מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענת מעידןטל07/11/2008
1)אני משתדל כל הזמן לגוון בתרגילי הבטן אומרים שזה יותר תפוקה טובה 2)אם יש צורך כלומר אני מרגיש שכאשר אני עולה לסוף לא קשה לי אז אני יעלה בעצימות 3)בקשר למהירות משתדל לעבוד באיטיות על השריר עד כמה שאפשר 4)הבנתי תרעיון של למקד מחשבה אני משתדל שכן 5)אבא שלי בן 50 חחחח ואין לו קוביות לא ניראלי גם שהיה לו אבל לכי תדעי אם הוא עסד וכמה אחוזי שומן וכאלה ככה שאין לי מושג אם זה יעזור לי למשהו 6) ובקשר ל-6 תמיד בנאדם שואף לעוד גם אם יהיה לך מיליון את תרצי 20 מיליון זה הטבע של הבנאדם חחח והלוואי הכול היה דבש כמו שאת מתארת חחח תמיד יש בעיות חחח אבל לענייניו זה לא כזאתי בהלה זה פשוט לא נתפס לי איך אני עובד ולא רואה כלום אולי אני לא עובד מספיק כמו שאני חושב או אולי זה דורש יותר זמן ..... נ.ב כל הכבוד לך את עושה מבורכת באתר מחכה לשמוע=)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה:
ענת פלדמן07/11/20081. יופי, המשך כך
2. זה נכון, תעלה בעצימות לקראת הסוף, הרעיון הוא להתקדם
3. יופי, המשך כך
4. מיקוד מחשבה, דימיון תוך כדי. חשוב מאד.
5. שאל את אביך אם בצעירותו היה לו. אגב, 50 זה ה 30 החדש... אבל בשבילך גם 30 זה זקן... המסר הוא שאביך בחור צעיר.
6. כוונתי הייתה לא לשאוף לפחות, ההיפך הוא הנכון. אני בעד מוטיבציה, השגת יעדים, לעשות הכי טוב שאתה יכול אבל כל זאת חייב להיות ריאלי. ואם זה לא מציאותי שזה יקרה, וגם בתוך בתהליך של עד שאתה משיג את זה - להתמקד בדברים החיוביים. לראות תמיד את חצי הכוס המלאה. כי אחת מהשתיים. או שהקוביות זה לא דבר ריאלי עבורך (גנטי וכו') אז אתה ממלא את כל האנרגיה רק בזה ובעצם לא רואה תוצאות. וזה מאד מאד מתסכל !!. או שאתה בוחר במהלך הדרך להשגת היעדים להתמקד גם בדברים הטובים על מנת להתמלא מהטוב.
חוק קוסמי: כל מה שאנחנו רוצים אנחנו מקבלים. הכל. כל עוד אנחנו נטולי חסימות ונטולי פחדים. ועוד: הכל אפשרי, אם זה מציאותי (גם אם תתפלל עד מחר לזכות בלוטו זה לא יקרה עד שתמלא כרטיס, נכון? וגם אז הסיכויים הם קלושים) אז צריך לבדוק. האם מציאותי עבורך שיהיו לך קוביות? אולי כן ואולי לא. ימים יגידו, לפי כל הסעיפים שענית לי עליהם. אבל בכל מקרה גם אם זה מציאותי וגם אם לא אתה עושה זאת בדרך מתוך שמחה, הוקרה על הדברים הטובים האחרים שיש בחייך. זה הרעיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה.. אולי
יוני07/11/2008כמה זמן אתה עובד על שרירי בטן? וזה באמת קשור לגנים. אבל שרירי בטן גם אם לא רואים אותם הם עוזרים לנשימה מסודרת ולכל מיני פעולות רגילות שאתה עושה במהלך ביום. אבל עבודה רק על בטן לא תעשה לך קוביות צריך גם לעשות פעילויות אחרות שקשורות לנשימה כמו ריצה או שחייה וכל זה. מקווה שיכולתי לעזור. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יוני
ענת פלדמן07/11/2008עידן ממשיך את השאלה משרשורים קודמים. תודה על ההע\ארות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענתאביחי06/11/2008
היי . ענת אני בן 14 ורציתי לשאול אותך אם לי ללכת למכון כושר במקום לעשות תרגילים בבית ולכמה זמן כדאי לי ללכת אם ברצוני רק לפתח שרירים ביידים וחזה לבנות סיבולת שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי בחזרה
ענת פלדמן06/11/2008האם כדאי לך ללכת למכון כושר? הממ... תלוי בך. ל-ד-ע-ת-י בגילך אתה יכול "להנות" עדיין מאימונים בבית, בעיקר מאימונים תוך כדי משחק: כדור-רגל, כדור-סל, חוגים עם חברים כמו קראטה או קפוארה. אתה יכול גם ללכת לחדר כושר, אם זה גורם לך הנאה אם בא לך ללכת לשם וכיף לך עם זה. בטח. זה לא יותר טוב או פחות טוב זה פשוט תלוי מה אתה אוהב. אפשר להגיע ליופי של תוצאות גם בבית, אולי עם פה ושם אבזור קל (בעיקר משקוליות). אני לא כל כך בעד "רק לפתח שרירים בידיים וחזה" אלא בעד איזון בכלל ואיזון בשרירים בגוף בפרט. מלבד העניין הפרופורציות של הגוף (זה מצחיק לראות מישהו מפותח למעלה עם רגלים רזות) זה גם לא נכון ולא בריא. שווה לעבוד על כמה דברים במקביל. סבולת לב ריאה - לבריאות הלב, הנשימה, הכושר הכללי ועוד ועוד. לעניות דעתי אין דבר יותר עצוב מלראות מישהו מפותח מאד מבחינת השרירים ולא יכול לרוץ כמה מטרים בלי להתנשף. ולעבוד במקביל על כל השרירים בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
אביחי07/11/2008התכוונתי בכללי אני רוצה ל"התנפח " בכללי בכל הגוף אני משתמש במשקולות אבל לא לחזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן07/11/2008סבבה, אז התשובה שלי לא משתנה בעצם. חדר כושר זה יופי, ואפשר גם בלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להתחיל בכושריוני05/11/2008
שלום וברכה! שמי יוני ואני בן 15. אני רוצה להתחיל באימוני ריצה אבל כיוון שאין לי מספיק זמן פנוי- החלטתי לקנות מכשירים לבית. שאלותיי: 1.) האם ישנו חסרון בריצה על מסלול ריצה בבית על פני ריצה בחוץ (רחוב וכו')? 2.) האם ישנו מסלול ריצה מסוים עליו אתם ממליצים? 3.) אילו עוד מכשירים ממולץ לי לקנות (אני מוגבל בתקציב...) במידה ומטרתי היא לרדת במשקל ולהתחטב? 4.) כיצד להתחיל להיכנס לכושר? האם מההתחלה לרוץ יום יום וכמה זמן ביום? לשלב גם הליכה? תודה מראש! יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני הי
ענת פלדמן06/11/2008ברכות על ההחלטה להכנס לכושר !
1. אני תמיד מעדיפה ריצה בחוץ, אבל אין בעיה גם לרוץ על מכשיר. אבל אם יש לך זמן לרוץ על המכשיר למה שלא יהיה לך זמן לצאת לסיבוב בחוץ בעצם. מסלול הריצה בבית הוא טוב לימי גשם למשל.
2. אני ממליצה לך ללכת לחנות לראות את הדגמים השונים ולנסות. אתה יכול לחזור אלי עם שניים שלושה דגמים שמצאו חן בעיניך ומתאימים לתקציב שלך ונוכל לבחור.
3. לא צריך להוציא הרבה כסף בשביל להכנס לכושר ולהתחטב. יש תרגילים נפלאים מול התנגדות הגוף. יחד עם זאת לבנים תמיד נוח לעבוד עם משקוליות, יש מגוון תרגילים עצום שאתה יכול לעשות איתן. בתור התחלה אפשר גם בלי
4. להתחיל בקטן. צא לריצה קלה של 20 דק'. אם אתה מתעייף עבור להליכה מהירה. עשה מתיחות בסיום האימון האירובי ורד לשכיבות סמיכה. עשה מעט כפיפות בטן. תתחיל בקטן מאד בשביל לראות "איפה אתה עומד" מבחינת הכושר. מתיחות. אפשר לנוח יום אחד ואפשר למחרת לצאת שוב לריצה קלה. אתה קשוב לגוף שלך. אם אתה קם עייף בוקר אחרי אז אתה נח. הרעין הוא להתחיל, בהדרגה, אני פה לשאלות. בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענתטל05/11/2008
ענת אני מתחיל להתייאש מהריבועים אני לא מבין את זה אני רזה עם אחוזי שומן נמוכים אוכל נכון מתאמן נכון כחודשיים על תרגילי הבטן הגוף שלי כולו מעוצב חוץ מהקוביות לא יוצא קוביות אפילו לא באופק זה לא הגיוני בנאדם שהוא רזה ולא מתאמן רואים אצלו באופק עוד קוביות ואצלי גם רזה גם מתאמן וכלום מה לעשות אני מתחרפן???? אני בנאדם שלא נרגע עד שאני מגיע למה שאני רוצה. מה ייתכן שאני ימשיך שנה ועדיין אותו דבר??? שמעת פעם על אנשים או שאת מכירה שעובדים במכונים ולא יוצא להם ריבועים?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קולטת
ענת פלדמן05/11/2008את המצוקה שלך. כמה דברים:
1. האם אתה עושה תמיד את אותם תרגילים או שאתה משנה גם זויות?
2. האם אתה מעלה בעצימות תרגילי הבטן?
3. האם אתה עובד במהירות איטית יחסית על השרירים?
4. האם אתה ממקד את המחשבה על שרירי הבטן בזמן שאתה מפעיל אותם. אני מתכוונת ממש לדמיין אותם גדלים, מתעצבים, מתנפחים בזמן החיזוק. עובד על הקשר בין המחשבה לגוף.
5. האם לאבא שלך יש קוביות? זה גנטי. יש כאלו שלא עושים כלום ויש להם ויש כאלו שמתאמנים ויש בקושי. אני לא ממש מסתובבת בחדרי כושר אז אני לא מכירה כאלו שעובדים ואין להם.
6. מה הבהלה הזו לקוביות? הקשב לעצמך: אתה רזה, אחוזי שומן נמוכים, אוכל נכון, מתאמן נכון, נשמע בן אדם אינטיליגנטי ונבון. בוא נמשיך: גם בטח יש לך המון חברים, משפחה אוהבת, אתה מצליחן. הבנת את העיקרון. תראה כמה דברים נפלאים אספנו בקערת האושר שלך. בוא נתמקד בזה ?!
מחכה לשמוע :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא שלא מבינה ...אבי05/11/2008
רציתי לשאול אותך, גם כאמא, מה עושים שאת בתהליך של דיאטה ותזונה נכונה ויש אמא כמו שלי שפשוט לא מבינה אותי ואת הצרכים שלי. אני כבר לא יודע מה לעשות.. כל פעם אני אומר לה להפסיק להכין עוגות ובצקים והיא ממשיכה בשלה, הגעתי למצב של עצבים ומריבות על בסיס יומי והיא ממשיכה להכין את זה למרות שגם היא צריכה להתחיל בדיאטה. אני יושב ומסביר לה יום יום שזה הורס לי את החיים וקשה לי מאוד לעמוד בפיתויים של עוגות ושוקולדים אבל היא מסבירה לי שזה בשבילה או בשביל אורחים, והכי אבסורד שרק אני והיא חיים לבד ולא באים אורחים ואם כן זה פעם פעמיים בחודש. מה עושים? איזה עוד דרכים יש להסביר לה שזה פוגע ומקשה עלי יותר ויותר. היא מכינה ואומרת שהיא תאכל את זה ובסופו של דבר יוצא שאני אוכל הכל !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת אחריות
ענת פלדמן05/11/2008זה לא פשוט, חלק מתהליך ההתבגרות שלנו - וזה ממש לא קשור לגיל. לקחת אחריות על הגוף שלנו, על היכולות שלנו, על הנסיבות. להיות בצד של ה CAUSE, הסיבה (הכל תלוי בי) ולא בצד של ה REASONING, התוצאה, האשמת הסובב (בבחינת הרצפה עקומה). זו התשובה של המאמנת שבי. זה קל מאד להאשים את הסובב. קח אחריות. למרות הנסיבות הלא פשוטות אתה מוצא את הכוחות שקיימים בך (!) ועושה את תהליך הבריאות שלך כמו שצריך. אשמח לתמוך ולעזור.
תשובה בתור אמא: אני מסכימה איתך, זה קשה מאד. אני כנראה הייתי פועלת אחרת במקומה, אבל זו היא. ואני בטוחה שהיא אמא אוהבת ומחבקת. אתה לא יכול לשנות אותה. אתה לא יכול לשנות את המציאות. אבל אתה יכול לשנות את איך שאתה מקבל את המציאות. קבל אותה כמו שהיא, כבד אותה ואת דבריה. כי זה הדבר הנכון לעשות. אתה עושה את השינוי. אתה קונה דברים בריאים הביתה, אתה אוכל מסודר, אתה עושה ספורט. (דגש על המילה "אתה") תשקף לה בהתנהגויות שלך מציאות אחרת. אני מבטיחה לך שמתוך המעשים שלך (ולא מתוך הדיבורים על השינוי) היא תצטרף אליך. וגם אם לא - זה שלה. אני אני בטוחה שכן. כי החוק אומר שבסופו של דבר כשאנחנו משנים את איך שאנחנו מתייחסים אל המציאות אז המציאות משתנה בהתאם אלינו.
המריבות לא עוזרות, הן רק תורמות למתח בבית, מתח מיותר שסוחט אנרגיות.
התמקד בעצמך. קח אחריות. חבק את אמא שלך ואהוב אותה כפי שהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון תזונתיחנה05/11/2008
מה זה אימון תזונתי? למי זה מתאים, גם לגילאים מבוגרים? אני מפחדת להתחיל להתעסק עם התזונה ולשנות תפריטים.. במה מדובר ואיך זה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חנה
ענת פלדמן05/11/2008אימון תזונתי הוא לווי אישי של המאמן אותך מבחינת הרכבי המזון, הרגלי האכילה, הקניית הרגלים הקניית מודעות. כשזה נעשה באופן אישי זה גם מותאם אישית לכל אחד לפי סדר היום, הטעם, וגם לפי ההרגלים העכשוויים. המשנה שלי היא לא לעשות שינוי רדיקלי שלא יחזיק מעמד אלא להתאים את האימון לצרכי הנמען, אורח החיים שלו תוך קשב מוחלט לחששות שלו למשל.
יש ב BEOK פוום של פוד קואוצ'ינג, את יכולה להציג גם שם את השאלה. אני כמאמנת משלבת את שלושת הפרמטרים: כושר גופני, לווי תזונתי ושינוי תפיסה וחשיבה בכלים טפוליים הלקוחים מתחום ה NLP, EFT, תרפיית קו הזמן, תקשורת עם תת המודע ועוד. אני מתייחסת ל"שילוש הקדוש" של אוכל כושר ומודעות כיון שאני מאמינה שגוף ונפש חד הם. אימון שכזה למשל מטפל במקביל גם בפחד משינוי. אשמח להרחיב עוד ועוד... :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון תזונתי עובד
איתי08/11/2008האימון התזונתי משלב את האימון הספורטיבי והתפריט המאוזן יחד ומקנה לך אימון מקיף ולא אינטנסיבי. כלומר את לא הופכת לקיצונית לא באימון ולא בתזונה וזה מתחיל לצבור תאוצה. כמו שענת אמרה את יכולה להיכנס לפורום פוד קואצ'ינג (אחלה פורום אגב) אם את מתחילה בזה אני אאחל לך בהצלחה ואשמח לראות אותך גם בפורום בבי-OK
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי איתי
ענת פלדמן08/11/2008תודה על התגובה המאירה והמדרבנת. אכן אני בעד "טיפול כולל". אני נאלצת למחוק את הקישור שנתת, איתך הסליחה. שוב תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכהחני04/11/2008
שלום אני בת 46 משקל 72 גובה 170 התחלתי ללכת יום יום כבר חודש וחצי התוצאות כמעט ולא נראות אין שינוי במשקל ברצוני לרדת 7 ק"ג אבל לא מצליחה. ובנוסף שיש לי כאבי שרירים כל הזמן ברגליים( רצוי לציין שאני גרה בכרמיאל מקום בו יש הרבה עליות וירידות)מה לעשות לגבי המשקל לגבי כאבי השרירים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מקום יפה כרמיאל
ענת פלדמן04/11/2008אני מצרפת לך מאמר שלי בנושא ומתמצתת בכמה משפטים:
1. חשיבות קריטית לתזונה שלך. הוצאה קלורית גדולה יותר מהכנסה קלורית, הקפדה על כמויות, ארוחות פרוסות לאורך היום, שתיית מים. שקילה של פעם בשבוע. אני ממליצה לך לגלוש קצת באתר שלי, יש שם הסברים וכל מיני
2. ההליכות מצוינות, נסי להגביר את הקצב, ללכת עם בקבוקי מים בתור משקולות ולעשות גם תרגילים לזרועות תוך כדי. זה מעלה משמעותית את הדופק, מחטב תוך כדי את הזרועות, משמר את מסת השריר. בנוסף: הוסיפי תרגילי כוח בסיסיים. כפיפות בטן, תרגילים לירכיים. אני יכולה לעשות חיפוש ב BEOK "ענת פלדמן" עם כתבות וטיפים ותרגילים מומלצים.
3. מתיחות. בעיקר אחרי ההליכות. וגם לשריר הארבע ראשי. בתור חיפאית לשעבר אני יודעת מה זה עליות...
המשיכי, התמידי, ראי זאת בדרך חיים ולא כ"דיאטה" לפרק זמן מסוים. הכנסי לאתר, קראי את הכתבה הזו, ונמשיך לדבר.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7212&s=ענת%20פלדמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכה וירידה במשקל
עופר קיס04/11/2008חני שלום
פעילות גופנית היא רק אמצעי עזר לשינוי הרגלי אכילה בהקשר של ירידה במשקל.
לחדד זאת הליכה של שעה בקצב טוב במשקלך תגרום להוצאה קלורית של כ 300-350 קלוריות.
אם תחשבי כמה קלוריות יהיו בסנדטיץ קטן ניתן להסיק ששינוני בתזונה הוא קריטי.
אם כבר ישל לך מוטיבציה ללכת כל יום - גשי לתזונאית ותגיעי לתוצאות הרצויות.
לגבי כאבי שרירים - האם הנעליים מתאימות וחדשות. האם הקצב או משך ההליכה מתאים.
תבחרי מקום אם ירידות המתונות ביותר ויום אחד באמצע השבוע אל תלכי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיליארד סינים טועים?!ירון03/11/2008
שלום,האחות הגדולה.... מבקש לשתף אותך בלבטיי האחרונים. כפועל יוצא של אימונים בחדר כושר כולנו צורכים חלבונים מהצורך הברור. כל השנים צרכתי עד 30 ג' בכל ארוחה, מכוון שהדעה הרווחת בקרב תזונאים,מאמנים ומתאמנים היתה, שהגוף מסוגל לספוג עד 30 ג' חלבון בכל שעתיים . אממה,בפורום די "נחשב" של מוסד די גדול לספורט בארצנו נכתב בעת האחרונה ע"י הדיאטנית הראשית כי נמצא שהגוף יכול לספוג בין 15-10 ג' חלבון בכל פעם וכל צריכה מעבר לכך לא תיספג בגוף ותמצא את דרכה כפסולת או כשומן. יכול להיות שהיא צודקת ויכול להיות שלא ,רק שמאז ומעולם צרכו בודי בילדרים ,בכל העולם,ברמות הגבוהות ביותר חלבון ובכמות גדולה מ15 ג' בכל פעם ,גדלו והתפתחו . יכול להיות ש"מליון סינים" טועים ורק הגברת מהמחקר צודקת ? לי זה נראה קצת פלצני {סליחה על הביטוי,אני לא מצליח להתאפק...}כל המחקרים הללו. אשמח לתובנותייך כרגיל. * לא צרפתי לינק כדי לא לתת במה לפורום המדובר,אם זה יהיה צורך השעה,כתבי לי ואצרף. תודה מראש. ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יקירי
ענת פלדמן03/11/2008כרגע חזרתי, תודה על שאלה נפלאה, אענה ברשותך בבוקר. לילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן04/11/2008אענה כמיטב יכולתי, אולי אנפץ כמה מיתוסים בדרך, זכור שזו משנתי האישית ומחקרים על מחקרים יוצאים חדשות לבקרים ואקדים ואומר את השורה התחתונה שתמיד נכונה גם במקרה זה: "דע את עצמך" ו"הכל במידה". זה מובא במרכאות כיון שאילו שני הגדים שהיו חקוקים על שער המקדש בדלפי אשר ביון העתיקה. A way to live by... ולעניינינו:
לפי מה שאני יודעת אין מגבלה לכמות החלבון שאפשר לצרוך בארוחה אחת והטענה שאפשר לספוג עד 30 גרם חלבון בארוחה לא נכונה. בהמשך אפרט.
זה נכון שמומלץ לאילו שמבקשים לבנות מסת שריר לצרוך בין 1.5 - 2 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל הגוף וצריכה עודפת אינה תורמת לבניית מסת שריר או לשיפור היכולת של המתאמן.
זה נכון שאחרי מאמץ רצוי לאכול 15 - 25 גרם חלבון תוך 15 דק' מסיום האימון. (בשילוב עם פחממה)
תפקידו העיקרי של החלבון הוא הרי בבניית רקמות. כל אימון שאנו עושים הורס למעשה שריר. ההרס הוא במידה, כל אימון: כוח, אירובי, ריצה, שחייה, הרמת משקולות וכד'- הוא אימון הרס. ולכן, לאחר אימון, כל אימון, יש לשלב חזרה חלבונית לשם שיקום השריר.לחלבון בגוף אין מאגר. כל החלבון, תמיד, בשימוש. ככל שיורדת רמת הסוכר בגוף- ריכוז הסוכר בדם יורד (בצום ממושך או באימון ממושך) עולה השימוש בחלבון לאנרגיה. (גלוקונאוג'נסיס- הפיכת חלבון לסוכר בכבד. לכן, עדיף לאכול (גם במצב של דיאטה), ע"מ שהגוף לא יפרק חלבון קיים ויהפכו לסוכר אותו הוא בכל אופן צריך, אלא יכניס סוכר דרך אוכל ומשם ימשיך ישירות לשרוף שומן ולא חלבון. )
עוד דברים שכדאי לדעת: 1. עם העלייה בגודל הארוחה כך מתארך זמן הספיגה שלה. כך שלאחר ארוחה גדולה גופינו יכניס חומצות אמינו לדם למשך זמן ארוך. ,2. ישנו קשר בין כמות חומצות האמינו בדם לבין אנבוליזם (בנייה) . כך שאם נצרוך כמות גדולה של חלבון, האנבוליזם יגבר יותר מאשר אם נצרוך כמות קטנה של חלבון. הסה"כ היומי יהיה זהה – ולכן מדברים על צריכת חלבון יומית. כשאוכלים הרבה ארוחות נקבל אנבוליזם מתון במשך יותר שעות ביממה וכשאוכלים מעט ארוחות גדולות נקבל אנבוליזם מוגבר בפחות שעות ביממה. סה"כ, אותה תוצאה.
אשמח אם תעביר לי במייל את פרטי הפורום והמחקר [email protected] :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות חלבון
עופר קיס04/11/2008כמויות החלבון המתאימות לסוגי הספורט השונים די ברורות. כיוון שיש קונצנזוס ( אפילו אם הוא אמפירי) אין תזונאי שיכול לבטל אותו אלא אם הוא ערך מחקרים בעצמו - כאלו שפורסמו במגזינים
הבודקים את עקרונותיהם המדעיים והסטאטיסטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה..דקלה02/11/2008
היי..אני מדריכת אירובי מים (עמוקים) ומתקשה למצוא תרגילים חדשים כל פעם כדי לשפר את העיניין של התלמידים ומעל הכל לעלות את מסת השרירים שלהם... אני בעיקר מנסה להתבסס על תרגילים אירוביים אבל מאחר שהמים עמוקים העבודה נעשת תמיד תוך כדי שמירה על היציבות.. רציתי לדעת אם יש אתר או אזשהו מאגר של תרגילים אירוביי שאוכל להעשיר את שיעוריי.. מקווה לעזרה..תודה רבה על ההתיחסות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דקלה
ענת פלדמן02/11/2008ישירות לשאלתך: לא, לא ידוע לי על אתר כזה ומכיון שאני לא יודעת מה את עושה בשיעורים אני לא יודעת מה ליעץ לך על מנת לגוון. העברתי שיעורים גם במים אז יש לי רפרטואר לא קטן, יחד עם זאת שאלה לי אליך: למה שלא על מנת לגוון לנסות חלק מהשיעור להעביר למים הרדודים כך באמת תוכלי להוסיף תרגילי כוח וגמישות מה שקשה עד בלתי אפשרי בעמוקים.
ובכל זאת לעמוקים: האם יש שם גלגלים? כמו אבובים שחורים או אפילו גלגלים פשוטים יותר? אז אפשר לבצע תרגילי בטן כשכל אחד שוכב על אבוב, או במקביל לעבוד על כוח כשכל אחד צף בתוך אחד שכזה.
את יכולה לחלק להם גלשנים, הם מניחים את הראש והשכמות על הגלשן ומגיעים לציפה ואז מקרבים את הברכיים לחזה (לשרירי בטן) כפיפה של ברכיים לחזה באלכסון (עבודה על אלכסונים).
קחו מצופים פשוטים שאפשר לאחוז בידיים וכל אחד מחזיק ביד אחת מצוף שכזה ומנסה להצמיד אותו למתניים - זה מדמה תנועה על מקבילים ועבודה על זרועות ובעיקר השריר התלת ראשי.
הנחי אותי אם אני בכוון וננסה להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימוני התנגדות במים
עופר קיס04/11/2008אני מסכים אם ענת
אין לך ברירה אלא לעבוד במים הרדודים ולהשתמש במכשירים אם שטח פנים גדול שיגבירו את ההתנגדות. בנוסף יש להם גם כיווץ אקצנטרי שידוע שבלעדיו השריר לא יפגע מספיק על מנת ליצור התאמה ושיפור.
לגבי פלג גוף תחתון - אין ברירה צריך להגיע למדרגות ולבצע שם עליות מדרגה.
אם זה שעור אם משתתפים רבים חייבים לבצע זאת על ידי אימון מחזורי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל וחדר כושרחגית01/11/2008
שלום רב ! אני בת 33 לאחר 2 לידות ,שהאחרונה היתה לפני שנה שבהריון עליתי 30 קילו וירדתי בחזרה את הכול ע"י אימונים בחדר הכושר,סקי ,הליכון ,וכמובן דיאטה ,היום אני שוקלת 63 קילו על 1.70 אני מתעמלת כול יום במשך שעה ושורפת קלוריות בסביבות ה400 פלוס מינוס .. בבוקר אני לא אוכלת כלום חוץ מכוס נס קפה האם זה כזה נורא .. ? אני מתעמלת כבר 4 חודשים ככה בלי להכניס כלום חוץ מקפה ודווקא מרגישה בסדר ,ללא סחרחורת ,או חולשה .אני רוצה לציין שפעם יצא לי כן לאכול חטיף קורני בבוקר ואז שהיתי על ההליכון הרגשתי ששורף לי בקייבה ולדעתי זה היה מזה שאכלתי .. היית רוצה שתסבירי לי מדוע חשוב כ"כ לאכול משהו לפני אימון .. ! תודה רבה חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חגית
ענת פלדמן02/11/2008כמו כל דבר, זה מאד אישי, אם נוח לך לפני אימון ובתחילת היום לא לאכול כלום, ואגב- גם החלב שבקפה זה משהו ! אז זה בסדר גמור. אכילה לפני אימון נותנת לגוף את האנרגיה הראשונית לה הוא זקוק לפעילות, בעיקר לרגעים הראשונים של האימון. מקור האנרגיה הזמין ביותר לא יהיה השומנים, בהם נשתמש לאורך האימון, אלא הפחממה, בתהליך הגליקוליזה.ארוחת בוקר ככלל היא חשובה כיון שהיא נותנת "דחיפה" למטבוליזם, (כמו סטרטר של מנוע) מה שתורם לתהליך הירידה במשקל בפרט לבריאות ולתחושה טובה יותר בכלל. אבל שוב, יש כאלו שלא מסוגלים לאכול בבוקר, "רק" קפה. יום נפלא :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה !! חגית :)
חגית02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוודאי. בשמחה ! :)
ענת פלדמן02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע"פ הספר חייבים לאכול לפני פ"ג
אהרון02/11/2008אבל כפי שענת אומרת זה אישי. אני שוחה כל בוקר 2 שעות החל מ5.30 ולא אוכל כלום עד שחוזר הביתה . לו אכלתי בשעה כה מוקדמת לפני הפעילות הממושכת, ספק אם יכולתי לבצעה. שוב, זאת לא המלצה, זה עניין אישי שתלוי בהרבה גורמים כולל המטרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכת קלוריותאבי01/11/2008
מהי הנוסחא ( משהו עם משקל כפול 0.משהו וכפול גובה לא? ) לדעת מהו מספר הקלוריות המקסימלי שאני יכול לצבור בשביל להרזות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מתכוון
ענת פלדמן01/11/2008לכמה קלוריות אתה מוציא ביום עם פעולות רצוניות על מנת לדעת כמה אתה צריך לאכול. אני מצרפת מחשבון, הזן את הנתונים והכפל את התוצאה פי 1.3. אני פה לשאלות נוספות
http://www.beok.co.il/Calculator_BMR.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענתיוסי01/11/2008
ענת אכלת או שמעת על שריר של פרה? ( בדרך כלל אוכלים את זה בחמין) אם כן, מה את אומרת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש
ענת פלדמן01/11/2008אני לא אכלנית גדולה של בשר. מה שאתה מתאר זה כנראה נתח המקיף את הזרוע הקדמית ומתאים לבישול ארוך. אני יכולה לחקור יותר לעומק. אתה שואל מבחינה תזונתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
יוסי01/11/2008שואל מבחינת פיתוח גוף, וכן מבחינת תזונה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינת פיתוח גוף
ענת פלדמן01/11/2008רצוי לאכול חלבונים ובשר הוא מקור מצוין לחלבון. קבל ציטוט מאי שם באינטרנט: "פרה שרירנית, תהיה אולי גאוות היחידה, אך בשרה יהיה תמיד נחות באיכותו מפרה עצלה. שרירים פעילים יהיו תמיד החלקים הפחות טובים. לכן שריר קדמי ואחורי, כתף, ופילה מדומה הנמצאים בחזית הפרה נחותים באיכותם משיטל, סינטה, פילה ואנטריקוט הנמצאים בגב הפרה" זה כנראה עונה על העניין התזונתי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
יוסי01/11/2008אז את אומרת שהשריר של הפרה לא כל כך טוב לפיתוח גוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה
ענת פלדמן01/11/2008שזה חלק פחות מומלץ מבחינה תזונתית. זה בסדר גמור מבחינת חלבונים, אבל תמיד יש חלקים טובים יותר לאכול. אם יש בבית וזה טעים - לך על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר גמור
אהרון01/11/2008מה שענת ציטטה זה מבחינה קולינרית ולא תזונתית. החלק עליו אתה מדבר לא נופל מבחינה תזונתית מהחלקים המוזכרים שהם יותר רכים ומתאימים גם לסטקים על האש. השריר מתאים לצלי, גולש וכמובן טחון כמו כל חלק אחר. הכי טוב הוא לאכול בצורה של צלי אבל ללא רוטב עשיר. יש להזהר מאנטריקוט אלא אם מורידים את כל השומן, ויש בו הרבה. בתאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אהרון :))
ענת פלדמן02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לקבל בטן שטוחה?נור01/11/2008
אחרי לידת הילד הראשון שלי נשארתי עם בטן נפוחה שלא יכולתי להוריד עכשיו אני שנה לאחר הלידה השנייה ועדיין יש לי בטן וזה מתסכל אותי כיוון שכולם שואלים אם אני בהריון!!!!! מה לעשות? ניסיתי ספורט אבל זה לא עזר מספיק וגם אין לי זמן עם שני ילדים ועבודה האם כדאי להיעזר במכשירים או בניתוחים פלסטיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים פלסטיים
ענת פלדמן01/11/2008לדעתי - רק כמוצא אחרון. תמיד אפשר לנתח, וכדאי לנסות קודם דרכים טבעיות יותר. כאמא לשלושה (תאומים + אחד) אני יודעת שזה אפשרי, גם עם העומס המתבקש וסדר היום הלחוץ. צריך רק לדעת איך. השילוב של תזונה נכונה, אירובי ותרגילים גם לאזור ה"בעייתי" - בסופו של דבר יתנו תוצאות, זה עניין של זמן. אני רק חייבת גם לציין שהגנטיקה משחקת פה תפקיד ולפעמים זהו מבנה הגוף . אני מצרפת אייטם שלי בנושא. בהצלחה
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייגל01/11/2008
אני בת 14 ואני רוקדת ועושה המון מתיחות. עוד מעט יש לי טיול שנתי וסיפרו לי שמי שעושה מתיחות או הרבה ספורט מקדים לה המחזור. האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מתוקה
ענת פלדמן01/11/2008זה לא נכון. עניין המחזור החודשי שקשור להתפתחות המינית הוא גנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי ענתגיא...01/11/2008
תוכנית אימון: עליות מתח: 2 סטים של 15 חזרות. שכיבות סמיכה: 2 סטים של 30 חזרות. סקוואט: 2 סטים של 28 חזרות. קפיצות צפרדע: 1 סט של 22 חזרות. לחיצת חזה עם משקולות 8 ק"ג: 2 סטים של 25. קיקבאק: 2 סטים של 12. כפיפות מרפקים בעמידה: סט 1 של 45. לחיצת תאומים על 2 רגליים: 2 סטים של 25. כפיפות בטן: 2 סטים של 40. הקשבתי למה שאמרת ואמרת לעשות הרבה חזרות, קצת סטים. אז זה מה שרשמתי. תגידי לי אם זה טוב בבקשה.. תודה רבה רבה, גיא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נראה בסדר
ענת פלדמן01/11/2008העיקרון הוא לשמור על מאמץ עצים בביצוע התרגיל. למשל משקל של 8 קילו שיהיה לך מאד קשה להרים במספר חזרות מסוים. קשה לי להעריך מפה כי זה מאד אישי. אם זו התחושה שלך לאורך האימון אז זה מצוין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
יוסי01/11/2008ענת מה ההבדל עם אני עושה תרגיל עם הרבה חזרות וקצת סטים לבין תרגיל עם קצת חזרות והרבה סטים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המשקל?
ענת פלדמן01/11/2008כשאין נתון של משקל, כלומר אנחנו מדברים בשני המקרים על משקל זהה ההבדלים לא יהיו משמעותיים. לבניית מסה הרעיון הוא לעבוד עם משקל גבוה יותר, עד כמה שאפשר. וכשהשרירים, הגידים המפרק, מתרגלים לתנועה והתרגיל קל יותר מעלים את המשקל ב -10 אחוז.
יוסי01/11/2008אז אפשר להגיד? משקל כבד עם פחות סטים זה עובד על ניפוח ומשקל נמוך עם הרבה סטים יחסית זה חיטוב מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא, זה הרעיון אבל בחזרות
ענת פלדמן01/11/2008משקל גבוה מעט חזרות ניפוח משקל נמוך הרבה חזרות חיטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי עוד שאלה
גיא...01/11/2008ענת שאלתי את חבר של אח שלי מה הוא עשה שהוא נראה ככה. אז הוא אמר שהוא עבד על ניפוח בחדר כושר ושהוא אכל המון, בגלל זה אני חושב שיש אנשים שאומרים שהתזונה זה הדבר הכי הכי הכי חשוב בלי תזונה לא מגיעים לשום מקום ונשארים באותה נקודה, אני חושב שהם אנשים מטומטמים.. אז זה מה שאני רוצה להתחיל עכשיו, ניפוח [ אני עושה בבית , כי אסור חדר כושר] ואני יאכל הרבה כמה שאני יוכל נראה אם יהיה תוצאות בגדילה. וענת התרגילים שרשמתי מקודם הם טובים? והאם כדאי להוסיף עוד..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם מצוינים
ענת פלדמן01/11/2008המשך כך, אני פה לשאלות ועדכונים בהמשך. :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת עזרה
יוני02/11/2008אחרי שתתרגלי לבצע הרבה חזרות במעט סטים תתחיל להוריד את הזמן מנוחה בין הסטים לפי ההרגשה שלך. עכשיו, כדאי לך להוסיף עוד תרגילי בטן (תאמין לי זה עוזר). עוד משהו. תאכל הרבה פסטה ואיטריות אם אתה רוצה להשמין. זאת דרך טובה. אכילת שוקודלים וממתקים אולי אומרים שזה משמין אבל אח שלי אוכל די הרבה מזה (ארטיק וקרמבו ביום ובבוקר שותה תה עם מאפין) והוא לא משמין. כמובן שתזונה זה די חשוב, אבל לא צריך לשמור על תזונה הדוק. פשוט להימנע משתייה מרובה של משקאות תוססים וכל הדברים האלה. מקווה שעזרתי. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גיא...01/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן01/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)