מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזרה לכושריוני10/05/2010
שלום אני הייתי מתאמן ב5 חודשים האחרונים משהו כמו 3-5 אימונים בשבוע כאשר הכוללים אימוני איגרוף ואימוני חדר כושר (בימים שונים) עשיתי הפסקה של חודש וחצי ועכשיו חזרתי להתאמן בנתיים רק איגרוף השאלה היא באזה תדירות אני צריך להתאמו ובאזה הדרגה אחרי ההפסקה שעשיתי בכדי לא לפגוע בלב האימונים של האיגרוף הם די אינטנסיבים הם כוללים עבודה בזוגות ריצה קצת תרגילי כושר שכיבות סמיכה וכפיפות בטן משך אימון הוא כשעה וחצי אני בן 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזרה לכשרות
עופר קיס10/05/20103 אימונים . יום כן ויום לא. תתחיל ב 60 דקות אימון , אך בעדינות באינטרוולים . קצר אותם וכך יותר זמני מנוחה באימון. שתה מים ואולי משקה ספורטיבי. הוסף אימוני כח רק לאחר שבועיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ ושאלות לגבי משחקי כדורגלהמאם המאם09/05/2010
בעוד יומיים מתחילה ליגה צעירים בכפר שלנו.כל שכונה עשתה קבוצה.וידוע שהאנשים שרוצים לשחק הם לא שחקני כדורגל,והרוב אין לו כושר והרוב מעשנים ואני מבינהם.
אנא יודיע לשחק כדורגל טוב מאוד,הבעיה שלי שאין לי כושר מספיק בגלל העישון ואני לא מתרגל לרוץ כל יום.
שאלה:
מה עלי לעשות היום ומחר או אפילו במשחק עצמו ,כדי להסתדר הם הכושר הגופני שאני לא מתרגל
עליו.אני מאוד שרוף למשחק ומחקה לו שעה שעה כדי לשחק,אבל תמיד אני אומר האם אני אסתדר בכושר שלי כל המשחק הוא 40 שקות.
אבקשך שתתן לי איזה תרגילים לעשות לפני שאני מתחיל לשחק וכו'''''
האם יש איזו שהיא תרופה שעוזרת לגוף לרוץ וכו
ואני מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר גופני
איתי הר-ניר10/05/2010בזמן כל כך קצר, לא ניתן לשנות את כושרך הגופני.
אולם לפני לעילות גופנית עצימה, יש בכל מקרה לבצע הכנה מוקדמת ראויה.
הקפד על חימום טוב של כלל המפרקים העיקריים בגוף.
בצע בצורה מבוקרת ולא עצימה תנועות המדמות תנועות מהמשחק.
יש להעלות דופק מעט לפני המשחק ולבצע מתיחות דינאמיות (בתנועה).
הקפד על צריכת נוזלים ראויה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון וכדורגל
עופר קיס10/05/2010המאם שלום. ברור שעישון וחוסר אימון גופני לא מאפשרים לשחק כדורגל איכותי למשך 40 דקות.
כאשר אתה משחק - אל תעשה ספרינטים ארוכים ותבקש החלפות . אין מה לעשות כדורגל זה בעיקר כושר גופני חוץ ממיומנות של הכדור
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור ריצת 5 ק"מדני09/05/2010
שלום אני מיתאמן כבר כימעט שנה בקבוצת "כושר קרבי אחריי"
בעוד כשבועיים מיתקיימת תחרות אתגרית בין רוב קבוצות "אחריי" של ריצת 5 ק"מ, ואני רוצה להישתפר בריצת 5 מה שיותר עד התחרות
הנתונים:
גובה-1.78
משקל-65
גיל-16
בריצה הארונה שעשיתי לשם בדיקה רציתי 5 ק"מ ב 20:22 דקות
אני אשמח לכמה רעיויות של אימונים\תרגילים\או כול מה שרק יעזור
לפי דעתך כמה שניות אני יכול לקצץ מהזמן הנוכחי?
ומה כדאי לעשות כדי לעשות שיפור משעמעותי?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים ל 5000
עופר קיס10/05/2010בצע פעמיים שבוע 5 כפול 1000 בקצב שאתה מרגיש כ 85% מהיכולת עם זמני מנוחה של 4-5 דקות אחרי כל ק"מ. 3 ימים לפני הצחרות ריצה בקצב בינוני ל 5 ק"מ ואז יומיים מנוחה ופסטה לפני התחרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דוד11/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני08/05/2010
בשנה וחצי האחרונות הורדתי 20 קילו בצורה מתונה ומבוקרת בשילוב של הליכות בממוצע 4 פעמים בשבוע
עכשיו שהגעתי לbmi תיקני של 21.09 עדיין נישארה לי "בטן" זאת אומרת שהיא לא שטוחה וגם ברגלים יש לי טיפה שומן
מה עלי לעשות מכאן כדי לשפר את זה מבלי לפגוע במשקל הקיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
ד''ר איתי זיו09/05/2010ראשית כל הכבוד על הירידה במשקל. משימה לא פשוטה בכלל ולא מובנת מאליה. החשוב לא פחות הנו לשמור על המשקל החדש.
מציע להמשיך בפעילות האירובית. 4 פעמים בשבוע ואף יותר. לשלב אימוני כוח שיסייעו בהעלאת חליוף החומרים הבסיסי. במקרה זה קחי בחשבון שהמשקל לא יפחת ואולי בעתיד אף יעלה מעט והדבר עלול להראות BMI יותר גבוה מ- 21. אין לך מה לחשוש מכיוון שמדובר בעלייה ברוכה של מסת שריר ושינוי של מסת הגוף הרזה (היחס בין המסה השומנית למסה השרירית).
בצעי תרגילים לחיזוק שרירי הבטן פעמיים בשבוע וכן יש לחזק את כל שרירי הגוף. חדר כושר מהווה פיתרון מצוין במקרה זה.
לגבי הרגליים ושאר אזורים שהנך מעוניינת להשפיע על האסתטיקה הכוללת חייבים להפעיל את השרירים באופן קבוע כנגד עומס. אילולא כן לא יחול שיפור ממשי למער שיפור כושרך האירובי וירידה עוד במשקל.
למותר לציין שאימונים אלה הן אירוביים והן אנאירוביים צריכים להימשך כל מהלך החיים!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרועותשיר08/05/2010
היי,
יש לי בעיה שמציקה לי מאוד..הזרועות שלי פשוט לא פרופורציונליות ביחס לשאר האזורים בגוף.אני 1.62 ושוקלת 53 וממש לא רוצה לרדת במשקל מאחר ואני אוהבת מאוד את הגוף שלי כמו שהוא..כנראה שיש לי בזרועות ריכוז די גבוה של שומן אחרת אין לי הסבר אחר לזה שהידיים פשוט גדולות ביחס לגוף. אז השאלה היא מה עושים..אם אני ארים משקולות של 2 קילו למשל מה זה ייעשה? האם זה ישפר את המראה של הזרוע או שזה לא יתרום לכלום?בקיצור איך אני מצרה את היקף הזרועות? מדובר רק על החלק העליון - מהכתף עד למרפק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שאני בת 23.
שיר08/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
ד''ר איתי זיו09/05/2010הערותי...
1. לבדוק אחוזי השומן התת עורי בגוף, ללא נתון זה קשה לבנות תוכנית אימונים מתאימה. אחוז השומן הנורמלי הנו בטווח של 23-30 אחוז בממוצע וניתן לקיים בדיקה פשוטה זו אצל דיאטן קליני או איש מקצוע אחר כפיזיולוג מאמץ או מאמן כושר. אם אחוזי השומן בגופך רבים יחסית 30% ומעלה אין ספק שהדבר משפיע גם על האסתטיקה הגופני בכלל ובפרט הידיים.
2. מציע לבצע פעילות אירובית על בסיס קבוע 4 פעמים בשבוע מכיוון שלכך תרומה להפחתת אחוז השומן בגוף ושמירה על משקל חדש שהושג. הדופק לפי יכולתך. הזמן הנו בטווח של 60-20 דקות בממוצע.
3. התזונה הנה חשובה במיוחד. חשוב שהתפריט יהיה מוגבל קלורית לא עשיר בשומן ומתאים למבנה גופך ומטרת האימון.
4. הייתי מציע לא לבצע בשלב זה תרגילים ספציפיים לידיים אלא רק לאזורים- רגליים, גב, חזה, בטן, זוקפי גו. בכל אימון בצעי 24 סטים אם מדובר באימון בחדר הכושר (מספר חזרות ממוצע 15-8 עם משקל מתאים). אם אינך פוקדת את חדר הכושר והאימון הנו הוליסטי ולא בהכרח מתמקדים בהפעלת קבוצות שרירים מסוימות (כפי שנערך במרבית השיעורים בסטודיו).
ריכוז השומן בגוף האדם הנו גנטי. ייתכן שאצלך דווקא 'בחר' השומן להתרכז יותר בזרועות. לא להתייאש. יש אגב לא מעט נשים שהיו שמחות לריכוז שומן באזור זה ולא באזורים אחרים. סבלנות וטיפול בהרכב הגוף כפי שציינתי וכן האימון המתאים והתזונה יסייעו רבות.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפקודי כבד גבוהים מאבקה של אופטימוםhelp me!07/05/2010
יש מצב שהאבקה גורמת שתפקודי הכבד שלי יקפצו בכזאת צורה קיצונית?
אני נמצא פי 3 מהנורמה.
הלכתי לבדיקות אחרי המלצה של חבר בחדר הכושר עם אותה הבעיה.
יכול להיות שזה מזה? אני שותה אופטימום חלבון בטעם שוקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד מאבקת חלבון של OPTIMUM
שוהם08/05/2010OPTIMUM שמה באבקה שלה מיני רכיבים שיכולים לעלות את תפקודי הכבד ולהעמיס על הכבד והכליות.
המלצתי היא לשתות חלבונים מבודדים מסוג איזולט שאינם מכילים את אותם הרכיבים שיש במוצרי חברת OPTIMUM, לדוגמא המוצר ISO93
לדוגמא, בחלבון GOLD של אופטימום, בטעם הבננה, תוכל למצוא רכיב הנקרא טטרזין, שמקורו בנפט . ממנו מפיקים צבעי מאכל.
בסופו של דבר, הכבד, המשמש כמסננת של גופך, מרכז אליו את כל אותם רעלים ולכן נוצר עליו העומס.
האם תרצה להכניס דברים כאלו לגופך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע שזאת הודעה ישנה אבל גם אני
עומרי19/12/2010ניתקלתי באותה התופעה בשימוש של אותו סוג חלבון ואני חושב שזה קשור לאנזימים שהוסיפו לאבקה הזאת כי לאחר שקניתי חלבון אחר ללא אנזימי העיכול שיש באופטימום גולד- הבדיקות יצאו תקינות...
האם יש כאן עוד מישהו שניתקל בתופעה ה"ל??זה מענין,במיוחד כשמדובר בחברה עם שם עולמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 אימונים בחדר הכושרלאוניד07/05/2010
אני בחור בן 23 שוקל 73 קילו, גובה 1.80
אני מתאמן זמן רב בחדר הכושר, אני נימצא כושר מעולה
השאלה שלי איזה חלוקה הכי טובה לחלק את האימונים ל3 פעמיים בשבוע בחדר כושר?
מאמן אחד אמר לי ABC - חזה יד קדמית
גב יד אחורית
רגליים כתפיים
מאמן שני אמר לי AB רגליים גב יד קדמית
חזה כתפיים יד אחורית
מה אתם אומרים? מה כדאי?
המטרה לשמור על הכושר ולהתנפח קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאוניד
ד''ר איתי זיו09/05/2010מציע:
לכל היותר לפצל ל- AB/ האפשרויות שציינת טובות. פיצול רב יותר מתאים למתאמנים מאומנים יותר הפוקדים את חדר הכושר 5 פעמים ויותר.
בטימון מפוצל לשני חלקים ניתן בנקל להשיג את מטרת האימון כל זאת כמובן עם תזונה מתאימה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי מכשיריםאתי07/05/2010
[שלום (-:
רציתי לשאול לגבי שניי מכשירים שראיתי (באתר gymshop) שאחד מהם הוא סטפר שנקרא twist &shape והשני הוא מכשיר שנקרא leg magic שהוא לעיצוב הישבן - עכשיו רציתי לשאול על איזה מכשיר מהם את ממליצים לי אם בכלל? (אני גוף עליון חטובה אבל צריכה לחזק את הגוף התחתון ירכיים ישבן ..)
המון תודה, אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
ד''ר איתי זיו09/05/2010הערותי...
1. איני מכיר את המכשירים הללו באופן ספציפי אך אומר שלמרות ששימוש במכשיר הסטפר מפעיל את קבוצת פושטי הירך (שרירים המשתרעים בחלקה האחורי של הירך) חייבים לבצע תרגילי חיזוק במקביל. אילולא כן ההשפיעה על הטונוס או על העלייה במסה - לא גבוהה.
2. במקרה והנך רוכשת אחד מהסטפרים בכל מקרה תבצעי תרגילים מתאימים כגון: מכרעים, סקווט או פשיטת ירך בעמידה עם ממתח גומי על מנת לחזק השרירים הרלבנטיים.
3. ניתן לפנות גם לייעוץ לחברות ציוד גדולות בארץ כמו בש גל הנמצאים בבני ברק או אנרגים הנמצאים בהרצלייה ברחוב יורדי הסירה.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה על התשובה המספקת (-:
אתי09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי יודע איך מפענחים אינדקס גליקמי?שמואל06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינדקס גליקמי
איתי הר-ניר06/05/2010מייצג את מידת ההשפעה של מזון על רמת הסוכר בדם.
תוכלת הסיבים במזון, האם הוא מעובד או לא, מרכיבי שומן וחלבון יתרמו לערכי אינדקס גליקמי נמוכים.
בכדי לדעת כמה מזון משפיע על רמת הסוכר בדם משתמשים לרוב בגלוקוז כרפרנסולכן לו יש ערך של 100.
מדד גליקמי נמוך יהיה מתחת ל 55
מדד גליקמי בינוני יהיה בין 55-69
מדד גליקמי גבוה יהיה מעל 70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוכנת מחשב לכושר גופניצביקה06/05/2010
האם קיימת תוכנה המתאימה תוכנית אימונים במכון כושר, המלוה את המתאמן לפי מצבו גופני והתקדמות בכושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצביקה
ד''ר איתי זיו09/05/2010אכן, יש תוכנה מתאימה שכזו של חברת מולטי פיט. נסה לדבר במקביל עם עמית אלון גל - הבעלים של התוכנה- 0528701188.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ לאומנות לחימה.אייל06/05/2010
שלום
אני מעוניין להתחיל קורס אומנות לחימה.
המטרה היא כושר, אתלטיות,עיצוב, קורדינציה,זריזות, הוצאת אנרגיה וכד'..
בעיקרון אני פעיל מבחינה ספורטיבית-רץ, ,מכשירים, שוחה מעט, וספורט קבוצתי.
הייתי מעוניין בהמלצה לסוג אומנות לחימה שיתאים לי, בהתאם ליעדים שכתבתי למעלה.
לא מחפש משהו אלים שאני אשבור בו את היד או להיפך משהו מאוד רגוע שאני אמצא את עצמי מתרגל נשימות. מכירים משהו שמשלב מהכל ושיתאים לי??
תודה מראש.
ראוי לציין כי אני בן 32 ,170 ומבנה גוף רזה- בינוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ממליץ על סטיריט פייט עם צביקה
שמואל06/05/2010טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל
ד''ר איתי זיו09/05/2010ראשית כל הכבוד. נחמד לדעת שיש אנשים המתאמנים כמוך.
מציע לבדוק זאת עם מאמן אומניות לחימה מוסמך. בנוסף ניתן לפנות לקולגה שלי שמו פיליפ ואני מאמין שיוכל לתת לך תשובהמתאימה. הנייד שלו- 0522397575.
בהצלחה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כללית בושא כושר ותזונהאלדד05/05/2010
שלום רב,
התחלתי לעבוד במקום חדש ומכיוון שלא יוצא לי להיות פעיל גופנית כמו בעבר(שיחקתי טניס ןכדורסל)התחלתי לעשות ספורט בשעות הבוקר המוקדמות, אני אתאר את סדר היום שלי בקצרה ושאלתי היא האם מה שאני עושה זה בריא?, מוגזם? לא טוב? או שאין עם זה בעיה?
אני משכים ב-5:15(יש לציין שמאז ומתמיד אני מתעורר בשעות כאלו), נוסע לעבודה, ב-5:45 שותה קפה שחור, מבצע חימום ומתיחות ולאחר מכן רץ 6-7 ק''מ (לוקח לי בסביבות 25-29 דק') או רוכב על אופניים 22 ק''מ. לאחר מכן אני עושה קצת תרגילי בטן וידיים. ארוחת בוקר אני אוכל ב-08:30 (סלט וגבינה) ארוחת צהריים בשעה 13:00 אני אוכל מנת בשר + פסטה/אורז + סלט וארוחת ערב אני אוכל בסביבות 21:00, בדרך כלל זה סלט ולפעמים גם פסטה (ומקנח בגלידה)
אני עושה את הכושר בין 4 ל-5 ימים בשבוע.
אשמח לקבל תשובה,
תודה
אלדד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלדד
איתי הר-ניר06/05/2010לא ציינת את גילך ומה היו הרגלי הפעילות גופנית שלך בשלושת החודשים האחרונים.
כמו כן לא ציינת מהן המטרות הספצפיות שלך בפעילות גופנית.
אני הייתי שוקל לאכול משהו קל לפני היציאה לריצה, הקפד על חימום ארוך יותר בפעילות גופנית המבוצעת לאחר שעות שינה מרובות יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור ריצת ה 5 ק"מדני05/05/2010
שלום אני מיתאמן כבר כימעט שנה בקבוצת "כושר קרבי אחריי"
בעוד כשבועיים מיתקיימת תחרות אתגרית בין רוב קבוצות "אחריי" של ריצת 5 ק"מ, ואני רוצה להישתפר בריצת 5 מה שיותר עד התחרות
הנתונים:
גובה-1.78
משקל-65
גיל-16
בריצה הארונה שעשיתי לשם בדיקה רציתי 5 ק"מ ב 20:22 דקות
אני אשמח לכמה רעיויות של אימונים\תרגילים\או כול מה שרק יעזור
לפי דעתך כמה שניות אני יכול לקצץ מהזמן הנוכחי?
ומה כדאי לעשות כדי לעשות שיפור משעמעותי?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור 5000 מטר
איתי הר-ניר05/05/2010טווח הזמן לשינוי מהותי בזמני הריצה הנו קצר.
אני כן יכול להמליץ לך לא לבצע אימונים עצימים יומיים שלושה לפני התחרות.
כמו כן לא נתת שום מידע על תוכנית האימונים הנוכחית שלך, כך שקשה להתייחס למה אפשר לשנות.
שהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימנוים
דני05/05/2010בראישון ורביעי אני מיתאמן ב"אחריי" בלי שום קשר לתחרות ה 5 ק"מ וביום שישי אני עושה ריצת 5 ק"מ
חוץ מיזה אני לא מיתאמן עוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת אחוזי שומןערן05/05/2010
יש לי שאלה בנוגע להורדת אחוזי שומן,אני שוקל 60 קילו וגובהי הוא מטר 70
ולפי המידדות של הסרט מדידה אחוז השומן שלי הוא 16.2%,שזה לא רע בכלל,ואני מקפיד על תזונה שלי ועושה הליכות כמעט כל יום,אני שואף לרדת ל10 אחוז שומן כדי להיפטר משומן ולהראות רזה יותר,אני יודע שהירידה באחוזי השומן תיקח זמן ואני מקפיד על צריכת הקלוריות שלי,האם זה בריא בגיל הזה לרדת?כדי להתייעץ עם דיאטנית? ואיך זה ישמיע על משקל הגוף שלי(בקילוגרמים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל הגוף
איתי הר-ניר05/05/2010המשקל שלך הוא תוצאה של כוח הכבידה הפועל על המסה שלך.
אם אתה מפחית % שומן ולכן מפחית מהמסה אזי המשקל יורד.
אולם ישנם מצבים של ירידה בהרכב גוף אחד ועליה של הרכב אחר, מה שעשוי בסה"כ לשמור על המסה והמשקל חמרות השינוי בהרכב הגוף.
אצה מעוניין להפחית באחוזי השומן, האם הדבר בריא לך?
על פניו נראה שאינו מזיק, השאלה בעיקר איך זה נעשה והאם זוהי המטרה הסופית או רק כלי לשם השגת יעדים אחרים.
תמיד יש לקחת בחשבון, שישנם מחירים שלא כדאי לשלם, בנוסף האם 10% שומן יתנו לי את מבוקשי.
אני בהחלט ממליץ לך להתייעץ עם איש מקצוע, לקיים תפריט תזונתי מלא ועשיר. לשמור על תוכנית אימונים מסודרת ומגוונת.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן
ד''ר איתי זיו20/07/2010הערותי...
1. במידה ואחוז השומן של 16.2% הנו נכון התוצאה הנה בסדר גמור וכמובן ניתן להפחית עוד באחוזי השומן. מהי מטרת האימון? שמירה על רמה של אחוזי שומן נמוכים מצריכה היערכות מבחינת תזונה ואימונים לא פשוטה בכלל. לא בטוח שאתה מעוניין בהגבלות די קשות מבחינת אורח החיים.
2. מציע במקביל להעלות הת מינון הפעילות האירובית וכך להשפיע גם על הורדת אחוז השומן.
3. מציע להתייעץ עם דיאטן קליני מכיוון שהנך בתהליך גדילה וחשוב שהתזונה תהיה איכותית ככל שניתן.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוביות בבטן ?דימה04/05/2010
שלום יש לי שאלה אני מתאמן בבית 3 פעמים בשבוע וכל אימון אני עושה שני אומוני בטן שונים
אבל הבעיה היא שמתחילים להיות אצלי קוביות למעלה ולמטה יש לי מן כרס קטנה שאני רוצה להוריד אותה , אז השאלה היא אם כדי גם להתחיל לרוץ בימים שאני לא עושה אימון והאם זה יעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות בבטן
שי אלנקרי05/05/2010שלום דימה,
חסרים נתונים נוספים, אבל אענה לך באופן כללי. כדי להשיג את התוצאה הרצויה "קוביות בבטן" עלייך להוריד אחוזי שומן וזאת לאחר שתשלב את אימוני הכוח (על כל חלקי הגוף וכמובן גם הבטן) עם אימוני האירובי (להגברת ההוצאה האנרגטית ושריפת השומנים) יחד עם הקפדה על כל הנושא התזונתי. השילוב של שלושתם יחד יביא אותך לתוצאות הטובות ביותר ובבוא היום גם לקוביות המיוחלות. שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לקחת
איתי הר-ניר05/05/2010בחשבון שיציבה וגנטיקה משפיעים על מראה חיצוני.
והסידור המרחבי האנטומי של שרירי הבטן מתחת לקו הטבור שונה בהשוואה לזה שמעל הטבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש בעיה
אנה13/05/2010אני בן 13 ואני עובד על הבטן. אני עובד לפעמים, לא בזמן מתוכנן . ואני מרגיש את הריבועים אבל לא רואים אותם כמו שצריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה% שומן נמוכים
איתי הר-ניר13/05/2010מסייעים למראה ויזואלי של שרירי הבטן.
אולם בגילך הגוף עוד צפוי להשתנות.
עדיף שתתאמן על כל קבוצות השרירים בצורה מאוזנת, תוך שילוב פעילות אירובית מתאימה עם תזונה תומכת.
לעבוד רק על שרירי הבטן לא יוביל אותך למקום נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)