מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חסר אחריותאמלה29/11/2009
בוקר טוב
התגרשתי לפני יותר משנתיים, יש לנו תאומות בנות 5.
אני מוצאת את עצמי כל הזמן צריכה להתמודד עם מצבים מתישים,מכעיסים,מפחידים ולא נעימים.
בפעם הקודמת שדרשתי הסדרי ראייה מסודרים לאחר סדרת הברזות ואיחורים מטורפים - הוא פשוט נעלם לחודשיים ולא הגיע לבנות עד שנשברתי ועשיתי איתו הסדר בעל פה.
עכשיו ובעצם מאז שהתגרשנו אני מנסה להתמודד עם נושא חסר אחריות, הוא לא חוגר להן חגורות בטיחות ואין לו בוסטרים עבורן. לרוב הוא מוציא אותן מהגן עם רכב אספנות יש שאין בו אפילו חגורות בטיחות מאחור והדלתות בקושי נסגרות.אתמול הן סיפרו לי שהוא הושיב אחת מהן במושב הקידמי של הרכב כיוון שנולדה לו תינוקת חדשה ואשתו צריכה לשבת איתה מאחור.
מה עליי לעשות כדי שהוא יבין את חשיבות השימוש במושב וחגורת בטיחות ? מבחינתי זה קריטי.
אני פוחדת שאם אציב לו שוב תנאים הוא לא יגיע לקחת אותן.
המצב היום אפילו יותר רגיש בגלל שנולדה לו תינוקת והבנות מרגישות הזנחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר אחריות
דליה שוורץ29/11/2009אמלה שלום,
קראתי את דברייך ואני מקבלת רושם שאת די אובדת עיצות ובצדק. אבא של הבנות שלא מבין את החשיבות של בטיחות שלהן זה בהחלט לא פשוט. לצערי אין לי הרבה עצות לתת לך בעניין פרט לכך שכדאי שתנהלי איתו שיחה שלווה בלי כעס אלא ממקום של דאגה. אני מבינה את הצורך שלך שהוא יהיה שותף בגידול הבנות (גם עבורך וגם עבורן) ומצד שני את לא יכולה להיות שקטה שהוא איתן.
אני לא מכירה את הסכם הגירושים שלכם ומה אומר ההסכם בע"פ אבל אולי כדאי לפתוח את העניין ולדון שוב בהסכם שלכם בע"פ, אולי לא בטוח שזה הסכם כ"כ טוב. אץ צריכה להחליט מה יותר דחוף לך הנושא של חגורות הבטיחות או שהוא יגיע בזמן. בכל מקרה אין ספק שבכל אחד מהמקרים הוא נוהג בחוסר אחריות כלפי הבנות שלו ובזה אין לי דרך לתת עיצה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותה27/11/2009
אני לא יודעת איך לפנות למי ומה.... אני מתביישת לרשום את הסיפור שלי
אני נשואה אימא לארבעה ילדים, בת 36 הכרתי בחור דרך המחשב, דיברנו גם בטלפון ונפגשנו מספר מפגשים שהיו מלווים בסקס, עכשיו אני מרגישה ממש אובססיבית לבחור, חושבת עליו כל היום, מחכה לשיחות ולמפגשים שלנו...יש לי בעל מדהים ומקסים הכל ביננו מושלם, לא השתנה כלום אפילו הסקס ביני ובין בעלי נעשה אפילו יותר טוב ,למרות שלא היו לנו בעיות בתחום הזה להפך, מושלם, אז למה בכל זאת זה קרה לי????אני כל הזמן מנסה לחשוב... מה אני אוכל לעשות כדי לצאת מתוך הסיפור הזה... ולשכוח את הבחור שלא יוצא לי מהראש, אני כל הזמן ליד המחשב אם חלילה זה יתגלה יש לי הרבה מה להפסיד אני חייבתלעצור את זה עכשיו אבל איך???. עם כל המחשבות עליו , נראה לי שאני מאוהבת בו מה אפשר לעשות כדי להתנתק בהקדם, אנחנו מכירים כבר ארבעה חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעידה
אורן27/11/2009שלום לך
אני רוצה להגיד לך שאני בשוק כשאני שומע את הסיפורים הללו
כנראה זו מעידה חד פעמית שלך אבל תהיה בלתי נסלחת מצד בעלך אני לא מציע לך לספר לו אבל להתנתק דחוף מהבחור הזה ולהתייחס למקרה בסטוץ בלבד וגם חד פעמי בחיים
תתמקדי בבעלך וכמובן בארבעת ילדיך שאני בטוח שאת אוהבת מאוד ותנסי לפצות אותו כמה שאפשר מבלי שירגיש כמובן במשהו חריג ותחזירי את חייך למסלול החיובי כי כרגע את עומדת על צוק
בהצלחה ומקווה בשבילך שאת מביעה חרטה עמוקה על המקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרומן
דליה שוורץ28/11/2009שלום לך ה.
את מתארת מצב שבאמת יש לך מה להפסיד ולכן אני מציעה לך לפני הכל לשאול את עצמך את השאלה: האם את רוצה להיות עם בעלך? אם התשובה שלך היא כן נסי להבין מה נתן לך הבחור הזה שחסר לך בזוגיות שלך? כנראה שהוא עונה על צורך שלך ולכן כדי שתאתרי את הצורך. ברגע שתדעי מה חסר לך תוכלי לבקש את זה מבעלך ולגרום לו לתת לך את מה שחסר לך. גם את יכולה ליצור ריגושים עם בעלך כדי לעורר עניין בתוך השיגרה עם הילדים. אם תקבלי מבעלך את מה שחסר לך לא תצטרכי אף אחד אחר כדי שימלא את זה. וכמו שאמת יש לך מה להפסיד ולכן כדאי שתעשי את הברור עם עצמך כמה שיותר מהר.
דליה שוורץ- יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"הכרתי בחור דרך מחשב"
איל29/11/2009אולי תסבירי לי פעם אחת ולתמיד, למה אשה שמעידה על נישואים טובים, ובעל מקסים, מתיישבת ליד מחשב ומחפשת בחורים? הרי את יזמת את ההיכרות, ופעלת כדי לממש אותה.
לפעמים אני חושב שהמוסלמים צודקים, יש לסקול את הנואפים בככר העיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההודעה גם לאייל...
אמא29/11/2009לא תמיד הדברים שקורים לנו בחיים הם מתוכננים, ייתכן וישבה באינטרנט לא לשם חיפוש בחורים וזה פשוט קרה. לעניות דעתי המוסד הזה נישואים פשט רגל כבר מזמן. אני אישה נשואה חייה באושר וגם לא באושר לפעמים כמו כל זוג ממוצע ורגיל עם ילדים וגם לנו הנשים יש פנטזיות וחסך בריגושים.
והיינו רוצות להתנסות ולא רק עם בן זוגנו. אז אני אף פעם לא מימשתי את הפנטזיות האלו מה זה אומר עלי? ומה זה עושה אותי יותר נאמנה? הרי בסופו של דבר אתה הופך להיות לא נאמן לעצמך. והבגידה מתחילה במחשבות ולא רק במעשים. כי ברגע שרוצים הדרך למעשים קלה מאוד.
אז העצה היחידה שאני יכולה לייעץ היא שמאחר ויש לך הרבה מה להפסיד, תתנתקי מהבחור שהכרת, ונסי לשקם את נישואייך וכן להתייסר לפעמים (כי בנישואים לפעמים מתייסרים )כי עם כל זה שאת אומרת שהכל מושלם אין דבר כזה מושלם. והבגידה שלך נבעה מחסך בדברים מסויימים בזוגיות. נסי לעבוד על זה בעצמך.
העולם מסובך לעיתים ומערכת יחסים זה דבר מורכב וקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך, בגידה במחשבות זה בסדר גמור,
איל29/11/2009אפילו רצוי לפנטז על אחרים, ועל סיטואציות מיניות, זה יכול רק לתרום ולעורר.
מי שמעביר את המחשבות שלו לעולם המציאות, בוגד ומסכן את כל היקר לו, וזה ממש לא כמו "לבגוד במחשבות".
עוד משהו לילך, מעולם לא קרה לי שישבתי במחשב , ובלי כוונה יצרתי קשר עם נשים אחרות.
יש הבדל בין מחשבות ופנטזיות, כניסה לאינטרנט כדי לשוחח עם אחרים או אחרות, בלי ידיעת בן/בת הזוג, ומאחורי גבו/גבה, ויש הבדל לא פחות קטן, מצאט, שהופך לשיחות טלפון, שהופכות לפגישה, שהופכות לפגישות לקיום יחסי מין, בקיצור יש שלבים ומדרגות, שכל אחד יכול לבחור היכן לעצור, אם בכלל, מספיק עם הסיפור הזה, על רומן שהתרחש בלי כוונה מראש, זה מעליב את האינטליגנציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה איתך..
אמא29/11/2009אייל אני מסכימה עם כל מילה שלך, שכנעת אותי....יש מדרגות ולא מיד עוברים מדיבורים למעשים.
צריך להיות רצון חזק מאוד בכדי להגיע לסיטואציות מסויימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבגדת....דידי אברהם27/11/2009
שלום.
אני נשואה 18 שנים אמא לשני ילדים 10 15 בעלי מזה 10 שנים הכיר בצט גרושה ומנהל איתה לעיתים סקס ורטואלי.
מערכת היחסים בנינו נראתה לי יציבה ננוחה רבים פרגנו לנו.
לאחרונה ראיתי שיחה והדבר הפריעה לי מאוד.
כמו כל נבגדת גם אני מרגישה פגועה ,ריקנות כאב חזק בחזה.
אני לא יודעת מה עלי לעשות?
דידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
אורית27/11/2009הי, גם אני עברתי את הבגידה. הייתי נשואה ועברתי את התהליך המאוד מאוד כואב של הבגידה. בעלי בגד בי עם מישהי אחרת ולמרות שרצה לחזור ולתקן ואמר שאוהב לא סלחתי. עברתי תקופה מאוד קשה שפגעה בבריאות שלי כי הכאב הוא עצום. מעבר למעשה הבגידה היא באמון. יקירתי אין כאן נוסחת פלא וקסם שיעביר את הכאב ויחלוף כלא היה. אף אחד לא יכול להחליט בשבילך אם להישאר או לא. עלייך להתבונן עמוק עמוק בפנים ולקבל החלטות מה את רוצה? ראשית תני לעצמך זמן לעכל את החדשות. את עדיין בהלם ומרוסקת ולא יכולה לחשוב בהיגיון. אין באפשרותך לדעת ב100% מה היה שם באמת? האם רק צ'טים, האם פעם ראשונה? האם בגד בך כל הזמן? את יכולה לשאול אותו ורצוי שתשאלי אך עלייך לדעת שלעיתים האמת היא קשה וכואבת וגם יכול להיות שלא יאמר לך את כל האמת כי גם הוא מפחד. עכשיו הזמן לחשוב על עצמך ולהבין מה את רוצה בזוגיות הזו? האם את רוצה להישאר איתו ולהמשיך לחיות איתו? אם כן, עליכם לקיים שיחות בנושא ולדבר באופן גלוי על כל מה שקורה. לפנות לייעוץ זוגי ולעבד את הכל. קחי בחשבון שזהו תהליך ארוך ומייגע והתוצאות אינן מיידיות. עלייך גם לקחת אחריות על מעשייך ולהבין מה את עשית שהוביל אותו לחפש נחמה במקום אחר. כן, כמה שזה כואב. אם אין באפשרותך לחיות איתו בכלל בידיעה הזו. עם כל הכאב והקושי תניחי למה שהיה ותפרקי את החבילה. אמון הוא בסיס להצלחה בכל מערכת זוגית. לא ניתן לשקם זוגיות בתחושת קורבן. אבל אם שני בני הזוג באים ממקום אמיתי של רצון לתקן, את אולי תצחקי אבל בגידה יכולה לפעמים לשקם מערכת זוגית, לשפר את התקשורת בין בני הזוג ולהעריך מחדש את מה שהיה לנו כל הזמן מובן מאיליו.
יקירתי, את אדון לעצמך והשליטה היא בידיים שלך. אל תשפטי בחומרה לא אותך ולא אותו. תבכי, תתאבלי, תתפרקי ותוציא את כל הרעל החוצה. אבל אח"כ תקומי עם הראש למעלה ותילחמי על הרצון שלך ועל החיים שלך ותיזכרי מי את. את בנאדם נפלא שהערך שלו אינו תלוי במעשיו של האחר. כולנו בני אדם וכולנו טועים ולפעמים משלמים על המעשים שלנו. מאחלת לך בהצלחה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לאחר בגידהסרין26/11/2009
שלום,
גיליתי לפני שבוע שבעלי בגד בי ונמצא עדיין בקשר עם המאהבת , למרות שהוא מכחיש זאת.
אני מעוניינת ללכת לטיפול זוגי ולשקם את הנישואים שלי.
התקשרתי למספר מטפלים וקבלתי הערכות זמנים מאוד ארוכות לטיפול במקרה כזה.
הם הסבירו לי שבמקרה של בגידה , נדרש טיפול ארוך על מנת להבין את הסיבות שהביאו לבגידה ועל מנת לבנות אמון מחדש ובכל מקרה ,התנאי הראשון לטיפול מוצלח הוא ניתוק הקשר עם המאהבת.
מה דעתכן ?
האם יש טעם בטיפול אם בעלי עדיין בקשר עם המאהבת ? האם יש סיכוי שהטיפול יצליח ?
כמה זמן , באופן ממוצע , יכול טיפול כזה להימשך ?
סרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לצערי, אין סיכוי לטיפול כזה.
איל26/11/2009לא רק שהוא צריך להתנתק מהמאהבת, הוא גם צריך להיות מחוייב באמת לשיקום הנישואים שלכם.
ללא שני תנאים מקדימים, אין שום היגיון בבזבוז זמן וכסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל טרי מידי
אורית27/11/2009סה"כ שבוע עבר מאז שגילית את הידיעה וכבר החלטת שאת רוצה לשקם ובדקת יועצים ואפשרויות לטיפול ואת עוד מצפה שהוא יעזוב את המאהבת? השתגעת? הוא מבחינתו מבין שלא משנה מה הוא יעשה את נמצאת שם בשבילו. ראשית שבוע ימים זה זמן מאוד מועט כדי לקבל החלטות. את בשוק ולא לקחת לעצמך זמן כדי לעכל את המכה שניחתה על ראשך. יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות שלא אבל קחי אויר לנשימה ואת תקבלי החלטות כשאת במצב ריגשי מאוד קשה ואת פצועה. יועץ זוגי הוא לא קוסם. בטיפול לא ניתן לשנות את העבר אלא לעבד מצב נתון, להפיק לקחים ועזור לשניכם להגיע תובנות לכאן או לכאן. אם בעלך ימשיך את הקשר עם האחרת אין טעם בטיפול זוגי מאחר וזה לא יעבוד. אולי כדאי שתתחילי טיפול לבד כדי להבין את עצמך? שחררי קיטור, תכעסי, תבכי, תשחררי החוצה את הכאב. תחקרי את המצב - מי, כמה, איפה, מתי? אל תישבי בשקט ותחכי שהוא יחליט מה הוא רוצה? מה את רוצה? קחי שליטה. גם הוא מבולבל וחסר אונים. כל האנשים שבוגדים הם במצוקה גדולה ולא יודעים לשלוט בחיים שלהם. כשאנו נותנים להם את השרביט אנו מצפים מהם לפתע לקחת שליטה. נראה לך הגיוני? קחי את את המושכות לידיים. אל תישברי. אם הוא חלש תהיי את בשליטה. כואב, כואב, כואב....אבל את עדיין בהלם. זיכרי לא לקבל החלטות כשאת חלשה נפשית והרגש מתעתע בך. הניחי לעצמך להרגיש, תחושי את הכאב, רק ממנו ניתן לצמוח ולגדול. עם הזמן תוכלי לקבל החלטות משמעותיות חכמות כמה שזה נשמע נדוש. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אישי
דליה שוורץ28/11/2009שלום לך סרין.
המפתח להצלחת תהליך של אימון זוגי תלוי ברצון שלכם. אם אתם רוצים להמשיך להיות ולחיות ביחד ומוכנים להכנס לתהליך שידרוש מכם לוותר את ההתנהגות האוטומטית שלכם, הטיפול יוכל להצליח. אם אתם רוצים ללכת לייעוץ כדי להגיד שניסתם וכלום לא עוזר, אז חבל על הזמן של כולם.
תהליך של אימון זוגי יכול להמשך לאורך כמה מפגשים - בסביבות 10 מפגשים ויכול לקחת שנים רבות, הכל תלוי במקרה הספציפי שלכם, ברמת הבשלות שלכם לקחת אחריות ולעשות את השינוי בגישה שלכם לזוגיות. בגידה מופיעה בדרך כלל מסיבות מסויימות ואם תיהיו מספיק פתוחים ניתן יהיה לזהות את הסיבות מהר ואם לא אז זה יהיה ארוך.
חשוב גם להבין שפנייה לאימון שונה מפנייה לטיפול. אימון יאפשר לכם בזמן קצר יחסית לזהות את מקור הבעיה ולהבין איך אפשר להתקדם מהנקודה שהגעתם אליה עם הפנים קדימה. בתהליך של טיפול מתעכבים יותר על מה שהיה בעבר ומה הביא לדברים התהליך שונה אבל אם תגיעו עם רצון תוכלו בשני המקרים להצליח
בהצלחה,
אשמח לסייע יותר באופן אישי
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתאהב בזמן הגירושיןמיכל23/11/2009
אני נשואה+1 כבר חמש שנים, ולפני כחודש התחלתי הליכי גירושין. ההחלטה להתגרש היתה שלי אחרי שניהלתי רומן מחוץ לנישואין במשך כשנה (בעלי לא יודע) ואחרי שיעוץ זוגי לא עזר ולא ראיתי דרך לשקם את מה שאין כבר בלב כלפי בעלי.
במהלך החודש האחרון התאהבתי עמוקות בגבר מהעבודה שלי, הוא כרגע מלווה אותי בכל התהליך וחבר ממש קרוב שלי, ומבחינתי אני רק מחכה לסיים את הגירושין כדי להיות איתו (אני גם מרגישה שהוא לא יתנגד לכל מהלך מצידי..)
חברות שלי שמכירות את הסיפור אומרות לי שלא כדאי לי לקפוץ מהר מדי למערכת הזו, שההתאהבות שלי באה מסיבות שקשורות בבלגאן הרגשי של הגירושי והפחד להיות פתאום לבד, ושכדאי לי טיפה לייצב את החיים לפני שאני נכנסת לתוך מערכת יחסים חדשה.
אני מצד אחד לא רוצה לפספס את הגבר הזה, אבל מצד שני שואלת את עצמי האם באמת ההתאהבות שלי אולי קשורה בצורך אחר וכל התקופה הזו מדי טעונה כדי להיכנס באופן מודע למערכת יחסים חדשה
לא יודעת מה לעשות, אשמח לכל עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחכות
אורן23/11/2009שלום מיכל
לפי דעתי את עושה מעשים פזיזים שאת תשלמי עליהם מחיר כבד בעתיד.
מה ת לא יכולה לחכות שתתגרשו?
לפי דעתי זה מעשה שפל ואולי בלתי נסלח כלפי בעלך.
ותחשבי איזה חינוך הילד שלך יקבל כשהוא יראה אותך כל פעם עם גבר אחר?
אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה .
תמשיכי לחשוב אבל אני חושב שאם תגיעי למסקנה כלשהי בעניין אז קודם תזכרי שהכי קל לפרק ואף אחד לא ייתייחס לילדים שלך כמו שאבא שלהם מתייחס
באיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתאהב בזמן גירושים
תמי אורן24/11/2009מיכל שלום,
מדברייך אני מבינה שאת כבר שנה לפחות בתחושה שאינך מרגישה כל רגש כלפי בעלך. אני מבינה שהיה ניסיון לטיפול זוגי שלא צלח כי אם נגמרה האהבה אין סובלנות וטעם לתהליך. מכאן שההתאהבות שלך להערכתי לא באה ממקום של חשש מהלבד . וגם אם כן אי אפשר כרגע לטפל בזה. אני ממליצה לבחון זאת בטיפול כדי להיות מודעת יותר לדפוסי ההתמודדות שלך כדי שבעתיד לא יישנו ואחרי משבר זוגי זו הזדמנות בנוסף במידה ותחליטי להמשיך ביחסים חשוב שתהיי זהירה, דיסקרטית מתוך התחשבות בילדייך הם עדיין מידי כואבים בכדי להצליח לשמוח בשבילך ולקבל דמות חדשה לעולמם המפורק.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יודעת שזה לא בסדר אבל משהו מושך...תמר22/11/2009
הי
רציתי לבקש עזרה,אני מאוד מבולבלת.
התחתנתי צעירה מאוד ואני נשואה כבר חמש שנים,לי ולבעלי יש 2 בנות.
בחודש האחרון אני מחוזרת על ידי גבר שנמצא בסביבתי,גבר מאוד סוחף ושולט
זה מאוד עושה לי את זה במיוחד כשזוהי התכונה שהיא מאוד חסרה אצל בעלי.
קרה מה שקרה ושכבתי איתו פעם אחת,לא היה מדהים במיוחד ובכל זאת אני נמשכת אליו.
אני מאוד מיוסרת מזה, בעלי הוא בחור מדהים,מתחשב,עדין,פתוח,עוזר......כל מה שיכולתי לבקש
מבן זוג.הוא הכי מפרגן לי בהכל ונותן לי להיות מי שאני.גם יחסי המין שלנו מצוינים.
לכן ,אני כלכך לא מבינה למה? למה אני נמשכת למשהו שרק יהרוס לי את חיי המשפחה
המצוינים שיש לי ואת האהבה והחברות עם בעלי?
יש איזה משהו בגבר הזה וביחסים האסורים האלה שזה מרגש אותי וחדש לי, אני חושבת
שאולי מכיון שהתחתנתי מוקדם ולא הספקתי לחוות הרבה מערכות יחסים עם גברים
אני נמשכת לזה עכשיו. ואולי לא...וזה פשוט האופי הבוגדני שלי........
אולי למשהו יש תשובה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
אסף23/11/2009מה שאת מרגישה עם הגבר הזה זה מאד טבעי. כולנו,נשים וגברים, נמשכים לבני המין השני במהלך חיי הנישואין. מה את חושבת? שאני לא נדלק למראה אישה יפיפיה שאני פוגש בעבודה? זה את פגשת גבר כריזמטי ואת נמשכת אליו זה בסדר וטבעי. אבל זה שהלכת ושכבת איתו זה כבר סיפור אחר. פה את עברת את הגבול. את ידעת שזה לא בסדר ובכל זאת היית מספיק חלשת אופי כדי ליפול לזרועותיו. אז מה את רוצה שנגיד לך? רוצה נחמה? לא תקבלי. רוצה יד מלטפת? גם לא תקבלי. לפחות לא ממני. ואם יש לך אופי בוגדני או לא זה רק את יודעת.
לעזאזל למה כל הגברים הנחמדים והמדהימים בסוף נבגדים על ידי האישה. ועוד עם מי? עם איזה בן זונה. לא עם עוד גבר מדהים.
נראה לי שיותר טוב להיות בן זונה מנוול מאשר להיות בן זוג מדהים. מנחמדות יוצא רק כאב לב. יותר פשוט להיות חתיכת חרא מאשר בן זוג נחמד ומתחשב. אז אם אתה נבגד לפחות אתה יודע שמגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושה
אורן23/11/2009לפי דעתי מעשה שפל.
אבל אם בעלך עדיין לא יודע כדאי מאוד שתעזבי את הבחור הזה ותתרכזי איך את לא הורסת את המשפחה שלך.
ולאט לאט תנסי להתגבר על זה ותנסי להתאהב מחדש בבעלך שאני בטוח שאוהב אותך ואולי לא יסלח לך על הבגידה הזו.
אז קדימה לעבודה להודות בטעות שעשית רק בפניך ולעבור לדרך חדשה של פיצוי על הסטיה הנוראית הזו מהדרך הטובה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו מושך
תמי אורן24/11/2009תמר שלום,
מאחר והנושא מורכב כי מחד יש לך כל מה שאת רוצה וצריכה ומנגד משהו סוחף והרסני עלייך לבחון בטיפול ממה נובעת המשיכה שלך לחלק ההרסני , מה הוא משרת בחייך ואיפה עוד בא לידי ביטוי. ובנוסף האם זה גם פועל יוצא של צורך בריגושים והעדר ריגושים בנישואין והשאלה מה בכם הרדים את הריגושים אם זה הצורך שלך.ברור מדברייך שיש לך הרבה מה להפסיד אבל ראי זאת כהזדמנות להכיר את עצמך יותר ואת צרכייך שמשום מה לא באים לידי ביטוי בנישואין ואם תחשפי אליהם ותהיי מודעת עם בעל אוהב תצליחי ליישם גם בנישואין.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להיפרד או לאליאור22/11/2009
שלום
שמי ליאור, בת 28, נמצאת בקשר עם בן זוגי כשלוש שנים מתוכן שנתיים של מגורים משותפים. בשלב זה אני נמצאת בנקודה בה עלי להחליט אם זה הבחור איתו אני רואה את חיי או לא. ההחלטה מאוד קשה ומלווה בהרבה חששות. "על הנייר" זהו הפרטנר המושלם- הוא חבר טוב, אוהב אותי מאוד, נאמן, אכפתי, ועוד ועוד, באמת שאין על מה להתלונן. תחושת הבטן לא נותנת לי מנוח. אחת לכמה זמן אני מרגישה שזהו, אני צריכה להיפרד ממנו כי אולי זה לא זה ומחכה שהתחושה תחלוף. אני לא יודעת להצביע האם זהו החשש מהתחייבות לאדם אחד למשך כל החיים, אבל אני שואלת את עצמי האם החשש הזה היה עולה עם כל אחד. ייתכן שכן. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת לאן להתקדם מכאן, אני רק יודעת שבנקודה מסויימת עלי להחליט לכאן או לכאן. בנוסף, אני מפחדת להיפרד ולא למצוא יותר לעולם מה שכן יש לי איתו ולהצטער בדיעבד על מה שאיבדתי. אשמח מאוד לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד אפשר להפרד
תמר22/11/2009אם את לא בטוחה ב 100% שאת רוצה להפרד ,אל תפרדי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאור
רחל22/11/2009תמיד יש את שתי האפשרויות, אך הפחד הוא זה שלא נותן לנו לראות את המציאות.
אם לא תחליטי עכשיו ורק "תזרמי עם הזרם" יש סיכוי שתמצאי את עצמך עוד כמה שנים עם הרבה יותר מחוייבויות לאותו בן אדם ותביני שעכשיו באמת אין לאן להמשיך. ואז זה יהיה באמת קשה.
אני לא אומרת שצריך להפרד. אני כן מציעה שתחשבי ותביני מאיפה החשש שלך בא. זה שלב מאוד קריטי למיטב הבנתי. אם זה באמת חשש ממחוייבות, אז שתפי את בן זוגך במחשבותייך. תני לו לעזור לך להתגבר על החשש. הרי אם הוא אוהב אותך, הוא הראשון שירצה לעזור לך לצאת מזה. ואם החשש שלך בא ממקום אחר, אז למרות שקשה לעזוב את המוכר והטוב, תחשבי שאחר כך יהיה קשה יותר ותהיי בתוך בלגאן גדול יותר. זה לא יעלים את החשש אלא רק יעביר אותו לזמן מאוחר יותר.
אל תוותרי ותביני את עצמך לפני שאת עושה משהו. קחי כמה ימים ותחשבי. היית בזה 3 שנים, אז עוד כמה ימים תוכלי להקדיש רק לעצמך.
בהצלחה מעומק ליבי. תהיי חזקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר ורחל-תודה רבה על ההתייחסות
ליאור23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד תמיד לשמוע לגוף.
איל23/11/2009או יותר נכון ללכת על תחושת הבטן, והאינטואיציה.
אם יש משהו שעוצר אותך, משהו שמרתיע אותך, משהו שמפחיד אותך אל תנסי להבין מה זה בדיוק, אינך חייבת לשים את האצבע בדיוק על הסיבה, אבל אם את חשה בכל גופך שאינך יכולה להתקדם ולמסד את הקשר, אל תעשי זאת.
מדובר בהחלטה יותר מדי רצינית, שיש לה השלכות על החיים ועל העתיד, לא מדובר בהתלבטות על קניית זוג נעליים.
גם אל תחששי שלא תמצאי עוד קשר מספק ועמוק, כי הרבה אנשים קברו את עצמם במערכות יחסים ונישואים מתוך פחד מפני הבלתי ידוע והבלתי מוכר.
נסי להגיע איתו לפסק זמן, פרידה זמנית נניח לשלושה חודשים, שבהם תהיו חופשיים.
אם תרגישי געגוע ,תדעי, ואם תסתדרי מצויין בלעדיו, תדעי, והכל יהיה יותר פשוט, ואם הוא לא יסכים לפרידה זמנית, אז לכי על פרידה נקודה.
את חייבת את זה לעצמך, ולא פחות חשוב, את חייבת את זה לבחור, גם הוא לא חייב לבזבז את זמנו עלייך, גם לו מגיע בחורה שתרצה בו ללא היסוס וללא התלבטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לאיל
ליאור23/11/2009תודה על תשובתך. באמת חשבתי על הפסקה כדי שאוכל לחשוב בשקט. הבעיה היא שאנחנו גרים ביחד ולא יהיה לו לאן ללכת- אין לו מקום לישון אצל הוריו ועצוב לי לדמיין אותו מתחיל לחפש מקום לישון בו. כרגע הוא גר אצלי וכל החיים שלו פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בעייתי ללא ספק.
איל24/11/2009יש כמה אפשרויות ,אולי את יכולה למצוא מגורים חלופיים, או אפילו לחזור להורים לכמה חודשים, אולי הוא יכול, אולי החוזה מסתיים בקרוב, ואם כל האופציות לא מעשיות, אפשר לקבל החלטה משותפת שאתם מרגע זה עד תאריך מסויים, שותפים לדירה, וכל אחד חופשי להכיר ולצאת עם אחרים/ות ,אולי הנסיון הזה יהיה מעשיר ,ואחריו שניכם תדעו לאן פניכם מועדות.
בכל אופן אי אפשר לתת לבעיות לוגיסטיות להכתיב ,אנשים נשואים עוזבים בית משותף, אחרי עשרים שנה ויותר, כשיש ילדים, משכנתא ומה לא, וכולם מסתדרים בסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי האביר על סוס הלבן מת!!!
אסף23/11/2009אני לא יודע כמה גברים היו בחייך לפני כן אבל אני רק מקווה שאת לא מאלה שתמיד מחפשות תולעת בתפוח. אם את חושבת ככה כבר עכשיו אז סביר להניח שאת לא מאוהבת בחבר שלך ואת מייחלת לאהבת אמת סוחפת. כולנו מייחלים. אבל יקירתי לצערי הרב ככל הנראה אין בן זוג מושלם ואהבת אמת לא מחזיקה מעמד לאורך זמן. גם האביר על הסוס הלבן מאבד מקסמו אחרי שהוא מתחתן. ככה שאל תהיי בטוחה שהבא אחריו יהיה יותר טוב אחרי שלוש שנים.
נכון לעכשיו תנסי לענות בכנות אם הוא חסר לך כשהוא לא בבית. אם את מתגעגעת אליו כשהוא איננו. אם את מתמלאת שמחה כשהוא חוזר בסוף היום או שזה סתם נחמד שהוא בבית.
תזכרי שני דברים :
1. עם ידיד טוב לא מתחתנים. ידידות לא מספיקה לזוגיות.
2. מי שרוקד על כמה חתנות בסוף הולך להלוויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפרד או לא
תמי אורן24/11/2009ליאור שלום,
אין ספק שהחלטה לגבי בחירת בן זוג הנה קשה ומורכבת. לכן סביר שתרגישי את החשש ככל שחולף הזמן כי את מבינה שזה הולך לקראת מיסוד ואולי משם בא הקושי המחוייבות . אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול כדי לבחון לעומק את שאלת המחוייבות שלך כדי להבין האם מתוך הפחד ממחוייבות את מגייסת את התחושה הלא נוחה בגוף. כמו כן יתכן שיש גם דברים בבן זוגך הנסתרים מעינייך ועולים באמצעות התחושות חשוב שמישהו ישמע וינסה לעזור לך בנושא. אבל לידיעה ספק הוא חלק מאיתנו ומהווה פעמון אזהרה למשהו שיש לתת עליו את הדעת
. מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהרן21/11/2009
שלום, רציתי לספר חוויה על קשר לא כל כך נעימה ועל מה ניתן וכדאי לעשות.
אני עם חברה שלי כ-4 שנים, בתקופה האחרונה הקשר שלנו נורא הדרדר אנחנו בני זוג צעירים בנשות העשרים המוקדמות ואנחנו הראשונים אחד של השני בהכל.לאחרונה לחברה שלי זה נורא הפריע והיא הרגישה החמצה שהיא רק עם גבר אחד, אך עקב האהבה היא החליטה שזה לא שווה את זה, אבל כמו שכולנו יודעים הגוף מוצף ברגשות ללא שליטה על הרגש, אך השאלה מה עושים עם זה בסופו של דבר.כמובן שהקשר הדרדר פסק הסקס היציאות החברותה שהייתה עד שהגעתי למצב שהחלטתי להיפרד כי אני לא יכול להמשיך לסבול זאת עם כל מה שאני אוהב אותה. כבר תקופה של כמה חדושים שאני בקשר עם משהי שרוצה אותי ואני מסרב לה עקב נאמנותי לחברה למרות שאני כבר תקופה ללא מעורבות מינית ורק הרגשת דחייה כל הזמן, אז החלטתי שהגיע הזמן להיפרד יום לפני שאמרתי לה שאני רוצה שניפרד אז נפגשתי עם האישה הזו והתנשקנו לא מעבר, אמרתי גם ככה אני נפרד מחברה שלי למחרת אז למה לדחות. אי אפשר להציל את זה שכל הזמן היא חושבת על גבר ספציפי וכל מגע שלי היא נזכרת באותו אדם, זה לא הוגן ונראה כי לא ניתן להצלה בייחוד שזה קשר ראשוני.למחרת היום בו התנשקתי עם הרומן שניהלתי אמרתי לה שזה לא יכול להמשך ככה והיגע הזמן להפירד.ברגע ששמעה זאת היא החלה לפרוץ בבכי והתחננה שלא אעזוב אותה היא חשפה את הרגשות שלה והיבע סופסוף הערכה אמיתית ולא התייחסות כמובן מאילו, באותו רגע הבעתי חרטה על כך שבגדתי בה כי לא ידעתי מה היא מרגישה באמת למרות שדיברתי איתה, אבל ככה זה מעריכים מישהו כשיודעים שהולכים לאבד אותו.מכאן עברה לה תקופה של חודשיים לאחר שהלבנו את הדברים (לא סיפרתי לה שבגדתי בה) תקופה בה יצאנו בילינו טיילנו וממש אהבנו כמו בהתחלה, עד לרגע בו היא יצאה למסיבה של חברות שלא מחכתי בה כי אני לא מכיר אף אחד וסמכתי עליה אמרתי לה שתשמור על עצמה, למחרת היא מדברת איתי (לפי הטון דיבור הבנתי שקרה משהו) ומספרת לי כי היא שתתה והייתה באווירה אופורית והתנשקה עם הגבר המיתולוגי (קודם כל אני נורא מעריך את האומץ שהיא סיםרה ולא העלימה בניגוד אליי) והיא לא יודעת למה היא עשתה זאת ונורא מצטערת על כך...עם כל הצער שבדבר לא אמרתי דבר עליי רק האשמתי אותה וכעסתי על מה שקרה.הבגידה שלי לכאורה לא הייתה בגידה כי כבר ראיתי את הסוף שנינו ידענו שדי זה נגמר ודיברנו לא מעט םעמים על זה וידענו שזה יקרה, עד ליום שהחלטתי שזה יהיה והכל השתנה לטובה, לעומת זאת היא בשיא הפריחה של הקשר שלנו בתקופה האחרנוה עד שהכל נראה טוב עשתה את מה שעשתה מבלי לעצור שנייה לחשוב על כך...אני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות, אני לא חפישתי לבגוד בה בכלל כל הזמן הזה גם לי היו רצונות אך בחרתי לדכא אותם כי אני רוצה אישה אמיתית בלי לפזול הצידה. לעומת זאת היא המשיכה בשלה ויחד עם כל השיפור שהיה עשתה את המעשה. נכון שלא היה סקס מעבר לנשיקה אבל אם זה קרה זה יקרה שוב, שאלתי אלייך היא מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה
דליה שוורץ21/11/2009שלום שי,
אני חייבת להודות שקצת איבדתי אותך בתוך ריבוי הפרטים שכתבת ויחד עם זאת לא ציינת את הגיל שלכם ולא כתבת אם אתם גרים יחד או לא ... אבל בכל זאת אנסה לענות... אם אתה מרגיש שהיא האשה שאתה אתה רוצה להיות והיא חשובה לך אני מציעה שתנהל איתה שיחה ונסה להסביר לה מה מטריד אותך ומה גורם לך לחששות מפני הקשר הזה. שתף אותה בפחד שלך שאם זה קרה פעם אחת זה אולי יקרה שוב. תסביר לה שאתה סומך עליה אך אם היא מפרה את האמון הזה יהיה קשה לנהל מערכת יחסים שמבוססת על אמון. שמע מה שיש לה להגיד ואלי תדע מה מטריד אותה ומה החששות שלה. אני בטוחה שבשיחה איתה תוכל להעביר את רגשותיך והיא את שלה וזאת הדרך לנהל מערכת יחסים...
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רן21/11/2009תודה על המענה, שנינו בתחילת שנות ה20 אני 23 היא 21, לא גרים יחד כרגע ומעוניינים לעבור,
כרנאה לא אקווטאלי כי נפרדתי ממנה.
הסברתי לה לגבי החששות שלי והיא על שלה והיא הבטיחה לי שלא תבגוד בי וזה קרה, שום דבר לא בטוח בקשר כשבת הזוג נמשכת למשהו אחר והסקס כבר לא אותו סקס והקשר כבר לא אותו קשר.
היא עשתה את שלה והתנשקה עם אחר בשיא התקופה בה השלמנו ואיחנו את השברים.
לא משהו שיכול להיסלח כי אחרת מה יקרה הלאה?
איך אני יכול לסמוך עליה עם כל הצער שבדבר ועם כל הבכי שעובר עלינו והרצון להיות ביחד.
אנחנו ממש ראינו את עצמנו חיים ביחד ומתחתנים אנחנו ממש משלימים אחד את השני מעבר לזה שאנחנו בני זוג אנחנו מן שותפים עושים הכל ביחד, כאילו איבדתי נפש תאומה...
אני לפעמים חושב שטוב וזה נגמר כי אין מה לעשות והיא לא תצליח לדכא את היצר שלה ברצון לאחר, ומה היה קורה לו היינו נשואים עם משפחה והיצר היה ממשיך? (מן הסתם) היינו עכשיו אמורים להיות גרושים חלילה.
במידה ויש עוד דעה כלשהי שנוגדת את ההחלטה שלי או שטעיתי אשמח לשמוע, אני מאוד רוצה לחיות איתה, אבל אני לא יכול לצערי, אשמח לעצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעת להפרד
דליה שוורץ22/11/2009שי שלום,
אתה מתאר רצון עז לחיות יחד והפוך את החיים שלכם לזוגיים, אך האם גם היא חשה כך ? אתם מגיל צעיר יחד והיא חשה צורך לפגוש עוד גברים ואתה אינך חש כנראה באותו הצורך. אולי נכון לך כרגע לשחרר את הקשר הזה ולנסות את החיים בלעדיה. היא תנסה את החיים בלעדיך ואם תחליטו בשלב מאוחר יותר שאתם רוצים להיות יחד אז זה כנראה יקרה. אתה לא יכול כמובן לכפות עליה את הרצון שלך בזוגיות בזמן שהיא מראה ולא מסתירה את הצורך שלה להיות עם בחורים אחרים.
אולי כדאי שתפנה לאמון אישי כדי לחזק את הדרך החדשה שאתה נכנס אליה עכשיו.
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך חסרה
רן24/11/2009שלום, לאחר שיחה עם בת הזוג חשבנו כי היא צריכה ללכת לייעוץ אישי אצל פסיכולוג בעניין המבין בענייני זוגיות.
האם דבר זה מומלץ? האם בעקבות כך היא תוכל לקבל מענה מהצורך הרגשי להיות עם גבר אחר כשתוך תוכה היא לא רוצה ולא מוכנה לוותר עלי?
או שמא אין דרך חזרה ועם כל הכאב מומלץ וכדאי להמשיך הלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחינו
רואי25/11/2009היבטת לאחרונה במראה? אם כן מה ראית? באיזה צבע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודי
אסף25/11/2009אתה סלחת לעצמך על הנשיקה ההיא. כבר שכחת מזה. אני די בטוח שאתה רוצה וגם תהיה נאמן לחברה שלך. אז למה אתה חושב שאצלה נפרץ הסכר והיא תלך לשכב עם כל מי שיבוא לה? למה אתה מתייחס לנשיקה שלך כמעידה ולנשיקה שלה כבגידה? תעצור רגע חמוד. אתה התנשקת עם ההיא למרות שאתה מצהיר שאתה אהבת באותו זמן את החברה שלך.מה גם שלא היית שתוי או תחת השפעה של משהו נרקוטי והיא כן. אם אתה סומך על עצמך שלא תבגוד בה למרות המעידה שלך אז תסמוך עליה שהיא לא תבגוד בך למרות המעידה שלה. אל תבוא אליה בטענות ואל תשלח אותה לפסיכולוג כי אם היא זקוקה לזה אז גם אתה. ולא פחות ממנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבר פרוד עם ילדיםרויטל20/11/2009
שלום,
הכרתי בחור שנמצא בהליכי גירושים עם 2 ילדים.
הוא פנוי רגשית, מנטלית ונפשית.
כמו-כן אין בינו לבין אשתו לשעבר קשר רגשי ופיזי כבר כמה שנים.
יחד עם זאת, הוא נמצא עדיין בהליכי גירושין והאשה מערימה קשיים, בעיקר בכל הנוגע לכסף ורכוש וכן בנוגע למשמורת על הילדים (הוא מתעקש על משמורת משותפת).
אנו מאוד אוהבים אחד את השניה ולשנינו יש התחושה כי זהו חיבור מאוד מיוחד ביננו וברור לנו כי אנו רואים אחד את השניה בעתיד המשותף יחד וכן מעוניינים להקים משפחה, להתחתן ולהביא יחד ילדים.
שאלתי היא, מה ההשלכות של העיכוב בגירושין מבחינתי?
אם המצב הקיים יתארך גם למשך שנים האם נוכל להביא ילדים בינתיים, יש לציין כי אני רווקה וכבר לא כל-כך צעירה (בת 38). האם אוכל לחיות איתו באותו בית מבחינה חוקית, גם אם הוא עדיין לא גרוש?
וכמה זמן יכול לקחת עד שהוא יקבל את הגט?
אודה לתשובתכן המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר פרוד
דליה שוורץ20/11/2009רויטל שלום,
מדבריך ניתן להבין שאתם מאוד אוהבים ומאוד רוצים להקים משפחה יחד.
שאלותייך מתייחסות לנושאים משפטיים שאין לי את הסמכות והידע לענות עליהם.
אני מציעה לך לפנות לייעוץ משפטי, שם בוודאי ידעו לתת לך תשובות מדוייקות ולכוון אותך בהמדך הדרך עם בן הזוג שלך.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"חבר פרוד" זה כינוי לנשוי מתפרפר.
איל23/11/2009יש גברים רבים שמשתמשים בסטטוס הזה של פרודים, שמאפשר להם לנהל מערכות יחסים אחרות, מבלי הצורך לעמוד בלחץ למסד ולקדם את הקשר האחר.
אם הוא באמת מעוניין בך, הוא יתגרש די מהר.
יש גם "פרודים" שניהלו קשר אחר שנים, ולבסוף החליטו לחזור לאשה החוקית, "בגלל הילדים" כמובן.
קצת חומר למחשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידהאורן20/11/2009
שלום אתמול גילתי שאשתי בוגדת בי עם גבר זר במועדון לילה רוקדת ומתחבקת איתו תוך כדי והוא לוחש לה דברים באוזןץ
שאלתי היא האם כדאי לי לשלוח חוקר פרטי אחריה ולהביא הוכחות שהיא בוגדת ץ
ואיזה השלכות יש לכך לגביה כי אנחנו נשואים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואלה אתה מלא צרות
אסף20/11/2009תגיד לי איך זה שכל יומיים יש משהו חדש עם אישתך? פעם אתם בטיפול. פעם היא הוציאה אותך מהבית והכניסה את החברה שלה. ועכשיו היא גם בוגדת. לא יודע מה עם אחרים אבל אותי בלבלת לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
דליה שוורץ20/11/2009אורן שלום,
אם כדאי לשלוח חוקר פרטי אתה צריך לשאול עורך דין שמתמחה בתחום זה.
בהצלחה,
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נלחמת כמו לביאה. על הגבר שלי ..א.א17/11/2009
שלום,
אני סטודנטית בת 25, היה לי חבר במשך כמעט 4 שנים ונפרדנו מיוזמתי. הקשר היה רציני מאד, אך בשנה האחרונה שלנו יחד היו עליות ומורדות בגללי, ורציתי להיפרד כיוון שהוא היה החבר הראשון שלי ורציתי להתנסות ולחוות אחרים....טסתי למזרח בחופשת הסמסטר... הפרידה היתה קשה מאד וטראומטית לחבר האקס....בכי...התחנויות..צעקות..כעסים....אך המשכתי בשלי ועזבתי. הוא נשאר פגוע ושבור.
לאחרונה, בכמה חודשים האחרונים החלטתי כי אני רוצה לחזור אליו. יצרתי עימו קשר ואנחנו נפגשים כבר חודש ימים בסתר, כיוון דהוא המשיך הלאה ויש לו חברה רצינית כבר מס' חודשים.
חברי האקס מעולם לא הפסיק לאהוב אותי....גם שהמשיך הלאה...תמיד חשב ורצה אותי...אך הוא מאד פגוע מהפרידה, פגוע מהסיבה לפרידה, מהדרך בה נפרדנו והכי הכי פגוע וכועס על זה שהיה לי תוך מס' שבועות חבר חדש.. והמשכתי הלאה....הוא לא מסוגל לסלוח, או לשים בצד את סיום הקשר..
הבעיה שבגלללה החלטתי להתייעץ היא כי חברי האקס מאד אמביוולנטי, לא החלטי, פוחד לאבד אותי, פוחד לנסות לחזור, אוהב מאד אבל כועס...כ ל כך הרבה מחשבות מתרוצצות לו בראש על שהייתי עם גברים אחרים- זה היה הקו האדום שלו.הוא לא מסוגל להמשיך ולהתבגר ומצד שני לא מסוגל לשחרר אותי שוב...
המצב הזה קורע אותי לגזרים,החוסר וודאות והחלטיות שוברת אותי.
אני פונה אליכם בשאלה, האם ניתן להתגבר על המשקעים? מה עליי לעשות? נראה לי שעשיתי הכל בחודש האחרון וזו החלטה שלו...איך אני אוכל לגרום לו להבין שהפעם זה לחזור לתמיד? איך יבטח בי?
חשוב לי לציין, כי סכה מאד טוב לו עם החברה חדשה, היא אוהבת מפנקת סקס מדהים ביניהם....קשה לו לוותר על זה בשבילי, כי אני פגעתי ושברתי אותו. מצד שני, הוא אוהב אותי הרבה הרבה יותר מאשר אותה לדבריו...קשה לו המחשבה רק להיפרד ממנה ובטח המעשה עצמו...
איך אצליח לגבור על המחשבות הנוראיות שמתרוצצות לו אל מול הרגשות והאהבה החזקה שלו אליי ושלי אליו?????
האם יש פתרון??????????????
אני ממש אובדת עצות, הלחץ הזה לא בריא לי וחוסר הוודאות מקשים עליי לתפקד ביומיום וגם לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסלחי לי מאד אבל
ק17/11/2009את נשמעת מה זה אנוכית, שקועה בעצמה ומענין אותך רק את. עם כל הקשקושים של אהבתך אליו בסך הכל מענין אותך רק מה שאת רוצה. תעזבי אותו בשקט. תני לו להמשיך את חייו. במילא את לא נשמעת לי מספיק בוגרת ויציבה וסביר מאד להניח שתפגעי בו שוב בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצאי מהסרטים שיש לך בראש.
איל18/11/2009אם הוא היה אוהב אותך הרבה יותר, כמו שאת חושבת, הוא היה חוזר לזרועותייך נקודה.
לי נראה שהוא מבין שהוא יכול לבחור לחזור או להשאר, והוא בחר להשאר היכן שהוא, כל היתר זה משחקי "נדמה לי".
את באמת חושבת שאת יכולה ליזום פרידה, וליזום חזרה לפי התזמון שלך, ולפי מה שנוח לך?
את בעצמך כותבת ששניכם המשכתם הלאה, אלא שלו יש זוגיות חדשה וטובה, ולך כנראה לא, אז את בטוחה שאם תסמני ביד, הוא יפרוש לפנייך שטיח אדום, יעיף את חברתו ויחזור אלייך, עד הקפריזה הבאה?
יש לי הרגשה שאם זה היה להיפך, כלומר לך חבר מגניב ומפנק, ולו לא, לא היית חוזרת, אז מספיק עם האנוכיות שלך.
שניכם צעירים מאוד, אין לכם ילדים, אין בית ומשכנתא, זה דווקא טוב שאם כבר נפרדתם, באמת תתנסו עם אחרים, אז קחי את הנסיון הזה כניסיון לחיים, תני לשניכם אפשרות להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משיכה מיניתאוהבת ופגועה16/11/2009
בעלי אמר לי שלעיתים הוא נמשך מינית לנשים אחרות, ידידות או מכרות, או סתם כאלו שיוצא לו לפגוש.
הוא לא עושה עם זה שום דבר, אך עדיין נמשך מינית. מוזר לו שנאי לא נמשכת מינית לגברים אחרים. האם זה באמת מוזר? האם זה כל כך ברור שגברים ימשכו מינית לנשים אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משיכה מינית
מיכל פאטל16/11/2009למתפוצצת בפנים שלום,
זה לא מוזר שבעלך נמשך מינית (אגב, אינני יודעת כמה שנים אתם נשואים) לנשים אחרות ושאת לא. אצל גברים המשיכה המינית מתרחשת ללא קשר להיותה או היעדרה של מערכת רגשית ,בעוש שאצל הנשים קודמת בדרך כלל עוררות רגשית לפני הפיזית.העניין הוא לא עצם הימשכותו אליהן, אלא מה הוא עושה עם זה? לפי דברייך הוא לא עושה עם זה שום דבר.אני מאוד מעריכה את כנותו של בעלך, אך הייתי מציעה לך לנהל עימו שיחה רגועה באוירה טובה ולברר האם הוא רוצה לומר לך משהו כשהוא מספר לך זאת, ואולי הוא רוצה להעביר לך מסר לגבי : אופן לבושך, טיפוח השיער,הופעתך הכללית,או כל דבר אחר ביחס לקשר שלכם וכד'.הרבה פעמים אנו לא מוצאים את הדרך להעביר את מחשבותינו ,רצונינו, הרגשותינו וכו' ביחס לבני זוגינו, ואנו מעבירים זאת באמצעות דרכים עקיפות.
עדיף לנהל שיחה בהירה וברורה. במידה ולא תוכלו לעשות זאת לבד, כדאי לפנות ליועצת זוגיות מיקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגרושה התחילה עם בעלי???אחת העם16/11/2009
לפני כחודשיים גיליתי הודעת סמס בעלת גוון יני ששלחה עובדת חדשה .(גרושה)במקום העבודה של בעלי . עשיתי מזה קצת רעש כולל שיחה עם הבוסים שלו שהבטיחו לפטרה ולא עשו זאת. בעלי טען שהוא 'קורבן' ואיננו אשם או אחראי להודעה. עוד טען שלא היה בינהם כלום. משראה שהבוסים אינם עומדים בהטחתם לפטרה עידכן אותי ואף שאל לדעתי מה עליו לעשות? לפנות לבוסים בדרישה שיפטרו אותה, להיתפטר בעצמו. אני חסרת אונים שכן א. אינני יודעת ה היה בינהם ב. אינני רוצה להרוס את מקור הפרנסה של בעלי. מצד שלישי, האמון נסדק . וזה תמיד אצלי באוויר. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגרושה התחילה עם בעלי???
מיכל פאטל16/11/2009רונית שלום לך,
נשמע מתוך דברייך שאת לא רוחשת אמון לבעלך. האם מעבר להודעת האסמס שגילית, קרו דברים נוספים בעבר שערערו את האמון שלך בו? שיצרו את משבר האמון הנוכחי כבר קודם?
במידה וכן, אני ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי ולעשות 'טיפול שורש'.
במידה ואין שום משבר אמון בעברכם, ובעלך מציין שלא היה בינו לבינה כלום, מדוע את עדיין חושדת?
את צריכה להבין שהתערבותך במקום העבודה תגרום נזק, גם לו וגם לכם כזוג. ומה יקרה בפעם הבאה שתחשדי במקום העבודה הבא, גם אז הוא יצטרך להתפטר? ומה הלאה?עד מתי?
יתכן כי תמצאי שנכון לך לבדוק באופן פרטני (באמצעות טיפול אישי) מה מקור החשדנות אצלך? ואיזה מחירים את משלמת
על כך?
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית :050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאטל, צודקת
אחת העם16/11/2009אכן את צודקת בדברייך , לא היה משהו ממשי. אבל את יודעת מרוב הסיפורים הראש עובד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קרה לזוגיות שלי?מתלבט16/11/2009
לאחר 17 שנה שהיינו בטיפולי פוריות,נולד לנו בן, לפני שנה ושבעה חודשים,מאז אישתי עסוקה רק בו,מידי פעם נזכרת שאני שם,אני לא מתלונן הרבה בפנייה,מכיוון שהיא עמלה וסבלה ,רבות במהלך השנים,למרות שהבעיה של הפוריות היא שלי,ידוע שההכנה לטיפול יותר מרוכזת באישה על מנת להכין אותה לקראת ההפריה,אני עברתי רק כמה ניתוחים,ולקחתי הורמונים,היא עברה את רוב הטיפול הקשה.,אנחנו עדיין מתפקדים כבעל ואישה ובעיקר כהורים,אך חיי האישות והמין אינם קיימים,ניסינו לקיים יחסי מין פעמיים, מאז שהילד נולד,אך לא הצלחנו. היות והיא סובלת מיובש בנרתיק ,ואני לא לחצתי, להיפך ביקשתי ממנה לוותר,נראה כי היא מנסה לרצות אותי ,אך אינה מרוכזת באקט עצמו, ולכן הגוף שלה לא מייצר את תגובתו הטיבעית למצב יחסי המין,עובדה היא שכאשר הפסקנו היא מייד הלכה לבדוק מה עם הילד, למרות שלפני כמה דקות היא בדקה אותו,שאלתי היא האם זה טיבעי?והאם יש צורך להיוועץ עם מומחים בתחום?לי יש סבלנות לצרכים הגופניים שלי,ואעשה הכל על מנת לחזור לזוגיות שלי-מה גם שאינני מוכן להפסיד את אהוביי,ואני בחור עקשן שלא נכנע בקלות,אני חושב שלהתעקש 17 שנה,זה לא פשוט, עם כל הסבל הנפשי,והגופני,ואני לא מחשיב עדיין ,את הלחץ החברתי שעברנו,פעם אחת מהמשפחות,ופעם שניה מהחברים הקרובים!בתודה מראש על עזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...כשתביני
מיכאלה16/11/2009שני, אני מצערת על שאת כואבת למרות שאת, אני וכל השאר יודעים שאת הכאב הזה הבאת על עצמך. אני חושבת שאת צריכה לחשוב ולרדת לשורש מערכת היחסים שהיתה לך, כשתביני באמת שאת אמנם הרגשת ונסחפת ואהבת וחלמת, אבל הוא היה במקום אחר לגמרי, תוכלי להרפות באמת. אין גבר שתשוקתו בוערת שלא יאמר את כל מה שצריכה אישה נותנת לשמוע. אפילו אם דברים אלה הם חצאי אמיתות, שקרים, אילוזיות, וחמור מזה, דברים שהוא באמת מרגיש באותו הרגע, במימד הזמני והלא מציאותי בו נמצאתם ברגע נתון. כשהדברים עומדים אל מול המציאות, האשה החוקית (ולרוב אפילו אהובה באמת), הילדים, החיים האמיתיים, הוא לא ממש סופר אותך.
אבקש כי תאמיני לי שאני מעיזה ומגיבה מתוך סיטואציה דומה להפליא. את חיית אותו ובנית עליו ואהבת באמת, אבל הוא היה בביקור בלונה-פארק רגשי, מלהיב ומרענן. אבל בסוף היום הוא רצה הביתה. את אהבת באמת ולכן את כואבת, אבל הוא, למרות שידע שאת רוצה וזמינה בחר את בחירתו. מותר לך לשנוא אותו על כך שהונה אותך ושיקר, אל תמשיכי לחלום, מי שאוהב באמת מקריב, הוא לא אהב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבט
מיכל פאטל16/11/2009שלום למתלבט,
לגבי שאלתך אם התופעה טיבעית התשובה היא כן.ידועשאם לאחר לידה, מרוכזת כל כולה בולד שנולד, ןגם תחושת הנזנחות שלך ידועה ומובנת. עם זאת, מתקבלת תמונה בה אתם הורים במישרה מלאה אך לגמרי שכחתם להיות זוג.אני הייתי מאוד מעודדת אתכם לחזור ולהיות זוג במלוא מובן המלה כולל חזרה לאינטמיות מינית המהווה חלק משמעותי בתקשורת ובחחי זוג. אני בהחלט מבינה את כל הקשיים שאישתך חוותה, זה לא פשוט, וכן את סבלנותך והבנתך אותה, אך כעת זה הזמן לגייס את כל המשאבים שלרשותך:סבלנות, עיקשות, עיקביות, הבנה, התחשבות ואהבה ועוד לטובת הזוגיות. לשם כך עליכם ללכת לייעוץ זוגי מיקצועי ,לטפל בצרכים, רצונות ,רגשות וציפיות של כל אחד מכם .אשמח להמליץ לכם על מטפלת זוגית.
בהצלחה!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית-050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושב שאישתי מנהלת רומןפלוני15/11/2009
שלום
ניכנסתי לאתר לאחר חיפושים לפרוק את מחשבותי
אני גבר נשוי כ 3 שנים עם ילד בן שנה וחצי
לאחרונה החלו לצוץ בי מחשבות ותחושות שאישתי מנהלת רומן במקום העבודה
אני מוצא כל מיני סימנים קטנים לכך שיכולים להתפרש בהרבה מובנים
אני חושש שאולי חוסר הביטחון שלי גורם לי לפרש אותם בצורה כזו
ומצד שני הרצון להאמין שאין כלום גורם לי לפחד שאני הופך למטרה קלה
ככל שניסיתי אני לא מצליח להתנער מהתחושות הללו והדבר גורם לי לשינוי התנהגות
ומצבי רוח.
מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגרי? אגיד לך מה הייתי עושה,
איל15/11/2009פשוט פונה באופן דיסקרטי לחוקר פרטי, ומבקש ממנו לבדוק.
חוקר פרטי יתן לך תשובה מהימנה וסופית, לכאן או לכאן.
חבל על כל ההתלבטויות, וההתייסרות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשדות
דליה שוורץ15/11/2009פלוני שלום,
יש לך כרגע שתי אפשרויות,
הראשונה, לפתוח את הנושא לשיחה ולהגיד לה שכך אתה מרגיש / חושד וכו'.
האפשרות השניה היא לעזור את העניין הזה אם אין לך סימן אמיתי שמשהו כזה קורה.
אתה כמובן צריך לבחור את האופציה שמתאימה לך ושאיתה תוכל להתמודד.
אבל.... אני חושבת שרגע לפני שאתה בוחר את אחת האופציות כדי שתבדוק עם עצמך מדוע אתה חושד אם אין סימן אמיתי לכך. אם יש סימנים שיכולים להתפרש לכוונים רבים מדוע אתה בוחר דווקא באפשרות הזו?
\שאל את עצמך מה מביא אותך לחשדות האלה ואחרי שתתן לעצמך תשובות תוכל להתקדם הלאה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה עזר פעם??
פלוני15/11/2009קראתי את הצעתך
לפי התפיסה שלי , להעלות את הנושא לדיון יכול לגרום לכמה תופעות מלבד זו הרצויה
הרי כמה בני זוג כבר יודו מיד בחשדות ? הרי הכחשה היא התגובה הבסיסית להאשמה
כך שגם אם יהיה דיון והכחשה הרי שהדבר לא אומר כלום עדיין יש את האי וודאות שהיה לפני כן
ובנוסף עכשיו בן הזוג יודע על חשדך וינסה להסוות את מהלכיו להבא כמובן במקרה שאכן היו כאלו למיכתחילה
ואם לא היו ירגיש בן הזוג שלא סומכים עליו וחשודים בו לשווא ואולי אז יעלה היצר לנקום על הפגיעה
וללכת ולבצע את המיוחס
אני בהחלט לא שלם עם העיניין של דיון
פשוט לא יודע איך להיפטר מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידות
דליה שוורץ02/05/2010ההודעה הזו עלתה שוב לראש הפורום ולכן אתייחס אליה שוב... כשובחרים בדרך לפעול צריך לחשוב על התוצאה כלומר לחשוב מה המטרה שלנו בכל הסוגיה הזו. אם תגלה שהיא בוגדת ותיהיה בטוח ב 100% מה יקרה אז? מה תעשה עם הגילוי הזה? אולי היא רוצה שתגלה כדי שתיהיה לכם סיבה להפרד? יש הרבה מאוד תוצאות ולכן חשוב לדעת מה המטרה שלך בגילוי ורק אחר כל לפעול. אם לאחר שתגלה בהיא בוגדת אתה מתגרש... אז קח בלש ותוודא את העניין. אם הידיע השהיא בוגדת תגרום לך תיסכול והרגשה שאתה לא מספיק טוב אז בעצם אין הרבה שינוי מהמצב כרגע ואולי כדי שתפנה לאימון אישי כדי לטפלל בהרגשה הזו ורק אחרכך תחליט מה אתה עושה אתה. אין נוסחה אחת שאומרת מה לעשות. אתה קובע לך את המטרה ואז בוחר את הדרך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי "ההצעות" של ה"מומחית"
איל16/11/2009שוות אתה יודע לאן.
להגיד לה שאתה חושד בה, תגרום לה דבר אחד ,לרדת למחתרת, ולהציע לך לשכוח מזה, זה כמו להציע לאדם עם משקל יתר לעשות דיאטה, אם היית יכול "לשים את זה בצד" ,יש להניח שהיית עושה את זה ולא היית פונה לכאן, ועוד משהו, אני די נוטה לסמוך על האינטואיציה ותחושות הבטן.
או שתברר את זה עם משיהו מקצועי, או שאתה עצמך תהיה עירני, ותעשה את הבדיקות שאתה יכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניין לקבל תגובתך
פלוני16/11/2009שלום דליה
אני יודע שאת יועצת והתשובות שנתת הן מקצועיות ורלוונטיות
אבל אם אפשר באמת לקבל תגובה לנקודות שהעליתי
בבקשה
אני באמת צריך עזרה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטואיציה
מיכאלה16/11/2009זה לא טעות להאמין לעצמך, לא סתם אתה מרגיש מה שאתה מרגיש, צודק זה שהציע לקחת בלש ולבדוק.. היא לא תדע מעולם אם טעית, אבל אתה לא תתעורר פתאום בעוד שנה שנתיים ותגלה שהיית טיפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה לך לשכור בלש
ציפי28/04/2010מה איכפת לך תשים על אשתך בלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה מניסיון
שמחה29/04/2010שלום רב
ניסיוני לימד אותי שחששות כלפי בן/ת הזוג לא באות סתם.
חשוב לזכור שקרים צפים בסוף ואנשים עושים טעויות
שיחה גלויה עלולה להסתים בהכחשה וזהירות רבה יותר בהמשך כמו כן תלוי עד כמה שקר יכביד על אישתך.
זו לא בושה לבדוק בשקט לא כל אחד יכול לשלם לבלש אבל כל אחד יכול להיות בלש במעט הכלים שיש לו נסה להיכנס למייל שלה נסה למצוא סימנים בכל מקום אפשרי וזכור אנחנו בדרך כלל מתרצים לעצמינו סוגים שונים של תרוצים כדי לא להתמודד עם הדברים אבל אני מאמין שאין עשן בליט אש
ואם אשתי בגדה זה יכול לקרות לכל אחד
בהצלחה והלוואי ואתה טועה במחשבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון....
מלי30/04/2010תקשיב לאינטואיציות הפנימיות שלך, מנסיון שלי, הרגשתי חודשים שמשהו לא בסדר ובכל פעם הדחקתי את זה בטענה ש"איך אני חושבת עליו שטויות כאלה,הוא בחיים לא יעשה לי את זה", ואחרי שנה נודע לי ממקור אחר וזה נורא מכל, הצטערתי שלא הקשבתי לעצמי ועקבתי ובדקתי ,ככה אם הייתי מגלה מוקדם היה נחסך ממני הרבה צער, במקרה שלי זה היה כל כך פשוט, אם רק הייתי שולפת פרוט שיחות מטלפון הנייד שלו הייתי רואה בשנייה שיחות ארוכות ולא מזוהות, לא הייתי צריכה ללכת רחוק, אבל לצערי רק אחרי שנודע לי ונכנסתי לראות את הפרוט במחשב הזדעזעתי לראות איך כל יום כל היום הם היו מדברים יחד שעות על גבי שעות בעוד שהשיחות איתי היו דקות ספורות ביום.....עצוב
לדעתי האישית אל תקל ראש בתחושות שלך, אל תתקוף כמובן, תבדוק לאט בעדינות ובאלגנטיות בלי שירגישו....מקווה שבע"ה תגלה שהכל היה סתם
בהצלחה,מכל הלב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיון
אני02/05/2010אני יודע בוודאות שאשתי מנהלת רומן אז מה? נניח שתגלה שכן, מה בדיוק אתההולך לעשות עם האינפורמציה? אני החלטתי לא לעשות עם זה כלום ולהמשיך בשגרה כרגיל ונראה לי שזו היתה ההחלטה הכי טובה שיכולתי לקבל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל תומכי החוקר הפרטי
אסף02/05/2010חברים אתם יודעים כמה עולה חוקר פרטי? בין אלפים רבים לעשרות אלפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)