלת תשובה של "אין לי מה להגיד". אני בדר"כ עושה את רוב הדברים בבית מבחינת גידול הילדים וניהול הבית, אך כשאני מבקשת עזרה אני לפעמים נתקלת בתשובה "לא עכשיו" "אני עייף" וכו'. גם אני עייפה וגם לי לא בא אבל בעלי לא מבין למרות הסבריי המרובים שלפעמים חייבים לעשות ואין ברירה זו אחריות שלנו כהורים לעשות את הנדרש גם כשלא בא לנו. אין מה לעשות. הסבריי ובקשותיי נתקלים באוזניים ערלות. ובסופו של דבר הוא מסכם שאני תמיד טוענת שהוא לא עוזר מספיק. הוא למבין את נושא האחריות ונוח לו להיתלות במשפט זה וזה מה שמרחיק אותו יותר מלעשות משהו. נותרתי מתוסכלת. מה עוד נשאר לעשות????
שאלה נוספת לי ואשמח לתגובות נוספות מחברי הפורום.
איך אפשר להבין אותם? את הגברים? כשאת מדברת איתם את לא יודעת אם הם מפנימים או ממתינים בסבלנות עד שתסיימי ל"קשקש". הם אומרים שיעשו אבל עושים חלקית. צריך כל הזמן להחמיא להם על כל דבר קטן, כדי לעודד אותם להמשיך. אם לא תבקשי שיעשו משהו הם(בדר"כ) לא יבינו לבד שצריך לעשות זאת. ברור להם שאת עושה הכל. כשהם חולים הם בעצם חצי מתים ואת עם 40 מעלות יכולה לעשות הכל. כשאת חולה הם יעשו הכל כדי שתחזרי לתפקוד מלא. הם לא יכולים בלעדינו ומבינים את מה שאנו עושות אך קשה להם לעזור לנו על מנת שיקל עלינו.
איך אפשר להבין אותם על מנת לחיות בשפיות הדעת? מה כדאי או לא כדאי לעשות כדי להתמודד עם המין השני? איך אפשר לדבר באותה שפה? והכי חשוב לי - מה אפשר לעשות כדי לא להיפגע או להבין נכון "למה התכוון המשורר?"
בבקשה אשמח לטיפים ועצות רבות ככל האפשר כדי שאוכל להתמודד עם אחד כזה שיש לי בבית. (אולי אפילו ספר מומלץ...) תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "גברים ממאדים, נשים מנוגה"
דורית כהן05/07/2007שיר היקרה,
יש לך בבית יצור שנקרא "הגבר המצוי": בין היתר - "ראש קטן" בכל הנוגע למטלות הבית, שתקן ושונא שיחות נפש, זקוק למילה טובה ולהערכה על כל פעולה שהוא עושה, שונא אבל ממש שונא כאשר מבקרים אותו.
תתפלאי אבל יש ספר מן המוכן שיכול לעזור לך וגם לו להבין את השוני ולחיות איתו ביתר הרמוניה וקבלה!
הספר הוא "גברים ממאדים, נשים מנוגה" מאת ג'ון גריי, והוא מאוד מומלץ.
אחד המסרים המובהקים שלו טוען שהצרכים הרגשיים של שני המינים אינם זהים. גברים צריכים שכל הזמן יעריכו אותם ויסמכו עליהם, ולכן הם מאוד רגישים לביקורת. נשים - הכי חשוב להן להרגיש שזקוקים להן ואוהבים אותן (בהיבט של שייכות), והבעייה בתקשורת היא שכל צד יודע יותר בקלות לתת לצד השני את מה שהוא מצפה לקבל, כי זו "מטבע" יותר מוכרת לו, וכך יוצא שאף אחד אינו מקבל מספיק ממה שהוא זקוק לו.
אם גם זה לא יעזור - נסו קצת ייעוץ זוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיכאון מאז החתונהקתרינה03/07/2007
היי אני צעירה בת 24 נשואה לבחור שמבוגר ממני ב13 שנה וגרים בכפר שלו עד עכשעיו לא עבד אנחנו נשואים 10 חודשים ויש לו תנאים לעבודה כמו לא לעבוד משמרות לא לעבוד 12 שעות יש לציין שאין לו תואר אקדמי אך יש לו ניסיוון בניהול עובדים.משום כך לא מצא עבודה באזור הכפר שאנו גרים בה אלא בקיבוץ מרוחק (אבל לפחות עדיין בצפון) הבעיה שאני מוסלימית עם מטפחת ונורא קשה ליח עם המגורים בקיבוץ (עוד לא עברנו לשם אבל זה בתהליכים) אני גם טיפוס ביישן עם קשיים קצת להכיר אנשים ולכן מאוד קשה לי הכפר שגרנו בה זה מקום ששומעים את המואזין גרים מוסלימים נותן הרגשת שייכות ודתיות וכאילו שם זה מנותק
מה גם שבעלי לאט טיפוס דברן אז בכלל יהיע לי מאוד קשה לפני כמה ימים דיברצתי איתו על כך הוא אמר שאתרגל ואחרי זה עוד התעצבן ואמר שאני לא מקבלת כלום רואה רק דברים שליליים ושאם לא רוצה אז שאגור בכפר שלי...
הקטע הוא שגם הוא יכול למצוא עבודה ליד הכפר שלי והבטיח לי לפני חתונה שלא יהיה יכפת לו לגור בכפר שלי אם זה זמני ועכשיו אחרי חתונה פתאום שינמה דעתו ולא מסוגל בכלל למרות שלא ניסה אפילו (שנינו מאותה תרבות ושני הכפרים מאותה תרבות) וגם יש לנו דירה בכפר שלנו שלא צריך לשם השכרה בקיבוץ נצטרך לחיות בדירת חדר וחצי שגם זה לא מוצא חן בעיניי אך אין הרבה מה לעשות כי אני סטודנטית ובכל מקרה צריכים לחסוך כסף
הקטע הוא שאני מרגישה שבעלימ לא שומע לשום עצה שלי ולא מבין את רגשותיי ואני מרגישה כמו זבל אני לומדת תואר ראשון והוא לא למד ואני ממש לא מתנשאת מעליו והוא כן...
הוא אומר שאין לי חוכמת חיים למרות שעברתי בחיי הקצרים פי אלף דברים יותר קשים ממה שעבר ולא ארחיב פה..ותמיד מצפה שאני זאת שאתמוך בו אבין דברים אתרגל לכל מה שהוא רוצה ...אם אין לי חוכמת חיים ואני סתם ילדה קטנה אז איך זה יקרה???\
וגם...אני מרגישה שהוא לא מעריך את הוריי כמו שאני מעריכה את הוריו (אימא שלו ואבא שלו ובכלל גם אחיותיו מחבבים אותי)וכשאנו באים להוריי מתנהגכ כאילו ינשכו אותו....נכון הוריי לא דברנים וקצת נוהגים להתערב בחיי אבל בכל זאת צריך להתחבב בעיני הוי בן זוג בת זוג זו דעתי.
וגם הוא די קר אליי חוצמזה שלא אומר מילים חמות אף פעם כבר קרה 3 פעמים שלא שכבנו חודש שלם ביוזמתו ואני עושה מעל ומעבר במיטה בזמן שהוא לא עושה רבע מזה ובנוסף לכל עוד יש לו תלונות מטופשות.....נמאס לי....מה עושים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מאוד לציין
קתרינה03/07/2007שהתחתנתי מרצון בלבד אחרי הכרות של חצי שנה הוא היה נראה לי מנומס ועדין וגם הבטיח המון הבטחות שיצאו שהן שקרים כמו העובדה שאמר שמרוויח 6000 ש"ח אך עזב את העבודה לפני שהתחתנו את זה כן סיפר לי אך כמו שאמר האמנתי שימצא עבודה חדשה מהר ולא ידעתי על התנאים שלו ,בכלל לא יעבוד בתור עובד זוטר חייב להיות תפקיד אחראי אני שואלת מה יהיה כשיהיו ילדים
הוא בנאדם שלא יכפת לו לעזוב את העבודה אם משהו מפריע לו ואני לא מוכנה שילדיי יסבלו מעוני בגלל דבר כזה ובגלל זה אני מנסה ככל האפשר לא להכנס להיריון .....(גם בגלל סיבות אחרות)
הוא לא סיפר לי שאביו חולה אלצהיימר למרות שאנו גרים עם הורים שלו.
(שזה מידע חשוב לדעתי)
הוא אמר שחזק כמו בן 18 (לפחות מבחינה מינית) ומה שאני רואה הוא מתנהג כמו בן 70 ומאכזב אותי ומתסכל אותי הרבה (אין לו בעיות זקפה רק המון ימים עוברים עד ששוכב איתי-בהתחלה לא מצא חן בעיניו איך שאני יוזמת סקס אז הפסקתי תליזום לחלוטין)וגם אז לפעמים הוא עייף ולא משקיע במשחק מקדים בכלל מה שמאוד מאכזב אותי למרות שדיברתי איתו על זה לא ממש עזר....
אוף...מה עושים???(אם לא ההיתי מחוסלימית היתי שוקלת פרידה אני מרגישה מאוד רע נפשית)
זה לא שיש לי בעיה לעבוד למרות שאני סטודנטית פשוט אצל מוסלימים זה לא מקובל לעבוד בערב ועוד בלי אוטו המשפחה שלי ולא בעלי אף אחד מהם לא מסכים לתת לי רכב כי אומרים שהנהיגה שלי לא כ"כ טובה...אולי עכשיו בחופש הגדול אמצא משהו ביום מקווה אפילו 9 שעות ביום כי חייבת לחסוך כסף ללימודים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה טרייה ומאוכזבת
יהודית ברגמן04/07/2007קתרינה יקרה!
דברים לא פשוטים את עוברת. רק אחרי נישואיכם התגלתה חוסר התאמה אינטימית ביניכם: מנטאלית, מינית, השקרים, השכלה, אי לקיחת אחריות כלכלית מצידו, העקשנות והזילזול שלו בך. ובגלל מגבלת הדת אינך יכולה להתגרש. על כן את צריכה לבחון איך במגבלות הללו את יכולה לחיות הכי טוב.
השאלה אם הוא יהיה מוכן ללכת ליועץ חיצוני או למישהו שיוכל לדבר איתו ולהדריך אותו לעבוד על עצמו ועל הקשר ביניכם. או אולי לדבר עם חבר טוב שלו או בן משפחה שקרוב אליו. מישהו שיוכל לדבר איתו על העבודה ועל ההערכה והכבוד ביחסו אליך.
בנוסף, ולמרות המגבלות, תמשיכי את להתפתח מבחינה אישית בלימודים ובעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר....
קתרינה04/07/2007ללימודים ודברים אחרים...אני רוצה שיהיה לי סיפוק מחיי הנישואים או לפחות שיביע אליי הערכה כבוד ואהבה זה לא כזה קשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייב להיות איזה פתרון
דורית כהן04/07/2007קתרינה היקרה,
מכל מה שאת כותבת נראה שאת באכזבה והתפכחות גדולים מן הבעל שלך. יש כאן המון תחומים בעייתיים - שקרים והסתרת מידע חשוב, לא עובד, לא מתפקד מינית, לא מתייחס אלייך. אינני מכירה את הכללים אצלכם בתרבות המוסלמית, אבל האם זה הגיוני שתהיי נדונה לחיות ככה את כל החיים? האם אין לך באמת שום מוצא? האם את יכולה להכריח אותו ללכת איתך לייעוץ? אגב, מאוד יתכן שחלק מן הבעייה זו הביקורתיות שלך שמחלישה אותו ומחריפה את חוסר התיפקוד שלו. אולי הוא מאוד פונק ע"י הוריו ותמיד קיבל מהם כל מה שדרש, ופתאום מופיעה מישהי עם דרישות ועם ביקורת של מוכנה לוותר לו ולפנק אותו ועם זה הוא אינו מסוגל להתמודד והוא מהר מאוד מרים ידיים מול כל קושי.
אולי את יכולה ללכת לבד לייעוץ ולבחון את האפשרויות העומדות בפנייך. חישבי עכשו לטווח הרחוק- איך כמה שיותר מהר תטפלי עכשו במצב כדי שלא תתיקעי עם כל הבעיות הללו לכל חייך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ש...
קתרינה05/07/2007אני לא מוכנה לפנק אותו..בכיף אני אפנק אותו..אבל בשביל זה אני צריכה לראות שיכפת לו מהרגשות שלי ויחס של כבוד ולא זלזול
בן אדם לא יכול להתייחס לאישתו כמו זבל ורק כלך הדרישות והרצונות שלו ייתקיימו
הבן אדם לא יודע לחיות בזוג
עובדה שעד עכשיו לא היה מוכן לעבוד ללא כל התנאים שהציב ואנחנו שקועים בחובות ועיקולי חשבון אבל אני זאת שצריכה להתפשר לפרגן ולתמוך....תאמיני לי אני אפילו תומכת מעל ומעבר אם אני מרגישה שלבן אדם כן יכפת לו ממני
אני הבת הבכורה במשפחה ונאלצתי לתמוך בקרובת משפחה חולה מאוד כבר מגיל צעיר
הוא מאוד מפונק והכי צעיר מבין אחיו ואחיותיו
זה כן חשוב לפנק אבל בגבול.......לכל דבר יש גבול גם לדרישות וגם לפינוקים.....
הכי גרוע שמשפחתי אומרת לי את זו שהתחתנת איתו אז את לא תיפרדי ממנו זה מה יש מגיל מאוד צעיר סבלתי התעללויות בבית הספר תמכתי בבת משפחה חולה מאוד שכללו קללות אישיות כלפייי שכאילו אני גרמתי למחלה זו סך כל אני בחורה צעירה מגיע לי לסבול כל החיים?בגלל שבעלי מתייחס אלי כמו לרובוט חסר רגשות??????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מטפל/ת זוגי/משפחתיתרם02/07/2007
אני מחפש מטפל/ת זוגי/משפחתית מאזור נתניה/השרון, מעדיף בעלי רקע קוגניטיבי.
אשמח לשמוע המלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא המקום לקבלת מידע על מטפלים
יהודית ברגמן02/07/2007אביב יקר, אין זה המקום לקבלת מידע על מטפלים ואנו מנועים מלאפשר פירסום בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משבר בזוגיותגלי02/07/2007
אני בת 34 אם ל -2 בעלי בן 35 אנחנו נשואים 12 שנה מאוד פתוחים אחד עם השני , לפני כשנה וחצי לאחר שהיינו בתקופה של משבר בזוגיות בעלי הציע לגוון את חיי הנישואין ולהיכנס לקטע של חילופי זוגות, מאחר ובעלי הוא הגבר הראשון שלי הסכמתי מיד להצעתו והחלטתי ללכת על זה בתקווה שזה רק יעשיר את הזוגיות שלנו, ניכנסנו לאתרי הכרויות ניפגשנו עם זוגות בהתחלה הכל קסם לנו, התרגשנו מאוד, כשהיינו מגיעים הביתה אחרי מיפגש עם זוג היינו ממשיכים את החגיגה בבית, היינו בעננים, הרגשנו שווים.
לאחר כמה מיפגשים עם זוגות בעלי פתאום התחיל לקנא לי , הוא היה רואה אותי עם גבר אחר למרות שהוא עם אישה שמושכת אותו הוא לא היה מרוכז ,כי כל הזמן היה מתרכז בי ולא היה הולך לו(מבחינה מינית), פתאום הפריע לו כל דבר שקרא איתי, הוא ראה כמה טוב לי וכמה אני פורחת והוא הרגיש מוזנח, כל דבר קטן התחיל להפריע לו , הוא חיפש אותי בכל פינה והרגיש שהוא לא מקבל את התשומת לב המלאה שמגיעה לו ממני , למרות שהשתדלתי שאנחנו בקטע עם זוג לא להזניח אותו ושתמיד יהיה לידי ואיתי וללטף ולחבק אבל בכל זאת הפריע לו הקטע שלו לא הולך ולי כן הולך כיבכול. כמה פעמים הוא חשב להפסיק עם זה אבל כל פעם התחרט ואמר אולי אני אתגבר , ננסה שוב , ומה שקרה זה שהביטחון שלי עלה ושלו ירד , ניסינו וניסינו במשך שנה ולאחר שנה הוא כבר לא יכל מבחינה ריגשית והחליט להפסיק, הסכמתי מיד!
עכשיו לאחר חצי שנה של הפסקה הכל חוזר אליו , הוא נורא מדוכא ,הוא לא מתפקד במיטה כי הוא כל הזמן חושב על הקטע שאני הייתי עם גבר אחר וכמה הוא קינא לי ושהוא הוזנח לטענתו וכמה שהוא לא שווה ,יש לו סרטים בראש והוא מכונס בתוך עצמו , לא מתקשר איתי, הביטחון העצמי שלו ירד פלאים והוא כועס עליי שאני לא עשיתי משהו שיוכל להעלות לו את הביטחון ,אני לא יודעת איך לעזור לו , אנחנו סוחבים את זה כבר חודשיים, אין בינינו מגע, אין בינינו תקשורת מלבד הקטע עם הילדים, הוא מרגיש מאוד פגוע מכל הקטע, אני מרגישה שאני מתמוטטת קשה לי להתמודד עם זה , אני נורא עצבנית , מתוחה מכל המצב שאליו הגענו , מרגישה שאין לי כוחות אבל מנסה להתגבר כי יש לי שני ילדים לגדל ואני חייבת לשאוב מהם את הכוחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לשבר וקנאה בזוגיות
יהודית ברגמן02/07/2007גלי יקרה,
כשמגיעים לחילופי זוגות מתוך משבר בזוגיות לפתרון והצלה ולא לגיוון בלבד, ישנה סכנה שהסדקים הקיימים ייצרו פערים גדולים יותר והמשבר יחריף כתוצאה מהמהלך הזה. יש לטפל במשברים נקודתית. הבחירה שלכם בחילופים שימשה בריחה. צריך לעצור את זה בדחיפות ולטפל מיידית בעצמכם נפשית ופיזית עם עזרה ויעוץ זוגי מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לשבר וקנאה בזוגיות
רונית02/07/2007יהודית היקרה ! האם עצם הפניה לחילופי זוגות לא מצביעה על המשבר בחיי הנישואין ? אם טוב בבית למה לפנות לחילופים? את כותבת משהו על גיוון, האם זה סתם להחליף מסעדה או בגד ? האם אין בבן הזוג ובאינטימיות משהו מקודש ? קצת משעמם אז בום טרח הולכים לעשות את זה עם זרים? לי כל הרעיון נראה מוזר וזר ואני תוהה אם כך ניתן למצוא את הנוסחה לחיי זוגיות מושלמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון לשבר וקנאה בזוגיות
יהודית ברגמן02/07/2007רונית יקרה! שוב. קטונתי לבוא ממקום של שיפוט. אני מניחה שהפורום נועד לבוגרים, להם זכות הבחירה. אני מכבדת מאוד את השקפתך ותחושותיך וגם אין לי זכות לבקר את החלטתם של מי שבחר בדרך האחרת אם לשניהם חוסן נפשי, פירגון הדדי וצורך בריגוש ללא אובססיה. כל זוג יבחר לו את דרכו בתנאי שלא פוגע באחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכני.. עדכני- מה נהייה
הרבי מלובביץ'11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בקשרדריה02/07/2007
אני מניחה שכבר כתבו על בעיות אלו בעבר ובכל זאת אני כותבת את הבעיה האישית שלי, אני ובעלי נשואים בערך 8 שנים, יש לנו שלושה ילדים, שנינו עובדים, יוצאים לעיתים קרובות ומבלים עם חברים, על פניו הכל נראה מושלם, אך בפנים יש לנו בעיות. בתחילת הנישואין בעלי היה מפרגן לי, מחמיא לי וכד', היום הוא לא אומר שום מילה טובה, שום חום, לא חיבוק (הסקס בסדר גמור) הוא תמיד יעיר על הדברים הלא טובים: "הבית נראה במצב נורא" "החולצה שלך לא יפה" וכד' לעומת זאת, אם אני אמרק את כל הבית, הוא יראה את זה כמובן מאליו, אם אני אראה יפה הוא לא יגיד מילה, אם אני יעיר לו על כך, אז הוא יגיד: "כל הכבוד שסידרת את הבית" וכד', דיברתי איתו על כך המון פעמים, הוא עושה רושם של מבין, אך זה נכנס באוזן אחת ויוצא מהשניה. זה מטריד אותי כל הזמן, למה הוא תמיד מקטר, למה הוא לא מראה חום כלפי, אין מילה טובה וכד'. יש לי חברות ואני מקבלת המון פירגון מבחוץ אבל זה לא זה, מפריע לי שהאדם שאמור להיות קרוב אלי רחוק וקר. עלי לציין שהוא לא אדם קר, לאנשים בבעבודה שאיתו ולילדים הוא כן מפרגן וכד', מה אפשר לעשות, דיבורים כנראה לא ממש עוזרים, אני לא רוצה לפרק את הקשר, האם טיפול זוגי יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד להסתדר עם השוני
דורית כהן02/07/2007היי דריה,
גם מה שאת מספרת הוא אופייני להרבה זוגות, וזהו סוג של שחיקה ופער בתקשורת ביניכם.
אני מאוד ממליצה לשניכם לקרוא את אחד מסידרת הספרים של ג'ון גריי - "גברים ממאדים ונשים מנגה", המסבירים את הצרכים השונים ואת הציפיות השונות של גברים לעומת נשים, ומאוד עוזרים להוריד ציפיות, ולעשות את המאמץ להעניק לשני את מה שהוא צריך באמת, מתוך הבנה טובה יותר של צרכיו. הרבה פעמים אנחנו מעניקות לבן הזוג שלנו את אותם דברים שאנחנו בעצם מתאוות אליהם, ואנחנו מתפלאות שהוא לא ממש מתענג על כך, ומתפלאות עוד יותר איך הוא לא מבין את הרמז וגומל לנו במחווה דומה.
חלק מההתבגרות של בני זוג ומהתפתחות הזוגיות הוא ההבנה וההפנמה שאנחנו באמת בני אדם שונים זה מזה, ולנסות להפיק דווקא מכך את המיטב.
אם אינכם מצליחים לעשות זאת בכוחות עצמכם, אני בטוחה שאפשר להפיק הרבה תועלת מעזרה מקצועית בתחום הייעוץ הזוגי, ולעבוד על התקשורת ביניכם, כי ממה שאת מתארת יש בסיס מצויין לקשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, זה מנחם
דריה02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת-צריכה עזרה!שירן02/07/2007
שלום!
יש לי חבר 4 ימים. אף פעם לא ניפגשנו. תמיד דיברנו דרך האייסי. דיברנו במשך חודש שלם לפני היכרותינו. ראיתי אותו דרך התמונות והוא תמיד ניראה לי לא ממש יפה אבל-חמוד. ועכשיו, קבענו פגישה. אני ממש היתרגשתי לקראת הפגישה! הייתי בלחץ. לא כל כך ידעתי על מה לדבר? איך? ממש פחדתי שלא ילך בסדר שלא אמצא נושא לדיון. קבענו להיום פגישה בסוף. ואז כאשר קבענו, אני לא כל כך הבנתי לאיזה מקום הוא היתכוון, ואכן, לא יצא להיפגש, עד שלאחר כשעה ביררנו את התקרית וניפגשנו שוב. השיחה והיחס בינינו לא כל כך זרמו. אני ניסיתי להביא נושאים לדיון וזה לא הצליח. אני לא ידעתי מה להגיד, וגם הוא לא זרם.
ועד דבר שעכשיו מציק לי, זה המראה החיצוני שלו, כלומר אני יודעת שלא צריך לשפוט אדם לפי המראה, אבל הוא ממש לא מוצא חן בעיני. וכמה שאני מנסה להיתעלם, זה פשוט לא עובד. ועכשיו לאחר שכבר ניפגשנו אז אני לא כל כך רוצה שנמשיך בקשר. ואני מבולבלת, ומתלבטת- האם לתת לו צ'אנס נוסף(כלומר הוא חושב שאני מהממת). לא כל כך נעים לי להגיד לו, ומיצד אחד אני לא יודעת האם כדי לנסות עוד פעם.(ואני חייבת לציין שזו פגישתינו הראשונה, והיא גם לא הייתה כל כך מוצלחת).
אני מבקשת את עזרתכם ודעתכם. מה עלי לעשות? כיצד עלי לינהוג איתו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמכי על תחושות הבטן שלך
דורית כהן02/07/2007שירן היקרה,
אני מצטרפת לכיוון של דריה.
כאשר את רוצה להתקרב למישהו, להיפתח בפניו, לתת בו אמון, ולהעניק לו מעצמך, לפעמים צריך לפגוש כמה וכמה בני זוג פוטנציאליים לפני שפוגשים את האדם המתאים במיוחד לך, שיעורר בך חשק ורצון להישאר בקשר ולפתח את הקשר.
אני בטוחה שכאשר תפגשי את הבחור המתאים להיות חבר שלך - את כבר תרגישי זאת.
המישור בו ניתן להתחבר בכתיבה ובדיבור טלפוני הוא מוגבל ומצומצם. עיקר ההתחברות קורית בפגישה פנים אל פנים, וכאן פועלים כל החושים שלנו. זה מה שאמור לקבוע. ואם תחושת הבטן שלך אומרת לך שזה לא זה, תסמכי על עצמך. אין צורך להעליב או לפגוע, אבל ודאי לא להישאר בקשר איתו אם הרגשת כפי שהרגשת בפגישה. גם לא פיר להשלות אותו. אזרי עוד קצת סבלנות, המשיכי להכיר בחורים, ותסמכי על תחושות הבטן שלך.
שמתי לב שאחד החששות שלך היה על מה תדברו.
אני רוצה להציע משהו כללי: לדעתי אין צורך להכין נושאים לשיחה מראש. אם את באה בגישה של פתיחות (מודרגת וזהירה) לגבי עצמך, מצד אחד, ושל סקרנות טבעית לגבי האדם החדש מצד שני - זה אמור להספיק. תהיי קשובה למה שהוא אומר, תשאלי שאלות שמתעוררות בך לשמע הדברים שהוא מספר, ותעני על שאלות שהוא ישאל אותך, ותראי שאין צורך להכין מראש את השיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
שירן02/07/2007אוקיי. לקחתי את כל מה שאמרת, דורית.
תודה רבה על התגובה שלך
אמ וסתם שתידעו שתיכן, ניפרדנו היום.כך שלא משנה כבר כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול זוגיאני30/06/2007
בכל כתבה כותבים שכדאי ללכת לפסיכולוג אשר מקבלים עליו המלצות (מפה לאוזן) ולא ללכת "על עיוור" מספר טלפונים...
ובכל זאת- אין אף אחד לשאול או להתייעץ ואני מחפשת פסיכולוג אשר יסייע בתחום הזוגיות (טיפול זוגי).
ברור שטיפול הוא לא משהו קצר מועד אבל יש חשיבות למישהו שלא "ימרח" אותנו לאינספור מפגשים אלא יסייע בבעיות שוטפות שיש לנו בשנים הראשונות של הנישואין...
אני בטוחה שפורום זה הוא גם לא פרסומי אך אשמח לעצה בעיה...
תודה מראש,
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת פסיכולוג-יועץ
יהודית ברגמן30/06/2007יקרה,
טיפול פסיכולוגי הינו מאוד אישי ועל כן, מי שמתאים לאחד, לא בהכרח יתאים לאחר ולהיפך. עצתי לך, לנהל שיחות טלפוניות קצרות ולבחור על פי אינטואיציות את האחד שמולו תחושי בנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת בהקשר זה
אני30/06/2007ראשית כל- תודה על התשובה המהירה.
שאלה נוספת- האם יש מעין מאגר (מעבר לדפי זהב) בו רשומים פסיכולוגים ולפי התמחות, והאם יש צורך בכלל בהתמחות ב"טיפול זוגי" או שכל פסיכולוג "כשיר" לכך?
השאלה נובעת מזה שרבים יכולים לכנות עצמם "מטפלים זוגיים" ואיני רוצה להיכוות- איך יודעים שמישהו בעל נסיון בנושא או שרק שיחת טלפון עשויה להבהיר זאת?
שוב תודה ושבוע טוב,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר להתאהב (שוב)?המתלבט30/06/2007
בוקר טוב
ממש בקצרה...בשלב זה.
אני גרוש מזה כחצי שנה,את הבית עזבתי או יותר נכון הועזבתי בעקבות סדרת מעשים נוראיים,לרבות ניסיונות אובדנייים גם בעת הימצאות הילדים בבית.הרקע הינו (גם) אובססייה לצורת אוזנה של אישתי,דבר שהציק לי (הן בהיותי איתה והן כמחשבות טורדניות מעיקות)) מאז הכרתיה.ובכל פעם שהיה לנו לא טוב,הטלתי את כל מכאוביי ותעוקותיי בכיוונה זה.בנוסף,חליתי בלוקמיה בשנת 2003 ולשמחתי (שלצערי אינה תמידית...) המחלה לא נשנתה. שבועות ספורים אחרי שובי לשיגרה (בתום סידרה מתישה של טיפולי כימותרפיה),החלתי לסבול מדיכאון ובעייתה האסטתית של אישתי הציקה לי יותר מפעם.או אז,התחלתי ליטול כדורים פסיכיאטריים,שלדעתי (ככל שחלף הזמן),רק דרדרו את מצבי."זכיתי" גם להיות מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי במחלקה סגורה וגם שם (אפילו) ניסיתי לשים קץ לחיי.
מאז,בהדרגה,שבתי לשיגרה,על אף שגם את תפקידי(הבכיר) בעבודה הפסדתי,שכרתי לי דירה ואני (פחות או יותר) עצמאי ואף מכיר נשים,בין אם להכרויות קלילות בין אם למטרה אחרת.
אולם,אם אהיה כן עם עצמי,איני מפסיק לחשוב על חזרה לאישתי הגם שאני יודע שכשאהיה עימה (שוב) בעייתה (צורת האוזן) תמרר את חיי וחיינו.
בכל פעם שאני הולך לישון,(וגם בשנתי אני לעיתים חולם עליה..),אני מקווה שכשאתעורר אהייה חבוק בזרועותיה ושנחזור לחיות ביחד.למעשה,נראה לי שכעת הסך הכל אנו בהפסקה.בהגיון,אני יודע שאת הנעשה אין להשיב ועלי לפתוח "פרק חדש".נכון,העתיד הינו לוט בערפל ואולי(מי יודע...) בעוד מספר שנים נשוב להיות זוג.
האם יש לך איזו המלצה?
תודה
המתלבט העצוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הנעשה אין להשיב
יהודית ברגמן30/06/2007שלום מתלבט יקר!
אכן, את הנעשה אין להשיב. המלצתי לך- להשתקם ולבנות את חייך מחדש מבלי להיאחז בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליהודית
המתלבט01/07/2007היי
האמיני לי שאני יודע ..כולם אומרים לי ואיני מוצא הכוחות ואני מרגיש שרק אם אשוב לאישתי יש טעם לחיי. מין לופ אינסופי שמתעתע ...אני אפילו חושב כל הזמן איפה היא נמצאת ומה היא עושה ....מקנא בה על החוסן.
האם היפנוזה תעזור לי?
שוב....ב(מעט) ההגיון שיש לי יודע שאי אפשר להחזיר את הגלגל,אבל חולם שכן....מה עושים?
ואולי לכשאשתקם היא תרצה בי שוב.....
בשלוש שנים האחרונות איבדתי את כל מה שהיה לי....אישה עבודה אוטו,חברים ולא סולח לעצמי.....הייתי נורא ועשיתי דברים איומים.
ולא תרופות ולא פסיכולוגים עזרו לי....מה לעשות?
באמת עצוב לי...
פשוט אתן לחיי לחלוף, עד שאמות מוות טבעי....
ממתין לעצות ולא להטפות....
המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלות חדשות
יהודית ברגמן01/07/2007מתלבט יקר,
לא ממקום של שיפוט והטפה אלא של יעוץ לך: כאבת וסבלת ייסורי פרידה. קל מאוד, אבל זה אינו פתרון, לשקוע במרה שחורה ורחמים עצמיים. אל תוותר. תצטרך להשקיע יותר מאמץ בשיקום עצמי למען עתידך, למען עצמך. חפש את האור והיופי בעתיד חדש. וותר על נסיון להחזיר את הגלגל האבוד. אם תחטט בעבר ותשאף אליו - יותר ויותר תכאיב לעצמך ותרחיק את הריפוי ממך והלאה. נסה לשכוח, למצוא תחומי עניין ודברים שמכניסים ללבך מעט שמחה. ידוע שהזמן לא מוחק, אבל מרפא פצעים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש קודם כל הכוונה לטיפול המתאים לך
דורית כהן01/07/2007מתלבט יקר,
בנוסף על מה שיהודית כתבה לך, הדברים שאתה מתאר שאתה עובר הם לא פשוטים, ואני מרגישה שהפורום הזה לא מתאים, לצערי, למכלול הדברים שמטרידים אותך, בהם הזוגיות היא רק אחד ההיבטים. אתה כותב שניסית טיפולים פסיכולוגיים ושום דבר לא עזר. כנראה שאתה צריך להמשיך לחפש את צורת הטיפול שתתאים לך. יש היום המון סוגי טיפולים ואני מאמינה שניתן לעזור לך ולהקל עליך. יתכן שעליך לקבל הכוונה ראשונית ממומחה שישב איתך ויבחן איתך מספר כיוונים אפשריים של טיפולים מסוגים שונים, כדי שתוכל לבחור מתוכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקרנות אוכלת אותי. תעדכן אותנו...
הרבי מלובביץ'11/07/2007מה נהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)