מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשתי עזבה,מפרקת את המשפחה,ואני אוהבתום04/01/2010
אשתי עזבה אותי ואת הבית, עושה דברים המביאים לפירוק המשפחה, מתנכרת לי ומונעת ממני ליצור איתה כל קשר, ואילו אני שאוהב אותה ומבקשת להקים מחדש את המשפחה, ולא יכול לשאת את העצה שנותנים לי דורשי-טובתי: "פתח פרק חדש ומצא אהבה חדשה". בתחושתי אפילו ההרהור על כך הוא בגידה באשתי. לשם הבנת המצב: יש לאשתי ולי 6 בנות ובנים משותפים, אחרי יותר מ-3 עשורים של חיי-משפחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשתי עזבה ,מפרקת את המשפחה...
מיכל פאטל05/01/2010שלום לך תום,
מתוך דבריך עולה שלך רצון עז להשיב את אשתך הביתה ולשקם את חיי הזוגיות והמשפחה המצויים במשבר.יתכן כי אשתך עזבה את ביתכם המשותף כיוון שהיו ביניכם קונפליקטים ? אי הבנות? כעסים? תיסכולים שלא קיבלו מענה? ברור שיש ביניכם כעת מצב משברי בזוגיות, ואהבה -שהיא מרכיב מאד חשוב בחיי זוגיות- איננה מספיקה. יש צורך גם בהקשבה הדדית, הבנה, יכולת לתקשר היטב ולהתמודד בופן אפקטיבי עם קונפליקטים.
אני מסכימה עמך, שמוקדם מדי לפתוח פרק חדש ולמצוא אהבה חדשה, במיוחד לאור העובדה שאתה מעוניין ומאוהב באישתך, יש לכם 6 ילדים משותפים וטרם ניסיתם לפנות לייעוץ מיקצועי.
לכן המצלתי לך, להציע לאישתך לפנות ליועצ/ת לחיי נישואין ומשפחה ולטפל במשבר שהגיעה לשיא באופן מיקצועי.
בהצלחה לכם!
מיכל פאטל- יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילוווווושרה מאי שם03/01/2010
אני כותבת כאן מתוך ידיעה שאולי זה לא הפורום המתאים אבל כבר "נקשרתי" לנמצאים כאן ולדרך המחשבה שלהם אז אני בוחרת לשתף אתכם.
האקס שלי.. הכל מתחיל ונגמר באקס שלי...
אנחנו מכירים מאז שאנחנו ילדים בערך 11 שנים כבר.
מאז שהכרנו היינו ביחד אין ספור פעמים וכל פעם זה נגמר בדרל לא דרך.
הבנאדם במילים תמציתיות הוא לא מציאה אין בו משהו מיוחד אין בו משהו בולט אבל אני לא מצליחה להישתחרר ממנו.
תמיד לא משנה באיזה מצב אני יהיה כמה זמן לא דיברנו כמה חרא הוא יצא בפעם הקודמת תמיד נמצא אחד את השני תמיד אני יחפש אותו תמיד הוא יפיע לי בחלומות ובתקוות.
אני לא מבינה מה יש בו שמושך אותי כ"כ?
שמצליח לרגש אותי כל פעם מחדש?
כל דבר קטן שהוא עושה בשבילי זה עולם ומלואו והוא מבחינתו אף פעם לא ידע כמה אני באמת מרגישה אילו הוא אף פעם לא ממש רצה להבין. אני בשבילו זה לא יותר מידי...
וזה מטריף אותי !!!
11 שנה והבנאדם לא עוזב אותי או שאני לא עוזבת אותו ואני לא מבינה למה? מה כ"כ מיוחד בו? זה לא המקרה הקלסי של הוא לא רוצה אותי אז אני רוצה אותו יותר כי כבר היו גברים לפניו ואחריו שלא רוצו אותי כשאני רציתי אותם והמשכתי הלאה כמו שכל בחורה עם שכל תעשה.. אבל ממנו אני לא מצליחה ובאמת לא נראה לי שגם אני רוצה להישתחרר .
חשבתי שאחרי שנשכב שוב תירד לי הסקרנות אילו תיחלש הכמיהה הזאת אילו ולא הופתעתי לגלות שטעיתי.
בעצם מה שאני צריכה זה דרך זה פיתרון פלא איך להראות לו אותי פעם אחת ולתמיד כמו שאני כמו שאני רוצה שהוא יראה אותי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריפטונייט
טל03/01/2010לכל אדם (כן, גם לי) יש אדם אחר שהוא הקריפטונייט שלו.
אותו אדם אחר, שהוא רע לנו או לכל הפחות לא טוב בשבילנו, אבל אנחנו נמשכים אליו בצורה לא ברורה. אולי זה פרומונים, אולי זה התאמה סמויה בתת-המודע, אין לי מושג. אבל זה קיים ולא ניתן להתעלם מזה.
מה שכן, כמו שהקריפטונייט הורס את סופרמן, כך הוא הורס אותנו. לכן הפיתרון הוא לעשות מה שסופרמן עושה: להתרחק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריפטונייט
שרה מאי שם03/01/2010אז כמו שהבנת כבר זה בערך הדבר הכי קשה שיש ...
לא יודעת למה באמת שלא .
אולי ההסבר שלך הוא באמת נכון, ובאמת יש בנאדם אחד בעולם שלא משנה מה לא משנה מתי לא משנה איפה תמיד יהיה אצלי בראש.
ולא משנה כמה זמן יעבור או כמה מים יזרמו בנהר תמיד תהיה לי פינה בשבילו.
השאלה האמיתית היא למה בעצם אני מוצאת בזה אישהו סוג של הנאה? איך יכול להיות שאחרי כל מה שעברתי, כל מה שהוא העביר אותי אני עדיין מחפשת אותו? אני עדיין רוצה את זה?
אם אפשר להעיד עלי משהו אחד זה באמת שאני לא מסוג הבחורות האלה שנהנות לסבול.
שאני האחרונה שתיפול לתוך המשחקים האידיוטים האלה ותיתן להם במה אבל איתו זה משהו אחר.
לא משנה כמה אני "בשליטה" עם כל באנדם אחר, איתו אני פשוט כמו ילדה בת 15...
אני לא יודעת אם אי פעם זה באמת יעבוד ביננו, אני לא יודעת אם אי פעם הוא ישים לב סוף כל סוף לאותה ילדה בת 15 שמעריצה את האדמה שהוא דורך עליה משום מה.
אבל אני יודעת שגם עכשיו כשהדבר האחרון בעולם שאני רוצה זה להיכנס לעוד מערכת יחסים אני רוצה אותו ליידי. אני צריכה אותו לידי.
לא בתור חבר שלי לא בתור האהבה הכי גדולה של החיים שלי.
רק שיהיה ליידי ואני אוכל להניח עליו את הראש שלי ולחייך כשהוא מלטף אותי ועטף אותי בריח שלו....
הלוואי והייתה דרך לגרום לו להיסתכל קצת מעבר למה שמונח לפניו ולשבור את הסטטיסטיקה שייצרנו במשך 11 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך לגרום לו
טל04/01/2010כתבת "הלוואי והייתה דרך לגרום לו להסתכל...."
את מדברת על "לגרום" ומתכוונת ל"לשכנע". זה לא יילך. אי אפשר לשכנע מישהו בעניינים של הלב. ענייני הלב הם רגשיים בעוד שפעולת השכנוע היא שכלתנית. זו הסיבה שאנשים המונעים על ידי רגשות, פועלים פעולות שלעתים הן סותרות את ההיגיון הבריא. אין שום קשר בין אהבה והיגיון, בין מה שמתאים רגשית למה שנכון תועלתנית.
אני יודע את זה ממקור ראשון. חשבתי שאשתי תשתכנע לחזור אלי אחרי שתבין ש"קר שם בחוץ". אבל זו לא סיבה מספיק טובה לרצות להיות עם מישהו. וגם הבחור שמצאה לעצמה, שהוא לחלוטין "לא נכון" בשבילה, מוכיח את התזה הזו. אז כן, הוא יכול להיות אבא שלה, וכן, הוא נשוי וכן יש לו ילדים משלו וכנראה שלא ייתן לה עוד ילדים, גם אם יעזוב את אשתו בשבילה (מה שכנראה לא יקרה). ונכון שהם יהיו תלושים מבחינה חברתית ונכון שהוא פרימיטיבי שמצפה שהיא תשרת אותו על ימין ועל שמאל.
אבל היא עדיין אוהבת אותו.
אז אם את מחפשת דרך, דעי לך שאין כזו. עכשיו, אם את כבר מבינה שהוא לא טוב בשבילך, ורוצה לבחור בשכל, אז תתרחקי ממנו. ואם את מעדיפה ללכת עם הרגש, אז תתקרבי אליו, ותשלמי את המחיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל היקר
שרה מאי שם04/01/2010אני רוצה אני רוצה להמין שאני אהיה מסוגלת להתרחק ממנו אבל אני מכירה את עצמי ואת החולשות שהוא גורם לי להרגיש בכל הגוף ואני יודעת שזה לא יצליח.
אני לא באמת יודעת אם אני כ"כ רוצה שזה יצליח כי באיזשהו מקום (בטוח חולני) אני עדיין מקווה לטוב עדיין מקווה שהוא יתעורר יום אחד ויבין הכל.. באיזה שהו מקום אחרי כל מה שעברתי בחיים ולא רק בתחום הזוגיות והיחסים אני בוחרת להישאר נאיבית ואופטימית איתו (או אידיוטית זו גם אופצייה).
בנוגע למה שכתבת על אישתך אני מקווה באמת שהבנת שאלו לא הסיבות הנכונות והכידאיות לגרום למישהו להישאר או לחלופין לחזור.
בנאדם צריך להיות איתך לצידך מרצון ומבחירה ולא מחוסר ברירה.
עם בעלי אני עוברת עכשיו את התהליך הזה.
אני יכולה להגיד מנקודת המבט שלי בכל העניין שזה באמת מפחיד ובאמת קר שם בחוץ אבל אני מעדיפה שיהיה לי קריר לבד מאשר קור כלבים איתו.
זה לא הוגן כלפי ובטח שלא הוגן כלפיו.
לעניות דעתי לא מגיע לאף אדם לחיות עם מישהו שלא אוהב אותו ולא נמשך אילו זה מצב שיכול להרוס בנאדם ולשגע אותו מרוב מחשבות על המצב ולמה אני לא מספיק טוב/ה בשבילו/ה.
אני מקווה שיהיו לי סיפורים עם סוף טוב לספר לך וגם אם לא רציתי להגיד תודה מכל הלב שנתת לי מפלט מכל הבלגאן הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שתמצאי את עצמך
טל04/01/2010ויותר מזה, שתחזרי לספר על כך.
ואם עזרתי לך, אז אני שמח - כי לעזור לך זה לעזור גם לעצמי. בזכות התובנות שאני מפזר כאן, אני לומד עוד דברים בקשר לעצמי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אב מסיתליאור02/01/2010
אני ואב הילדים התגרשנו לפני כחודשיים וחצי ופרודים לפני כן כ- 7 חודשים. בעלי ניהל רומן 2.5 לפני שהחל הליך הגירושין. היום ובכל הזדמנות הוא מנסה להסית את הילדים כנגדי, לאמר להם כי אני השקרנית ולא הוא, משקר ואף אומר לילדים לשקר לי בכל מיני דברים אך בסופו של דבר הם מספרים אמת. הוא מנסה בכל דרך שהילדים לא יראו את האמת שהבחורה איתה הוא חי היא הבחורה איתה הוא בגד. הילדים מבולבלים מאוד כי אבא שלהם מלמד אותם איך "לעבוד" על אמא.
איך להתמודד עם ניסיון האב להסית את הילדים והדרך בה הוא נוהג ומלמד אותם לשקר לי רק בשביל להרגיש שהוא לא אשם (מדובר ב- 4 ילדים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך הנכונה לילדים שלך
דליה שוורץ02/01/2010ליאור שלום,
לא כתבת בני כמה הילדים אך אם אבא שלהם יכול לדבר איתם אז גם את יכולה לעשות זאת.
הסבירי להם שאת אינך משקרת ובטח לא להם, אמרי להם שאת תמיד תעמדי שם לצידם, הסבירי להם כמה חשוב לאמר את האמת ולא לשקר ולא משנה מהו הדבר... מה שאני מנסה להגיד הוא שאת צריכה להקנות לילדים שלך את הדרך הנכונה לחיים ע"י שתגידי להם מה כן צריך לעשות ואיך כן ראוי להתנהג. בנוסף אני חושבת שלא כ"כ חשוב שהילדים ידעו שזאת האשה שאבא שלהם בגד איתה, אין לזה משמעות. לא תשיגי בכך כלום חוץ מאשר שהם יפתחו אליה כעס ואז יהיה להם שם לא טוב והם יצטרכו ללכת בכל שבוע לבית שיש בו כעס ושנאה. במקום זה תתרכזי בדברים הטובים שאת יכולה לתת להם וללמד אותם, אני בטוחה שהם ישיגו מזה הרבה יותר.
אולי כדאי גם לנסות לדבר עם האבא ולהסביר שהוא גורם לילדים נזק וכדאי להפסיק להתעסק בכם אלא בדרך הטובה והנכונה לילדים. חשוב לי לציין שגם אם הוא יחליט שהוא רוצה להמשיך בדרך שלו תיהיי את האחראית ולכי בדרך הנכונה עם ועבור הילדים שלך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצילו,נונה02/01/2010
לא מצאתי כותרת מתאימה יותר. אני ובעלי ביחד כבר 17 שנה, נשואים 13 שנה והורים ל- 4 ילדים בגילאי 3-12. בשנים האחרונות התרחקנו מאד. סקס כמעט שאין . מדברים ובסהכ יחסים טובים אך החברות והשיתוף כבר לא כל כך שם. לפעמים הגדרתי את זה כשני שותפים לדירה למרות שאני חושבת שזה יותר מזה. (מצטערת על הבלבול, אך זה מצבי כעת :-( ).
פעם בכמה חודשים ניהלנו שיחה (בד"כ ביוזמתי) והגענו למסקנה שאנחנו צריכים לשפר את המצב, ללמוד לדבר, לחבק ולאהוב מחדש.
לפני כחודש וחצי, בעקבות משבר קן עם הבן הגדול - לחצתי עליו להתחיל טיפול זוגי מתוך כוונה לתקן את המצב. נכון, היה ברור לי שזה יכול להוביל לכיוונים אחרים ולא רק לתיקון המצב (למרות שלא האמנתי שזה יגיע לזה), אבל היה לי קשה להמשיך ככה.
בטיפול עלו דברים לא פשוטים , אני בחרתי להעלות את הכל כולל הכל ולהכנס ממש גם לפרטים הקטנים ביותר של הסקס. המטפלת ניסתה להבין מה היה לנו פעם ומתי הכל דעך. ל אהצלחנו לענות בברור על זה. טוב אולי איכשהו על מה היה פעם ופחות על איפה הנקודה שבה זה דעך.
הוא לא איש של מילים וכל הסיפור הזה הכניס אותו ללחצים. לפני כשבוע - בטיפול, המטפלת העלתה שוב את נושא הסקס והוא אמר שאני ממש לא מושכת אותו, שהוא אפילו לא מסוגל לחבק מדי פעם או ללטף (דבר שמאוד חשוב לי). בסוף הפגישה ביקשתי שיחשוב מה הוא רוצה, למה הוא איתי, למה הוא בא לטיפול.
לקצר קצת - לפני כמה ימים, בעקבות טיפול נוסף הוא החליט שהוא לא רואה איך אפשר להציל את הקשר ונראה לו שעדיף שכל אחד ילך לדרכו ואולי ימצא אהבה חדשה.
קשה לי ואני כבר כמה ימים בוכה ושבורה. אני לא מסוגלת להעלות כאן את כל מה שקורה ואולי הכתיבה כאן היא סוג של פורקן עבורי.
אני יודעת שתעבור עלי תקופה קשה ושבסופה אצא מחוזקת (מתכננת לקחת פסיכולוגית ולעבר את זה עם ליווי צמוד) אבל למרות הכל נראה לי שהוא מוותר מוקדם מדי. בכל זאת יש לנו 4 ילדים וכמו שמישהו כתב כאן - איך הוא יסתכל להם בעיניים ויגיד שניסה הכל כשברגע שהוא מבין שלא אוהב מישהי שחי איתה כל כך הרבה שנים הוא מייד מוותר ולא מנסה לשקם.
נכון זה נראה בלתי אפשרי לשקם לפעמים אבל אני חושבת שלפחות הוא לחייב לי ולילדים את הנסיון.
בנוסף אני יודעת שיש לו קשר עם מישהי (לא חושבת שמדובר בסקס, ותחסכו ממני בבקשה את התגובות הרעות שאני נאיבית ומטומטמת...).
כתבתי המון כאן ולא כיסיתי כלום. בטוחה שבסוף יהיה בסדר אבל כרגע מוצאת את עמצי לפעמים במצב שפשוט מתחשק לי שמישהו יתנגש חזק ברכב שלי בזמן הנסיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישואים בסוף הדרך
דליה שוורץ02/01/2010נונה שלום,
את מתארת מצב של יאוש ובתוך היאוש יש גם אכזבה, את מאוכזבת שהוא לא מנסה את מוטרדת ממה שיהיה אך אם תעצרי רגע תוכלי להבין שאולי הוא מבחינתו עושה את הצעד הנכון ביותר עבורו. יכול להיות שנגמר לו והוא באמת רוצה להתחיל מחדש. אני מציעה שתפסיקי לחשוב על איך הוא יסתכל על הילדים וכו' ותתחילי להחשוב איך את עושה את הדרך הזו. איך את יודעת לפרגן לעצמך על כך שאת עשית הכל כדי שזה יצליח.
לעיתים קורה שאחד הצדדים מוותר לפני השני וזה בסדר כי אתם שני אנשים שונים וכל אחד הגיע להחלטה מהדרך שהוא עשה. לכן תתרכזי בדרך שלך להמשך ותעשי כל מה שאת יכולה כדי להגיע בדיוק למקום שאת רוצה להיות בו.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלמה עם עצמישרה מאי שם02/01/2010
טוב אז אחרי ההקדמה בשבוע שעבר היו מספר התפתחויות וכמה שינויים.
אני ובעלי ישבנו "לשיחה" שיננו היינו באותה דעה שזה פשוט נגמר שאין יותר מה להציל.
באמת הרגשתי שאנחנו מבינים אחד את השני וששניננו מחליטים לעשות אותנו מאושרים .
כל הסביביה החברים המשפחה כל אחד בתורו עשה לנו שיחה וביקש מאיתנו להיסתכל על הדברים שוב.
אבל אני בתוכי כבר ידעתי שאין מפה דרך חזרה כבר לפני חצי שנה שהכל התפוצץ בפעם הראשונה ידעתי. אבל פחדתי.. פחדתי מכל הסטיגמות של להיות גרושה בת 24. פחדתי לעזוב את כל מה שנוח לי ומוכר פחדתי להיות לבד.
לא משנה כמה אמרנו שנשים את זה בצד שננסה להישתפר שום דבר לא עזר.
אני מבחינתי מערכת יחיסים אמיתית מושתת על שלושה עקרונות , נכון יש המון המון דברים קטנים שמרכיבים מערכת יחסים מוצלחת אבל ביננו צריך רק שלושה דברים כדי שיהיה לזה המשכיות :
אמון, תקשורת, ואינטימיות.
ברגע שמוציאים מהמשוואה את אחד מהמשתנים האלה לא משנה כמה נשחק עם זה לא תהיה מערכת יחסים תקינה.
אני במצב שיש אמון לפחות מבחינתי אבל אין תקשורת אין אינטימיות לא נפשית ולא פיזית ומבחינתי אין שאיפה לייצר כזו.
אני רוצה להגיד שנכון אני מתה מפחד אני מרגישה לפעמים שאני עומדת על הגשר קשורה לחבל בנג'י והגיע הזמן שלי לקפוץ.משהו שתמיד רציתי לעשות אבל אף פעם לא היה לי את האומץ.
אבל אני שלמה עם עצמי . שלמה עם כל הסטיגמות וכל השינויים שיבואו אלי אני אקבל אותם בברכה.
מישהו פעם אמר לי שצריך להיות טיפש בכדי לעשות טעויות אבל צריך להיות חכם בכדי ללמוד מהם.. (או משהו בסגנון).
בקשר לאקס עם מישהו עוקב מהשירשור האחרון מה לעשות בסך הכל אני בנאדם והוא עם התווים הנכונים מוצא כל פעם דרך חדשה לנגן עלי.
שכבתי איתו. ואני אומרת את זה בפה מלא כי לא. לא בגדתי בבעלי. אמנם אני נשואה אבל זה רק על הנייר. בראש בלב ובהרגשה אני פרודה כבר זמן רב.
היה לי מוזר לשכב איתו שוב להיות בבית שלו עם כל הדברים שלו זה היה ממש מוזר כאילו 4 שנים עברו אבל לא יותר מידי השתנה.
מבחינת הסקס הוא היה מופלא אבל כל מה שמעבר היה קצת יותר מידי טכני בשבילי. כנראה שאני צריכה עוד קצת זמן לעכל את כל מה שעובר עלי ועוד יעבור בזמן הקרוב.
אני מאמינה שאני "ייתקל" באקס שלי עוד כמה פעמים אבל לא נראה לי שזו תהיה המערכת היחסים הבאה שלי.
אני אפילו לא רוצה עכשיו מערכת יחסים.
אני סך הכל בת 24 ואני רושמת כאן נסיונות של חיים שלמים.
תודה לכל המגיבים העצות שלכם הדליקו אצלי אור במנהרה המפחידה הזאת שהתחלתי את דרכי בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלמה עם עצמי
דליה שוורץ02/01/2010שרה מאי שם שלום,
אכן נשמע שאת שלמה עם עצמך וזה מצויין. שימי לב שאת פועלת מתוך מחשבה ולא מתוך דחף ואם זה כך, כלומר את יודעת מה את עושה ומתחילה דרך שאת יודעת לאן את רוצה להגיע, אז זה מצויין.
בהצלחה,
דליה שוורץ- מאמנת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איילרוני01/01/2010
מה עם תשובה עינינית לשאלה שלי,עד עכשיו ראיתי שיש לך תשובות עיניניות אז בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה עניינית לרוני.
איל03/01/2010באמת קשה להגיב בצורה עניינית, למי שמתנהג בצורה חסרת אחריות ומטופשת.
יש הרבה גברים שכל מה שיש להם בחיים, זה לכבוש ולהכניס למיטה עוד אשה, להשתמש ולזרוק.
והאתגר הכי גדול בשבילם זה אשה נשואה, תפוסה.
הם יודעים מה להגיד, איך להחמיא, הם מבינים מה האשה רוצה לשמוע, מה חסר לה והם מדברים ומדברים עד שהמטרה הושגה.
נכון, כאשר גבר עושה אותך, ואחר כך מנפנף זה כואב.
כאשר הוא נשוי, זה יותר קשה, וכאשר גם האשה נשואה זה הכי, הכי קשה.
אני לא יודע מה חסר בנישואים שלך, אולי אינטימיות רגשית, אולי פירגון, אולי תשומת לב, אבל יש מי שמזהה את הצורך שלך, מספק לך אשליה מסויימת ואת מתמסרת, וחמור מזה גם מתאהבת.
תראי רוני, או שתתקני אם אפשר, את הנישואים שלך, כדי שתקבלי מהם מה שאת צריכה, או שתתגרשי ,כי לקבל את זה ממאהבים מזדמנים, בטוח שלא תקבלי גם אם נדמה לך שכן.
כרגע את "טרף" קל לגברים רבים, אני מאוד מקווה שלפחות תעשי חושבים, ותעשי סדר בחיים שלך, כי נראה לי שאת תסבלי עוד הרבה, בגלל התמימות שלך וחוסר הבגרות שלך.
אני מקווה בשבילך, שאני טועה, ואת תפיקי לקח ממה שקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל שלום
רוני08/01/2010איל , תודה כל מילה פגעה בול , היום אני יותר מפוקחת מסתכלת על הדברים בצורה אחרת יותר בוגרת מבחינתי גמרתי פרק זה בחיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבעל עוזב את הביתסימה31/12/2009
שבוע שעבר היינו אמורים בעלי ואני לחגוג 10 שנות נישואין, אך לא כך הדבר, בחצי שנה האחרונה היחסים ביננו לא משהו וכל זאת החל מהרגע שנסע לכריתים בלעדיי (ולא הוא לא בוגד בי זה וודאי!), אנו יחד 10 שנים ובסה"כ היחסים ביננו היו עד כה תקינים למדיי, ללא ריבים יותר מידיי, מבחינה כלכלית אין בעיות כך שהכל למעשה שגרתי. יש לנו שני ילדים מקסימים (בן 6 ובת 3.5), אך בתקופה האחרונה הגענו למבוי סתום, בעלי הגיע למסקנה שמבחינה רגשית הוא בתחתית, טוען שאינו מצליח לשחזר את אהבתו אליי ואנו למעשה כבר חודשיים מתנהגים כשני זרים בבית. בשבת האחרונה החלטנו שהוא צריך לעזוב, משהו שהיה צריך להיעשות כבר מזמן אך הוא מבחינתו ע"פ נוחות שלו וגם אינו מעוניין לפגוע בילדים. אני חושבת שאם יש סיכוי כלשהו להחזירו אליי שה ע"י כך שיאבד אותי ויחווה חיים בחוץ. אודה לקבלת חוות דעת בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעל עוזב את הבית
תמי אורן31/12/2009סימה שלום,
לא ברור לי מה ניסיתם לעשות עד כה האם התעלמתם מהבעיה עד שהגעתם למצב בלתי נסבל? מדוע פרידה תתן את התשובות. אני ממליצה בחום בפרט לאור העובדה שיש שני ילדים קטנים לפנות לטיפול זוגי להבין מה קרה בזוגיות שנגמרה האהבה ומה עובר על בעלך שמבחינה רגשית הוא בתחתית כפי שציינת.
לפחות תיהיה לשניכם היכולת בעתיד להתבונן בעיני ילדכם ולהגיד שניסיתם הכל כדי לשמור על שלימות המשפחה. נראה לי שתמכת בהחלטתו לעזוב ממקום של נקמה , שירגיש בחסרונך ואולי יחזור. כך לא פותרים בעיות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל סף ייאוש
סימה31/12/2009יכול להיות שאת צודקת לגבי התעלמות מהבעיה, בעלי בשנתיים האחרונות נתן לי כל מיני איתותים לעובדה שאינו מרוצה מחיי השגרה שנשאבנו אליהם ואילו אני לא בהכרח התייחסתי, היה לי קל לקבל הכל כמובן מאליו. אבל הכל החל למעשה לפני חצי שנה שבה נסע לכריתים וכנראה שם הוא חווה מעין שכרון של חושים, בילה,היה על האופנוע כל היום, לא היה צריך לחשוב על כלום ואילו אני מצידי לא פרגנתי ואף חשתי פגועה לאור העובדה שציין בפניי שהוא נהנה שם כמו שלא נהנה מעולם בחייו. אך בחצי שנה שלאחר מכן באמת שניסיתי דיי הכל, ניסיתי להבין איפה הבעיות שלי וניסיתי לשפרן, ניסיתי להיות תומכת ואוהבת ואף גם ניסית את הגישה של לתת לו מרחק, אך כנראה כבר היה מאוחר מידיי והוא כבר היה בקצה ולא יכל הביא את עצמו בלנסות כלל.
אני לא חושבת שהעובדה שאני אומרת לו לעזוב הינה ממקום של נקמה, להיפך הוא הנכון הנ"ל בא ממקום של תקווה שאולי אכן הוא יבין מה הוא מפסיד או שלא, אבל הוא לפחות יהיה שלם עם עצמו, אחרת אם זה לא יקרה עכשיו זה יקרה מאוחר יותר, קיימת בו האובססייה לעזוב ומה שמנע ממנו עד כה זה הילדים. אני באמת לא יודעת מה הנוסחא להצלחה הרי זה לא מדע מדוייק, מה שכן אני יודעת שאני רוצה אותו ואת מה שהיה לנו בחזרה ואולי אם יחווה את החיים בלעדיי אולי ייזכר באמת כמה אהב אותי ולא כמו היום שאני זמינה עבורו בבית והוא מצידו אומר לי שאינו מסוגל לשחזר את אהבתו אלי (מה שמעליב מאוד לשמוע). הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתך אחרי שמסרתי פרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא עונה לי?
סימה03/01/2010כתבתי לך תגובת המשך להתייחסות שלך, מאוד אשמח לקבל את חוות דעתך. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא סגר חוזה שכירות
סימה17/01/2010בשבוע שעבר הוא שאל אותי האם אני בטוחה בעובדה שאני רוצה שיעזוב את הבית ולאחר שחידד לי שהוא כרגע לא מעוניין לעזוב וזאת בגלל הילדים, לאחר וחידדתי לו שאיני מעוניינת שיישאר בשביל הילדים, וציינתי בפניו שאם הוא מתחרט ורוצה לנסות אז אני מוכנה, הוא סגר חוזה שכירות במלון דירות. כולי כואבת ואיני יודעת כבר איך להתמודד עם המצב, מצד אחד ההגיון אומר שאם אינו אוהב אותי אז אי אפשר להישאר יחד, אך אני מסרבת להאמין שזה נכון, מבחינתי הוא הכניס את עצמו לסיטואצייה והוא זורם איתה, הוא קודם ירה את החיצים ואח"כ כיוון את המטרה (החליט שהוא לא מאושר, שלא טוב לו, ואז הכל בגללי ולכן אינו אוהב אותי יותר). בסופו של דבר אף פעם לא טיפלנו בזה כמו שצריך, במשך חצי שנה נתנו לזמן לעבור מבלי שמבחינתו הוא ייעשה משהו ע"מ לשפר ועל כך אני כועסת עליו מאוד. בהמשך לתגובה בנושא כישופים, אני הלכתי גם לקוראת בקפה וגם לאיזהשהוא רב אשר שניהם הגדירו באופן מפתיע את אותו הדבר - צויין כי אנו זוג שורשי הכתוב למעלה בשמיים מה שלא קיים אצל כל בני זוג, וגם אם ניפרד הלבד לא ייעשה לא לו ולא לי טוב, צויין שהוא מאוד מבולבל ועטוף בחומה שלא ניתן לחדור אליה מה שבהחלט נכון, אף אחד לא יכול לדבר איתו הוא מאוד עקשן ומשדר איתנות בדעתו מה שלטענת הרב ההיפך הוא הנכון. ואילו אני , אני מנסה להיאחז בעובדה שאולי יש עוד סיכוי, בפועל אני אוספת את עצמי ע"מ לתפקד ולו רק בשביל שני ילדיי הקטנים והמקסימים שכרגע לא מרגישים דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אסי18/01/2010לסימה, אומנם מצבי אינו כשלך אני כן עברתי בגידה, אך התוצאה של פירוק/כמעט פירוק משפחה וזוגיות הינו זהה, היום בראייה יותר מפוקחת (מה שלא קיים בזמן ש"הכל מתפוצץ"וההרגשה שאין לך שליטה בדברים שקורים. את כבר לא "שחקנית" מרכזית בחיי המשפחה אלא נסחפת יותר במה הוא רוצה ומה הוא אמר ואיך הוא מתנהג וכל הזמן צריכה להתמודד עם דברים ואמירות חדשות של "הוא אמר לי..." ו"הוא משכיר דירה..." ) צריך להבהיר שהזוגיות והמשפחתיות חשובה אך את לא צריכה לנסות "בכוח" לא הכל צריך ליפול כמעמסה והרגשה שאת אשמה במצב שהגעתם, אני היום לאחר שנה מרגיש שדי פגעתי בעצמי, די השפלתי את עצמי וגם כך שידרתי וכמובן כך גם התנהגו אלי, לפי דעתי המסר שלך צריך להיות ברור וצלול- אני מוכנה לשינוי, אני מוכנה לטיפול זוגי ולהבין בתוכך שגם הוא צריך להגיע להחלטה דומה, אי אפשר ל"כפות" עליו להרגיש כך והכי חשוב שההרגשה הזאת צריכה להגיע אליו מתוך הכרה שלו ולא בגלל ש"מכריחים" אותו להרגיש כך. מנסיוני הדל ככל שלוחצים יותר כך הצד השני מתרחק יותר. אני מבין את הרגשתך שהקרקע נשמטת מתחת לרגלייך אך תהיי חזקה ותנסי להיות בשליטה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיווג משמיים?!
בני - ילד טוב19/01/2010ניכר ממה שאת כותבת שהינך אשה חזקה מאוד שלא מוכנה להרים ידיים,
המקום בו את צריכה לשפוך את כאבך ולקבל כלים כדי לדעת איך להתמודד הוא בייעוץ מקצועי,
אני מבין ותקני אותי אם אני טועה שטרם הלכת ליעוץ מקצועי לפחות ברמה כזאת שאם ח"ו היית זקוקה לטיפול רפואי מן הסתם היית הולכת לרפא הגדול והטוב ביותר בתחום,
לכן קחי יוזמה ולכי לייעוץ אפי' לבדך ורק אחרי שתתחזקי ניתן יהיה לצרף את בעלך לתהליך,
יפה כתבת על זה שהוא ירה את החיצים ואח"כ סימן לעצמו את המטרה, ייתכן ומשהו נשבר אצלו והוא מעוניין בשינוי, אבל הוא לא למד שניתן לבצע שינוי בתוך המסגרת הנוכחית, והיא הרבה יותר מאתגרת ומשתלמת, וזה עיקר עבודת הנישואין, להתחדש ולרענן כל יום את הקשר ולעלותו לגבהים חדשים,
אז אנא ממך עשי את הצעד הנכון, ובטוחני שלא תתחרטי,
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי לייעוץ זה יעזור לך לסדר את הראש
מירית24/01/2010קודם כל ואחר כך תראי אם הוא מוכן להצטרף מה טוב, לדעתי רב הגברים חוזרים לזוגיות לאחר עזיבה מהסיבה הפשוטה שהם רואים שלא הכל ורוד בחוץ ובחורות וריגושים לא עומדים בתור בשבילו ואז הוא מחפש חזרה את היציבות והרוגע והנוחות שהיו לו. קודם כל תני לו אוויר ואל תלחצי. תבהירי שאת רוצה טיפול זוגי ותני לו לחשוב על זה. בינתיים כדי שתוכלי לתפקד ביום יום - לכי לטיפול זה יעזור לך. שווה את הכסף כדי לשבת מול מישהו שרואה ושומע עשרות כמוך בשנה ויכול לייעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הוא עוזב את הבית
סימה27/01/2010הרגע הקריטי הגיע, למרות שאני מסרבת להאמין זה קורה, הוא שכר דירה במלון דירות ששוהים בו רק רוווקים ורווקות עם כל הפסליטיז (בריכה, חדר כושר...), אני שבורה ומרגישה דיי בהכחשה שהנה עוד רגע זה יעבור והוא יחזור. הוא מסרב שנודיע לילדים וגם מסרב לקבל את העובדה שהוא לא יגיע כל יום לראות אותם. אני דיי עובדת עצות מה לעשות האם ללכת לפי דרכו שהיא בעקרון דיי טובה לילדים אבל גם בשבילו להשקיט את מצפונו או להתחיל לחשוב קצת על עצמי משהו שלא עשיתי כבר מעל חצי שנה. אני שוקלת לפנות ליועץ משפטי כבר להתחיל בשלב הבא שהוא גירושין למרות שהוא עדיין אינו מדבר על כך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעת דעות שלכםדינה30/12/2009
שלום
האם לדעתכם גבר נשוי שנכנס מדי פעם לאתרים פורנוגרפיים ומאונן
בזמן שאשתו לא נמצאת כדי "להפסיק לרצות סקס באותו זמן מסוים"
נחשב לבגידה , בהנחה שאשתו דיברה איתו בעניין והבהירה שזה לא מקובל
מבחינתה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתבגרי !
ממיכל31/12/2009כל גבר/אישה נורמלים נכנסים לאתרי סקס ומאוננים..מה רע בזה???
מעדיפה שהוא "יחפש" סיפוק בחוץ...?
"לא מקובל עליך".... אנחנו לא בגנון , תנסי לחשוב עם עצמך מדוע בעלך צריך לאונן............
זה לא אומר שאת לא סקסית בעיניו, זה לא אומר שהסקס שלכם לא טוב
זה אומר שבעלך אוהב סקס וכמו כל אדם נורמלי רוצה להגיע לסיפוקו כשאת לא בבית.........
זה טבעו של עולם
תקראי בספרות המחקרית כמה זמן ביום גברים חושבים על סקס...!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה?
דליה שוורץ02/01/2010דינה שלום,
את שואלת את השאלה שלך כאילו שזו שאלה במתמטיקה, אין כאן חוקים ומה מותר ומה אסור, אתם כזוג קובעים את החוקים שלכם וקובעים מה מותר ומה אסור. אם את לא חיה עם זה בשלום ואת נפגעת מזה אז את צריכה לנסות להבין מדוע הוא צריך את זה. אולי הסקס שלכם לא מתקיים בתדירות שהוא רוצה אולי הוא מעוניין בסקס מגוון יותר ממה שאת מוכנה לעשות ולכן הוא מוצא את מה שהוא מחפש באתרים פורנוגרפים. אני מציעה לך להפנות את השאלות אליו וכך תוכלי לקבל תשובות ויחד לקבוע את המותר והאסור שלכם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידהרוני30/12/2009
לאחר הכרות של כ-חצי שנה נפרד ממני לאחר חיזור ארוך שבו נענתי בשלילה , אמרתי לו לא כדאי לסבך עינינים אנו נשואים בעלי משפחות, הוא המשיך בחזור מילים יפות, כמו את יפה, סקסית בטרוף, מדהימה לאחר מכן נכנעתי ואכן הצליח להשפיע עלי, תוך זמן קצר הבנתי שהיה סטוץ הוא נסע לתקופה ארוכה וכשחזר הכל השתנה , לא אותם מילים, לא מחזיר פלפונים, וכשרציתי לודא מה קרה פתאם לאיניטימיות לקשר נענתי בצורה בוטה, הואשמתי בהתנהגות לא ראויה שאני מנסה לפגוע במשפחתו בדרישה שלי לקשר מה שלא היה לא נברא יש לי משפחה משלי ויש לי מה להפסיד , נפגעתי מאד מהתנהגות, קבלתי את התגובה כמו סטירה ניסיתי כל הזמן הזה להתעלם אבל האינטואציה שלי הצביע לי, את עושה שטויות תפסיקי את הקשר אכן הפסקתי אותו עם הרבה עוגמת נפש , ודמעות ממש לא היגע לו משהיא כמוני. הרבה גברים ניסו להתחיל איתי ודחיתי לא ברור מה משך אותי עליו דווקא וכאן היתה הנפילה שלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מגיע לך, שרלילה.
איל31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סוף העולם
את תתאוששי21/04/2010מי שכתב לך שרלילה הוא קשקשן,יכל להיות שעשית טעות כי לא הכרת את הבחור עכשיו תשקיעי בנשואים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי את עצמך
שמחה21/04/2010סיפורים הכל סיפורים אני רק מקווה שיום אחד תרגישי על עצמך מהי בגידה
תרוצים יש בלי סוף בגדת בבעלך את מלוכלכת ומגיע לך להתעסק עם אדם מלוכלך
שזרק אותך לכלבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויש
רון21/04/2010אני כל כך מרחם עליך (ולווא דווקא על מה שעשה לך) אני מרחם עליך בכלליות אני מרחם על הנשמה השחורה שלך שבגדה באיש שלצידך.
אם ירצה השם (ואני משוכנע שהוא ירצה) הגוזלים שממתינים לך בבית יסבלו גם ויחושו בעתיד את המושג הזה הקרוי בגידת בן/בת הזוג שלהם
תתבישי
אפס חסרת תועלת שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
רון21/04/2010אני חייב לציין שאין לי מושג איך את טוענת שלא מגיע לבחור שבגדת איתו בחורה כמוך אם כל מילה שלישית שלך היא טעות כתיב !!
מה את מחזיקה מעצמך ?
עילגת !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחמים
לי22/04/2010אייך את מרחמת על עצמך.הריי את הפוגעת והבוגדת.תיתביישי לך.נשים כמוך צריך לישפוך אלהם חומצה.שתרגישנה מה זו בגידה בבן הזוג שאת מיתחייבת לאהוב כול החיים{ועים ליבגוד אז לפחות לא עים נשויי}את ממש מגעילה ודוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב, תרגעו..
נוי24/04/2010היא קלטה תמסר.. אבל יש נשים שמתפתות מהר..באמת לא היית צריכה לעשות את זה..אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה..אבל את ממש לא צריכה לחפש על מי להתלבש עכשיו..אם לא טוב לך עם בעלך..אז לכו לטיפול זגי או שתתגרשו..אל תפגעי בו.. כמו שאת לא רוצה שהוא יפגע בך..ואז תהיי חופשייה לעשות מה שבאלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרידהרוני30/12/2009
היתי עם משהו בקשר רומנטי לאחר מספר פעמים של חיזור, מחמאות אין סוף וטלפונים שבתחילת הדרך נמנעתי, חשבתי מה הטעם שנינו נשואים, בעלי משפחות וילדים, אבל כל המחמאות האלה את יפה , סקסית, מתלבשת יפה נכנעתי וכמובן הגענו למיטה. אחרי זה הוא נסע לתקופה ארוכה וחשבתי שיחזור הכל יהיה מקסים כמו בפעם הראשונה אבל התבדתי.
התחיל להתרחק, ומיד הבנתי שהיתי לא יותר מסטוץ עבורו, אבל לא יכולתי להפסיק את הקשר עד
שקבלתי את שוק חיי בכך שהאשים אותי בהתנהגות לא הולמת, או בניסיון לפגוע במשפחתו דבר שהוא רחוק ממני מאד , שיתפתי אותו בדברים אינטימיים של משפחתי כנ"ל הוא הפגיעה היתה מאד קשה אפילו לא טרח להחזיר לי טלפון או להתנצל על התנהגות . אני נפגעתי מאד , אני בן אדם רגשי מאד, זה פעם ראשונה בחיים שלי שמשהו פגע בי בצורה כל כך קיצונית. איך להתגבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מגיע לך יותר מסטוץ.
איל31/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה עם נערת ליווימיקה30/12/2009
התחתנתי לפני כחצי שנה, בגלל אופי העבודה שלי אנני נמצאת בארץ באופן קבוע .השבוע גיליתי דרך שכנה שבזמן שהייתי בחול בעלי הזמין נערת ליווי.עולמי חרב עלי, אינני יודעת אם הוא עושה זאת בדרך קבע או שהיתה זו הפעם הראשונה .אינני יודעת למה הוא עשה את זה ,לטענתו רצה לנסות משהו חדש .האם אפשר בכלל לשקם את מערכת היחסים? מה יהיה אחרי 4 שנות נישואים אם כבר אחרי חצי שנה הוא משועמם .יהיה לי נורא קשה לנסוע לחול בידיעה שהוא שוב יכול לעשות את זה.אני מרגישה שאני לא מכירה את האדם שהתחתנתי איתו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה עם נערת ליווי
דליה שוורץ02/01/2010מיקה שלום,
התשובה לשאלתך האם אפשר לשקם את מערכת היחסים נמצאת אצלך. אם את רוצה לשקם אותה אז אפשר ואם את לא רוצה אז אי אפשר. שיקום מערכת יחסים תלוי בכמה את מוכנה לדבר על הדברים להקשיב למה שיש לו להגיד ולהתייחס לדברים בצורה ענינית ולא ממקום של נפגעת. אם את רוצה לשקם אז שבי איתו לשיחה רצינית בענין בלי האשמות ובלי כעסים. נסי לקבל תשובות לשאלות שלך וכך תדעי אם יש מקום להתקדם הלאה.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית - 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?חסויה30/12/2009
היי..אני נשואה 17 שנה +2 עליות ירידות נו ...כמו כולם.
לפני כ12 שנה היינו במשברון קטן בעלי לא עבד היו כל הזמן צעקות בבית רציתי רק להשאר בעבודה שם הכרתי מישהו שידע להקשיב לחבק לתמוך ולאהוב.. ובנוסף ..למצוא לבעלי עבודה!! עקב ההכרות בניהם ניתקנו את הקשר בנינו כדי שבעלי לו ידע דבר ..היחסים בבית השתנו נכנסתי להריון לאחר הלידה עזבתי את העבודה והכל חזר לשגרה כלא היה דבר..לאחר כמה שנים בעלי פוטר שוב והחליט להיות עצמאי..עקב לחצים מצידו נכנעתי והצטרפתי אליו אנו ביחד 24 שעות ללא דקת נשימה אוהבים שמחים והכל זורם חוץ מדבר אחד..בשבילו זה בית עבודה וחוזר חלילה ..הוא לא מוכן לצאת לא לבלות פשוט כלום אני רוצה גם להנות מהחיים והוא מאוד מרובע בעניין.
לפני כחודש התחיל אצלי קשר עם בחור שקטן ממני בעשר שנים (גם הוא נשוי)אבל מבטים בלבד ,הוא צלצל פעם או פעמים אני כמעט ולא יכולה לדבר כי בעלי איתי כל הזמן (והוא מאוד חשדן).הפרפרים בבטן רוצים ולא רוצים ..אני די פוחדת להתחיל עם זה ומצד שני זקוקה לקצת ריגושים.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה תשובות..
חסויה01/01/2010נפגשנו פעמיים למשך זמן קצרצר..חיבוקים נשיקות בלבד !! הוא פשוט מקסים..דיברנו על הזוגיות אחד של השניה הוא אמר שהשגרה משעממת אותו (בסה"כ שנה וחצי שהוא נשוי..)הוא אמר שהוא יוצא לחופש של כמה ימים ולא יגיע וכמובן שהוא מאוד יתגעגע...(אני לא מפסיקה לחשוב עליו אפילו חולמת..ובעיקר כועסת על עצמי שזה קורה)
ואני כבר כמה ימים לא רואה אותו ועושה חשבון נפש עם עצמי האם כל המשחק הזה שווה? האם כדי לסכן הכל בשביל איזה ריגוש??
האמת שאני מאוד מנסה במקביל לשפר את הדברים בבית לגרום לבעלי לרצות "לחיות" גם אחרי העבודה זה מאוד קשה לו ..הוא מגיע הביתה מהעבודה ובשבילו הכל נגמר עד למחרת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים
דליה שוורץ02/01/2010חסויה,
נראה שמערכת היחסים שלך בנויה על מה שבעלך רוצה ועל הדרך שהוא לוחץ ודורש שהדברים יהיו, מצד אחד את נכנעת ללחצים שלו אך מצד שני את לא מרוצה מזה שהדברים נעשים באופן שונה ממה שהיית רוצה ולכן את מחפשת את הריגושים במקום אחר.
יש אפשרות נוספת, לנסות ליצור את הריגושים עם בן הזוג שלך, להסביר לו כמה חשוב לך לצאת לבלות, להסביר שאת מעדיפה לעבוד במקום אחר ולא להיות יחד 24 שעות ביממה, להסביר כל דבר שגורם לך לאי נחת במקום לרוץ ולחפש את הריגושים שלך עם אחרים.
יכול להיות שתתקלי במצב שבו תסבירי לבעלך ותנסי ליייצר את הריגושים ותגלי שהוא לא קשוב או לא מעוניין. זה יהיה הזמן שלך להחליט מה את עושה ואיך את ממשיכה את הדרך.
בכל מקרה נשמע לי שייעוץ זוגי יכול מאוד להועיל כדי שתמצאו את הדרך שלכם.
אשמח לעזור יותר,
דליה שוורץ - 054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
חסויה06/01/2010תודה על תשובתך..האמת שהעבודה איתו לא מפריעה לי מה שכן זה השיגרה בית עבודה -עבודה בית !! פה זה נגמר הוא מאוד עייף הוא עובד קשה אבל יש ילדים שצריך להקשיב להם (מידי פעם אפילו שהם גדולים 16,12 ).
ניסיתי תוך כדי עבודה לדבר על כל מיני דברים בחיינו הילדים תשומת הלב הדרושה להם ,לי, לו,ואז הוא אמר "אני אוהב אותך את החיים שלי" אז אמרתי יפה אך החיים לא מתחילים בעבודה ונגמרים בבית יש חיים מעבר לכך מידי פעם צריך "אוויר" כן גם אתה !!!שהשיגרה לא תשעמם ,החלטנו שבימי חמישי נתחיל לזרום - מקווה שנצליח..........ולגבי הבחור הוא ממשיך להגיע ולהקסים אותי והאמת אני דיי פוחדת להסחף בזרם הפרפרים בבטן מובילים אותי לשם..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אבי06/01/2010לדעתי את עושה טעות ואפילו אם בעלך קצת לא בעניין הבילויים ובראש שלך אסור לך לבגוד בו כי בשביל ריגוש קטן את יכולה להרוס לעצמך תחיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אבי
חסויה07/01/2010תודה על תגובתך..
אני באמת לא רוצה להרוס את מה שבניתי במשך 17 שנים!!!
אני ובעלי נראים הרבה יותר צעירים מגילנו (אין אחד שלא אומר לנו) והוא קנאי לי בטרוף עד כדי כך שזה מעיק ,אנו עובדים יחד עם הרבה אנשים בעיקר גברים וכל הזמן אני מקבלת תגובות הצעות והוא מתחרפן.
אני באמת לא מתייחסת למה שאומרים- אך כנראה דיי נמאסה עלי השיגרה וחיפשתי קצת רגש...אותו בחור היה שם באותו הרגע חתיך הורס (צעיר ממני ב10 שנים )וידע "לקרוא"את מחשבותי ..נפגשנו פעמים לדקות ספורות (כי אין לי זמן אני על "סתופר") דיברנו ונפרדנו בנשיקה אחרי זה המצפון הציק לי..אבל הוא במחשבותי .. לפעמים השיגרה גורמת לך לברוח, ויותר מזה כשיש מישהו שעומד בצד וגורם לך להרגיש טוב אז אתה נסחף.
אני לא אומרת שכך צריך לנהוג צריך להגיע להבנה הדדית ואני כרגע מנסה בכל הכוח והרצון למרות ש....אני מקווה שאהיה יותר חזקה מהפיתוי .
בנתיים אני שומרת על ריחוק ללא דיבורים מיותרים ללא פגישות מנסה לשקם את ביתי שלי ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לך
אבי07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים גרושיםיעל29/12/2009
שלום,קוראים לי יעל ואני בת 12 ,ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 9,אני אצל אמא שלי ואבא שלי רואה אותי ואת אחים שלי(בני 7 ו9)פעם בחודש ומשהו.
אני מרגישה שאמא שלי מסיתה אותי נגד אבא שלי(היא מאשימה אותו מלא,קוראת לו הפושע ועוד...).
אני לא יכולה יותר,למשל,אני צריכה תמונות שלי כשהייתי קטנה לעבודה שלי בביה"ס,והתמונות אצל אבא שלי,אבא שלי אומר שיש לו את התמונות בתוכנה מסויימת ושאנחנו צריכים להתקין אותה,כל הורה שולח אותי להורה אחר,זה פשוט נורא.
אם אני מבקשת משהו מאמא שלי היא אומרת:"תבקשי מהאבא הזה שלך",ואבא שלי מתחיל לספר לי שהוא משלם מזונות ולא שקל מעבר לזה(מה שמעצבן זה שהוא חי בנוחות וטס מלא לחו"ל,ואם אני מבקשת משהו,נגיד בסופר,הוא אומר לי את זה.
בזמן האחרון אני רבה לפעמים עם אמא שלי,כמובן,שהכל קשור באבא ואם אבא שלך היה...אז היה...
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים גרושים
תמי אורן29/12/2009יעל שלום,
ראשית אני רוצה להגיד שאני שמחה מאוד שמצאת את הפורום הזה כדרך להביע את תסכולך מהמצב בשל גירושי הורייך. שנית אני חושבת שילדים רבים להורים גרושים מצויים בקונפליקט נאמנות לגבי ההורים וזו סיטואציה לא טבעית ולא נכונה. כנראה שתזדקקי לאומץ להגיד לאמך שאינך יכולה לשמוע יותר את ההכפשות את האשמות כנגד אביך כי הוא אביך ובכך היא פוגעת בך כי את נושאת 50% ממנו ויגייס אותםא' להבין את העובר עלייך וב' לחפש דרכים לשפר את המצב. .
כמו כן ילדים לא נדרשים לבחור בין ההורים. את יכולה להבין .את אמא ואת הפגיעה אבל זה בינה לבין אבא ואת אינך יכולה או צריכה להיות באמצע. כמו כן אני מייעצת לך בחום לפנות ליועצת ביה"ס או מישהו שאת סומכת עליו לספר לו את העובר עלייך כדי לא לשאת את הקושי לבד וגם לבדוק אפשרות שיכנס את כולכם קרי אותך וההורים לשיחה ויבהיר את העובר עלייך .
במידה ואינם מוכנים להתכנס יחדיו מה שקורה במצבים של ריב קשה ממליצה להפגש עם כ"א בנפרד בנוכחות הצד השלישי שהצעתי.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמי
יעל30/12/2009תודה על התגובה,אבל אני ניסיתי מלא פעמים להגיד לאמא שלי,ואז היא אומרת(צועקת)שאני בצד שלו וכו'...
אני נכנסת עם אמא שלי לריבים בגלל זה,וזה פשוט מעצבן,אני מעדיפה פשוט לשתוק,וזהו,נכון שאומרים שאחר כך מתפרצים וכל זה אבל אני כן מצליחה לשלוט בעצמי וזה יותר מכעיס מאשר פוגע.
אני די מתביישת ללכת ליועצת כי היא מלמדת אותנו שיעור פעם בשבוע ואני בעצם, לא יודעת איך להסביר את זה,אני תלמידה שנחשבת טובה,בכיתה של ילדים שעבררו מבחן,יש לי הרבה לחצים,מבחנים וכן,גם בעיות,ואני לא רוצה לשפוך את כל זה בפני היועצת במיוחד אם אני מתנהגת כאילו שאני בסדר גמור ופתאום יש לי מלא דאגות.
זה יותר מלחיץ אותי מכל דבר אחר,זה לא בגלל שאני קשורה באופן מיוחד לאבא שלי,זה בגלל משהו אחר,שזה פשוט מכעיס.
כן,אבא שלי לא צדיק וגם אמא שלי לא,אני רק רוצה שידברו ביניהם ולא כל דבר להעביר דרכי:בקשות,תגובות,ואפילו צ'קים של מזונות.
אז אני רק רוצה שיפסיקו להעביר דרכי את כל זה,איך אני עושה את זה בלי לפגוע באף אחד?
תודה,יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
תמי אורן31/12/2009יעל יקרה,
את כ"כ עסוקה שלא לפגוע באף אחד ולא לקלקל את הרושם שאת תלמידה טובה וילדה טובה שאת בסוף נשארת לבד עם בעיות שלא נכון שתשאי אותם לבד. לכן ממליצה לפנות או למחנכת ולשטח בפניה את הבעיה או במידה והנך רוצה להרחיק את ביה"ס מחייך האישיים לבקש מההורים לאפשר לך טיפול פסיכולוגי. כדי להוזיל עלויות ניתן דרך קופ"ח יש החזרים או דרך הרווחה באזור מגורייך את יכולה לפנות לעובדת סוציאלית שמתמחה בטיפול בנערות הטיפול בחינם.
אל תשארי עם העומס לבד.
בינתיים אני כאן בשבילך
תמי אורן 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אומרים "אני רוצה להתגרש"מוש28/12/2009
אני נשוי שלוש שנים. לפני כן היינו יחד שנתיים. עוד לפני שהתחתנתי הכרתי מישהי שרק התכתבתי איתה והרגשתי שאני מתאהב בה, אבל לא היה לי ממש אומץ להגיד לה שאני לא רוצה להתחתן ואהבתי אותה כאדם, אישה חכמה טובה ונחמדה, אז המשכתי עם התוכנית וניסיתי לנתק את הקשר הוירטואלי עם אותה בחורה. זה לא הלך ולמרות שניסיתי מידי פעם שוב מרוב רגשות אשם, המשכתי לדבר איתה ולשקר לה שאני לא מוכן לזוגיות עדיין ואודיע לה מתי כן ובינתיים מעדיף רק להתכתב. היא גם התאהבה בי והסכימה לחכות בסבלנות, בלי שום מושג שאני נשוי. בשנתיים האחרונות אני מרגיש שאני לא רוצה להיות נשוי לאשתי, אין בינינו התאמה או אינטימיות ואני רוצה כבר להיות עם אותה בחורה שעדיין מחכה לי אחרי שניסתה לצאת עם בחורים אחרים והרגישה שהיא רוצה עדיין אותי. איך אני אומר לאשתי שאני רוצה להתגרש. אני לא רוצה לפגוע בה למרות שברור שהיא תיפגע. לא מגיע לה אבל מצד שני אני לא יכול להמשיך עם השקר הזה. לא דיברתי על זה עם אף אחד, לא מסוגל אפילו לדבר על זה עם חברים שלי.. ואני לא יודע כבר מה לומר לבחורה הזו שאני אוהב ושכבר יודעת שאני נשוי ורוצה להתגרש (אנחנו עדיין לא ניפגשים מתוך כבוד לנישואין שלי)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אומרים "אני רוצה להתגרש"
מיכל פאטל28/12/2009שלום לך מוש,
התחושה שאתה משדר היא שאתה חי בעולם וירטואלי ולא בעולם האמיתי- זו נקודה אחת.אתה מספר שאין התאמה בינך לבין אשתך- מה בדיוק עשית על מנת ליישב אי התאמה זו לא ברור לי, האם שוחחתם על בעיותיכם או על קשיי האינטימיות ביניכם? האם ניסיתם לגשר ולימצוא פתרונות לכך? האם פניתם ליועץ/ת זוגית מומחית שיעזור לכם לזהות את ה'מוקשים' ולפרק אותם אחד אחד?
מתןך הדברים שאתה כותב, נראה כי כאשר אתה נתקל בקושי במקום להתמודד איתו אתה מנסה לעקוף אותו או באמצעות שקרים או באמצעות התנתקות /הבעת רצון לגירושין.אינך מתנהג באופן בוגר ואחראי.
מה יהיה אם תיפרד מאישתך, תהיה בקשר עם הבחורה שמחכה לך, ותגיעו לידי משבר בשלב כלשהו
-מה תעשה? שוב תשקר? שוב תמצא מעקף ותחבור לבחורה אחרת שתחכה לך ?
אתה צריך לדעת להתמודד עם קשיים, אי הסכמות , קונפליקטים- כל אלו הם חלק מהקשר בזוגיות,ובכדי להינות מקשר זוגי עליך לדעת ולהכיר דרכי התמודדות ותקשורת אפקטיביים.
אני ממליצה לך לברר עם מטפל/ת-מדוע אתה חושש/קשה לך להתמודד עם אמירות לא נעימות,עימותים, מצבים לא נעימים וכד'?
בהצלחה! מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.050-5475155* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מזונות ילדיםדנה28/12/2009
אנחנו זוג העומד בפני גירושין, ללא רכוש משמעותי לחלק (אין נכסים משותפים).
יש לנו 2 ילדים, ילדה בת 4 ש' ותינוק בן 8 ח'.
שאלותיי:
מה גובה המזונות המקובל במקרה מעין זה, עבור 2 הילדים?
האם תשלום בעבור שכר דירה וגנים כלול במזונות או שהוא משולם בנפרד, ואם בנפרד מה גובה התשלום?
אודה לתשובותיכם
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מזונות ילדים
תמי אורן29/12/2009דנה שלום,
שאלות אלו עלייך להפנות לפורום של עו"ד לענייני דיני אישות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)