מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תעזור לי :)דורין13/12/2008
שלום אני מיתאמנת כבר חצי שנה בחדר כושר הבעיה שלי היא שמשבוע הבא אני אני לא יוכל להיתאמן כמה שבועות ביגלל הכדורים שהביאו לי לקבלת מחזור ביגלל שהפסיק לי מהדיאטה שעשיתי ואני צריכה לעבור בדיקות דם ליראות מה היה חסר לי השאלה שלי זה אם אני לא יתאמן תקופה של שבועים שלוש ואני ימשיך לאכול כמו שאכלתי שהיתאמנתי (היתי אוכלת בריא ומסודר)אני יוכל להשמין ביגלל שאני לא שורפת את הקלוריות ? למרות שאני עושה בבית כול יום 60 ד'ק באופנים וקצת מתיחות אבל בכל זאת זה לא זה כי בחדר כושר היתי עושה אירובי יותר קשה וגם אימוני כוח .. ויכול ליהות שמהתשובות של הבדיקות דם יגידו לי להפסיק להיתאמן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין הי
ענת פלדמן13/12/2008ראשית - בריאות שלמה.
אני שמחה שאת אוכלת בריא ומאוזן, זה חשוב. לא ציינת גיל, משקל, גובה, כל פרט יכול לעזור במתן תשובה כמה שיותר מתאימה עבורך.
טוב שאת בוחרת בבריאות ומטפלת בעצמך. אנחנו שורפים קלוריות במשך כל היום כולו, מעצם זה שאנו חיים (טפו טפו עד 120) פעילות אירובית - מכאן שמה, מהמילה אויר, חמצן. כלומר גם אם את לא עושה כלל פעילות את שורפת קלוריות. אם תתני לי את הפרטים שביקשתי נוכל להעריך כמה קלוריות בערך. כשת מבקשת לשמור על המשקל הרעיון הוא לשמור על איזון קלורי. הכנסה = הוצאה. לאכול את אותה הכמות שהגוף שלך שורף. ולכן זה בהחלט אפשרי. לפי דבריך רצוי יותר מהרגיל לאכול את כל אבות המזון, מספיק מינרלים ויטמינים וברזל. גם על זה נוכל לדבר אם תרצי.
מתשובות בדיקות הדם לא יאמרו לך להפסיק להתאמן, סביר להניח שינחו אותך לאכול מאכלים מסויימים , ועוד יותר סביר שיתנו לך תוספי מזון.עדכני אותי בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתוח שרירים ללא משקולות לילד בן 14זהר13/12/2008
שלום רב, ברצוני לדעת כיצד אפשר לפתח שרירים ללא משקולות לילד בן 14 השוקל כ-45 ק"ג וגובהו כ-160. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירים מתפתחים מול התנגדות
ענת פלדמן13/12/2008זה יכול להיות משקולות, מים (שחיה), גומיה, ואפילו משקל הגוף עצמו. אני בעד שחיה. האם זה מתאים לכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל 14
עופר קיס13/12/2008עבודה עם משקל גוף: מתח , מקבילים, שכיבות סמיכה כל התרגילים באחיזות ידיים שונות ורוחבים שונים. קריטי להשגיח על טכניקה וסימטריות. יתכן להגביל בהתחלה את טווח התנועה על מנת לבצע בטכניקה נכונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לענת ועופרחיים13/12/2008
בנתיים החלטתי להמשיך עם תוכנית ABCD ננסה חודשיים ונראה מה יהיו התוצאות בנתיים אני איתה שבועיים ואני עולה במשקלים בחלק מהתרגילים אין לי מושג עם יש עדיין גדילה מבחינה חיצונית אבל אני מרגיש יותר מאסיבי ויותר גדול בנתיים אני ימשיך לעדכן אתכם בכל דבר שיקרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה חמוד
ענת פלדמן13/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון בחדר כושראבי11/12/2008
שלום לך, ברצוני לשאול כמה שאלות: אני בן 15 מתאמן בחדר כושר במשך 9 חודשים ובהם עליתי 25 קילו (כיום שוקל 80) ברצוני לבקש ממך מספר טיפים ושיטות כייצד לפתח את שרירי הזרוע הקדמית בצורה טובה יותר . ובנוסף, כייצד לשלב אימון אירובי כך ששריר לא ישרף וישרף רק שומן (כמה פעמים בשבוע? כמה דקות ?) בברכה,אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי הי
ענת פלדמן12/12/2008הרשת מלאה בתרגילים מצולמים לשריר הזרוע. אני בעד איזון ועבודה על כל שרירי הגוף במקביל. שווה לעבוד עם מישהו אחראי שיראה מה בדיוק אתה עושה ושלא יגרם נזק מעומס יתר או תנועה לא נכונה. אני ממליצה את זה לכל הגולשים שנו אגב. זה חשוב מאד כי כל המלצה שלנו כמה שתהיה מקצועית היא בשלט רחוק.
שריר עובר תהליכים קטבוליים מעצם האימון עצמו. כך הוא נבנה. תזונה נכונה לפני ואחרי האימון תמקסם את יעילות אימון ותתרום לתהליך האנאבולי. מסכימה איתך שיש צורך מהותי בפעילות אירובית לבריאות הכללית. אתה יכול לבצע ריצה קלה של עד 20 דק' לפני אימון כוח, לאכול משהו קטן אחרי הריצה למשל, (אם אתה מרגיש צורך) ואז לעשות סבב אנאירובי.
הקפד על תזונה מכונה במשך היום כולו בכלל, לפני ואחרי אימון בפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
אבי12/12/2008האם הריצה יכולה להיות אחרי האימון? והאם ריצה 3 פעמים בשבוע של 20 דקות אחרי אימון שורפת שריר? או רק שומן? בברכה ושבת שלום.אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירובי לאחר משקולות
עופר קיס12/12/2008לכושר גופני זה לא משנה. לגדילה לא מערבבים אימון התנגדות ואירובי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת שעת ההליכהליאן11/12/2008
ככל שאגביר את שעת ההליכה לשעתיים ויותר האם זה יעזור לי לרדת יותר במשקל ובוצאות גוף בכלל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת השאלות
ענת פלדמן11/12/2008בהנחה שאת הולכת בקצב מהיר יחסית שמביא אותך לדופק שריפת שומנים של נניח 70 אחוזים מהדופק המירבי הליכה במשך שעה כל יום היא מספיקה בהחלט.שעתיים ויותר - כמו כל דבר בחיים- יכול להיות מוגזם ולגרום נזק. אני לא מכירה את הנתונים האישיים שלך (אשמח לשמוע פרטים) אבל שעה הליכה ביום כשהיא מלווה בתזונה מתאימה ובתרגילי כוח - זו הדרך הנכונה. ההליכה עצמה אגב היא פעילות אירובית שתורמת לירידה במשקל. לחיטוב וחיזוק יש צורך בתרגילים. וכמובן כמובן: תזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעתיים הליכה
עופר קיס12/12/2008מאד מומלץ לחלק לשניים - בוקר לא מוקדם וערב מוקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר ניתוח קיסריחגית11/12/2008
אני כרגע לאחר לידה בניתוח קיסרי. מתי אני יכולה לחזור לשיעורי חיטוב ועיצוב? האם מותר לי מיד לעבוד על כל שרירי הבטן? אשמח לתשובה. חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי קיסרי
ענת פלדמן11/12/2008מומלץ לחכות 8 שבועות, ולאחר בדיקת רופא לחזור לפעילות. בהדרגה, בזהירות ובדייקנות - לעבוד נכון - וודאי שאפשר ורצוי לחזק את שרירי הבטן. (אגב זה שריר אחד, אין כמה שרירים יש כמה ליגמנטים ש"מחזיקים" את שריר הבטן ויוצרים את צורת הקוביות המפורסמת. כן, מומלץ רצוי בהדרגה לעבוד גם על החלק התחתון של שרירי הבטן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרינ קיסרי
עופר קיס12/12/2008לאחר אישור רופא להתחיל עם תרגילי ריצפת אגן בבית, סגירת סוגרים עדינה והמשכית ולאט להעלות קושי תוך כדי הכנסת פופיק פנימה.
יתכן ויש בקופת החולים שלך שעורי עיצוב וחיזוק לאחר הריון.
בכל מקרה לא לבצע תרגילי בטן רגילים ללא חיזוק מוקדם של שרירי ריצפת האגן
בהצלחה וזהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה מומלץ לקנות?חגית10/12/2008
רציתי להייעץ. אני רוצה לקנות מכשיר כושר לבית שלי. המטרה שלי הצרת היקפים. השאלה שלי איזה מכשיר עדיף, מכשיר הליכה או אליפטיקל? בתודה מראש, ללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי הי
ענת פלדמן11/12/2008את וודאי התאמנת כבר עם שניהם ויודעת מה את אוהבת יותר. ולכן זה אישי. המכשירים שאת מדברת עליהם הם לטובת הסבולת האירובית שלך ושריפת שומנים ולכן זה לא ממש משנה. התזונה שלך ותרגילי הכוח שתעשי במקביל ימקסמו את תוצאות האימון ויעזרו לך להשיג את המטרה. אישית אני בעד ההליכון, אבל זאת אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
חגית11/12/2008ענת, דבר ראשון אני ממש מתפעלת ממהירות התגובה ומהתשובה המפורטת . מצאתי את הפורום הזה באקראי ואני פשוט מאושרת. אני מרגישה שיש כאן אנשים מקצועיים שאפשר להתייעץ איתם וששמחים לעזור. אין מילים!! ועכשיו לשאלה. שמעתי שהאליפטיקל מזיק לברכיים בטווח ארוך יותר ממסלול הליכה. האם זה נכון? בתודה מראש, ללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מותק
ענת פלדמן11/12/2008ו... אין מקריות בחיים.
התשובה היא - תלוי. זה מאד אישי, כמו כל דבר. יש כאלו רכיבה על אופניים יוצרת רגישות בברכיים יש כאלו שדווקא ההליכון (וודאי בריצות או בשיפועים גבוהים) ויש כאלו שהאליפטיקל.
אני בכלל בעד שבירת מחסומים, בבחינת נבואות שמגשימות את עצמן. אין שום הוכחה פיזיולוגית שאליפטיקל מזיק לברכיים, ושווה להשתחרר מזה תודעתית. לעניות דעתי פשוט נמאס מהאליפטיקל באיזשהו שלב. הליכה היא טבעית יותר לנו, ומבין השניים אני הייתי בוחרת הליכון. כמובן שאם זה מתאפשר כלכלית ויש גם מספיק מקום - עדיף שניהם... :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליכה ברגל לעבודהגילי10/12/2008
האם הליכה של 40 דקות מדי יום למקום העבודה(20 דקות בבוקר ו-20 דקות בצהרים) תורמת לכושר הגופני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה וודאי
ענת פלדמן10/12/2008עדיף על נסיעה ברכב, אני מאד בעד הליכה וכמה שיותר. לשם שיפור הכושר האירובי זה תלוי בעצימות ההליכה. כמובן שעדיפה הליכה מהירה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריצת אלפייםיעל09/12/2008
מה כדאי לעשות כדי לשפר תוצאות בריצת אלפיים? בינתיים התוצאה שלי היא די בינונית והייתי רוצה להשתפר יותר. כיצד להתאמן כדי להגיע להישגים יותר גבוהים? חשוב לציין שאני מתאמנת במכון כושר ורצה על ההליכון. האם אימון המשלב ריצה עם שיפוע יכול לעזור? כל עצה תתקבל בברכה. תודה מראש, יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור בריצת 2000
עופר קיס09/12/20084 אימונים בשבוע
יום א ריצה ברמת קושי קל עד בינוני כאשר כל 3-4 דקות מתגברת של 100 מטר סך הכל 30 דקות
יום ג חימום 7 דקות אניטרוולים של 2 דקות ריצה בקצב חזק 2 דקות קל תתחילי עם 4 חזרות ותעלי ל 8 . אם קשה תורידי קצת את הקצב של הריצה המהירה. לסיים בהתאוששות 7 דקות ומתיחות
יום ה כמו יום א
יום ו ריצה קלה 10 דקות 8 מתגברות של 100-150 מ' ריצה קלה ביניהם 0 אפשר 4 מנוחה 3 דקות ועוד 4 ) להעלות בהדרגתיות ל10 חזרות ולסיים בהתאוששות
כמובן שכל אחד מן האימונים הויסות יהיה לפי תחושה.
לבצע מבדק 2000 כל שבועעים ולאחר מכן שני ימי מנוחה. אם יש שיפור להמשיך . אם לא או להעלות קושי או זמני ריצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישהו...........איש השאלות09/12/2008
היי לכולם רציתי לשאול האם כדאי לי ללכת למכון כושר אם המטרה שלי היא לפתח סיבולת ראיה ועליה במסת השריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבולת לב-ריאה
ענת פלדמן09/12/2008ועליה במסת השריר - אפשר בחדר כושר, לא חובה. אפשר גם בבית, אם יש משמעת ויודעים מה לעשות אפשר להירשם לחוג. יש עוד אופציות. מה שכדאי זה לעשות ספורט, אם הכי מתאים לך חדר כושר אז התשובה היא כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר כושר
עופר קיס12/12/2008בפירוש כן
למה?
כי:
1. השגחה
2. מגוון מכשירים
3. מגוון פעילויות
4. מוטיבציה
הבעיה- לבחור מכון מתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי בין עור רפוי לבין שומן.עור רפוי09/12/2008
שלום רב וסליחה על ההפרעה. כן זה שוב פעם ומצטער על ההפרעה, אבל רציתי לשאול כיצד אפשר להבדיל ולזהות כמובן בין עור רפוי שנוצר עקב הורדה דרסטית במשקל לבין שומן שאפשר להוריד דרך כושר גופני. את האמת הנושא הזה כל כך מתסכל אותי ומכניס אותי לסרטים מסויימים שאולי באמת אני יקבע פגישה עם איש מקצוע על מנת לברר את העניין יותר לעומק. בימים האחרונים פניתי בבסיס שלי למאמני כושר שנמצאים והראתי להם כמו כן לשאר החיילים את אזור הבטן והם הופתעו שיש לי הצטברות גדולה של גושי שומן/עור רפוי/נפול לחייל שנראה כל כך רזה ( ממש רזה לפיהם ). חלק המליצו לי לעבור ניתוח של מתיחה בגלל שזה לא שומן ואי אפשר להוריד את זה אבל לאחר ששאלתי על הניתוח הזה עם הרופא המנתח הוא אמר שאם אני מחליט לעבור ניתוח כזה אני צריך להיות במשקל מסויים ולא לחרוג ממנו ( אסור לעלות במשקל ), וחלק כמובן המליצו לי לעשות פיתוח גוף ולפתח את השרירים שבלו הכי מאוד מאוד קטנים ודקים. מה עושים? לעשות כושר כמו ריצות שחייה זה תרגילים להרזייה ולא לפיתוח גוף, או שאני טועה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אבי
ענת פלדמן09/12/2008אין צורך להתנצל, לשם זה אנחנו פה.
לגבי התשובה של הרופא, כנראה לא העברת אלי נכון את המסר כיון שזה נכון שצריך להשאר על משקל מסויים אבל יש טווח שאסור לעבור אותו. נדמה לי משהו כמו 10 אחוז מהמשקל בעת הניתוח - למעלה או למטה.
ניתוח - כאופציה אחרונה לטעמי, אחרי שניסית הכל. אם אני זוכרת נכון אז קשה לך לאכול מאוזן ובריא בצבא, וזה בהחלט מתסכל. כי התזונה קריטית לגבי אחוזי השומן שלנו.
מטרתך היא לא לרזות, אבל פעילות אירובית מועילה בהורדת אחוזי השומן. שווה לשלב פעילות אירובית כי היא גם חשובה לבריאות הכללית. שילוב של פעילות אנאירובית, היינו תרגילי כוח לכל הגוף בכלל ולבטן בפרט יחזקו אותך ללא ספק. הם לא ימיסו את השומן בבטן כפי שאתה כבר יודע.
שחייה זה מדהים, אני מאד בעד, כי גם אם היא נחשבת כספורט אירובי הרי מעצם אופייה אתה מתחטב. גם בבטן. בהנחה שאתה שוחה נכון, נוכל לדבר גם על זה.
ריצה מפעילה באמת את הרגליים אבל בריצה מופעלים יותר ה"סיבים האדומים" של השריר, שאחראים על סבולת השריר ולכן מומלץ בכל זאת לשלב תרגילי כוח לרגליים לטובת ה"סיבים הלבנים".
פשוט תתחיל יקירי. גם באירובי, גם באנאירובי, גם בתזונה הנכונה יותר. זה תהליך, וזה לוקח זמן. ניתוח תמיד אפשר לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא...
עור רפוי09/12/2008כיום אני עוד שוקל סביר למרות שאני עדיין נמצא בתת משקל, אבל לפני חודש למשל הגעתי למצב של משקל 40-41 על מטר 60 ככה שאין לי עוד לאן להוריד ואם אני מחליט לעשות פעילות כגון ריצה או שחייה ואני מוריד אחוזי שומן ואני מסתכן בכך. אני נראה מאוד רזה והעצמות שלי מאוד קטנות ודקות וזה קצת מפריע לי כי אני נראה כמו ילד בן 10 במקום 19-20, אני צריך לאכול ולאכול הרבה אחרת מוציאים או בלשון קצת פחות מועדנת מטיסים אותי מהצבא ( אני כרגע בתהליכים ופגישות שלא יוציאו אותי מהצבא כי אני ממש קרוב לזה). השאלה העיקרית פה אם מה שיש לי בבטן זה באמת אחוזי שומן או עור נפול/רפוי מהירידה דרסטית שהורדתי במשקל שאין לי מושג איך זה קרה כי אכלתי הכל ואני באמת מתכוון להכל רק עשיתי פעילות יומיומית במקום לשבת בבית כל היום כמו שהייתי רגיל וכנראה ושמרתי על פרופורציה וכמויות נכונות וכנראה משהו נדפק והרסתי את הבריאות שלי. כי אם זה עור רפוי/נפול ניתוח זו האופציה היחידה שיש, והשאלה היא האם פיתוח גוף יכולים לתקן את זה :( אני מתאמן תאמיני לי, שלא תחשבי שאני מפונק או בכיין פשוט הבעיה הזאת כל כך מפריעה לי ומונעת ממני הרבה דברים כי זה פשוט לא יפה ואפילו מגעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן09/12/20081. אחרי ריצה אם אתה אוכל יותר קלוריות ממה שהוצאת אתה לא מוריד במשקל, גם לא צריך לרוץ שעות, רבע שעה זה מצוין. כן, פיתוח גוף יכול בהחלט לשפר את המצב, אם כי לא ראיתי אותך אישית
2. אני חוזרת על העיקר. שמירה על הכושר וחיזוק השרירים הוא חשוב לכשעצמו, במיוחד אם מבנה גופך רזה. אתה תתרחב יותר, תפתח מסת שריר - עד כמה אי אפשר לדעת, זה גנטי, אבל בהחלט יהיה שיפור.
3. תתחיל עכשיו, ניתוח תמיד אפשר לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימון קצרירדן09/12/2008
שלום, אין לי הרבה זמן להתאמן, לכן אני הולכת על הליכון 20 דקות בבוקר ו-20 דקות בערב בעצימות די גבוהה. אומרים לי שאם זה פחות מחצי שעה זה לא משפר את הכושר וסיבולת לב ריאה. האם זה נכון? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא נכון, משפר גם משפר !
ענת פלדמן09/12/2008הכוונה היא למיתוס ששריפה שומנים מתחילה רק אחרי 20 דק'. מיתוס. אשמח להרחיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמחה לשמוע
ירדן10/12/2008שזה מיתוס. ואשמח לפירוט. תודה על התשובה המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם חשבו
ענת פלדמן10/12/2008שרק אחרי 20 דק' מתחילה שריפת השומנים בגוף כי קודם אנחנו עושים שימוש במאגרי הגליקוגן ואחכ בשומן. טעות. עם תחילת התהליך האירובי מתחילה בהדרגה גם שריפת השומנים. זה הגיוני כי תחשבי שבמשך היום רק מלנשום אנחנו שורפים קלוריות. נשימה היא אירובית (אייר).
פעילות עצימה של רבע שעה מפעילה את שריר הלב ומפתחת את הסבולת הנשימתית. כך שזה מצוין. אולי תשרפי פחות קלוריות מאשר באימון רציף של 40 דק' אבל בהחלט תשפרי את הכושר שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ירדן10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
ענת פלדמן10/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות(::)07/12/2008
שאלתי פה כמה שאלות כבר,ואני ממש נהנת מהתשובות המורחבות והטובות שלך :) אני רוצה לשתך אותך במשהו אני נוהגת כל יום לעלות על ההליכון בעצימות דיי גבווה בשיפוע 6 בערך.ל40 דקות +חצי שעה תרגילי כוח שאני מבצעת בבית עם משקולות חופשיות ועוד כמה תרגילי חיטוב לבטן לרגלים וכו... היום ממש לא הצלחתי לעלות על ההליכון ,ממש כאבו לי הרגליים לא מזמן ההיתי קצת קופצת לי עם מוזיקה ועכשיו שאני קופצת שוב אז נורא כואב לי בכפות רגלים ואני חוששת עכשיו שהכושר שלי ירד,וכמובן ההקפים גם יתרחבו אני דואגת גם כי אתמול אכלתי נורא הרבה ורציתי לשרוף עכשיו כמה שיותר ולא יכלתי,זה מתסכל קצת מה אפשר לעשות אם מחר זה גם יחזור על עצמו ? ולדבר השני הוא ..אני ישמח אם תעזרי לי אני רוצה גוף ממש ממש ממש מחוטב שואפת לכמה שיותר, תוכלי אולי לעזור לי לבנות תפריט מותאם?המטרה שלי היא להוריד אחוז שומן,מצד שני אני לא רוצה דיאטה של 1200 קלוריות,כי אני רוצה לחיות כמו בן אדם ולהנות מהאוכל גם בהמשך אורח החיים שלי היה לי בעבר הרחוק הרחוק בעיות עם אוכל,למדתי דרך המון חשיבה ודימיון איך להשתלט על עצמי ולנסות להתגבר על ענין האוכל שלא ישתלט לי על החיים,ובניתי לי תוכנית כושר מסודרת עם תזונה נכונה והכל נעלם פשוט..הראש הבריא,והוא חושב היום ממקום הכי בריא שיש אשמח אם תעזרי לי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן07/12/2008תודות ואכן אשמח לעזור.
1. מה שאת מתארת נשמע בהחלט כמו אימון יתר. ת-נ-י- ל-ג-ו-ף ש-ל-ך לנוח. הוא זקוק לזה, הוא מאותת לך, בבקשה תנוחי כמה ימים. הצורך הזה לשרוף את האוכל על ידי ספורט זו גם הפרעה (סלחי לי, אני לא מכירה אותך, אלא ניזונה מסיפורך) וזה לא מאוזן. ירידה או שמירה על המשקל מתחילה בראש ובראשונה בתזונה מאוזנת ונכונה. - מיד נדבר על התפריט. הספורט חשוב לבניית העצם ושמירה על השלד, למטבוליזם שלנו, לסבולת הנשימתית ועוד ועוד. זה נכון שגם שורפים קלוריות אבל כמות הקלוריות יחסית זניחה. כלומר כמה פשוט לאכול 600 קלוריות (חפיסת שוקולד ושני שקדים) וכמה קשה לשרוף את זה. (שעה ספינינג, שעה וחצי הליכה). כשרוצים לשמור על משקל ואורח חיים בריא הרעיון הוא למצוא את האיזון הנכון עבורך בין הספורט (מתוך הנאה ולא מתוך כפייה או אובססיה לשריפה קלורית) ואכילה נבונה.
2. אוהבת את הראש שלך, ממש. אכילה היא הנאה ובריאות, ותפריט של 1200 קלוריות יכול בהחלט לתסכל. בהנחה שאנחנו בונות לך תפריט של 1500 קלוריות את צריכה להבטיח לי שאת נחה, ממשיכה אחרי יומיים לפחות של מנוחה אבל בהתחלה ללא שיפוע. ומגוונת באימונים. פעם שיפוע, פעם מישור, פעם הולכת בכלל לשחות, פעם יוצאת לרקוד. גווני באימון, את תהני יותר ותמנעי עומס יתר.
יש באתר שלי כמה דוגמאות של תפריטים. ואני כאמור בעד לגוון. אבל הבסיסי ביותר הוא ארוחת בוקר (שני טוסטים עם ממרח) ארוחת 10 (פרי ויוגורט ) ארוחת צהרים (חלבון כלשהו, פחממה - כוס מבושל, ירקות, אפשר מבושלים) ביניים של פרי ויוגורט או חטיף אנרגיה מי שחייב מתוק או אפילו פרוסה עם נוטלה. וארוחת ערב (חביתה, סלט, קוטג', מעט שקדים או אגוזי מלך) אפשר ארוחת לילה של יוגורט או פרי. בסיסי ביותר, שימי לב שבארוחת הצהרים והערב אפשר ממש לגוון, להחליף, תלוי בסדר היום. העקרונות פשוטים ממש: לשמור על מרווח של עד 3 שעות בין כל ארוחה, (בין שעה וחצי לשלוש) לשתות רק מים (אפשר קפה בבוקר) שתי קוביות של שוקולד מריר 70 אחוז כל יום ומנת כיף פעם בשבוע. ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע. איך זה נראה לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
:)07/12/2008נכון יש בזה משו שאני עושה ספורט בשביל לשרוף קלוריות, אבל אני לא חושבת ששלוש פעמים בשבוע אני יוכל להגיע למטרה שלי,השאיפה שלי היא לגוף ממש מוצק וחטוב(ואני בדרך) אני לא חושבת שמה שאני עושה עכשיו הוא מוגזם באימון יתר תראי איך זה הולך אצלי... משקולות של 3 קילו תרגילים מסודרים במשך 40 דקות+40 דקות על ההליכון ביום השני תרגילי חיטוב לרגלים ולבטן+40 דקות ואז יום למחרת שוב ידים.. ככה וככה יום כן יום לא אם אני לא יעשה ספורט זה יוציא אותי מאיזון,זה סוג של התמכרות כבר כנראה,וזה עושה לי טוב דבר שני חשוב לי בכל ארוחה לצרוך חלבו,בשביל השרירים ובגלל שהתדירות שלי לספורט היא כל יום חשוב לי לאכול מגוון ובכמות נורמלית! זה מה שאני אוכלת כרגע בבוקר:חצי כוס פיטנס+מנת פרי+יוגרט 1 וחצי אחוז בעשר:לחמניה קטנה מקמח מלא+גבינה צהובה 5 אחוז (פרוסה אחת)+ירק בצהורים:שתי ירקות+כף חומוס+חזה עוף+כוס אורז מלא ב4(לפני אימון) פרי אחריו:בגלל שהוא נמשך קרוב לשעה וחצי אני אוכלת פיתה מקמח מלא+קופסת טונה+כפית שמן וירקות(לפעמים גם ביצה וגבינות) משתדלת להגיע לכמות גבוה של חלבון וכפול בפחממות וארוחת לילה שלי היא יוגורט ופרי כמובן שנאי מגוונת ומחליפה פחממות בםחממות וחלבונים בחלבונים וככה נהנת לי, יום שבת אני נחה, בשביל להוריד טיפה מהעומס חשבתי לחלק את האימון ביום לשנניים ,ממליצה?כי אחרי אימון כוח קצת קשה עכשיו להתחיל ללכת על ההליכון בעצימות גבווה וגם את התזונה חילקתי לשניים למשל ככה: קודם כל עושה 40 דקות על ההליכון ואוכלת את הארוחה של אחרי האימון(חצי ממננה) למשל חצי פיתה עם ביצה) ובלילה שיש לי זמן כבר אני עולה על ההליכון....או שלהשאר במתכונת הקודמת? באיזה שהיא צורה א ממליצה לי מנוחה?בלי שיפגע בתוצאות שאנירוצה להגיע אליהן. האחוז שומן שלי 23 נורא רוצה לרדת,שוקלת 52 גובה 1.65 בת 18 והכי חשוב אני נורא רוצה להגיד לך תודה את ממש מקסימה ומראה אכפתיות,!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מתוקה
ענת פלדמן08/12/2008קראתי בעיון את הודעתך, אני מורידה בפנייך את הכובע, את מדהימה, מחושבת, מודעת, לוקחת אחריות על גופך, הכל ממש לפי הספר. אז כל הכבוד !!
כיון שאני מזהה את עצמי ככה לפני 17 שנה אז קל לי מאד להבין אותך, ובכל זאת ממרומי גילי הרשי לי להוסיף משהו קטן: זה נורא קשה להיות כל הזמן כל הזמן בשליטה כזו. זה ממש מעייף. מנטלית. ואת מרגישה את זה גם פיזית בכאבים ברגליים.
אופרטיבית אני מסכימה שיש בחלוקה לשניים של האימון משהו שיכול להקל, ויותר מזה: לא יקרה כלום אם אחרי האימון האנאירובי (אני מניחה שאת עושה חימום דינאמי קל לפני האימון) - תנוחי ויום אחד לא תלכי על ההליכון. נסי לשבוע הקרוב להוריד את המינון, גם 40 דק' משקוליות יכול להיות טו מאצ'. אני מבטיחה לך שעם מה שאת אוכלת את עדיין תשיגי את המטרה שלך ותוך כדי גם תהיי רעננה יותר. אני מניחה שאת נשקלת (נסי רק פעם בשבוע) כך שאת עם יד על הדופק.
המטרה שלנו בשיחה הזו היא לראות איך את יכולה להשיג את מטרות האימון שלך (חטובה חטובה ומעט אחוזי שומן, 18 אחוזים, לא פחות !!! ) מבלי להגיע לעומס יתר ולכאבים. אז זו עצתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
:)08/12/2008אוי את כל כך מקסימה ! ונכון את נורא צודקת,זו שליטה,אבל איך שהוא אני מצליחה לעמוד בה פשוט אני לא רואה רק שזה יבוא על חשבון דברים אחרים,ושזה לא יהיה העיקרון היחדי שיעסיק אותי חשבתי אולי פשוט לעשות ככה: לצרף את האימון משקולות וגם את החצי השניה(שבדרך כלל אני עושה יום אחרי המשקולות של הידים+40 דקות הליכון,ויום למחרת מנוחה,זאת אומרת 4 פעמים בשבוע ככה ממליצה לי ? זה יקח בערך שעתים אבל יהיה לי גם שלו שימי מנוחה(וגם יוכל לעשות בהם דברים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
:)08/12/2008וכל כך בא לי כבר להגיע ל18 אחוזי שומן,באמת לא רוצה לרדת יותר,אבל כל פעם אני מתעסקת בספורט הזה יותר מדי והנעין עם האוכל זה די מייאש בא לי פעם אחת כבר להגיע למטרה וזהו !!! ובדרך בריאה ונכונה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאיצי יקירתי
ענת פלדמן08/12/2008זה תהליך, זה לוקח זמן, וטוב שכך. מה שמגיע מהר עובר מהר. המשיכי בפועלך מתוך אהבת הספורט, מודעות ואחריות על הבריאות שלך. זה בעצם מה שחשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
ענת פלדמן08/12/2008נסי את זה בשבוע-שבועיים הקרובים. כיון שאני תמיד בעד גוון זה בהחלט יכול לעשות לך טוב, ואחכ תוכלי לחזור לשגרה נוחה לך אולי יותר. עדכני אותי איך זנ מסתדר לך. בהצלחה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
:)08/12/2008כן זה מה שהחלטתי לעשות אני יעשה אימון יום כן יום לא וזה יקח אימון של שעתים בימים שאני לא עושה אני כמובן יקצץ מהתפריט 500 קלוריות בימים שאני יתאמן אני יאכל 1800 קלוריות,בגלל שזה יהיה בעצימות גבוהה,יהיה בו בערך 200 גרם פחממה,100 חלבון,השאר שומן(3 מנות) בימים שאני לא יתאמן אני יאכל 100 חלבון ו100 פחממה,משהו כזה,בערך שווה בשווה ..והשאר שומן(3 מנות) זה נכון לעשות ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחילה אימונים, אענה בהמשך. סורי :)
ענת פלדמן08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לך :)
:)08/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחישובים
ענת פלדמן08/12/2008האלו קצת מעייפים אותי, את בטוחה שאת מסתדרת עם כל זה? בעיקרון זה בסדר. אני עדיין מרגישה שאם "תזרמי" יותר (את הכל את כבר יודעת, את לא תאבדי שליטה) זה יהיה לך יותר קל להמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת בטןאושר07/12/2008
עופר שלום, אני בת 28, 1.55 , שוקלת 53 , כל השומן שלי מתרכז בבטן , בשאר חלקי הגוף אני מאוד רזה, אני יודעת שזה גם מבנה גוף אבל אני עושה הרבה פעילות ארובית כמעט כל יום שעה וחצי הליכהאו סטאפר כולל עיצוב ופילאטיס ועדין הבטן לא יורדת..הייתי רוצה שתמליץ לי איך ניתן להתמודד עם הבעיה הזו לקבלת תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר הי
ענת פלדמן07/12/2008אני לא עופר אבל אולי אוכל לעזור, אם זה בסדר מבחינתך. האם את יודעת מהם אחוזי השומן בגוף שלך? לא ממדידה של משקל בחדר הכושר אלא אפילו ממחשבון לפי מדידת היקפים ונתונים אישיים? זה ייתן לנו תמונה מדוייקת יותר אם אכן מדובר במבנה גוף (למשל אם אחוזי השומן שלך נמוכים מאד) או שיש מקום לשיפור. ואז איך עושים זאת? כמה דברים:
1. תזונה נבונה. את יכולה לרשום לי מה את אוכלת ונראה איך אפשר לשפר. לא בהכרח כמה קלוריות אלא יותר הרכב תזונתי שחשוב להורדה באחוזי השומן
2. הפעילות האירובית שלך מצויינת, אם את נהנית ממנה המשיכי. אם זה מתיש ויותר מידי בשבילך - שווה לעשות הפסקה מידי פעם.
3. תרגילים ממוקדים לבטן, שלא "ימיסו" את השומנים אבל יעזור בחיזוק וחיטוב. אני מצרפת לך שני אייטמים שלי בנושא.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7543* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אושר07/12/2008ענת שלום, אני שמחה שענית לי, אז בנוגע לשאלותיך 1. אני לא יודעת מה אחוז השומן שלי בגוף. 2. צהרים אוכלת אורז/פתיתים/תופ"א עם שניצל או עוף, ארוחת ערב סלט עם חביתה או פרוסת לחם עם גבינה/ריבה או דגנים עם דנונה או מרק, מידי פעם אוכלת תפוח או תפוז בין הארוחות. 3. כמעט כל יום עושה כפיפות בטן..חושבת שאולי לא עושה אותם נכון לכן אין תוצאות ואולי עדיף שאקח מאמן אישי אשמח לקבל עוד הצעות ממך על מנת לראות התקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
ענת פלדמן07/12/20081. רשמי לי את המייל שלך ואשלח לך מחשבון למדידת אחוזי שומן בגוף. או שפשוט שלחי לי מייל ואעביר לך אותו
2. מה אפשר לשפר? שניצל עדיף לא, בכלל מטוגנים שווה להוציא מהתפריט (אם זה הכרח המציאו ת אז רק פעם בשבוע כ"מנת כיף". אורז עדיף מלא, כך גם הלחם- דגנים.
שווה באמת לחלק את הארוחות במשך היום: בוקר,(חשוב, אפילו משהו קטן) ביניים, צהרים, ביניים, ערב. יש לי באתר דוגמאות וכדאי להתרשם.
כל יום: ירקות ושתי מנות פרי.
מים ! רק מים.
בסה"כ זה טוב.
העניין הוא שכפיפות הבטן לא ימיסו את השומן (שהוא רקמה נפרדת לחלוטין) אלא רק יחזקו את הבטן. התרגילים שצרפתי לך יכולים למקסם את האימון שלך אבל שוב, לא ימיסו את השומן. נראה מהם אחוזי השומן שלך ומשם נמשיך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת איימל
אושר07/12/2008ענת שלום, אני יכולה להתקשר אליך על מנת להביא לך את המייל שלי...או שתשלחי לי את שלך ואני אשלח לשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה מותק
ענת פלדמן07/12/2008וודאי. מה שמתאים לך. הנה המייל שלי: [email protected], יוצאת להביא את הקטנטנים מהגן. אשלח לך כשאחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לעופר קיסאנדריי07/12/2008
אני הייתי תמיד מתאמן ככה אימון אחד- יד קדמית יד אחורית בטן אימון שני - חזה גב כתפיים ורגליים לא הייתי מתאמן כי אני רץ פעמיים בשבוע עכשיו, לפני כמה זמן בא המדריך בחדר כושר שלי ,ואמר לי שזה לא טוב להתאמן ככה ושני יעשה ככה: אימון אחד- חזה יד אחורית כתפיים אימון שני- רגליים יד קידמית גב מה אתה אומר? אני יכול עדיין להשאר בתוכנית הראשונה שלי? או שזה לא טוב וכדאי לעשות כמו שהמדריך בחדר כושר אמר לי? ( בתוכנית ההראשונה שלי אני רואה תוצאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה עופר לא עונה אף פעם
אנדריי07/12/2008ענת למה עופר לא עונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
עופר קיס09/12/2008יש אימרה באנגלית : IF IT WORKS - DONT FIX IT . לכן:
1. או שאתה נשאר בתכנית שלך וממשיך עם התוצאןת שאתה מקבל , כאשר הבעיה היא שאינך מחזק את חצי הגוף התחתון ( ריצה לא מחזקת רגליים)
או
2. מנסה את התכנית השניה לחודש פלוס ובודק את התוצאות יחסית לתכנית הראשונה - זכור
זה לא רק התוצאות אלא הדרך - הנאה, הנעה ו... זהו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
אנדריי09/12/2008אני חושב שאני ימשיך להתאמן ככה : (האפשרות השניה שרשמת לי) רגליים , חזה, כתף גב, ידיים ואני יוסיף רגליים... אני רואה ממש תוצאות בתוכנית הזאת, וזה כייף לי להתאמן ככה . יש את התוכנית חזה כתפיים רגליים רגליים גב יד קדמית ואותה אני לא עושה כי חזה כתפיים ואחורית זה לוקח הרבה זמן ואי אפשר להתמקד יותר מידי זמן על 3 שרירים בשעה וחצי...ויש המון תרגילים אני מעדיף את רגליים חזה כתף גב וידיים מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכנית אימון
עופר09/12/2008לך על מה שאתה מרגיש שהכי נכון לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עופר
אנדריי10/12/2008זה מישהו אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)