פורום כושר גופני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה פעמים מומלץ להתאמן לנשים בשבוע?
    חנה
    23/11/2008

תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תלוי בגיל, במשקל, במטרות האימון

ענת פלדמן
    23/11/2008

זו לא ממש שאלה של גברים או נשים. אין מניעה מלהתאמן כל יום, במיוחד להורדה במשקל. את יכולה להיות יותר ממוקדת? כך אוכל לתת לך תשובה שמתאימה לך...
    :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל
    הדר
    22/11/2008

ענת שלום, אני בת 27, גובה 1.52 ושוקלת 58. אני מעוניינת לרדת במשקל ולהתחטב. בחודש (וקצת) האחרון התחלתי לשמור על אורח חיים בריא יותר מבחינת תזונה וספורט ואכן ירדתי כ- 4 ק"ג. מזה 3 שבועות אני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע. אני מעוניינת לדעת האם יש צורך להפריד בין אימון אירובי לבין אימון הכוח ובמידה ולא - מהו הסדר הנכון עבורי? כמו כן, האם ישנה עדיפות של אימון מסוים על פני אימון אחר (עדיף יותר אירובי או יותר אנאירובי...)? תודה! הדר

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• הדרי הי

ענת פלדמן
    22/11/2008

ברכות על הירידה במשקל, הבחירה בבריאות ובכושר !
    1. למה את מתכוונת בלהפריד בין אימון האירובי לכוח? יש אימוני סבולת שבהם את יכולה לשלב גם כוח - כמו למשל הליכה עם משקוליות. מידי פעם זה בסדר, מעלה את עצימות האימון וממקסם את השריפה הקלורית. אני בעד, מידי פעם (למשל באימון שכזה יתכן עומס על מפרק כף היד)
    2. אם הכוונה היא לאימון אירובי ואנאירובי בכל פעם שאת בחדר הכושר אז כן, אני בעד. אני ממליצה להתחיל עם האירובי, לפחות 45 דק'. אם אכלת מספיק ונכון לפני (גם על זה נוכל לדבר), את שותה מים וממשיכה לאימון האנאירובי.
    3. אימוני הכוח חשובים לא פחות, במיוחד לירידה במשקל, כיון שאת משמרת את מסת השריר שהולכת לאיבוד כשאנו מרזים. זה חשוב, ועוד - את מעלה את קצב השריפה הקלורית שלך גם מעבר לשעות האימונים. כך שהעדיפות היא לשני האימונים גם יחד
    בהצלחה, אני פה לשאלות נוספות.
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קפיצות
    עידו
    22/11/2008

היום עשיתי 580 קפיצות רצוף סטייל קפיצות על חבל רק בלי החבל למה זה תרם לי?האם אני יכול לקפוץ הרבה קפיצות עם התמדה בלי לעבוד כל כוח רגליים כגון סקוטים וכד' ועדיין לחזק את השרירים ברגליים עפ קפיצות בלבד ?למשל איך מדריכי ספנינג מחזקים את הרגליייפ ומפתחים שרירים האם זה רק מהספינינג או גם ממשקולות כנ"ל טריאתלטים?

לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות

הוספת תגובה

• קפיצות

ענת פלדמן
    22/11/2008

לקפיצות בחבל (גם בלי חבל) יש יתרונות בדומה לכל פעילות אירובית. זה נכון שאתה גם מחזק את שרירי הרגליים בהנחה שאתה קופץ לגובה למשל ונוחת נמוך. זה דומה לאימון פליומטרי למשל. אני בעד, כמובן בזהירות, כיון שזה באמת עובד על כמה פרמטרים במקביל ומשפר משמעותית את הכושר. סבולת לב-ריאה, חיזוק השרירים, פיתוח קואורדינציה ושווי משקל. ספורטאים מקצועיים בדר"כ מתאמנים גם מעבר לאימונים ממוקדים לתחום שלהם. למשל שחיינים יעבדו גם בחדר כושר. זה כנראה אישי לגבי כל אחד מהם אבל בדר"כ לשיפור הביצועים הם יעשו בנוסף תרגילים אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתגר ספורטיבי לגמלאי
    דני
    22/11/2008

חברים, אני מחפש קבוצה קטנה של גמלאים, המתארגנת לצאת לאתגר ספורטיבי (אופניים, טיפוס הרים, רפטינג,...), רצוי אנשים הגרים באזור המרכז. מי שמכיר או רוצה להצטרף אלי, שיענה בפורום. דני

לקביעת תור
    סגירה
    אתגר ספורטיבי לגמלאי

הוספת תגובה

• אתה יכול להוסיף

ענת פלדמן
    22/11/2008

מייל או את מספר הטלפון שלך. בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברתי לחדר כושר חדש ומשקלים שאני מ
    יוסי
    22/11/2008

העברתי לחדר כושר חדש ומשקלים שאני מרים שונים הייתי בחדר כושר קטן ופרטי שקיים כבר הרבה שנים והוא די לאנשים רצינים מאוד פשוט קטן ובסיס(פשוט קבלת הנחה אליו מאיזשה תכניות לנוער וזה עלה ממש זול ) המאמן שם הוא מישהו בעל ניסון רב וכבר הרבה שנים בעסק (גם היה מפתח גוף בעצמו) בכל מקרה עברתי חדר כושר חדש (מכיון שלאמא שלי היה מנוי שהיא לא השתמשה בו) זה חדר כושר אחד מחדשנים אלה לפי המאמן שם הכול הכי חדש והכי מתקדם השאלה שלי היא במכשירים שנראה לי דומים למה שעשיתי במקום הישן אני בכלל מסגול למשקלים בהרבה יותר נמוכים ששאלתי את המדריך הוא אמר משהו בקשר לגולוגלת במכשיר שלא בדיוק הבנתי מה זה אומר האם זה הגיוני שיש הבדל משמעותי(התאמנתי במקום הישן איזה 3שנים)? גם חשבתי שבמקום שמשלמים הרבה יותר היחס היה יותר טוב אבל שבאתי פעם ראושנה ונפגשתי עם המדריך שיעשה לי תכניות רוב הזמן גם שהוא היה אתי הוא דבר בפלפאון הוא לא היה אתי (לפחות לפני זה שבקרתי שם היה שם מדריך שנתן הרבה ערכה למדריך שהיה לי בחדר כושר הישן למרות שהוא אמר שמכושר שם מאוד ישן ומאוד לא נוח יחסיתי למה שיש אצלם שגם אני הרגשתי את זה) אבל אני לא יודע אני אומר לצפות ליחס אישי ושנראה שמדריך שם לב כאשר נקבע לי תור עם המדריך לפי מה שאמא שלי אמרה כל עוד לא תקבע אתם שיעור פרטי באקסטרא תשלום לא ממש היה אכפת להם

הוספת תגובה

• חוסר יחס

עופר קיס
    22/11/2008

תומר שלום
    שמי עופר ואני אחד ממנהלי הפורום הזה. בנוסף אני מנהל מקצועי של רשת מועדוני בריאות ואופן עבודת מדריכים מוכרת לי, אז ככה :
    1. באימון הראשון בו המדריך מכין לך תכנית זה מעין שעור פרטי - המדריך איננו אמור לענות לטלפון אלא להיות רק לשרותך במשך הזמן הזה.
    2. אם אינך מקבל יחס יפה - הכוונה אתה שואל את המדריך שאלות ואינך מקבל תשובות עיניניות או בצורה לא נחמדה - פנה לאמך ותספר לה - היא בתורה חייבת לדבר אם הנהלת המועדון.
    3. מאד יתכן שבמועדונים קטנים ושכונתיים היחס יהיה עדיף - יותר קטן יותר אינטימי.
    לגבי השאלה של המשקלים השונים בין המועדונים - עם יש שוני בכמות הפלטות או המשקל במכשירים מאד יתכן שיש תוספת או חסך מכאני שגורם לשינוי שאתה מרגיש. כיוון שמה שחשוב זו הרגשת הקושי הסובייקטיבי שלך , זה לא משנה- פשוט התאמן בטכניקה נכונה במשקלים שיגרמו לך להתאמץ אך לא להגיע למצב שאינך יכול להרים את המשקל בחזרה האחרונה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום הייתי שוב בחדר כושר

יוסי
    23/11/2008

ופעם היה שם מדריך שלמרות שבאתי להתאמן הוא כן היה נחמד ואדיב ונראה שאכפת לו וגם אמר שאני יכול לפנות אליו מתי שאני צריך אז אני מניח שזה תלוי על איזה מדריך נופלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעולה

ענת פלדמן
    24/11/2008

תיצמד אליו ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה בקשר למכשיר למדידת אחוז שו

יוסי
    24/11/2008

(אני כתבתי פה לפני כמה ימים על המשקל שלי אם הוא תקין שבבדקיה אחרונה שעשתי הייתי היה לי 8.5% שומן וגובה 1.73 עוד ס"מ אם לא מאמינים לחוגר עוד שאלה בקשר למכשיר למדידת אחוז שומן הנחתי מכיון שזה מכון כושר איכותי יש מכשיר טוב למדידת אחוז שומן אז שאלתי את המדריך שם והוא אמר לי שיש להם מכשיר אבל הוא מאוד לא מדיוק (צריך להחזיק אות בידיים ואז הוא נותן את אחוזי השומן הם זה אומר משהו על איזה סוג מכשיר זה) בגלל זה כאשר יצא לי 4.5%שומן הוא לא התרגש ואמר שמכשיר לא מדיוק גם שבדקתי את המשקל יצא שהוא 56 ק"ג ומאמן אמר לי שאם אני עושה אירובי אז לא להתאמץ אלא מתון בגלל המשקל הנמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תומר

ענת פלדמן
    25/11/2008

זה נכון שהמכשירים האלו מאד לא מדוייקים, הם גם כל פעם נותנים תוצאה שונה. ובכל זאת הם מראים על כוון מסוים. 4.5 או 8.5 שניהם מספרים מאד נמוכים ומצבך מצוין מהבחינה הזו. אתה גם לא אמור לרזות, כלומר לשרוף שומנים. אבל ריצה כן בריאה וטובה לכולנו כי היא לא רק שורפת אנרגיה אלא שומרת על הבריאות הכללית של הלב, העצמות, המערכת המטבולית. מה שכן רצוי לאכול מספיק קלוריות אחרי אימנים שכאלו על מנת שלא לרזות עוד יותר. הייתי שמה את הדגש כרגע על התזונה שלך. לבדוק אם אתה אוכל מספיק, נכון ומאוזן. רשום לי שוב את הנתונים הבאים:
    1. גיל
    2. משקל
    3. גובה
    ומה אתה אוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אשלח את התפריט בסוף השבוע

יוסי
    25/11/2008

שלימודים יסתימו בבר אילן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה תרגילים אפשר לעשות על ספת כושר
    תומר
    21/11/2008

אני מעוניין להתחיל בפיתוח מסיבי של הגוף וחשבתי לקנות ספת כושר ורציתי לדעת אם זה בעצם יספיק לפיתוח הגוף. אני יודע שאפשר לעשות עם הספת כושר בעצם הכל לא? אתם יכולים לרשום איזה סוגי תרגילים אפשר לעשות עליה בהנחה שאין לה שיפוע שלילי (התרגילים שאפשר בשיפוע שלילי תכתבו בנפרד) תודה רבה ויש צורך בעוד מכשיר כדי לעשות עוד תרגילים שאין בספה? ד"א זה עדיף בכל מקרה על מולטיטרינר נכון? תודה רבה

הוספת תגובה

• זה מורכב וארוך

ענת פלדמן
    21/11/2008

ובכל זאת אנסה לענות. נכון, על ספת כושר אפשר לעשות הרבה תרגילים. עם משקוליות, במשקלים מתאימים. כדאי לעבוד עם מישהו לידך שמבין ויכול לראות שאתה עושה את התרגילים בזוית נכונה ושאתה עובד מתוך הבנה. כלומר יודע על אילו שרירים אתה עובד בכל תרגיל. עבודה מתוך מודעות גם יעילה יותר וגם מונעת פציעות.
    לגב: שכיבה על הבטן מתנית על הספה וגוף קדימה, משקוליות לצדדים והגב עולה. זויות שונות בידיים יעבדו על כל השרירים בגב, ישלבו עבודה על שכמות וכתפיים.
    לחזה ולזרועות: שכיבה על הגב, ידיים עם משקוליות לצדדים, הרמת משקולות מהצד בזויות שונות.
    לרגליים: סקווטים, לא צריך על הספה
    לבטן. בשיפוע שלילי, ידיים שלובות על החזה, שכמות עולות.
    יש מגוון עצום של תרגילים, שווה לחפור באינטרנט, אפילו באתרים דוברי אנגלית שם תוכל למצוא תרגילים מצולמים בוידאו.
    אני מדגישה שוב שכדאי לעבוד עם מישהו ליד שמכוון ומשגיח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך עזרה דחוף!!! (ענת)
    חיים1
    21/11/2008

ענת מצאתי תוכנית באינטרנט והיא נקראת "לגדול ללא מעצורים" זאת תוכנית מאתר אינטרנט איכותי שאני גולש בו הרבה, הבעיה היא שזאת לא תוכנית אימונים רגילה אלא תוכנית אינטנסיבית ביותר, ועכשיו לאחר שבוע שלם ללא אימונים בגלל מחלה אני מרגיש חזק מתמיד ואני רוצה להתחיל אותה כבר מחר. התכנית מבוססת על 3 שלבים כל שבוע עוברים שלב אני יששלח לך את האתר במייל כי פה אני לא חושב שאפשר לשלוח כי זה נחשב אתר מתחרה, בבקשה תכתבי לי מה דעתך על התוכנית ועם את ממליצה לי להתחיל אותה. כרגע אני חשבתי לעשות את התוכנית הזאת 3 חודשים עד סוף החורף ואז לבצע חיטוב לרדת ל10% שומן להישאר בנייטרלי חודש ולהמשיך למסה וכך הלאה. בבקשה תגיבי לי מהר!

לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה דחוף!!! (ענת)

הוספת תגובה

• אתה חמוד,

ענת פלדמן
    21/11/2008

הלחיצות הזאת מצחיקה אותי. מה הלחץ?! קיבלתי את המייל, תודה. עברתי על התכנית, אני אמנם לא בבית ואשמח לעבור עליה בנחת כשאחזור (מחר) אבל באופן כללי זה נראה לי בסדר. אני כבר מכירה אותך ויודעת שאתה יודע מה שאתה עושה, קשוב לגוף שלך וכו'. נסה, עדכן אותי איך הולך ואיך אתה מרגיש עם זה. אתה אחרי מחלה, דווקא הייתי מחכה שתתחזק מעט יותר, אתה בטוח יכול לחזור לפעילות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (:

חיים1
    21/11/2008

תודה ענת וכן מחר אני מתחיל אותה ואני בריא מאוד היום אפילו שיחקתי כדורגל והתאמצתי מאוד ככה שאני בריא מתמיד!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין

ענת פלדמן
    22/11/2008

ספר איך הולך ובהצלחה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לבריאות ומשקל
    דני
    20/11/2008

אני בגיל 25 שוקל 60 ק"ג בפעם אחרונה שבדקתי אחוזי השומן שלי היו 8.5 עכשיו עד לפני שנה שקלתי 67 ק"ג ואז החלטתי להוריד את הכרס המאוד קטנה 12.5%אחוזי שומן ולפתח קובית בבטן אז עשיתי את זה ועכשיו אני שומר על תזונה (הבשר שאני בעיקר אוכל זה חזה עוף ולפחימומת פסטה או תפוח אדמה במיקרוגל) ירדתי במידה של הגנ"ס שאני לובש ל38(במידות של תמנון)וגם זה נופל קצת ממני אם המשקל שלי תקין לפי מה שבדקתי מבחניתי ה BMI אני במצב תקין ? פשוט אמא שלי קצת דואגת מכיון שגם מכנסיים של 38 נופלים ממני (מבחניתי אני מרגיש בסדר גמור ) ואם יש עוד מאכלים פחימות ובשר שאפשר לאוכל(בעלי אחוזי שומן נמוך) הבנתי שחזה הודו זה טוב (הבעיה שלפי מה שהבנתי אי אפשר להכין אותו מהר כמו שמכנים חזה עוף על מחבת(בלי שמן) ושסטייק פרגיות זה לא כל כך טוב מכיון שהוא מכיל יחסיתי הרבה אחוזי שומן 9%-10% וגם שקינאוה זה מאכל טוב תודה (ולפי דעתי את עושה פה עבודה מציונית וגם נראה שמאוד אכפת לך)

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לבריאות ומשקל

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    21/11/2008

מצטערת על האיחור בתשובה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה. משום מה.
    אחוזי השומן שלך נמוכים, אתה רזה ובכושר. רזה זה בריא, וזה מצוין, בתנאי שאתה אוכל טוב, שותה מים, ושומר על עצמך. אני מאד מבינה את אמא שלך, אתא יכול להראות לה את התשובה שלי. שאם אתה במודעות לגבי מה שאתה אוכל, צורך מספיק קלוריות ומרגיש טוב - אז הכל בסדר. אפשר בהחלט לעשות בדיקות דם וכלליות בשביל להיות עם יד על הדופק ולראות שלא חסר לך שום דבר אחרי ירידה שכזובמשקל ואימונים.
    מה אפשר לאכול? בהודו יש יותר ברזל, אז זה טוב וודאי אמא שלך מכינה את זה כמו שצריך. פרגיות זה בסדר. קינואה? נפלא ! דגים, לא רק טונה... הכוונה לדג טרי. יש עוד רעיונו באתר שלי אתה יכול להציץ.
    תודה, וודאי שאכפת לי, אני מתייחסת לכל פניה בכבוד שמגיע לה, אני מאמינה שאין מקריות ושאם פנית אלי - וודאי אוכל לעזור, להאיר, לחזק. אשמח להמשיך לענות. בריאות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח מאוד אם תרחיבי
    סיון
    20/11/2008

האם ריצה+הליכה מהירה לסירוגין נחשב כחימום אירובי? תודה רבה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    אשמח מאוד אם תרחיבי

הוספת תגובה

• בוודאי, זה מצוין

ענת פלדמן
    21/11/2008

לירידה במשקל אפשר לפחות חצי שעה. לחימום לפני פעילות אנאירובית גם 7 דק' זה בסדר. הליכה מהירה של כמה דק', ריצה של 2 דק', שוב הליכה מהירה של 5 דק', ניתורים לגובה של 2 דק', שוב הליכה מהירה של 5 דק', דהרות ברגל ימין קדימה של 2 דק', שוב הליכה מהירה, שוב דהרות הפעם שמאל מובילה וכך הלאה. המטרה: שינויי דופק, שילוב של כמה קב' שרירים בפעילות. הוצאה קלורית אופטימלית באימון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחרות
    יוני
    20/11/2008

הגעתי מקום 16 מתוך 40. המסלול היה קשה (ליד יגור). אנחנו עולים בניקוד קבוצתי לגמר הארצי. שמח לחזור לפורום. יוני.

לקביעת תור
    סגירה
    תחרות

הוספת תגובה

• כל הכבוד !!

ענת פלדמן
    20/11/2008

אז אני יודעת בדיוק איפה רצתם, בתור חיפאית לשעבר. ברוך הבא ושוב ברכות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד אחי!!

חיים1
    21/11/2008

תופס ממך רק על זה שהחלטת ללכת לתחרות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתוניי
    יוסי
    20/11/2008

גובה:מטר 73 בערך גיל:15 משקל:65 בערך אם יש מקום לירידה נוספת במשקל:רק בבטן למטה אם אתה ממש רזה כעת:לא יש לי כבר שרירים בבטן העליונה,בידיים בחזה וברגליים, עם אחוזי שומן נמוכים:לא יודע בעקרון אני עובד על פיתוח שרירים,אני לא מעוניין בלהיות רזה ויש לי כבר שרירים אלו הפעיליות שאני עושה כמעט כל יום: אחרי בית הספר או בבוקר כשיש חופש אני עושה כפיפות בטן(200+ עם רגליים מעל הספה,כמובן שזה עם הפסקות נשימה שלוקחות כמה שניות) ב-4 או 5 אני עושה ריצה שנמשכת קצת פחות משעה ב-9 וחצי אני עושה תרגילים עם משקולות של 5 קילו לחיזוק הידיים ואז 20 שכיבות שמיחה בערך זה מה שאני עושה כל יום,אני מאוד רוצה להוריד את הבטן שלי למטה גם אם היא ממש קטנה ושוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה
    נתוניי

הוספת תגובה

• הי יוסי

ענת פלדמן
    20/11/2008

זה קצת קשה ב"שלט רחוק". יש מצב שאתה עוד צומח לגובה? כמה זמן אתה כבר מתאמן? בהחלט יכול להיות שמצבורי השומן שיושבים כעת בבטן בחלק התחתון ירדו עם הזמן. ויכול להיות שלא... אני מציעה, כיון שאתה בשגרת אימונים שנוחה לך, אוכל נכון (לא ג'אנק, שותה מים, מספיק פירות ירקות דגנים) אז אתה בדרך הנכונה. זה עוזר?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה יוסי

חיים1
    21/11/2008

יחסית לנתונים שלך אתה לא שמן יכול להיות שיש לך נטייה לצבור שומן עיקש באזור הבן התחתונה כמו אצלי ואני יודע שזה מבאס ומעצבן, עם תעשה 200 כפיפות בטן זה לא יעלים את הכרס הקטנה אתה יכול לנסות לעשות 20 כפיפות בטן עם משקולות על החזה וכך אתה מגביר את המאמץ ולחזור על כך 3 סטים זה יעזור יותר מאשר 200 כפיפות בטן, ופשוט תנסה לאכול נכון 4-5 ארוחות בריאות ובלי ג'אנק ומיצים, ועם תתאמן כל יום זה לא יעזור כי השרירים צריכים מנוחה (שריר גדל במנוחה לא באימון). אני ממליץ לך להתאמן 3-4 אימונים בשבוע לתכנן תוכנית של אימון עד 45 דקות ולרוץ פעמיים בשבוע במשך שעה! מקווה שעזרתי בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמע מצוין חיים, תודה !

ענת פלדמן
    21/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב הגוף,
    סיון
    20/11/2008

היי אם המטרה שלי באימון היא עיצוב הגוף האם עליי להתחיל את האימון באירובי או בתרגילי כוח?

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב הגוף,

הוספת תגובה

• אני בעד

ענת פלדמן
    20/11/2008

להתחיל עם חימום אירובי, לעבור לתרגילי כוח ובסוף מתיחות. אשמח להרחיב :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן תחתונה
    יוסי
    19/11/2008

בעבר הייתי אדם שמן ולמזלי אחרי הרבה פעילות גופנית הצלחתי להוריד את השומן מהבטן ואפילו יש לי כבר שרירים בחלק העליון של הגוף(מתחת לחזה),הבעיה היחידה היא שבחלק התחתון של הגוף(מתחת לפופיק)יש לי עדיין כרס קטנה(שאני הולך עם חולצה לא רואים כלום אבל עדיין...)אז השאלה שלי היא איך להוריד אותה. תודה רבה לעוזרים!

לקביעת תור
    סגירה
    בטן תחתונה

הוספת תגובה

• יוסי הי

ענת פלדמן
    19/11/2008

תזונה נכונה, פעילות אירובית, תרגילי חיזוק לכל הגוף בכלל ולחלק הזה של הבטן בפרט יעשו את העבודה. אני מצרפת לך כתבה לחיזוק החלק הזה של הבטן, זה רשום לנשים אבל למעשה זה גם לגברים. חשוב לדעת שאין ירידת שומנים נקודתית. תרגילי חיזוק לבטן יעשו בדיוק את זה: כלומר יחזקו אותה. בשביל להוריד באחוזי השומן הכלליים בגוף המשך לאכול נכון (אשמח להרחיב) ולעסוק גם בפעילות אירובית.
    רשום לי את הנתונים שלך: גובה, גיל, משקל. אם יש מקום לירידה נוספת במשקל קבל את תגובתי כנכונה. אם אתה ממש רזה כעת, עם אחוזי שומן נמוכים (אתה יודע מהם אחוזי השומן שלך??) יכול להיות שזהו מבנה גופך.
    מחכה לשמוע
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה
    סיון
    19/11/2008

התחלתי להתאמן לפני חודש אני רצה + הליכה מהירה לסירוגין על הליכון במשך חצי שעה ואחרי זה עושה רבע שעה של ABS ורבע שעה של BOOMS האמת שהג'ינס יותר משוחרר עכשיו.....אבל במשקל אני עולה.

לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התגובה המהירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

סיון
    19/11/2008

חשוב לציין שאני לא מחפשת לרדת במשקל ........אלא רק לעצב את הגוף....... (אני פשוט לא רוצה לעלות במשקל)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין

ענת פלדמן
    19/11/2008

אז את בדרך הנכונה, אכן מתחטבת. יישר כוח ! אכלי נכון ותשמרי ללא ספק על הפיגורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה מה שחשוב

ענת פלדמן
    19/11/2008

שהג'ינס משוחרר ושאת מרגישה טוב. שחררי את עניין המשקל, עלי עליו רק פעם בשבוע, עשי מדידות היקפים אם את צריכה כדי לראות שאת באמת מתחטבת. חשבי "בריא" ו"מאוזן" , דרך חיים, הנאה מהעשיה ומהמודעות.
    את לא צריכה לרדת במשקל, תהני מהגוף שלך כמות שהוא, הנתונים שלך מדהימים. עבדי נכון, עם מודעות ושמרי על עצמך. זה מה שחשוב באמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיצוב הגוף ועלייה במשקל
    סיון
    19/11/2008

בזמן האחרון התחלתי לפתח מודעות לכושר גופני ( אירובי+עיצוב גוף) אני אוכלת רגיל כמו תמיד אבל עולה במשקל 1.70 ושוקלת 54 האם עיצוב השרירים גורם לעלייה במשקל? (סליחה אם זו שאלה מפגרת....) פשוט אני לא מבינה למה אני עולה במשקל במקום להוריד.

לקביעת תור
    סגירה
    עיצוב הגוף ועלייה במשקל

הוספת תגובה

• אני יודעת

ענת פלדמן
    19/11/2008

ישי מיתוס כזה שכשמתחילים לעבוד על שרירים עולים בהתחלה במשקל. זה ממש תלוי מה עושים כמה, זו לא שאלה מפגרת, אני רק לא בטוחה שזה המקרה. מתי התחלת להתאמן ? מה בדיוק את עושה באימון?
    ועוד: האם יש שינוי במידת המכנסיים? לטובה? לרעה?
    כדאי לך גם למדוד היקפים. המשקל הוא חשוב, אבל גם ההיקפים נותנים מושג לגבי שינויים פיזיים.
    ועוד: למה בכלל את מבקשת להוריד במשקל? הצילו, את ממש רזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה