מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוף דחוףאלעד30/06/2010
יש לי גיבוש למשטרה בעוד 20 יום
עד לפני חודש התאמנתי וחזרתי לכושר רק בגלל טעות במבחו אקג בקופת חולים
(חובה למשטרה) חשבו שיש לי בעיות בלב והקפאתי את האימונים ורק עכשיו קיבלתי תשובה מכל הבדיקות שהכל תקין אז ככה
אני מאוד מאוד מתקשה לעשות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה וזה מאוד קריטי לגיבוש אני עושה 20 בערך ואני צריך 60 מה האימון הכי נכון ויעיל שאני יכול לעשות בזמן הקצוב שיש לי
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיבוש למשטרה
עופר קיס01/07/2010שכיבות סמיכה 10 שכיבות סמיכה עם 15-20 שניות מנוחה כפול 8 מנוחה 10 דקות ונסיון נוסף כמה עשיריות שיצא
יום שאחרי כן 11 וכן הלאה - פעם בשבוע עשה מבדק
בטן אותו הדבר רק ב15-20 ועלה כל אימון 2
אימונים ימים זוגיים או אי זוגיים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
אלעד01/07/2010מצטער על הבורות אבל זה כנראה מלחץ
10 שכיבות צמיחה כפול 8 סטים כאלו כל יום???
וכנ"ל בכפיפות בטן??
אגב אם אני יירשם לחדר כושר יש מכשירים שיעזרו לי להעלות את הרמה ולשפר משמעותית ?\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצימות אימון באליפטיקלשי30/06/2010
שלום,
אני בחור בריא כבן 30. עד לאחרונה נהגתי לשלב בין ריצות (5-7 ק"מ), לבין אימוני קראטה, ואני בעל כושר גופני גבוה למדי. לפני שבוע התבשרתי על ידי אורתופד כי אני סובל מנזק בברך ימין. מבלי להלאות בפרטים, אני מנוע מלבצע פעילות הכוללת ריצה או קפיצה, לכן נותרתי עם אופני כושר או אליפטיקל. ניסיתי רכיבה על אופני כושר, בכדי להחליט האם לרכוש זוג, או להעדיף אליפטיקל. לאחר מס' אימונים של יותר מ- 40 דקות במהירויות שונות ודרגות שונות של קושי עדיין לא עברתי 140 פעימות בדקה. לא העליתי את השאלה בדי להתפאר בכושר הגופני שלי, שאני מרגיש מיום ליום כיצד הוא נעלם לו... אלא רציתי לדעת האם האליפטיקל יכול להוות תחליף ראוי יותר לריצה, (פעילות שעל אף השמצות רבות שהיא זוכה להן, אין שווה לה מבחינת הקושי והתחושה שהיא מספקת בסוף אימון). לצערי לא תהיה לי אפשרות לנסות אליפטיקל מלבד בחנות הספורט אליה אפנה, ויש הבדל בין ניסיון ראשון לאימון ממושך מן הסתם.
תודה על התשובה וסליחה על אורך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליפטי
עופר קיס01/07/2010אין בעיה להגיע לדפקים גבוהים באליפטי למרות הכושר הגופני הגבוה. לשם כך צריך מכשיר איכותי ומוטיבציה. אחד משני התנאים לא התממש. תבדוק איזה ונסה שנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותקייסי30/06/2010
איזה מאגרים יש לנו בגוף?
מה זה אומר כשאומרים שהגוף שורף פחמימות בזמן אימון , מה עם שומן?
איך הוא עושה את ההבדל , ואיך אני אמרוה לדעת מתי אני שורפת שומן ומתי פחמימה , אני רוצה רק שומן לשרוף! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בלה
איתי הר-ניר30/06/2010לגוף האדם יש 3 מאגרי אנרגיה עיקריים.
שומנים, פחמימות וחלבונים.
באופן כללי הגוף משתמש בכל מאגרי האנרגיה כל הזמן.
% השימוש במאגר כזה או אחר נקבע על פי הדרישה האנרגטית, יותר נכון לומר על פי ההספק האנרגטי המתבקש.
ככל שההספק האנרגטי גבוהה יותר כך הגוף מנצל יותר מאגרי אנרגיה פחמימתיים.
ככל שההספק האנרגטי נמוך יותר כך משתמש הגוף יותר במאגרי שומן.
לא ניתן "לשרוף" רק שומן.
בכל מקרה, אם מטרתך להפחית במשקל, אל לך לחפש "לשרוף" שומן.
סך הקלוריות המנוצל מול ההכנסה הקלורית משמש כמדד יותר חשוב לשינוי הרכב הגוף.
פעילות גופנית המשלב אימון אירובי ואימון התנגדות מומלצים על מנת להעלות את ההוצאה הקלורית ולסייע בקיום מאזן קלורי שלילי, (תנאי הכרחי להרזיה).
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת משקל - הליכה או אופניים?סטיבי29/06/2010
הרבה זמן שאני תוהה, מה יותר יעיל להורדת משקל?
המשקל הוא 113 ק"ג, לפי השעון של אופני הכושר אני שורף 1000 קלוריות בערך אחרי 70-75 דקות. האם זה הגיוני? כמה קלוריות הייתי שורף בהליכה מהירה שאני עושה באותו זמן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריפה
עופר קיס29/06/2010מסובך
באופן עקרוני זה קשור להספקים = עבודה = צריכת חמצן= הוצאה קלורית.
אני מניח שדופק זהה באופניים הליכה יגרום להוצאה קלורית גבוהה יותר בהליכה עקב כמות שרירים פועלת והעובדה שיש כוחות בלימה גדולים יותר בהליכה ( בעיקר במשקל שלך) שגורמים לנזק שרירי גדול יותר שדורש יותר אנרגיה לשקם לאחר אימון
זו רק דעתי כמובן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצהאתי28/06/2010
בכדי לשרוף קלוריות אם אני רצה 25-30 דקות,אך משלבת גם הליכה מהירה תוך כדי זה ישרוף לי מספיק קלוריות?
מדובר על 3 פעמים בשבוע-זה מספיק?אני בת 35 גובה 1.60 שוקלת 58 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
ד''ר איתי זיו29/06/2010קשה לדעת כמה קלוריות בדיוק שרפת בסוג זה של פעילות אך ההערכה גסה הנה שכ- 200 קלוריות. האם זה מספיק? לא ניתן לענות על כך כי לחסרים הרבה נתונים כמו: הרכב הגוף, מטרת האימון, המצב הבריאותי. מספר האימונים השבבועי" הפעילות היומיומית ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית אימוניםאריאל קורצברג28/06/2010
שלום!
אני מתאמן בחדר כושר כבר חודשיים בערך, בשיטת סבבמכשירים (כל אימון משתמשים בכל המכשירים, ועובדים על כול השרירים.)
עכשיו הבנתי שאם אני רוצה לפתח את הגוף, זה לא יעיל, ולכן אני צריך לעבוד כל פעם על שרירים אחרים.
עכשיו אין לי מושג איך זה הולך, ועל מה להתאמן כל פעם, מישהו פה יכול להסביר לי?
תודה, אריאל :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאריאל
ד''ר איתי זיו29/06/2010הערותי...
1. על מנת להעלות מסת שריר מומלץ לבצע אימון מפוצל - AB.
2. אימון מפוצל מןמלץ לבצע לפחות לאחר 3 חודשי אימון בהם הופעלו כל שרירי הגוף בתוכנית אימונים.
3. במידה והפיצול הנו כמצוין הפעל ביום אחד קבוצות השרירים: חזה כתפיים, כופפי מרפק ושרירי הבטן וביום האחר: רגליים, גב, פושטי המרפק וזוקפי הגו.
4. מספר הסטים לכל קבוצת שרירים הנו 10-5 כך שלכל קבוצת שרירים תבצע למעשה בין 3-2 תרגילים בממוצע במספר חזרות משתנה.
הנכון ביותר לפנות למדריך חדר כושר שיבנה תוכנית אימונים המתאימה למטרות האימון ובהתאם לנתונים נוספים כגון: הרכב הגוף, מידת הפעילות היומיומית ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנית אימון הפחתת משקל וחיטוב הגוףroni28/06/2010
שלום אני מעוניין להפחית במשקל ולפתח את הגוף.
אני עובד בעבודה מסיבית ולא יודע אם יהיה לי את הזמן ללכת למכון כושר.
אין לי בעיה לעשות כושר ולקנות אביזרים שצריך. אבל אני עדיין מעוניין ללכת למישהו או לתוכנית שמרכיבה לך תוכנית אימונים מלווה אותך גם מבחינת מזון וגם מבחינת כושר,
האם יש פה מישהו שמכיר תוכנית או מישהו אשר יכול לתת לי עזרה בנושא ויכול לעבוד גם בלי מכון כושר.
אשמח לתשובה או ייעוץ .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאמן כושר
שי אלנקרי01/07/2010שלום,
הפתרון עבורך בלי ללכת לחדר כושר זה לבצע אימונים עם מאמן כושר אישי שיגיע אלייך, לבצע אימוני כושר מול הטלוויזייה (DVD כושר). תוכל לרכוש גם מספר אביזרי אימון אשר ישמשו אותך בהמשך האימונים. שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כושר לצבאיוסי27/06/2010
שלום אני לפני גיוס לצבא (קרבי) ורציתי לקבל את חוות דעתך לאימון טוב לקראת הצבא וחיטוב הגוף (בלי חדר כושר), כיום אני רץ פעמיים בשבוע משלב בין ריצה ארוכה רגילה וספרינטים +אימון כח ב- 3 סטים: שמיכה, בטן ותרגילי גב, מה לדעתך צריך לשנות או להוסיף?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון לפני צבא
עופר קיס27/06/2010נשמע טוב. בצע 3 ריצות בשבוע
ראשונה ריצה ארוכה עם ספרינטים באמצע
שניה. הליכה עם נעלי צבא ומשקל על הגב בחול עם עליות וירידות - בהדרגה. תזהר מעומס חום
שלישית ריצה של אינטרוולים 2-4 דקות בקצב טוב 1-2 דקות הליכה או ריצה קלה . תתחיל ב 20 דקות ותעלה ל 40 בהדרגה.
לגבי כח בימים שאינך רץ, 3 סטים של מתח, 3 סטים של מקסימום שכיבות סמיכה. 2 דקות בין כל מחזור
בהצלחה
אל תשכח מתיחות בסיום האימון
אם מתחיל כאב בשוק או בברך או גב , לא לחכות, להוריד ישר את כמות האימונים ומשכם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
חן30/06/2010כפיפות בטן שכיבות שמיכה מתח ומשקולות יד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץדנה26/06/2010
במשך שנתיים אני בחד"כ באופן קבוע 3 פעמים בשבוע.
השאלה שלי היא, אם אני הולכת שלש פעמים במהלך השבוע, אך בין שבוע אחד לשני יש הפסקה של 3 מים, זה נורא ועלול להשפיע?
למשל
שני רביעי חמישי
ואז ישר שבוע אחרי זה
שני רביעי שבת
אני לא רוצה לעלות את האימונים שלי ל4 בשבוע כי זה נורא קשה ומתיש אותי,
והתזונה שלי בריאה והאימונים שלי קשוחים, אבל עדיין, זה לא טוב ההבדלים בימים האלה?
זה צריך להיות סדיר יום כן - יום לא - יומיין לא יום כן וכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
דנה28/06/2010למה לא עונים להודעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
ד''ר איתי זיו29/06/2010הערותי...
3 אימונים אירוביים בשבוע הנם המינימום הנדרש על מנת לשפר היכולת האירובית. הפסקה של 4 ימים בין אימון לאימון תגרור נסיגה ביכולת. כך שבמקרה שלך שה לא כה בעייתי. החשוב במיוחד הנו ההתמדה למעשה במשך כל החיים....
המשיכי כך ואולי בעתיד תוסיפי אימונים נוספים נחוצים וחשובים לא פחות כגון: אימוי כוח ואימוני גמישות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר כושר בביתיעל26/06/2010
שלום רציתי לשאול שאלה . אני עובדת בכל מהלך היום ואחרי העבודה אני חוזרת הבית ואין לי כוח לנסוע לחדר כושר . חשבתי לקנות את המכשירים שהיו לי בבית ואז כך אני יכלה להתאמן בבית וגם אני מאוד בישנית אז היה לי יותר נוח שהמכשירים בבית .
רציתי לדעת איזה מכשירים אני צריכה שהיו לי בבית על מנת לרדת במשקל.
1 אני רוצה לקנות מכשיר לכפיפות בטן על מנת לחטב את הבטן
2 עכשיו הדילמה לקנות אופניים או ההליכון ?
מה הבדלים בשניהם ומה כל מכשיר עושה לגוף(מה הוא ) וגם עם יש דגשים לפני הקניה ?
בעיקר אני צריכה להוריד בטן תחתונה,ירכיים,ידיים,אגן,וזהו...
תודה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח"כ בבית
עופר קיס27/06/20101. לא ניתן לחטב בטן על ידי כפיפות בטן ( אין הורדת שומן מקומית על ידי השריר שמתחתיו. סתם דופק את הגב, בטח לא עם מכשיר
2. עדיף לקנות מה שיותר נח. כי משתמשים יותר זמן . מהבחינה הזו, אם תעדיפי הלכון, גם תשרפי יותר קלוריות באותה רמת קושי
פשוט עלי על כל אחד למשך 10 דקות - לא פחות ואז תחליטי מה יותר נח וכיף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בחדר כושראילן26/06/2010
שלום אני בן 19 וכבר חצי שנה לא התאמנתי בחדר כושר. לפני שלקחתי הפסקה של חצי שנה התאמנתי כשנה וחצי רצוף. לפני שבוע חזרתי להתאמן כאשר אני מבצע תוכנית התחלתית,כלומר 3X12 כאשר לכל קב' שריר תרגיל אחד. רציתי לדעת אם זה בסדר שמיום יום ראשון הזה אני כבר יחזור להתאמן יותר חזק בתוכנית AB?האם זה מוקדם מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לניר
ד''ר איתי זיו26/06/2010מציע:
1. במידה ולפני ההפסקה התוכנית לא הייתה מפוצלת מציע שתמשיך לבצע אימונים ללא פיצול 3 חודשים ולאחר מכן פצל את התוכנית.
2. במידה ולפני ההפסקה התוכנית הייתה מפוצלת מציע שחודש אחד תבצע תוכנית לא מפוצלת ולאחר מכן המשך בפיצול.
3. חשובה מאוד ההדרגתיות בתוכנית האימונים על מנת להפחית את העומס הרב המופעל על מערכות הגוף השונות וכמובן פציעות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבוןקייסי25/06/2010
שבת שלום ,
1- באיזה מצבים לאחר אימון אוכלים אך ורק חלבון? ולמה?
2- באיזה מצבים אוכלים חלבון עם פחמימה? ולמה?
3-למה כל הגברים (כמעט) לוקחים אבקות חלבון כמו יזופרים , גיינר .......למה הם חייבם לקחת תוספי חלבון?
4-האם הכמות של חלבון לאחר אימון צריכה להיות יותר גדולה מכמות החלבון פר ארוחה ???
5-לא קשור: האם זה נכון שחילוף החומרים איטי בערב (יורד) לכן "אסור " לאכול לאחר 20:00 בערב? אלה אם כן אני ספורט בערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכת חלבון
איתי הר-ניר25/06/20101. אין צורך לצרוך חלבון דווקא אחרי אימון, צריכת החלבון במהלך היום יותר חשובה.
צריכת החלבון, הנה לאפשר התאוששות ובניה של הרקמות לאחר העמסה באימון גופני.
2. ישנם מחקרים, (לא כולם) שתומכים בצריכת חלבון עם פחמימה, לשם עידוד ספיגה טובה יותר של החלבון. (פחמימה מעלה את רגישות התאים לנכחות אינסולין).
3. לא חייבים לקחת גיינר, הצריכה של האנשים של תוספי מזון נובעת משיקולים של נוחות, שיווק, טרנד.
השימוש בתוספי מזון נועד לענות על הקושי של חלק מהאנשים להגיע לצריכה קלורית מספקת.
לרוב, קניית גיינר הנה פיתרון נוח וקל.
4. לא
5. יש "שעון" לחילוף החומרים, אך אין סיבה מיוחדת לא לאכול אחרי 20:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קייסי27/06/2010אמרת שיש "שעון" לחילוף חומרים , מה זאת אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת ספורטאסף25/06/2010
שלום לכם
רציתי לשאול כמה גרם חלבון מקסימום יכול להיספג בארוחה אחת? ואם עוברים את הכמות הזאת האם השאר ניספג כשומן בגוף?
בתודה מראש
אסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון
איתי הר-ניר25/06/2010חלבון לא נספג כשומן- גם כשיש "עודף"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםה25/06/2010
יש לי מטרה,אני רוצה בחודש להתפתח הרבה ולהוריד את הכרס האם אפשרי?
אני במכון כושר יש לי תכנתי חזקה אני אוכל טוב אקח 2 אימונםי אישים ואשקיע
איך אני מוריד את הכרס?כפיפות בטן עוזרות? להוריד שומן מה לעשות?תודה רבה רבה
מחכה לתשובה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש אימונים
איתי הר-ניר25/06/2010לשנות תוך חודש את הרכב הגוף, לא ממש אפשרי.
"כפיפות בטן" לא "מעלימות" את הכרס.
בכדי לשנות את הרכב הגוף, יש בעיקר להתאים את התזונה, לבצע שילוב של אימון אירובי ואימוני התנגדות.
כמו כן, יש להתייחס ליציבה כמשפיעה על המראה החיצוני.
אני מציע לך להתייעץ עם אנשי מקצוע פנים מול פנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ה
ד''ר איתי זיו26/06/2010מציע:
1. על הרכב הגוף, קרי מסת השומן ומסת השריר ניתן להשפיע באופן ממשי על ידי אימונים מתאימים אירוביים ואנאירוביים ותפריט המוגבל קלורית. שינויים ניתן להבחין תוך תקופה קצרה מנקודת ההתחלה אך הדבר תלוי רבות בתוכנית האימונים והתזונה שחשוב שייבנו באופן מושכל על ידי איש מקצוע.
2. ניתן להעלות מסת שריר לאחר מספר שבועות של אימונים ולהשפיע על האסתתיקה של הגוף.
3. תרגילים לחיזוק שרירי הבטן לא יפחיתו את הכרס אך יעלו את הטונוס (מתח שרירי) ולכך השפעה בהיבט האסתתי.
4. חשוב שתבדוק אצל איש מקצוע מידת אחוזי השומן בגופך על מנת לדעת איזו תוכנית אימונים מתאימה לך. סביר מאוד להניח שאחוזי השומן בגופך הנם מעל הממוצע - 20%-13%.
5. אימונים אישיים - ממליץ בחום מכיוון שבמועדוני הכושר, יש רק מעטים שרמת השירות מספיק גבוהה על מנת שתקבל תוכנית אימונים מסודרת ומקצועית ללא תשלום...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצועות התנגדות או משקולותרוני24/06/2010
מה יותרמומלץ לפיתוח הכושר ומסת השריר- רצועות התנגדות או משקולות? שמעתי שלרצועות ההתנגדות יש יתרונות מסויימים. אשמח לדעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיא
ד''ר איתי זיו26/06/2010הערותי...
לפיתוח הכושר הגופני וחיזוק כללי רצועות ההתנגדות - מצוינות. במידה והדגש הנו על העלאת מסת שריר דווקא אימון משקולות יניבו תוצאות טובות יותד. ניתן לשלב בין שני סוגי האימונים השאלה מה יותר חשוב.עם יתרונות רבים כשהעיקרי שבהם הנו חיזוק כללי וחיזוק השרירים המייצבים שלא בכל אימון באופן מהותי.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)